Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

BEZE: GRATULÁLOK NEKTEK ÉS NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK! MIELŐBBI HAZATÉRÉST A KÓRHÁZBÓL!

Kiki: Hát nem semmi ez a várakozás. Nem értem miért kell ennyit várni. Megáll az eszem. Tényleg nagyon rendes férjed van. És nemtudom miért de valahogy az emberek úgy gondolják, hogy a pasikat nem viseli meg annyira a sikertelenség. Az én férjem például nem szokta kimutatni és mondani sem szokta hogy mit érez. Egyszerűen tudomásul veszi és kész. Én a múltkor amikor nem sikerült eljutni a vérvételre, és emiatt csúsztunk egy hónapot szóval én annyira kikészültam, hogy nem bírtam abbahagyni a sírást. Ráadásul épp akkoriban született meg a barátnőmék babája is, aminek nagyon örültem persze, de valahogy kibuktam. Rajta pedig nem látszott semmi. És nyugodtan gyere és írd le amit érzel. Annyira szépeket szoktál írni. És igenis kell az is hogy elmondjuk a bánatunkat és erőt adjunk egymásnak túljutni a nehéz időszakokon.

A mikulásnak írt levél itt marad az ablakban, csak a Miki válaszol a kéréseire, illetve ír egy pár sor üzenetet. Olyan jó, mert már eltudja olvasni és teljesen komolyan veszi, hogy azt a Télapó írta. Olyan aranyos.

kissedi: hát tegnap tényleg nagyon hideg volt. a füled jobb már?

Csajok én nemtudok mit kitalálni a férjemnek karácsonyra. Egyszerűen hiába töröm a fejem..... és nem segít, mert kérdezgettem, hogy mit szeretne, de nem mondja.
Mi olyan ajándékot kérünk, amit senki sem tud megadni nekünk .....

Ma voltam már dolgozni, de olyan nehéz volt visszarázódni. Még 2 hét és téli szünet! :)

Kép
babicsek
 
 


Figyeljétek meg az én karácsonyi ajándékom az lesz, hogy megjön piri. Amilyen szerencsétlenek vagyunk, megint nem lesz aki szóba áll az ünnepek alatt velünk vérvétel ügyben.

Kép
babicsek
 
 


Kiki,
a családi napközi olyan bölcsipótlék szerű. Bárki csinálhat ilyet, ha elvégez egy tanfolyamot, meg biztosít egy helyet a gyerekeknek. Ahova Levi megy, az egy családi ház, ahol a nő lakik, és ott az egyik szoba ki van nevezve a gyerekeknek. Max. 7 gyerek lehet egy ilyenben, kap rá állami normatívát, mintha állami intézményben lenne, meg persze a szülők is fizetnek.

Tegnap nagyon szarul voltam, átment rajtam egy hányós-hasmenéses vírus, 2 kilót fogytam 1 nap alatt. Még ma sem az igazi, de inkább már csak gyenge vagyok. 1 hét múlva kellene orvoshoz mennem, de úgy döntöttem, hogy inkább elmegyek ma, szeretném látni, hogy a baba ebből semmit sem érzett meg.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

 
 

Kissedi!
Gratulálok a laptetőhöz! ;)
Sajnálom, hogy fagyoskodtatok. Érdekesötlet a gyerekekkel ennyit kint lenni, bár ők lehet elszaladgálnak és nem fáznak, nem csak ácsorognak ott órákat. Hogy van a füled?

Babicsek!
Köszi, aranyos vagy! És akkor válaszolt a Mikulás neki? De édes lehet, ahogy várja a választ!
A férjemmel mi már évek óta nem tudunk egymának mit kitalálni, így mindig megbeszéljük, hogy mi az, amit vegyünk egymásnak. :oops: Ez van úgy, hogy egy nagy könyv pl., és ugyanazt adom én neki, ő meg nekem (persze csak egy példányban).
Ne is mondj ilyet, hogy karácsonykor fog megjönni! Inkább azt mondogasd, hogy megjön 21-én, és szépen elmégy vérvételre, jó?

Mné?
Hogy vagy? Sokat gondolok rád, hátha sikerült most! +++

Linácska!
Ez jól hangzik, ha jól tudom, Agassi gyermekei is ilyen helyre járnak.
Reggel óta sokat gondolok rád, de nem hiszem, hogy baj lehet, drukkolok, hogy minden rendben legyen és megcsodálhasd a babócátokat!

Lucuzs!
Isten éltessen sokáig! Boldog szülinapot!
Kép
(Ui: bocs, nem jók a gyertyák, nem akartalak idősebbé tenni, de én már ennyi vagyok, és ilyen képet találtam...)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Köszönöm Kiki, hogy hiányoltál, és gondoltál rám. Itt vagyok, olvaslak benneteket, csak nem nagyon volt időm írni, mert havi zárás volt a cégnél.

Kiki: Tudom, nem rám tartozik, de nem lehet, hogy egy másik intézetbe sikeresebbek lennétek? Itt, ahová én járok , amikor voltam az átjárhatóságin, akkor két lány is mesélte, hogy ők máshonnan jöttek át.
A másik, pedig tessék csak nem magadba fojtani az összes negatív dolgot. Mi meghallgatunk. Itt kibeszélheted magadból a dolgokat. Mint ahogy írta Babi is, és Kissedi is, azért vagyunk itt, hogy megbeszéljük azt, ami minket foglalkoztat. És mint azt sok hónappal ezelőtt írtátok, talán pont Te, nem csak azért van ez a fórum, hogy a csöppökről beszéljünk, mert akkor mindannyian megzavarodunk. Nem csak e körül forog az élet.

Kissedi: Tényleg nagyon szuper lehetett a fagyhalálban kinn álldogálni..

Babicsek: Csatlakozom Kikihez, nem azt kell magadba szugerálni, hogy karácsonykor fog megjönni, hanem, hogy nem! Vagy előtte vagy utána! Tessék ezt mondogatni magadban! Egyébként iszod a cickafarkfű teát?

Linácska: Mi volt dokinál? Mi van a csodababával? Sajnos ez a fosós-hányós betegség most nagyon tombol. Nagyon vigyáz magatokra!

Lucuzs: Nagyon Boldogságos Születésnapot kívánok én is!

Szép estét kívánok mindenkinek!
mné
 
 


Beze!

Nagyon gratulálok nektek! Nagyon sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok nektek!

Sok puszi és ölelés


Kiki!
Én is hasonló okok miatt kezdtem el blogot írni. Jó volt az érzéseket kiírni magamból. Ez nekem egy lelki terápiás megoldás volt. Nekem bejött!

Babicsek!
Ne szurkolj a piriért! Nekem eszembe jutott egy jó kis ajándék apának karira: Zebrás teszt!

Linácska!
Biztos nincs semmi baj! De jól tetted, hogy elmentél dokihoz, mert így biztosan megnyugodsz!

Mné!
Azért ne vidd túlzásba a munkát!

Kisedi!
Én biztos nem bírtam volna olyan hosszú ideig a hideget! Én biztos ma már beteg lennék! Jól bírod a hideget!

rodina74
 
 


Minden ok, kisbabóca 2 cm. Sok még nem látszott belőle, nem túl jó minőségű a dokim UH-ja.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!
Ez nagyon jó hír, örülök, hogy szépen növöget a Csodababátok. Tényleg, Lili tudja már, hogy ismét baba nő a pocakban? Vagy még nem mondtátok neki?

Rodi!
De jó, hogy jöttél! Kérlek írj pár szóban magatokról is, hogy vagytok, megy-e az összeszokás... stb., minden érdekel rólatok! :)

Mné!
Másik intézetben kezdtünk, 3 inszem még a Sotén volt, aztán onnan jöttünk át ide. A dokival maximálisan elégedett vagyok.
Te hogy vagy? Kb. mikor kellene nem megjönnie? Nagyon drukkolok!

Most is úgy érzem, hogy úgy szeretnék bőgni. Csak úgy ok nélkül. Most ebédeltem, és egyszerűen napok óta nincs kedvem enni. Semmit sem kívánok. Közben meg próbálok most már végre megállni a fogyásban, így persze lenyomom az ebédet meg a szendvicset délután, de nem tudom, mit csináljak, hogy legyen kedvem enni. Semmihez sincs kedvem.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki: Hogy mikor kellene nem megjönnie? Pénteken. Sajnos nem úgy néz ki, mint ami nem akar megjönni. :(
Hát ez van, de hát miért is lett volna egyszerű a dolog... Mindenért meg kell küzdeni ezerszeresen. Majd megemésztem. Tudom, semmi sincs még veszve, meg hát majd a doki csinál nekünk is bébibogyót, csak..., de.. , szóval érted!

Karácsonyra én is elterveztem, hogy szép kis iciri-piciri cipőcskét veszek a páromnak az ajándéka mellé, de hát ennek lőttek.
mné
 
 


Kiki,
persze, tudja Lili. Mikor dobogott a szívecskéje, akkor elmondtuk neki. Ok, 2 évvel idősebb, de most jobban foglalkozik vele, símogatja, meg mikor az utrót használom, és lefekszek vele, akkor mindig mondja, hogy a Katának ez a vacsorája, meg mikor eszek, akkor kérdezi, hogy a Kata szereti-e azt éppen. Mi lesz, ha fiú lesz???????? Azért erre az eshetőségre is próbáljuk felkészíteni.

Mné,
amíg nem jön meg, addig nincs semmi sem veszve. Tudom, extrém, de van egy ismerősöm, akinél félidősen derült ki, hogy babát vár, mert addig folyamatosan menstruált. Ráadásul 20 évesen, védekezés mellett az adott férfival az első éjszakán fogant. És azóta is együtt nevelik nagy boldogságban. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Köszi lányok az érdeklődést, a fülem már alakul. Nem mentem vissza tegnap a fülészetre így. MÁr kicsit többet hallok, mint eddig, fájni nem fáj. Homeós bogyók még vannak, ha elfogynak és jövőhéten sem hallok rendesen akkor lehet, hogy visszamegyek a dokinénihez.
APunak is megcsinálták ma a vizsgálatot, és szerencsére nincs érelzáródás. MÉg egyenlőre nem tudni miért voltak a rosszullétek, de vizsgálják.
Babicsek kívánom, hogy az legyen a karácsonyi ajándék, hogy nem jön meg, csak jövő augusztusban!!! :wink:
Kiki nagyon fini lehetett a torta. Milyen fajta?
LIna örülök, hogy már jobban vagy.
Mné nekem is ilyen tervem volt karácsonyra.....Nekem is hétvégén aktuális, és már néha fájdogál is a hasam. :cry:

Kép
kissedi
 
 


Csak egy pillanatra, mert futok folyamatosan, szeretném, ha idén se maradna el a karácsony. :wink:

Nagyon köszi a köszöntéseket!!! Cukik vagytok! :D
Hát igen, én is öregszem, nem csak a gyerekek... :roll: Bár agyam sem volt vele foglalkozni, de kiderült, hogy 30 lettem... :lol:

pusszantás!

Kiki! Rengeteget gondolok rátok! Minden nap küldöm a léleksimiket!!! Remélem hamarosan megkapod a nyerő stafétabotot, ha már nálam nem az volt...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Kissedi, Mné!
Egyikőtökben sem akarok hiú reményeket ébreszteni, de a peteérést követő 8-10 napon enyhe görcsölgetés a beágyazódást is jelentheti! Pont, mint a mensis görcsök, csak pár nappal korábban. Úgyhogy én nagyon szeretnék bízni abban, hogy karácsonykor már nem lesz egyedüli kismamánk Linácska, hanem társultok mellé! :)

Mimi!
Hogy vagy? Mikor tesztelsz? Drukkolok neked is nagyon, hogy sikerüljön!!!

Linácska!
Édes ez a kislány! És a Kata nevet is ő gondolta ki, mint a Leventét is, ha jől emlékszem? :)
Tejterhelés, ma? Drukkolok, hogy végre sikerüljön, és jó eredményeitek legyenek!

Mné!
Fel a fejjel! Én drukkolok, hogy sikerüljön!

Kissedi!
Örülök, hogy javultok, te is, apukád is!
A torta karamell volt, és isteni finom, persze látszik is rajta, hogy nem én sütöttem, vettük... :)

Lucuzs!
Köszi! :) Már javulgatok!

Nagy elhatározásra jutottam. Most úgy érzem, hogy más értelmet kell keresnem az életnek, mint az, hogy gyermekeim legyenek. Nem akarok lemondani róla, csak "több lábon kell állni", hátha akkor nem görcsölök rá ennyire a témára, ha nem az életem egyetlen értelmét látom benne. Persze még nem tudom, hogy kezdjek ehhez hozzá, de már a tudat megnyugtat, hogy keresni fogok más célt.

Babicsek!
Teljesen meggyógyultatok?

Monic!
Ti hogy vagytok?

Timejka!
Régen jártál erre, kérlek, jelentkezz!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok Lányok,

Nekem is megjött a mai napon, de már 2-3 napja éreztem, hogy így lesz. Hát, majd legközelebb....

Kár, hogy karácsonyra én sem tudom ezt az "ajándékot" adni a szeretteimnek...
De a jövő karácsony már más lesz, remélem.
mimilee
 
 


Kiki,
tejterhelés, ugyan már!!! Nekünk????? :lol:
Tegnap megint perforálódott Levi dobhártyája, és 6 antibiotikum mentes nap után újra kezdtük. Ez a 3. adag. De ugye semmi nem történik véletlenül...reggelre Lilinek 40 fokos láza lett. Vicces lett volna, ha nekünk meg indulni kell a kórházba Levivel.
Majd jövő csütörtökre megkaptuk az 5. időpontunkat.
Lilivel meg fogalmam sincs mi van. Pár óránként felmegy a láza, akkor rosszul van, adok neki lázcsillapítót, lemegy, és semmi baja. Pisit nézettünk, az negatív.
Amúgy a Levit nem ő találta ki, azt mi, csak akkor is Katának várta. De most úgy érzem, az is lesz.

Mimi,
sajnálom :cry: Azért ugye azt az egy vérvételt beiktatod???? Mert nem sokból tart, és én azért halkan, de osztom Bikfy véleményét. Tudod, mi már megjártuk...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kiki jelentkezem! MEgvagyok éppen betegen, de majd meggyógyulok, igaz dolgozom. Bencénél kicsit jobb a helyzet, de nagyon kettyós mostanában. Tök hamar felhúzza magát mindenen, meg sír. Gyerekprojekt törölve, párom nem akar, de remélem, hogy azért sikerül spontán teherbeesnem. Tévét akar venni, kérdeztem, hogy miből, minek még egy hitel, mondtam, hogyha mehetek orvoshoz akkor lehet tévé, erre közölte, hogy akkor nem kell tévé. Szóval ennyi. Nagyon nem húztam fel magam. Ha egyszer mégis babás leszek úgyis megtartom és biztos megenyhül majd ez a lökött pasi.

timejka
 
 


Mimi!
Nagyon sajnálom! Ölellek, és kitartást!

Linácska!
Sajnálom, hogy ennyire nem sikerül elintézni a tejterhelést, de csak meglesz most már egyszer! Gyerekeknek gyógyulást! Javul Lili?

Szia Timejka!!!
Örülök, hogy jelentkezel! Sajnálom, hogy a párod ennyire eltökélten babaellenes. Drukkolok neked továbbra is! Sajnálom, hogy Bence sírós mostanában, Remélem, javul a helyzet.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki: Nagyon köszönöm a bíztatást, de sajnos a mai napon, óramű pontossággal megjött. Holnap hívom a dokit...

Timejka: Sajnálom, hogy a párod ennyire negatív a babával szemben. Nem lehet könnyű küzdeni vele.

Kissedi: Hogy van a füled? teljesen meggyógyult már?

Linácska: Sajnálom, hogy a gyerkőcök állandóan betegek. Jobbulást kívánok nekik.

Tegnap láttam egy reklámot a tv-ben, és azt hittem, hogy menten széttöröm a tévét. A reklám utolsó snittjében egy nő kiscipőt akaszt a karácsonyfára, és éppen belép a párja... Olyan méreg futott el ennek láttán, hogy azt elmondani nem tudom. Miért kell ennek folynia még a TV-ből is... Pláne most. Kicsit úgy érzem, hogy az egész világ összeesküdött ellenem.
mné
 
 


Mné
Igazából nem küzdök, úgyis sikerülni fog. Egyébként egy időben én is úgy éreztem, hogy mindenhol a babákról van, meg kismamák stb. Eddig is volt, csak akkor még nem voltunk így rákattanva a babára. Legalábbis szerintem.

Kikike
Szerintem csak fáradt már a Bence, jó lesz már a téli szünet. Januárba mindenképpen megyek dokihoz, mert nem tom mikor volt rákszűrés, és akkor úgyis beszélek a dokival erről. Aztán meglátjuk mi lesz. Most nem vagyok dühös erre a lököttre, mert úgyis tudom, hogy lesz babám. Ha nem tőle, akkor mástól. Nem ám, de megfordult már a fejembe.
És Te hogy vagy?

timejka
 
 


Sziasztok!

Gondolom, már el is felejtkeztetek rólam.
Meg is érteném, mert soha nem jövök. De nem csak ide, hanem sehova sem, mert éjt nappallá téve dolgozom. Sajnos.
Pedig néha jó lenne, jönni, és beszélgetni.
Amit még nem írtam meg az az, hogy most már a pajzsmirigyemre is kaptam gyógyszert és megemeltük a met adagomat 3*850 mgra. Amíg az eredményeim nem lesznek tökéletesek, addig nem is jön sóba a folytatás.


Linácska!
Gratulálok!

Kiki!
Itt a híradás. Még élek. :)
Jó a nagy elhatározás. Az az egy jó dolog van abban, hogy egyfolytában dolgozom, hogy sosincs időm a babatémával foglalkozni.

Beze!
Gratula Marcellhez!

Többiek: Mindenkinek drukkolok és Mindenkit puszilok.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Mné!
Sajnálom a mensit. De ne keseredj el, sikerülni fog! Küldök egy nagy ölelést! És fel a fejjel. Hogyan tovább?
Megértem, hogy kiakasztott a reklám. Én próbálom tudatosan fel sem venni az ilyen dolgokat már. Mondjuk az is igaz, hogy már ez lesz az 5. karácsony, aminek úgy indultunk neki, hogy hátha be lehet jelenteni valamit. Vagyis idén már nem is tervezgettem ezt, mert hamarabb elmondtuk volna a családnak, ha sikerül a lombik. De persze lélekben csodás élmény lehet ilyenkor bejelenteni, volt már ilyenben részem, két sógornőm is így jelentette be a babájukat évekkel ezelőtt.

Timejka!
Igazad van, amire az ember agya rákattan, azt mindenhol észreveszi, feltűnik neki az összes kismama, minden ismert, ismeretlen híresség terhessége is fájdalmat okoz. Pedig nincs több terhes, csak jobban megérezzük.
Mikor kezdődik a téli szünet? Biztos nagyon várja már Bence. A rákszűrés szerintem is fontos.
Szerintem természetes, hogy néha az ember már azon is gondolkozik, hogy mástól szeretne gyereket. Vagyis nem is a mástól a lényeg, hanem, hogy legyen gyerek. Nagy elkeseredésünkben mi is azt beszéltük a férjemmel, hogy nem várunk fél évet, hanem összehozok én máshogy egy gyereket, aztán együtt felneveljük. Persze, mindketten tudjuk, hogy erre úgysem lennék képes. De durva, hogy az embernek már ilyen is megfordul a fejében. Aki ezen nem megy át, az nem érti meg.

BUMI!!!
Köszönöm, köszönöm, hogy jöttél kicsit! :)
Teljesen megértem, hogy nem jössz minden nap, így a fél év várakozás tudatában bennem is érik a gondolat... :oops:
Remélem, végre sikerül beállítani a gyógyszerekkel a hormonjaid, és ha minden rendben lesz, jöhet a folytatás. Drukkjaim küldöm, akkor is, ha ritkán tudsz írni!

Én tegnap kicsit megijedtem, hogy szép, szép, hogy kitalálok egy célt az életemnek, ami nem a baba, de mi lesz, ha nem találok. Egyelőre nem sikerül legyőznöm a hatalmas vágyamat a baba iránt, vagy nem sikerül már irányba terelni (tényleg, olyan nagy meló ez, mint egy folyónak új medret ásni, hogy oda terelhessük a vizét... Elképzelhetetlennek tűnik, de megvalósítható!) De nem adom fel. Ma pl. eszembe jutott a fotózás. Lehet abba kellene beleásni magam, hisz azt úgyis szeretek... De januárig még csak ötletelek, aztán indul a tervezgetés, aztán a munka ezerrel a mederrel... :lol:

Beze!
Remélem már hazajutottatok, szépen gyógyul a sebed, és hamarosan jelentkezel pár szóval, képpel! Hiányzol! És nagyon szeretném megcsodálni a kis Marcikádat! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a gratulációkat, és külön Móninak a hírhozást. Tegnap jöhettünk haza, majd valamikor pótolom a visszaolvasást. Hát nem volt leányálom a császár, vasárnap hajnali 5 óra 35-kor elfolyt a magzatvizem, fél 7 után értünk be az itteni kórházba, ahol szerencsére hamar megcsászároztak. A műtét nekem egy örökkévalóság volt, akadt egy kis komplikáció is. A "pici" fiam méretein én is meglepődtem, azt hittem, tuti kisebb, mint a nővére. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Jaj, de jó, hogy jöttél! Nagyon ügyesek vagytok! Gyógyulást neked! Puszi!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Mné nekem is szemet szúrt a reklám. Mondjuk én úgy veszem mostanában fel, hogy remélem én is így mondhatom el, nem idegesített...még egyenlőre. (ha megjön majd máshogy gondolom biztos)Mi is már 4 éve erre várunk, hogy hátha máskor nem akkor karácsonykor.....
Bumi örülök, hogy jöttél. VIgyázz magadra és remélem legközelebbi jelentkezésednél mellékeled a zebrát!!!
Kiki én is gondolkoztam a fotózáson valamelyik nap. Annyira szép volt a havas táj.
Beze örülök, hogy már otthon vagytok, és jobban vagy! Ölelés neked és puszi a kis Marcinak!
Ma disznótorban voltunk így kész vagyok :? .... megyek is..

Kép
kissedi
 
 


TÖBBIEK??????
Merre jártok?
Nekem sajnos megjött ma, jól éreztem én hogy megint nem sikerült.
Ma láttam a Titkot. Már írtam is egy listát. :wink:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

BEZE, így utólag, jól lemaradva, de annál őszintébben kívánok Nektek minden szépet s jót, amit Magatoknak kívánnál! Remélem, gyorsan regenerálódsz!

Mi még élünk, sok írnivalóm nincs. Ma voltam végre chlamydia és egyéb szűréseken, majd talán 3 hét múlva lesz leletem. A lisztérzékenységes lelet még kering vlhol a nagy magyar eü-ben.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Mi ez a nagy pangás? Mindenki a Karácsonyra készül?
Igaz pont én beszélek, mikor én sem voltam mostanság!

Velünk sem történik semmi különös említésre méltó. Ha csak az nem, hogy megvannak a vérvételes eredmények, amik jók lettek. Ma vagyok a 28. napon. A cickóim fájnak vagy 2-3 napja. Ez menzi előjel.
Remélem még kari előtt jön, mert el kéne menni arra a vacak vérvételre még ami a menzi napján kell.

Agassi: Hogy vannak a gyerkőcök? Biztos nagy élmény lesz nekik a karácsony.

Bikfy: Merre vagy? Hogy vagy? Régen olyan jó volt amikor sokat jöttél. Jó volt olvasni téged.

Kiki: Veletek mi újság? Mivel foglalkozol mostanában?

Kissedi: Fel fejjel. Jó azt a zebrát máskor is bejelenteni, nem kell ragaszkodni a karihoz.
:wink: Jön egy újabb esély!

Olyan hideg van. Nem szeretem. Este mikor alszok, a takarómra ráteszek még egy plédet is. Olyan jókat tudok horpasztani így a jó melegben. :)

Kép
babicsek
 
 


Babicsek én is így alszom. :lol: :wink: Éreztétek a földrengést?
Agassi örülök, hogy minden rendben.
Megvettetek már minden ajándékot??? Nekem már a nagyja megvan, de még apival a hétvégén elmegyünk a többiért.
Márcsak holnap dolgozom, aztán majd csak január 3-án. Tök jó! 8)

Kép
kissedi
 
 


kissedi: Igen, éreztük a földrengést, már aludtunk, de fel is ébredtünk rá. Megint utána nem mertem elaludni, azt figyeltem lesz a másik, aztán másnap hulla fáradt voltam. De valahogy mégiscsak elaludtam végkimerülésemben. :?

Nekem még van mit vásárolnom sajna. És még hétfőn és kedden is menni kell, de kedden már csak karácsonyi koncert lesz a templomban.

Jó neked hogy már csak a holnap van!

Kép
babicsek
 
 


Aszta! Csütörtök óta sehol senki? Merre vagytok?

Én most nagytakarításban vagyok, csak pihenésképpen benéztem két portörlés között.
Ma mézeskalácsot fogok sütni. Még sosem csináltam.
Azért adjatok életjelet magatokról. :wink:

Kép
babicsek
 
 


Babicsek úgy látszik mi tartjuk a frontot!
REmélem mindenki karácsonyi nagy vásárlás, vagy takarítás miatt hiányzik. Akkor igazolt! :wink: :lol:
Nekem még a takarítás hátra van, eddig csak a fürdszoba van meg. Csak halogatom, de ideje lenne hozzákezdeni.... :roll:

Kép
kissedi
 
 


Kissedi!
Sajnálom, hogy megjött. Remélem a lelked már helyrebillent, és lelkesen készülsz a karácsonyra! A Titok tényleg jó bátorítás! ;)

Agassi!
Jó, hogy jössz minden héten! A Mikulásról szóló képes beszámolód nagyon tetszik! A karácsonyról írsz majd nekünk pár sort, azért ez tényleg nagyon nagy és mély élmény lehet az egész családnak! El se tudom képzelni.
Tej és liszt érzékenységet én is most fogok nézetni.

Babicsek!
Hogy vagy? Mensi még várat magára?
Hogy felétek mennyi földrengés van mostanában!
Teljesen meggyógyultatok?

Rodi!
Ránéztem a blogodra! Annyira szépeket írsz, tetszenek az írásaid, na meg a fotók is! :)

Kissedi!
Mit csinálsz a héten? Készülsz karácsonyra? Irigyellek a szabadságért, én mindent esténként próbálok kitakarítani, sütni...

Bikfy!
Nekem is hiányzol!

Monic, Lucuzs, Beze, Rodi!
Hiányoztok, gyertek, hozzatok képet, vagy csak írjatok pár szót, kérlek!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Na, jól elveszett, amit írtam magamról.
Múlt héten annyi munka volt, hogy nem tudtam jönni, volt, hogy még este otthon is prezit gyártottam. Ilyen nálunk nem szokott lenni, de most jól is esett kicsit lefoglalni az agyam. Készülök a karácsonyra is, bár most nincs bennem nagy várakozás vagy öröm. Sajnos még mindig nem tudtam mézeskalácsot sütni, pedig nagyon szeretnék. Esténként takarítunk férjemmel, és még titkon bízom benne, hogy a szerda vagy csütörtök este szabad lesz, és tudok pár tepsivel sütni. (Életemben először összegyúrt tésztát vettem, már csak nyújtani, szaggatni, sütni kéne, így is kérdéses, belefér-e az időbe.)
Meghívtuk a szüleimet, meg anyósomat is 24-re, és nem tudom, mit fogunk egész este csinálni, amitől az egész karácsonyi lesz. A beszélgetéssel nem lesz gond, az menni fog, nincs gond a társasággal, csak azért szeretném valahogy ünnepivé tenni. Nem tudom, hogy kell azt.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki sajnálom, hogy el vagy havazva. Nagy szabadidő.... annyira nincs. Ma mondjuk apival dvd-ztünk egyet, aztán csináltam gyors ebédet, majd anyuval és a hugommal elmentünk vásárolni. Anyu még szinte mindent most vett meg. Nekem már csak a nagymamámnak hiányzik a függöny, de már úton van. (Neten vettem)
Hát sajnos különleges tippeket nem tudok adni a karácsonyi hangulatra.
Én is szerettem volna sütni mézeskalácsot, de majd jövőre. Szombaton csináltam chokitót, karácsonyra meg Babi tortát, és Madártej szeletet szeretnék. Nem tudom mi lesz belőle.

Kép
kissedi
 
 


Mi szombattól tegnapig szülinapoztunk, úgyhogy nem nagyon jártam net közelébe. Lilinek ha jól számolok 3x tartottuk a szülinapját :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!
Isten éltesse a kis Lilit, boldog születésnapot neki!!!
Kép

Kissedi!
Milyen az a madártej szelet? Olyan jól hangzik!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok

Linácska Lilinek nagyon boldog születésnapot!!!!

Bocs csajok hogy nem jövök de Dari melett nincs időm meg most az ünnepi készülödés is lefoglal.

Ha addig nem jönnék mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

De jó hogy írtatok!

Én ma délben karácsonyi hangversenyen voltam, aranyos volt, csak már kicsit uncsi minden évben ugyanazt meghallgatni, dehát ez van. Délután 4-re megyünk szerepelni a suliba.

Ezenkívül ma megjött. Már a templomban éreztem, hogy valami van. Úgyhogy ma van az első napom, holnap mehetek hormonvérvételre, csak még azt kell megoldanom, hogy addig hová teszem a kis drágaságomat, mert hát holnaptól végre szünet. :D El sem hiszem. Én már sütöttem egy adag mézeset, de alig van már belőle, úgyhogy holnap megint fogok. Szóval annyira örülök, hogy nem pont karira jött meg és eltudom intézni a dolgaimat. Úgyhogy mától indul a 20 nap és megyek a Kaáliba. :D

Linácska: Lilikének boldog szülinapot kívánok én is! Milyen jó neki, hogy egy évben ennyiszer van szülinapja és közben nem öregszik.

Kiki: Hogy állsz a fotózással? Vannak újabb érdekes képeid? Sajna nem jött be nekünk ez az év a babák terén, de jövőre belehúzunk! :wink: Milyen szép is lett volna az ünnep ha lenne mit bejelenteni.
Képzeld ismét valami nyavalya kapta el Marcit, mert 2 napja tiszta takony szegény, éjszaka alig tud aludni tőle. Én nemtudom mi van, hogy most már ez a harmadik betegség rövid idő leforgása alatt, úgyhogy jól kezdjük a szünetet.

kissedi: Milyen az a babi torta és madártej szelet? Én mondjuk nagyon kezdő vagyok a sütés terén. Bénázok is egy csomót.

Bikfy, Rodi, Beze, Timejka, Luczus és a többiek???? Hogy vagytok???

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Olvasás szintjén vagyok ám többször is, de írni már nincs időm. Vizsgaidőszak, iskolában állandó szereplések a gyerekeimmel, meg ilyenek. Most körmöt lakkoztam, mert mindjár megyek sulis karácsonyi partira. :wink:

Babikám!
Örülök, hogy kezdhettek végre, mi is megyünk februárban. Nekem is megjött vasárnap. Evvan. Ja, ma bejelentette megint egy kolléganőm, hogy babát vár. Az ő boldogságának örülök, de én azért nyomorultul érzem magam. Szégyellem, de ez van.

Kikim!
Nálatok mikor lesz folytatás?

Linusom!
Lilinek nagyon boldog szülinapot! Te hogy állsz a pocakossággal?

Én megint tiszta kiütés vagyok, már nem hiszem, hogy a mettől. Inkább lelki alapon működik a pöttyösödés. De tudjátok, a reklámban is megmondták, hogy a pöttyös az igazi!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Minden nem babásnak (Edi, Kiki, Timejka, Bumi, Mimilee....) üzenem, hogy már csak párat kell aludni, és jön egy szebb, szerencsésebb év. 2011 a mi évünk lesz. Én érzem. És ez biztos. Így kell legyen!!! :wink:

Mindenkit pusszantok, indulok a sulis buliba. Jók legyetek, majd jövök.

Viuskám!
Neked is boldog karit, Dari biztos élvezni fogja már az idei évet.

KépKépKép
bikfy
 
 


Hát remélem Bikfy úgy lesz!
Babi hajrá akkor te nyitod a jövőévet babásodással!!! ok?
Kiki nagyon fini a madártej szelet. Piskóta szerű alap, rajta főzött vaníliás krém (mint a madártej olyasmi az íze) rajta pedig tejszín és csokireszelék. Nekem hasonlít az oroszkrém tortára is!
A babi torta pedig ostyalap az alja, főzött krém és egy sor babapiskóta, megint krém, megint piskóta, rá pedig csokimáz.
HOlnap begépelem nektek, mert most nem vagyok beszámítható.
SZerintem a melegfront hat rám így. :cry:
Lilinek BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Vius örülök hogy jelentkeztél. Puszi!
Mai napom nagyon szar volt. Már reggel alig volt kedvem felkelni, éreztem, hogy lesz valami.... Api hazaért melóból 10-kor és gondoltam elmegyek vásárolni még ami hiányzik, meg valami gyógyszert szerzek mert fel vagyok fázva. Közben betörtem a hátsólámpát az autóm. :arrow: így vásárlás elhalasztva, mentem szervízbe. Jól felhúztak mert 3x annyiért akarnak rámsózni lámpát mint amennyiért az öcsém szerez. (ja és hiába hordjuk éves szervízre, erre nem vonatkozik a garancia. akkor minek fizetek évente több 10 ezret??? ha garancia semmire sincs??? :twisted: :twisted: )
Most már kicsit jobb, de még mindig elég planyty vagyok (hú ez milyen béna szó :lol: ) Becsomagoltam ma az ajándékokat.
Olyan hihetetlen hogy karácsony van. Nem?
Na jó hosszú lettem, bocs

Kép
kissedi
 
 


Bikfy,
köszi, jól vagyok, nem sokmindent érzek a terheségből. Viszont már többen is megjegyezték, hogy már babás hasam van....szerintem jó része még mindig háj :lol:

Én egyszer jelentettem be babát ünnepi alkalomkor (férjemnek a házassági évfordulónkon), na az nem is jött össze sajnos, úgyhogy én kimondottan kerülöm az ilyet azóta.
Mondjuk ez a babóca a megismerkedésünk 7. évfordulóján fogant, és 12-re vagyok kiírva, ami meg a szerencseszámom, szóval nem lehet gond :lol:

És a legfontosabb: nem szeretnék itt sokáig egyedüli kismama lenni, úgyhogy hajrá Csajok!!!!

Köszönöm szépen Lili nevében is a köszöntéseket, ha rászánom magam, és letöltöm a képeket, akkor teszek fel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska
Lilinek Boldog Születésnapot!

MEgvagyok, elvagyok, kicsit megcsúszva mindennel, de csak készen leszek mindennel karácsonyra.

Bikfy
nem is tudom, hogy az én (mi) évünk lesz-e 2011. Én már nem tudom tényleg, hogy mit gondoljak, mit tegyek. Egyszer úgy, hogy leszarom, tegnapelőtt meg majd szétrobbantam, hogy körülettem mindenki terhes, és én nem. Majd lesz valahogy.

timejka
 
 


Timejka ismerős helyzet. Én most a leszarom résznél tartok. Ma kérdezte épp anyukám egyik kolléganője, hogy mi újság. Hát most nem érdekel. Úgy vagyok jelenleg vele, hogy ha jön jön, ha nem nem. Én nem akarok mostanság menni sehová, sem szedni semmit..... Most nagyon kész vagyok. Mindenkit unok, mindent útálok, semmihez nincs úgy különösebben kedvem... Bocs az off-ért. :oops: Régen imádtam vásárolni, de most már az sem boldogít. Lehet, hogy ez a pénztelenség is. MIndenki vásárol ezerrel, nekem meg meg kell gondolni, hogy mit is vegyek. Na jó inkább megyek mosogatni. :evil:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Bikfy: Jajj de jó hogy írtál! :D Milyen volt a buli? Biztos jó volt egy kis kikapcsolódás. Vagy ez is a gyerekekkel volt? Mert akkor gondolom nem tudtad elengedni magad.
Remélem igazad lesz és az új év nagyobb szerencsével fog várni minket.

Egyébként én is úgy vagyok vele, mint ti, hogy annyira szerencsétlennek érzem magam, amikor kismamákat látok. Nekem is az egyik kolléganőm terhes, már 18 hetes. Most vettem észre rajta. Örülök neki csak a magam baja miatt pedig olyan, mintha... áhhh szóval nem is magyarázom.

Elkezdtem kitakarítani a konyhát. Most sül a sütőben a sütőtököm, aztán le kéne mosni a gázt, mert elég ocsmányul néz ki. Utána még felmosom a járólapot, aztán rendben lesz. Holnap jövök beljebb a szobák felé. Nekem még be kell csomagolnom az ajándékokat.
Apim most ment el céges karácsonyi buliba, majd csak éjfél körül jön azt mondta.
Vasalnom is kellene, de közben már nincs sok erőm.

Ma letudtam a vérvételemet, majd csak januárban menjek az eredményért azt mondták. De most már nyugodt vagyok, hogy elintéztem mindent, de még biztos fognak kitalálni újabbakat.

Kissedi: Sokszor én is érzem ezeket mint, te, hogy semmi sem tud lelkesíteni. Nem jött jókor ez a lámpatörés nektek sem gondolom. Még jó hogy "csak" ennyi történt.

Linácska most nézem hogy mindjárt 12 hetes leszel. :shock: Hűűű nagyon szalad az idő. A szüleitek tudnak már hogy jön a következő unoka?

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Kiki, köszönöm a hiányolást, aranyos vagy nagyon!

Bocsi, de csak olvasok mostanában. Jól vagyunk, Lexi szereti a kistesót, velem még nagyon tartózkodó. Marci eszik, alszik, sokat nem sír, és egyelőre még a hasfájás se túl gyakori szerencsére.

Babicsek, köszi, jól, a sebem se fáj már annyit.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lányok!

Mindenkinek kívánok Békés, Boldog Karácsonyt!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Babikám!
Nagyon örülök, hogy megjött, és el tudtál menni vérvételre! Ez nagyon jó! Látod, sikerült ez is!
Remélem Marcid már jobban van!
Fotózni még nem kezdtem el, majd januárban belehúzok! :)
Látom, te is jól haladsz a karácsonyi készülődéssel! Csak ügyesen!

Bikfy!
Drukkolok a vizsgákhoz! Ne szégyeld magad, ez az érzés természetes ilyenkor, mikor más babát jelent be. (Persze, könnyen beszélek, én is azon bőgtem múltor, hogy miért kell ennyire irigyelnem mástól a boldogságot. Nem vagyok egy irigykedő típus, ahogy ismerlek, te sem, talán ez épp egy gyakorlat, hogy ezt az érzést is meg kell ismernünk, tanulnunk… Na, már megint jó hülyeséget írok… :?)
Nálunk kb. nyáron lesz a következő esély.
A pöttyös az igazi! :lol: Sajnálom a pöttyöket.

Edi!
Jól hangzik ez a madártej szelet!
Sajnálom az autót! Emélem, öcséd tud segíteni, és nem lesz olyan drága.
Én tegnap csomagoltam az ajándékokat.
És igen, hihetetlen, hogy karácsony van. Annyira nem vagyok rá készen, szívem szerint idén kihagynám. Pedig a karácsony nem is az én nyomoromról szól, hanem a Jézus születéséről. Miért nem tudom így nézni a dolgokat? :oops:

Linácska!
Aranyos vagy! biztos találsz magad mellé még kismamikat! Tavaly is így volt, ha jól emlékszem, hogy Monic volt az első, és aztán év elején csatlakoztak páran! Lányok, indul a mandula! Vár minket a 2011!!!

Timejka!
Remélem, alakulnak a dolgok, és mindennel megleszel holnap estig! Én is el vagyok kicsit csúszva.
A 2011 igenis a MI évünk lesz!!! Nincs ellenkezés! :lol:

Kissedi!
Megértelek, de fel a fejjel! Tényleg új év, új esélyek! Sikerülni fog!

Beze!
De jó, hogy jöttél!
A kicsi fiatok nagyon édes, meglestem iwiw-en.
Kívánom, hogy rendeződjenek a dolgok Lexivel is, most mindkettőtöknek nehéz lehet kicsit az új helyzetben.

Rodi, Lucuzs!
Hiányoztok!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Csatlakozva az előttem szólókhoz:
szeretnénk nagyon békés áldott karácsonyi ünnepeket,
és sikerekben, boldogságban, szerencsében, kisbabákban gazdag új évet kívánni Nektek!
Kép

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Babi ügyi vagy. Gratula az elintézett dolgokhoz. Férjed hogy áll, mármint a kivizsgálással? Marci várja már a karácsonyt?
Beze örülök, hogy jól vagytok. Puszi!
Kiki úgy legyen! 2011-ben egymás után leszünk babások ne izguljatok!
Bikfy én most a hugommal vagyok így. Még december 1-jén kellett volna megjönnie a menszijének, és azóta is semmi. Tesztet nem csinál a bolond.... Majd kiderül. Egy kicsit szar érzés, hogy mi van ha... de túlélem
Én már túl vagyok a takarításon, ami tök felesleges volt, mert most már ugyanolyan kupi van mint mielőtt takarítottam... :twisted:
Ma beraktuk apival a fát a helyére, mert ő holnap dolgozik, és én majd feldíszítem mire hazajön. (remélem, mert még sütni és főzni is kellene). Az egyik sütim már kész, mert annak jó ha áll, hogy a babapiskóta megpuhuljon benne.
Lámpát sikerült a netről rendelni, de csak január közepén lesz csak. Hát legalább 3-a a szervízes árnak így is, úgyhogy ráér.
Mostanság nem tervezünk menni sehová sem.

Kép
kissedi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: