Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Jó reggelt Kép

Nálunk egész éjjel eső esett meg most is Pesten.

Stella!Kép

De jóóó esett a hó nálatok?
Akkor már legalább télies hangulatban lehettek.
Inkább itt is a hó esneKép

Gamesz!Kép

Köszi az együttérzésedetKép és kipróbálom a teát félidőig.

MóniKép neked is kösziKép

Kóbor!Kép

Akkor együtt lazítsunk kicsit ebben a hónapbanKép

Akinek most kell a drukkolás, megy át hozzá......Kép

Mea
mea

Jó reggelt!

Babus!
Küldtem neked e-mailt, ha még van kérdésed akkor irj vissza nekem!!!!!!!!!!!!!

Judyt!
Tegnap mi volt a dokinál???

Vanda!
Az hogy jövök-megyek az egy kicsitt túlzás de amiért nem fekszem a napi 24 órát arról egy kicsitt én is tehetek róla!!

Lányok!
Tamás nagyon köszöni a hozzászólásotokat!!!
Talán ö jobban félt minket mint bárki!!

Tegnap este beszélgetem a babucimmal mert egy kicsitt görcsöltem és nekem is bevált!!
Nagyon jó érzés volt a végén!!
Zsófi
zsófi76

Tényleg Judyt én is kinváncsi vagyok, hogy mi volt tegnap az orvosnál?!?Kép

Mea
mea

Kóbor
Köszi!Kép Te toljál fölfelé én meg húzlak magam után. Jó?KépAztán, ha már jól fent vagyunk, akkor erősen szorítjuk egymás kezét és akkor tutira sikerülni fog.

Judyt
Van már UH-kép? Rakd fel, lécccciii!Kép

Nálunk is havazott éjjelKép Meg esett/esik is. A kőműves meg PONT MA kezdte volna el a belsőpucolást. Tök ideg voltam/vagyok. Egész éjjel alig aludtam a dühtől, idegességtől. December 15-én meg hozzák az ablakokat. Csakhogy, ha nincs meg addig a belső pucolás meg az aljzat beton, akkor nincs garancia a nyílászárókra. A kőműves a férjem keresztapja, de már 1000x megbántuk, hogy őt választottuk! Most is miatta csúszik az egész (mint ahogy az egész építkezésKép. Két hete szóltunk neki, hogy jöhet pucolni, mert kész vagyunk a tetőtér szigetelésével. Erre azt mondta, hát hogy majd 2 hét múlva tud jönni. Pont ez az elmúlt két hét volt olyan szép, tavaszias.

Ez nem a mi évünk. Az esküvőt leszámítva, semmi sem sikerül úgy, ahogy szeretnénk. Se baba, se házKép(((((((
És erre a depis hangulatomra még itt van nekünk ez a havazás. Tavaly egész télen nem hullott a hó, de idén biztos fog.

Na, nem panaszkodom tovább. Bele is vetem magam a munkába. Gondolat elterelés terápiaKép

Kép
Kép
tacsifül

Tacsifül Kép
Sajnálom,hogy az építkezés így alakult. Teljesen át tudom érezni,mi most fejezzük be a nagypapa házát. Nálunk a villanyszerelés csúszott az ismerős miatt.
Hidd el minden össze fog jönni ebben az évben. Fel a fejjel Kép

Zsófi Kép
Tündéri férjed van Kép Remélem azért most többet pihensz.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok Lányok!Kép

Én egy kicsit eltüntem az utóbbi időben, de sajnos napközben nem tudok internetezni.
Eléggé zajlik veletek mostanában az élet!

Zsófi,Babus!

Vigyázzatok magatokra!
Küldöm nektek a babának a simit!Kép

Judyt!Kép

Mi volt a dokinál? Olyan kíváncsi vagyok!

Mea,Kóbor,Évi!Kép

Sajnálom hogy megjött!Kép
Biztos ez lesz a ti hónapotok!
Ne adjátok fel! Én szorítok nektek!KépKépKép

Stella!Kép

Veled mi újság?

Móni!Kép

Örülök hogy érdemes volt kibírnod a vizsgálatot!Kép

Vanda,Tündi,Annácska,Jura,Tacsifül,Zsuzsci!Kép

Velet mi újság?Nem vagyok képbe!

Bea!Kép

Szorítok neked is nagyon!Kép

Bocs ha valakit kihagytam!

Sysy
sysy77

Jó reggelt!

Babus, Henci,
Nekem is azt mondta a dokim, hogy nyugodtan próbálkozhatunk, mert ez a kis sugár nem árt a petesejtnek, de azért én sem vagyok ebben teljesen biztos.

Stella,
Ebben az időben még felkelni sincs kedve az embernek, legalább a hó esne, ha már esnie kell valaminek, de ne ez a fránya eső.Kép

Zsófi,
Látod Babusnak igaza volt, mindent meg lehet beszélni babucival.Kép

Tancsifül,
Sajnálom az építkezéstKép de ha tető alatt van a ház, akkor miért nem csinálhatjátok a belső munkákat?

Judyt,
Én is várom az uh képet.

Móni

Kép
móni23

Sysy Kép
Vanda pocakosodik, minden rendben a babóval.
Tündinek és Zsuzscinak ezen a héten kell nem megjönnie, úgyhogy nekik nagyon megy a drukk Kép
Jura bezebrásodott és majd kiugrik a bőréből örömében csak úgy mint
Judit (Ezvicc), aki az Egyiptomi utazása után produkált pozitív tesztet Kép
Tacsifül reménykedik a jövő hónapban, hogy összejön a babó Kép
Stelláék hamarosan, reméljük még az idén készülnek a lombikra.
Nálunk meg várokozó álláspont van egy fertőzés miatt Kép

Azt hiszem nagyából összeszedtem mindnkit Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska!Kép

Köszi szépen a rövid összefoglalót! Most már kezdek képben lenni!Kép

Sajnálom hogy te nem vagy jól!
Remélem ez a fertőzésen hamar túl leszel!
Utána mindent bele! Ugye?Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok Lányok! Kép

Nem vesztem el, csak szabin voltam, ezért nem tudtam írni. Nagyon jól esett, hogy hiányoltatok ám. Mindenkinek nagyon köszi az érdeklődést.

A hőm sajnos nem ment 36,7 fölé, ma reggel is annyi volt.
Viszont tegnap teszteltem (26.napon) egy negatívat. Muszáj volt megcsinálnom, mert valószínűleg felfáztam. Először csak pisiléskor, aztán már egyébként is csillagokat láttam a fájdalomhoz. Szóval nem mertem gyógyszert bevenni, addig amíg nem látom, hogy mi a helyzet... Hát láttam sajnos. Aztán este el is kezdődött a barnázás.
Hajnalig bőgtem, a Párom alig győzött vigasztalni. Ma reggel is olyan a kedvem, hogy a kollégáim hozzám se mernek nagyon szólni.
Indításnak megint két csajsziról derült itt ki, hogy babát vár. Kell ennél több?
Gondolkozok, hogy másik orvoshoz megyek, hátha valakit érdekel is, hogy mi a gondom, meg ezt a felfázást is jobb lenne megmutatni, nehogy később gáz legyen belőle.
Tündi Kép Drukkolok
Kóbor Kép én annyira sajnálom
Móni Kép örülök, hogy minden rendben volt, bár az ájulásod megrémísztett
Sysy Kép köszi az érdeklődést

Egyenlőre ennyi, majd még képbe kerülök és írok Kép

Puszi

Kép
zsuzsci

Sziasztok!

36,8. ...nem tudok bízni és hinni benne hogy ez jó jel lenne, noha még annak látszik. Tünet semmi, csak rügyezik a képem a pattanásoktól mint a a tavszi rózsabimbó (menzi előtt szokott kicsit), na meg ez a tegnapi leesés, mint a múlt hónapban is.... Na jó, befejezem, nem akarok erre gondolni. Amúgy teljesen nyugodt vagyok Kép

Vali
Tessék megnyugodni! Tudom, nem mindegy hogy mikor készül el az a házikó, de az időjárás elég rosszra fordult, sajnos most lehet hoyg többször is csúszás lesz. HA kicsit később is de mindenképpen el fog készülni, ne aggódj!

Judyt Kép
Mizujs?????????????

Judit, Stella Kép
Nem is tudtam hogy Pécsen is szokott lenni bababörze Kép POTE aula?

Tündi
Vendég

Tündi Kép

Tiszta szívemből kívánom, hogy most sikerüljön Neked Kép Kép Kép

Drukk-drukk-drukk

Kép
zsuzsci

Sysy,
Veled mi a helyzet?

Zsuzsci,
Sajnálom, de nem volt még korai a teszt? A felfázást szerintem is mutasd meg a dokinak, nehogy gond legyen belőle.

Tündi,
Nagyon drukkolok, ez a hő még egész jó.

Móni

Kép
móni23

Zsuzsci

Annyira de annyira sajnálom Kép Nem is tudom mit mondjak Kép Pedig tényleg bíztam benned, bennetek, mert olyan jól álltak a dolgok, na meg hát jól fogtuk egymás kezét Kép Tudom ez nem vígasztal, de hamarosan biztos én is követlek Kép
És ígérd meg, hogy a tavaszi babaörzére te is eljössz, hogy találkozhassunk veled, addigra úgyis babás leszel, és mi többiek is akik még nem vagyunk Kép
Ti mindannyian ennyi nő között dolgoztok, hoyg sorba kapjátok a babásodás híreket? Nekem csak 1 közvetlen kolleganőm van de ő reménytelen eset, legalább ez nem borzolja az idegeimet.

Tündi
Vendég

TündiKép
Húúúúúú, annyira fáj már a kezem, de még mindig szorítok ezerrel.
A pécsi bababörze a Nevkoban szokott lenni, úgy tudom.
Hol méred a hődet? Hónaljban?

JudytKép
mesélj mi volt???????

ZsuzsciKép
azt hiszem ez tipikus Murphy eset, amikor neked megjön, akkor valaki a környezetből bejelenti, hogy babát vár.
Én is így jártam múlt hónapban. Nekem megjött és kiderült, hogy spontán nem is lehet babónk, és abarátnőm bejelentette, hogy kétcsíkos tesztet produkált.
Igyekezz talpon maradni és lehetőleg minél inkább elzárkózni a negatív hatásoktól. És bízz abban, hogy hamarosan neked is lesz zebrád!!
Ezt a fránya felfázást pedig kúráld ki minél elöbb!
Stella

Kép
stella9

Móni, Zsuzsci Kép
Köszönöm szépen!
Ez a hő nálam a magas kategóriába tartozik Kép

Lányok!
Valakinek valami megérzés velem kapcsolatban? Ez be szokott jönni Kép De ne azt írjátok amit hallani szeretnék, hanem amit tényleg éreztek, ha megéreztek valamit Kép
Köszike Kép

Tündi
Vendég

Lányok!
Bocsi csak most tudok írni, mert sok a meló.
Minden rendben van.Kép
6 mm a csöpség.
UH képem még nincs, mert 3 hét múlva kell visszamennem, mert, most még nem a dokim nem tudta tutira mondani, hogy lehet 2 babuci van a pocimban.Egy babuci biztosan van.Kép
Apuci nézett nagyokat, amikor mondtam neki, hogy lehet, hogy 2 baba növekszik a pocimban.Teljesen elképedt.Kép

Tündi!
Ne aggódj a pattik miatt, az még nem jelenti azt, hogy meg fog jönni.Nekem most is kijöttek.
Szerintem a hormonműködés miatt.Kép
Nekem mindig 36.8 volt.
Nyugi, még ne add fel.Kép

Zsuzsci!
Sajnálom.Kép
Mielőbbi gyógyulást kívánok.

Judyt
KépKép
judyt

TündiKép
csak azt érzem, hogy nagyon szeretném, ha sikerülne!!!!!
Pontosan mikor nem kell megjönnie???

LányokKép
a cickafarfos teán kívül nem tudtok valami csodaszert, ami mellékhatás nélkül feltúrbózza a ciklust?
Tudom, hogy most nagyon türelmesnek kéne lennem, de már úgy szeretném elkezdeni a lombikot!
Két hét múlva megyünk a dokihoz és akkor pont a következő ciklusom legelején (kb.5 cnapon) fogok tartani, vagyis várhatok tétlenül még egy egész ciklust és csak utána kezdhetném a gyógyszerek szedését!
Én most veletek ellentétben annyira, de annyira várom már, hogy megjöjjön, hogy csak na!

Stella

Kép
stella9

JudytKép
Jaj, de jó hírek!
Előre az ikrekért! Szóval akkor hányat is kell a következő uh-ig aludni??
Én hajtom veled az időt, amennyire csak tudom!
Puszi
Stella

Kép
stella9

Stella
Igen, hónaljban, ott kezdtem el, ott kell folytatnom. És a kíváncsiság kedvéért este is megmértem, akkor 37 volt, gondoltam, hogy ma még nem fog leesni.
Azért a kezedre vigyázz, nagyon köszönöm, hogy ennyire drukkolsz nekem Kép

Tegnap este palacsintasütés közben arra a következtetésre jutottam itt a topikos babásokkal kapcsolatban, hogy talán valami összefüggés lehet a párjaitok megszerzésében Kép Ki hoyg "szerezte meg" a szerelmét?
Babus Kép
Te mindig jó helyen vásárolsz, valami jó kis boltba szerezhetted be ezt a pocak-kopogtatós apucit Kép
Judyt Kép
Igazi horgász vagy Kép
Többiek? Kép

Tündi
Vendég

TündiKép
én a korábbi munkahelyemen akadtam rá az én díszpéldányomra!

PilisKép
úgy el vagy tűnve!!!
Stella

Kép
stella9

Judyt Kép
Hogy a párod elképedt az jót vagy nem jót jelent? Kép Nagyon várom hogy elteljen ez a 3 hét és kiderüljön, hoyg 1 vagy 2 babócád van Kép
Oké még nem adom fel! Te hogy találtad meg a középutat hogy bíztál, hittél és nem féltél a csalódástól? Én ezt nem tudom kezelni Kép

Stella
A teán kívül csak annyit tudok, hogy küldöm neked milliószám a menzi meghozó energiákat! Millió, billió, és trilliószám! Kép Még az idén kellene annak a transzfernek megtörténnie Kép

Nicol!
Hogy vagy?????? Régen jelentkeztél. Ugye minden rendben?

Tündi
Vendég

Stella!
Jajj, de édes vagy.Kép
Pontosan 20-at kell még aludni.Kép

Tündi!
Az elképedés azt jelentette, hogy egyben örült is és egyben megijedt, hogy hogyan fogjuk megoldani.Kép
Sajnos Én sem találtam meg az arany középutat, mert ha emlékszel én is nagyon el voltam kenődve, hogy mi van ha nem sikerül, de titkon bíztam benne egy kicsikét.Hidd el Én is nagyon féltem a csalódástól.Nem is tudom, hogy vészeltem volna át ha ez bekövetkezik.
Nagyon drukkolok neked.Kép
Vanda elküldte a pozitív tesztet, remélem megérkezett.Kép

Judyt
KépKép
judyt

JudytKép
Hát nem semmiKép, nem csodálom, hogy a párod csodálkozott, de gondolom nagyon örült a hírnek. Most én vagyok az irigy kutya. Az én párom is ilyen iker mániás, de már annak is örülne, ha legalább egy babuci lenne a pocimban.

Tündi,
Hát a miénk a szokásos történet, egyetemen évfolyamtársak voltunk. Barátságból lett szerelem, majd házasság.

Stella,
Én is szurkolok, hogy minél előbb megjöjjön és indulhasson a lombik.

Móni

Kép
móni23

Itt van a mai táblázatunk:

Kép

Judyt
KépKép
judyt

Judyt Kép
Köszi a táblázatot.
Örülök, hogy minden rendben. A doki nem mondta mikorra vagy kiírva? Ezt csak 20 nap Kép múlva mondja meg?
Tudsz segíteni az ellenanyag vizsgálatom kiértékelésében?

Annácska

annácska

Stella
Bocsi, kérdezted, hoyg pontosan mikor nem kell megjönnie. Hát ez a ciklus 27 napos lett volna (13. nap tüszőrepi). Úgyhogy ha ma megjött volna akkor lett volna 27 napos. De ma nem jött meg. Mondhatjuk, 1. nap késés.

Judyt
Ahol elfér 1 baba ott 2 is Kép A párodban is elmúlnak a kétségek ha tényleg ikrek vannak, hogy hogy fogjátok megoldani Kép
Emlékszem és értem ahoyg te gondoltad akkor. Csak nekem úgy tűnt hogy tök jól kezeled a középutat Kép Persze más az érzés Kép Valahogy én is így vagyok csak jobban félek mint bízok. Úgy is mondhatnám, hoyg piszokul be vagyok szarva.... (bocsi)
Azta, mennyire a táblázat tetején vagyok.... ilyesztő Kép

Ugye nem kérdezitek meg hogy mikor tesztelek? Kép Nem akarok napot megjelölni erre, ha szükség lesz rá akkor sem Kép
Majd egy reggel ha még fent lesz a hőm, és beindul a vezérhangya.... Kép

Tündi
Vendég

Zsuzsci!
Minel elobb menj dokihoz. Nekem tavasszal volt egy csunya felfazasom, mert a munkahelyemen allandoan nyitva volt az ablak. Huztam az idot, vegul mar vereset produkaltam. A doki nagyon duhos volt, hogy miert nem mentem korabban. Kemeny antibiotikumot irt fel, ami utan nem javasoltak a baba projektet. Ezert ne varj, menj meg ma vagy holnap, ha nagyon faj. Nem szabad ezzel jatszani. Ezert orulok, hogy nem megyek dolgozni, mert megint itt a hideg, es feltem, hogy ujra megfazom. Nem megijeszteni akarlak, csak nagyon feltelek!!!

Judyt!
Ugy orulok nektek! Nagyon izgultam, hogy mit mond majd a doki. En megmondom oszinten, hogy orulok, hogy nem ikrek, mert egyedul nagyon nehez lenne

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Tündi!
Bizony-bizony most Te vagy a legesélyesebb.Kép
Akkor tesztelj amikor akarsz, én biztos nem erőltetem, mert tudom milyen rossz az ha negatív.
Akkor már biztosan figyel rád a fürdőszoba polcról a teszt.Vagy nem így érzed?

Az ikrekről meg annyit, hogy a párom egyből ezt mondta: ajjaj akkor iker babakocsi, ikerkiságy vagy nem is tudom, hogy oldanánk meg.Ja és még azt is mondta, hogy legalább mindkét nagyszülőnek odaadhatunk 1-1 unokát megőrzésre, így nem lesz belőle vita.Kép
Na nem is ragozom tovább, majd 20 nap múlva kiderül, hogy ikrek-e.Nekem az a lényeg, hogy egészséges legyen, és legalább egy babucim legyen.Kép

Annácska!
Nem tudom, hogy tudok-e.De majd meglátjuk.Mókucinak volt már ilyen vizsgálata, de lehet, hogy Babus is hozzá tud szólni.

Judyt
KépKép
judyt

Judit!
Biztosan nagyon nehéz egyedül az ikrekkel, de hát ha a sors majd ezt rendeli el nekem, akkor majd megoldom valahogy.Biztos nem lesz könnyű, de annál csodálatosabb.Kép
Képzeld nekem hasi UH-val látta a dokim a picurt.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Tundi!
Ugy izgulok, remelem, sot tudom, hogy most sikerult. Vard meg Babust, nekem is megerezte a babat Kép

Zsuzsci!
Az elobb elfelejtettem, hogy nem biztos, hogy a 26.napon kimutatta volna a teszt a babat. Ezert ne szomorkodj. Nem jott meg meg ugye, a tegnapi barnazas ota?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judyt Kép
Igen, nagyon figyel, ma is integetett, hogy Tündi, itt vagyok ám Kép
A dokid nem mondta még hogy keresd fel a védőnőt?

Judit
Hogy érted hogy egyedül nagyon nehéz lenne?

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Nem sürgetünk a teszttel, de azért nagyon drukkolunk Kép

Judyt Kép
Felhítam egy családtervező központ védőnőjét, de azt mondta nem tud segítni, keressem fel az orvosom Kép Pedig csak arra lettem volna kiváncsi, jó-e az ha minden negatív.
Küldtem emailt.

Annácska

annácska

Judit Kép
Oké, megvárom Babust, mielőtt következtetnék bármire is Kép Köszi neked is, hogy velem vagy! Kép

Annácska Kép
Köszike Kép
Mikor tudsz menni a dokidhoz hogy megbeszéld vele az eredményt? A családtervező ennyit tud ezek szerint Kép

Tündi
Vendég

Köszi mindenkinek a bíztatást!
Most nem érzek fájdalmat, csak azt, hogy hirtelen rám tör a pisilhetnék, és nagyon.
Ma mindenképpen elmegyek dokihoz, nem szeretném, hogy komolyabb legyen, és ezért ki kelljen hagynom pár hónapot a babaprojektből.
Ezvicc Kép
A 14.napon volt a tüszőrepim. A barnázás meg van még, de semmi más. Barnázás, hát igazán még az sem, nagyon halványan látom, hogy valami kezdődni fog. Nem tudom érzékletesebben leírni, de talán így is tudjátok, hogy miről van szó.
Tudom, hogy emiatt még reménykedhetnék, de tök felesleges, mert az elmúlt ciklusokban mindig ez volt, 4-5 nap barnázás, aztán beindult. Meg hát a hőm sem a legjobb a maga 36,7-vel.

Tündi Kép
Nagyon remélem, hogy hamarosan meglepsz minket, egy zebrás teszttel. Kép

Judyt Kép
Ez a nem semmi, lehet, hogy mindjárt kettő?

Kép
zsuzsci

Stella
Mielőbbi pirosodást!Éljen a lombik!

Zsuzsci
Nagyon sajnálom, de tudod: minden új hónap új reményekkel teli! ( Tudom, könnyű ezt mondani)

Kóbor
Képzeld én is azt tervezem, hogy lejátszom a UH-t videón karácsonykor! Vagyis így mondom el! Gondolom, óriási meglepi és ováció volt nálatok.

Judt
Lehet, hogy két babó!?!? Ez fantasztikus!Képzeld a barátnőmnek három babucija lett majdnem, de az első Uh-n már a harmadiknak csak a petezsákja látszott.
Nem csodálom, hogy a férjed meglepődött. Az én keresztanyám 20 évvel ezelőtt, sírva jött ki a vizsgáltról, úgy megijedt, hogy 2 babó van. Mára a 2 babó már két gyönyörű egyetemista lány.
jura

Tündi,
Akkor tényleg kezd izgalmas lenni, ha ez már 1. nap késés. És a tesztet egyáltalán nem sürgetjük, akkor csináld meg, amikor szerinted eljött az ideje. Amennyi negatív teszet csináltam az elmúlt 1 évben tudom, hogy milyen roszz, de azért, ha megcsináltad írd meg nekünk az eredményt.

Kép
móni23

Tündi
Én oooooooooooolyan kíváncsi vagyok!?!?Úgy szertném ha egyik reggel itt őrjöngenél az örömtől. AKAROM!
Mindíg napra pontosan megjött neked?
Jura
jura

TündiKép
nem hagyunk leesni!!! Kapd el Judit, Judyt vagy Jura lábát és kapaszkodj ezerrel!!!!!!!!!!!!
Ha mindenképpen meg akar jönni, küldd hozzám, én bevállalom Kép!!
Stella

Kép
stella9

Zsuzsci!
Varj, pisilned kell az jo. Mar csak az a kerdes, hogy a vegen faj-e (esetleg csip) Sok esetben a pisiles a terhesseg jele, de nem akarom, hogy beleeld magad. A hod az szerintem jo, de Babust mindenkepp kijavit ha tevedek. Nekem pl allandoan ugy fajt, mintha meg akarna jonni. Surun meg most is. Ezert mondtam, hogy tuti nincs baba, mert meg fog jonni, erzem, de tevedtem. Ugy szoritok neked!!!

Tundi!
Ugy ertettem, hogy egyedul, hogy a nagyszulok, batyamek Pecsett elnek, a masik nagymama ritkan van itthon, a sogornomnek van 3sajat, a ferjem, hat o szegeny egesz nap dolgozik, csak este er haza. Igaz tegnap a cegnel bejelentette, hogy babat var Kép , es ne zaklassak, meg nem fog raerni annyit, mert most mas dolga lesz. Ez nekem annyira tetszett Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Tundi!
En mar elkaptalak, mar nem eshetsz le, nagyon bizom benne, de ha nem baj, Zsuzscit is elkaptam Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

JuditKép
Milyen aranyos a párod!
Babát vár és ne zaklassák! Igaza van!
Most a nyugalom a fontos mindhármotoknak!

Meddig maradhatsz otthon?
Stella

Kép
stella9

Tündi!
Én már nyújtom is le a lábikómat neked.Kép
Kapaszkodj erősen.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok lanyok!

Nem tudom, hogy emlekeztek-e ram, neha irtam.
Most lenne egy nagy dilemam.
Altalaban 28-29 naposak a ciklusaim, fel eve pontosan 29 napos. Ma mar a 31.napon vagyok. A helyzet az, hogy szombaton a tesztem negativ lett. Ebben a honapban nem is nagyon gondoltam ra, hogy sikerulhet, elegge letettem rola, ezert nem is nagyon kenodtem el, amikor csak egy csik jelent meg. Viszont ebben a honapban nem sokat fajt a hasam(maskor 15.naptol szokott), most se nagyon, csak ugy erzem mindig, hogy kell menjek a budira, mert feszit alol. Mintha mas lenne ez a fajas.
A sok beszed mellett az lenne a kerdesem, hogy attol meg lehetek-e babas, hogy 28. napon csak egy csik volt? Es befolyasolhatja-e a kesest, hogy egy kicsit meg vagyok hulve, nem nagyon csak folyik az orrom es faj a torkom.(hot nem tudok mondani, mert eltortem a homerot a mult honapban es csakazertse vettem ujat.)

Ti mit szoltok hozza? Van valamennyi esely egyaltalan? Nagyon kivancsi lennek a velemenyetekre.

Tundi!
Nagyon nagyon drukkolok neked, ugy latom teerted kell most a legjobban izgulni.

Bocsanat a sok szovegert.
Ildiko
etyike

Hat en most mar vegig itthon maradok, tudod irtam multkor milyen cirkusz lett belole a munkahelyemen.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit Kép

Kapaszkodok akkor, ha nem baj.
Most nem fáj pisiléskor, de az elmúlt napokban fájt is. Most csak az maradt, hogyha jön az inger, akkor rohannom kell... Kép

Hüvelyi fertőzés nem lehet, ugye? Akkor más tünetek lennének. Nem?

Kép
zsuzsci

Lányok!

Mohácskáról tudtok valamit. Ő is ott van már a táblázat elején, mi lehet vele?

JuditKép
Neked is nagyon aranyos férjecskéd van, és mit szóltak a munkatársaiKép

Kép
móni23

Zsuzsci!
Utolso kerdes: tudsz is pisilni, vagy csak ingered van? Ez nagyon fontos!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Teljesen ki vagyok borulva. Nem tudom emlekeztek-e ra, hogy a multheten milyen patalia volt abbol a cegemnel, hogy bejelentettem, hogy babat varok. Aznap jol fel is huztam magam. Hat megint kezdik. Nem mertem felvenni a telefont, hivogatnak. Megint elkezdett gorcsolni a hasam. Felek felvenni, mert tudom, hogy nem tudom majd visszafogni magam. Nagyon elkeseredtem. Talan kikapcsolom a mobilom

A ferjem munkahelyen persze, hogy orultek a babanak, hisz nem o megy el 3 evre.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Hú, azt hiszem korábban kell felkelnem, mert ennyi levelet képtelenség úgy végigolvasni, hogy teljesen fel is fogjamKép Már jegyzeteltem közben, hogy kivel mi volt maKép

Judyt
Nagy gratula a 6mm-es babucidhoz!!! Ha meg ikrek lennének, akkor dupla gratula!!!

Stella, Tacsifül
Irigy kutya vagyok most én is. Én is havat akarok. Imádom a hóesést! Ezt szegény kutyusom szívja meg mindig. Mikor esik a hó, jönnie kell velem, pedig nagyon utáljaKép
1-2 év múlva már végre lesz szánkópartnerem isKép Kristóffal nekivágunk és egész nap csak szánkózunk, meg hógolyózunk, megtanítom majd korcsolyázni isKépHú de várom márKépBiztos nem sok ilyen anyuka lesz, mint én, aki így fogja élvezniKép

Zsófi
Olvastam az emailt. Köszi szépen. Majd még kérdezek valamitKép

Zsuzsci
Egyetértek a mielőbbi dokihoz menésben. Egy kezeletlen felfázás csúnya következményekkel járhat, felterjed a petefészkekre, petevezetőkre, aztán komoly gondokat okozhat a bébiprojektben.

Tündi
Nem volt jó a tippKép Nem boltban ismerkedtünk meg apucivalKép
Először is tudni kell, hogy én sose szerettem diszkókba és bulikba járni, táncolni is utálok a mai napig, ritmusérzékem sincs. Életemben ha 3-szor voltam buliban, akkor sokat mondok. Viszont 1997.október 10.-én elmentem a barátnőmmel egy szüreti buliba, szokás szerint nem táncoltam, hanem a sarokban duzzogtam, hogy miért kell nekem itt lennem. És akkor odalépett hozzám Ő, és rá tudott venni egy táncra, aztán még egyre és még egyre, aztán hazakisért...és azóta együtt vagyunkKép

A megérzésről pedig. Most utálni fogsz, de nagyon. De te kérted, hogy azt írjuk le, amit érzünk, és ne azt, amit hallani akarsz.
Hát én azt érzem, hogy ebben a hónapban nem fog sikerülniKép, viszont kb. 2-3 hónapon belül igen. De nem ikrek, csupán egy babaKépDe ez csak egy megérzés, ami lehet, hogy nem is igaz.
Most menekülök, mert most utálsz...

Babus

Kép
babus2005

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?