Sziasztok!!
Rég voltam, látom sokminden történt veletek. Én kapkodok jobbra-balra.
Mók nagyon sajnálom, hogy ez történt veled.
Kitartás.
Jud hát elég érdekes, hogy nincs 0perces inzulinod. Akkor mégis mihez viszonyítanak?
Én csináltam az avivát, de aztán közbe szólt egy többlépcsős felújítás, és júl. óta nem tudok tornázmi, mert talpalatnyi hely van csak nyár óta. Remélem már csak 3hét és tudom csinálni tovább.
Horibol köszi az MM-es infót. Nem hiszem, hogy megjön addig, így karácsony előtt biztos nem tudok elmenni. Pedig nagyon jó lett volna.
Xtina hogy vagy/tok?
Julcsi sajnálom, hogy kórházban vagy. Remélem minden oké lesz veletek, és simán megy majd minden. Most tényleg rá tudsz pihenni! Kitartás!
Nem tudom mit írtam utoljára, úh ha ismétlek, bocsi. 15.napon voltam uh-n. Doki szerint pé-re utaló jelek voltak. Szerencsére a ciszták a clostitól nem nőttek nagyra. Bár én nem hiszem, hogy pé, mert aznap volt egy elég nagy mennyiségű váladékom, ami ugye pé-kor nincs. Vagy rosszul tudom? Meg a hő sem támasztja alá, hogy lett volna. Kérdeztem, hogy akkor 28napos lesz a ciklusom? Azt mondja, hát nem biztos. Ezt meg én nem értem, ha félidőben van pé, akkor miért nem lesz 28-29napos a ciklus? Vagy sztem benézte a pé-t és lehet, hogy egy nagyobb ciszta kipukkadt, mert 1x már volt ilyen ez egyik ciklus végén, és akkor is ez a nagyobb menny-ű fehér váladék volt. Érdekes módon, akkor azt mondta, hogy biztos a ciszta miatt volt. Most meg ellentmond. Na mindegy. Baba nem jött össze most sem, a hőm elidult lefelé, csak 2napig volt 36,7.
BArátom is volt andorógián. Szerencsére ott minden rendben van, átalgon felüliek a kiskatonák. Viszont sérvet talátak nála, amit meg is kell műteni jan-ban.
Múlt héten voltam a SOTE-s beutalt uh-n, ahol a prof szerint, hogy lennék már én pcos, nézzek magamra. Uh-s dokinak mondom, hogy elvileg pco. Elkezdett nézegetni, aztán csak ennyit mondott: Húha, itt aztán vannak ciszták dögivel, nagyon ritkán látni ilyen "szép", tipikus képet. Nem tudtam, hogy most sírjak vagy büszke legyek magamra, hogy ebből is a legjobbat sikerült kihoznom.
Mindegy szerdán megyünk vissza az összes lelettel, kíváncsi vagyok, mit fog mondani. Biztos nem azt, hogy bocs, tévedtem.