Új privát üzeneted érkezett!

Mné köszi a tanácsot, de ezeken már túlvagyunk. Volt meleg só, melegvizes palack, hideg zselé. Még a kövirózsát nem mertem megpróbálni, mert azt mondta a doki, hogy ne érje víz. Holnap majd kiderül, mert visszamegyek hozzá, aztán csináljon vele valamit!
Köszi a szeletkét!

Lucuzs Boginak küldöm: Kép
Boldog szülinapot a nagylánynak, nagyon csinos!

Kiki remélem én is, hogy a babák jelezték a letelepedést a melegséggel!
Hát nem semmi vagy a sétálást illetően. Én is szeretek vele hóban sétálni mondjuk. Nekünk amúgy szabadon van az udvaron, úgyhogy van mozgástere, de ha kimegyünk az más...

Képzeljétek egy hét múlva mehet apu katéterezésre. Ma volt egy ismerősével annak az ismerősénél és telefonált, hogy legyen már hamarabb időpont. Azt mondta, hogy úgy látja nem nagy a baj, de azért csak csinálják meg.
Szerintem a stressz is van benne. Megszünt az egyesület amit vezetett, mióta emlékszem képviselő volt, most nem jutott be, azért csak lelkileg megviselte biztos :?

Kép
kissedi
 
 


Luczus: Isten éltesse Bogikát!

Mné: A hagymateát még nem próbáltam. Babócámnak mandulagyulladása van, így a héten már megint nincs suliba menetel. Kaptunk egy másik antibiotikumot. Nekem csütörtökön kell visszamennem.

Kissedi: Örülök hogy sikerült intézkedni. Remélem te is hamarosan rendbejössz.

Csajok ezen becsináltam nézzétek meg:

http://www.youtube.com/watch?v=Kv7Y6EJi ... re=related

Kiki: Olyan szépeket írsz a babácskáidról. Nagyon jó helyre fognak kerülni hozzátok. Az tuti!

Kép
babicsek
 
 


Hello!

Csak Linának szeretném mondani, hogy én az elejétől éreztem a hasam, sokszor pisilésnél felfázós érzés, fájdalommal társulva. Persze vizelet negatív. Valahogy nyomta a húgyhólyagom és keményedett. Magnézium megoldotta a problémát. Csak furcsa, hogy így az elejétől.

Ha valaki emlékszik rám, sok vizsgálódás, majd inszemek után spontán babánk fogant! :o

Üdv, Lilia
lilia
 
 

 
 

Sziasztok

bocs hogy nem jöttem mostanában de sok dolog van szobát rendeztünk meg takaritok már karácsonyra.

Most is csak gyorsan mert Dari hisztizik hogy itt ülök persze megint taknyos meg köhög.persze semmi más se láz se mandula megint a foga.
Képeket csak párat tudok hozni mert a többit a nagybátyám csinálta és azt mondta kidolgozza öket,
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Luczus Boginak Nagyon boldog szülinapot kívánok utólag!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


mné,
köszi, szerintem jól van Levi füle, már nem jön belőle semmi, pedig vasárnap borult is a fürdőkádban, de nem lett belőle gond. Holnap megyünk kontrollra.
Remélem pocaklakó is jól van, én továbbra sem érzek belőle semmit. Tudom, ezért sokan irigyelnek, de jó lenne némi hányinger, vagy valami, hogy tudjam, minden ok.

Lilia,
köszi, csak akkor egyszer fájt, azóta semmi. Gratulálok a spontán babócához :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok lányok!
Most jöttem a fülészetről. Átfújták a járatot kétszer is, valamivel jobban hallok már, néha de ez még mindig nem tökéletes, sőt attól messze van. Most kaptam harmadik fajta gyógyszert, meg kétféle homeopátiás szart, és ha ez sem használ akkor egy hét múlva felszúrja. Hát nem szeretném.... remélem használ.
VOlt már akinek felszúrták? Ahogy olvastam róla eléggé fájdalmas. :cry:

Kép
kissedi
 
 


Bocsi, úgy akartam írni, hogy homeopátiás szert. :oops:
Vius nagyon szépek voltak a torták, és Darinka nagyon örült nekik úgy látom. :lol:
Lilia gratula a babához!
Sajnos nekünk ez a hónap megint nem sikerült, ugyanis most nagyon hanyagoltuk a témát :oops:

Kép
kissedi
 
 


Vius: Látom nagyon jól sikerült a szülinap! Csodaszép szemei vannak Darinak. Küldjetek lányok jó sok képet, és én leveszem a mintát, és a méreteket. :o)

Kissedi: Örülök, hogy apudnak mégsem kell januárig várnia. Remélem, hogy minden rendben lesz a műtét során. Jobbulást kívánok neki! Jó hír, hogy a te füled is kezd helyre rázódni. Homeopátiás szer helyett sz@ar? Nos, ezt én Freud-i elszólásnak(jelen esetben elírásnak) szoktam hívni. Persze-persze... :o)

Babicsek: Hogy vagytok? Javul valamit a helyzetí?

Linácska: Biztosan minden rendben van a kis pocaklakóddal. Mikor mentek UH-ra?

Lányok, tudtok valamit Eclipse-ről? Ha jól emlékszem, neki született Molli, és azóta semmi hír nincs róla.

Mindenkinek szép estét kívánok!
mné
 
 


Jó reggelt Lányok!

Kissedi!
Örülök, hogy apukádnak sikerült korábbra szerezni időpontot a katéterezésre, utána biztos nyugodtabban fogtok aludni! Igen, biztos az is belejátszik a betegségébe, hogy kevésbé érzi hasznosnak, fontosnak magát a kipviselőség elvesztése miatt. :(
Sajnálom, hogy ennyire megbetegedtél és csak újabb és újabb gyógyszereket kapsz. Remélem nem kell felszúrni a füled. Nekem még nem volt sosem, így nem tudom, milyen az.
Nálunk a lakásban van a kutya, ézért is kell kimenni vele többször, de ránk is ránkfé a friss levegő. Bár, a környékünkön olyan sokan fütenek fával, vagy nem tudom mivel, de mire hazaérek egy fél órás sétából, tiszta füst a hajam... :(
Sajnálom, hogy nem sikerült a hónap, drukk a következőhöz!

Babicsek!
Gyógyulást nektek! Sajnálom, hogy megint ki kell hagynotok a sulit.
Ez a video nem semmi! :)

Vius!
Gyógyulást Darinkának is vagy bújjon ki végre az a fog, ha tényleg az okozza a lázat!
Jók a képek, tényleg csodaszép ez a kislány!

Linácska!
Remélem a doki is megerősíti, hogy rendbejött Levi. Van még esély idén a tejterhelésre?
Megértelek, hogy hiányolod az émelygést, az valahogy tényleg megnyugtatja az embert.

Mné!
Én sem tudok Eclipseről, talán Lucuzs vagy Rodi látta másik fórumon, hátha tudnak róluk valamit.

Nekem kezd leereszteni a nagy bizalmam, hitem. Igazából nagyon, nagyon szeretném, hogy sikerüljön, de most kezdenek kétségek támadni bennem. A fő ok, azt hiszem, hogy tegnap estére teljesen megszűnt a mellfeszülésem, és mára sem jött vissza. És hiába tudom az eszemmel, hogy semmilyen tünet nem jelent semmit, mégis csökken a sikerbe vetett bizalmam. És számolom, hogy hányat kell még aludni péntekig...

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kissedi,
nekem még nem szúrták fel a fülem, Levinek 1,5 hete, elérzéstelenítették neki, és tényleg csak egy pillanat. A doktornő szerint bármennyire is elérzésteleníti, a gyulladt nyálkahártyát nem lehet, és arra az egy pillanatra fáj, bármit is csinál.

Mné,
köszi, már jól van Levi, kb. egy hét, amíg teljesen begyógyul a szúrás helye, és minden ok.

Kiki,
ha minden igaz, jövő csütörtökön megyünk tejterhelésre.

És képzeljétek, hívtak a munkahelyemről, súgott a TB ügyintéző, úgyhogy kb. 5-6 hetet kell csak dolgoznom ahhoz, hogy meglegyen a 180 napom. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lina szegény Levi! HÁt remélem ez a sok gyogyó használ és nem jutok hasonló sorsra! Jó hír akkor, hogy nem kell sokat melózni.

Kiki
ne csüggedj! Ez nem jelent semmit! Annyira szorítok nektek! NE ADD FEL!!!!!!!!!!!

Mné
hát remélem azért hatnak valamit ezek a szarok-szerek. :lol:
Ide is megérkezett délben a hó, most pedig már ónos eső esik!
vigyázzatok az úton!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Csatlakozni szeretnék Kiseedihez. Nagyon nagyon óvatosak legyetek az úton. Munkahelyről hazafelé jutott eszembe, hogy szólok, nagyon csúszik Pesten a Belvárosban minden.
Kiki: Vigyázz a gyerekekre!!!
Természetesen a többiek is vigyázzanak magukra, és a csemetékre!
mné
 
 


Linácska!
Ez jó hír. Rögtön a Tb ügyintézővel beszéltél vagy a főnököddel is, hogy megy ez ilyenkor? Ez nagyon jó így, szuper munkahely!

Kissedi!
Drukkolok, hogy rendbe gyere.
Most fogom kivinni a kutyát, akkor vigyázok. Itt mondjuk szinte egész nap esett a hó, nem tudom, ónos eső volt-e.
Köszi, próbálom összeszedni magam, nem vagyok én igazán elkeseredve, csak...

Ma felhívott egy barátnőm, és próbált ő is lelkesíteni, így végül fogtam magam, és beszéltem a babókkal. Mondtam nekik, hogy ez az első közös projektünk, és ne hagyjanak cserben, mert nélkülük nem lehet sikeres. Mindent megkapnak tőlem, csak szépen dolgozzanak, osztódjanak, vándoroljanak a sejtek, táplálkozzanak, nagyon jó helyen vannak, és tudom, hogy sok a határidő, pl. pénteken már SZÁMot kell adniuk, hogy meddig jutottak, az az első szintfelmérő, de nagyon drukkolok nekik és együtt megugorjuk (majd súgok:))! Ez egy hosszú projekt, de a részfeladatok megoldhatóak, és apránként csak sikerül, hogy a végén kivülről is, személyesen megismerhessük egymást!

Mné!
Köszi! Ki kell vinnem a kutyát mindenképp, de figyelek, ígérem! És majd mondogatom magamban, hogy "Kedves utasaink, kérjük, kapaszkodjanak!". :lol:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Jelentem túléltük! Mondjuk nehéz a kutyával ilyenkor sétálni, mert ha valahol nem csúszik a járda, az azt jelenti, hogy felsózták, tehát el kell kerülnünk... végül a nagy hóban trappoltunk, és megállapítottam, hogy tényleg esett itt is ónos eső. Tudom, hogy ártalmas, veszélyes, de közben meg annyira gyönyörű! Mintha minden ágat, bokrot, kerítést kristállyal vontak volna be, és a fényben olyan szépen csillog, mintha adventi díszvilágítás lenne!

Mindenki vigyázzon magára!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Lucuzs, Rodi!
Ti már kimerészkedtek a kicsikkel az utcára, mennyi idős babával szoktak először kimenni, főleg így télen?

Timejka!
Hogy vagytok? Bencusnál elmúlt a szipogás? Végül lesz átjárhatóságid?

Bumi!
Nem tudom, olvasol-e minket, sokat jársz az eszemben! Remélem adsz hírt magadról mostanában!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki,
írtam a főnökömnek egy mailt, na arra a mai napig nem kaptam választ, de azért továbbította az illetékesnek. Van nálunk egy un. menedzsment támogató, na ő intézte. A munkaügyes felhívott, hogy küldi a papírokat, nekem meg voltak kérdéseim, hogy mi hogy számít a 180 napba. Na ebben ő segítséget kért a TB ügyintézőtől, és így hívott fel ő engem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ha megengedtek még egy belepof-ot.

Kikinda, ne azt figyeld, hogy mikor dől el, hanem mondogasd azt, hogy nem fog megjönni! Nem fog megjönni és kész! Sikerülni fog! - szugeráld magadba. És a párod is! (ő szólt rám) Ez nagyon fontos. Nekem bejött. :)

Üdv: Lilia

Kép
lilia
 
 


Lányok!
Ez most megjött. Már reggel sejtettem, hogy ez lesz, de mostanra tényleg. :( Holnap azért még elmegyünk vérvételre, bár sok értelme nincs, de már így készültünk. Aztán ennyi volt. Szívem szerint világgá mennék, egy lakatlan szigetre, és nyalogatnám a sebeim hónapokig, évekig. Ki tudja meddig. :cry:

Mné, Mimilee!
Nagyon drukkolok, hogy nektek sikerüljön!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki: Jaj, neee!
Nagyon sajnálom! Nagy ölelést és lélek simit küldök!
mné
 
 


Kiki neeeeeeee! :cry: Annyira sajnállak! Olvastam a soraid és annyira megható volt, hogy beszéltél a kicsikkel, és lejjebb meg azt olvasom..... Nem kaptál hüvelygélt vagy utrot? Nekem addig nem jött meg míg abba nem hagytam a gélt.
ÖLELLEK!!!!

Kép
kissedi
 
 


Kikinda!
Nagyon sajnálom! :cry:
Lilia

Kép
lilia
 
 


Kiki,
ne már, pedig annyira szurkoltam holnapra...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

kiki, kimondhatatlanul sajnálom, ölellek és veled együtt sarok! :cry: :cry: :cry:
Nem kérdeztél hülyeséget, a formán látszik, hogy Marci harántos. Nst már volt egy a múlt héten.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kiki

Annyira szemét dolog ez! Millió puszi!

timejka
 
 


Kiki! Jöttem olvasni a mai hírt, és mit látok... :cry: :cry: :cry: Rettentően sajnálom, és méllyen együttérzek veled. Ölelésem küldöm!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Drága Kiki:
Annyira sajnálom. Potyogank a könnyeim. Annyira szépeket írtál először azért kezdett könnybe lábadni a szemem, aztán pedig ahogy olvastam lejjebb azért. Legyél nagyon erős!!!! Túl fogod élni, csak ne add fel. Nem bírom én sem abbahagyni a sírást. Ha az én könnyeimmel el tudnám venni a szomorúságotok egy részét.....

Azért várjuk meg azt a vérvételt! Volt már olyan hogy valaki terhes volt és mégis megjött neki. Szóval hátha még van egy csepp remény.

Ölellek és puszillak.

Kép
babicsek
 
 


Kikikém!

Nagy ölelést küldök neked! Nagyon sajnálom! Nagyon sok erőt, és kitartást kívánok, és hidd el, hogy sikerülni fog!

Vérzik érted/értetek a szívem.... :cry:

rodina74
 
 


Jesszusom Kiki!
Tiszta szívből sajnálom. Csak egyet tudok mondani: Nem feladni!!!!

KépKépKép
bikfy
 
 


Lányok!
Köszönöm! Aranyosak vagytok! Sajnálom, hogy nem sikerült, de ma már jobban vagyok kicsit. Természetesen a vérvétel is azt mondta, hogy itt most nincs baba. Megint van egy csomó időnk értelmet keresni baba nélkül az életnek. Szerintetek sikerrel járhatunk? :?

Ma beszélgettem a kutyánkkal, aki már 7,5 éve boldogít minket. Legugoltam vele szemben és mondtam neki, hogy igazán kampányolhatna legközelebb a babáknál mellettünk, hogy jó szülők vagyunk. Mire ő nézett hátrafelé bőszen, ki az ablakon, hogy márpedig ő akkor is ki szeretne menni. Ennyit a komoly beszélgetésekről. Megtöltöttem a labirintusos labdáját fogtisztító jutalomfalattal, és már 40 perce kint játszik vele a kertben. Lökött egy állat! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Lányok!
Tényleg olyan drágák vagytok, köszönöm, hogy együtt sírunk, együtt nevetünk. Sajnálom, hogy megríkattalak titeket is! És köszönöm az öleléseket, lélek simit, nagyon jól esnek. És igen, tudom, nem szabad feladni. Most megint tudok örülni, hogy elindultunk az örökbefogadás útján is. LESZ gyermekünk, nem tudom hogyan, és mikor, de lesz!

Linácska!
Ez tök jó, hogy így meg tudjátok oldani a munkát! És annyi időre van kire bízni Levit?

Lilia!
Köszi a tanácsot, majd legközelebb!
Nagyon szép a vonalzód, akartam is kérdezni, hogy hol tartotok, de így már látszik.

Kissedi!
Kaptam hüvelygélt, meg Duphastont is szedtem, így engem is meglepett, hideg zuhanyként ért, hogy megjött.

Hihetetlen, de a kutyánk már két órája gurítgatja a labdáját a kertben. Általában örülünk, ha 10 percet elvan kint. Hiába, ez a kajával megtömött labda tud valamit!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki,
nagyon sajnálom és ... nem is tudok mit írni....

és igazán szimpatikus a hozzáállásod az élethez. így vagy úgy, de biztos szülők lesztek, és boldog lesz az a gyerek, akinek ilyen szülei lesznek, mint ti.

és éljenek a kutyák! :)
mimilee
 
 


Sziasztok,

Kiki,

nagyon sajnálom :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kiki,
Levit beirattam családi napközibe. Februártól jár rendesen majd, és ha beválik, lehet, hogy hagyom júniusig. A végén úgyis sok vizsgálatra kell majd járnom, és a kórházba meg nem vihetem be.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kiki érdekes. Sajnállak nagyon, és egyetértek Mimivel.
A mi kutyánk is csinál néha érdekes dolgokat. :roll:
Majd leszakad a derekam, és kicsit érzem a hasam, de még nem kellene megjönnie. Remélem kibírja még egy hétig. (akkor lenne esedékes :arrow: mondjuk jobb lenne ha akkor sem jönne....)
Képzeljétek mintha már kicsit jobb lenne a hallásom. Magas hangok néha már zavarnak, ami eddig fel sem tűnt. HÁt ideje lenne már hogy helyrejöjjön.

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Hogy vagytok? Olyan semmilyen kedvem van, tiszta unalom minden.

Kiki: hogy vagy? Lehet hogy túl korai a kérdésem, de mikorra van tervbe véve a következő lombik? A lényeg hogy nem szabad feladni. Nem a leggjobb példa, de az egyik barátnőmék 5 lombikon voltak sikertelenül, és nem adták fel. A 6. sikerült úgyhogy nekünk is sikerülni fog hidd el!

Kissedi: Akkor ez egy jó jel, hogy rendbejön a füled, csak kitartás!

Képzeljétek csütörtökön elmentem az EKG-ra, meg a hív és hepatitises vérvételre. Ennek majd 13-án lesz eredménye. Végül is, minden vizsgálattal megvagyok, ami engem érint. Már csak a hormon van, majd a menzi 1-2 napján.
Api szerdán megy katonaszámlálásra. Úgyhogy mától nincs házi feladatunk szerdáig. a legszebb az egészben hogy szerintem pontosan ez az a pár nap, amikor nálam tüszőrepi lesz. Dehát ez van. :?

Tegnap és ma csináltam karácsonyi dekorációt. De már elment tőle a kedvem. Valahogy semmihez sincs kedvem. Se tévézni, se semmi....

linácska: Már te is 8 hetes vagy? Megáll az eszem hogy szalad az idő.

További szép estét mindenkinek!

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok,

nagyon szép napra virradtunk, ugyanis:

2010.12.05-én reggel 7 óra 37 perckor császárral megszületett Marcell baba 56 cm és 3440 g. Ő is és az anyukája is jól vannak!

Szívből gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Beze: Nagyon-nagyon gratulálok a kisfiadhoz! Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!
mné
 
 


Beze,
gratulálok a kisfiadhoz!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Beze! Nagy-nagy gratula kisfiad érkezéséhez!!! Sok tejcit és minél gyorsabb felépülést kívánok! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Beze Gratulálok! Jó egészséget és sok boldogságot nektek!!

Kép
kissedi
 
 


Beze!
Nagyon gratulálok nektek, ügyesek vagytok! Puszi és gyors felépülést!

Monic!
Köszi a hírt! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok

Kiki Tiszta szívemből sajnálom hogy nem sikerült!!!!!Ölellek


Beze!!!

Nagyon sok boldogságot egészséget tejcsit és gyors felépülést kívánok nektek!!!Gratulálok!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Rakok pár mikis képet ha nem baj !

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Babicsek!
Szuper ügyes vagy, hogy minden vizsgálatod megvan! És a héten megy a párod is a sajátjára, legalábbis megkezdi a sort az első vizsgálatával. Drukkolok, hogy jó eredményei legyenek.
megértem a semmihez sincs kedved érzést, velem is előfordul gyakran mostanában. :(

Ha a lombik az én terveimen múlna... Sajnos nem. Rendszeresen vágják a kvótát, hogy hány lombikot csinálhat az intézet, így egyre nő a sor. Kb. nyárra számíthatunk, hogy akkor férünk bele... De inkább nem mondott semmi biztosat a doki, hisz ő sem tudja. Majd február-márciusban visszatérünk rá, mikor már látszik kicsit jobban, hogy hogy alakul a következő év, csökken-e tovább a kvóta ... stb.
De ez elviselhetetlenül hosszú idő, 6 hónapot várni azért, hogy legyen egy hónap reményünk...

Mné, Mimilee?
Hogy vagytok?

Linácska!
De jó, hogy meg tudjátok oldani így a munkát. Mit jelent ez a családi napközi?

Kissedi!
Hogy vagy? Nagyon izgulok érted, remélem nem kell felszúrni a füled, és rohamtempóban javul végre.

Vius!
Nagyon jók a képek! Hol járt a Mikulás? Valahol a családban volt a rendezvény?

Agassi!
Gyere, mesélj, hogy sikerült az első közös mikulásozás? :)

Babicsek!
Eltűnt a levél az ablakból, amit Marci írt a kéréseivel, vagy ez hogy működik?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Hétvégén felváltva sírtunk a férjemmel és felváltva vigasztaltuk egymást. Kicsit kiakasztotta, hogy bárkivel beszél telefonon, mindenki azt kérdezi, hogy én hogy vagyok, hogy viselem, és az még az anyukájában sem merült fel, hogy esetleg őt is megviseli a dolog. Nekem kellett nyugtatni, hogy oka van, hogy már ennyi ideje várunk, és ne hibáztassa magát, hogy hamarabb kellett volna a kivizsgálásokat kezdeni, egyikünk sem gondolta így, és mikor kellett, rögtön ment ő is. Az első helyet azért is hagytuk ott, mert csak engem akart vizsgálni a doki.
Egyszerűen annyira szeretem ezt az embert!!!
Azért összességében elég jól telt a hétvége. És már rájöttünk egy dologra, amiért jó, ha nincs az embernek gyereke: nem kell attól tartani, hogy mikor kirepülnek a gyerekek, hirtelen ott maradnak a szülők, egymást már idegennek érezve. Na, milyen érv?
Nagyon cinikussá váltunk a férjemmel, pl. arról beszélgettünk, hogy honnan kéne babát lopni, vagy mi lenne, ha ... na, azt azért inkább mégsem írom le. :oops:

Egyre inkább úgy érzem, hogy el kell kezdenem blogot írni, mert nem akarom a topikot negatív hangulat irányába vinni nap, mint nap, viszont szükségem van, hogy kiírjam az érzéseimet, és nem tudom, mikorra fogok megnyugodni. Vagyis teljesen csak nagyon sokára...

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Ezt nem hiszem el! Laptető? MOST?!
Átadom az utánam jövőnek!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki nyugodtan írd le ami a szíves nyomja. Itt mindig van valaki aki egy kis vígasztalást ad, és azért is vagyunk itt egymásnak, hogy tapasztalatot cseréljük, együtt sírjunk és örüljünk!
Tegnap csonttá fagytunk ugyanis szabadtéri miku ünnepség volt. HÁt nem volt kellemes (finoman fogalmazva) 3 órát állni a -7 fokban.

Kép
kissedi
 
 


Laptetőre akkor lecsaptam!

Kép
kissedi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: