Új privát üzeneted érkezett!

Ancsa!
Nagyon jól hangzik a vegyes páros! :wink:
Gondolom már nagyon nagy a pocid! :lol:

Szilva!
Remélem az andrológusnál jó híreket kaptok!A kilók miatt ne idegeskedj,hisz olyan nagyon szépen mennek a kilók lefelé!Amire nagyon büszke lehetsz!Drukkolok,hogy minden jól alakuljon!

Hbzs!
Mesélj mi volt tegnap este?Gondolom minden rendben ment! :wink: Puszi!

Dezsina!
Hátha néha bekukkantasz hozzánk,így NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok itt is!


Kép

phpBB: Kép
phpBB: Kép
belluska
 
 


Laptetőmet átadom neked Fitie!És persze mindenkinek akinek szüksége van rá! :wink:

phpBB: Kép
phpBB: Kép
belluska
 
 


sziasztok,

belluska, őszinte leszek, nagyon lehúzott ez a tegnapi konzultáció, egyáltalán nem találta meg a doki azt a hangot, amivel nálam célt lehet érni :cry:

hbzs, nekem is reggel jutott eszembe, hogy tegnapra ígérték a környezettanulmányt, mesélj, mi volt, mi a következő lépés, stb.

Kép
Kép
tündérlétra
 
 

 
 

na, csak elküldtem, mielőtt befejeztem volna... :oops: :oops: :oops:

szóval a tegnapi napra visszatérve, biztosan oka volt annak, ahogy zajlott ez az egész, csak még nem tudom, mi... de rajta vagyok az ügyön, bár a kedvem nem a legjobb :cry:

Kép
Kép
tündérlétra
 
 


Tündér, én a Kaáliban éltem át ugyanezt a dolgot a kilókkal. Nem beszéltek Ir-ről, meg semmiről, csak hogy kergessük egymást a párommal, és úgy foggyak le. A dologban a legbántóbb az volt, hogy több háromszor nagyobb nő ült kint a váróban éppen - nekik mit mondott a doki?

Voltam házi dokinál, aki nagyon kedves meg ilyenek, de mégis mondott olyat, amivel nem tudok egyet érteni. pl. ne menjek a fagyasztottakért februárban, csak fél év múlva, mert pihennie kell a méhnek. Szerintem mivel nincs beágyazódás, nem kell pihennie, és 2 hónap is elég lesz, ha egyszer a nőgyógyász azt mondta. Aztán, hogy nézessem meg a csakrámat. Nekem ez amolyan himihumi dolog, de majd ti kijavítotok, ha nem az. Ne az orvosokban, hanem a csodában higgyek. Szerintem ez a legnehezebb. Ha az orvosokban nem hinnék, hogyan tudnék a csodákban?

A fagyibabákról azt mondta Sipos doki, hogy januárban megnéz uh-n, milyen a méhnyálkahártya, mert a babákat be lehet tenni "spontán" is. Ha nem elég vastag, akkor építik fel a ciklust - biztosan ahogy Katának volt, injekció ilyesmi.
Ha nem ébrednének a babák, akkor lehet átváltunk egy fizetős lombikra, de majd meglátjuk.

Sonjus, annyit gondoltam rád. Mennyi sületlenséget írtam neked vigasztalásból... Néha úgy elkap a düh, hogy milyen nagy igazságtalanságok vannak...

Ma megjött.
babszi
 
 


sok és mindenféle recept :)

http://350szakacskonyv.atw.hu/

Kép
Kép
tündérlétra
 
 


babszi, köszi az együttérzést - a maradékot majd kiírom magamból 'amoda' :lol:

Kép
Kép
tündérlétra
 
 


Sziasztok!

Beus,
szívből gratulálok a picikhez! Akkor ezek szerint tegnap lett 2 szülinapos párom is :lol:

Dezsina,
sok boldog szülinapot kívánok!


Tündér,
ne is mondd a kilókat, én is ettől rettegek, hogy majd T. úrtól megint hallgathatok. Viszont ha meggebedek sem megy le szinte egy deka sem :evil: Én amúgy nem hiszem, hogy egy túlsúlyos embernek egy lombik küszöbén olyan baromi jót tesz, ha belegyalogolnak a lelki világába ezzel a dologgal. Gondolhatja, hogy egyikőnkön sem azért vannak + kilók, mert mi azt úgy szeretjük....
Na, amúgy is szar napom volt, de most még én is magamra vettem ezt a kilós kérdést :oops:
Nekem sajnos amúgy már volt kisebb vitám T. úrral a kilóim miatt, mert közölte, hogy hálás lehetek neki, hogy fogytam, erre felvilágosítottam, hogy szerintem én diétáztam és mozogtam, és az inzulinomnak is én jártam utána...

i.kata
 
 


hú, kata, amint lesz időm, megírom az ezzel kapcsolatos blogbejegyzést, mert itt nem akarok ezzel offolni, de egyetértek Veled, meg van sztorim is erre vonatkozóan... már izzítom a klaviatúrát :lol:

Kép
Kép
tündérlétra
 
 


arra azért figyelj oda, ha diétázol és mozogsz, és mégsem fogysz, neadjatyaúristen hízol, érdemes felkeresned egy dietetikust/diabetológust, mert az nagyon nem jó jel!

Kép
Kép
tündérlétra
 
 


Tündér, olvashatom én is? Engem is érdekel!
babszi
 
 


Lányok, olyan szemétség tényleg ez a kiló mizéria (szerencsére nekem normál a súlyom, de akkor is)

az uncsitesómnak lombik babája van. most két éves a csajszi. ők a budai meddőségibe jártak és soha nem volt gond a súlyával. ezen egy kicsit csodálkoztam is, mert olyan 130 kiló lehet. mindenesetre a 2. lombik sikerült nekik:) szóval nem minden a súly. :wink:
rítá
 
 


babszi, persze, publikus. a profilomban megtalálod a címét.

Kép
Kép
tündérlétra
 
 


rita, szerintem itt sem konkrétan a súlyra pörögnek rá, hanem az ebből adódó gubancokra (IR, rossz terheléses eredmény, alacsony progi szint a luteális fázisban, stb). lehet, nem lenne ennyire központi téma nálam sem, ha frankók lennének az eredményeim. de nem azok. így azt látta a doki megoldásnak, hogy fogyjak. amiben igaza is van, csak szerintem tök lényegtelen, hogy hány kiló vagyok, 130 vagy 90, így is, úgy is fogynom kell, hogy helyrerázódjanak az értékek. a siker nem attól függ, hogy az illető 60 kiló vagy 74, hanem attól, hogy hormonálisan rendben van.
szerintem :)

Kép
Kép
tündérlétra
 
 


Tündér! Szerintem van egy csomó buktató a lombikban, amire nem tudnak a dokik semmit mondani, és a legkönnyebb ráfogni a kilókra. Ennyi. Ettől függetlenül fogyni kell sajnos, de ha majd lefogysz, akkor majd másban lelnek esetleges hibát. Vagy arra már máshol lesz a hiba. Én ezen akadok ki ezerrel, hogy az ember mindent megtesz a sikerért, de mindig van egy következő akadály. Egy újabb rossz eredmény, amivel lehet nem tudnék már mit kezdeni.
babszi
 
 


Hbzs, kaptatok időpontot szülői tanfolyásra?
babszi
 
 


Tündér,
nekem már szinte tökéletes volt az utolsó IR eredményem, de még mindig volt egy 20-as rajtam, de T. úr szemében az ir akkor már lényegtelen volt, áttért a súlyomra....
Most nem igazán mozgok, csak hébe-hóba, de hízni nem híztam szerencsére.

Amúgy a hormonjaimra sem mondták soha, hogy rosszak. :roll:

i.kata
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy nem jöttem, de megint itthon vagyok (még mindig a megfázásféleséggel :? ), s tegnap a netet is szerelték... S közben mennyi minden történt!!! :D

Drága Kata!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!
Kép

Beus!
Hurrá!!! Gratulálok a bébik érkezéséhez!!! :D Nagyon jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!! S nagyon várom én is az első fényképeket róluk!!! :wink:
Kép

Minnie!
Nati ANNYIRA édes most is a Mikulással!!!! :D Szegényke jól meglepődött - de sebaj, jövőre már nagy barátok lesznek biztosan! :wink:

Fitie!
Nagyon drukkolok, s bízom benne, hogy minden a lehető legnagyobb rendben lesz!!! 8)

Dezsina!
Én is nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!! Remélem, még olvasol bennünket, s szuper lenne, ha megint bekukkantanál hozzánk!!! :wink: Kép

Babszi!
Szerintem szuper lenne, ha "spontán" ciklusban kaphatnád vissza a fagyibabáidat! Nagyon drukkolok hozzá, hogy a januári UH-d biztató legyen!!! :D

Szilva!
Sajnálom, hogy nem volt egy nagy élmény a tegnapi konzultáció, s a súlyod volt a központi téma. :? De te annyira ügyesen fogysz; legközelebb már szerintem más lesz a helyzet!!! :wink:

Belluska, Szilva!
Köszi a kérdést! Igen, tegnap itt volt nálunk a családgondozó, egy középkorú, kedves hölgy. Nagyjából szétnézett, nagyon tetszett neki a lakásunk, felírta az alapadatokat, pl. telek és ház mérete, szobák nagysága, elrendezés. Aztán kérdezett rólunk, hasonlókat, mint már a pszichológus is, pl. család (szülők, testvérek), barátok, mit csinálunk szabad időnkben, otthon tudok-e majd maradni a babával, nem lesz-e gond a munkahelyemen stb. S mi is kérdezhettünk. A következő lépés a tanfolyam lesz, de majd ők hívnak ez ügyben, illetve jövő héten már én is telefonálhatok. (Gondolom azért, mert akkor letelik a 2 hónap, ami alatt nekik elvileg mindent le kéne "zongorázniuk". Vagy csak azért, mert a hölgy mondta, hogy addigra ő is elkészíti az anyagát rólunk.) Így, kedves Babszi, még nem tudom sajnos a pontos időpontot. Te igen? Már kérdeztem korábban is, csak biztos elkerülte a figyelmedet, mert sajnos nem válaszoltál. Szóval, te tudsz konkrét időpontot is, hogy ti mikor mentek? S ti a TEGYESZ-nél végzitek el, vagy az Ágacskánál?
Annyi újdonságot tudtam meg, hogy amikor egy gyermek elhelyezésénél döntenek, mindnyájan ott vannak, akikkel találkoztunk (ügyintéző, pszichológus és családgondozó), merthogy "több szem többet lát" - valamint az illetékes gyámhivatal munkatársa és a gyermek gondozója is, s úgy döntik el, hogy melyik családnál lenne legjobb helyen az adott gyermek. Persze ez csak a TEGYESZ-es gyerekekre vonatkozik, az alapítványoknál máshogy van.

Mindenkit puszilok! :D (S remélem, nem hozott senkinek sem virgácsot a Mikulás! :wink: :lol: )

Kép
hbzs
 
 


tündér, igazad van :( nálam viszont akkor nem tudom mit mire fognak majd, mert a hormonjaim nagyon össze-visszák, viszont 51 kg vagyok.

egyébként a barinőm is 120 kilós volt, most épp fogyóban van, és már van eredménye. a hormonjai kezdenek rendeződni.
mondjuk ha valaki pcos-el küzd, mint én, akkor nem használ egy egyszerű fogyás :(
rítá
 
 


Lányok, ez a diabétesz ambulancia valami borzasztó... :shock: :shock: :shock: :shock: én teljesen el vagyok képedve... hihetetlen, milyen állapotok uralkodnak eü intézményekben...
kedden vissza kell mennem 2x is, reggel csinálunk egy terheléses vizsgálatot megint, aztán du. vissza a dokihoz, megbeszélni az eredményeket. azt már tudom, hogy metet tőle nem fogok kapni, mert nem vagyok PCOS-es... szerinte hivatalosan csak azoknak jár, akik ebben a betegségben szenvednek. jó, mi?
egyébként a doki megnézte az elmúlt 8 napi cukoreredményemet, és elégedett volt, azt mondta, teljesen OK-k. hát kíváncsi leszek a keddi terheléses vizsgálatra. azt is mondta egyébként, hogy az októberi eredményem nem elegendő a diabétesz diagnózisának felállításához, valószínűbb a csökkent glükóz tolerancia, mint a diabétesz. úgyhogy azzal váltunk el, hogy menjek kedden, de szerinte csak a diétát és a mozgást kell folytatnom. aztán hogy az inzulinommal mi lesz???????????????????????????????

hbzs, szépen haladtok az ügyintézéssel :) jobbulást Neked!

Kép
Kép
tündérlétra
 
 


Szilva!
Reméljük a keddi terheléses vizsgálat is jó lesz.Kitartás!!!!!Szörnyű,hogy ilyen rettentő állapotok uralkodnak az eü. intézményekben! :?
Szuper a receptes oldal,majd ha ráérek csemegézek belőlük! :lol:

Hbzs!
Szuper,hogy minden rendben ment tegnap!
:wink:
További zökkenőmentes ügyintézést kívánok.És tessék gyógyulgatni!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
belluska
 
 


Kata!

Utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!
Jöhetnek a kutyusok már idén Karira, Minnie akkor is kap meglepit... :wink: :wink: :wink:

Kép

Beus!

Tiszta szívemből GRATULÁLOK A BABÁKHOZ, JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!!

Kép

Belluska!

A JÓ ISTENKE ÉLTESSEN NAGYON-NAGYON SOKÁIG!!!
Puszi!!!!!! :P

Kép

Puszi és ölelés Mindenkinek!!! :D

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó
 
 


Beus!
Végre találtam a neten egy olyan képet, amin iker babák láthatók... :) Tehát ezúton ismét GRATULÁLOK a vegyes pároshoz... :wink:

Kép

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó
 
 


Dezsina!
Ne hari, majdnem kimaradtál a köszöntésekből... :oops:
neked is NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!


Kép

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó
 
 


jó reggelt,

belluska, köszi, én is remélem, hogy jobb lesz, mint az októberi. arra gondoltam, 'csalok' egy picit, és a vv-k között elmegyek egy 40-45 perces tempós sétára, hátha akkor nem lesznek olyan magasak az értékek... remélem, nem fog szakadni az eső :shock: :? :shock: :? mindenesetre az már biztos, hogy a munkahelyi hétfői névnapozásos-sütikézős dolgot én kihagyom...
isten éltessen sokáig :)
Kép
(milyen sok decemberi szülinapos van ebben a topikban :) ha nem lettem volna már születésem előtt lusta, én is decemberi lennék...)

Csajok, aki szed bármilyen metformint, honnan, kitől kapta?

Kép
Kép
tündérlétra
 
 


Minnie,Szilva!
Drágák vagytok,nagyon köszönöm a köszöntést! :P Pusssz!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
belluska
 
 


Belluska, napok óta lesem a naptárt, hogy én legyek az első, aki köszönt téged, és tessék, jól befürödtem
az iskolából írok, még képet sem tudok tenni neked :(
DE SZÍVBŐL KÍVÁNOK NAGYON SOK SZÉP BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Dolgozom. Illetve hol bőgök, hol dolgozom. Belépett az első gyerekem az osztályból, meglátott, és az ölembe vetette magát. Amúgy is nehezen viselem a dolgot, de ott majdnem eltört rendesen a mécses...többi gyerek hasonlóan, szóval nagyon megható a mai nap :(

Kolléganő míg nem voltam mindenben rendezkedett, hát nem tudom mit csináljak. Háttérbe vonuljak vagy felvegyem a kesztyűt... Nem érzem elég erősnek magam :(:(:( Nem a lombik miatt, hanem egyáltalán felvenni a kesztyűt :(:(:(

Hbzs, ne haragudj. Csomóan jelezték, hogy nem figyeltem kérdésekre - nagyon trehányan kezelem ezek szerint a fórumot, ne haragudjatok. Szóval mi újév első hétvégéjén, jan. 6-tól asszem megyünk, de mivel 7vége, ezért a következőn is mennünk kell. Párom beszélte meg az időpontokat. Ránk kicsit kiakadtak a Tegyesznél, mert mi nyáron szerettük volna a tanfolyamot elvégezni, hiszen nekem rengeteg időm van rá, de a mi kacsolattartónk azt mondta nincs hely, és szeptemberig nem is indítanak tanfolyamot. Mondtam neki, hogy én szeptemberben és októberben nem szeretnék menni tanfolyamra, mert elsőseim lesznek, és bizony a beszoktatási időszak rendesen leszívja az embert. Maradtunk a novemberiben, de az is betelt, mire mentünk volna, illetve a januárit ajánlották fel. Mondtuk is, hogy az jó lesz nekünk. Erre novemberben egy szerdai napon jön a telefon, hogy péneteken és a hétvégére van ehlyük, menjünk azonnal. Hááát, nem voltunk éppen mobilak - elutaztunk azon a 7végégn, így szóvá is tették, hogy mi nem akarjuk ezt??? Mondtuk a nyári dolgot, mire a nő közölte, hogy volt nyáron tanfolyam...mintha hazudnánk :(:(:( Szóval mi egyhamar nem kapunk babát. :(
Úgy tudom, hogy ha minden tanfolyam és minden egyéb megvan, akkor kapsz egy végzést a kezedbe, és akkor kell alapítványnál is jelentkezni, hogy itt vagyok, ezt szereteném kérni... Mi még nem néztük ki az alapítványt - kiváncsi leszek melyik mellett döntötök majd.
babszi
 
 


Tündér, nekem Sipos doki írta fel a metfogammát, és úgy szedem, ahogy meghagyta. De nekem csak az első hónap volt iszonyat, azóta megszoktam és nincs bajom vele.

Mi karácsonyra rendelünk diabetikus cukorral készült beiglit, illetve anyukám is ígérte, hogy csinál nekem olyat. Így a karácsonyi sütizés dolog nagyjából megmarad nálunk.
Van a Csengettyű nevű szaloncukorban diabetikus, elég jó íze van, meg vettünk egy Norbis zseléset, hogyha akarok, azért lehessen "csokizni". Nálunk halas menü szokott lenni, ami igazán jó diéta szempontjából, szóval nálunk majdnem mindenben marad a karácsony olyan, ahogy megszoktuk.
babszi
 
 


Tündér, nekem endokrinológus írta fel (Tűű doki) a merckformint. Nekem eddig semmi mellékhatása nem volt, 3 hónapja szedem.
rítá
 
 


babszi, rita, köszi az infókat, Nektek jár is, hiszen PCOS-esek vagytok... én nem (legalábbis se uh-n nem látszott ilyen, se a hormoneredményem nem utal rá), és a diabetológus szerint hivatalosan nem kaphatok.

Kép
Kép
tündérlétra
 
 


Drága Belluska!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!
Kép

Szilva!
Az szerintem jó hír, hogy a doki szerint sem vagy diabéteszes. IR-re pedig az intézetben biztos fel fogják írni a gyógyszert. Én ma reggel voltam a körzetinknél, s rákérdeztem, hogy ő tud(na)-e felírni Meforalt, s azt mondta, hogy igen. (Csak megkérdezte, hogy kinek... Így az egy másik kérdés, hogy írna is fel. De én egyáltalán arra voltam most kíváncsi, hogy egyáltalán írHAT-e fel.)
Mindenesetre drukkolok, hogy a keddi terheléses vizsgálat jól sikerüljön!
(Én is lusti voltam, így lettem decemberi - édesanyám 2 héttel korábbra, november 17-re volt kiírva. :lol: Ha 1-én este nem indul meg a szülés, másnap reggel már megindították volna - de úgy látszik, megijedtem... :lol: :lol: :lol: )

Babszi!
Nagyon jó olvasni, hogy a gyerekek mennyire szeretnek!!! :D
Öf.: Ne izgulj, biztos vagyok benne, hogy nem fognak azért hátrébb rakni a sorban benneteket, mert nem ugrottatok rögtön a novemberi tanfolyamra, amikor korábban már megbeszéltétek a januárt! :wink: Szerintem valaki lemondhatta a tanfolyamot, azért kerestek most "gyorspostán" valakiket a helyükre...
Igen, majd a határozattal lehet jelentkezni az alapítványoknál. Még nem döntöttünk arról, hogy hová adjuk majd be a papírt. Ti már döntöttetek?

Kép
hbzs
 
 


Hbzs, még nem döntöttünk róla. Mind egyforma, és azt mondták, hogy ott is az kerül előrébb, aki kellően nyüzsög...gondolom anyagilag is.
Igen, azt említették, hogy vki lemondta a tanfolyamot, de elég sértődött volt a nő a telefonban, hogy nem ugrottunk rá. :( Amúgy azért mondom, hogy hátrébb kerülünk, mert azt mondják, hogy sok dolgot vesznek előtte figyelembe, és a szimpatikusság az első. :o Ja, és írjak arról vallomást, miért nem végeztük el eddig a tanfolyamot, hogy legyen róla írásos bizonyítékunk. :o Kicsit leforráztak akkor a hallottak, de gondolom mire oda jutnánk, arra már elfelejtik :)
Nekem is jó olvasni az örökbefogadásról amiket írsz. Főleg mert te nem reáliskodsz, mint én, hanem pozitívkodsz.

Tündér, bocsi, de nincs papírom arról, hogy én PCOS lennék!!!! Soha senki nem mondta, és az IR-t leszámítva semmi egyéb jelem nincs - uhval sem igazoltak ilyesmit.
babszi
 
 


babszi, bocsi-bocsi-bocsi, összekevertem a hsz-edet ritáéval! ne haragudj! :oops: :oops: :oops: :oops:
mondjuk velem most közölte Ibolya a telefonban, hogy hát dehogynem diagnosztizálták nálam a pcos-t... hát mondom pedig nem... vagy már a p*csa se tudja, senki nem mondott ilyet...

Kép
Kép
tündérlétra
 
 


már látom, hogy most jön majd a mélyrepülés része a dolognak... f@sz@...

Kép
Kép
tündérlétra
 
 


Belluska!
Boldog szülinapot!
Kép

Ancsa!
Örülök a vegyes párosnak :)

Én kaptam az Intézetben Metfogammát IR-re, pedig nem vagyok PCO-s!
Nekem is azt mondta a diabetológus, hogy nem indokolt szednem PCO nélkül és a leletem sem indokolja, nem mutatja, hogy IR-em lenne! Nekem a súlyom miatt fogynom sem kellett, mégsem sikerült a lombik, szóval a fene se tudja hogy van ez.

Bocsi, most csak ennyire voltam képes

Ölelek mindenkit!
sonjus
 
 


Sziasztok!

Belluska,
nagyon sok boldog szülinapot kívánok!:-)
Kép

Babszi,
ne idegeskedj az örökbefogadás miatt, biztos nem kaptok emiatt hátrányos megkülönböztetést.
Szerintem ne harcolj a kolléga nőddel, csak légy erős, attól biztos kicsit megszeppen. Ha látja rajtad, hogy K.O. vagy, akkor tuti kikezd minden irányból.

Na én meg korábban jöttem, de nem önszántamból. Én kb. 18-a körül jöttem volna, de mivel apum külföldön tanult, és anyum már itthon szerette volna tudni, ezért kérte a szülés beindítását, hogy apu előbb hazajöhessen.

i.kata
 
 


Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat!

Babszi!
Próbálj meg erős maradni bent a melóhelyeden,hisz ahogy Kata is írta,jobban célpont leszel ha látják a gyengeséget.És milyen szuper,hogy így szeretnek a kicsinyeid a suliban!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
belluska
 
 


Fitie, már nincs sok hátra. Hogy vagy? Érzel valamit?
babszi
 
 


Sziasztok!

Boldog szülinapot Belluska és Dezsina!!!!!!!!!!!!!!!


Beusékról nincs valami hír?????

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Sziasztok

Boldog születésnapot, Babszi, Belluska, Dezsina és mindenki aki az elmúlt napokban ünnepelt :)

Babszi
hát sajnos nekem sem sikerült ez most. ma reggelre már vérezgetek, csináltam tesztet és teljesen negatív. :( kicsit elkeseredtem, mondjuk nem is az zavar nagyon hogy nem sikerül, hanem hogy olyan nagyon sokat kell várni a következő lehetőségre. Ha most kérek kövi sorszámot, az szeptemberre fog szólni :?

puszi mindenkinek

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie
 
 


Fitie!
Nagyon sajnálom :(
sonjus
 
 


Sziasztok!

Fitie,
nagyon sajnálom! :cry:
Hát, nem vet fel minket a sok új kismama mostanában :?

i.kata
 
 


Fitie, nagyon sajnálom, de elcsodálkoztam azon, hogy máris vérezgettél. Nekem a gyógyszerek elhagyása után 3 nappal jött csak a vérzés.
Nem akarlak jobban keseríteni, de nem szeptemberre szól a sorszám. :( Én is ettől akadtam ki a legjobban, bár én mindenen ki tudok... :( Viszont már javulgatok, a napok múlása sokat segít :o
babszi
 
 


csajok én megőrülök

fel akartam hívni az intézetet és előtte gondoltam ránézek még egyszer a tesztre... kivettem a kukából


és most halvány pozitívnak látszik!!!! de közben meg vérezgetek... és reggel 6kor csináltam a tesztet, létezik hogy 4 órával később fals pozitív?!?

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie
 
 


Kép

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie
 
 


sziasztok,

fitie, ebből még akármi is lehet, egyrészt lehet késői beágyazódás akár, másrészről nem véletlenül írják rá egy hcg tesztre, hogy mennyi idő múlva kell leolvasni.
a helyedben SOS elszaladnék egy hcg vv-re, és utána felhívnám az intézetet.
mi meg közben drukkolunk ezerrel :wink:

Kép
Kép
tündérlétra
 
 


Fitie,
nagyon drukkolok, hogy ez ne olyan fals teszt legyen, mint Sonjusnak.

Én azt hittem az előbb lefordulok a székről. Ma voltam IR kontrollon, erre kb. az eddigi legrosszabbat produkáltam 1 év gyógyszer után. Most emelkedett a 2 órás az 1 óráshoz képest, és nem is volt még ilyen magas akkor sem, amikor nem szedtem tavaly a gyógyszert...
Kép

i.kata
 
 


na, kata, Te is mehetsz a diabetológiára :lol: :lol: :lol: :lol:
a viccet félretéve ezek tényleg klasszisokkal rosszabb eredmények, mint az előzőek... :( mit csináltál másképp márciusban? talán az volt a legjobb eredményed, nem?

fitie :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
tündérlétra
 
 


Kata, valami nem stimmel akkor, hiszen mondod is, hogy most nem megy a fogyás, mint korábban. Mi a csudát csinálsz másképpen? Nekem voltak ilyen szörnyű eredményeim. Nem lehet, hogy kihatással van még a szervezetedre az előző terhességed? Merthogy az nagyon felborítja az eredményeket... Tervezem én is, hogy januárban elmegyek kontrollra - jó lesz megnézni a köv. fagyis előtt, na meg karácsony után.
babszi
 
 


beszéltem Sipos dokival, azt mondta hogy a pihenésen és a gyógyszerek további szedésén kívül most nem igazán lehet semmit tenni, úgyhogy várok. Hétfőn tesztelek újra

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?