Sziasztok!
Huh, most egy hétig nem voltam, de igyekszem gyakrabban jönni!
Adatok a táblázathoz: név: Ancsi, kor: 29 év, kiírás: június 3., neme: fiú. Angyalföldi vagyok, ezért az ÁEK-ban fogok szülni.
Igazából, azért tartom furi kérdésnek, hogy ki a fogadott dokim, mert én úgy hallottam, hogy a szülésznő a fontos, hiszen ő lesz velem szinte végig, a doki ha baj van, akkor jön és max a végén. Az ÁEK-es szülészetet viszonylag dicsérik, ezért nem is gondolkodtam abban, hogy legyen fogadott dokim. De szívesen hallgatok meg véleményeket!
Tinus 6, nálam nagyon jól fogadták a főnökeim a bejelentést. Gratuláltak és biztattak, hogy ne idegeskedjek és stresszeljek. Igyekszem is! Simán elengednek mindenhova, nálunk az a lényeg, hogy kész legyen a meló és ebben a (férfi)munkatársaim is támogatnak.
Mi még nem vettünk semmit, mert igazából nem tudom, hogy mit kell megvennem. Jó persze azt tudom, hogy kell vennem babakocsit és babaágyat, de nem tudom, hogy mit érdemes rajta nézni...
Nem baj, majd az újévben nyakunkba vesszük a várost és addig irogatjuk, hogy mik kellenek.
Most a héten éreztem először azt, hogy mekkorát nőtt a hasam: szorít a nadrág és a szoknya!
Maradnak a ruhák, vastag harisnyával.
Szép estét mindenkinek!