Új privát üzeneted érkezett!

Jucusss....remélem sikerül mindent elintézned. Izának jobbulást!

Kia...növöget Manóka rendesen :)
A téli Levi után most egy nyári baba...pont fordítva lesz minden :)

Kriszta...kitartás!
Petra úgy látszik nagyon jól érzi magát odabent :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Tegnap voltunk a 3 hónapos vizsgálaton+szurin.
Lillácska nem semmi: 49 cm-rel született, most 60 cm. Súlya: 2490 g-ról, 6150 gramm. Nem sok ez? A doki szerint szépen fejlődő baba.
Van is étvágya a drágámnak!
1 hete zöld a széklete, azt mondta a doki, hogy a 2-3 naponkénti, illetve zöld széklet a tápszertől van.
Most nagyon sírt a szuri után. A 2 hónaposnál nem volt ekkora sírás.

Jucuss, hát a legrosszabbkor jött neked. Ilyenkor ha elmennél táppénzre, akkor mi van?
Izának jobbulást!

Kia, Manóci szépen növekedik. Hajrá, csak így tovább. Nyári baba lesz, az nagyon jó, mert sokat tudtok majd levegőn lenni.
Végül is nekünk is szerencsénk volt, hogy ilyen sokági váratott magára a tél.
Na majd most, a hétvégén jön a hó!

Kriszta, hogy vagy?

Kismamák! Van egy doboz melltartóbetétem, csak kibontottam, nem használtam, mert sajnos nem volt annyi tejcsi, hogy kelljen, ha valakinek kell szívesen odaadom.

Kép
judit70

Judit, a mi babánk 3280-nal született, 9 napig fogyott, most 5600. Nagyon nő Lillácska:).

babaimádó
Kép
babaimado

Judit...Zsolti 3720-al született, 4 napig ő is fogyott, három hónaposan 5370 gramm volt. Igaz, most is a pehelysúlyúak táborába tartozik...így legalább tegnap tudtam úgy porszívózni, hogy egyik kezemben Zsolti, a másikban a porszívó :) De így legalább nem üvöltött és ez nekem nagy könnyebbség volt :D

Timi
Kép
vt72

Babaim, Timi!
Lilla is fogyott 4 napig, 2350-el hoztuk haza.
Szerintem sok ez a hízás, de azt mondják, hogy a tápszertől híznak ilyen gyors ütemben.

Timi, hát, remélem, hogy én is fogok tudni félkézzel porszívózni, hogy az egyik kezemben Lillus lesz. :-)

Babaim, hogy vagytok? Mesélj időnként!

Kriszta, esett a hó, hogy vagy?

Lillának megmutattam reggel az első havat az életében.

Kép
judit70

Judit, ne ringasd magad hiú ábrándokba :) :lol: ...félkézzel porszívózni Lillácskával...
Egyébként egy baba nem tud elhízni, diétáztatni meg úgy sem lehet :roll: . Nekem mindkét fiú 6 kg-n túl volt 3 hónapos korára :shock: .

Timi, jó volt a közös játszás Zsoltival!

Kriszta egyben lehet még??

Kép

Kép
ripley

Jelentem alakulunk.

babaimádó
Kép
babaimado

Ripley...mi is nagyon örültünk, hogy itt voltatok! Zsolti eltanulta Zalántól, hogy a keljfeljancsi-macit hogy kell lenyomni :D

Babaim...ennél bővebben is írhatsz magatokról :lol:

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Judit, szép súlya van babónak, ki határozza meg a tápszer mennyiségét? Amúgy Vivi 5 hónaposan 9kg volt, úgyhogy azért kicsit figyelj oda rá. Én azóta is szenvedek, hogy ne egyen annyit. Igaz nem édességgel tömi a hasát, de azért nem szeretném, ha duci tinédzser lenne belőle. Este 6 után már egyáltalán nem eszünk, csak vizet iszunk. Most alakult ki nála, hogy nem zabál össze mindent, tegnap este pl. nem vacsizott, amit nem is bánok. Nem eszik már annyit.
DE ha Lilla éhes, adj neki enni, majd le mozogja, amikor elkezd kúszni-mászni. Vivi is így volt vele.

Nincs hordozókendőd Judit?

Timi, miért üvölt Zsolti a porszívózásnál? Fél tőle? Vagy mert akkor nincs a kezedben? :D

Tegnap leesett itt is a hó, Vivivel le is mentünk reggel, hát nagyon élvezte :D

No majd még jövök...

KépKép
b_judyt

Sziasztok!

Már vagyok, csak nyugiban vissza kell olvasnom!
Petra, tündér vagy, hogy megvártál! :D
Jövök majd hosszabban, képekkel...

Puszi mindenkinek!

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok!

Penteken itthon maradtunk Annaval mert nagyon elfaradtam. Delelott elmentunk megvettuk a babakocsit. Sotetkek, vajszinu valtozat a mar emlitett Chicco Simplicitybol. Nagyon orulok neki. Bele is probaltuk Anna egyik macijat es a teli labzsakot amit varrtam bele.
Tortent egy nagyon fura dolog hazafele ami elegge felduhitett. Egy no a villamosmegalloban odaszolt Annanak hogy menjen oda mert sugni akar neki valamit. Termeszetesen nem engedtem!! De annyira felduhitett, hogy nem is vett tudomast arrol hogy en ott vagyok. Nem volt kedvem osszetuzesbe keveredni vele, de most igy utolag banom hogy nem szoltam neki hogy ne piszkalja a gyerekemet. Olyan fura dolgaik vannak az embereknek neha.

Tegnap eleg vacakul voltam. Nagyon nehezen viseltem magam egesz nap. Nem kaptam levegot es nagyon nehez volt Gizike. Pedig meg mindig csak 9 kilo van rajtam, de ugy latszik a szalagok sokkal hamarabb feladjak igy a masodik terhessegnel es nem birjak tartani a pocakot.... no mindegy hamarosan amiatt fogok panaszkodni hogy nem tudok ejjel aludni a siras miatt. Most csak spontan nem tudok aludni....

Nem is panaszkodom tovabb hanem csinalok egy kis rizses-hust ebedre.

Szep napot mindenkinek.....

KépKép
sunflow

Gyors bejelentkezés!

Bocsi, kicsit eltűntem, de még egyben!!!!

pedig Bálintkám úgy feküdt le aludni tegnap előtt, hogy adott egy puszit és azt mondta, hogy anya készülj, mert Petra most már meg fog születni!!!!!!!!!

DE: Petra nem látja, hogy leesett a hó!!!!!!! :-)

jövök holnap vagy még ma du és visszaolvasok

Addig is Puszi Nektek!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!

Bocsánat, egyelőre megint csak röviden, de jelentkezem végre.
Nehéz napokat élünk, felgyorsultak a fogzás körüli események: három napja hígabb és gyakrabban jelentkező széklet, nyűgösség a jellemző, Blanka csak kézben nyugszik meg :( Mindent megrág és tegnap véres lett a ruhácskájának az ujja, innen tudtuk, hogy át is törhetett egy fog, bár még nem sikerült beazonosítanom, hogy melyik... Az éjszakáinkról inkább nem is írok, jobb bele sem gondolni :?
Egyébként minden ok, készülünk a költözésre :) Valaki küldhetne egy kis Karácsonyi hangulatot, mert nagyon nehezen megy a ráhangolódás :shock:
Kriszta, jelentkezz!
Jövök bővebben, addig egy múlt heti kép: Kép unokatesók

KépKép
Kép
szecs

Judyt, a tápszert én adagolom, de a védőnővel egyeztetve. Azt mondta, hogy a mennyiség jó, van amikor még kevesebbet is eszik, de próbáljam meg 4 óránkéntira kihúzni az etetést. Na, ez nem megy.
Én sem szeretném, a dagi baba lenne, szerintem is sok ez a súly, de ha éhes, hogy mondjam, hogy nem kapsz?
Próbáltam teát adni (a védőnő ötletére), hogy kihúzzuk az etetést, megissza a teát és ugyanúgy kéri a hamit is.

Szecs, éjszaka csak felsír Blanka, vagy fel is kell venni?
Nálunk nyálzás megy egy jó ideje, és péntektől Lilla is nyűgös, csak kézben nyugszik meg, illetve a kis öklét tömi állandóan a szájába. Először a nyűgösségre, sírásra azt hittem, hogy a csütörtöki szuritól van (az elsőnél nem volt), de már kezdek a fogra is gondolni, mert mindent a szájába akar venni. Olyan keservesen felsír időnként.
Lehet, hogy mégis fogzás, nem az oltás miatt van?

Kép
judit70

Unokatesók: nagyon édik, húúúúú Vilike mekkora lett :-)
Nagyon komolyan néznek!

Kép
judit70

Judit, gyanús, hogy a fogzás miatt van :( Nekünk a nyálzás+ököltömés utáni első jel az éjszakánkénti 1-1,5 óránkénti ébredés volt :? Általában nem eszik, de mindig cicire kell tenni, hogy megnyugodjon és vissza tudjon aludni. A fogínyvérzés előtti napon kb. 7 alkalommal kakilt, ez is gyanús lehet!

KépKép
Kép
szecs

Azt elfelejtettem írni, hogy az éjszakai kelések számának csökkenését a borostyánláncnak, így közvetve Nektek köszönhetem. Póóóóóóóótolhatatlanok vagytok csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

KépKép
Kép
szecs

Judit, Szecs...üdv a fogzók táborában :) Hosszú és nehéz időszak jön...bár lehet, hogy csak az első fogacskák jönnek nehezen. Minden babánál ez máshogy van...Zsoltit az első 8 alig...a második 8 nagyon megviselte.
Most (kopp-kopp-kopp) úgy látom nyugalmi időszakot élünk :D :D

Vilike és Blanka tényleg nagyon komolyan cukik :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!!
Gyönyörűséges babák!! Nagyon komoly tekintetek :lol: :lol:

Judit.. Lillácska falni valóóó :wink: most még ugy sem igázán tudod szabályozni hogy mennyit ,és mikor egyen,próbálni lehet de ez csak később fog beállni igazán,mikor már tudsz mást is adni tejcsin kívül.

Sun....Megnéztem a babakocsit .Nagyon jó,és praktikus.Én is hasonlót szeretnék,2gyerekkel a tömegköz.nem lesz egyszerű. Még így is bonyodalmas néha :?

Kriszta ...PETRA nem front érzékeny.. ügyes!!!!!! :wink: :wink:

Szecs... Próbálhatod még az ecsetelős Dentinox Gélt ,bár Iza mindig csak nyalogatta,nem tudom mennyire volt hatásos nálunk ,de átmenetileg mindig csend lett utána :wink:
A borostyánláncot a nyakában tartod Blankának?

Kia...Gratulálok.Nagyon formás a pocaklakó,és szépen fejlődik.Olyan kislányos :wink: :P :lol:

Magunkról...Iza most Oviban van,meglepő alig voltak reggel a csoport szobában ,sok a "kis beteg" azt mondta óvónéni. Pedig már nagyon várja mindenki a Mikulást ,szépen díszítve van a csoportjuk is.Abban bízom nem esik vissza.
A pocilakó nagyon ügyes ,mocorog ,de azért még nem túl aktív :lol:

Nem tud valaki homeos. immunerősítőt??? megpróbálnám Izának,hátha jó lenne,és nem lenne itthon minden 2.héten :cry:

A munkahelyi ügyeimet intézem ,már amennyire tudom ,nagyon dühítő ez az egész ,de legalább a végkielégítéssel enyhítenek a problémán.
Valahol várható volt ,mert elindult ez az egész még mikor Izával terhes lettem,de most még is nagyon rosszul érintett :twisted: :cry:
Naa ..jól kipanaszkodtam magam! :oops: :roll:

Mindenkinek Szép Napot!!
Sziasztok!!

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok Lányok,

jajjjj, nagyon sz@rul vagyok, fáj a torkom, szakad rólam a víz....:-(, reggel óta most keltem föl egy kicsit, de megyek is vissza.
szombat du óta elég erősen fájok, de most nem szeretnék szülni amíg össze nem szedem magam!!! .... igaz, már jövő hét a bűvös dátum!!!! Hihetetlen!!!!!!

Juccus: frontmentes időben legalább nem szülök "tömegben" :-)

Puszi Nektek

Kriszta

Visszaolvasok, ígérem, de most nem bírok itt ülni... hív az ágy!!!!! :? :(

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Szecs, Timi, köszi a fogzási infót. Nekem is gyanús volt, hogy az kezdődik, bár még csak 3 hónapos, de minden babánál más.
Nálunk kaki a tápszer miatt 2-3 naponta van, ma van a 3. nap és még semmi :-(
Szecs, azért köszi, figyelem a kakit is.
Akkor beszerzek én is borostyánláncot. Ennyit segített?

Jucuss, kitartás, lesz ez még jobb is. Az a lényeg, hogy a babóra koncentrálj.
Köszi, Lillácska dicséretet :-) Kicsit dagi, de ez van.

Kriszta! Jobbulást és tessék összeszedni magad a jövőhétig. Húúúúúú, mindjárt itt van. Tényleg jó lenne, ha addig nem szülnél meg amíg ilyen szarul vagy.

Kép
judit70

Jucuss,
Meg regebben irtam asszem Kianak, hogy az Echinacea immunerosito. En 6D-s higitasban vettem es hetfotol csutortokig adok Annanak 5 bogyot. Utana pentektol vasarnapig semmit. Azert mert az Echinacea tuladagolva immungyengito. Ezt nem en talaltam ki hanem a homeopatias doktornenink ajanlotta. Ezenkivul kap cebion cseppet is ami aszkorbinsav (C vitamin). Ezt minden reggel.
Sok sikert munkaugyben.

Kriszta,
jobbulast.

Judit,
teszek fel majd kepet Annarol amikor azt mondta a doktornenink, hogy "anyuka, jol fejlodik a gyerek, itt lenne az ideje, hogy csak 4 orankent egyen.... :)" Persze a 4 ora lassan allt be es amikor nyugoskodott en is megszoptattam. Ma 116cm es 18 kilo (vagyis nyurga, vekonyka) rendesen eszik es sokat mozog. Ugyhogy attol hogy most tobbet eteted mint azt a vedono vagy a doki gondolja nem feltetlen lesz duci nagyobb koraban. En akkor buktam ki amikor elmeseltem a vedononek, hogy Anna 3-4 orankent fent van ejjel. Azt ajanlotta hogy adjak este 10-kor tapszert a gyereknek es akkor megtomi a pocakjat es nem kel fel..... nos felkelt. Kb egy hetig kinoztuk egymast ezzel aztan hagytam a fenebe.

Csutortokon GI. Kivancsi vagyok Gizike merre jarkal :)

KépKép
sunflow

Szecs, Judit, Babaim és Jucuss meg Kriszta is!
Ha van kedvetek, jelentkezzetek erre a programra.
Mi ma voltunk Zsoltival az utolsón és nagyon élveztük.
http://babakutatas.hu/

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!
Sun... Megkérdezhetem melyik cég gyártja a bogyókat?
Mert itt nálunk nem minden gyógyszertárban van homeos készítmény.
Előre is Kösziiii!!! :wink:

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

Jucuss,
Egeszen pontosan ugy hivjak hogy Echinacea Angustifolia 6 ill 4 D-s higitasban lehet kapni es a Peitner gyartja.
http://www.nadorpatika.hu/index.php?pag ... &id=195364
A link egy gyogyszertar honlapja. Itt van kep is rola.

KépKép
sunflow

Mamik,
nem tudja valaki veletlenul, hogy mikor van a szuloszobai latogatas szerdankent es hogyan zajlik? Marmint hogy be lehet-e csak ugy esni vagy elore kell jelentkezni, vagy mi?

Elore is koszi.

KépKép
sunflow

Sunflow...szerintem hívd fel őket egyszer. Név szerint nem kell bejelentkezni, de érdemes hamarabb odamenni. Én mikor voltam, voltunk vagy tizenöten :)

Van valami "menetrend"...a hónap első szerdáján van szülőszoba látogatás, a következőkön meg mindenféle előadások. Valami ilyesmi rémlik...de inkább kérdezz rá.

Timi
Kép
vt72

Koszi Timi,
az mindenkeppen hasznos, hogy irtad hogy a honap elso szerdajan van szuloszoba latogatas (az pont holnap van) :) Az eloadasok engem nem nagyon izgatnak csak azt szeretnem megnezni merre kell majd rohanjak ha itt az ido :)

KépKép
sunflow

[quote="sunflow"] írta:sunflowmerre kell majd rohanjak ha itt az ido :)

Ez tényleg hasznos, mert elég bonyolult a kórházban a közlekedési rendszer :)

Timi
Kép
vt72

Sunflow, minden szerdán 13 órától van szülőszoba látogatás, utána 14 órától előadás, csak a hónap 2. szerdáján van este 18 órától előadás. Nem kell bejelentkezni, de érdemes 1/2 1-re odamenni, mert sokan voltunk mi is. Mi a második csoportba jutottunk csak be.
Mi is voltunk szülőszoba látogatáson, tényleg jó volt, így tudtam, hogy hova megyünk majd. Nagyon kedvesek voltak. Amikor mentem szülni, legalább ismerős arcokat láttam. Viktória mutatta be a szülőszobát és amikor mentem szülni, pont Ő foglalkozott velem :-)
Véletlenül van is egy kép róla, látszik a háttérben félig (szemüveges)

Kép Lilla 20 perces

Nem kinevetni a szép sisakommal :-)

Kép
judit70

Lányok!
Tiszta ideg vagyok, ma az 5. nap, hogy nem kakilt Lilla. Pénteken reggel volt utoljára. Tegnap hívtam a védőnőt azt mondta, hogy ne izguljak itassak vele kamilla teát, a doki meg csak annyit, hogy tápszereseknél előfordul!
Mit csináljak?

Kép
judit70

Judit, esetleg hőmérőzd meg Lillát, az általában segíteni szokott. És még masszírozd a hasát, és fel a lábát a nyakáig. Mozgasd meg a beleit.

Nagggyon cuki a sapid :lol: :lol: :lol:

KépKép
b_judyt

Már mint ne masszírozd a lábát a nyakáig, hanem emelgesd, hogy mozogjon az a vastagbél.

KépKép
b_judyt

Judit, kérdezz rá a laevolac szirupra a dokinál. Úgy hallottam, hogy azt szokták javasolni babáknak, de nem tudom pontosan, hogy hány hónapos kortól :?

KépKép
Kép
szecs

Judit,
Koszi, ma mindenkeppen elmegyek. Meg esznel vagyok es talan meg is tudom jegyezni, hogy merre mentem :) Nagyjabol eleg annyi hogy tudjam az utat. Aztan hogy hogyan nez ki a szuloszoba annyira nem izgat. Szules kozben ugysem fogom a dekoraciot csodalni :)
Lilla is nagyon cuki a polyaban es a sapid is nagyon sexi :)
A kaki ugyben en is a homerozest alkalmaztam, de bevallt a Viburcol kup is, ami egyebkent szinten homeopatias es nyugtato hatasu. Fogzaskor meg kimondottan jol jott.

Majd jelentkezem, hogy hogyan sikerult a latogatas.

KépKép
sunflow

Judit, pocaksimi, finom masszír, tornásztatás. Zalánnál ezek segítettek, amikor hosszú napokig nem volt kaki.
Szép pillanatot örökített meg ez a fotó :D .

Sunflow, Győző pár centivel alacsonyabb Annánál és 25 kg. De még így is "jó teste" van :) . Ő nagyon jó étvágyú volt 4 éves koráig, majd jött a válogatós időszak.

Kép

Kép
ripley

Sun, Vivi most 18kg és kb 100cm :D Úgyhogy ő nem a vékony kategóriába tartozik.
Mivel a bölcsiben jól beuzsonnázik, itthon nem eszik vacsit. Hozzá van szokva, hogy nem uzsizott itthon és vacsit evett. Tegnapelőtt 3 kenyeret is megevett uzsira+kakaó. Remélem nem fog emiatt elhízni, ugyebár itthon korlátoztam a mennyiséget, a bölcsiben annyit eszik, amennyit akar.

Kép Kép

KépKép
b_judyt

Judit...a masszázs nálunk is sokat segített.
Nálunk 8 nap volt a "rekord"...bár Zsolti nem volt tápszeres. Neki ez nem okozott gondot...nekem volt nehezebb elhinni, hogy több mint egy hétig nem volt kaki :)

Judyt...nagyon szép kislány Vivi...abszolút nem tűnik túlsúlyosnak!

Nálunk ma nyüszögős nap van...szerintem a hó teszi. Éjjel is ébren voltunk majd egy órát, mire újra vízszintbe tudtam rakni Zsoltit :)
De most alszik...így legalább készül a tökfőzelék :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Judit
Hajrá kevesebb ébredés!!
Hajrá borostyánlánc :lol:

Szecs
Édesek! :D

Kakigond
Nálunk is előfordult, hogy nem volt kaki... (bár ő anyatejes volt)
Lázmérő a popóba, vagy kevésbé kellemetlen a Glicerines kúp... egy negyed is elég... hatásos!

Levi a héten megy bölcsibe, de ki tudja meddig...

Van olyan Anyuka, aki viszi a gyereket még ha beteg is (köhög, ömlik az orra...) az egyik reggel láttam, hogy vitt gyógyszert is, amit reggel és délben beadnak naki... de hogy lehet ezt megtenni?
Nem is csodálkozok már, hogy minden második héten beteg :evil:

Dec. 15. körül megyünk nődokihoz ismét.... talán a neme is kiderül a tesónak :D

Vivi milyen nagylány....
Levi nincs még 100 cm, de még 13 kg sem :roll:
Nem nagyon akar enni... :roll:

Itt ma elkezdett havazni...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Timi, tökfőzelék az jó! Nálunk spenót a menü, de lehet csak én eszek belőle :D
Zsoltit viszed majd szánkózni? Itt pl szakad a hó. Bár Vivi még tavaly sem igazán élvezte, idén annál inkább, úgyhogy majd előkotorjuk a szánkót, és azzal húzom a bölcsibe.

Kia, szerintem ez felháborító! Nálunk nem rég volt szülői, ott mondták, hogy az orvos ki fogja tiltani azokat a gyerekeket, akik betegek. Másnap meg is csappant a létszám :)
És a gondozónők nem adhatnának gyógyszert, hogy merik megtenni?

KépKép
b_judyt

Sziasztok!

Jöttttttttt a kakkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Híg és zöld. A zöldre azt mondta az orvos, hogy ne foglalkozzam vele, hogy 2 hete zöld a széklete.
Szegénykém annyira nyomta, akkorákat nyögött és vörös volt a kis pofija, kb. 5 percen keresztül. Én a hétvégén lázmérőztem, mert néztem, hogy a szuri után nincs-e láza, az nem segített.
3 napja mindennap tornázunk. Egyébként is szoktunk a csípője miatt.

Köszi csajok az ötleteteket! Arik vagytok!

Timi, valószínű, hogy a hó teszi a nyűgösséget. Nekem pl. Lilla 2 és fél órája alszik, mint aki végig bulizta az éjszakát. Előtte kakilt, evett és most kipiheni a nagy fáradalmakat :-)

Szecs a szirupot azért megkérdezem.
Hogy vagytok fogzásilag? Nálunk valószínű, hogy a szuri okozta a nyűgösebb napokat. Egyenlőre nyálzunk, ököltömködés.

Judyt, Vivi valami tünemény, nem husis egyáltalán. Nagyon nagy lány.
Judyt ez a mi hónapunk, látod Kriszta csak kihúzza :-)

Ripley, már éppen hiányoltalak itt magamban, hogy rég jöttél közénk, de látom, hogy előkerültél.

Sun.... várunk az élménybeszámolóval.

Kriszta, hogy vagy? Torkod? Petra?

Kép
judit70

A tökfőzelék szerintem bűn rossz lett...ezennel megállapítom, hogy nem tudok tökfőzeléket csinálni. Harmadszor próbálkozom...de az előző kettő is a csatornában végezte. :D
Még szerencse, hogy voltunk ma is sétálni és vettünk pizzát apának vacsorára :D
Furcsa volt a hóban séta...de Zsolti élvezte. Beszélt a hóhoz :)
Most már mintha átment volna esőbe...jobb is hogy délelőtt mentünk :)

Judyt...fogunk szánkózni az biztos! Már most is szereti, ha beül a dömperébe és tologatom...ebből gondolom, hogy a szánkózás is jó móka lesz. Anyuék megőrizték a gyerekkori szánkónkat, csak háttámlát kell rá barkácsolniuk.

Kia...remélem megússza Levi az újabb megbetegedést! Szerintem is felháborító, hogy betegen elviszik a gyerekeket. VAjon mi vihet rá egy szülőt erre?

Judit...éljen a produktum!!! Lillácskának pedig jó pihenést!

Sun...hátha a mai időjárás nem sok kismamit visz szülőszoba látogatásra! Mesélj majd, hogy tetszett :)

Timi
Kép
vt72

Judit, éljen a kaki!!!
Kriszta elég rég volt..., pedig 10-én kellene szülnie... :lol:
Vagy 2-án, vagy 3-án...

A spenót nagyon jól sikerült, Vivi bevágott egy tányérral, és még 5 db mandarint. Evett volna még, de már nincs itthon több :D

Sun, majd gyere és mesélj!

Timi, a pizzát is szeretjük..., jó ötletet adtál, csinálni kellene vmelyik nap.

Mindenkinek jó pancsit!

KépKép
b_judyt

Sziasztok!

Timi,
a tokfozelek mindenkeppen a csatornaban vegezte volna.... :)

Judy,
Nagyon szep ez a kislany. Es szerintem sem tulsulyos, bar Annahoz kepest mindenkepp "erosebb" de mondjuk ez nem nehez.

Kia,
Sajnos elkerulhetetlen neha hogy be kelljen adni foleg amikor dolgozni kell menni es nincs kit hirtelen odarangatni aki vigyazhatna ra itthon. Ha lazas volt termeszetesen itthon maradt. Aztan az sem volt ritka hogy ha tul sokan voltak rajuk nyitottak az ajtot szelloztetes cimen...... no comment.
Az oviban mar nincs ilyen. Inkabb maradunk itthon.

Ripley,
Anna alkatilag ilyen vekonka. Apuka 198 cm magas es szinten nem egy hordo.

Nos a beszamolo... Jo volt a benyomasom mindenrol. Kedves volt a foneni aki tartotta a bemutatot es tetszettek a szuloszobak is. Kaptam valaszt is nehany kerdesemre. Ugyhogy most mar nyugodt vagyok. A 10 kismamibol en voltam az egyetlen aki nem eloszor fog szulni.

Judit,
koszi a tippet a koranerkezesrol, mert igy az elso turnusban be tudtam menni.

Holnap GI....
Kezdek en is dogrovason lenni. Kohogok es folyik az orrom. Nyomom magamba a C vitamint kiloszam.

KépKép
sunflow

sziasztok lányok,

nagyon beteg lettem, antibiotikumot kaptam, föl sem bírok kelni. szorítsatok,hogy a szülés körül minden rendben legyen.Petra érkezéséről tudni fogtok, de egyelőre nem dicsekszem az állapotommal.

puszi

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta...gyógyulj meg hamar!

Sun...igazad van csatornaügyben...de most a középső feldolgozós szakasz kimaradt a tökfőzelék életéből :)
Örülök, hogy tetszett a szülőszoba...így azért nyugodtabban várod a nagy napot :) Morzsa hogy van?
Jobbulást!

Timi
Kép
vt72

Timi! Mi volt a baj a tökfőzelékkel? Mi nem sikerül? Én imádom, jó hogy írtad, csinálok én is. Húúúúúúú, de éhes lettem! :-)

Kriszta, jobbulást, reméljük Petra bent marad még és akkorra te is felépülsz. Nem lesz semmi gond! Lázad is van?

Sun..., örülök, hogy tetszett a látogatás. Nekem jobb érzés volt, hogy tudtam, hogy hova kell majd mennem. Kedvesek ugye?
A csecsőmösöktől én nem voltam elájulva, első gyermekemet szültem és magamra hagytak rendesen, ha meg kérdeztem, azt a választ kaptam, hogy már megmutatta a kolléganőm. Ugyan nem tudom, hogy kinek, mondtam neki. Mindegy, te már nem leszel kezdő.

Szecs, pakolászol?

Tegnap itt voltak a kolléganőim 4-en, meglátogattak minket, illetve inkább Lillára voltak kiváncsiak. Jól elfáradt, miután elmentek, rögtön el is aludt. Agyon ajnározták.

Megint vateráznom kell, mert egyik napról a másikra kinőtte Lillácska a rucijai nagy részét. A múlt héten még jók voltak a bady-k most már nem. Tegnap a rugival is úgy jártam. De nem is tudom, hogy miért csodálkozom, hiszen 8 cm-t nőtt 1 hónap alatt.
60 cm, akkor 68-asakat nézzek inkább?

Lányok! Ajándékokat megvettétek már?

Kép
judit70

Sziasztok!

Vagyok, csak olvasó üzemmódban, a napjaink mostanában úgy néznek ki, hogy vagy Blankával foglalkozom, vagy dobozolok, esetleg webáruházakat böngészek karácsonyi ajándékok miatt :roll:
40 milliós kérdés: ki mit vesz anyósának/apósának? :D Semmi ötletem sincs...
Jucus, engem is ki akartak lapátolni a külföldi főnökeim miután bejelentettem a terhességemet. Elég jól utánajártam a jogi ügyeknek akkor, ha tudok segíteni, priviben nyugodtan kérdezz!
Most ennyire van időm, de mindenkit puszilok, Krisztának pedig 1000-el küldöm a pozitív energiákat!!!

KépKép
Kép
szecs

Szegény Kriszta :( ! Gyógyulj meg mihamarabb!

Judit, mi megbeszéltük az egész családdal, hogy nem veszünk semmit, idén még fenyőfát sem...fogyasztói társadalom bojkott. A gyerekek azért kapnak valami játékot :) .

Kép

Kép
ripley

Sziasztok!

Tökfőzelék...
Én is szeretem... azt hiszem csinálok is valamelyik nap...

Beteg gyerek...
Az anyuka biztos nem akar vagy nem hiányozhat a munkehalyről.. na de akkor is... :roll:

Judit
Gratu a kakaihoz!

Szánkó
Levi is az öcsém /aki már 22 éves/ szánkójával szánkózik...
Még most is jó állapotban van :P

Sun és Kriszta
JOBBULÁST!!!

Szecs
Anyósnak és Apósnak
/Apóssal nem vagyunk beszélőviszonyban már lassan fél éve - aminek örülök, így nem tömi a gyereket édességgel, stb... sajnos szeret inni is/
Anyós azt mondta, hogy ne vegyünk egymásnak semmit, csak a gyerekek kapnak, így csak egy kis hógömböt kap ajándékba...

Úgy várom már a költözést... jövőre szép lesz a karácsonyunk külön... de idén még itt lesz...

Ma megyek az endokrinológushoz és holnap védőnőhöz...

Tegnap jött az sms - megvan a vérvétel /Down/ eredmény...
Minden rendben, negatív az is...
Nov. 26-án volt a vérvétel, előtte az uh és az alapján már akkor 13 hetes volt.
Így a dátum ismét más... június 3. :roll:

Bölcsis:
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X