Gombóc,
Nagyon-nagyon örülök szopizó Nándinak
Na ugye!
Majd meglátod, ezt a manót le sem tudod vakarni majd magadról
De azért sokkal jobb és talán egyszerűbb is így, de Zsombinak biztos úgy volt jobb. Jó, ha kincses ládika bejön. Azért Dana sokkal kisebb volt. Most általában ilyenkor kell neki valami, amit egyedül nem ér el, vagy nem szabad neki
Kakukk,
köszi. Már nem emlékeztem pontosan, azt meg végképp nem tudtam, mi a hivatalos ajánlás. Igen, Dana 9 hónaposan már biztosan imádta a tésztás bébiételeket. Azért Abigélnél szeretnék még óvatosabb lenni, de teljes vehemenciával vetette rá magát a kenyérhéjra. Most elkezdte érdekelni a mi kajánk, és ma egy jó 2dl zöldségkrém levest megevett házikosztból, ilyen sem volt még. Pedig banánt sem tettem bele
Elkezdtük Abigélt szoktatni. Első éjszaka 3,5 órát sírt
Egészen borzalmas volt. (Persze ami előtte volt az is.) Most kb. 3-4 ébredés van, de viszonylag könnyen visszaalszik, nem követeli a cicit (csak hajnalban kap). A baj az, hogy egyáltalán nem tudja, meg sem kísérli, betenni magának a cumiját, így éjszaka ezt vissza kell neki adni, ami ugyebár nem cél. Apája szerint el kéne tőle venni és kész, de szerintem 8 hósan ez nem a megfelelő pillanat. Arra gondoltam, hogy csak a kezébe adom este, és oldja meg. Nem tudom...
Momo,
Mesike gyönyörű. Depisebb napjaimon eszembe jutsz
- bocs. Asszem, én megpusztulnék a helyedben. Nagyon ügyi vagy!
Párod
de ismerem az érzést. Mi is eléggé megrémültünk egy-két hónapja. Az a baj, hogy én annyira idegenkedem a spiráltól... na szóval nem is tudom, hogy lesz.
Beu,
Tali? Nem találom... Jajj de béna vagyok, és állandóan rohanok
Sofka,
Atyaég! Te már itt tartasz?
Tündér,
szegény Ilang. Abigélnek egy foga próbál kibújni egy hónapja, szerintem, az sem tesz jót az éjszakáinknak.
Tüni,
az unokatesóm foglalkozik ilyesmivel. Ha gondolod, beszélek vele, és akkor dobj egy mélt az elérhetőségeddel. Még du. bekukkantok ide is (ha a nagyi nem kap idegbajt).
Andi,
ne már. Dana a tücsökzenén rendszeresen meg sem mozdul, legjobb esetben ide-oda sétál. Majd itthon előadja az egész repertoárt, és egy csomó mondókát simán végigmond, énekel - legalábbis próbál, de ő sem lesz szegény kivétel családunk fantasztikus zenei adottságai alól
- rázza a csörgőt. Ki tudja? Ilyenjük van és kész.
Na megyek, mert nagyi tényleg megbolondul.
Zsuzsó