Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz: hú de jó ez a fa színű csempe a fürdőben. Olyan kellemes hangulatúnak hat! :) A skacok is nagyon helyesek :D Jót nevettem a "szégyenlős" képen!
Ma egyébként ráadtam Bálintra a csizmát, és jó meleg volt a lába a takaró nélküli overálos babakocsis tologatás után!

Zsófi: jajj nagyon sajnálom Katát :( Remélem hamarosan áttörik az a fogacska!!!

Törpilla: 36. hétre születtek a srácok pontosan, és 2480 volt B illetve 2890 G súlya.

Babusok: de jó hogy levolac segített. Nekünk is van itthon egy üveg a biztonság kedvéért!

Móni: szerintem elég ha a legtöbbet hordott cipője betétes a gyereknek. A többi lehet betét nélküli. Amúgy is megoszlik a vélemény arról, hogy kell e harántemelés vagy sem. Valaki azt mondja, hogy nem kell, valaki meg azt, hogy de kell!

Timi: fura szomszédod van. Jól tetted, hogy hívtad a polgárőröket.

Ma srácok rém rosszul aludtak. Bár Bálint délelőtt aludt egy jó nagyot, de Gergő alig, aztán délután is alig, és még estefelé is alig. Egész nap matricák voltak :( Gergőnek adtam panadolt éjszakára, mert elég zúzósak mostanság az éjjeli alvások!

Kata
labkat
 
 


Csak átlóztam kicsit... :oops: :oops:

Nyuszi!
De nagyok lettek a lurkóid!

Timi!
Nincs miért elnézést kérned, jól tetted. Akárki lehetett volna.

Ma olyan jót röhögtem! Fül-orr-gégészeten voltunk (Balunak kell ismételni a hallásvizsgálatot, nem figyelt oda, amikor csinálták) és a váróban belebotlottunk egy másik ikres családba. 8 hónaposak a kicsik, anyuka+apuka+nagymama hármas vitte a lurkókat dokihoz. Mi a párommal (gonoszak vagyunk, tudom), vigyorogtunk, mint két tejbetök, én szükség esetén elvezénylem a hármat majdnem bárhova, de a párom is megoldja, amit meg lehet. És néztek nagy szemekkel ránk, hogy nekünk nincs segítségünk... Amikor meg közöltem, hogy vészhelyzetekre van egy szál bébiszitter, akkor a padlóról kellett felszedni az állukat. Valami hihetetlenül dagadt a májam (öntelt hólyag vagyok, tudom). :oops: :oops: :oops:
vovanda
 
 


Zsófi!
Az enyém januártól jön. Jasmine-nal néha megállapítjuk, hogy kicsit egymás életét éljük. :lol: Néha összeeresztjük a kölköket legelni, de nehéz összehozni, hiába lakunk egy városban.
vovanda
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket :D

Babus,sikerült a pipi?

Zsófi,fogacska?Jobban van már Kata?

Törpi,ismerős,ha szólsz előre,akkor csakazértis...tegnap szegény Noémire amikor rászoltam,hogy vigyázz,forró a sütő,annyira megijedt,még meg is sajnáltam.Mondjuk viszonylag közel engedtem hozzá őket,és érezték,hogy elég meleg a helyzet,de végül nem ment oda egyik se.

Szerintem is úgy kell megpróbálni,mikor apa is otthon,végülis régeben,amikor mi is kicsik voltunk,a legtöbb házban csak ilyen fűtési lehetőség volt,amikor nézem a régi fényképeket ott van a cserépkályha...

Vanda, :lol: van aki egy gyerek mellé is riasztja a családot,ha valahova kell vinni.

Lányok,nekünk egyre rémesebbek az éjszakák...nem tudom mi lett Noémivel. :(
Vendég
 


Nyulasz: éjszakát sajnálom :cry:
képek szupik, utso nagyon édes :wink:
elsö pisi félig kifolyt alig lett, azért hátha elég, raktam fel még1 zacsit de Laluka ma nem akart együttmüködni :?
Vanda: jol vagytok??? irjál már kicsit magatokrol :wink: (másikba is várunk ám :wink: )
Kata: nem figyelted meg h idöjárásváltozásnál nyüszibbek? nekünk nagyon az volt amig kisebbek voltak :?
Törpi: de kandallo nélkül is van fütés nem? lehet akkor még vártok 1 évet és akkor már biztosan megértik h az bizony tényleg veszélyes
Timi: hu micsoda délután :shock: :? sztem jol tetted h telefonáltál sajnos az ember sosem tudhatja :?
esik a ho aminek most annyira nem örülök, mert el kell mennem a laborba ugye és ha sok ho esik nem fogok tudni feljönni a kocsival :? kicsit meredek a kocsifeljáro :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Nyulasz éjszakát sajnálom!

Vanda: nem vagyunk egyformák, én is nézni szoktam, hogy minek 1 gyerek mellé 3 felnőtt-gyakran látok ilyet.

Enyémek tegnap meg voltak zizzenve, szinte egész nap ment a vinnyogás, mára ide is ért a hó. Ennek most én sem nagyon örülök, mert holnap mennünk kell a bankba és visszük a csajokat is, mert nem tudjuk kire hagyni őket (ilyenkor bezzeg nem tolong a nép, csak amikor ők úgy gondolják)

Zsófi: Kata javul?

Babus: pisihez drukk!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus!
Megvagyunk, melóhelyen rumli, meg itthon is, lótok-futok sokat. Készülünk a bölcsire, Balu várja a Mikulást...

Zsófi!
Igyekszem én, olvasni olvasok, írásig nem nagyon jutok el. Túrom a netet, állást is keresgélek (hátha beesne valami jobb), a kötelezőnket intéztem, meg ilyenek.

De virul a fejem: 11én randalírozok! Jön a Moszkvai Balett, a Diótörő lesz, barátnőmmel megyünk megnézni. 8)
vovanda
 
 


Zsófi: popora nekünk a gyogyszertári hintöpor vált be se dokis kence se sudockrém
jobbulást :wink: hu olyan nekem is volt ha azt se tudtam hányszor és kihez keltem :oops: kitartás :wink:
Timi: és nem tudsz hivni segitséget? multkor én is voltam Csajokkal és az ügyintézö meglepöen kedves volt, még kérdezgetett is (mondjuk pont jo passzban voltak és rendesen viselkedtek :lol: )
no pipi leadva remélem elég lesz :? délután ha odaér Apa kiderül h lett-e eredmény (azaz elég és értékelhetö)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Vanda: jol van akkor "csak a szokásos" :wink:
most akkor h lesz lehet gyes mellett dolgozni csak 6 orában? tudsz valamit? én annyi mindent olvasok de még mindig nem tudom mi az "igaz", bár gondolom a tuti csak akkor derül ki ha elfogadják...

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: csúnya popóra vékonyan Canesten és rá Bepanthen. 2 nap alatt rendberakja. Nálunk is ez van fogzáskor amíg át nem tör. Kitartás!

Babus: anyós lett volna, aki itthon is van, de pont mikor indulnunk kell, őneki le kell mennie ide a faluba egy emberhez beszélni-nem mintha nem érne rá mondjuk, amikor megjöttünk. Ezért vagyok kiakadva, hogy amikor ők úgy gondolják jönnek, magánéletünk nem lehet, mert ha nem jöhetnek akkor amikor ők akarnak, akkor itt a világ vége. Anyut felhívtam, szabit vesz ki és jön, bár neki most fizetések vannak, nyakig munka, de ma megcsinálja a holnapi melóját is egy kolléganőjével. Szegényt sajnálom, de ő az akire bármikor számíthatunk, pedig nem itt lakik.

Most szívesen laknék panelben: nem esett túl jól a hólapátolás+ Alexa rám van tapadva, kávét inni is csak úgy tudtam, hogy közben rajtam lógott.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus!
Max. 6 órában lehet január 1től gyes mellett dolgozni.
vovanda
 
 


Zsófi: a szobájukban rács mögött. Gyönyörűen eljátszanak, észre sem veszik, hogy nem vagyok ott, bajuk nem lehet. Meg simán hallom kint, hogy mit csinálnak bent. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Vanda, én is 4 órás melót hallottam, ami mellett még kapsz gyest. És ikreseknél ez most hogy lesz? Meddig kapjuk? És mennyi óra meló mellett? Ugyanaz vonatkozik ránk is már?
Mindig is mondtam, hogy boszorkányos, ahogy a 3 gyereket tereled egyedül.

Zsófi, sajnálom az éjszakát :( Nekem is ismerős, de szerencsére már csak távolról. Necces éjszakám volt nekem is, 3x riadóztatott Emma, egyszer meg Míra :shock: (nekiállt beszélgetni hajnalban). Mellesleg fél2-kor kerültem ágyba egy bulizós este után. Még abban sem vagyok biztos, hogy minden sírásra felébredtem :oops: De már annyira rám fért :roll:

Nyuszi, Babus, kandalló attól függ, hogy mekkora lesz a gázszámlánk :? Addig nyugszik a téma, talán tényleg jövőre már egyszerűbb lesz. Most épp a nekem is forró radiátort tapizza Míra boszorkányokat megszégyenítő fapofával.

Timi, tényleg, hogy lapátolsz? Nekem le kéne nyomnom a két teraszt meg legalább a garázs előtt, hogy apa haza tudjon jönni, de esélytelen, hogy kimenjek a csajokkal. Alvás rapid volt ma délután, reggel későn ébredtek. Valamit valamiért :? Így az az idő is kilőve. Bankhoz szorítok! Anyóstéma ismerős, bár én tegnap nagyon el lettem kényeztetve, délután is kaptam kimenőt Miku ajándékokat venni, meg este is ő jött bébicsőszködni, míg mi apával züllöttünk. Önként! Fel is írom valahova, mondjuk ide :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


GYES: a törvénytervezetben maximum heti 30 óra van, nem tudom, a kormányszóvivő miért csak a 4 órát emlegette. Közszférában a gyerek 3 éves koráig köteles a munkáltató biztosítani a részmunkát (haha, vicces), egyébként az, hogy hány órát dolgoztok és meddig részmunkáztok, teljesen munkáltató-függő, ikresekre sincs semmi külön cucc.

Törpi!
Dehogy boszorkányos. Tudnád, milyen hárpia vagyok, amikor már nagyon tele a cipőm...Meg amúgy is, már Scarlett O'Hara is megmondta: a muszáj nagy úr! :lol:
vovanda
 
 


Törpi: hála nem esett nagy hó és én csak a gyalogutat lapátoltam a ház körül, ki a kapuig, meg az előtt egy kicsit. A kocsibejárót nem kellett, ennyi simán elfér, nyílik a kapu, első teraszról lesöpörtem, hátsó javarészt fedett, csak amit befújt kellett lesöpörnöm. Hamar megvolt, közben időnként bekukkantottam, hogy rendben vannak-e a csajok. Jó ez az ajtórács nagyon, így én sem aggódok, nem lehet bajuk.

Mi beizzítottuk a kandallót, de el van kerítve Krisztián régi kiságyának a rácsaival. :)

Én meg a babakocsihoz varrok éppen a hátuk mögé polárplédből olyasmit, minta lábzsák-csak ugye az van és patenttal hozzá fogom fogatni. Így olyan lesz, mint egy zsák és alúról nagyon meleg. Remélem sikerül. Varrógépem persze nincs, úgyhogy kézzel. Hát átkozódom is, amiért mindíg lemondok róla.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


negatiiiiiiiiiiiiiiiiiiv :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: huh

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok, jaj de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vanda, jól értem, akkor csak akkor kapom a gyest a lányok iskoláztatásáig, ha max 6 órában vállalok munkát?
Hárpia én is tudok lenni :oops:

Timi, a "csak keveset kellett ellapátolnom" is meglehetősen szép listává lett :shock: Az én lányaim nem tűrnék, hogy kitegyem a lábam a házból nélkülük. Varrogatáshoz kitartást! Én csak azért nem veszem elő a gépet, mert lusta dög vagyok. Na meg mert nincs türelmem nekiállni semminek, pedig már tavaly óta tervezem, hogy a kandallóra varrok zoknikat mind a négyőnknek.
320m3 gáz fogyott egy hónap alatt. Asszem nem fogunk sokat gondolkodni a kandallózáson mi sem :? Bármilyen rács? Ezeknek semmi nem tabu már :x A tüzelőt meg végképp nem tudom, hova tenném, mert ha benn tartom szétpakolják, ki meg nem mehetek a garázsba érte, hogy ki ne zúduljanak utánam a hidegbe. Na majd csak lesz valahogy.
Ma már az őrület határán vagyok tőlük. Többieknél milyen a helyzet? Ugye csak a front teszi :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Babus!
Szupi!!!

Törpi!
Jól érted!
vovanda
 
 


Babus: hurrrrááá! :D

Törpi: én meg évek óta sírok egy varrógépért, csak mindíg sajnálom rá a pénzt, mondván úgyis keveset kell csak, arra meg ott a varrónő. De olyan jó érzés, amikor kész van és jó is! Az egyik már kész, csak patentok kellenek rá, hogy a lábzsákkal egyesíteni tudjam. Tisztára lelkes vagyok! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi!
Én a múlt héten 4 kicsi műanyag székre varrtam huzatot a két kicsi praclimmal... :lol: :lol: :lol: :lol:
vovanda
 
 


köszi Csajok arik vagytok :wink:
Törpi: én ugy értelmeztem ahogy irod az alapján amit Vanda irt
Timi: hu de ügyi vagy :wink:
Vanda: Te is ügyi :wink: megvettétek az ikeás asztal-szék szettet végül, ha igen melyik lett?
Zsófi: koppkopp jaj de jo

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Vanda: ügyes vagy! :wink:

Kész van mindkettő! :D Holnap patent és máris kályhameleg lesz a babakocsi. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Melcsi!
Más megoldás lett végül. Eszembe jutott, hogy a dohányzóasztal lent figyel a pincében lassan 3 éve. Felhoztuk, és ahhoz lett 4 műanyag szék (ezeket majd alkalmasint cserélem).

Timi!
Te is ügyes... :D
vovanda
 
 


Jó reggelt!

Lányok,ez valami módosítás,hogy nem " lehet dolgozni" hanem "kell",hpgy gyest kapjunk???

Babus,huráááááááááá :D

Varrogatók ügyik nagyon!Én lusta is,és béna is :oops:
Vendég
 


Nyuszi!
Nem kötelező melózni. Eddig lehetett 8 órában melózni GYES mellett, január 1tól csak részmunkaidő lehet (halkan és magamat összehúzva mondom: ezzel maximálisan egyet értek, lécci ne lincseljetek meg :D).
vovanda
 
 


Jó reggelt!


Vanda: én is egyet értek. :wink:

Hangának karácsonyra kisfotelt kell vennünk. Ez a nő folyton felmászik a miénkbe és ott élvezkedik. Ha valaki valahol lát, akkor szóljon!

Nyulasz: én is béna vagyok (vagy csak önbizalomhiányos :? ), csak néha elkap az alkothatnék. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus: boldog névnapot kívánok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Vanda,ja értem.Azt hittem kell :roll:

Timi,én nézegettem kisfotelt,de letettem róla,mert nagyon-nagyon kicsik voltak,pedig képen jónak tűntek.AZért ha látsz valami jót,szólj.

Valaki használt már napelemes világító füzért?Vajon rendesen működik?

http://teszvesz.hu/item1342196394_napel ... zosor.html
Vendég
 


Babus,boldog névnapot! :D :D :D
Vendég
 


jo reggelt!
éjjel hányt Lalu többször is :(, de brutál több mint 2 orát fent voltunk mázlimra Apa addigra már hazaért...
sztetek mi lehetett? tegnap kaptak activiát azt a folyékonyat, Lalunak annyira izlett, h 2t megivott, Tami csak 1et és estére meg junior italt kaptak, mert nem volt 3as tápi és gondoltam kiprobáljuk aztán lehet mind2 ludas
most reggel odaadtuk, aztán meglátjuk mi lesz igy talán kiderülh akkor mi is volt a baj de Apa szerint a j.ital mert van benne vanilia és kicsinek hánytak a vaniliás tejpéptöl
én meg nem láttam mert a doboz elejére nincs is ráirva h vaniliás csak az összetevöknél emlitik :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


köszi köszöntést, a nagy izgalomban ma még eszembe se jutott :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,szegény Lalu :( Tényleg lehet a vaníliástól? :roll: No reméljük csak az,és nem beteg lesz!
Vendég
 


no hát nagyon ugy tünik :( mondta h fáj a poci és hányt is :( nagyon remélem h tényleg az és nem vmi hányos virus :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok, nagyon boldog névnapot kívánok!
Lalut sajnálom, de én is a tejitalra tippelek. Nálunk is ez a szitu, bizonyos kajáktól Míra menetrendszerűen hányik.

Mi ma megkaptuk a 18 hónapos oltást végre. Eddig semmi gyanús, csak Míra nyafog, hogy fáj-fáj. És mutogatja az oltás helyét. De ilyen hidegben nem szívesen vizezném a lábát :? Eddig egyszer sem kellett, talán most sem lesz gond - mondta a strucc mama és beledugta a fejét a homokba :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi, Törpi: Nektek is köszi :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: szegény Lalu! Remélem csak kajagondok, nem vírus!

Köszi a bankos drukkokat, sikerült, nyertünk 1 évet. Addíg még tuti lesz tető a fejünk felett.

Törpistrucc :lol: ne legyen gond!

Lányaim 1 alvás címen 1 órát aludtak. Próbáltam Alexát visszaaltatni és ő is próbált még aludni, de nem sikerült. Így uzsi után tuti le kell rakni őket egy kicsit, mert tegnap is csak kínlódás volt a délután. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timi76 2010.12.02 14:41-kor.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: ja de jooooooooooooooooooooooooooooooooo :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi, hurrrrrráááááááááááááá!!!
Azon mindig is döbbentem, hogy mennyit alszanak a lányaid. Éjjel minimum 12 órát, és még nappal is ráhúznak nem keveset. Enyémek összesen alszanak 12-t a napközbenivel együtt, max 13-at. De mitől függ, hogy melyik gyerkőc mennyit igényel? :shock: Pedig én nagy alvó vagyok. Lehet, hogy az apjukra ütöttek?

Ma találkoztunk volna Zsuzska gyerkőceivel, sajna lemondták, lebetegedtek. Sajnálom szegénykéket, és tök jó délutáni programnak bizonyult. Erre marad szegény gyerekeimnek az uncsi anyjuk, mert még csak a hóba sem tudunk kimenni, ami megint szakad. Ébredhetne már Emma is, mert aztán este nem bírom letenni. Megyek is, mert Mírától meg nem lehet írni, túlzottan tetszik neki az egér, mindig kiléptet.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: igazából Hanga a nagy alvó, neki ennél jóval több lenne az igénye az alvásra, de Alexa nem hagyja. Könnyen is alszik el-bárhol-bárhogyan, ha ő álmos, akkor alszik. Túl szép lett volna, ha Alexa is ilyen, de nem panaszkodom. Éjjel 11-12 óra megvan egyben (legalábbis én nem ébredek fel :D ), nappal meg küszködünk. Ez van. Majd beáll ez is, mint eddíg minden. Most pl. éppen azon filóztam, hogy akkora a dumálás a szobájukban (uzsi utáni alvást terveztem), hogy kihozom őket, de míg írtam a hsz-t elaludtak a csendből ítélve. :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: gratula a 2. foghoz! :D Ez azt jelenti, hogy 1 évünk van, hogy eladjuk nyugodtan a házat mindenféle bűntetőkamat nélkül. Ha szerencsénk van (ami nem szokott), akkor a jelenlegi tartozásunk összegéért el tudjuk adni és adósság nélkül kiszállunk a hitelből. Ha nem.....arra nem is akarok gondolni!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi,drukk,hogy ne legyen gond az oltás miatt!

Babus,hogy van Lalu?

Timi,bank,éljenéljen!Rövid alvás...ma nekünk is rövidebb volt a szokásosnál.

Zsófi,éljen a 2.fogacska :lol: Tünetek elmúltak?
Vendég
 


Jó reggelt!

Babus,mi van Laluval?

Törp,megúsztátok láz nélkül?

Többiek,remélem mindenki jól van!
Vendég
 


Jó reggelt!

Babus: mi a helyzet nálatok? Remélem minden rendben!

Én alig élek. Éjjel 1 órán keresztül rohangáltam hol Hangához hol Alexához. Gőzöm nincs, hogy mi lehetett. Hol egyik sírt, hol másik.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jo reggelt!
koppkopp Laluval minden ok eddig :wink: jövök még

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: figyeld majd, h esetleg idöjérásváltozásnál nyugtalanabbak-e...ugye éjjel esett a ho lehet az volt a ludas :wink:
(mi is keltünk többször, de csak inni, beköltöztem éjszakára, nem mertem Lalut "egyedül" hagyni)
Nyulasz: tegnap nekünk is rövidre sikeredett a délutáni alvás :?
Zsófi: gratula fogacskához :wink: Kata már jol van? lehet akkor tényleg a fogacska miatt volt :?
Törpi: mennyire laktok közel-távol Zsuzskáékhoz? mi is ennyit alszunk :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


koppkopp Lalu jol van, este lementünk azért dokihoz mert höemelkedése volt, de azota semmi koppkopp
ja doki szerint calici (igy irják? :oops: ) de sztem nem mert azota se hányt és hasmenés sincs (koppkopp remélem nem is lesz és tényleg nem az :? )
tegnap nem nagyon ettek inkább csak a ropi ment, ma reggel se voltak nagy evök sebaj, inni isznak viszont lehet tényleg megviselte pocit az a vaniliás cucc :?
mi jol behavazodtunk (de ma még nem merek kimenni ), Apa holnap céges ebédre megy du. meg segit a barátunknak megcsinálni a riasztot az épülö házukba (aki segitett költözködni) igy csak vasárnap lesz szabad
szeretnék végre szánkozni remélem tudunk majd :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Kata megint eltünt, remélem nem megint korház :? tud vki vmit???
Ranával mi lehet? remélem Ök is jol vannak :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok, jaj de jó!

Nyuszi, úgy tűnik most már megússzuk. A mai napot kell még láz nélkül túlélni, de eddig semmi jel nem mutat rá, hogy közelítene. Veletek mizu?

Timi, sajnálom az éjszakát! Nem vagy Te ehhez hozzászokva, mi? :wink: Amúgy nálunk is furi volt, mert bár Emma csak a szokásos egyszeri szomjas kelését produkálta (és pikk-pakk elaludt, pedig 3-kor kelt), de Míra negyed7-kor felébredt, iszit kért, majd csak kínlódva aludt vissza egy kicsikét, de 7kor márnálam volt, mert kezdte ébreszteni Emmát. Ő is jófej tesó. Ha én nem alszom, más se tegye.

Ki is borultam, mikor apa reggel közölte a hóállást. Autó a garázsban, apa buszozott, én csajokkal kihagytam a szokásos pénteki programunkat, mert esélyem nincs elnyomni a havat. Konkrétan beragadtunk :? Ha segélyellátásra lesz szükségem, szólok, egyenlőre a net még megy :lol: Csodálkozom, mert anyuméknál a városban tegnap az sem volt tévével együtt.

Törpék kiakadva, mennem kell.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Babusok, max 10 percre autóval.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Babus: igy utólag is boldog névnapot, szegény Lalu, örülök hogy már jobban van

Timi: ügyes vagy a varrással, én is régóta szemezgetek varrógéppel, de most kaptam egy régit a nagyimtól (ő varrónő) és izgulok remélem még nem felejtettem el hogy is kell szépen varrni

Törpi: reméljük nem lesz láz

Zssófi: akkor ti is belehúztatok fogügyileg :D Lauránál szerencsére semmi gond nincs a fogzással, hátha nálatok is csak az eleje telik ilyen nyűgösen

Nálunk most 2 napja non-stop ordítás van, de tuti az idő, (meg telehold?) mert én is kótyagos vagyok, igy még jobb az ordító gyereket pesztrálni :evil:
nem is tudom túlordítani őket pedig egy idő után elszakad a cérna, és ilyenkor a babusgatás már nem megy nekem
egy tisztába tétel kb 10 percig tart, és közben mindig attól rettegek, hogy mikor vissza próbálom fordítani őket a hátukra, megnyomom a pocijukat

viszont Réka nem nyálzik, kinn van 4 foga, és mintha elvágták volna, nincs szükség előkére ennek örülök :D

Móni
KépKép
reunion
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?