Sziasztok!
A régiek talán emlékeznek még rám, hisz itt kezdtem a "pályafutásomat" az év elején! De mostanság csak olvasó lettem itt, mert túl sok érdemre való nem történt velem. Eddig!
Mert mikulásbácsi meghozta az ajándékát!
Jelenleg a 42. napon vagyok és a hétfői hCG eredményem is alátámasztotta, mert 1296IU/l lett! Tegnap voltam dokinál is és azt mondta az 5. héten lehetek. December 29.-én pedig mennem kell uhu-ra is!
Rólam akik nem ismernének! PCOS-em van nekem is. Tavaly novemberben áltam le a fogigátlóval. Januárban a doki közölte velem, ha gyereket akarok fogyjak le! Akkor 126kg voltam. Elkezdtem, diétázni, metet szedni és valamicskét mozogni!
Itt nagyon sokan bátorítottak, bár néha volt olyan érzésem, hogy nekem soha nem lesz gyermekem,mint másnak! Aztán a fogyással kezdett helyreállni a ciklusom is az utsó kettő már csak 33 napos volt.
Nyáron egy kicsit lankadt a kedvem a diétától. De aztán szeptemberben jött egy fogyiverseny itt nálunk az újságnál, amibe én is bekerültem! Azóta új erőre kaptam és újból keményen neki estem a diétának és a mozgásnak is!
Ami a mozgást illeti, soha nem gondoltam, hogy én valaha fitness terembe fogok járni mozogni. Én egész idáig azt hittem, hogy oda csak ilyen cicababák járnak, de nagyot tévedtem, mert bizony nagyon sok nő jár aki küzd a súlyával!
A lényeg, hogy 28kg-tól szabadultam meg és, ha minden jól megy jövő év augusztusában érkezik a spontán babánk!
Én még fel sem fogtam, hogy ez történik velem is!
De higgyétek el, megéri küzdeni! És Meli mondogatta mindig, hogy a 3-as kezelés segít és meg lesz a várva várt eredménye is!
Szóval köszönöm lányok azt a sok erőt, amit ti is adtatok itt a szavaitokkal és biztatásokkal!
És kívánom mindenkinek, aki küzd, hogy jöjjön el ez a nap az életében minél hamarabb,hisz itt mindenki megérdemli ezt a boldogságot!
Görbi:
http://www.fertilityfriend.com/home/2c93a7