Új privát üzeneted érkezett!

A vérvétel nem jöhet szóba? Nagyon drukkolok :)
babszi
 
 


Laptető - Fitienek!
babszi
 
 


Fitie,
drukkolok a következő teszthez! Amúgy amikor még negatív volt, akkor mennyi idő után olvstad le utoljára?

Babszi, Tündér,
márciushoz képest annyi a különbség, hogy most nem járok el heti 2-3x mozogni. De tavaly sem jártam, és a 2 órás még akkor is jobb volt. Enni mennyiségre sokkal kevesebbet eszem, mint év elején, amikor még fogytam is. Igaz 1x-1x van egy kis csokizás, de ez is ritka, és nem egész tábla csokikat falok be, hanem kis falatot. Nem iszon üdítőt, csak vizet, alig eszem kenyér félét, ha eszem akkor is csak valami nagyon sötét teljes kiőrlésűt... Norbis ebédet rendelek hetek óta, aminél oda is van írva a CH mennyisége, és azt is mindig figyelni szoktam.
Nem tudom mit csinálhatok rosszul, de elég nagy gigszer lehet...
Nagyon elkenődtem, mert így tuti nem kezdhetek januárban.

Babszi, neked milyen is volt az eredményed, amikor S. doki engedett volna?

i.kata
 
 

 
 

Kihez érdemes fordulni? Endokrinológushoz, diabetológushoz? Vagy kihez? Év elején voltam már diabetológusnál, és elmondtam mit hogyan csinálok, még adott ő is pár tanácsot, de más nem történt.

i.kata
 
 


Kata!

S. doki nem engedett, T.úr volt, aki 92-es IR-rel is megcsinálta volna a lombikot januárban. Akkor mentem el inkább Sipos dokihoz, mert úgy éreztem ez így biztosan nem jó dolog...
Háát, diabetológiában SZTK alapon csalódtam, az én eredeti eredményemre azt mondta nem is IR, lehetek ettől terhes...stb. Jó endokrinológusnak Mensmentis Tüű dokit sok felől hallottam nagyon jónak. Az enyémet azért nem ajánlom, mert nekem az a bajom vele, hogy nem határozott, és nem mondja meg, ha ezt csinálom ez lesz, ha azt csinálom, az lesz... Ha én kérdezek, rögtön úgy formálja a dolgokat, hogy a szám íze szerint legyen, de nekem nem az kell. Sokszor furcsálom Sipos doki kijelentéseinek nyersességét, de mégis örülök a lelkem leges legmélyén, mert nem csinálnám másként, hallgatok rá, és van olyan hatása, amiért úgy csinálom. Nem kételkedek a szaktudásában meg ilyesmik. Érted, ugye?
Teszek neked táblát, mert tudom, hogy én is azt keresném :) Kép

Az augusztusi dátum nagyon elírt - októberben volt az utolsó, nem augusztusban :)
babszi
 
 


Babszi,
tényleg, neked pont fordítva volt, mert velem meg T. úr volt szigorúbb.
Na te vagy az én emberem, mert ahogy elnézem, neked mindig emelkedett egészen a 120 percesig. Erre mit mondott valamelyik doki??? Nekem mindig csökkent a 60 perceshez képest jó 30-40%-ot, most meg nőtt... És ami még nagyon uri nekem, hogy a 0 percesem meg szinte most volt a legjobb :roll: Teljesen felborult a rendszerem. Remélem csak a terhesség miatt, és ha igen, akkor én vagyok rá a legjobb példa, miért is nem szabad terhesség közben abbahagyni a gyógyszert, mert nekem gyógyszer mellett is romlott.

i.kata
 
 


Kata, nekem az inzulinra hogy nem tér vissza azt mondták, hogy több idő kell neki. Közben romlott a cukrom, arra azt mondták, hogy normális reakció a szervezetemtől, és lassan be fog állni minden a megfelelő értékre. Sipos doki elég hidegrázósan azt mondta, ha abbahagyom terhességnél a gyógyszert, akkor elvetélek. Ez önmagában is megrázó, dehogy hagynám abba.
Úgy gondolom ha szigorúbban fogod magad, és mondjuk csak diétás csoki megy le néha kockánként, akkor helyre fog ez zökkenni. Szerintem a terhesség miatt kaptál ilyen értékeket. Nem hiszem el, hogyha életmódot váltottál, márpedig azt kell tennie annak, aki cukorral-inzulinnal küzd, hogy rosszabb eredményt kapj. Tuti a terhesség számlájára írandó. Ja, és annyit mondtak, hogy a kialakulás is hosszú folyamat, de a szervezetet visszazökkenteni hosszabb...
babszi
 
 


Sziastok!

Katám!
Gondoltam benézek, hogy mi újság felétek. Látom a IR-ről beszélgettek. Én is pont most írtam a meg a másik topikba, hogy velem mizu ezen a téren. Szeptember végén voltam Valicskónál, és ő írt ki nekem 2*850mg merckformint.Na meg elküldött pajzsmirigy kivizsgálásra is.
A szeptemberi eredményem ez volt:
Glucose 4,0 mmol/L
120 perces glucose 3,6 mmol/L
Inzulin 15,0 mIU/L
Inzulin 120 perc 23,4 mIU/L

2 hete mentem a pajzsmirigy eredményeimmel, és mivel az antitestjeim pozitívvá váltak, így arra is szednem kell gyógyszert, fél szem 75ös euthyroxot.
Mivel nem fogytam a mettől, így megemeltük az adagomat 3*850-re. Addig ne is igen néz nekem a doktornő cuki, meg inzulin szintet, míg nem fogyok. már pedig eddig nagyon úgy néz ki, hogy nem megy a dolog. Igaz mozogni ne mozgok, de a diétát igyekszem tartani.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Babszi,
nálam az életmód váltás egy éve tart, ezért nem értem ezt az értéket.

Bumi,
neked a 120 percesed nagyon szép:) IR összefügghet a pajzsmiriggyel? Mindjárt elolvasom mit írtál a másikba.

i.kata
 
 


Ja, amúgy én már régóta 3x1000-et szedek a metfogammából.

i.kata
 
 


Kata!
Állítólag minden, mindennel összefügg.
Nekem ráadásul mindig is a 0. perces inzulin volt magas.
Nálad néztek Anti-TPO-t és Anti-TG-t?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
nem néztek még. Ezekkel kihez menjek? Endokrinológushoz?

i.kata
 
 


Katám!
Endokrinológián, vagy pajzsmirigy szakrendelésen. Gondolom a mensmentisben is, csak ott fizetős.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
köszi, amúgy is akartam oda menni, csak ahogy már írtam neked, azt mondták az intézetben, hogy nézik a pajzsmirigyet is. De inkább elmegyek, ott biztos alaposabbak.

i.kata
 
 


Jó reggelt!

Fitie,
teszteltél?

i.kata
 
 


sziasztok

Kata, teszteltem :) nagyon-nagyon halvány, de ott van!!! csak továbbra is vérzek :(

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie
 
 


Fitieem pihenés ezerrel, és nem rágódni... mondom én, aki mindenen tud rágódni :):):)
babszi
 
 


Fitie,
látom még1 Pepétek lesz, ő is ilyen lassan mutatta meg magát :lol: A vérzésre nem tudok mit mondani, lehet neked is van egy hematómád, mint amim nekem is volt. Nekem azt mondta S. doki, hogy egy kis pohárka bort igyak :wink:

Amúgy most még időn belül lehetett látni a halvány csíkot?

i.kata
 
 


Kata,
5 percen belül megjelent, már ha ez eredmény :( annyira nagyon halvány hogy most nem tudom hogy mi van. ezt a tesztet nem kellett volna megcsinálni, nem az első pisiből csináltam
na mind1, várok.. mást úgysem tudok csinálni

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie
 
 


Fitie, nagyon-nagy drukk :wink:

Kata, sajnálom az inzulinodat :( nem értem miért csinálja ezt a szervezetünk. nekem is tegnap jött meg a hormon eredményem (jövő hétem megyek vissza tűű dokihoz vele). rosszabbak lettek, mint eddig bármikor :cry: most megint számolgatós diétába kezdek....az anno segített. hátha neked is egy keményebb diéta kellene :(
rítá
 
 


Fitie,
szerintem nem lehet baj, ha 5 percen belül megjelent, ráadásul nem is első pisiből. Nagyon drukkolok! Próbáld meg ma elterelni a figyelmedet, persze a vérzés miatt pihenjél, nehogy nagytakarításba kezdj, meg hasonlók, aztán holnap elsőből csinálj egy tesztet :wink:

Rita,
én sem értem ezt az egészet, de igyekszem még jobban belehúzni. Tegnap annyira a szívemre vettem ezt az eredményt, hogy most biztos nagyon szigorú leszek magamhoz. Tűű dokihoz mennyi időre előre lehet időpontot kapni?

Tegnap vettem nyírfa cukrot. Igaz cukrot már jó ideje nem használok, max norbis édeskét, de most azt is leváltom erre a nyírfa cukorra. Ittam egy bögre teát, és utána nem sokkal rohanhattam...ma elolvastam, hogy hozzá kell szoktatni a szervezetet pár hét alatt, mert meghajt. Egy fél kiskanállal sem tettem a teába, de így is volt hatása :oops:

i.kata
 
 


Kata,
Tűű dokihoz elég hosszú a várólista. amikor én mentem először, 3 hónap volt :(

azért ez olyan rossz, hogy ennyit kell szenvedni, hogy rendesen működjön a szervezetünk.
a nyírfa cukor, az jó...kár, hogy ilyen drága :( nekem nem volt tőle semmi bajom (bár nekem a merckformintól és a bromicriptintől se volt sose, mással ellentétben).
rítá
 
 


helló csajok,

fitie, akkor most már csak a vérzés elmúlása miatt kell drukkolnunk, az 5 percen belül megjelenő csík JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :)

rita, ch-számolgatós diétát fogsz csinálni? milyen elosztásban és mennyit?

kata, szerintem akkor hajrá mozgás :) nekem is baromi nehéz volt rávennem magam, de jó nagyon - remélem, a keddi eredményemen is mutatkozni fog, bár azt nem tudom, hogy inzulint itt a kórházban is néznek-e majd...
a teához én a helyedben valami ch-mentes édesítőt használnék, a nyírfacukor cukorpótló, attól, hogy alacsony a GI-je, még van benne ch... én mondjuk már évek óta üresen iszom a teákat, úgyhogy könnyen pofázok bele a dolgodba... :oops: :oops: :oops: :oops:

ági, sonjus, hbzs, panini, cirmi merre vagytok?
és friss anyukáink, lojcika és beus? legalább pár szót írjatok magatokról légyszi!

Kép
Kép
tündérlétra
 
 


Tündér,
mivel fogyni már nem nagyon akarok, ezért 175 g-os diétát kezdtem ma el, bár lehet, hogy ettől is fogyni fogok.
így alakul:
reggeli 35g
tízórai: 20g
ebéd:55g
uzsonna:20g
vacsi:45g

korábban 3 hónapig a 160g-osat csináltam. aztán abbahagytam, de csak a számolgatást, a diétát nem. sajnos, mert most megint rosszak az eredményeim. :cry: nagyon el vagyok keseredve
rítá
 
 


Rita,
köszi az infót, akkor azt hiszem inkább máshoz megyek. Csak már egyre nehezebben veszem rá magam, hogy orvoshoz menjek :roll: :oops:

Tündér,
jaja, a mozgás kellene nagyon, de olyan erőtlennek érzem magam. Szerintem ennek még idegi/lelki oka van. Múltkor előhúztam a taposó gépet...szegény egy hétig porosodott idebent, mert kb. 3 percet bírtam, és utána már levegőt is alig kaptam, pedig fokozatosan kezdtem (volna).

i.kata
 
 


Fitie!
Hatalmas drukkjaimat küldöm!Nagyon szorítok a vérzés megszűnésért is!Szerintem is ha öt percen belül megjelent a csík az jót jelent.Pihenj sokat!

Ancsa!
Köszönöm szépen! :lol:
Sok simi a kicsiknek! :wink: És puszi Marcinak!Biztosan már nagyon várja a karácsonyt!

Kata!
Nem is tudom mit írjak erre az IR dologra,(tudod én nem értek hozzá),de én esküszöm már úgy sajnállak benneteket...

Remélem hamarosan jelentkezik Beus,mert egyenlőre nem kapok választ az sms-ekre,pedig már úgy várom a jelentkezését!
Beusom!
Remélem itt a fórumon ha csak egy mondat erejéig is,de jelentkezel majd!Sok puszi!!!!!

Drága Gabó!
Névnapod alkalmából sok boldogságot kívánok neked!!!!!! :P
Kép

Ágnes,Panini,Cirmi...!
Én is hiányollak benneteket!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
belluska
 
 


Sziasztok:)

Kata, leírnád nekem, hogy hol lehet méhpempőt venni? Úgy döntöttem kipróbálom így a beültetés előtt, hátha nekem csak bekavar az amúgy is kusza ciklusomba. Ne a lombik előtt kísérletezzek. :oops: köszi :wink:
rítá
 
 


Jó reggelt!

Rita,
én itt szoktam venni, de biztos lehet máshol is kapni. Kimondottan csak tiszta méhpempőt vegyél szerintem ne valami cseppet, vagy tablettát. Pár ezer Ft, de szerintem hatásos, és most ebben a trutyis időben is jól jöhet, mert erősíti az immunrendszert :wink:

Méhészeti és Kertészeti Szaküzlet 1094 Budapest
Ferenc krt 37.

Nyitva tartás: H-P: 9.00-17.00
Sz-V: zárva


Az emeletre kell felmenni.

Gabó,
nagyon boldog névnapot kívánok!

i.kata
 
 


Köszönöm Kata :wink:

ott elmondják, hogy hogyan kell szedni? annyi mindent olvastam már. van aki azt írta valahol, hogy csak a ciklus első felében szabad, van aki azt, hogy egy körömhegynyit, te a gyufaszál végét mondtad. te hogy szeded? :roll:
rítá
 
 


Sziasztok Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Booocsánat, hogy lusta, hanyag voltam. Nem azért, mert nem szeretlek Titeket, hanem olyan sikeresen belemásztam a munka-terápiába, hogy alig bírok kimászni belőle.....viszont ma , holnap lezárom a céges ügyeket és kezd az év végi szabi, tehát már csak itthoni meló lesz....alig várom.
Fitie, nagyon-nagyon drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kata, én nem látom olyan borzasztónak az eredményeket....tévedek?
Beus!!!!!!!!!!Nagyon gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez csodás....
Ancsa, lassan célegyenes?
Belluska, túl a Mikin, ezerrel készültök a Karácsonyra? Most fogják először igazán élvezni, ha jól gondolom....
Babszi....mint írtam régebben, sz@ard le a kolléganőket, ne foglalkozz annyit velük. Voltál AMH-n?

Lányok, utólag sok boldogságot az összes szülinaposnak!!!!!!

Még egy gondolat....ha nincs IR mi a súly jelentősége....ha a kövérség maga meddőséget okozna, nem sok baba születne......
Én 20 évig komoly túlsúllyal, egy meleg hangú levéltől teherbe estem....


Pusz-pusz mindenkinek...................


Á.
ágnes13
 
 


jó reggelt

pozitív!!! erősebb, mint a pénteki és azonnal megjelent a csík, de vérzek :( egyre jobban :(
beszéltem Sipos dokival, a férjemnek be kell mennie egy injekcióért + fekvés

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie
 
 


Rita,
én a fogpiszkáló végét forgattam meg benne, de ezt nekem is az üzletben javasolták. Csak lombik alatt szedtem a tesztig minden reggel.

Ágnes,
holnap mutatom meg S. dokinak az eredményemet, majd meglátjuk mit mond.

Fitie,
:lol: :lol: :lol:

i.kata
 
 


Fitie!
Nagyon drukkolok ++++++
sonjus
 
 


fitie ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
tündérlétra
 
 



Kép
Kép
tündérlétra
 
 


Fitie!
Ez nagyon jó hír, hogy egyre erősebb a csíkod!!! Drukkolok nagyon, hogy a vérzésed se okozzon semmilyen gondot, s mielőbb elálljon!!!

Kata!
Sajnálom, hogy most a 60 és a 120 perces értéked rosszabb, mint korábban, de a 0 percesed javult, csak egyszer volt korábban ennél jobb, s ez jó hír! Bízom benne, hogy hamarosan megtaláljátok a dokikkal a többi érték romlásának is az okát, s ismét javuln fog az is!

Kép
hbzs
 
 


Drága Gabó!
Egy picit elkésve, de nagyon boldog névnapot kívánok!!!
Kép
És nagyon várom, hogy újból jelentkezz, és írj hogy vagytok - és képet is nagyon-nagyon szeretnék látni Karolina babáról!!!

Kép
hbzs
 
 


Fitie, nagyon nagyon drukkolok! Gondolj Tücsire, hogyan kezdődött az ő pozitív tesztje :)
babszi
 
 


Jajj Csajok, Beus ikrei tündériek:-) Mindkét pici nagyon nyugis, a kiscsaj még mosolygott is álmában. Beus is nagyon jól néz ki:-)

i.kata
 
 


Fitie!
Húúú ez nagyon szuper!Nagyon szorítok a vérzés megszűnés miatt!
+++++++++++++

Ágnes!
Igen,ezerrel készülünk! :lol: :wink: Nektek is szép és örömteli ünnepi készülődést kívánok!

Kata!
Bent voltál Beusnál?De irigykedem! :wink: Biztosan olyan cukik!Pont ma sms-tem vele! :lol: Örülök nagyon,hogy Beus és a kicsik is jól vannak! :P

phpBB: Kép
phpBB: Kép
belluska
 
 


Belluska,
1 szinttel Beus fölött fekszem a holnapi hiszteró miatt... Találkoztunk ma párszor Beussal.

i.kata
 
 


Nahát, Kata, nem is írtad, hogy most lesz a műtéted! A legjobbakat neked holnapra!!!
Beuséknak meddig kell még bent maradniuk? Már nagyon szeretnék én is képeket látni a picikről!!! Puszilom mindnyájukat!

Kép
hbzs
 
 


Kata!
Holnap sokat fogok akkor rád gondolni!Sok puszi!

Hbzs!
Azt írta Beus,hogy talán holnap már mehetnek haza.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
belluska
 
 


Fitie!!!!
Mega-giga drukkok és babaragacsok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pihenj sokat, most az a fontos!!!!!!!!
Kép

Remélem minél előbb elmulasztja az injekció a vérzést... Milyet kaptál és hova kell beadni vagy magadnak adod be?

Kata!
Holnapra egy NAGY kalappal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Gabó!
Kép

Belluska! Hbzs! Tündérlétra! Sonjus! Ágnes! Babszi! Rita!
Remélem nem hagytam kis senkit... :oops:
:lol: :D :P :) :P :D :lol:

Ez a kép múlt hét kedden készült a munkahelyen lévő Mikulás ünnepségen, fogadjátok szeretettel... :lol: :lol:

Kép

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó
 
 


Gabó! Sok boldog névnapot neked!

Minnie! Nagyon édes Nati! :)

Kata! Drukkok mára!

Fitite! Továbbra is ++++
sonjus
 
 


Minnie!
Annyira édes és szépséges Nati!!! :D És mit hozott neki a Mikulás? :wink:

Kata!
Gyere amint tudsz, és mesélj, mi volt! Ma haza is mehetsz már?

Fitie!
Hogy vagytok? Nagyon drukkolok!!! 8)

Kép
hbzs
 
 


sziasztok,

kata, remélem, már túlvagy a műtéten, és minden rendben!

minnie, Nati nagyon cukker továbbra is, és kis ügyi, hogy 9 hónaposan már áll/jár!

hbzs, Nálatok mizu? történt valami a családlátogatás óta?

fitie? elmúlt a vérzés?

ma reggel a diabetológián kezdtem, eredmény délután, amikor is meglátogatom az orvost is. kíváncsi leszek, csak cukrot néznek, inzulint nem, és nem volt 60 perces vv. így bő másfél órát sétáltam a 2 vv között, remélem, használt valamennyit.

Kép
Kép
tündérlétra
 
 


Szia Szilva!
Nagyon remélem, hogy jó híreket kapsz az endokrinológustól! Csak az a baj, hogy a meddőségi orvosok annyira másképp gondolkoznak erről a témáról, mint ők - főként, ha inzulint nem is néznek most... :?
Köszi a kérdést, de sajnos egyelőre semmi sem történt a családgondozó látogatása óta. Ezt a hetet még megvárom, hogy hívnak-e a tanfolyam miatt, s ha nem, akkor jövő héten már én telefonálok. 8)

Lányok, ti szoktatok cipősdobozt összeállítani? Mi eddig is állítottunk össze, de most különösen érdekes belegondolni, hogy ezeket olyan gyerekek fogják megkapni, mint a mieink (lennének), akiket örökbe fogunk fogadni...
Kép
www.ciposdoboz.hu

Kép
hbzs
 
 


sziasztok

sajnos egyre jobban vérzek :( most már teljesen mensi jellegű a vérzés. tegnap beadtam egy tüszőrepesztő szurit, aminek HCG a hatóanyaga, így lehet vele erősíteni a terhességet, de úgy tűnik nem használ. beszéltem ma Tanár úrral, holnap bemegyek és megnézik uhu-n a nyálkahártyát, de őszintén szólva már nem fűzök túl nagy reményeket hozzá

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie
 
 


Sziasztok!
Túl vagyok rajta, állítólag minden rendben, nincsenek semmi elváltozás odabent. Kicsit vérezgetek, úgyhogy csak holnap megyek haza.

Fitie,
nekem is volt, hogy 2 hétig rendes mentesz szerűen véreztem a hematóma miatt. Remélem nálad is csak ez a gond! Drukkolok!

i.kata
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?