Új privát üzeneted érkezett!

Sehol senki?

Babus: ismerősöknél pár hét kellett otthon, hogy rendeződjön a helyzet. Remélhetőleg Tami majd sokat segít ebben! :wink: Hamar menjetek haza!

Hát, mi ma nagyon elaludtunk. Én hajnalban 1 órán keresztül köhögtem, nem bírtam abbahagyni, fájt már mindenem, mire nagy nehezen visszaaludtam. 9.20-kor ébredtem arra, hogy, hogy dumálnak az "ébresztőóráim". Eszerint ők is jól aludtak! :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: büszke is lehetsz! Meg magadra is, ügyes vagy! Mi délután megyünk vásárolni, anyósék jönnek pesztrálni. Mert akkor a kell menni, amikor jól esik. Hát nálunk jól esik a hó! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi, szegénykém! Kitartás! Mindjárt otthon a lélekmelengető Felmentősereg! Nem is tudom, hogy csinálod ezt Te sokszor. Én esténként úgy várom apát haza, mint a megváltót :oops:
Névnapi köszöntés; erre egy barátnőm (aki szintén Judit) azt mondta, őt annyiszor köszöntsék, ahányszor a naptárban van. Senkinek nem mondja ő, hogy nem akkor tartja. Így én sem mondom, csak nagyon megköszönöm Neked!
Cudar időt sajnálom, ma már nálunk jobb, megyünk is délután anyumék építkezésére, kicsit szélvédettebb ott, mint itt kinn a prérin. Remélem nem esik a fejünkre egy eltévedt tégla vagy cserép :?
Anya szólongatása: valóban, maga a mennyország, hihetetlen jó érzés. De az viszont szívfacsaró, ha tudod, hogy nem maradhatsz, hogy megnyugodjon. Nekem Emmám ilyen. És már éjjel is, ha kel, engem szólítgat. Nem bírok kemény maradni, pedig nincs semmi baja, csak hozzám akar bújni, velem akar aludni. Ennyire anyás lett. Pedig sose szoktattam erre. Ha baja is volt, azonnal ment vissza a kiságyába, amint megnyugodott. Kemény ez így, szinte minden éjszakánk ilyen már a héten :(

Timi, Te akkora mázlista vagy ezzel a két mormotával! :lol: Én alig aludtam 3 órát, és hiába volt Emma fenn sokat (nem tudom, mi baja volt), reggel keltek óramű pontossággal 7:10-kor :? Persze lefekvéskor is volt műsor, Míra megint kiküldte azt a kevés tápit, amit megevett, meg a nem megevett vacsiját is :shock: Helyette banánt kapott anyóstól, azt is viszont láttuk :? Majd egy hajnali nyüszizéstől eltekintve végig aludta az éjszakát ő.
Nálunk Míra volt ilyen sokáig, mint Alexa, hogy a délutáni alvást megszakította pontosan 1 és negyed óra alvás után, én meg több-kevesebb sikerrel vissza altattam. Szerencsére ez már megszűnt, de nagyon sokáig ment így. Remélem hamarosan Alexa is nyugodtan alussza végig a délutánokat is.

Babusok, nagyon-nagyon-nagyon örülök a jó híreknek, továbbra is szorítunk, hogy mihamarabb otthon lehessetek! Biztos a kórház van ilyen hatással Lalura, de az is lehet, hogy kezd beköszönteni a két évesek hisztikorszaka. Ha hazamentek, kiderül.


Tegnap délután apával ajándékvásárlásba fogtunk. Vadászatunk egyik eredménye egy jó nagy konyha lett. Egy csak, mert két oldala van, egyiken sütő, másikon mosogatógép, valamint a két szélén is egyformán lehet pakolászni. Két főzőlap, két tányér, csésze, étkészlet... és hangja is van, de azt nem próbáltuk ki. Szülinapra akartam ezt, de annyira jól elvoltak Zsuzskáéknál is vele, hogy úgy döntöttem, tekintettel lévén az idegeimre, téli hónapokra kapják meg, játszanak el vele akkor idebenn, amikor ki nem tudunk menni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

 
 

Most nézelődök a neten konyhához kiegészítőket. Az ütött szöget a fejembe, hogy az én két agresszív manómnak nem biztos, hogy biztonságos fa gyümiket, zöldségeket venni (amit Babusok nemrég belinkelt ide), nehogy egymás fején landoljon. Találtam az Ikeában azonban textil cuccokat. Nem vagyok meggyőződve, hogy az jó lenne. Ti mit tennétek? Ti melyiket vennétek? Textilt? Fát, ami tépőzáras?

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/10185748
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70185745

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Lányok,ne haragudjatok,nem tudok visszaolvasni,remélem Babusék is jobban,meg mindenki,mi közben lázasak lettünk,illetve Noémi,viszont 3 napja a Bazsinak hajtok overált,amikor odajutok a géphez,volt amit 20 perc alatt vittek el,volt aminek csillagászatira nőtt az ára a licit alatt,és feladtam,de egyszerűen nem kapok jó fajtát Bazsinak,és most találtam egyet,csak egy kis segítség kellene,nem vagyok a vaterán,de ott a naci,leütné nekem valaki villámáron?

Rohanok teregetni,meg ágyat áthúzni...
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.11 22:07-kor.
Vendég
 


ha minden igaz tudok segíteni Nyuszi
melyik kell?

Móni
KépKép
reunion
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.12 07:15-kor.
Vendég
 


Köszönöm szépen!
Vendég
 


Jó reggelt!

Babus,remélem hamar otthon lesztek Laluval!Tamival ki van most?

Vanda,hű,jobbulást az egész csapatnak!

Timi,porszívó?Vedd lejjebb a fordulatszámot,ha lehet.Akkor nm viseli meg annyira a gépet.
Jobban vagytok?

Zsófi,mi el is raktuk egyenlőre a babakocsit,majd tavasszal elővesszük,amikor messze lesz a játszótér gyalog :lol:

Rana,macis trükkre azóta nem volt szükség :lol:

Törpi,boldog névnapot!!! :D :D :D SZerintem lehet a fa gyümi,gondolom van más keményebb játékuk is,és azt sem vágják egymás fejéhez :roll: Jó lehet a konyha,tegyél arról is egy linket!

Labkat,fiúk?Akkor ez jó hír,hogy nem fulladnak,remélem már nem is taknyosak,mindjárt szülinap,drukkolok,hogy ne a porszívóval kelljen ünnepelni!

Móni,köszi a tegnap estét!Nálatok is mindjárt buli :D



Én megrendeltem az ajándékot nekik,ezt kapják:
http://www.tulli.hu/advanced_search_res ... image.y=21

természetesen kettőt,annyira sajnálom,hogy igazán lehetne valami másfajta játékot is venni nekik,de most csak így van nyugi,ha van ugyanilyen kettő.Viszont eldöntöttük,miután már ki sem látszunk a játékokból,csak 1-1 darabot kapnak,karácsony,névnap,szülinap,mivel a rokonságtól is sokat kapunk,lassan külön raktár kell.

Lányok,fogzástól lehet láz?Vagy csak hőemelkedés?
Vendég
 


Zsófi,de jó lehetett :D Én is szeretnék menni már velük.

Igen,Reunion leütötte nekem :D
Vendég
 


Sziasztok!

Babusok, örülök hogy jobban :) A ragaszkodás, hisztisség betudható a kórházi létnek. Srácok is szerintem azóta vannak jobban rámcuppanva. No meg a cici miatt :lol: :lol: :lol: :lol: Ki gondolta, hogy egy évesen még szoptatni fogom őket, főleg mikor aggódtam, hogy nem elég a tej :)

Nyuszi: remélem ti is jobban! Cuki az ajándék, biztos tetszik majd neki. Srácok pl tök rá vannak kattanva a kulcsra az ajtóban :) Már ki tudják szedni :O
Azt mondják, láz nem lehet fogzsától, hanem hogy legyengül az immunk, és bekap egy vírust. Hát remélhetőleg valami kis vírust. De pl Johi lázas volt keresztelőn a fogzás miatt, és nem lett aztán beteg. Szóval elvileg lehet, dokik szerint nem!

Kata
labkat
 
 


Nyuszi, örülök, hogy kaptál gatyót Bazsnak!!!!
Egymás fejéhez vágás? Egy-egy vehemensebb vita hevében semmi sem kizárt :lol: És ilyen a konyha, de mi nem ilyen horror áron vettük.
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=10792 ... 001&foto=1
Macis trükkötöket éjszaka bevetettem, mikor Emma megint nem engedett el maga mellől és már Mírát is felkeltette az állandó kiabálásával. Volt még egy kis nyafi, de aztán végül elaludt.

Most bocs, de Emma kalimpál az ölemben, majd még jövök.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyulasz: köszi jobban! Porszívó eleve nem teljes fordulaton megy-kiszívná az agyukat is, de így is sok volt neki, de remélhetőleg jövő héten már eltehetjük megint! Ha kell valami vateráról nekem is szólhatsz!

Zsófi: de jó nektek-játszóház! Mi jövő héten szeretnénk menni, ha meggyógyulnak. Már nagyon ránk férne!

Törpi: hű, de komoly konyha! Szerintem fa és műanyag, nagyok már a textilcuccokhoz. Nem? :?

Voltunk ma usziban, volt profi fotós is. Alig várom, hogy fent legyenek a képek, hogy le tudjam szedni!

Hanga reggel azzal indított, hogy egy csepp tápot sem volt hajlandó enni. Egy darabig úgy tett, mintha enné, de egy ml sem hiányzott az üvegből, utána meg már a közelébe sem lehetett vinni az üveget. Így mentünk úszni, üres pocakkal. :shock: Uszi után a puding az lecsúszott, ebéd már megint nem kellett csak egy kis gyümölcs, uzsira megint gyümölcs, vacsira ezért tejpép ment, hát, mintha kacsát tömtem volna. Ezek után nem tudom mi lesz a táppal majd. :?
Alexa meg egy tündérmanó-csak el ne felejtsem ezt, amikor ő a dilipók. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi az a konyha már igazi komoly, nagyon jól néz ki,

Nyulasz: remélem sikerül nyélbe ütni az üzletet gyorsan és gond nélkül
ez a kulcsosház hogyan működik, mit lehet vele csinálni, nagyon jónak tűnik

nálunk is éhségsztrájk van, nem hajlandóak enni csak állva és kézből
ilyen még sosem volt, nagyon nem tetszik ez nekem,
és szinte csak a párizsi kis kenyérrel, amit jóízűen megesznek, meg a narancs és banán

Móni
KépKép
reunion
 
 


Ma tuti én nyitom a napot. :( Egész éjjel mászkáltam hangához. Folyton sírdogált, hiába vettem föl, csak akkor nyugodott meg, ha kihoztam a szobából. Kicsit mellettem volt, visszavittem, 1 óra múlva megint és egész éjjel ezt játszottuk. Egy ideje most alszik, én meg nem tudok. Na, mindegy, nekem is kijár ennyi.

Móni: örülj neki, hogy így legalább esznek valamit, enyémek jelenleg nem érnek rá olyasmire, hogy evés, inni is futólépésben isznak. Nálunk Alexa a mandarint imádja, tegnap simán benyomott másfél mandarint.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: enyémek harisnya, vékony nadrág, zokni, hu. body+ vékony pulcsiban vannak, családi ház, hideg padló, szőnyegünk nincs, olyan 21-22 fok van, néha 24, de a padló hideg.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Megjött a csajok karácsonyi ajándéka. Fotelt kapnak. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, sajnálom az éjszakát! Emma is játszik hasonlókat mostanság, nem tudom, mit érezhetnek :? A különbség az, hogy én könnyen elalszom, ha végre nyugi van. Nem kis könnyebbség.
Rajtunk is ennyi van, mint rajtatok, csak mi 20 fokban élünk.
Linket a fotelről tudsz?

Zsófi, tegnap nem néztem a hőmérőnket, de annyira tűzött a nap, hogy délelőtt nagyon melegnek éreztem a házat, így hosszú ujjú pulcsi helyett pólót adtam a hosszúu. body fölé, és sortot a harisnyára. Olyan farmeres szoknya-sortot. Az anyag is vastagabb, plusz dupla réteg. Ha van valami hasonló Katádnak, esetleg, Benyusnak meg térdnaci a harisnyára. Amit idén nyáron hordtak, még jó lehet nekik, jövőre meg már úgysem megy rájuk, így legalább kihasználod maximálisan a ruhákat :wink:

Nyuszi, hogy van Noncsi? Lement a láza? Volt doki? Éjszaka milyen volt?

Móni, nem fogsz megnyugodni ettől, de az én lányaim két perc után állnak fel a székben, és úgy kajálnak. Aztán mikor már "kiszállsz" van, mert nem bírják cérnával (és én sem), akkor kirakom őket. Ilyenkor bezzeg futkoznak vissza hozzám egy-egy falatért. Mi annyira rossz evők vagyunk, hogy én már ezt sem bánom, csak együnk valamit. Az esetleg szokott segíteni, ha ők maguk esznek, akkor tovább hajlandóak elmolyolni a kanalazással, böködéssel. Ez lehet, hogy Nektek még korai :? Még egy másik dolog, ami nekünk 1 évesen segített a fenekükön megülni; a gyerekdalok és mondókák. Azt annyira bámulták, hogy elfelejtettek minden más tényezőt, ami az evésben megzavarhatta őket.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


sziasztok

gyorsan csak pár kép!
Törpi, gyertek inkább máskor is :) ne köszöngess itt :)
jó a konyha, hol vettétek?


Kép

Kép

Kép
Kép
Kép

zsuzska80
Szombathely
 
 


Timi, ja, íri akartam, hogy nem az volt a baj, hogy eldugult a cumi, mikor Hanga inni akarta? Aztán meg már mérges volt, mikor újra kínáltátok? Csak mert én már jártam így :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsuzska, de jók lettek! Megyünk-megyünk! Köszönjük! Müllerben, de az olyan nem volt már, mint a Tiétek, pedig az most csak egy 10-es lett volna. Ezt viszont 20% kedvezménnyel kaptuk meg ismeretség miatt :oops:, és csak egy ezressel lett drágább.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


van valami akció a Müllerben?
mert a "mi" konyhánk is alapból 12 körül szokott lenni.
szép nagyon!!
nah akkor már ez is megvan :)

zsuzska80
Szombathely
 
 


De szépséges gyerekek!

Törpi: Mírának a szeme sem áll jól! :lol: Cumi nem volt eldugulva, szoktam ellenőrizni (sokszor tele a kezem és a számban viszem-tudom, nem túl higiénikus, de ha csak két kezem van, mikor a 4 is kevés volna). Ja, és apa is "megszívta". Este 3 dl ment le neki+ Alexának a 50 ml maradéka. :wink:

Nálunk alapból 21 fok van, kivéve, ha begyújtunk a kandallóba, akkor 22, ha apa tüzel 24, de ez nagyon ritka, mert ugye nincs itthon. Mit nem adnék a padlófűtésért, akkor a 20 is elég volna! Kandallóval jó sokat megspórolunk, gyakorlatilag be sem kapcsol a kazán egész nap.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


haho csajok ha jo lesz vervetel dokineni szerint szerdan mehetnenk is haza jaj drukkoljatok mar nagyon kivagyok hianyzik tami lalunak is mar mondja h megyu nk naza milliopuszi

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Én is rakok némi képanyagot.
Kép Tente baba Kép Nagyon vicces! Kép Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus: nagyon-nagyon drukkolok a szerdához!

Gyerekeim 2,5 órája alszanak, igaz 1 óránál vissza kellett altatnom, de ezek szerint nagyon jól sikerült! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi: ilyen fotel, a vaj alapon kutyás, meg kék alapon kutyás. Tök jó nagy-nagyobb, mint gondoltam és levehető, mosható a huzata. Egy darabig elugrálhatnak rajta.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


csak a linket felejtettem el berakni. :oops: http://baba-mama.vatera.hu/bababutor/eg ... 49160.html

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt!

Én betegen,torkom nagyon fáj,taknyos is lettem,fejem is szétrobban :( Noéminek már nincs láz,gyanítom,hogy a torka lehetett,mert alig eszik,nekünk most éjszaka tűrhető volt,11-kor evett,és azóta alszik,viszont előző éjszaka katasztrófa,éjfélkor evett,fél2-kor is evett,4-kor és 6-kor 20 perces műsor,macis trükk se jött be,de végül 9-ig aludt.

Babus,drukk a szerdához!

Zsófi,én nem sütök :lol: Majd jövőre,most esszük a nagyiét :wink:

Törpi,nagyon jól néz ki a konyha,jó nagy is,biztos örülni fognak neki :D Zsuzskás képek nagyon jók,milyen szépen eljátszottak,nagyon aranyos lányaid vannak,itt is milyen jól elvoltak :D

Timi,jó a fotel :D Ez legaláb nem olyan pici,mint amiket én láttam.
Képek szuperek,tényleg jó nagy kád :lol: Bubifújót enyémek is imádják :lol: Látom a szekrényeket nem használjátok ki teljesen :lol: :lol: :lol:
Szirénapróba volt?
Várjuk az uszis képeket!!!

Zsuzska,csodás haja van Fanninak!

Móni,óóóó,evés nálunk is hasonló...pedig nem akartam elrontani őket,de már el vannak :evil:

Lkata,enyémek is imádják a kulcsokat,nagyi mindig odaadja nekik az övét,aztán múltkor is fél napig kereste :lol:
Vendég
 


Nyulasz: jobbulást! Én már lassan kikeveredek belőle remélem! Múlt éjszakát sajnálom! Gyógyuljatok hamar!
Kulcsokat nálunk is imádják, már tök fényes mind! :lol:

Zsófi: én sem sütök, anyósnál úgyis lesz rengeteg süti. Majd talán jövőre. Nem is tudom még hogy lesz a karácsony, lehet a szentestét már megint nem otthon töltjük, mert anyós pont aznap van otthon 25-26-án dolgozik. Pedig én nagyon ragaszkodnék ahhoz, hogy 24-én otthon mi négyen, de amíg ilyen közel lakunk sosem lehet úgy, ahogy én szeretném. Na, mindegy, majd jövőre!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsuzska, nem tudom, talán kari akció, de a konyha a Müller katalógusban szerepel ennyiért. Barátnőm ilyet vett Győrben, itt nem láttam. Ja, ez is letudva :D

Timi, mi a gond Mírám szemével? :wink: :lol: De már sokkal könnyebb vele. A havazós hét idegileg kikészített, de aztán azóta újból megjavultak. Egyre könnyebb velük, bár szerintem ebben az is közrejátszik, hogy megkapták az egész lakást és jöhetnek velem mindenhova. Viszont egy tipp minden még előtte lévőnek; fellépőt NE vegyetek. Eleinte nem jöttek rá, mi mindenre jó, csak cipelték, játszottak vele, nekem nagy segítség volt kézmosáskor. Aztán beütött a krach! Az eddig biztonságos magasságban lévő dolgok is veszélybe kerültek. Ha nem éri fel? Fut a fellépőrét, kiabálja: Fellépő, fellépő, és már ott is terem. Pakolja a konyhapultot, épp csak a vége van biztonságban, pakolja a mosdócsap melletti pultot, épphogy a vízcsapot nem nyitja meg. De ha én megnyitom.... :shock: Abban nincs köszönet, még a wc is vízben úszik, pedig másfél méterre van tőle :shock: Szóval csak egy jótanács, a még el nem ért polcaitok érdekében. Persze csak ha azokat is nem szeretnétek üríteni :lol: :lol:
Ja, és nem utolsó sorban, gyönyörűek a lánykáid!!!!
A fotel isteni, de mikor mutattam apának, ő csak a fejem tetején tudta elképzelni, így nem merem megvenni. :wink:
Padlófűtést annyira ne bánd! Nekünk csak a fürdőben van és tény, nyugodtabb vagyok, ha ott ücsörögnek vagy mezítlábaznak, és a komfortérzetem jobb nekem is ott, de én az asztma miatt nem engedtem építeni a ház többi részébe. 30cm magasan intenzívebben száll minden a melegtől, és egyenlőre ugye ők ebben a magasságban játszanak a legtöbbet.

Zsófi, kis konyhatündér vagy. Mi idén először csak egy nap fogunk megőrülni, mikor az én szüleim jönnek, aztán apa családja már végre nem nálunk fog idén tobzódni, hanem sógorék új házában. Így én is csak egy sütit sütök, esetleg egy browne-t anyuméknak még, az 5 perces süti. Meg majd nálunk is a nagyim meg anyósom alkot. Két gyerek mellett Te hogy tervezed? (szívesen veszem, ha van bevált módszered!!!!:wink: ) Vagy apa otthon lesz, és így belefér ez a sokminden?

Babusok, remélem jó hírekkel jössz, és holnap már mehettek haza. Kitartás a kis lurkóknak. Jaj, de nehéz lehet nekik egymás nélkül :(

Nyuszi, elért Téged is, a csudába!!! Jobbulást, remélem hamar kilábalsz belőle. Annak viszont örülök, hogy Noncsi jobban van. Éjszaka mi lelte a hölgyet? Azért ennyire nem szokott húzós lenni :shock:

Nálunk Míra romlott el 9 hónap után. Hajnalban már ő is kel Emmával és együtt kiabálnak értünk. Míra apázik, Emma anyázik. Isteni dolog! Keresik az alvókutyusaikat (mert időközben lettek :?, és ahogy Babusok írta, csak gyarapszik a számuk, Emmánál egy hatalmas macival, Míránál csak egy pici gyapjú párnával. Mi lesz itt még? :shock: :shock: :shock: ), dumálnak, nem akarnak visszafeküdni aludni, hanem ücsörögnek, álldigálnak, aztán kitalálják, hogy szomjasak, aztán tápit akarnak. Hihetetlen kellemes kis műsor ez 5 óra magasságában. Végül anya bekeményít, lefektet mindenkit, lekapcsolja az éjjeli fényt, és látványosan kivonul a szobából. Második alkalommal már csendben is maradnak talán és alhat tovább a család a fél órás intermezzó után. Mi ütött ezekbe???? :shock: :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: fellépő! Azt hiszem nekünk már mindegy, hogy van-e, ugyanis a taxit, foglalkoztató asztalt és bármit használnak, hogy fel tudjanak mászni a kanapéra, elérjék amit akarnak. Még a labdát is kipróbálták e célból, de abból hatalmas esés lett, úgyhogy hanyagolják. Szóval nekünk bármi fellépőként működik, ami akár 1 cm-rel is megemeli őket.
Nem azért, de az iwiw-en néztem a képeket és nekem nagyon úgy tűnik, hogy Míra rád hasonlít. Nem kicsit! Amin hárman vagytok azon ott van Emma, Te, meg Te kicsiben. És igenis, a szemetek sem áll jól! :lol:

Enyémek ma nem vitték túlzásba az alvást és apa délutános, tehát egyedül őrülök meg. Ez a szeles idő a legrosszabbat hozza ki belőlük, jöhetne már valami csapadék. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (pedig Emma szeme is az enyém, ezt szerencsére tőlem örökölték :wink: ) Hozok egyszer majd kiskori képemet, valóban, mini én Míra, bár sokan apát látják benne. Ezt spec nem értem én, de ők tudják :lol:
Enyémek sem vitték túlzásba, másfél óra után itt randalíroznak, bár Míra nagyokat ásít, dörzsöli a szemét és tekergeti a haját, azaz álmos még, nem tom, mért kelt fel :shock:

Vonalzót akartam cserélni, kicsit az évszakhoz aktualáizálni, de valami heckerkedéssel fenyegetnek és folyamatosan kidob a mamanet :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: kíváncsi lennék a kiskori képeidre! Rám egyik gyerekem sem hasonlít kiskori kép alapján.

Gyerekeimet 4-kor megint le kellett raknom aludni, a fejük sem ért le, de már aludtak. :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kép Manó a kanapén kukucsol a térelválasztón át. az a polc az övék, na nem az üresség miatt,azon vannak az ő könyveik elvileg. Gyakorlatilag, csak amikor alszanak. :lol:
Kép Kép Apa sapkáiban a legjobb. Ha megszerzik abban mászkálnak nagyokat röhögve.

Most már eldugulok ám!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, imádom a képeket, nehogy eldugulj! Amúgy jól elirogattunk mi itt ma :lol: Ügyesek a lányaid, lesz Neked még több gondod, mint nekem! Repeta-alvás :shock:

Zsófi, ez már csak így van, ha az ember szabira megy. Kénytelen akkor elintézni mindent. Lakásátépítés? Hát sok türelmet kívánok hozzá!
Brownee, mi a vacsoracsatából a Rákóczi Feri félét csináljuk, eddig nem volt baj vele. Fagyival, lekvárral isteni.
20dkg vajat 2 tábla (2x100g) étcsokival hőálló edényben víz felett felolvasztasz. Közben 4 tojást felversz, belekeversz 30dkg cukrot majd 10dkg lisztet. Összekevered, és nem tepsiben, hanem magasabb falú edényben kisütöd. A recept 30 percet ír 170 fokon, de nekem majd egy óra kellett hozzá, mire mindenhol megsült.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: ja, hogy a többiek merre vannak vajon!? Repeta alvásból negyed 6-kor keltettem őket, vacsi után Alexa sikeresen elharapta a száját, vagy az ínye repedt, nem tudom, mert nem engedi megnézni. Kirámolta töküresre a konyhafiókot, Hanga meg fogta magát és beleült. Fotózni nem tudtam, mert mire a gépért nyúltam, megtörtént a baj. Összevesztek a fiókon, rengeteg vér lett a vége. Ja és már nem lehet őket elzárni biztonságos helyre, szerintem múlt éjjel nőttek vagy 1 cm-t, mert simán feljönnek a kanapára, onnan meg irány a lakás.
Ja, vacsora. Nekik sajtkrémes kenyér, nekem csípős vagdalt. Kunyeráltak, aztán azt vettem észre, hogy üres kenyeret eszek. :shock: A nekik valót vajon miért nem eszik meg még akkor sem, ha mi is azt esszük???

Zsófi: most újítotok a tél közepén? Nem semmi! Kitartást hozzá!

Többiek merre vagytok?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hali,

Itt vagyok :lol:

Jaj,én még mindig carul,annyira fáj a torkom.

Timi,sajnálom a fiókos balhét,pussz a pici lánykádnak!

a szekrényes képen elgondolkodtam,hogy vajon hogyan került be mögé,azt hittem a falnál van a szekrény :lol: te meg uge a kép alá írod a megjegyzést,csak utána olvastam :lol:
Cukik a sapisaid!


Törpi,szép az új vonalzó :D Kár,hogy Emmát takarja a nyalóka,vagy mi az :roll: :lol:
Vendég
 


Nyulasz: gyógyulgass! Az a térelválasztó, Manó felől nappali, ő a kanapén áll, ahonnan fotóztam meg konyha-étkező.

Zsófi: gratula a felnőttes kajához! :D Naná, hogy eszik!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, jah, gondolom mindenki fut a karácsonyi ajándékok után. Aki nem, meg nem hagyják a gyerekei, vagy betegek, vagy kórházban van :( Hangát sajnálom, de készülj fel, lesz még ilyen :? A harcok sosem fognak szünni köztük, bármilyen jó tesók is. Gyógypuszik nekik!

Nyuszi, jobbulást! Szörnyű ilyenkor, mikor még létezned is nehéz, nemhogy két aktív gyereket ellátni. Remélem hamar rendbe jössz!!!!!
Noncsi szemének is jól áll a szivecske :lol: Nem baj, karira rendbe jönnek :lol: :lol: :lol:

Zsófi, enyémek sem kezdték korábban a felnőttes kajálást, emiatt ne érezd magad rosszul. Eszik, amit adsz, amikor adod, agyalni nem kell ezen.

Engem Míra akasztott ki tegnap este. De már a legapróbb dologra is pöccenek, ha kajálásról van szó. Szóval kínáltam neki a vacsit, halrudacskát krumplipürével. Meg se kóstolta, de NEEEEEEM! Átadtam apjának, ki is vettem a székből, hogy akkor így járt, nem kap ma vacsit. Apa azért bepróbálkozott a déli spenóttal. Azt sem kérte. Aztán miután Emma befejezte a kaját, ölembe fogtam a tányérjukat, és leültem a nappaliban. Érdekes mód, akkor jött Míra és nyitogatta a száját, mint a kisfecske, és betolta az egész tányér tartalmát. :x :roll: Ilyenkor ne üssön meg a guta.
Ja, és hosszú ujjú bodyt kaptak a rugi alá éjszakára. Átaludták. Lehet, hogy ez volt a ludas az utóbbi napokban? :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Babusék délután jöhetnek haza! Éljen-éljen! :D

Törpi: hát ne üssön meg a guta! Mírának ott és úgy esett jól a vacsi, vagy nem volt még éhes, csak 2 perc múlva. Különben is, majd ő tudja, mit mikor és hol akar! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Bocs, Timi, ma vendégeim voltak, így nem tudtam chat-elni Veled :lol: :lol: Igen, Míra mindig tudja. Csak nem mindig azt tudja, amit anya akar :? Ma éppen a mosogatóból ette a tésztát, ahová leszűrtem, mert onnan esett jól. A tányérjából, ugyanabból a pozícióból nem. Aztán meg az én tányéramból tejfölösen, ahogyan eddig még sosem ette meg.

Babusok, ÉLJEN!!!!!!!!

Most indulunk uncsitesókhoz, hogy közös képeket csináljunk karira. Remélem hajlandóak lesznek a csajok néha bele nézni a kamerába :roll:

Nyuszi, hogy vagy?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: én sem voltam ma. Bőrgyógyászaton voltam délelőtt, délután meg elmentünk a Camponába hirtelen jött ötletből. Hanga után futni kellett, bezzeg a Mikulásnak nyújtózkodnia kellett felé nagyon, hogy oda tudja adni a szaloncukrot! :lol: Nagyon élvezték. Én is. Már kezdtem besavanyodni a lakásba. Enyém lányok sült krumplit vacsiztak :oops: Tiszta ciki, de az én jól és mindent evő gyerekeim lassan semmit sem esznek meg, csak ami egészségtelen és nem gyereknek való. :shock:

Babus: otthon vagytok? Mit csináltak a csajok, amikor meglátták egymást? Biztos nagy volt az öröm.

Nyulasz: hogy vagy? Csak azért nem hívtalak ám a Camponába, mert tudom, hogy beteg vagy, de jó lett volna együtt sportolni-futni a gyerekek után. :lol:

Ma égetni valóan rosszak a gyerekeim. Front van? Jön valami? Ketten nem bírunk a két gyerekkel. :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziastzok!

Élünk, jól vagyunk, csak épp elhavazódtam. Ezen dolgoztam:

Kép

MEG EZEKEN:

Kép

Kata
labkat
 
 


Átfutottam, tényleg nagy vonalakban.

Timi: nagyon szépek a csajok. Milyen érdekes, hogy Hanga hajas baba, Alexa haja meg olyan lassan nő mint az én gyerekeimé :D :wink:
A ti fürdőszoba csempétek is nagyon bejön :wink:

Zsuzska: annyira szép ez a három gyerek :) Igazán büszke lehetsz rájuk :)

Nyuszi: Jobbulást nektek!!!

Babusok: örülök hogy végre otthon vagytok!!!

Kajálás: nekünk egy pár hete volt kaja sztrájk. De azóta megint esznek a srácok hála Istennek. Most konzervet, és hetente egy-kétszer házit. Meguntam, hgoy főztem, de nem kellett nekik, ezért inkább konzervezünk. De most hogy holnap egy évesek lesznek, már mindent adok majd. Ja és képzeljétek, múlt héten a hurkát is úgy falták, pedig emlékeztek, mikor adtam, nem kellett nekik. Most meg :shock: :lol:

Na lehet hogy a héten már nem jövök, mert nagy készülődésben vagyunk a szombati szülinapot illetőleg. Szurkoljatok, hogy jól sikerüljeön.

Ja még annyit akartam, hogy sárcok megkapták az első bhimlő elleni oltást, és 13 hósan a meningococcus ellenit, majd rá két hétre a következő bhimlő ellenit, és megint két hét múlva a 15 hós oltás lesz. Hát kissé bezsúfolódtunk.

A nagy hírt majd elfelejtettem, Gergő elindult. Járkál, már egyre bátrabban, és egyre hosszabb távokat tesz meg :)

Íme egy videó erről:

http://www.youtube.com/watch?v=K3E-seq77VU[/url]

Kata
labkat
 
 


Engem a gyerekeim nem hagynak :( hogy chateljek
3 napja 1X alszanak és kb 40-60 perc között ki is merül
és egyedül vagyok, délutános hét van apának :twisted: imádom
de megígérte holnaptól táppénzre megy :D

Képek csuda jók, nagyon csinik a csajok Törpi, és nagyon szép a hajad :D
A sapkás hölgyek ..... nem kevésbé

Babus nagyon jó hír hogy jöhettek haza, remélem gyorsan visszazökken minden a régibe

Nyulasz jobbulást nektek is

Kata nagyon szépeket csináltál, nem is értem hogy van erre időd, alszol is néha?

én ma este fel kellett hogy bontsak egy üveg bort,
Réka ma este azt hittem kitöri a nyakát, mert kamikáze jött le a kanapéról, majd ezután ugy lefejelt hogy azt hittem betörik az orrom, neki meg nemtom mi, és ezek után dobott egy hátast, mindezt kb fél óra leforgása alatt, ezután ugy döntöttem a kiságy a legmegfelelőbb számára, és 10 perc alatt elaludt fél 8-kor
na ez most sok volt nekem egyszerre

és ma voltunk dokinál is mert reggelre véres volt a Laura lepedője már nem először , és nem tudjuk hogy füléből, orrából, szájából jön-e
semmi nyoma folyásnak sehol, foga sem lehet minden este,
hát nem tudjuk
a doki sem :?
elküldött fül-orr-gégére

Móni
KépKép
reunion
 
 


Kata: gratulálok Gergőnek! Ügyes! :) Te sem kevésbé! Nagyon szépek ezek a párnák, falvédő! Amikor látom a munkáidat kedvet kapok, csak a tehetség hiányzik, meg a varrógép! :lol:

Móni: mi lehet ez a vérzés Lauránál? :shock: Remélem semmi komoly! Réka: hát mit mondjak, ennél csak rosszabb lesz még egy ideig, az tuti! Nálunk Alexa a kis suta, folyton oda ül a kanapén, ahol már nincs mire, ebből kifolyólag folyton leesik és a feje a legnehezebb része, mert mindíg az koppan. Ma apa borulás közben kapta el a bokáját, így nem koppant akkorát.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


haho Csajok végre itthon köszönjük szépen drukkokat meg gyogypuszikat meg mindent NAGYON DRÁGÁK VAGYTOK :wink:
jaj olyan jo itthon még bögtünk is Apával mikor hazajöttünk végre együtt a 2 Csajszi, annyira édesek voltak ment a buli ezerrel együtt, Tami bejött Apával korházba, Lalu meg magátol megpuszilta mikor találkoztak :lol: holnap igyekszem jönni mesélni meg visszaolvasni :wink: pusz

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Bálint és Gergő! Isten éltessen benneteket 1. születésnapotokon!



Babus: jaj, de jó! Olyan aranyosak lehettek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?