Új privát üzeneted érkezett!

Pirus, de jó!!!! Gratula!!! Mi jövő nyáron készülünk ismét belevágni, lehet, hogy még egy nagyon picit lehetünk együtt pocakosok? Kép És Krisztával és Muterral is? Kép

Gabi, édes ez a huncut kislegény! Kép

Solyáékról nekem a legutóbbi hírem az volt, hogy a gyerekek betegek. Kép Remélem, már túlvannak rajta.

puszi
PP
pöttöm_panna

Sziasztok!

Van egy eladó hordozókendőm használatival 3500 Ft-ért ha érdekel valakit. e-mail: virgile@freemail.hu

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
virgike

Lányok,
vagyok ám! Csak éppen tényleg betegségben.
Szoktam itt is fel-fel tünögetni, de ritkán jutok el ide.
Most pl. életem elsö varrásán vagyok túl. Kész a gyerekszoba sötétítö függönye! Nagyon büszke vagyok rá, igaz, két napi kemény küzdelem volt, de asszem megtanultam valmennyire varrni. Kép Hát függönyt biztosan. ;o)

A tamtam.freeblogon van egy blog róla fotóval.
Hétföig el kell múljon a takonykór, höghurottal spékelve, mert Máté már egy hete járhatna bölcsibe, ha mosdt nem lennének betegek! Kéretik szurkolni, ha pedig tali van, akkor hamarább elküldeni a körmélt! Kép
solya

Sziasztok!

Gabi: aranyos vagy, hogy gondolsz ránk! Kép Mi is nagyon jól vagyunk. Ádám már 7700 gramm ,69 cm. Csak szopik , még éjjel is felkel egyszer. Erről egyelőre nem is akarom leszoktatni, mivel ilyenkor nagyon éhes, rengetget eszik. Mondjuk ő már nyolkor ágyban van, szóval jogos, ha nem bírja ki reggelig. Kép
Kinn van az első két fogacskánk is. Még csak a kis recéket érezni, meg kopog a kanál a szájában, de majd lesz nagyobb is. Kép
Forog hasról hátra és vissza, kivéve éjjel, amikor eljátssza a felfordult büdös bogár szerepet, és meg kell forgatni.
Nagyon jókedvű, aranyos baba, már alig-alig sír. Kép Bevallom, egyre jobban élvezem vele a mindennapokat. Kép Aludni nem alszik sokat napközben, de már el tudja magát foglalni néha egyedül is.
Utálja: dokinénit, rendelőt, porszívót.
Igen, majd nyitok egy új albumot, csak olyan kevés időm van: 1. gyerek, 2. férjem, 3. vagyok csak én. Kép

puszi mindenkinekKép
shine

Sziasztok!

Shine, Kép
Ádám már kész férfi. Kép Nagyon szép baba, és milyen aranyosan mosolyog. Kép Kicsit irigykedem, mert én még egyszer sem tudtam Benit lefotózni mosolygás közben. Fényképezőgép allergiás. Kép Mihelyt meglátja a fényképezőgépet, bekomolyít, és akármit csinálok, nem hajlandó mosolyogni, míg le nem teszem a gépet. Na, jó, a múltkor véletlenül sikerült, de sajnos csak a telefon kamerájával. Kép
Alvás: Beni már 1/2 7 - 7-kor bedobja a szunyát. Este 10-kor még megetetem, de már arra sem ébred fel. Álmában szopizik. Kép
Fogacska: Beninek ma reggelre jött ki a második fogacskája. Kép Szegény elég nyűgöske, de nagyon szerencsére eddig nem viselte meg. Engem viszont igen, hogy evés közben van, hogy próbálgatja. Jaj!! Most már tudom, hogy világos nappal is lehet csillagokat látni.. Kép
Forgás: nagyon ügyes Ádi, nálunk sajnos van még mit gyakorolni. Kép Viszont valszínű, hogy a felülés jobban izgatja a fantáziáját. Ha megfogom mindkét kezét, vagy (amit nagyon mókásnak tartok), belekapaszkodik a két kezével a nadrágja szárába, és erőlködik, hogy felhúzza magát. Kép

Tegnap voltunk az 5 hónapos oltáson. Beni 8150 gramm, és 71 cm. Végre túlvagyunk az oltássorozaton. Kép Ja, és ma vagyunk 5 hónaposak. Kép

Solya,
szurkolok, és jobbulást kívánok nektek. Kép

Na befejezem, mert már túl hosszú leszek.

Pusza mindenkinek,
Gabi
k_gabi

Shine!

Ééééédes Ádám nagyon!! KépKépKép

Annamari
muter

Sziasztok! Vagyok ám, olvaslak Benneteket csak írni nem mindig van már erőm éjfél után mikor idejutok. Mostanában pl. most az Andi nem ül ide, hogy Ő is írjon...változik. Bár még mindig nem beszél és 12 napunk van 2 éves korig...
Haladok a tanulással.
Csak a november 15 éig éljem túl ezt a hónapot gyorsan és biztosanKépKépKép
Örülök, hogy Mindeannyian jól vagytok!
Pirus Neked meg nagyon nagy gratula a Pocakhoz!!

Picus
picus

Sziasztok!

Pucúr vagyok és az első babámat itt szültem, most a másodikkal vagyok várandós.

Orsoly!

Te tényleg az vagy akire gondolok, vagy az vagy? KépKépKépKépKép
Mi újság veletek? Mit csinálsz itt, újra babás vagy, vagy csak a szíved húz vissza?

Puszi, Pucúr
pucúr

Szia Pucuuuuur!

Most szultem a masoidkat 6 hete, szept 23-anKép gratula neked is a kistesohozKép Hogy vagytok? huuu de regen hallottam feloletek...nezz be majd a megint megjottos babakba isKép Mi jol vagyunk, Lacko lassan keteves nagyfiu, es nagyon jo tesoja egyelore a kis BotondnakKép Jo lenne osszefutni, meg mindig ZUgloban laktok?

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Megvolt a nagy esemény, Szabolcs fiam egy éves lett! Ezekben a percekben egy éve már legalább fél órás voltKép.

Ilyen volt három naposan...
Kép

Másfél hetesen...
Kép

És ma...
Kép

És egy tortás kép, csak mert én csináltam... (Először ugyan nem akart enni belőle, pedig nagyon finom lett.)
Kép

Újra és újra köszönöm Várbíró doktornak, és mindenkinek, aki ott volt...
Fulescsacsi

Boldog Születésnapt !!!
Milyen gyorsan szalad ez az időKépKép
picus

Naneee... Azon túltettem magam, h Benő Nándija 1 éves lett, de hogy Szabolcs is... Ez HIHETETLEN!!!
Nagyon boldog 1. szülinapot neki!!! KépKép
muter

Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk Szabolcsnak! Édes kiskrapek!Kép

Huncut mosolyú Ádám is tündéri!

Csajok!
Pénteken voltam UH-n, már 22 mm-es a petezsák és volt szívverése is a picinek. Most olyan 6+4 lehetek.

Puszi Mindenkinek!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Sziasztok!
Boldog szülinapot Szabolcsnak!
Puszi
Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah

Pirus KépKépKép
Dejódejó!
És hogy vagy?
muter

Sziasztok!

Köszi, köszi Szabolcs nevében a jókívánságokat!

Pirus! De jóóóóóóóóóóó! Én is akarok olyat! (Persze kicsit később...) Émelygés, rosszullét? Nekem kb. ekkor kezdődött.
Fulescsacsi

NAgyon sok boldog szülinapot SzabolcsnakKép Istenke éltesse sokáigKépKép

Hogy szalad az idő, tavaly ilyenkor még volt bő egy hónapom Dani érkezéséig, most meg már lassan mi is töltjük az egy évetKép

PirusKép
Nagy gratula a pocaklakóhozKép

puszi
Ági
Kép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Fcs!
Nagyon boldog szülinapot Szabolcsnak!KépKépKép

Terika
terika

Sziasztok!

Pirus!
Boldog névnapot Zsombinak!KépKépKép

Terika
terika

Sziasztok!

Éljen az egyéves Szabolcs! Kép Gyönyörű nagyfiú lett. Egy kicsit féltékeny is vagyok, mert majd nagy konkurenciát jelent az én Ádámomnak. KépKépKép

Zsombikának is boldog névnapot kívánunk! Kép

Pirus: ez nagyon klassz hír! KépKép

Gabi: Ádám sem komálja, ha fényképezik, rögtön lelohad a mosolya. Csak ritkán sikerül elkapnom, és csak úgy, ha másnál van.
ádám még nem akar felülni, csak kúszik, de csak hátrafele megy, szegénykém. Ebből aztán nagy balhé is van, mert a kinézett játék egyre csak távolodik. Kép

shine
shine

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket, átadom az ünnepeltnek!Kép

A gratulákat is köszönöm, sajnos émelygés megy ezerrel, főleg szombat óta!Kép Egyfolytában csak az ágyban feküdnék, ha megtehetném.
Akkor jó csak, amikor eszem, de ahhoz, hogy egyek, le kell kűzdenem a hányingert.Kép
Holnap megyek laborba, szerencsére itt a Misszióban megcsinálják, nem kell bemennem a Klinikára ezért.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Sziasztok!

Olyan jó olvasni, de meg kell mondjam, hogy egyre kevesebben írogatunk...

Zsombinak névnapot, a sok úriembernek pedig boldog szülinapokat!!! :-)
Hihetetlen, hogy nőnek a babák.
Tudom, hogy ilyeneket írunk nap mint nap, de valahogy én is úgy érzem, hogy a gyermekeink hihetetlen tükröt tartanak felénk.
Ma pl: reggel kicsi Pannám eljátszotta ugyanaz, amit én adok elő, amikor a munkába készülök. Amikor rájöttem, hogy mindez én lennék, hát nagy mosolyok között majd "megettem" :-)))

Pirus! reggeli émelygés???
Remélem hamar túlleszel rajta. Én emlékszem még, milyen volt... Bár én örültem neki, mert ez azt jelentette, hogy kisbabócza készülődik bennem. (mi küzdöttünk érte). A lényeg, hogy LEGYEN.

Csillah!
Mi újság nálatok? Már régen írtál.

FCS! Helyes kiskrapek. Kár, hogy nem idősebb. a lányomnál tuti bejönne :-)))

Tudtok valamit VK Orsiról- nála az ikrek hogy vannak, hogy bírja a dolgokat..., Terika is rég járt erre.

Mohácska!
majd együtt babásodunk. jó?
majd együtt belehúzunk.

na megyek Pannámhoz haza.

Puszi Mindenkinek.

Üdv: Krizsi
krizsi

Boldog szülinapot Szabolcsnak!
Nem hiszem el! Miért öregítenek még más gyerekei is?! Kép
solya

Sziasztok!

Solya! Ne is mondd! Éppen most fogalmaztam meg, hogy amióta gyerekem van, sokkal gyorsabban megy az idő....

Boldog névnapot Zsombinak!

Csilla! Bizony írhatnál egy kicsit! Akár magánban is...
Fulescsacsi

Sziasztok!

Pirus!
Isten éltesse Zsombit!
Problémamentes babavárást kívánok!

Krizsi!
Köszi a bíztatást! Mikor babásodunk együtt???
Tényleg egyre kevesebbet írunk Kép, mondom én Kép.

Puszi - Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Csak, hogy írjon valaki (na jó , inkább dicsekvésből): Ádám elkezdett előrefelé kúszni. Két habtapi-nyit megy előre. Kép))))))))
shine

Sziasztok!

Mohácska - én bevallom őszintén én csak jövőre tervezem a babásodást. Elötte még rendbe kellene jönni anyagilag. :-(
Remélem nem késő még, hogy együtt babásodjunk. :-)))
Shine!
Az én kiscsajszim meg soha nem tudott hátrafelé máaszni. Csak előre mászott aztán meg megtanult járni. Hát valóban Ádi ügyes :-)))

Mi van VELETEK? alszotok? korai még tavaszi fáradtnak lenni...
ÍRJATOK.

Puszi Mindenkinek.

Üdv: Krizsi
krizsi

Sziasztok,

Egy gyors bejelentkezés.

Tegnap ment haza a barátunk a kisfiával, 10 napig voltak itt, nem volt idöm írni.

Kriszti náthás és köhög, egy hete kezdte. Tegnap orvosnál voltam vele, hogy megvizsgálja, hogy nincs-e szövödmény. Száraz köhögéssel kezdte, most pár napja kezd felszakadozni.

Itt semmiféle köhögéscsillapító szirupot nem adnak az orvosok a gyerekeknek, mondván, hogy a köhögés elösegíti a tisztulást a légutakban. Csak ki kell várni, hogy vége legyen.

Ennek ellenére én néha -néha adok neki egy kis lándzsás utifü szirupot (dr Theiss), még a nyáron vettem Mo-on, magyar orvos ajánlotta. Bizonytalanná tettek, mert nincsenek egy véleményen. Ti, hogy csináljátok?

Itt már hideg van, ma reggel 7-kor +1 fok volt, most +3 van. Úgyhogy holnap felkerülnek a téligumik a kocsira.

Krizsi,
Jópofa lehet Panna ahogy utánoz Téged. Mi az oviban jókat szoktunk mosolyogni a gyerekeken, amikor játék közben elöveszik a hozzájuk közel álló személyek tulajdonságait. Tényleg olyanok mint a tükrök.

Fcs,

Ahogy lesz egy kis több idöm írok.

Puszi
Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah

Csilla!

Itt azt mondják, h mindegy, milyen köptetőt, csak NE lándzsás utifű szirupot. Kisgyerekeknek állítólag nem jó. Hogy miért nem, azt nemdom, én csak egy anyuka vagyok Kép
Hát mi alaposan felvértezzük magunkat bacik ellen... Napi 2x10 Béres-csepp, ugyanennyi Cebion, napi 1 actival kid és napi 1 broncho vaxom.
Ne ijedjetek meg, nem ment az agyamra az anyaság, csak tudjátok, Balázs immungyenge és végre teljesen tünetmentes, ráadásul januártól megy vissza közösségbe, így a kezelőorvosa kérte, hogy legyünk kicsit inkább túl óvatosak, és csakis az immungyengeség miatt, mert az nem játék.

Ja, amúgy szobatiszták lettünk, bár kaka-téren van egy.két göröngy még, nevezetesen nem engedi kiönteni, ölelgeti a bilit, közben persze hatalmasakat öklendezik, de nem és nem adja... Édesen adja elő mindenesetre... KépKépKép

Annamari
muter

Sziasztok!

Csilla! Sajna máris van tapasztalatom köhögés terén, a lándzsásról Szabolccsal nincs, viszont az unokahúgom nagyon köhögős volt kisebb korában, neki is mindig azt ajánlott az orvos, és semmit sem javult tőle...

Szabolcsnak először száraz köhögés+orrfolyása volt, arra kapott Sinecod cseppet, pár nap alatt el is múlt, de egy hétre rá újra nátha, plussz hurutos köhögés, szóval valszeg ottmaradtak letapadva a cuccok. Erre már Paxirasolt kapott, de ez is helyretette pár nap alatt. De most teljsen, azóta - kopp-kopp-kopp - semmi baj. Mondjuk fel sem vette a betegséget, szerencsére láza nem volt, a köhögés sem zavarta, de én tudom milyen az, amikor fáj, ahogy felszakad - nekem olyan volt sokszor, ha nem szedtem be a köhögéscsillapítót időben -, inkább nem vártam meg, hogy olyan legyen neki.

Annamari!

Annyit agyalok ezen a vitamin témán... A védőnő azt mondta, ha nem beteg a gyerek - most nem rólatok beszélek, nyilván -, akkor ne adjak neki semmilyen plussz vitamint, főleg, hogy még mindig hatszor, meg olykor még többször szopik, de ő elég raplisan eszik, néha szinte nem is eszik szilárdat, olykor gyümölcsztrájk van, szerinted amíg szopik, elég az anyatej immunerősítésre?

A másik kérdésem az ekcémásokhoz van: már átrágtam az egész rendelő rovatot, de nem találok olyat, ami Szabolcsnak van. Úgy kezdődött, hogy ahogy hideg lett, nagyon kiszáradt Szabolcs arcán a bőr. Vele párhuzamosan kiütések is lettek rajta, kétféle: nagyon apró fehér, és nagyobb piros - volt egy pár olyan is, aminek fehér volt a közepe. Aztán piros száraz foltok is lettek. Ha bekenem a Bübchen Wind&Wetter krémével akkor javul, de nem múlik el teljesen. Ráadásul Szabolcs rengeteg tejterméket, főleg sajtot eszik. Másrészt nincs rajta máshol semmi, a bőre a teste többi részén gyönyörű, egészséges. lehetséges, hogy az allergia csak az arcán jön ki? Vagy az időjárás okozhat ilyen összetett problémát is? Vagy ez a kettő együtt? Holnap megyünk az egészségesre az egyéves státuszra, remélem, mond valami érdemit az orvos...
Fulescsacsi

Sziasztok,

Fcs, Muter
Köszi a tanácsokat, változást én sem tapasztaltam a lándzsás utifü adása ellenére. Nem is adok neki többet.

Fcs,
Daniellán is kijönnek néha az ekcémafoltok, föleg télen, hidegben. Általában dec-jan-ban. Ö halra, rozslisztre allergiás, de ez annyira bonyolult, nem tudni semmi biztosat. Remélem tud valami használható infót mondani az orvosotok.

Kép
Kép
Kép
csillah

Köhögésröl, több mint két hete hurutosak. Elöször vettem krémet, gyógynövényekböl, a mellkasukra, aztán ahogy felszakadt áttértünk a Rhinatiolra (így írják?), majd egy sima gyógyszertárira, aztán most már a Fluimucilt kezdtük, de ez meg nem tetszik, mert egyrészt por alakú, amit fel kell oldani, az enyémgyerek meg nem issza, ráadásul aszpartamtartalmú. Most megint mehetek gyógyszertárba. Köhögés persze egy Fluimuciltól módodult volna éjszakai horkolássá, szörcsögéssé úgy, hogy elötte nem tudtam semmit leszippantani?!
Szóval én is kivárom, hogy vége legyen, csak legyen már vége!

Zsombinak boldog névnapot! Kép
solya

Sziasztok!

Éledezik a topikunk...Kép

Fcs!
Bobónak is hasonló tünetei voltak, mint amiket írtál. Tavaly a szeles, hideg idő beálltával teljesen kiszáradt az arcocskája és piros volt. Igazán semmi sem segített ( körömvirág kenőcs...)
Az idén már a karján és a combján is érezhetővé vált a szárazság. Kb. 1 hónapja használjuk a LINOLA FETT nevű fürdetőolajat és krémet - hihetetlen a változás. A fogorvosomtól Kép megtudtam, hogy ezt nevezik atópiás dermatitisznek, és ami ellen a legjobb ez a szer. ( ő is írta fel nekünk) Az októberi BABA PATIKÁBAN olvashatsz is róla.
Szakdolgozat? Készül?

Annamari!
Nem semmi ez a vitaminmennyiség! Reméljük, meglesz az eredménye!Kép
Bobó is kapja a Béres cseppet + a Cebiont, de csak 2x 5 - 5 cseppet.

Shine!
Nagyon ügyes Ádám!Kép

Elkészítettem egy néhány dalból álló gyüjteményt Mikulásos/ Télapós - dalokból. Aki úgy gondolja, hogy szívesen szórakoztatja ezzel a gyermekét Kép, jelezze és elfaxolom neki.
( elkészül ugyanez karácsonyos dalokból is, legalábbis reményeim szerint Kép)

Terika
terika

Terika!

Én kérek! Te biztosan többet ismersz, mint én...
Fulescsacsi

Terika,
nekem is jól jönne, de nincs faxunk. Máshogy is megoldható?
Köszi
Solya

ui.: gyógyszertáros letolt, miért akarok még köptetöt adni a gyereknek, az dokinak fel kellett volna írni Sinecodot, v. vmi hasonlót, mert 5-7 napon túl nem is adhatnék köptetöt. Most kaptunk töle vmi nyugtatós, gyógynövényes cuccost. ?????
Most légy okos Domokos!
solya

Sziasztok!

Fcs!
Holnap küldöm.
Mit mondott az orvos Szabolcs tüneteire?

Solya!
Akkor én most elkezdem magyarázni a bizonyítványom.Kép
Ez egy kézzel írt változat, ami betűkottát is tartalmaz. Nincs szkennerünk( de ha lenne, sem tudnám kezelni Kép), így nem tudom bemásolni a gépbe. Van ugyan egy kottaíró programom, de azzal még jövő karácsonyra sem készülnék el.Kép
A lényeg: lefénymásolom neked, és elküldöm postán. A címedet megnézem a címlistán.
Más. Nekem azt mondta a múltkor a patikus, hogy a köptetőt egész addig kell használni, amíg szükséges. Így aztán tényleg nehéz okosnak lenni.

Gyógyulást minden betegnek!Kép

Terika
terika

Terika!

Jaj, de fax csak apa munkahelyén van, szóval szombaton kellene küldened, akkor dolgozik, majd mélben megírom a számot, jó? Köszi!!!!!!

Solya! A Sinecod száraz köhögésre van... Hurutosra viszont klassz a zsíros szalvéta a mellkasra kötözve éjszakára.
Fulescsacsi

Fcs!
OK. Akkor szombaton küldöm.Kép

Terika
terika

Terika,
van fax, de balga vagyok! El ne küldd postán! Magánban elküldöm anyósomék faxszámát! Kép És köszi!
solya

Sziasztok!

Terika! Vettünk Linola Fett-et, de csak fürdőolaj volt a gyógyszertárban, a krémet hétfőre hozzák. Az van ráírva, hogy hetente két-háromszor használjuk. Ti milyen gyakran használjátok? És amikor nem ezt, akkor mit?
Fulescsacsi

Sziasztok!

Most próbálkozunk a második babával és szeretném a Klinikákon megszülni. Sokat olvastam vissza és két orvos közül választanék Ács dr. és Valent dr. Mivel császárral szültem az első így érdeklődnék, hogy a fennt említett két orvos közül szerintetek császárnál ki a jobb?
Érdekelne továbbá, hogy mindkettő rendel-e a Klinikán is vagy csak magánban, ja és persze, hogy mennyiért segíti világra a babákat...
köszi előre is...

Kép
Kép
janna

Terika,
neked küldtem a mailt tegnap?
solya

Sziasztok,

Terika,
A dalok engem is érdekelnek, elküldtem a faxszámot. Köszi.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah

Sziasztok,

de jó, kezd ismét feléledni a topik! Kép

Szobatisztasághoz, mászáshoz, stb. mindenkinek gratula! Kép

Mi jól vagyunk, Flóra már 3 hónapos múlt, hihetetlen. Sokat mászkálunk vele, főleg, hogy eddig ilyen jó idő volt. Nagyon élvezem az itthonlétet. Kép

Kivel mi újság? Lányok, írjatok!

Pirus, küldtem neked egy mail-t, "üzleti ügyben". Kép

Puszi mindenkinek
PP
pöttöm_panna

Sziasztok!

Vendégünk volt hétvégén, így csak most jutottam a gép elé...

Solya, Csilla!
Megkaptam az emileteket.Kép Csilla, neked már holnap küldöm is a faxot.

Fcs!
Mi minden este 5 ml- t teszünk a fürdővízhez. A baj csak az, hogy lassan letelik a 4 hét... majd megkérdezem az orvost, mi a teendő ilyenkor. Fel tudtad íratni?

PP!
Már 3 hónapos Flóra?! Így telik az idő...

Terika
terika

Terika! Bementem a gyógyszertárba, és ott is azt mondták, hogy vény nélküli... Lehet, hogy a dögök nem szóltak, hogy amúgy olcsóbb lenne? Pedig már ismernek bennünket, már Szabolcs születése előtt is jártunk oda, nem lehetnek ilyenek... Most mi is használjuk már három napja, bár a krém sem ártana, mert éppen az arcát éri a legkevesebb víz, bár nyilván azt is megmosom. Szóval még nem sok változás, bár kevésbé száraz a bőre, de piros, és a kiütésfélék is maradtak... remélem, a krém segít.
Fulescsacsi

Sziasztok!
Látom Mindenki jól van!
Mi ma voltunk két évesek megpróbálok betenni egy képet remélem sikerül. Kép
picus

és sikerült

Azért megmutatom azt is, hogy nézte először a tortát amikor meggyulladt ez a "nagy gyertya" nem sírt csak becsukta a szemétKépKépKép
picus

Picus, nagyon Boldog Szülinapot Andikának itt is!Kép

Puszi: Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?