Ajajajaj!!!
Én már nem is fűzök hozzás semmit. Vagy most hogy van ez??? Most akkor már mindenki rossz, aki esetleg bekukkant ebbe a topikba és néhány szabad percében ír ide egy két sort???
Linda
Valóban a talik összekovácsoltak Benneteket és szerintem senki sem mondta, hogy nem láttok minket szívesen. Én nagyon szeretek oda is járni és olvasgatni Benneteket, "beszélgetni" Veletek.
De szerintem ezzel a topikkal az inditók éppen Nekünk akartak jót, akik esetleg kevesebbet tudunk jönni netközelbe és ez szerintem egyáltalán nem a másik topik leszólása, hanem a tisztelet felétek/felénk, hogy képben tudjunk lenni/maradni. Na és most a téma itt részemről tényleg lezárva!!!
Lujzika!
Vasalás!
Hi-hi ez jó, kb. én is így állok. A vasalóálvány és a vasaló még nem mászott ki a szekrényből, de a vasalni való már hegyekben áll a kanapén
Na jó, azért van egy kevéske.
A halálom, hogy mosmát olyan nehezen száradnak a ruhák, hogy megőrülök tőle!!! Viszont a gyereket muszály esetleg naponta többször átöltöztetni.
Főleg most, hogy nagyon rá van indulva a kezére és képes könyékig belemászni a szájába. Bokákol utána meg les, hogy ezt most ki csinálta, persze a ruha tocsog a nyáltol és néha-néha a visszajött kajától is.
Nalika
Te történeted: minden jó, ha jó a vége
A mienk csak(?) annyi, hogy két év sikertelenség után orvost váltottam, olyanra aki hajlandó volt azt csinálni, amit kértem (HSG). Abban a hónapban meg is fogant a leányzó!
Szóval Happy End!
Azt mondta a dokim, hogy min. 2 évet várjunk a tesóval a császáros heg miatt. Mondott valakinek ilyet a doki, vagy mi a tapasztalat, mennyit kell tényleg várni?? Mondjuk "egészségesnek" tartom azt a két év korkülönbséget, de mi van, ha netán előbb szeretnénk.
Melinda