Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Judit,
Igen, egeszsegesek vagyunk amiota nem szedek multivitaminokat (ket eve) azota elkerul a teli takonykor.... :)

Timi,
A karacsonyt jol megkavartuk vegul. Anna megy apukajahoz en meg anyukamhoz :) Aztan majd eloszilveszterkor karacsonyozunk. Bonyolult az egyedulallo anyak helyzete :) Azert en megprobalom a legjobban a legtobbet kihozni a helyzetbol.

No, megyek dolgozgatok mert hataridok vannak es nem szeretek tulorazni.

KépKép
sunflow

Lillácska beszélget. Amíg vasaltam, megbeszéltük, hogy éppen hányadik pelusát, ill. ruciját vasalom.

Kép

Kép

Kép

Kép
judit70

Sziasztok!

Kriszta! Gratulálok Petrácskához, sok boldogságot kívánok!

Vivikém skarlátos, úgyhogy nagyon beteg volt, időm sem volt ideülni. Már jobban van, bár nem eszik sokat, és hány. Úgyhogy valószínű mi sem megyünk már idén bölcsibe, csak nehéz lesz januárban visszaszoktatni.
Szomorúan olvasom, hogy más is beteg, jobbulást mindenkinek!

Juditoknak még nem is kívántam boldog névnapot!! :lol: Igaz már elkéstem vele :D

Lillácska gyönyörű, egyem a kis gömbölyű pofiját! :)

KépKép
b_judyt

Judyt, Vivinek jobbulást, reméljük karácsonyra már el is felejti a betegségét és csak a jézuskára koncentrál.
Bölcsiben kapta el? Hááááát, ezeken is túl kell esni. Én csak arra emlékszem, amikor 4 évesen bárányhímlős voltam, a többire szerencsére nem.

Kia, hol vagy a beszámolóval? Megmutatta magát a picur?

Kép
judit70

Judy,
Jobbulast. Sajnos a skarlatot tobbszor is el lehet kapni :( Mi mindig megusztuk.
A baranyhimlo gazosabb volt. Nem oltattam be Annat es a doktorneni azt mondta mikor meglatta, hogy ezek azok az esetek amikor javasolni szokta az oltast :)

Judit,
:) Nagyon cuki ez a nyul. Mar nem a kockasra gondolok hanem arra amelyiknek a maci van a pocakjan :)

Olyan nagyon rosszul alszom ejszaka.... tegnap ejjel annyira fajt a forgom, hogy kenytelen voltam setalgatni picit a lakasban. Ugy erzem magam mintha pepesednek :) Elobb utobb megkelek... legkesobb februarban.

KépKép
sunflow

Jucus, remélem Izának mihamarabb megjön az étvágya, és meggyógyul!

Judyt, már hiányoltalak. Gongoltam, hogy tán betegek vagytok :roll: ... Vivinek is gyógyulást kívánok!
Szegénykéim...

Sunflow...legkésőbb februárban tuti :lol: ! Úgy tűnik, te a vitaminmentesen javulsz :) .

Velem nem tudom mi történt, de a gátsebem nagyon érzékeny lett 4-5 napja. Kicsit duzzadt is a környéke. Csinálom minden nap az intimtornát és javulást vártam. Erre most fáj :roll: . Van valakinek valami tapasztalata gátseb ügyben?

Kép

Kép
ripley

Judyt...jobbulást Vivinek!

Ripley...sajnos gátseb ügyben nem tudok segíteni, de remélem nem komoly a baj.

Zsolti még mindig taknyoska...bár javul. (lekopogom a fejemen) :D
Ma 3 órát aludt! Elindultunk 10.20kor sétálni, 10.50kor aludt el és 5 perce ébredt fel.
Egy biztos...kilométerhiányom nem lesz az itthonlét alatt.
Amit nagyon sajnálok, hogy mikor megvettük a babakocsit, nem vettem egy kilométerórát...így tudnám, hogy mennyi van benne :D :D

Timi
Kép
vt72

Ripley, gátsebügyben én is tudatlan vagyok. Az egyik kolléganőmnek minden hóesés előtt, alatt fáj, pedig már 18 éves a fia. Amikor mondja, tudjuk, hogy 1-2 napon belül havazás várható és mindig bejön.
Lehet, hogy az időjárás változásra érzékeny neked is.
GI-hez nem mész el?

Sun......húúúúú, mindjárt érted izgulunk. Olyan hamar elmegy ez kb. másfél hónap.
Érdekes a terhesség vége felé a forgóm nekem is fájdogált, de az elhanyagolható volt, a 4 hónapos kortól való kézzsibbadásnak.

Timi! Mind a 3 órát végig sétáltátok? Nem fáztál?

Kép
judit70

Judit...nem sétáltuk végig a 3 órát...csak 2,5-et :)
De felöltözöm ilyenkor jó melegen. Én imádok sétálni :D

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

A neme még titok marad :D januárig...
Nem sikerült a dokinak...

Velünk jött Levi is az UH-ra...
Nézte végig...
A tesó tapsolt kettőt a feje fölött :P Meghallgattuk a szívét...
BPD 33 mm. A többi méretet nem néztük..
Megbeszéltük a dokival, hogy jó lesz a júni 7, de beírta a júni 5-öt... :roll:

Ma megvolt a tesztebédes vérvétel /cukor/ 4.3 lett, de azért holnap reggel 7-re mennem kell cukros vizet inni :evil:

Jucus
JOBBULÁST Izának!

Judit
Hozok majd képet... csak még el kell készülnie :lol:

Lilla édes!

Vivinek is JOBBULÁST! skarlát... :(

Ripley
Gátseb... én sem értek hozzá... de neked is Jobbulást!

Hétvégén átviszünk néhány bútort, stbt az új házikóba, mert 21-én hazaköltözik a sógornőm a kislányával. :roll:
..de költözés szerintem majd csak jan-ban. :(
Kezdődnek lassan a felújítások..

Még1x JOBBULÁST Minden kis és nagy betegnek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia...hirtelen azt hittem, hogy a sógornőd a kislányával a Ti új házatokba költözik...de aztán leesett, hogy nem :)
De akkor jó sokan lesztek már anyóséknál :)
Manóci milyen kis titokzatos :D

Timi
Kép
vt72

Kia, te mit tippelsz? Fiad lesz vagy lányod?
Mindenesetre ő már az új házikóba születik :D .
A cukorvizsgálat úgy általában szerintem egy kicsit túlzásba lett "víve" mostanság :? .

Timi, tegnap mi is rekordot mentünk Zalánnal (végül Szecsék nélkül): voltunk Kikától kezdve Rossmanig csomó helyen babakocsival. Most viszont ő lett taksonyka, de nagyon. Minden tüsszentésnél egy "óriás béka" ugrik ki az orrából :roll: ... én pedig rávetem magam egy zsepivel. Most ezt játszuk.

Judit, nem nyugtattál meg, hogy a kollegánődnek már 18 éve... :shock: . Azért én szeretném, ha ez a nekem hamarabb megoldódna, főleg a szexügy miatt...

Kép

Kép
ripley

Ripley, Timi csúcsok vagytok sétálás ügyben :-)
Ripley, megértelek, reméljük, hogy megoldódik minél hamarabb.

Tegnap mi is voltunk kb 1 órát. El is aludt Lillácska útközben, olyan kis piros volt a nózija. Ma még nem. Most alszik, majd később. Majd ha nagyobb lesz és jó idő, én is megyek vele. Amíg nem volt ilyen hideg, ősszel mi is 2-3 órát sétáltunk. Akkor volt hasfájós és addig legalább aludt :-)

Kia örülök, hogy minden rendben. Kitartás a felújításhoz!
Tényleg van valami érzésed, hogy milyen nemű lesz Manóci?

Kép
judit70

Timi
..bizony, sokan leszünk...
Minden szobában "egy család", azért is kellene néhány hét múlva költözni...

20-án indul az alblakok és a fürdőszoba felújítása...

Ripley és Judit
Nem tudom... hogy mi a neme... Levivel az elejétől tudtam, éreztem, hogy fiú lesz és fiút is akartam...
Most az tuti, hogy lányt akarok... /de ez már rég eldőlt odabent... :roll: /

Jobbulást Zalánnak is....
Zöld... az már nem jó.... :?

Itt reggel 7-kor -10 fok volt, nappal -8.
Ott milyen?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Gyógyulgatunk VÉGRE!!!!!
Ma voltunk Controlon. Nem hallottak semmi csúnyaságot Izabellánál :)
Kedve is jobb ,és enni is eszik. :roll:

Kia... Nálunk is így volt Iza ,nagyon nem mutatkozott.Amilyen kis szemérmes,szerintem kislány lehet :wink:

Timi..Ripley... Verhetetlenek vagytok sétálásban!!
:lol: :wink:

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok!

Csak beköszönök, aztán dőlök be az ágyba - akarom mondani a matracra, mert az ágyunkat már szétszedtük :lol:
Jobbulást az összes betegeskedő apróságnak, szomorúan hallom, hogy milyen bacikkal küzdötök!!!
Egy időre olvasó üzemmódra váltottam, mert nem nagyon van időm...

KépKép
Kép
szecs

Judit...Zsolti tegnap is 4,5 órát aludt a babakocsiban...kétszeri séta alatt :)

Ripley....jobbulást Zalánnak!!!
Mi még mindig taknyos, bár szerintem javulunk. De az orra folyik folyamatosan...igaz, színtelen vagy max fehéres. Sima nátha, de sokáig tart :(

Szecs...Neked kitartást! Milyen volt az alvás a matracon? :)

Timi
Kép
vt72

Itt reggel 1/2 6-kor -8, most -6 fok van. Most esik a hó is!
1 hét múlva is eshetne :-) :lol:

Szecs! Fürdőszobáról, matracra váltottatok? Beszélgettek is? :wink:

Kezdek már olyan lenni mint Timi!

Jucuss, mondtam én, hogy Iza meggyógyul, Jézuskát már egészségesen várja!

Kép
judit70

Sziasztok,

Gyors bejelentkezés. Jól vagyunk, bár kicsit nehéz, mert nincs segítségem, anyósom sajnos beteg lett, anyámnak meg fontosabb dolga van (bocsi, ez kikívánkozott belőle) A férjem itthon van, igyekszik, segít amiben tud, de az nem igazi.. Napközben alig alszik, nagyon éber, de éjszakánként egész jó 3-5 óráként kel, de lassan szopcsizik, így van,hogy 1,5 órát bent vagyok nála. Éjszakánként arra ébredek,hogy remegek és fázom…szerintem a fáradtság.

Bocsánat, de nem olvastam vissza, talán pár nap és több időm lesz, jövök majd, addig is

Puszi Nektek!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta, Zalán születése után 1 hónapig én is mindig reszketve és fázva ébredtem :o ! Nem tudtam mire vélni a dolgot, valószínűleg a fáradság miatt volt nekem is.
Furcsa, hogy napközben alig alszik Petra baba - tán ébren tartja az érdekes külvilág :) .
El tudom képzelni, hogy most elég nehéz neked. Kitartás! A nagyszülők remélhetőleg majd besegítenek, amint tudnak.

Jucus, örömmel olvasom, hogy Iza javul :D .

Kép

Kép
ripley

[quote="judit70"] írta:judit70Kezdek már olyan lenni mint Timi!

Ez kedves bók volt köszönöm!! :D :D :D

Kriszta! Remélem én is, hogy anyósod meggyógyul hamar és tud segíteni. Biztos nem könnyű most Neked, de Petrácska majd kárpótol.

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Vivikém gyógyulgat, de idén már nem viszem bölcsibe. Mondta a dokinő, hogy Vivi kapott már elég antibiotikumot (agyhártya) az életében, ezért sem jöttek igazán ki a pöttyök. A torka még csúnya, köhög, de étvágya visszatért, hamar elalszik. Ez utóbbi nem is baj, ekkor szoktunk apával "beszélgetni" :lol: :lol: :lol:

Szecs, én is kérdezném, milyen a matracon?? :lol: :lol:

Örülök, hogy Iza is gyógyul!!

Mi mostanában nem csinálunk nagy sétákat, Viv hamar elfárad, és cipelnem kell, nem bírja a derekam.

Kriszta, kitartás, ügyesen csinálod, majd újra belejössz! Tapasztalt anyuka vagy!

Ripley, nekem is szokott fájni a sebem, bár már régen nem látszik, és nem intenzív, elhanyagolható, de érzem. Ha neked nagyon fáj, menj dokihoz szerintem!

Most lépek, ma még nem ettem...

KépKép
b_judyt

Judyt...örülök, hogy jobban van Vivi!
Karácsonyra már újra a régi kis eleven lesz :)

Én is ezt remélem Zsoltiról...bár az ő elevenségéve nincs baj :)
Még betegen is fejlődik...pár napja pár lépést tud menni magától :)

Timi
Kép
vt72

Ügyes a Zsoltika, Viv is 13 hónaposan indult meg :D

KépKép
b_judyt

A tegnapi napot minősítem "Zsolti járni kezdett" nappá...már egész szép távolságokat megtett két lábon és egyre több időt tölt függőlegesen :D
Annyira cuki...összpontosít, gondolkozik és szépen lassan megy előre. Mint egy kis robot :D

Timi
Kép
vt72

Kriszta, puszi neked és az 1 hetes Petrácskának, kitartás!!!!!!! Utólag már én is tudom, hogy a hidegrázás a fáradságtól volt.

Timi, graaaaaatttttttttttttttuuuuuuulllllllllllllllllaaaaa! Hurrrrrrá Zsolti baba beindult! Nálunk a rokongyerekeknél 11 hónaposan ez a pár lépés kb 1 hétig tartott azóta nem győznek a szülők utánuk szaladgálni. Most 14 hónaposak.
Kérünk majd képet :-)

Minden kicsi betegecskénknek jobbulást.

Sajnos Lilla is elkezdett szörcsögni és köhög is, de szerencsére a kedve azért jó, néha nyűgösebb csak. Éjszaka kezdődött, szegényke annyira felsírt. Valószínű csak meghűlés. Beindult a porszívó hadjárat :-(

Kép
judit70

Judit...kitartás! Nehéz látni, ahogy szenvednek a porszívótól, de utána jobb nekik. És nem fáj! Én kipróbáltam magamon :D

Timi
Kép
vt72

Sziasztok Lányok!

Judit70: köszönjük a gratulációt!! Lillácskának jobbulást, sajnos az a gyerkőccel együtt jár :-(... tudom ez sovány vigasz! Timinek igaza van, a porszívózás nem fáj, és utána neki is sokkal jobb!!

Petra egész éjjel nem aludt. Úgy tűnik, hogy hasfájósak leszünk :-(, nem is evett 12 órán keresztül, hiába kínáltam!!
Egyébként édes, aranyos, az egész család szerelmes!!! :-)

Köszönjük a gratulációkat, most olvastam vissza!

Timi: Zsoltinak gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon ügyes kisfiú!!!

Lányok! Szerintetek normális, hogy a betétem szinte tiszta marad, de pisiléskor nagyobb darabos sötét barna vér ürül??? Nem emlékszem,hogy ilyen lett volna a másik kettőnél! Akkor rendes menstruációs vérzésem volt.

Puszi Nektek
Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Timi mi is kipróbáltuk az orrszívót apával, mielőtt szívtuk volna a nóziját :-)
Egyébként most még jól tűri, csak rúgkapál és nyújtogatja a nyelvét. Utána mindig megdicsérem és mosolyog. Később biztos, hogy nem lesz ennyire egyszerű. Bár már 1 hónaposan szívtuk neki párszor, mert meghűlt az 1 hónapos vizsgálaton az orvosnál (még fűtés nem volt, de már hűvös volt). A védőnő lemérte és várni kellett az orvosra, azt mondták, hogy ne öltöztessem fel mindjárt jön, na ez 20 perc volt, én meg takargattam szegényt.

Kriszta!
Én sajnálom, hogy csak későn hallottam a dr.Brow'n-s cumisüvegről. Az egyik ismerősöm most mesélte, hogy használta és sokat segített a hasfájásban, mert nem engedi, hogy levegőt is nyeljen. Lehet, hogy te már ismered. A fiúk hasfájósak voltak?

http://drbrown.hu/

Kép
judit70

Timi, gratulálok az első lépésekhez!!! El tudom képzelni Zsoltit, ahogy "robotozik" :D .

Kriszta, szerintem írd meg GI-nek két sorban, amit észleltél, és ő majd megmondja, hogy ez még normál-e 1 hét után. (info@drgi.hu)
Remélem azért lesznek jobban átaludt éjszakáitok is hamarosan!

Kép

Kép
ripley

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek a biztatást,egészségesen várjuk a Jézuskát! :lol:

Judyt..A te Vividnek is gyógyulást!! :wink:

Kriszta...
Olyan jóó kicsi lábnyomokat látni a vonalzón! :wink:

Timi ...Zsoltinak nagy nagy GRATULA!!!!
Iza 18hónapos volt mikor elindult,már orvoshoz akartam vinni.Addig a lakásban csak mászni volt hajlandó. :roll:

Ripley.. Gát ügyben nincs tapasztalatom,mivel Iza császárral született.
Mindkét tesómnak volt hasonló panasza ,azért biztosabb ha megnézeted.
Semmi komoly nem volt,de megnyugodtak. :wink: :)

Judit ..Lillácska jól van?? Porszívózást tűriii?Szegényke
:(

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok!

Tegnap egy kicsit eltűntem, mert apa is itthon volt, legalább vasárnaponként nem kell dolgozniuk, így tudtam egy kicsit karácsonyra előkészülni, azaz bejglit sütöttem, de legalább az megvan. 4 diós, 4 mákos. Szoktam gesztenyéset is csinálni, az most elmaradt. Így is akkora 1 rúd, mint ha a boltiból 2-őt összeraknánk. Azt mondta apa, hogy fincsi lett.

Megjött a Lilla bátyusa is (féltesó), nagyon aranyosak együtt. Most, hogy nagyobb már Lilla, jobban meg meri fogni, így legalább a takarításban haladni fogok a héten :-)

Porszívózás még megy, de jól tűri, csak ficánkol közben, utána megdicsérem és néha még mosolyog is.

Szecsék költöznek gondolom.

Kriszta, meg tudlak érteni, hiszen nekem sem volt/van segítségem, tudom milyen nehéz, főleg, hogy neked + 2 gyerkőc is van, bár ők már nagyobbak.
Ezt a hiányt akkor éreztem nagyon, amikor intenzíven hasfájósak voltunk. Szégyen ide, szégyen oda, bevallom sokat sírtam, gondolom a kimerültségtől, illetve, hogy nem tudtam segíteni Lilluson.

Ti készülődtök már a karácsonyra?

Kép
judit70

Sziasztok!
Az első bébi italunk.:D

Kép

Kép
judit70

Lányok! este 8-kor szopiztunk és Petrus hajnal fél 4-ig aludt!!!!!!!!!!! Kétszer keltem addig fejni, mert már nem bírtam :-)

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

na, folytatom, csak Petrus közbeszólt :-)

judit70: nem hallottam még erről a cumisüvegről, de nem is igazán akarom cumiztatni, szerencsére van elég tejem, a fiúknál sem használtunk sem cumisüveget, sem játszócumit. Igaz Petrusnak már vettem cumit :oops: , de szerencsére nagy ívben köpi ki :-)
Karácsonyra készülünk. A mézeskalács kész, a beigli begyúrva, bekeverve...este sütjük. Zserbó holnap készül. Én még sírni nem sírtam, de a fáradtságtól már láttam hangyákat mászni az ajtón és foltokat mozogni...stb.. :? :shock:

juccus:
meglátod milyen gyorsan telik az idő, hamarosan a Te vonalzódon is tappancsok lesznek, bár tény, hogy nagy pocakkal nekem is nehezen telt az idő.

ripley:
igen, én is gondoltam erre, bár amióta írtam az alvadt vér darabok megszűntek (... lekopogom...).

szecsékről tudtok valamit? költöznek már?

Puszi Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Judit...édesen iszik Lilla! Ízlett neki?

Kriszta...ennyi alvás!!!! Gratulálok! Rád fért már egy nyugodt éjszaka :)
Cumit Zsoltinak se tudtam adni...a kórházban próbáltam egyszer, hogy ne sírjon éjszaka...de akkor köpte ki messzire. Azóta se kedvelte meg. Érdekes, hogy a cumisüveget sem...csőrös pohárból ivott először :)

Nálunk is kész a bejgli (Apa sütötte tegnap) meg a mézeskalács (azt én szombaton)...már csak apróságok vannak. Szerencsére mindig megyünk valahová enni...így mi csak a sütemény-felelősök vagyunk idén a családban :)

Saját megnyugtatásomra elvittem Zsoltit a doktor nénihez, hiszen már 10 napja náthás...de szerencsére a tüdeje tiszta, torka nem piros...úgyhogy csak náthás. Azt meg lehet húzni hetekig is...úgyhogy porszívózás, Cebion csepp és orrspray...aztán várjuk a végét :D

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Latom mindenki meggyogyult es tudnak a picit a jarasra es egyeb fejlodesre koncentralni.

Mi ma sutottunk mezeskalacsot Annaval es az elmult harom napban negyedszer rendeztem at a lakast :) Anna sztoikus nyugalommal turi anyja hulyesegeit :)

Holnap karacsonyfat diszintunk es makoskalacsot sutunk. En a bejglit nem merem bevallalni.

Minnya itt a Szilveszter :)

KépKép
sunflow

helyesbites..... tudnak a picik.....

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Sun, ti ilyen korán feldíszítitek a fát? Mi majd 24-én fogjuk, valószínű apa a gyerekkel, mert hogy apa se sütni, se főzni nem tud.
Jövőre én is bevállalom a bejglit, igaz mi nem szeretjük, de a család többi tagja igen.

Timi, nekem a Béres cseppet ajánlották, hogy az nagyon jó. Ha elfogy a multivit, akkor azt fogok venni a család minden tagjának. Még nem próbáltad? Nekem úgy tűnik, a cebion kezdi elveszteni Vivinél a hatékonyságát :)

Judit, mi finomat ivott Lilla baba?

Tegnap én is elmentem a dokimhoz, hátha a Skarlátot kaptam el, de csak egy kis torokgyull. és Maripent kaptam. Mondtam is a dokinak, mióta nincs mandulám, azóta fájnak a manduláim :D

KépKép
b_judyt

Judy,
azert diszitjuk most a fat mert Anna nem velem tolti a karacsonyt hanem az apjaval de a fat szeretne o disziteni.
Annanak annak idejen ajanlotta a doki neni a Beres cseppet, mert nem evett rendesen. Szoval etvagyat csinal. En nala azt vettem eszre, hogy sokkal nyugosebb, hisztisebb lett mint amig nem szedte ugyhogy egy-ket het utan abbahagytuk. Es abbamaradt a hiszti. Nem tudom mitol lehetett. De valoszinuleg van benne valami amire o igy reagalt.

No, megyek megprobalom behozni a fat a teraszrol :)

Mindenkinek szep napot!

KépKép
sunflow

Judy,
Amig szedte lett hisztisebb.... megint nem olvastam el amit irtam :)
sunflow

Sziasztok!

El akartam dicsekedni legujabb muvemmel. Az unokahugomtol kaptam az otletet egy kotott halozsakra ami kimondottan ujszulotteknek keszul hogy olyan "begubozos" erzesuk legyen. Honapok ota keszult lassan-lassan.

Ime:

Kép

Remelem a babanak is tetszik majd.

Egyebkent megszuletett Morzsa becsuletes neve is. Dorottya lesz. :)

Sot a karacsonyfank is keszen all Anna szobajaban. Ma Anna egyedul diszitette es a csucsdiszt is o tehette fel.

Jo ejszakat mindenkinek!

KépKép
sunflow

Sunflow...ez nagyon szép! Ügyes vagy!
Dorottya biztos jól fogja magát érezni benne :)

Mi ma nem voltunk sehol...mindkettőnk hangulatán érződött estére a bezártság. Zsolti nyűgös...anyja hisztis volt :D

Timi
Kép
vt72

Sun... nagyon ügyi vagy, nekem is eszembe juthatott volna ilyen, Lillácskát állandóan körbe rakosgattam és úgy érezte biztonságban magát. Biztos, nagyon jól fogja magát érezni benne :-)
A keze kint lesz?! Nem?

Kriszta, a cumit nálunk is nagy ívben kiköpte Lillus, pedig a védőnő erőltette a hasfájós idejében, hogy nyugtatja. Addig jutottunk, hogy ha nagyon fáradt akkor cumizik egy picit és úgy alszik el, de gyorsan kint van a szájából. Na....... én nagyon nem bánom, mert én sem akartam rászoktatni, de abban igaza volt a védőnőnek, hogy nyugtatta.

Judyt... sütőtöklé és almalé volt eddig. A sütőtöklé nem annyira ízlett neki, de lehet, hogy mert az volt az első íz. Szenteste lesz 4 hónapos megkezdjük a rendes hozzátáplálást is. Sajnos az a pici tejcsikém ami volt is, kifogyott, már csak tápszer van pár napja. Naaaaaaaa és meg is jött több mint 1 év után először. Háááááááát, nagyon nem hiányzott, jól megvoltam nélküle.

Timi! Én nem tudom, hogy elvigyem-e Lillát orvoshoz, mert ugyan a gyakori tüsszögések elmúltak, taknyos, és köhög is egy picit. Szerencsére láza nincs és jó kedvű.
Ma enyhébb az idő menjetek sétálni!

Kép
judit70

Sun....... Dorottya nagyon szép név. Apukám szülinapján van :-)

Kép
judit70

Judit...én elvinném így ünnepek előtt. Én kimondottan paraanyu vagyok (a férjem szerint)...úgyhogy a mostani náthánál "megdicsért", hogy nem két nap után vittem Zsoltit orvoshoz :)

Készülünk sétálni...már nincs köd :)
(Csak az én fejemben) De ez már a karácsonyi stresszvárás :D

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!
Sun...NAGYON ÜGYES VAGY! Szép mű!
Névválasztást illetően nekem is a Dorottya volt az első ,de Apa leszavazta. :?
Izabellát is az utolsó héten döntöttük el .Remélem most nem lesz ilyen hosszú a döntés hozatal. :roll:

Judit..Lilla szépen kortyolgat a kis kanálból. Nagyon Édes!!
A mens.ugyan így voltam ,ahogy kezdett fogyatkozni a tejcsi meg is jött 6hónap után.
Ha nincs láza ne vidd a dokihoz.Ha kimegy házhoz akkor megmutathatod.
Mi mindig ott szedünk össze vmi.újabb betegséget. :?

Judyt..
Meggyógyultatok?? Vivi??

Timi... Nem csodálom ,hogy így éreztél.
Most hogy Iza ilyen beteg volt ,én teljesen kikészültem ide bent.
Tüdőgyull.és arcüreg gyulladással csak nem vihettem ki. :roll:
Szerencse pont úgy estek a szabadnapjai a páromnak ,hogy itthon volt velünk.

Kriszta.. Petrácska ?? még mindig annyit alszik? az jóó lesz a családnak. :wink:

Kép

Kép
jucuss3

Judit70, elfelejtettél? :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim........ egy kicsit igen :-)
Közben csöngettek és kimentél a fejemből!
Jelentkezem! :-)

Timi úgy látszik, hogy az én fejemben is köd van :lol:

Kép
judit70

Kriszta, jó hosszú alvás volt! De jó :) !
Nem semmi, hogy a 3 gyerek mellett még ennyi mindent csinálsz...

Judit, izgi napok ezek a hozzátáplálás elkezdésével :) . Nekem még mindig nem jött meg a vérzésem, pedig furcsa módon már várom :o .

Sunflow, szépet kötöttél.

Jucus, most látom, hogy telnek a hetek! Már 27. hét jön :o !

Nálunk már el is fogyott a mézeskalács :oops: . Most sütöttem először, és csak kis adagot mertem készíteni. Győző lelkesen segített :) .

Kép

Kép
ripley

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?