Új privát üzeneted érkezett!

Kia, rá sem lehet ismerni Levire, igazi nagyfiú lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnálom a helyzetet apósoddal :(
Hol/mivel csinálod ezeket a csudi háttereket és montázsokat a képekből?
Gratula a jó eredményekhez!!!

Ripley, jól hangzik ez a fogyasztás elleni lázadás!!! Mi "csak" a költségek ésszerű keretek között tartását beszéltük meg, de fa biztosan lesz, mert Blankának ez lesz az első karácsonya :)

KépKép
Kép
szecs

Kia,
Nagyon helyesek ezek a kepek. :) Milyen jo hogy nekem egyaltalan nincs aposom es az anyosokkal sem tartom ugy a kapcsolatot hogy venni kene varmit is.
Nalunk mar nagyon regen az a szokas, hogy csak a gyerekek kapnak. Iden leegyszerusitettem es mondtam a sogornomnek, hogy kap 12000 forintot a harom gyerekre es vegyen valamit nekik. Eleg nekem Anna miatt rohangalni :)

Kriszta,
jobbulast neked. En mar jobban vagyok de liter szam iszom a C vitamint es szedem az oscillococcinumot is.

Timi,
:)
Morzsa jelentest majd este mert ma megyunk GI-hez delutan. Reggel osszefutottunk a vedonovel az utcan, szerencsere a sapka miatt nem ismert meg es nem tudott leszurni, hogy nem voltam legutobb mikorra megbeszeltuk.

Judit,
A csecsemosokrol meg nem nagyon hallottam jot, de igaz ami igaz eddig egyik korhazban sem.... Meg a szuleszno sem mondott semmi biztatot veluk kapcsolatban tegnap a szuloszoba bemutaton.
8cm?! nem semmi. En 68-ast vennek. Az egy darabig biztos kihuzza.

Szecs,
mi is veszunk fat, bar meg nem tudom hogyan fogom hazarangatni. Egy kicsire gondoltam de mindenkeppen szeretnek. Annanak jar ennyi. Lehet jovore csak agak lesznek es elokaparom a mufenyonket. Majd meglatjuk.

No, szebb napot mindenkinek.

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Morzsa jol van. Atlagos meretu, most masfel kilos es pillanatnyilag fejfekvesu. Legkozelebb januarban kell menjek. GI nagyon aranyos volt. Kicsit beszelgettunk is. Gyorsan vegeztunk mert nem volt elottunk senki. Ugyhogy meg a szep hoesesben hazaertunk.

Mindenkinek szep estet! :)

KépKép
sunflow

Sun... örülök, hogy minden rendben van és gratulálok Morzsika fejlődéséhez.
Még idén én is elakarok jutni G.I-hez, mikor voltál, hogy nem voltak sokan? Babójáról nem mesélt, hogy vannak?
Most is szépen esik a hó!!!

Kép
judit70

Judit,
Nem kerdeztem a babarol mert elfelejtettem. Fel 6-ra volt idopontom. Mire kijottem tole mar eleg sokan osszegyultek.
Meg mindig nem voltal 6 hetes kontrollon?? Ejnye!! :)

Ma Telapo unnepely van nalunk is es az oviban is. Delben elmegyek Annaert es behozom. Had randalirozzon itt a tobbiekkel.

Holnap pedig elmegyek es megnezem a Harry Pottert. :) Meg veszek nehany ajandekot is.

KépKép
sunflow

Levi Manónak nagyon boldog születésnapot kívánok!!!
Igazi nagyfiú már! :)

KépKép
b_judyt

Levit Isten éltesse sokáig harmadik szülinapja alkalmából!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép
szecs

Sunflow, most naaagyon irigyellek! Imádom a Harry Potter könyveket/filmeket :oops:

KépKép
Kép
szecs

Sok boldogságot és egészséget kívánok Levinek születésnapja alkalmából!!!
Egy tünemény ezeken a fotókon, nagyon aranyos :D !!!
Kiváncsi vagyok milyen nemű kistesója születik...

Sunflow, örülök, hogy jól vagytok a pocaklakóddal együtt :) .
Győző ovijába hétfőn jön a télapó. Shrek figurákat hoz neki, mert most ez a sláger nálunk. Naponta 10x kell megnézni ugyanazt a jelenetet... :roll:

Szecs, majd te is eljutsz ám a moziba...valamikor... :wink: .

Kép

Kép
ripley

Timi és Zsolti voltak nálunk ma de. látogatóba. Aranyosak voltak a kis manusok :) .
Timi, örülök, hogy átjöttetek végül!

Kép

Kép
ripley

Levinek en is boldog szulinapot kivanok.

En olyan figyelmetlen vagyok..... sosem nezem az alairasokat :( bocsanat!!
sunflow

Judit…hogy viselte Lilla a látogatókat?
Szerintem is inkább 68-asakat nézzél, mert az első időben nagyon gyorsan nőnek. Utána már ez lelassul és max azért kellenek az új ruhák, mert a régiek elhasználódtak.
Én már minden ajándékot megvettem…még pár apróság, de a hétvégén az is meg lesz. Igaz, senki nem kap nagy ajándékot, inkább csak jelképeseket.
A hathetes kontrollban szerintem én vezetek…én még mindig nem voltam, de már szerintem nem is megyek.

Szecs…nálunk anyós-após dohányzik és ők sodorják a cigit. Így kapnak dohányt és cigarettapapírt. Nem egy kreatív ajándék…de nekik legalább hasznos. Nekünk meg nem kell gondolkodni.
Nálunk tavaly csak a kis nyeszlett műfa volt, Zsolti még semmit nem érzékelt belőle.

Ripley…fenyőfa nálunk se lesz, de ennek inkább a helyhiány az oka. De valami szép kis műfenyőt azért tervezek beszerezni, mert amit én használtam 8 évig az nagyon satnyácska…de nekem megfelelt.

Kia…elhiszem, hogy várod a költözést! Biztos teljesen más lesz majd külön.
Gratula a jó eredménynek!
Levi pedig tündéri, nagyon helyes pasi lesz belőle !
Boldog születésnapot Neki!

Sunflow…örülök, hogy jól van Morzsa!

Ripley…én is örülök, hogy „megerőszakoltam” magam és elindultunk! Szerintem majd ezt bennem át kell alakítani kicsit…én ugyanis útálom a havat, így nem is szívesen mozdulok ki. Zsolti viszont nagyon szeret levegőn lenni és ezért még délután megyünk is egyet sétálni.
Nagyon jót játszottak Zalánnal…jól el is fáradt a drágám. Evett egy fél üveg főzeléket és utána déltől fél2-ig aludt. Lehet, hogy tovább is aludt volna, de csengett a kaputelefon…és arra felébredt.

Wordben írtam, így a smileyk elmadtak…pedig akartam tenni jó párat.

Timi
Kép
vt72

Levinek boldog születésnapot!!!!!!!!

Timi, ha így folytatom, én a 2. leszek a sorban a 6 hetes kontrollal.
Jó lehetett nektek Ripley-éknél, a gyerkőcök játszottak, ti meg pletyiztetek, igaz?
Azt hiszem, hogy 68-asokat fogok tényleg venni pár darabot, mert most is 1 hónap alatt 7 cm-t nőtt.

Szerintetek beadassuk apjukkal az influenza elleni védőoltást? Tegnap az asszisztensnő kérdezte, hogy nem adatjuk be? Igazából mi sohasem kértük, csak most elbizonytalanodtam, hogy itt van már Lillus. Szerintetek?

Tavaly a H1N1-t a cégemnél kérték, hogy mindenki adassa be, még ki is fizették. A poén, hogy nov.30.-án beadattam, dec. 10.-én /ha jól gondolom, illetve G.I szerint is akörül/ megfogant Lilla :-)

Kép
judit70

Sziasztok!

Szecs
A helyzet és após.. ez van... mi soha nem leszünk jóban :wink:

Hátterek
A bölcsiben készült,én csak egy kicsit díszítettem...
/PhotoScape - igyenes, letölthető program/

Sun
Gratula a jó hírekhez, a jó fejlődéshez!

Oltás
nekünk nem lesz... idén sem...

Van egy kis gond is a terhességgel...
Pajzsmirigyem túlműködik, gyógyszert kell szednem és kéthetente vérvétel...
Összeszámoltam... 12 vérvétel + ami a terhesség alatt szokott lenni... :roll:

A védőnő szerint is jó lesz a június 7. a kiírás dátumának - akkor biztos megszületik :D

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia,
Ilyenek az apos/anyosok. Sajnos oket nem mi valogatjuk.
Sajnalom a pajzsmirigy gondot, remelem nem lesz belole valami komoly.

Judit,
az oltas kenyes kerdes. En tavaly sem adattam de pedig nalunk is ingyen lett volna es Annanak sem adattuk be. Es iden sem tervezem ezzel terhelni feleslegesen a szervezetem....

No, megyek mert megjott a Mikulas/Telapo es Anna itt ugral a nyakamon. :)

KépKép
sunflow

Judit...mi tavaly beadattuk. Én is magamnak, mikor 6 hetes volt Zsolti, akkor kijött a házidoki asszisztense és beoltott. A férjemet a munkahelye oltotta be. Idén nem oltatunk. A férjemnek agyonbonyolították...számla az oltóanyagról, a beadásról és akkor utólag kifizetik. Zsoltit még nem akarom beoltatni, bár számomra furcsa módon a gyerekorvosunk ajánlotta az oltást. De nem szívesen terhelném a szervezetét az oltással.

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!
Kia...
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT LEVINEK!!!
Nagyon jók a fényképek!!
Örülök hogy egészséges a kistesó,a te problémád sajnos nem jó hír. :cry:

Sun.... Morzsa baba ügyesen fejlődik.Szerencséd volt G.I-nél ,hogy hamar végeztél, eddig 1x voltam ,akkor is elvolt csúszva.. :?
A szülőszoba látogatást nekem is meg kell tennem,mert Iza nem a MÁV-ban született.

Köszi hogy leírtátok a menetrendet!

Szecs... Köszönöm a segítséged,szerencsére az egyik kolléganőmnek ügyvéd az unokatestvére és ott volt a megbeszélésen,tőle tudtam kérdezni ,és megadta a tel.számát is.
Állami a cég tehát ,így zajlik minden.Kiderült hogy Márc.óta folyik a harc,hogy a megmaradt dolgozókat vegye át a Minisztériumok egyike,persze a válaszuk nem .. :twisted: :roll:

Kriszta...ha még vagy 2:1-ben :lol: jobbulást neked!! nektek!

Judit70...Lilla nagyon szépen fejlődik.
A Nagy Lajoson a Hádába nem tudsz eljutni? nagyon jó dolgok vannak,ebben a méretben van olyan is ami még cimkés :wink:

A fenyőről annyit itthon csak jelképesen lesz,mert az Ünnepeket a Szüleimnél töltjük vidéken,így mindig ott van a Szép Fenyő!
Évek óta csak a gyerekek kapnak ajándékot ,mert már nagyon sokan vagyunk . A szűk család (15 fő) ebből 5gyerek. :lol: :wink:

A védőoltást mi nem adatjuk be,tavaly Apa és én is felvettük. ( Minden évben újabb van :? :roll: )
Mindenkinek Szép Hétvégét!![/b]

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok Lányok,

még 2:1-ben, de reggel óta megint :shock: rendszertelen, de erős fájásaim vannak, megy a hasam is kicsit, tegnap pedig majd beszakadt a hátam!! ... az igazság az, hogy a kis csajszi már sokszor megviccelt, úgyhogy nem dőlök be semminek.... apáék is elmentek rokonlátogatóba! Bálint egyébként pont a 40. hét első napján született, mintha Petrus is ma születne :-)

Látom szóba került az oltás, én nem vagyok híve, a gyerekeknek és magamnak a sima influenza ellenit be szoktam adatni, a H1N1-et csak a férjem adatta be, nekem anyósom kiváltotta, de nemrég dobtam ki a hűtőből.

Judit: húúúúúúúúú, de gyorsan nő Lillácska!!! Igazi nagylány!!!!!!.... mikor mész az ál hathetes kontrollra???? Én jövő héten még megyek CTG-re és GI-hez is bemegyek, mert ugye letelik az időnk és meg kell beszélni a továbbiakat.

Levit Isten éltesse sokáig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kia: a pajzsmirigy nem túl jó hír, de a lényeg, hogy időben kiderült, így lehet kezelni és nem okoz gondot!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta! A hasmenés nálam aznapi szülést jelzett...úgyhogy még minden megtörténhet :D
Remélem jobban vagy már!

Timi
Kép
vt72

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Köszönjük!

Kriszta
DRUKK!!! :P

Hasmenés... étvágytalanság...
Nekem ezek voltak.... :roll:

Nem tudok aludni... már 6-tól...
Manó még alszik.. tegnap nem volt délben alvás.. szülinapoztunk..

Nálunk éjjel járt a Mikulás, he felébred itt várja az ajándék az ablakban :wink:

Hozok majd képeket...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

sziasztok,

háááát, nem történt semmi :-( , Lukácsom azonban beteg lett, pedig én már kezdek jobban lenni. Remélem nem kapom el tőle!!!!!

P! Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!

Szombattól tegnap estig anyóséknál voltunk vidéken. Hát....... ismét nagyon rosszul viselte Lilla, majdnem végig sírta. Tegnapra délutánra kezdett ismét a régi Lillus lenni. Úgy látszik megviselte a helyváltozás, illetve, hogy sokan voltunk. Amióta megszületett most voltunk harmadszorra, de mondtam a férjemnek, hogy egy ideig hanyagoljuk, mert megvigasztalhatatlanul sírt, még kézben sem nagyon maradt meg. Mondtam, hogy azért Ő még pici baba. Hiába velem aludt egy ágyban, mégsem a megszokott kis helye.

Kriszta, sokat gondoltam rád, hogy még húzzad, mert nem vagyok net közelben :-)
Már igen!
Remélem én is, hogy nem kapod el Lukácstól. Nagyon szépen kihúzta Petrácska, látod, hogy izgultunk.
? órára mész G.I-hez?

Jucuss, fantasztikus vagy, hogy említetted a Hádát, én sokat jártam oda, még amikor pocakos lettem a felsőket is onnan vettem. Pont 2 hete említettem a férjemnek, csak nem emlékeztem, hogy baba dolgok vannak-e, de így hogy mondtad, megyek is. :-)
Köszi!
A Keletinél tudom, hogy van egy bébis Háda, ott darabra adják és elég drága volt amikor ott voltam nyáron.

Kép
judit70

Kriszta, csodálkozom, ha még mindig egyben vagy :o !
Nekem is hasmenéssel indult a szülés...
Lukácsnak jobbulást kívánok! ... mindig van valami, igaz? :roll:

Jucus, mi is nagyrészt vidéken a nagyszülőknél töltjük a karácsonyt, többek közt ezért nem lesz fa nálunk - csak fenyőágak.

Kia, biztos nagy öröm volt reggel Levinek, hogy ott járt a Télapó :P ! Nálunk is járt ám :D !

Kép

Kép
ripley

Judit70: föl kell hívnom Gabit, jó hogy kérdezed, fogalmam sincs,hogy mikorra van időpontom!! :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!

Kriszta
Jobbulást nektek!
Már itt is a 40. hét :wink:

Judit
Sajnálom, hogy a pici lány nem szeret utazni...

Ripley
Volt nagy öröm?

A Mikulás mit hozott?

Levinek vonatot /Diesel/, spit, adventi naptárt, Tibi-csomagot és virgácsot :lol:

Mi ma vásároltunk egy kicsit... ülőgarnitúra, étkezőasztal...
Sajnos a nagy felújítás elmarad, mert nem kapunk munkáltatói hitelt.

...és egy kép a szülinaposról:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia!
Nagyon jó fiú volt a Levi, hogy ennyi mindent hozott neki a télapó :-)

Lilla utazni nagyon szeret, csak az új környezettel és a tömeggel van gondja, de hát nem is csodálkozom, mert mindig csak kettesben vagyunk, akkor is ha sétálni megyünk. Megszokta az Ő kis környezetét.

Ripley, mit hozott a télapó?

Timi, Jucuss, Sunflow, Szecs nálatok is járt?

Nálunk apa télapó reggel beosont hozzánk a csoki mikulással és mondta a Lillának, hogy itt járt a télapó :-)
Egyébként, mi mint a nagy gyerekek egymásnak mindig dugtunk valamit a cipőbe. Most már majd még jobban lesz értelme a meglepinek, hogy Lilla kerül a középpontba. :-)

Kép
judit70

Kriszta! Jelentkezem a csütörtök miatt! Köszi, ari vagy.

Kép
judit70

Judit...Nálunk majd ma este jön a télapó...legalábbis Apa akkor jön majd haza. Ráadom a sapkát és odaadhatja Zsoltinak a kis csomagját. Lesz benne bébiétel, Kinder tejszelet, banán és mandarin.
Ennél többet én még idénre nem terveztem számára.
Nekem hozott a Mikulás már szombaton egy nagy doboz gumicukrot :D

Tegnap meg elmentünk erre a Minimanós Mikulásra...meglepően élvezte Zsolti...rengeteget játszott a játszószobában. A Mikulásnak is szó nélkül ült az ölében és hagyta magát fényképezni. Ha lesz kép, hozom majd :)

Kép
Ez ma délelőtt készült :)

Kép
Délután segített nekem rendet csinálni a szemeteszacskók között :D Most nagyobb ott a fejetlenség, mint eddig :D

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Timi.... Édes Zsolti!! Pakolós időszaknak hívtam ezt a korszakát Izának,nálunk ezután a konyhaszekrény alja következett,amit átcsoportosítottam,a műanyagok legyenek kéznél :lol:
Mi is a Minimanós Mikulásra készültünk,de közbe jött Iza szem gyulladása.Majd megnézem a honlapjukat.
Örülök hogy jól éreztétek magatokat!

Judit70 ... A Háda itt darabos ,a Keletinél lévő nekem kicsit drága főleg ,hogy cserélik az árukat és néha azokat amiket ott beáraznak itt megtalálom. :roll:
Tőlünk 3vili megálló,gyakran benézek néha nem is azt veszek amiért megyek,mert az pont nincs,de találtam már nagyon- nagyon jó dolgokat,és nem tudtam otthagyni.
Nézd meg a honlapjukat mert van féláras napjuk ,2x annyit tudsz venni akkor.
www.hadakft.hu/dindex.php?id=60

A mikulás hozzánk is érkezett!!! Nagyon sok dolgot hozott,amit Iza megírt a levelében Anna Peti könyvet,Kirakót (Hercegnőst ).Kicsi Ponyt,és sok-sok gyümölcsöt és kevés csokit,mert nem eszik csokit csak nagyon ritkán :) ( Amit nem is bánok)

Ma volt az Oviban!
Sajnos elvittem az Ünnepségre és haza is hoztam,mert tegnap nem tudtunk kimozdulni becsipásodott a szeme :cry:
Nagyon Rendesek voltak az Óvónők ,mert megengedték hogy mehetnek a kicsi betegek ha nincs lázuk.
Szinte érezték .....Mi meg már nagyon vártuk..mert nagyon jó gyerek Izám.

Azért is hoztam haza ,mert többiekkel sem szeretne a jobb érzésű szülő kitolni,hogy lebetegedjenek az egészségesek. Persze sokan nem így gondolkoznak. :( De ezt már Kia is kifejtette :roll:

Kriszta... PETRA!!!!bevárja a 40.hetet!! :wink: :wink:

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok!

Judit,
termeszetesen nalunk is jart. Az oviban es a munkahelyemen penteken. Apukanal szombaton, otthon pedig mire hazajott vasarnap. Sok gyumolcsot, jatekot kapott es keves edesseget. Anna sem orul a csokinak. Nagy slager nala az aquabeeds es mivel szorgalmasan alkot kifogyott nehany szin es azt potolta a Telapo/Mikulas (kinek melyik szimpatikus :))

Kriszta,
4 NAP! Tessen vagni azt a centit :)

Timi,
Nagyon cuki Zsolti. Ez a terpesz :) baratom!!

Jucuss,
nalunk kimaradt a pakolas szerencsere. Majd Morzsika pakolhat. En is jartam a Hadaban a Bosnyakhoz kozel de eddig meg semmit nem talaltam amit szerettem volna. A masik ami a keleti kozeleben van tenyleg draga, de oda nagyon szeretek jarni, mert Annanak ott majdnem mindig kapok amit keresek.

Szecs,
tavasszal jon ki a masodik es egyben utolso resze. Akkor majd en irigykedhetek rad ha mesz megnezni :) Egyebkent nagyon jo volt (es ezt nem azert irom, hogy bosszantsalak :))

Lassan indulok haza. Meg ket het es vege az ev dolgozos reszenek!!!

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Lányok, ez nagyon jó, hogy nem kapnak a gyerekek és nem is annyira szeretik az édességet.

Jucuss, köszi a Háda honlapot, én is sokat voltam a féláras napjukon is. Nem messze dolgoztam onnan az Angol utcában a Nap TV-vel szemben.

Sunflow, ez nem semmi te is már a 30. hétnél tartasz.
Jucuss és a te terhességed között kb. annyi idő van mint köztem és Szecs között volt, ha jól emlékszem.

Timi, a képen Zsolti lépeget? Várjuk a télapós képeket. Jövőre már mi is megyünk Minimanó-s télapó ünnepségre :-)

Kép
judit70

Judit....nem, még nem lépeget. Csak feláll és nagyon tetszik neki :)

Timi
Kép
vt72

Judit, mi is rakunk egymás csizmájába Mikulás ajándékot :) .
A gyerekeknek Shrek figurákat, hógömböt és szaloncukrot hozott a télapó.

Timi, nagyon jók a képek, főleg a koncentrálós :) !

Jucus, Iza szemecskéjének gyors gyógyulást kívánok! Biztosan nagyon örül, hogy megkapta a Télapótól, amit kért :) .

Kép

Kép
ripley

Sziasztok!

Kriszta, nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!
Nálunk is járt a Mikulás, Blanka zenélő plüssnyuszit és pillangós morzsolgatós kendőt kapott, Apa pedig csokit. Én is gyümölcsöt kaptam és cukormentes lekvárt, mert kifejezetten utálom az édességet, szerencsére :D
Megy a dobozolás itthon, barátaink segítségével már vasárnap át is viszünk egy adag holmit :roll:
Timi, jövőre mi is megyünk veletek erre a Minimanós bulira!

KépKép
Kép
szecs

Kezd körvonalazódni egy találkozó jövő Mikuláskor :D
Remélem azért majd hamarabb is sikerül egyet összehozni :)

Timi
Kép
vt72

Timi, tavaszról már volt szó! Nem? Amikor már Jucuss, Sunflow is jobban tudnak mozogni.
Na, mielőtt lecsapnál a poénra, a babákkal való mozgásra gondoltam :-)

Kép
judit70

Judit,
en mar most is remekul mozgok a babaval :) (a tobbit meg hagyjuk :))

KépKép
sunflow

Timi
Zsolti nagyon ügyes a pakolásban..
Szép nagyfiú!
Levi a konyhában szeretett pakolni inkább..

Ma ide regisztráltam... 18 kép, kéthetente, ingyen..
http://kepest.hu/_public/invitation.asp ... 9711500e9f

..és tegnap lemaradt a kép:/nem akarta feltölteni/
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia... Ez nem semmi!!
Ez már Karácsonyi ajándék is??? :lol: :lol: :wink: :wink:
Megnéztem a linket, jóóó!!! Köszii!! :)

Kép

Kép
jucuss3

Judit70: Találkozunk holnap??

Petra teljes csöndben, semmi jel nem utal arra,hogy ki szeretne jönni :( :( , úgy tűnik, megfelel neki a jelenlegi Petra-lak.

Pedig sietnünk kellene haza a kórházból, még a beiglit meg kell sütni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon jók a képek, amiket feltöltöttetek!!!

Szecs: mikor költöztök és merre??

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!

Kriszta, hogy vagytok?
Újpestre költözünk dec. 20-án :D :roll: :D
Kia, jó kis szülinap lehetett! Te aztán kiművelődhettél a vonatok/autók terén az elmúlt években :D Valamelyik torta saját gyártmány?

KépKép
Kép
szecs

Kia, ez igen!!! Ezt a sok tortát és ajándékot egyszerre kapta Levi?
Aranyos a babával :) ... nálunk is babáznak a fiúk, van pisilős babájuk is :lol: .

Kriszta, ahhoz képest, hogy milyen jelek voltak már a 30. hét előtt, most Petra "elkényelmesedett" :) . Karácsonyra azért biztos "meghozza a Jézuska" :wink: .

A tavaszi találkozót én is észben tartom!

Babai, mi van veletek?

Kép

Kép
ripley

Kriszta, úgy néz ki még most, hogy találkozunk G.I-nél. Most telefonált a párom, 90%, hogy el tud előbb jönni!
17 órára mész?

Kép
judit70

judit70: igen, 17-re!!!

ripley: GI azt ígérte,hogy karácsonyra itthon leszünk. Ma megbeszéljük a jövő hetet. Azt már mondta, hogy pénteknél tovább nem maradhat Petrus a jelenlegi Petra - lakban!!!!

szecs: TÜRELMETLENÜL!!!! :? :? :? De jó, ezek szerint az új lakásban karácsonyoztok!!!!!!! Ez szuper!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta! Még 1 nap :-)

Sietek, remélem odaérek időben és dumcsizunk megint egy jót mint augusztusban!

Kép
judit70

Sziasztok!

Ma nem ment bölcsibe Manó, mert nincs áram, se fűtés...

Jucus
Nincs mit...
Ez csak a szülinapi ajándék /nagyszülőktől és tőlünk... én vettem a babát/
ez a doboza :lol:
Kép

Kriszta
DRUKK!!!!!

Szecs
A dec. 20. már itt van..
Akkor már pakolgatsz?

A Thomas torta még novemberben volt - Anyós rendelte, mert akkor volt itthon a kicsi lánya, a kicsi torta /Diesel - Levi felismerte/ az én művem... az autót Anyuék hozták :roll:

Ripley
Ez is pisilős baba.. de még azt nem mutattam Levinek...
Akkor szegény mindig pisilne :lol:

Hétvégén vidék - nagyszülők, hétfőn nyaki uh, kedden nődoki, szerdán vérvétel és ügyvéd /kulcsátadás/...
Majd jövök...
Jó hétvégét Mindenkinek! :D

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,volt valakinek mellgyulladása,vagy tályog?39 fokos lázam van 2 napja,a mellem tiszta vörös,és nem tud belőle a baba szívni,nem tudok fejni sem.

ildibildi

Ildibildi, nekem volt mellgyulladásom kb. 2 hónapja (piros volt a cici és lázas voltam) Aloe Vera növényt kettévágva rárögzítettem a mellemre fél napokra. Napközben 3x-4x biotronlámpáztam. Zúzott káposztalevelet is tettem rá.
Közben szopiztattam Zalánt, bár ez pokolian fájt :roll: .
4-5 nap alatt rendbejött.
Gyógyulást kívánok!

Kép

Kép
ripley

Köszi!
Én is próbálom szopiztatni,de 1 percig szopizik,majd tépkedi,a fejés sem megy,félek,hogy elapad a tejem,holnap megyek szoptatási tanácsadóhoz, :(

ildibildi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?