Sziasztok!
Borzasztóan álmos vagyok, ezért csak nagyon rövidet írok.
Köszi mindenkinek az együttérzést!
Kinga,
én nem mennék be a melegvizes medencébe, mert ott a kórokozók nagyon gyorsan tudnak szaporodni. A szaunáról nem tudok semmit.
Mea,
nagyon sajnálom, hogy megjött
, neked azért sokkal rosszabb, mint nekem, mert már késett is a mensid, meg a doki is valószínűnek tartotta. Képzelem, hogy nagyon rossz lehetett, de fel a fejjel, a következő a mi hónapunk lesz! Én is megpróbálom ebben a hónapban, hogy kevésbé görcsölök a dolgon, úgy állok hozzá, hogy ha összejön, akkor jó, ha nem, akkor majd legközelebb (ha most véletlenül mégsem jön össze, szerintem decemberben tutira sikerülni fog, mert a karácsony miatt nem fogok ráérni ezen gondolkodni; a lányom is decemberben fogant
). Mondjuk nekem könnyebb, mert nekem már van egy gyerekem. De érzem, hogy most sikerülni fog!
Annácska,
köszi, már jobban vagyok, ma egészen jó kedvem volt.
Szerintem a nagypapád nem bánja, ha nem pont a 90. szülinapján, hanem egy-két hónappal utána kap ilyen ajándékot.
Bejelentésről: mi ugye megvártuk a 12. heti uh-t (nem babona, túlbiztosítás
), és úgy mondtuk el, hogy lejátszottuk az uh-n felvett videót. Volt nagy öröm.
Mókuci,
én az ACC-t tudom, mint köptetőt. Jobbulást! És nem vagy genetikai selejt! Ilyet ne gondolj! Lehet, hogy kell egy kis beavatkozás, de utána minden rendben lesz! Fel a fejjel! Egy kis buksisimi:
És ne szégyelld magad, amiért nektek nem jött még össze, majd fog az sikerülni, és gyönyörűszép babód lesz!
Évi,
sajnálom, hogy neked is megjött!
Szorítsuk egymás kezét, és én tényleg úgy érzem, hogy most sikerülni fog!
Mea,
a te kezedet is szorítom!
Fodrász és szoli jó ötlet, én is úgy szeretem, amikor levágják a hajamat, utána teljesen kicserélődöm.
Tacsifül,
én szívesen szorítom a te kezedet is, bár jócskán le vagyok maradva tőled a táblában, vagy inkább tartalak a fejem fölött két kézzel, és tollak magam előtt, hogy egyre feljebb juss, mit szólsz hozzá?
Bea,
nem baj, ha lassan gépelsz, azért a táblába bekerülhetsz, ha akarsz, és neked is szorítani fogunk, még ha keveset is írsz. Látod, én sem írok sokat, főleg esténként, mondjuk én gyorsan gépelek, csak az időm kevés.
Babus,
az ilyen nő szerintem senkit sem szeret, nem csak az állatokat, szegény unokája!
Az én lányom minden kutyát meg akar ismerni, nem könnyű eset.
Móni,
ez nagyon durva, hogy még el is ájultál a fájdalomtól!
De az a lényeg, hogy túlvagy rajta, és minden oké!
Én biztosan nem merném bevállalni ezt a hónapot.
Judyt,
kíváncsi vagyok, mi volt a dokinál.
Zsuzsci,
hol vagy?
A tavaszi bababörzére mi is benevezünk!
Ma már jó volt a kedvem, leszámítva a délutánt, de akkor az idő miatt volt rossz, szóval túljutottam rajta, és nagyon úgy érzem, hogy ez a ciklus lesz az igazi.
Na, nem is írtam rövidet.
Jó éjt és jó reggelt!
Kóbor