Új privát üzeneted érkezett!

ceyla: rotát mivel adta be, ha nem kiskanállal? :shock: bnőmnél úgy volt, hogy a doki adta kanállal, az asszisztens meg ott állt másik kanállal, ha kifolyik, megmentse :D

Kriszta
Kép
cherryke

Ti egyébként elolvastátok már a mérleg vagy adott esetben a skorpió horoszkópot?
Én annyiból örülök, hogy mérleg lett, mert én oroszlán vagyok és a skorpióval nagyon nem bírjuk egymást. Viszont a mérleg sem lesz egyszerű :D

Kriszta
Kép
cherryke

Kriszta
Kép
cherryke

Cherryke, férjem és Andris skorpió, Juli oroszlán :) Egyelőre elég jól megvannak :), remélem így is marad. Egyébként még nem olvastam el a horoszkópukat.

Kép
Kép
etus79

Cherryke,
A rotát fecskendővel adta be a doki. Persze tű nélkül. Közben persze fogta a fejét Nikinek, ami nem nagyon tetszett neki.... na meg persze meg várta míg lenyeli.

Szilvi
KépKép
ceyla

sziasztok,jó reggelt

ceyla:pont ezekre gondoltam amit leírtál a tápszerrel kapcsolatban,köszönöm!nem lenne rossz kipróbálni a pelust,max délelötti időre használnánk.jaj ezek a szurik!!!én soha nem tudtam oda nézni!mikor Máténál legelőször voltunk szurin és néztem az édes pofiját jó kedve is volt,és amikor megkapta a szurit vége volt a jó kedvnek!úgy megsajnáltam!még el is sírtam magam,onnantól mindig jött az aszisztens és ő fogta!

Jaaj úgy kívánom a bablevest,de nem merek enni!!!nem tudom lehet e úgy ,hogy a babot kihagyom és a leve meg a többi!?

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Iceberg,
Lehet kapni azon az oldalon pampers-t, libero-t, és huggies-t is. Bár az árakat nem tudom hasonlítani, mert mostanában a férjem vásárol. :oops:
Nálunk meg itthon vette le a védőnő a PKO-t. Megkarcoltra a kicsi sarkát, jó mélyen és nyomkodta, hogy az itatós papír minden rubrikájába jusson. Szegénykém meg csak üvöltött a karomban. Hát én is bőgtem. :cry: Rettenetes volt. Főleg hogy még ez az az időszak volt, amikor még ha magától sírt is vele sírtam, ha nem tudtam azonnal megnyugtatni.

Szilvi
KépKép
ceyla

Ceyla!

Pampers premium care-t használunk pelusból. A PKO-t Sote-n levették....LillánaK sajna néha fáj a pocija a tápszertől. Ráadásul csak úgy hajlandó kakilni ha kibontjuk a pelusból, és tornásztatjuk közben!
:shock:
Oltásokat december 28.-án kapja, rá két hétre a rotát, doki nem akarta leterhelni, ezért lesz az később.
Nálunk apa fogja majd az oltásnál, ő bevállalós! :)

Kép
mók

Kedves Kismamak!

Szeretnem ujra ajanlani webaruhazamban talalhato baba-termekeimet, a hideg tel bekoszontevel elsosorban az egyedi kulseju es kivitelezesu babakocsi-zsakot.

Kép

A leghidegebb idoben is melegen tartja a gyermeket a babakocsiban, vedi a szeltol. Extra hosszu, akar 4 eves korig hasznalhato, koszos cipo eseteben az alja nyitva hagyhato.

Most pihe-puha baranygyapju-utanzat belsovel is keszul, az extra hideg idokre.

Kép

ez a zsak a kovetkezo anyag-kombinacioval is kerheto:

Kép Kép

Ezen kivul megprobalunk egyedi kereseket is kielegiteni, ha mas mintat, vagy nevet szeretnel a zsakra varratni, batran irj privit!

Mas jellegu termekeket is talalsz boltomban:
www.babymarket.webs.com

Nagyon Boldog Karacsonyt kivanok mindenkinek!
Niki

littlebabymarket
Budapest

Próbálok minden nap olvasni titeket, most épp van egy kis idöm, gyorsan irok én is magunkról.
A tegnap elvittem Nórát a doktornönkhöz, mert elkezdett köhögni. En még ilyent nem láttam, hogy egy pici baba ugy köhögjön mint egy felnött. A fiuk kezdték egy pár napja és ugy néz ki Nóra is elkapta. Na, a baj csak az, hogy ráment a sok nyálka a tüdejére, igy most egy jó darabig inhalálni fogunk, sóoldattal és 2 féle gyógyszerrel. Nem csinálok ebböl problémát, mert a fiukkal is kellett, már szokva vagyok, és bizok a doktörnönkben. Ö azt mondta, hogy ez azért szükséges, hogy késöbb ne legyen gond a tüdejével, ne legyen asztmás stb. A fiukat is jól kikezeltük.
De szerencsére ettöl jól alszik, eszik persze egy picit zavarja, hogy be van dugulva az orra, de csepegtetek és szivom amit tudok.
A doktornö nekem ideadta a rota oltást, hogy majd adjam be neki, ha betöltötte a 7 hetet, hát remélem sikerül beadjam, meert egy kicsit komplikált a fecskendövel.

Nálam a fiuknál fél év után jött meg a havi, remélem, most sem jön hamarabb. :)

Cherryke, Ne aggódj a tápszer miatt, a lényeg, hogy egészséges legyen a gyermek, mindegy hogy mivel eteted.
Nálunk nincs is olyan, hogy felirják receptre a tápszert, itt elmész a Dm-be vagy bárhova és megveszed teljes áron azt amelyiket akarod.

Edit

Látszik, hogy a babáink egy napon születtek, nagyon hasonlóak. Majdnem mindig 2 óránként eszünk, az éjszakai program is ugyanolyan mint nektek, mintha én irtam volna, hogy hány órakor kel szopizni :)
Tudom milyen érzés ünnepekre haza kivánkozni, én már egy picit több ideje vagyok itt, ezért már nem nagyon kivánkozok, de az elején én is nagyon vágytam haza. Hazudok ha azt mondom, hogy most nem, csak most egy picit ritkábban.

Szerintem se kell a tej elejét lefejni, mert azzal együtt egész a táplálék a babának.

Örülök, hogy mindenkinek jól fejlödik a babája. Már rég nem láttunk fotokat a babákról.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Mi is Pampers premium care-t használunk. Éjszakára sleep and playt. Szerintem jó árban vannak.

Ma 4:20 kor kelt, evett és azóta fent van :D agybajt kapok :D eszik, játszik szundít 10 percet, játszik eszik, szundít ... Kimegyek pisilni, észreveszi, hogy nem vagyok ott, nyafog :D

Nagyon hideg van kint. Ti kiviszitek, ha nem muszáj? Én ma nem viszem ki. Holnap apával takarítunk, főzünk. Sült húst csinálunk petrusos burgival és paprika salátával. Ma befűszerezem a husit.

Kriszta
Kép
cherryke

[/img] Kép

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

ceyla:én sem tudok összehasonlítani :D ,most nem nagyon feledékeny lettem csak egyre tudok összpontosítani egyszerre!nagyon rossz!igazából nem ismerek magamra!jelenleg a leg apróbb dolgokat is elfelejtem és minden beírok a telcsibe emlékeztetőbe,mert ez a biztos!remélem nem sérültem.....

cherryke:mi voltunk kint,de azt hittem vissza fordulok inkább!elmentünk a kisboltba,ajándékot vettünk apának,mert vasárnap lesz a szülinapja és ezt nem hozathatom vele reggel a boltból :lol: !nagyon hideg csípős szél fúj,aggódom is Mátéért gyalog jön és több mint fél óra séta haza a suliból :?

Mi kezdetben pamperst használtunk,de most liberót!szeretem,h hátul a dereka gumírozott!
Erről jut eszembe!!!Próbáltátok már a Huggies popsitörlőt???Mi bevásároltunk 4x4-es csomagot :shock: ,de nem szeretem az anyagát, nem jó nekem!!!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Ice: a pampers is gumírozott... Popsitörlőbe mi a DM-es márkát használjuk. 4es csomag 1200Ft.
Liberot már nem hazsnáljuk, mert nekünk nem vált be. Megmaradt 3 cs, a 2-4kg-ig-ból. Már 3 kg-osan nem tudtuk használni, mindig kipisilt belőle. Napi 3-4-5 ruha váltás volt. Mióta pampers van, azóta nincs felesleges ruhaváltás.

Kriszta
Kép
cherryke

jövőhét keddtől nagyon minusz lesz

Kriszta
Kép
cherryke

cherryke:de nem a hátánál gumírozott ugye?vagy nem jól emlékszem? :shock: de lényeg ez a 2 pelenka jön be nekem is!
ha megfelelő a méret akkor nincs gond...éjszaka van,h nem cserélek 1 evésnél csak a kövinél és semmi gond a liberóval.

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Rékus, jó hogy tudtál jönni :) Irtó édes a kép Noriról :)
Tényleg vicces, hogy sokmindenben hasonlítanak, bár most nálunk az evések hosszúsága jócskán megváltozott, többnyire fél órát is lenyammog, pedig ugyanannyit eszik. Biztos rájött, hogy igazából szeret cicizni :)
Kisfiaid végül hogy viselték az ovit? Nem vot gond?
Mi gondoltuk, hogy JUli is menken játszócsoportba (itt az van) februártól, de mivel nyáron valszeg úgyis megyünk haza, inkább nem adjuk be. Majd otthon szeptemberben elkezdi az ovit.

Szurik: Persze én is sajnálom Andrist meg anno JUlit is, de azért nem annyira. Tudom, hogy ez hülyén hangzik, de így van. A szúrás csak egy piilanat és aztán megölelgetem és minden ok. És én mindig arra gondolok, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy olyan időben és helyen élünk, ahol egy csomó csúnya betegség ellen oltást kaphatnak.

Na nyöszörög, Juli meg alszik, szal megyek.
EDit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok!
Nagyon eltűntem, bocsánat. Valahogy mindig közbejön valami, amikor írni akarok. Olvasni próbálok majd, de azzal is el vagyok maradva. De látom, azért szépen nőnek a babák, sőt, van, akinek már napirendje is van!

Hát nekünk olyan még nincs, de nem panaszkodom, Emma nyugis, aranyos továbbra is. Szopi: az első hetekhez képest több a tejem, de még mindig nem elég, este adok tápszert is. Méregetem napközben a szopikat, van, hogy 100 g körül tud enni, ami nem rossz, de nem mindig ennyi :( Emma egyébként most, hat hetesen 4300 g.

Rota oltáson mi is gondolkozunk, talán ezt kapja karácsonyra :)

Este teljesen összevissza alszik el, de általában elég későn, 11 felé, hiába kezdjük a fürdést 7 körül. Viszont éjjel csak egyszer kelünk általában.
lynnn

Rekus, te írtad, ugye, hogy 5 perc a szopi? Hát ezt irigylem, meg persze a sok tejet is. Nekünk kb. kétszer 15-20 perc, mert két mellből kell szoptatnom, igaz, csak 5-6szor eszünk naponta. Viszont ez így majdnem egy óra...

Kendő: mi most még rugalmas kendőt használunk, és így kötöm meg:
http://www.amazonas-online.de/images/pd ... arry_2.pdf

Nagyon szeretem, a babakocsit egyedül még nem próbáltam. Olyan nehéz vele beszállni a liftbe, boltba bemenni, buszra felszállni, stb.

lynnn

Mók,
Mi is pampers premium care-t használunk. Igazából nem is tudtam, hogy a pampersből is több típus van :oops: A férjem-nek mondom mindig hogy hozzon pampers pelust és ezt hozza.
PKO-t nekünk is levették volna a sote-n de nem volt még anyatejes széklete a kis drágámnak, ugyanis még akkor nem volt gyakorlatilag tejcsim. Meg kellett harcolni érte hogy legyen, igazából szerintem ha nem teszek erőfeszítéseket, szerintem nem is lett volna tejem. A szervezetem nem állt a toppon. :(

Rékus,
Sajnálom Nórikád, hogy megbetegedett. Remélem mielőbb meggyógyul és a lényeg, hogy szövődmények nélkül! Nagyon helyes a kép amit felraktál! Hogy lehet így aludni?? :D

Cherryke,
Jó sokat van fent Hunorka. Éppen ma gondoltam arra, hogy összeírom mikor van fent és mikor alszik Niki, de az tuti, hogy többet alszik. Nekem két evés között minimum 1 órát aludni szokott, kivéve talán az utolsó evést, az előtt van hogy már csak nyűglődik vagy elég keveset alszik. Én a szélben nem viszem ki, itt nálunk valahogy mindig jobban fúj a szél mint máshol, ezért sem ma sem tegnap nem voltunk kint.
A pelenkából való kispisilésről jut eszembe, hogy a férjem csinált egy kísérletet a kinőtt 2-es pamperssel. Beleöntött fél liter vizet, de utána nem tudta kicsavarni valami érdekes zselé formában kötötte meg a pelenka betétje a vizet. :lol:
Valahol írtad a császárt, nekem is az volt és ha jól emlékszem Lynn-nek is.

Iceberg,
Mi pampers popsitörlőt használunk, azt kezdtük el és valahogy az maradt. Egyébként most akciós a Tecsóban.

Etus,
Én azért sajnálom a szuri miatt, mert szegény nem értheti, hogy miért van kitéve ennek és ha ott vannak a szülei miért nem segítenek neki. A PKO az sokkal rosszabb, mert nem elég hogy megvágják még utána kínozzák is amikor nyomkodják ki a vért a sarkából, nálunk vagy 5 percig biztos tartott. A bosszantó az, hogy elküldtük, de egy rohadt sort nem kaptunk arról, hogy minden ok vagy bakfitty. A nődoki mondta, hogy nem küldenek semmit ha minden rendben. Dehát honnan lehetek benne biztos, hogy egyáltalán megérkezett, vagy nem kavarták el esetleg dobták egyből a kukába, ha semmit nem írnak??? :evil:

Szilvi
KépKép
ceyla

ceyla:most döbbentettél rá!!!Bazsinak még a korházban észrevettem,hogy a sarka be volt kötve!akkor ez lehetett amit írtál!!Mi is ez pontosan?

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Ceyla, igen, nekem is császár volt.

Cherryke, milyen tápszert adtok? Amit mi adunk, az csak 1000 ft körül van, Milupa pepti. Nálunk lassan fogy, igaz, én csak kiegészítésnek adom, de nem olyan vészes anyagilag így.

Mók, most tudtam csak visszaolvasni, most látom, milyen beteg voltál. Örülök, hogy most már jól vagy, nem lehetett könnyű.

csajok, én amióta szoptatok, falom az édességet, főleg a csokit. Rémes, de nem bírok ellenállni... :oops:

lynnn

Ice, a PKU egy nagyon ritka betegség, Emmának is levették a Jánosban a vizsgálathoz a vért, és is abból vettem csak észre, hogy volt a sarkán ragtapaszt. Fenilketonúria a rendes neve, genetikai anyagcserezavar, valami enzim hiányzik. Egész életen át diétázni kell, ha nem veszik észre, fogyatékos lesz a baba.

lynnn

lynnn:nagyon aranyos Sára!!köszönöm!!!nem is gondoltam,de nem is mondták!amúgy furi ez a tápszer ár!Máténak is annó 1000 valamennyi volt similac nevű,de ezek szerint most is van olcsóbb fajta!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Ceyla!
Nekem se volt anyatejem a kórházba mégis levették a PKU-t.

Lynn!
Emma gyönyörű, nagyon formatervezett!!!

Lányok Lilla hatalmas, ma mértem 5190 gramm! :shock:
Majdnem elájultam a mérleg előtt....
Doki néni ki fog nyírni! :twisted:
Teszek fel pár képet,bocsi de nekem mind olyan édes hogy nem válogattam....

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mók

Nagyon szépek a babák!

Szerintem, a tápszertől is szépen fejlődnek a babák. Noel full tápszeres születése óta.
Mildibé 1-et kap (800g receptre 600Ft)
Vendég

Iceberg,

Lynn teljesen jól írta. Utána olvastam eddig csak annyit tudtam, hogy anyagcsere betegségeket szűr.
"A teszt gyors és egyszerű. Azoknak, akik fennakadnak a szűrésen, az életüket mentheti meg! Mert a szűrőpapírra cseppentett vérből 2007 októbere óta már nem négy, hanem összesen 26 anyagcsere-betegséget lehet kimutatni. Ezek korai kezelés nélkül maradandó károsodáshoz vagy halálhoz vezetnének. Az új módszerrel (hazánk az elsők közt alkalmazta az Európai Unióban) a becslések szerint az eddigieken kívül évente további harminc-negyven gyerek betegségét sikerül nem sokkal születése után felderíteni."
http://www.kismama.hu/magazin/szazezerbol_egy/5203/

Szilvi
KépKép
ceyla

Kata,
Tápszertől is? Talán a tápszertől még jobban! Ugyanis nem kell annyira megdolgozniuk érte (bár valóban van olyan is akinek szinte dől a tejcsi a cicijéből), plusz nem tud annyira tiltakozni ha már nem kell, ezért könnyebben is híznak el tőle a babák. Bár az is lehet, hogy később jut el az agyba az információ, hogy tele a poci. :D
A lényeg mindenképp, hogy egészségesek legyenek. Olyan borzalmas dolgokat hall az ember, bár az is lehet, hogy csak fogékonyabb vagyok rá és könnyebben meghallom.

Mók,
Lilla valóban édespofa! :D
Nekünk ráírták a zárójelentésre, hogy mivel nem volt a babának még anyatejes széklete ezért megkérik a helyi orvost, hogy vegye le a PKU-t és mellékelték hozzá a papírt amin el kellett küldeni.
Rohadt érdekes ez, mert ha más kórházban lettünk volna akkor megérteném, de így hogy ugyanaz a kórház??? :shock:

Kata,
Jut eszembe! Kép? Már régen tettél fel Noelről!

Szilvi
KépKép
ceyla

Lányok!
Hogy lehet az hogy Lilla kb.10 napja tápszeres,és csak most kezd tőle fájni a pocakja???? Teljesen kész vagyok,mert nem tudom mit csináljak.
Mi a BEBA HA 1-et kaptuk,majdnem 3000 forint még receptre is.
Infacol,espumisan szóba se jöhet,mert mikor használtuk csak rosszabb lett a helyzet. Szegény annyira ki van,megszakad a szívem. Anyatejtől is csak később fájt,de gondolom ott meg kellett várni amíg a bélflóra kialakul .

Kép
mók

Iceberg,
Íme a recept amit ígértem:

Omlós mézeskalács

Hozzávalók:

* a tésztához:
* 55 dkg liszt
* 30 dkg sütőmargarin
* 2 db tojássárgája
* 10 dkg porcukor
* 10 dkg méz
* 1 kiskanál szódabikarbóna
* 4 dkg kakaó
* 1/2 csomag mézeskalács fűszerkeverék
* A díszítő mázhoz:
* 1 db tojásfehérje
* 15 dkg porcukor
* kevés citromlé

Elkészítés:

A lisztet a kakaóporral elkeverjük, majd belemorzsoljuk a margarint. A többi hozzávalóval együtt, határozottan összegyúrjuk. A kész tésztát 3 órán át pihentetjük, majd kissé átgyúrjuk. Kinyújtjuk 3 mm vastagra, és tetszés szerinti formákat szaggatunk belőle. Előmelegített sütőben 180-200 fokon sütjük, úgy 5-6 percig. Kihűlés után díszíthetjük, de azonnal fogyasztható.

A díszítéshez a tojás fehérjét kemény habbá verjük, a porcukrot kanalanként hozzákeverjük. Elektromos habverővel keverjük addig, amíg a porcukor szemcséit már nem érezzük, ez úgy 15-20 perc. Keverés közben egy kevés citromlevet csepegtetünk bele, ettől fényesebb lesz a máz.

Én még cifárztam annyival, hogy három felé vettem a tésztát és kicsit kevesebb lisztet tettem bele, de helyette tettem kókuszreszeléket illetve egy másik adagba citromhéjat.
Ja és vigyázz, mert még keményedik miután kivetted a sütőből, tehát állj ellen a csábításnak és ne hagyd bent sokkal tovább.

Egyébként a recept innen van:
http://mindmegette.hu/omlos-mezeskalacs.recept

Szilvi
KépKép
ceyla

sziasztok,jó reggel

Mindig van valami új az orvos tudományban csak ilyenkor azt sajnálja az ember,hogy a másik gyereke kiesik belőle :?

Sztem is jobban híznak a tápszertől,Máté 8 hónaposan elég pufók volt,de aztán ahogy elindult formásodott!Pufókán is formás volt,de látszott,h jó súlyban van ha jól emlékszem 8-9kg lehetett kb.

ceyla:köszönöm a receptet,hogy szakítottál időt neki!jókor zavartalak ilyennel bocsánat!!!

mók:sztem figyeld Lillát(aki nagyon szép) és ha még mindig kérj másik tápszert,lehet,h az nem jó neki van ilyen!nekem Máténál írtam már valamikor a 3. vált be!látom te is azon a vélemény vagy az infacolról és espumisanról mint én!!!!!!nagy sz...r!már bocsánat!de nem segít,hanem még rosszabb tőle!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

[quote="mók"]L írta:mókányok!
Hogy lehet az hogy Lilla kb.10 napja tápszeres,és csak most kezd tőle fájni a pocakja???? Teljesen kész vagyok,mert nem tudom mit csináljak.
Mi a BEBA HA 1-et kaptuk,majdnem 3000 forint még receptre is.
Infacol,espumisan szóba se jöhet,mert mikor használtuk csak rosszabb lett a helyzet. Szegény annyira ki van,megszakad a szívem. Anyatejtől is csak később fájt,de gondolom ott meg kellett várni amíg a bélflóra kialakul .

Próbáljátok meg a Humana HA start-ot.

Kriszta
Kép
cherryke

Ceyla: csak a tegnapi napja volt ilyen ébren levős. Na jó, meg régebben is volt ilyen. Én vezetek egy füzetet. Mikor mennyit eszik, mikor alszik.... Nem lehet azt mondani, hogy kialakult a napirendje :D

Kriszta
Kép
cherryke

Lynn: Bebat adjuk neki, de pl szoktunk Humanat is.

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Apa hozott éjszaka Milumil HA start tápszert /méreg drága/. Ma azt kapott Lillus,először fájt a hasa,de nem tudom nem-e még az előző éjszakaitól mármint a Babe-tól.

Iceberg!
Igen emlékeztem hogy nektek se jöttek be ezek a görcsoldó szerek. tegnap sem adtam be,pedig szegény Lilla nagyon szenvedett. Féltem megint csak rosszabb lesz. :evil:

Dinuci????
Nagyon eltűntél.....

Cherryke!
Ha ez se jön be,akkor megpróbálom azt a Humanat.

Kép
mók

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Na,tegnap voltunk uh-n,meg csípő szűrésen,szegény nagyon sírt.Kicsit kötött a csípője,ezért kaptunk "bugyit",és két hónap múlva kontroll.Az uh-s meg "lökött" volt,mi kb 1 kgt híztunk két hónap alatt,és közölte,hogy az az alsó határ.És,hogy lassú az emésztése,azért eszik kevesebbet.De ennek ellent mond,hogy másfél órával szopi után mondta,hogy üres a pocija,meg a hugyhólyagja...akkor hogy lehet lassú az emésztése???A védő néni azt mondta,ne foglalkozzak vele.Amúgy én is rossz evő voltam.Meg a petefészekben a tüszők nagyobbak,de az valószínű az én hormonjaim miatt van,ha már nem szoptatok,akkor majd utána később kell menni megint.Apa nem ért vissza értünk,Anyuval mentem,és képzeljétek,gyalog mentünk haza hordozóban busz,villamos,hév.Végig aludta... :) Kedden oltás...

Amúgy én minden nap kiviszem,mikor fújt a szél,bebugyoláltam,és csak rövidebb ideig,de kell a levegő!Még esőben is sétálunk,ráteszem az esővédőt a kocsira,és hajrá!

Szépek a Babák nagyon!!!!Mindenki gyönyörűen fejlődik!!
PKU-t én úgy tudom,még a kórházban levették nekünk is.

Ma jött valami pirosas nyák,nem tudom,mi lehet,lehet,hogy megjönne,ha nem szoptatnék,és ez így nyilvánul meg???Szerintetek?

Dinuci:tényleg eltűntél!

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Nagyon szépek a babák :)

Ma elkezdett a fiam 130akat enni. Először örültem, hogy majd 4 óránként eszik, de nem :D ugyanúgy 3 óránként :D kivi vagyok az éjszakára

Kriszta
Kép
cherryke

Kép

Kriszta
Kép
cherryke

Na, sikerült neki 4 órát most utoljára kihúznia. 15:20kor evett, aztán elaludt és 19:20kor elkezdtük előkészíteni a fürdetéshez etetéshez a dolgokat. Ébredezett, megfürdettük és még mindig nem volt éhes :D Most 8kor evett 140 tejet :D

Viszont ma nagyon és sokáig incselkedett apájával. Nyúlt az arca felé és meg is érintette aztán jókat vigyorgott rajta :D a játszószőnyegen is sokat elvolt ma. Párom kijelentette: ma sokat fejlődött a babu, mert Ő is itthon volt egész nap :D

Kriszta
Kép
cherryke

Lányok!

Teljesen ki vagyok,Lillánál a harmadik fajta tápszert próbáljuk,de mindegyiktől olyan hasfájása van hogy keservesen sír. Már szélcsövet is vettünk, ki is próbáltuk,jött pár puki,meg egy nagy adag kaki,de nem könnyebbült meg,mert sírt tovább.... :evil: :( :cry:

Kata1002,Cherryke!
Fiúk csodálatosak. Látom Hunorka zenésznek készül. :lol:
Noel hatalmas,és nagyon komoly fiú! :wink:

Lillusra visszatérve,totális a tanácstalanságom...... :oops:

Kép
mók

Mók ne aggódj, Andris a tegnapi mérés szerint 5520g :)
Nagyon sajnálom, hogy pocifájós lett Lilla, de talán csak meg kell szoknia a tápszert a pocijának. Kaki van rendesen egyébként? Mikor szokott sírni? Mindig evés után, vagy inkább csak este? Mert Juli az első két hónapban kb mindig olyan műsort csapott nekünk este a kakai miatt, hogy csak na. Szegény csak sírt és sírt, sokszor egy-két órát is, aztán jött egy óriáskaki és rendben volt. Nem nagyon használt semmi, de egyszer csak vége lett. Ja de valami mégis jó, amit most Andrisnál használunk: melegvizes palack a pocakra, vagy megmelegített cseresznyemagpárna.

Andris is főleg a pocija miatt szokott sírni, de nálunk nem olyan vészes, mert jönnek a pukik (jó sok) és aztán megkönnyebbül.

Lilla, Sára, Noel, mind-mind gyönyörűek!!!

Hú mire akartam még reagálni...

Ja még régebben, és erről jut eszembe: Iceberg ne aggódj, nekem is szita az agyam, de ez a hormonoktól van (remélem :)). Most először írok listát arról, hogy mit kell venni, mert különben csak állok a boltban, és fogalmam sincs, hogy mi van otthon, meg mi nincs.
Na megyek lefekszem, mert mindjárt kelnem kell...
Edit

Kép
Kép
etus79

Mók: sajnálom, hogy Lillának fáj a pocija. Szélcsövet mi is akartunk venni, de sehol nem kaptunk 4es méretet. Így lázmérőztem minden tisztába rakáskor, aztán egyszercsak jött egy nagyon ronda kaki... 10 napig adtam neki reggel este fél normafloret. A kúrának csütörtökön lett vége, azóta olyanokat pukizik és még éjjel is amikor alszunk arra ébredek, hogy mi volt ez... :D
Etusnak igaza van, a pocijára valami meleget kell rakni. Vagy ha nagyon kínlódik szegényke, fürdő. Dr néni mondta nekünk anno, amikor Hunorka is hasfájós volt. Csak belerakod, mint amikor fürdeted és a pociját locsolgatod, simized. Erre van egyébként az az ülőfürdető a babáknak. Nagyon drága. Unokahúgoméknak a 6. tápszer vált be. Azóta adják neki a humanat. Mi is azért próbáltuk ki. De már nem fáj a hasunk, így bármit ehet.
De el fogok menni a dr nénihez iratok fel más tápszert. Megmondom neki, hogy nem bírjuk anyagilag a bebat. Megmondom írjon fel mildibét.
Azt az olcsót.

Ja és én is szita vagyok, de már a tehesség alatt kijött :D párom röhög, hogy a telefonba a naptárba mindent beírok. Még azt is, ha takarítani kell :D

Kriszta
Kép
cherryke

Mók
Feltétlenül HA-s tápszer kell Lillának?
Nekem a sima Mildibével nagyon jó tapasztalataim vannak...
Vendég

[quote="ceyla"]K írta:ceylaata,
Tápszertől is? Talán a tápszertől még jobban! Ugyanis nem kell annyira megdolgozniuk érte (bár valóban van olyan is akinek szinte dől a tejcsi a cicijéből), plusz nem tud annyira tiltakozni ha már nem kell, ezért könnyebben is híznak el tőle a babák. Bár az is lehet, hogy később jut el az agyba az információ, hogy tele a poci. :D
A lényeg mindenképp, hogy egészségesek legyenek. Olyan borzalmas dolgokat hall az ember, bár az is lehet, hogy csak fogékonyabb vagyok rá és könnyebben meghallom.

Kata,
Jut eszembe! Kép? Már régen tettél fel Noelről!

Nagyon sok tápszeres babát láttam már. Nem jellemző, hogy elhizottak legyenek! Noel pl. a cumisüvegből se eszik meg több tejet, mint amennyire szüksége van... És a kisbarátunk, aki igény szerinti szopis, majd 2 kilóval nehezebb (egy napon született a 2 fiú)
Szoktatás kérdése az egész... :wink:

Noel 3 hónaposan 5460g és 64 cm... a gyerekorvosunk szerint nagyon jól fejlődik... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Cherryke
Noel ezt eszi: http://origo.pirulapatika.hu/0031002250087/adatlap
Havonta nem egészen 4 doboznyi fogy el most (csak tápszert kap Noel, még nem kezdtük el a hozzátáplálást)
Vendég

[quote="kata1002"]h írta:kata1002ttp://www.fogyasztok.hu/cikk/20090306/gyermek_baba_tapszer_valasztas_tanacsok_ar_es_korkep?p=1

Ebben annyi hülyeséget ír. Pl: ha már bele evett a baba akár a tápszerbe akár az anyatejbe, a maradékot ki kell önteni... baktérium tanya. A másik, hogy aki mikróban melegíti a baba ételét... no comment. A mi ételünket is szétroncsolja, nem is szeretem használni még magunknak sem.

Kriszta
Kép
cherryke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?