Új privát üzeneted érkezett!

kérdés: Nekünk szoptatás mellett lehet enni mézeskalácsot? Most nyomom be a 10. sütit, és eszembe jutott. Bár már mindegy :)

gigii! Le a kalappal előtted, meg a családod előtt!!Az esti szórakoztatás mostanában ismerős, pedig előtte elaludt teljesen magától este.


NA és akkor egy friss sztárfotó a művésznőről.




Kép





Kép
ebba
 
 


Jankababa de édes!! és gyönyörű!!!

gigi: egyeltalán nem untató amit írsz! olyan jól leirod, jó lehet a hangulat nálatok, egészen kedvet kap az ember a nagycsaládhoz ;-)

készen vagyok a mosókonyhával, és a fürdövel....nem tudom hogy belekezdjek-e a szobákba....mostmég alszika picur, na de meddig....

nálunk is műsoron van főleg este a nemalszominkább nyüglödök cimű előadás. délutántól akár 6 órát is fent tud lenni, esélyünk sincs lerakni :cry: így már pár napja éjfélkörül alszunk el :? mondjuk engem nem zavar, hisz így legalább alszik éjjel, szopizni sem akar éjjel már annyira max csak pár szivattyú és alvás ujra. nekem meg 4-5 óra alvás már szinte sok is :-) csak azt nem szeretem mikor sir és nem tudom miért, mit csináljak vele :cry: :cry: de ez már sokkal jobb, mint pár hete: nappal mély alvás1,5 óránként szopi éjjel meg semmi alvás :-)

rabbe78
 
 


Gigi
Tök jó, ügyes vagy a gyerkőcökkel, nálunk is kb. igy teltek az esték gyerek koromban, csak mi nem voltunk ilyen jók mint a te gyerkőceid :)

Ebba
Szerintem lehet enni mézeskalácsot, én már alig várom, hogy ehessek :D Tegnap meg narancsos gyömbéres teát ittam :D
Janka nagyon csini csajszi!!!

Rabbe
Ügyes vagy nagyon a takarítással, nálunk még minden szanaszét :D Nemhogy nagytakarítás :D De majd Marcit mindjárt leteszem aludni, csak épp megy a minimaxon a szezám utca és azt szeretné megnézni.


Dani ma nagyon jó gyerek, eszik- alszik, bár az előbb nézelődött itt a nappaliban vagy másfél órát :)

szisszka
 
 

 
 

sziasztok

csak egy gyors bejelentkezés, visszaolvasni sincs időm. Itt vagyok tesóméknál, megszületett a kisfia (akiről 8 hónapig úgy tudta, hogy lány lesz), Vilmos Frigyes 4200 grammal, 60 centivel. Anyukámmal vigyázunk a nagyobbik kisfiára. Tegnap egy nagyon durva hisztit vágott le, dobálta magát, szerintem kijött rajta a feszültség, hogy nincs vele az anyja, de végül sikerült megvigasztalni azóta tök jó kedve van. Noncsi babával minden rendben, éjszaka csak egyszer kelt fel. Ma sokat alszik, jó napunk van :lol: :lol: :lol:

én intézem a karácsonyi ajándékokat mert el vagyok maradva, bár én is csak rendelek meg a fotókat kell összeirnom

jövök ahogy tudok reagálni is

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok Csajok!

ÁÁá ne bírok visszaolvasni, de azért próbálkozom!

Gyönyörűek a babafotók.Gyancsi szuperul nézel ki, Ebba Janka csudaszép!

Csajok, nálunk nézetletérés van alvás ügyben.Csajok én már napo ótra Lucával alszom, és nem is karok nélküle.Képtelen vagyok a kiságyába rakni,és ha ott van, mindig nyűgös, nem alszik úgy, pedig próbálkozom!
Most mit csináljak?

Vayacon, gratula tesódnak a ksifiúhoz!!!Azért kemény!

Sophie, sajnálom a köldök mizériát!Láttam képet az iwiwen, nagyon hasonlít Eszter Benire szerintem!Szépségesek nagyon!

Kilók: én egyre durvábban nézek ki, úgyhogy tegnap elkezdtem tornázni, és olyan jó volt!!!!
Fokozatosan növelem az adagot, és januártól már újra fallabdázni is szeretnék!!!

Szissz, gratula a vizsgához!
Hogy égetted ki a bögrét?
Én kávéspoharat szeretnék!Ez nagyon jó ötlet!!!!!!!!!!!!

Rabbe, nem raksz képet a művetekről?Olyan kíváncsi vagyok!!!
Ügyesek vagytok nagyon!!!
Biztos a betegség miatt van a gyakoribb szopi, lehet, h. szomjas vagy ez hülyeség?

Eta, boldog névnapot!!!Merre jársz?

Hajni hajrá!!!

Ébredezik!

Puszi mindenkinek!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok Anyucik!

Gyorsan a kendő témához: akinek nagyobb babájuk van a rugalmas kendővel vigyázzatok, mert „csak” 9-kg-ig jó, és minél nehezebb a baba annál nehezebb kényelmesen megkötni.

1ébként minden kis hercegnő és herceg iszonyúan szép!!!!

Olyan jó, h így tudjátok öltöztetni, meg fotózgatni. Boldit csak ha alszik akkor lehet lekapni, 1ébként nagyrészt síros képek születnek… de dobok párat amin épp jókedvében kaptam el.

Remélem még tudok jönni…puszii

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Sophie: Esztikéről is már nagyon várom a képeket!!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Dorka: tornázol???? Jajj, de jó Neked? Mit csinálsz? Már én is gondolkodtam, h ki kéne menni kocogni egy kicsit, csak hát mikor??
1ébként januártól én is startolok vagy kangoora, vagy spinningre, DE már nagyon hiányzik, meg hát írtóra dagi vagyok!!! :-( :-(

Az alvás probléma nálunk is uez. Boldi kb 1 óra sírás után kezdi ugyan abba hagyni, de utána meg mindig felriad az alvásból és felsír. Rá kellett jönnöm, h neki vmiért még írtóra szüksége van a közelségemre. Tudom, h ez így kimondva, leírva a normális, DE mi a húgaimmal egyáltalán nem ilyenek voltunk. Anya berakott a kiságyba, becsukta az ajtót, elaludtunk (magunktól), majd 2 óra múlva benézett, mi vígan nézelődtünk, gagyaráztunk… hát Boldival ezt kb sohanapján tudom megcsinálni. De nem baj, rájöttem ez talán jobb is így, hiszen ezért vágytunk rá, h velünk legyen, nagyon nem könnyű, de a végén úgy is csak arra fogunk emlékezni, h milyen édesen szuszogott, vagy horkolt… arra már nem, h ettől nem tudtam aludni. :-D

Kép

Kép
vikoo
 
 


Halihó!
Rabbe!
Kösz, hogy leírtad, hogy csinálod a gyurmát! Azt hiszem a hétvégén meg is csinálom! Be szoktad festeni a gipsz lenyomatot! Jó ötlet, hogy csinálsz rá lyukat, jó kis ajándék lesz belőle! Köszi! Ha elkészült dobok fel képeket!
Sophie!
Kitti is 50-60 ml-t evett étkezésenként, és 400-500 között evett napi szinten. A tápszer pótlás miatt ne aggódj, sokan vagyunk így vele!
Kajával kapcsolatban a dokinő nekünk azt mondta, hogy annyit kell ennie, amennyi kg-ban a súlya szor 150. Kitti 2 hetesen volt 2,5 kg, így az ő napi adagja 375 g(ml) volt, úgyhogy ő jóval többet evett. ( Ezért is volt zöld kakink)
Sajnálom a köldököt, de a lényeg, hogy már túl vagytok rajta és minden okés!
Én a dokinőnek egy ötös adtam. kétszer volt kint, először akkor mikor hazajöttünk a kórházból, másodszor meg az egy hós vizsgálatnál. Igazából én hármat akartam adni, de Apa rábeszélt az ötre. A védőnőnek is 5 alkalom után adtam egy ötöst. Most már csak havonta fog jönni. Tényleg, ti hogy csináljátok?

Sziszka!
Gratula a vizsgához!
Gigii!
Sajnálom, hogy Marci ismét belázasodott! Remélem délutánra javult! Az alvás miatt irigykedem!

Haynii!
Na, mi volt a vizsgálaton?

Karácsonyi ajándékokkal még én sem állok sehogy. Igaz apával most nem is veszünk egymásnak semmit, mert fölöslegesen nem akarunk költeni, és hát végül is itt van nekünk Kitti baba. A szüleinknek meg tudjuk, mit veszünk, csak időt kellene rá szakítani, hogy meg is vegyük! Talán holnap kiszaladok a Pólusba és bevásárolok!

Mi is voltunk koponya és hasi uhun, és szerencsére minden rendben volt. Fizetősre mentünk, mert oda hamar kaptunk időpontot, így volt 8 ezer.

rodina74
 
 


Sziasztok!

David is nyüglődik, nem tetszik neki ha lerakom... így lóg rajtam szinte egész nap... :oops:
Én nem bírom elviselni, ha sír :oops:
Olyan "nem látod, hogy anyahiányom van?" arccal tud nézni rám... És hagyjam cserben?
Bízom benne, hogy előbb-utóbb majd kevesebbet fog rajtam lógni...

Rabbe
C-vitamint adhatod folyamatosan, kálciumot én pár napig adnám, a Nurofent meg csak akkor, ha lázas...

Sophie
Napi mennyiség olyan kb. 150ml/kg. Ezt oszd el azzal, hogy hányszor eszik Eszter...
DE... igazából minden baba igénye más! Azt figyeld inkább, hogy van-e rendesen vizelete, nő a súlya...

Cicamama
Gyönyörűek a cicababák... és hatalmas küzdők :lol: :lol: :lol: :lol:
Kitartást nektek!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy ilyen soká jelentkezem (bár úgy látom, nem hiányoztam, el van itt foglalva mindenki a gyereknevelés első nehéz fázisával :) ), de több oka is van ez eltűnésemnek. Vissza kellett szolgáltatnom a laptopomat a munkáltatómnak, így nagyon ritkán jutok gép elé. A másik meg Zsombor hasfájóssága, utána meg mindkét gyerek lebetegedése.

Szilárd hazahozott az oviból valami durva vírust, ami az egész csoportot kiütötte. Ő kruppos lett, ügyeletre kellett vinni, mert még sosem volt ilyenje. Aztán átment neki náthába. Ma már ment oviba. Természetesen Zsombor is elkapta, pedig külön szobában tartottam őket, szellőztettem folyamatosan, 5 percenként fertőtlenítettem a kezemet, de mit sem ért az egész óvatosság. Szegénykémnek fél óránként szívtam az orrát, köhögött is, öklendezte fel a válladékot. Le sem mertem tenni a hátára, mert fuldokolni kezdett. Még szerencsére hason is szeret aludni. Szóval ez így együtt sok volt. De hősiesen álltam a sarat. Néha apa vállán elsirtam magamat, hogy kudarcot vélek vallani, ő meg megvigasztalt, hogy ne vegyem magamra, hiszen nem én tehetek róla, hogy betegek a gyerekek. Ennek ellenére nagyon sajnáltam szegény Zsomboromat, mert két hónaposan már kétszer ment át rajta a nátha. Szilárd 19 hónaposan volt először beteg.

Emellett Zsombor sokat sírt a hasa miatt, képes volt délutánokat átsírni, azaz ordítani. Semmi sem segített rajta, akár mit adtunk. Egy hete kb mondta anyu, hogy nagyon mohón eszik, képes kiszívni 130 miliket 10 perc alatt szünet nélkül. Ezzel Szilárd is hasonlóan volt, de neki nem okozott különösebb gondot. Eszembe nem jutott volna, hogy Zsombornak ez miért okozna gondot. Anyu javasolta, hogy tartsak szünetet a szopik alatt, büfiztessek. És bevált a tanácsa, mert azóta így csinálom, és nagyon ritkán és akkor is sokkal enyhébben fáj a hasa. Addig minden etetés után nyugtalan volt, most végre tud aludni akár 2,5 órát is az ágyában.

Szóval mi így állunk. Már nagyon várom azt az időszakot, amikor beáll a gyomra, és nem kell arra figyelnem, hogy mikor és mitől fájhat. Szilárddal nem voltak ilyen gondjaim, legalábbis nem ilyen sokáig, és ilyen intenzíven.

De látom, ahogy kutyafuttában visszaolvastam az utolsó oldalt, hogy nem vagyunk egyedül a hasfájással.

Lányok, nem hinném, hogy izgulnotok kellene amiatt, hogy a cicis babátok nem fogja elfogadni a cicit, ha más is kerül a szájába. A babák ha éhesek, az életösztönük rá fogja venni őket, hogy egyenek abból, amit kínálunk nekik. Szilárd egyszerre cicizett, és kapta az anyatejet üvegből sokáig. Zsomborral is így kezdtük, de nála gyorsan beállt a tejem, és ő gyorsabban megtanulta a koraszülött osztályos üvegezés után a cicizést, mint anno Szilárd (azt hiszem, inkább én voltam ezúttal gyakorlottam, és tudtam, hogy mit csináljak).

Nekünk egy fantasztikus tapasztalt és elhivatott védőnőnk van. Nagyon jó dolgokat mond, és adok is a szavára. Nyugdíj mellett csinálja, pedig nincs rászorulva, hiszen egy jól menő vállalkozásuk van a férjével. Egyszerűen nem tud meglenni babák nélkül. Ő mondta, hogy ha éjjel nem cserélünk pelust, nem kapcsolunk lámpát, és nem ugrunk azonnal, hogy nyöszörög a baba (mert az esetek nagy részébe visszaalszik), csak ha már határozottan sír, akkor legkésőbb 3 hónapos korára a baba át fogja aludni az éjszakát. Aki gondolja, próbálja ki, mert aztán ha nagyobbak lesznek a gyerkőcök, baromi nehéz lesz rászoktatni bármire is.

Ha lesz időm, visszaolvasok, mert nagyon lemaradtam, hogy kivel mi van, és a babafotók is érdekelnek. Majd én is teszek fel. Most egy tesóképet dobok, ez van kéznél.

Remélem, tudok még jönni az ünnepek előtt. Addig is mindenkinek jó ünnepi készülődést és betegség-mentes napokat!!!

Kép

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie: nagyon édeseka ygerköcök!!
Sajnálom a betegeskedést, d e egyre jobb lesz talán az immunrendszerük erősödik :-) fel a fejjel! Nem tehetsz róla! nagyon ügyesen helytálltál!

kriszti: köszönöma tanácsot, ma már nem is adtam nurofent, akkor a c vitamint adom még egy kicsit. Az nem árt neki? olyan pici még :oops: :oops: :oops:
Egyébként szerintem jól van ma már nem is köhögött.
Én sem szeretem ha sir, d e azért ma hagytam egy 5-10 percet végig simogattam a hátát és beszéltem hozzá(már majdnem feladtam) és elaludt :-) aludt jó sokat. mondtam is a páromnak hogy nincs többé kézben altatás megy a kiságyba nappal éjjel meg babaöblünk van, így végülis velünk alszik. ezt egyébként imádom, éjjel kitur a helyemről-szó szerint. én megyek a másik oldal felé ő meg araszol a cici után álmában :-) annyira édes! hihetetlen milyen erő van benne! simán elmászika helyéről d e fél métert is akár!
most is kicsit nyekereg, gondoltam mától megprobáljuk korábban altatni de ez azt jelenti nekem is korán kell ágybabujnom.... :-)

Császárral mikor lehet tornázni? a doki azt mondta kb 4 hónap kell mire teljesen visszaáll minden, d e nem beszéltünk tornáról. szerintetek ami jólesik azt lehet? nem gondoltam konkrét hasizomra, inkább táncos tornára: zumbafittnessre. Nem könnyű d e én nem érzem megerőltetőnek. szerintetek csinálhatom ha jól esik?
egyébként hétfőn megyek nődokihoz a 6 hetesre...

gipsz: még nem készültünk el mi sem, több részletben nyomjuk illetve anagyfiamé állandóan eltörik :cry: :cry: így majd akkor lesz kép ha mind megvan...

holnap nekiülök és összeiroma karácsonyi menüt és bevásárlólistát, jövöhéten már nagy sütés főzés lesz. ja meg hétfőn este munkahelyi kari lesz és meghivatk, megyünk a babóval :-)

na megyek mert még dolog van. jó éjt ma már nem leszek szerintem. puszi mindenkinek!

rabbe78
 
 


Lányok, déleléőtt elkezdtem egy hosszú litániát, melyben mindenkinek személy szerint írtam, de egysezerűen nem volt időm teljesen befejezni és azóta most jutottam géphez, de azt hiszem most inkább az alvásra szavazok... :roll: mert a tegnapi éjjelünk botrányosra sikeredett :( De amúgy jól vagyunk, csak most fájt a hasa éjjel is, pedig nem szokott...

Ebba, Vikoo, Angie gyerekek, babák nagyon szépek!!!

Holnap majd jövök és az elmentett hsz-emet kicsit kipofozva megkapjátok :lol:
Szép éjszakát!!! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


jó reggelt!

Angie,
üdv. a krupposok táborában. :( Marcinál is 3 és fél évesen jött ki és előtte sosem. Minket a mentő vitt el éjszaka. :( Azóta is beteg, a krupp utózöngéje. :(
Igazán helyesek vagytok. :)

ébredés.....
gigii
Budapest
 
 


Sziasztok Csajok!

Utálom ezt a hideget!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ebba,
90-130 között eszik manapság. Janka nagyon cuki stipi-stop Mátékának!!!!! Ha már a várandóság alatt ilyen jól összedolgoztak. :wink:

Dorka,
neked kell eldöntened mit csinálsz. Én már torkig vagyok a tanácsokkal. Egészen ellentmondanak egymásnak. Talán egyszer kipróbálhatnád, hogy hagyod sírni a kiságyában. Tekintsd próbának és ne végleges döntésnek. Aztán majd eldöntöd mi a jó nektek. Nekem majd megszakadt a szívem amikor anyum ezt csinálta de azóta is csak a kiságyában hajlandó nagyon jókat aludni a fiam. Nekem bejött. Nem volt könnyű. Ő a szobájában bömbölt én a konyhában. Ne felejtsd el, hogy minden gyerek különböző és minden anyuka tökéletes szülő, bárhogy is neveli a csemetéjét.

Rabbe,
mire teszed rá utána a kiöntött gipszformát????

6 hetes kontroll,
minden okés, zöld utat kaptunk. A gond az, hogy kénytelenek vagyunk gumival védekezni hiszen a fogamzásgátlásra várni kell az első menzeszig. Nem baj túléljük! 8)

Pénz a dokinak/védönőnek,
én azt hittem nekik kötelező kijönniük, ezért nem is adtam nekik semmit. Őszintén mondom eszembe sem jutott, de nem is nagyon várták el. Ha betegség miatt hívnám valamelyiket a tervezett látogatáson felül akkor természetesen megdobnám őket olyan 2000 ft-al.

Kép
Kép
haynii
 
 


sziasztok!

nem vagytok ma valami bőbeszédüek... remélem ebben a kinti hidegben, a meleg lakásban összegömbölyödtök apróságaitokkal és pihiztek ;-)
enyém drága: tegnap elkiabáltam hogy jol van.... ma éjjel nagyon náthás lett, szivom az órrát, kicsit nyügi... és nagyon köhög :-(
megyek és én is összegömbölyödök vele.

gipszet én nem teszem rá semmire :oops: ugy adjuk át

rabbe78
 
 


Jó, most állok neki 3X az írásnak… :twisted: és tegnap kezdtem, nagyon durva. Zorka baba az ágyában max. fél órákat van el, azt sem sokszor, de van egy olyan érzésem, h. a gyomra bántja, mert ahogy (majdnem) függőlegesbe kerül, azonnal jobban van. Szerintem valami jön vissza neki és attól hörög. Nem tudom, mit csináljak vele? Nem hinném, h. engem szivat, de ki tudja :D

Eta, nagyon boldog névnapot!!!!!!! (ezt még tegnap kezdtem írni, úh. nem mára vonatkozik) :D
Azért elmegyek ám wc-re, csak a nagydologhoz még ihletem sincs, ha bőg :?

Ritya, sajnálom, h. Tamáska sírós… nem lehet szerencséd kétszer :lol:

Ebba, remélem, a mai éjszakátok jobb volt, a mienk tegnap borzalmas volt, ma elviselhetőbb… 2 óránként fogtuk a fenekét, mert nem ment a kakilás egyedül és csak reggel sikerült termelni a pelusba, szóval alig aludtunk. Remélem, ez nem lesz gyakori, mert megőszülök ideje korán :shock:
Sajnálom, h. Janka nem szeret sétálni, szerencsére Zorka azonnal bealszik, bár néha feszeng, ha görcsei vannak, de 1-1,5 órát ált. kibír!

Májki, Adél ilyen hatalmas????? Zorka „csak” 4200 g körül van, igaz ő kevesebbel kezdte. Na nem mintha aggódnék, hisz eszik rendesen és pufika is, csak meglepődöm mindig ezeken a hatalmas méreteken :shock: :D
Hogy van ma Ati? És te tudtál pihenni?
Amúgy Zorkát még nem igazán izgatja a zenélős bisz-basz a feje felett :roll:

Eclipse, nagyon rosszul hangzik tényleg ez az előetetés. Baromi jó lehet fél óráig hallgatni a sírását mert éhes és muszáj kivárni az időt :(
Kendővel nagyon ügyes vagy, le a kalpagommal. Én most még csak itthon akarom használni, majd ha jobb idő lesz, akkor kint is.

Dorka, annyira édes Lucababa abban a fejpántban! Hol lehet olyat venni? Minden bababoltban?
Sajnos a helyzet nálunk is hasonló alvás-téren... bár Zorka azért éjszaka az ágyában alszik, de napközben 1-2 óránál többet nem hajlandó :(

Angie, elgondolkoztam azon, amit a védőnőd mondott és ma már én sem kapcsoltam villanyt, de pelusozni muszáj volt, mert kicsípi a kaki a kis fenekét, de próbáltam nagyon csendben lenni és hamar letenni… jó lenne ha működne!

Rabbe, tuti a gyurmás „recept”, lehet mi is kipróbáljuk! :wink:

Ancsa, bal fülem már jobb, de a jobb egyre szarabb, ugye érted?! :D Ma majdnem felhívtam a dokit, de úgy döntöttem kap még egy napot, h. megjavuljon… azaz kettőt, mert hétvége lesz. Remélem, nem akkor lesz gond!!! :roll:
Nekem is problémás az éjszakai büfi, ha bealszik, mi a fenét csináljak?! Viszont nálunk ha nincs büfi, akkor jön a hörgés, aztán végül a sírás :cry:

Bedoha, sajnálom a köldök-gondot! Az Oxicort ennyire rossz volt rá? Brutál :evil:

Wivi, Ami, végül nem mentem el az uh-ra, úh. nem tudom, h. vakbél-e, de jobban vagyok, szóval most bliccelek, remélem, nem lesz érte bünti :?

Ja én is egyre dagibb vagyok, de tényleg! Ha ma a nődoki azt mondja, h. rendben vagyok, akkor muszáj lesz hasizmoznom és én is gondolkodom kocogásban! Csak sokszor olyan hulla vagyok, nem tudom, hogy veszem rá magam a futásra… ráadásul qrvára hideg is van, nem esne jól egy torokgyuszi. De egy kis felülés és guggolás belefér, a futás meg ha jobb az idő!
Olyan mennyiségű csokit eszem, h. hihetetlen... azért ez még rajtam is meglátszik :shock: Csak mivel életemben nem fogyóztam, most is inkább mozgok, mint hogy ne egyek!
Na megyek fürdeni, mert mindjárt nőgyógyi, na persze még mindig megvan kicsit, de azt mondta az asszisztens, h. max. nem lesz rákszűrés...

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok Csajok!


Undorító hideg van-UTÁLOM!!!!!!

Neki kellene állnom a tornának, de nyűgösködik a szerelmem.
Amúgy annyira jól érzem magam, h. már második napja tornázom.
Én fallabdázni is szívesen mennék, de nekem mindenki azt mondta, h. ne ugráljak..Akkor most mégis lehet?

Vikoo, nagyon édes Boldi!Az a micimacis mamusz:)))
Nagyon szuper!!!Szépek vagytok!
Rubint Réka Baba Mama tornát csinálom, Luca nélkül( igazából súlyzóként használja a babát, én a kutyámat szoktam)
Amit írtál az együtt alvásról tökjó!Engem már mindenki azzal piszkál, h. én nem akarok tőle külön aludni.Ami igaz is....imádom, ha ott szuszog mellettem, és tényleg utálja a kiságyat, napközben sincs benne soha, hanem a mózesban, vagy a hordozóban!
ÁÁá én már ne tudom!

Rodi, fizetős.
Nálunk itt automatikusan adják a beutalót, és mehettünk is, 6 hetesen!
Pénzt én nem adtam, igazából eszembe sem jutott, végülis ez a dolga nem?

Kriszta, Dávid hol alszik?

Angie, gyönyörűek a kis manóid!!!:)
Nagyon sajnálom a betegséget, de ez tényleg nem a te hibád!!!!
Ebben a nyüszi dologban lehet valami, sőt van is szerintem!!!
Luca is nagyon mohó!!!

Rabbe, Luca is elmászik, milyen kis ügyesek!!!
Ez a babaöböl az ágy mellé rögzíthető kiságy?
Én is akarok!

Hajni, köszi a véleményedet!:)

Navi, a pántot anyósom varrta, mindenféle színben van már.
Én is kívánom a csokit.

Mennem kell, ébredezünk!

puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Helló Csajok!

Itt vagyok én is, vagy is mi is, de ma takarítottunk, aztán nem volt időm jönni....Most meg mindjárt itthon van Csabi, úgyhogy gyorsan főzök :wink:
Hétvégén megpróbálok jönni kicsit hosszabban, vagy lehet, hogy még ma, ha hagy a Főnökasszony, mert Csabi megy el este valami megbeszélésre :wink:

Remélem mindenki jól van :D

Vikoo-Boldog szülinapot!
Eta-Boldog névnapot!


Pusszantyúúú:
Lili baba és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!

Navared te mersz csokit enni?Nem rosszból kérdezem de a picurkádat nem bántja(pociját gondoltam).

Vikoonak Boldog Születésnapot kívánok!!!!!!!!Nagyon aranyos Boldi babus.

Tamáska talán nem is annyira sírós.Rá jöttem mi bántotta ot.Tejterméket nem eszek már egy hete és nem fájt azóta olyan brutálisan a pocija.Már csak pukinál szenved egy kicsit míg ki- tornázza magát.

Majd lesz idom még jelentkezek.

Udv Rita

KépKép
ritya
 
 


Sziasztok Lányok!

Túlvagyok a vizsgán, a vonatra várok. Szerintem meglesz, annak ellenére h marhára nem tudtam tanulni, de könnyű volt, nem a buktatásra utazott a tanár.

Haynii,
csoda h Mátéka ilyen könnyen beletörődött a kiságyban alvásra, ezzel szerencsés vagy.
Vannak olyan babák, csak sejtésem van róla, hogy pl. Vikoo Boldija meg az én Mollim olyan, h addig ordítana amíg van levegője és el nem kékül egészen.

Navi,
most nekem fáj, a jobb fülem :(

Olyan elcseszett hideg van, h már apa is csak 2x 5 perxre mert kimenni a kiscsajt elrejtve egészen, amíg anyóshoz elrohant meg vissza rohamtempóban.

Apa szerint most délután amikor ő etette, Mollika 5 perc alatt eltüntetett 100ml tejcsikét, úgyhogy van egy homályos félelmem, hogy mégsem a reflux lehet a ludas a súlymegállásban hanem lehet kevés a tejem... :(

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk. Olvasó üzemmódban vagyok.
Apa egész jól van, Ati már nem lázas, de még rondán köhög. Hétfőn kontroll, majd meglátjuk, mi lesz.

Csak két dolog gyorsan:
Újpesti csajok, a Pólusban lehet szoptatni? Ha igen, akkor jövőre összefuthatnánk ott, ha majd le megy ez a Karácsonyi mizéria.

Hajni, nem kell várni az első menzeszig a fogamzásgátlóval. Én is elkezdtem szedni, 1 hét után már hat is.

Dorka, én dokim mondta, lehet sportolni, csak ne olyan nagy súlyzós edzéseket. Szerintem a fallabda nem az :wink:

Eclipse, meg kell legyen az a vizsga :wink:
Kevés tejci - fejéssel nem nézed meg, hogy összesen mennyi van? Arra gondolok, hogy kifejsz belőle mindent, még kaja előtt egyszer, csak hogy biztos legyél a dolgodban.

Nav, esetleg megemelhetnéd az ágy fej felöli végét, hátha az segít. Jó, nem függőlegesig :lol:
Igen, Adél hurkás lett :lol: A pihivel az a gáz, hogy Ati felkel, hajnalban. Ma Adél 4-kor kelt először, és ilyenkor már Ati éber alvó. Nekem meg ki kell riasztanom, és lemenni kifejni egy kicsit az éppen nemhasznált cicimből. És egészen konkrétan hulla vagyok. És idegbeteg a fáradtságtól :oops: :oops: HP, vagy mi.
Jobbulást a jobb fülednek is!!!

Angie, én nem kapcsolok villanyt, és pelusozás is akkor van, ha hallom a nagy robajt :lol: Mert hogy nálunk pasikat megszégyenítő hangokkal járnak a kaksik. És a pukit is jól nyomja Adél. Szexin felhúzza az egyik lábát, aztán rottyant néhányat, majd lábikó letesz :lol:

Rabbe, jobbulást nektek!!!

Védőnő / doki pénz: az újszülött vizitt ingyér van.

Mennem kell, folyt köv.

mikegirl
 
 


Eclips: grat a vizsgádhoz!at én pindurim is addig tud üvölteni amig akar. éjjel kiprobáltam(probáltam nyugtatgatni de volt hogy bealudtam.. végül az órán láttam hogy majd 2 órán át üvöltött... :cry: :cry: ugyhogy egyébként én is magamon pihiztetem majdnem mindig, bár időnként bealsik hol a mozesban hol a kiágyban :shock: karira megkapom a hordozókendőm... nagyon várom!!! 5,2 m. neked mekkora van?
tejcsi: fejésnél jobb ha szopi mérést végzel, mert fejésnél nem jön ki mind, könnyen 60 ml is bent maradhat...

rita: én is sokat csokizok, eszembe sem jutott hogy árthatok :oops: :oops: :oops:

dorka: torna: nagyon ügyi vagy! mellékelek a babaöbölről képet. vateráztam :oops:
itt az utolsó elötti kép -van nekünk
http://www.fabimax.de/beistellbetten.html
nagyon praktikus csak ajánlani tudom, de ügyeskezüek szerintem gyorsan tudnak ilyet késziteni, a dekor ami széppé teszi:_)

polus tali: ebben én is benne lennék :!: :!: :!:

rabbe78
 
 


bakker! elszállt, amit írtam!! ÁÁááá


Dorka! Én úgy tudom, h nem lehet 2hónapig tornázni, utána meg lassan, fokozatosan vissza. Nekem is hiányzik. Vagy 12kg van rajtam...

ancsa! nagyon ügyi vagy, ennyi mindenre van időd..Lili nagyon jó baba akkor. Én semmire sem haladok z ölbe babám miatt.

nava! Ilyen hidwgbwn is kiviszed, Janka szerintem már a gondolatra is hisztizik. Ma már akkor is ordított, mikor kinyitottam az ablakot, és be akartam állni sapkástól, felöltözve. De áá, ő ordított.


hajnii! Jó, megbeszéltük, de készítsd fel a fiadat, hogy Jankóca kicsit hisztis :) na jó, olyan, mint én :)



Kép
ebba
 
 


lehet, hogy Janka is a tej meg a csoki miatt szokott sikítani? Mi lesz a reggeli kakaómmal?
Most akartam csokiba banánt mártogatni :( Na jó, ne teszem akkor.

Kép
ebba
 
 


Dorka, ebba: ti császárosak voltatok vagy normál? csak a tornázás miatt kérdezem, mert konkrét válasz nem érkezett a kérdésemre :-( miszerint mikortól lehet császárosnak tornázni.....

rabbe78
 
 


Ha most laptető lesz akkor mi van? az én bébim nősül először? vagy jól fog aludni éjszaka..... 8) 8) :lol: :lol:

látszik hogy alszik a drágám....ráérek itt magammal beszélgetni....

ebba: pont most olvastam hogy náthás babát is ki kell vinni a száraz hidegbe legalább fél egy órát, akkor ha nincs megfázva gondolom méginkább ;-) persze nem mindneki szereti a hideget(anyuka sem) :-)

mára nagyon eltüntek a csajok... merre vagytok? vagy már megy a karácsonyi készülödés?

Puszi mindenkinek! jó éjt!

rabbe78
 
 


Mikegirl,

úgy tettem és ez hát gyalázatosan kevés :cry: :cry: :cry:

Legutoljára 3 hete fejtem, akkor főiskola miatti szopi mentes délután 200ml/cici volt a lefejt mennyiség, azt osztottam el 5 fele fagyóba.
Most a két mellből volt összesen 200ml - 90+110ml :cry: :cry: :cry: :cry:
És csalóka nagyon, mert ugyanúgy be voltak durranva, és csöpögött belőlük rendesen a tejcsi!

Na most ha 2-4 óránként mellre teszem a picit, szerintem alig jut egy pici tejhez :cry: :cry: :cry:

Azon csodálkozom h nem ordít???? :shock: :shock:

Na most More Milk Plus kapszula beszerzés, fejés, evés-ivás és reménykedés...

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Bencének ma nem volt túl jó napja, nem szereti a havat... Tegnap voltam kontrollon, kiderült, hogy nem is irritáció, hanem vmi kinövés volt, és leszedte!! Nem kell külön bemennem a kórházba :) Annyira jó! Az asszisztense pedig megismert, és teljesen csalódott volt, hogy egyedül mentem (Bence apjával várt a kocsiban).

Eclipse: 200ml kevés? Nem a 400ml sok? :shock: Mert akkor mi elég minimálon élünk.. Nekem kb 200 van általában. Legalábbis azt hiszem. Nem mérek, csak 1x-2x. Én kérem a More Milk kapszulát!
Én is azért gondoltam a hordozásra, mert könnyebb lehet vele BKVzni. Autónk ugyan van, de nem tudok vezetni, és szerintem is borzalmasan nehézkes babakocsival közlekedni Bp-en. (Egyelőre még nem vittem le egyedül a 2. emeletről se...).

Pénzt még nem adtam se a védőnőnek, se a gydokinak.

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Ja, és a Pólusos tali jól hangzik!!!

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Lányok, Balázst egy hónaposan már a Péterfiben esti fürdés után csak igény szerint etették. Én sem veszem fel éjjel ha csak nyöszörög, motyorászik, mert simán visszaalszik, csak ha sír akkor etetem meg éjjel. Tegnap este 8-tól aludt reggel 5-ig. Ő egyébként is kaja után szépen büfizik, általában elpilled, és leteszem hasra és már alszik is. Általában napközben 2-3 etetés között nincs kedve egyből elaludni, olyankor játszunk egy kicsit, beteszem az ágyba, dumálgat egy órácskát a játékokkal és utána szépen bealszik a következő etetésig.

Maccs
vörösmacska
 
 


Tőlem még senki nem fogadott el egy fillért sem a gyerekek kapcsán, pedig mindenhol megpróbáltam.

Maccs
vörösmacska
 
 


rabbe! Én császáros voltam. Nem is merek még semmi nagyobb mozgást csinálni. De mikor is? Ölbe babám van.

Maccs! Szerencséd van, Hogy Balázs ilyen jó baba. Nekem ölben van el legjobban, nem is alszik el csak éjjel máshogy.

Kép
ebba
 
 


Sziasztok!
Macs: nagyon jól nevelta kis Balázskád! Puszi neki!

Eclips: szerintem van tejed ugyanugy, ne aggódj! Ha 2 óránként teszed mellre akkor 2 óránként lesz a megfelelő mennyiség, ha beálltok 4 órára akkor 4 óránként. Legalábbis én ezt vettem észre. Most én is kaptam mérleget kölcsönbe d e csak kiváncsiságból mérem néha. Most hogy beteg kicsit sürüübben(ujra 1,5-2 óránként szopizik) és kiváncsi voltam hogy akkor most kevesebbet sziv -e. hát nem . ugyanugy 130ml-ket szivogat csak sürübben :-D
szerintem ha megnyugtad mérd a szopikat, d e ne a fejést, mert lehet hogy csak a géppeé nem tudod annyira kiszivni, ráadásul ha baba szopizik akkor közben adja az ingert az agynak és mégtöbbet termel. ez azért a fejőgéppel nem teljesen ugyanaz! szóval egyél igyál pihenj(ez sosem árt) és bujj össze Mollikával és bizz benne!

enyém is egész éjjel sírdogált, nem aludtunk :-( persze most reggel óta csak eszik és alszik :twisted: :twisted: :twisted:

de legalább tudom folytatnia takaritást
puszi mindnekinek.

lenne egy ötletem: mi lenne ha az ünnepek után vagy közben(ha senki nem beteg nálunk) nálunk lenne egy találkozó? szerintem egy jópáran elférnénk, legfeljebb összehúzzuk magunkat :-) mindneki hozna egy kevés valamit amit ehetnénk és jókat dumcsizhatnánk. így könynen megoldható lenne az altatás, szopi, pelusozás :-) mit szólnátok hozzá: Van aki eljönne? XVII kerület, m0-tól 2 percre lakunk

rabbe78
 
 


Sziasztok!

Itt hideg van és hó...
A meleg szobából nagyon szép a táj :wink:
Kimenni annyira már nem jó...

Dorka
David sokszor mellettem alszik, vagy a mi szobánkba van a bölcső beállítva... néha alszik a kiságyban is :wink:

Eclipse
A stressz negatívan hat a tejre!
Tejtermelés fokozódik, ha minél gyakrabban ürül ki a mell, ha minél gyakrabban szopizik Mollika! Szopi közben is termelődik ám a tej!

Cicamama
Kandurkád nagyon ügyes kisfiú! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Helló lányok!

Mindenkitől millió bocsánat,h ilyen ritkán jövök és akkor is legtöbbször magunkról írok....de nem egyszerűek a napjaink.Csütörtökön neki iramodunk és Balcsi felé vesszük az irányt,szóval ajándék vásárlás,csomagolás,takarítás,sütés minden a nyakamba szakadt.
Ráadásul Beki is meg van kicsit zizzenve(az idő miatt szerintem),apa ugye mindig éjszakás,ha meló van,tehát napközben alszik,szóval a gyerek éjjel nappal velem van és két-három napja nem könnyű bármit is csinálnom mellette.
Amúgy jól vagyunk.Kedden megyünk oltásra és a 2 hónapos kötelező szervízre :wink: Szépen gyarapszik,az étvágya jó.Kaki sajnos még mindig csak 3-4 naponta és sokszor csak segítséggel.De sajna kénytelen vagyok neki segíteni,mert olyankor már nagyon görcsöl.
Éjjel szépen alszik,kivéve az elmúlt 2-3 nap.

A ti drágáitok is egyszerűen csodálatosak...büszkék lehetünk teljes joggal.

Tényleg szánom-bánom,h nem jövök gyakrabban és nem reagálok,de néha örülök,h lyuk van a seggemnen.Még a 6 hetes kontrollon sem voltam,pedig a héten volt a Nunus 8 hetes,és már a mensin is túl vagyok :?
Most is rohanok tovább,vasalom a ruhákat,amig szieszta van a családnak,utána meg már indul az esti levezetése napnak:torna ,játék,pancsi,vacsi :lol:

Puszi nektek!!!





Kép Kép Kép

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Én is tegnap voltam a 6 hetes kontrollon, kissé megkésve, de mondta a dokim, hogy nem baj, az a lényeg, hogy ott vagyok. Minden oks, zöld utat kaptunk, bár abszolut nem izgat a dolog...

Olyan mennyiségű csokit eszem, h. hihetetlen...

Navi, nekem azt mondta a csecsemős nővér a klinikán, aki egyébként szoptatási tanácsadó, hogy csoki tiltólistás, mert hasfájást okoz a kicsinek (de látom, már Rita is írta)

„Mozgásfejlődés: Ahhoz, hogy a baba rájöjjön hogyan kell átfordulni, elegendő tér kell, ahol ezt meg tudja tenni és motiváció amiért érdemes küzdeni. Elegendő térnek megfelel egy 1×1 méteres járóka vagy a földre lefektetett játszószőnyeg, motivációnak meg olyan játékok, amiket egyetlen átfordulással el lehet érni. Emellett pedig még elegendő időre van szükség, amit a baba szabadon mozgással tölthet, eközben ismeri meg ugyanis a testét, a mozgását, fedezi fel testrészeit.
Ha mindenhova cipeled, mindig be van zárva a hordozóba, a babakocsiba, akkor lehet, hogy jól elnézelődik, csak éppen mozogni nem tud (és ráadásul az állandóan valamivel elfoglalt, mindenhova magaddal cipelt babákból lesznek az állandóan elégedetlenkedő, unatkozó csecsemők, mert nem tanulják meg, hogyan foglalják el magukat)”

Maccs
vörösmacska
 
 


Olyan gyönyörűek a gyerekek, hogy csak ámulok és bámulok!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Képzeljétek, Kittike kikerült az inkubátorból és kiságyban fekszik, alig kell neki oxigén, csak egy vékonyka csövön megy neki a párnájánál, és a keringéstámogató gyógyszerre sincs szüksége. Ha minden így megy tovább, szóba kerülhet a hazahozatal...... :shock:


Kilók.... ma álltam mérlegre és amióta itthon vagyok 6 kilót híztam :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: , pedig minusz 13-mal jöttem haza :shock:

Maccs
vörösmacska
 
 


Mike,
Pólus jól hangzik még nekem is bejönne. Veresegyházon lakom.

Rabbe,
jól hangzik de csak ünnepek után lenne jó.

Kérdés,
altatja valaki oldalt a babáját? (összegöngyölt takaróval kitámasztva)

Kép
Kép
haynii
 
 


Atinak 39,5 volt a láza délután. Kétféle lázcsillapító, hűtőfürdő, így lett 38,4 :cry:

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Végre van időm írni,Flóri mamáéknál alszik,férjem céges vacsorán,Pankus a járókában nézelődik.Szóval király életem van. 8) :lol: :lol: :lol:

Mike:sajnálom nagyon!Atinak gyógypuszi,Neked pedig kitartás!

Eta:utólag is Boldog Névnapot kívánok!Mák-ba voltam.Tavasszal-nyáron összehozhatnánk vmi találkát ha van kedved hozzá.

Macs:ezek szuper hírek!Drukkolok nagyon hogy a karácsonyt négyesbe tölthessétek!

Hajni:Panka hason alszik,oldalt-háton nem szeret.

Aranyoska:nagyon aranyos Beki baba!Jó pihenést Nektek!

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek!!! Apa munkavacsorán és most először egyedül csináltam végig az egész esti programot a két gyerekkel!!! És szuperül sikerült!!! Persze Bogi rengeteget segített, meg irányított, hogy minden rendben legyen a Balázs körül.:lol:
Most büszke vagyok magunkra!!!:D

Ja, és ma voltam 6 hetes kontrollon. Nagyon fostam tőle, mert nem éreztem rendben levőnek a dolgokat, de nagyjából oké vagyok. A hüvelyem elég jól ki van még tágulva és egy parányi vizelettartási nehézségem is van, de elvileg intim tornával rendbe tehető.
Hát ez van, ha az ember már nem először szül és ráadásul ekkora babát.
Jól meglepett a doki, mert mondta, hogy ő nagyon félt ettől a szüléstől:shock: , mert nagyon nagy babát tippelt, és az is lett. Örülök, hogy ezt csak most mondta el. A szülés közben számomra nagyon fontos volt, hogy higgadtnak és magabiztosnak láttam.

Viszont engedélyt kaptam mozogni (kivéve a medencefenékre ható mozgások pl. hasprés, súlyemelés), szóval hamarosan újra felbőg a szobabicikli!!! :lol:

És mehet a szex is!!! Remélem fog is!!! Már várom haza apát! De csak késő éjjel fog érkezni... na majd meglátjuk... :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Macs!!!!! Nagyon nagyot dobbant a szívem, mikor Kittiről olvastam ezeket a fantasztikus híreket!!! :D Eszméletlen ereje van ennek a picuri lánynak! Annyira örülök nektek!!!

Aranyoska!!!! Nem lehet könnyű neked, remélem hamarosan egyenesbe jöttök! Aztán ha bírod szusszal, összehozhatnánk egy talit a babáknak! :wink: :lol:

Eclipse! Én sem gondolom, hogy kevés lenne a tejed Mollinak. De ha többet rakod mellre azzal segíted, hogy nagyobb mennyiség termelődjön.
Gratula a vizsgához!!!

Ja, és vizsgázós csajok!!! Le a kalappal előttetek!!! Én nem bírnám gyerek mellett még a sulit is nyomni. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok Csajok!

S.O.S. kérdés: hogyan kell felolvasztani a lefagyasztott anyatejet?
Előre is nagyon köszi a választ!

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka: meleg vizben vagy szobahömérséklete. mikrot nem ajájkák.

rabbe78
 
 


HALIHÓ ANYUKÁK!

először is mindenkinek nagyon jó karácsonyi készülődést, így advent 4. vasárnapján!
Nekünk életünk legszebb karácsonyi ajándéka már megvan: ))

Macs:
ÉLJEN!!! Szívem szerint most a legutáltabb anyós, és anyuka mondatomat mondanám: "Látod én megmondtam? " Utálom ezt a mondatot, dde most örülök hogy ezt írhatom: )) HAJRÁ!!! Nagyon sokat gondolok Kittire, és imádkozom értetek!

Kinga:
Szívesen talizok bármikor! Ha kell segítség mert itt vagy és szoptatnod kell csak szólj, és gyere! De tényleg!

Rabbe:
Hol laktok pontosan? Húú én tök mennék találkozóra hozzátok, de csak ha nem teher ez neked: ) Jó ötlet.....

Eclipse:
Egy ilyen sportos csaj mint Te szerintem sosemnem adja fel! Bízz Molliban, és ha kell szoptasd gyakran: ))
Hajrá vizsga!

Mike:
Apjuk hogy van? Sajnálom a lázat... ez oltástól van? Hogy bírod cérnával ezeket a napokat??

Lucuzs:
Nagyon ügyi vagy, Bogi meg örökölt tőled ezt azt: )) Nagyon ari kiscsaj: ))
Nennem kell bőgi van... majd még beszámolok a hétvégénkről...
Cupp: Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Na ez gyorsan ment: ))

itt van a kezemben:((

Mi tegnap bemutatkoztunk a naaagy családnak... sajnos a nagypapám temetésén. Mindenki csodáltan a legkisebb dédunokát.
És mivell nem tudtam hol szoptatni tegnap 2x120ml tápot lenyomott.
Én meg azon aggódtam hogy utána már nem lesz jó a cicim... De jó volt, olyannyira hogy 2, 5, 7 kor szopizott,és én most hulla fáradt vagyok.. de legalább nyugodt: ))

holnap 6 hetes kontroll, és utána pabumm.... hogy én ezt hogy vártam már... remélem minden okés lesz...
jaa és szépen lassan hízik is a csajszikám... "már" 3650 gramm....

na megyek mert látogatóink lesznek és fut a fut a tej :lol: , meg a lakás: (((

puszika: eta

Kép
Kép
eta
 
 


Jó reggelt mindenkinek ADVENT utolsó vasárnapján!

Maccs,
hajrá!!!!! Én is remélem, hogy szenteste négyesben lesztek otthon. Szurkolok!!!!! :wink:

Szex,
nálunk nem gyengén drasztikus a helyzet. :twisted: Amikor megkaptam a zöld utat apa nagyon készült én meg bezuhantam az ágyba és durmoltam. Másnap én készültem apa ütötte ki magát. Tegnap pedig mindketten végig güriztük a napot így örültünk ha lyuk volt a se....ünkön. Ma reggel megbeszéltük, hogy nem pörgünk rá ennyire az ügyre, hátha úgy összejön. Tiszta gáz, hogy valamit ennyire várt az ember és megkapja (zöld út) akkor nem tud vele mit kezdeni. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
haynii
 
 


Kösziiii Csajok a köszöntést! Nem volt nagy szám, konkrétan végigbőgtem a szülinapom… ez általában így van, csak most még érzékenyebb voltam…

Dorka: torna szuper lehet, a babás nincs meg, csak a kismamás… sokszor nem használtam. :-(
Januártól tervezem, h eljárok itthonról 1 órát mozogni, mind1 mit, csak emberek között lenni, mozogni…

Füleket sajnálom, 1ébként jót röhögtem magamon, mert komolyan mondom szimpátia fájásaim voltak mikor olvastam, h fáj a fületek. ÉS nekem is a jobb fülemre! Gyógypuszik!!!

Navi: a csokit nekem is mondta a védőnőm, h ha lehet kerüljem, mert hasfájást okoz a picuriknak. ÉS teszteltem is, na persze nem Boldit akartam csesztetni, hanem nem bírtam megállni, h ne egyek az anyósom által oly egyszerűen csak „sasszer” tortának hívott cuccból! Imádom!! Viszont Boldi másnap nehezebb kakilt, pedig rá az nem jellemző!

Eclipse: sajnos, milyen igazad van! :-( Viszont imád rajtam csüngeni!!! Amit utál a hátam, de ez van! Tegnap Vele vasaltam, olyan jó volt!!!
Szerintem nincs kevés tejed, ne aggódj, nekem annyit mondott a védőnő, h ha úgy látom, h nem hízott eleget a héten (most 340gr), mert hát ugye Boldinál az üvöltés miatt nem lehet tudni, h mi baja van, de ha úgy látom, h nem hízott, akkor 1-2 napra vegyem magam mellé, ki se kelljünk az ágyból, ha kell egész nap lehet cicin, együnk sok levest és hangolódjunk teljesen össze, meg lesz az eredménye, max a homeos bogyókat mondta, de más nem kell!!!

Mikegirl, Eclipse: mi pénteken elszaladtunk vásárolni, csak a dugó miatt szerettem volna félretenni tejet, fejéssel 60 ml jött ki, Boldi meg a másikból kiszívott 130-at…

Rabbe: nagyon aranyos vagy, h így felajánlottad, nekünk a két ünnep között borzasztóan zűrős, viszont januártól már mindenki ráérne, hmm?

Vörömaccs: Kittikének hatalmas gratula, nem semmi kis amazon a leányzó!!!! Balu pedig egy szívtipró!
Amit bemásoltál a mozgásfejlődésről tök szuper, nem baj, ha ezt sem felejtjük el, csak a még olyan kis picurik ezek a babák, h nem igazán vannak el 20 percnél többet… Boldi csak 5-öt azt is csukott szemmel üvölti végig. Mondjuk ez kb 3 napja nem teljesen igaz, mert a pelenkázón, már 20 percet is elnézelődik és hasról oldalra, majd hanyatt fordul. Mindenközben én ott dekkolok a végében…

Haynii: csak oldalt, én hanyatt továbbra sem nagyon merem letenni, van, h Boldi kifötri maga alól a takarót, olyankor hagyom hanyatt, de 1ébként nem!

Helyzet nálunk: apa tegnap egész nap aludt, tök beteg!!! Boldi felkötve, h tudjak mozogni, vasalás formájában, ÉLJEN!!! Mindent 1edül csináltam és hulla vagyok!!!! És szerintem Boldi torkával is lehet vmi, mert krahácsol… nem akarom :-(
Megyek mert nyüglődik… Szép napot mindnekinek!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok Lányok!

Írtam egy hosszút de elszállt, most elküldöm több hszban, elnézést h sok leszek :oops:

Vörösmacs,
ez nagyon jó hír Kittikéről. Nagyon szurkolunk mind! Baluci nagyon jó kisfiú, nagyon büszke lehetsz.

Lucuzs,
ne félj, az intimtorna rendbe hoz! :wink: Én is éreztem az első 2 hétben pisigondot, de már megszűnt! Én minden szopi közben intimronázok, ajánlom nagyon!

Nem tudom már ki kérdezte, de rugalmas kendők karácsonyra:
http://mamamibolt.blogspot.com/2010/12/ ... letek.html
12600-16490 Ft között.

Aranyoska,
Beki szépséges! :D

Mikegirl,
Atinak gyors gyógyulást kívánok, puszi!

Haynii,
mi is így voltunk sajnos, egy hét alatt 1x jött össze meg 2x gyorsan úgy h apának jó legyen. De már nekem is hiányaim vannak...

Rabbe,
sajnos oda hozzátok nekem tömegközlekedéssel elég nehézkes lenne :(
De azt hiszem a Pólus Centerbe nem lenne olyan bonyolult.

Szoptatok rengeteget, és ma este mérek, nézem mi az eredmény!!!! Hálistennek Molli nem úgy néz ki mint aki éhezik.
És képzeljétek, tegnap altatás nélkül elaludtunk a közös ágyban, szopi, büfi után fél 10-kor villanyt oltottam és kész.
A kiscsaj behelyezkedett a könyökhajlatomba és aludt 2-ig, akkor szopi, böfi, visszaaludt 6-ig, szopi, böfi, majd 8-kor keltünk, de most fél 10-kor szopi után megint elaludt magától a nagy ágy kellős közepén, 2 percenként nézem, de mélyen alszik :D

A pelus helyzet viszont elképesztő, a 90 db-os 10 napig tartott :cry: :cry: Ahány szopi, annyi rotyi! Nem értem, hogy csinálja. Legkésőbb szopi után 10 perccel tele a pelus. Pedig elméletileg ritkulna a kaki, nem? :shock: Vagy azért nem hízik rendesen, mert nem a tejcsivel van a gond, hanem átmegy a babán és nem hasznosítja? :shock:

Ma 1-re megyünk baráti szülinapozásra. Puszi nektek.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


jó reggelt!
csak gyorsban, mert most szopizott aztán megyünk is ki levegőzni/ szánkózni.

Ünnepek után akkor szervezünk egy talit ;-).
Eclipse: nagyon szeretném ha te is jönnél, megtanithatnál majd kendőtkötözni :-)
hátha valaki feltud majd venni titeket kocsival :-)

nagyon ügyesek babák, d e ma éjjel az enyémre is nagyon büszke lehetek. egyhuzamba aludt 8 azaz nyolc órát majd szopi másfélóra fent és aludt még 5-t. szóval azt sem tudtam mit csináljak magammal :-) (nekem 4 óra alvás elég) :-)

na megyek öltözni/öltöztetni
puszi!

rabbe78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: