Csak gyorsan
Látom lettek új tagok is és már annyi mindenkinél kiderült, hogy fiú vagy lány lesz. Nekem nagyon tetszenek a nevek, amiket választottatok
Elnézést, hogy így eltüntem, ha nem baj, szeretnék bekerülni az új táblába
Február 10 és Albert
Képzeljétek, egy hónapig nem volt netünk, a T-home-nál valami hiba volt. De visszatérítettek pénzt, sőt még többet is, mint kellett volna. Jó fejek voltak.
Aztán voltam beteg is, nátha, de alig tudtam belőle kijönni. A páromnak most sokat kell utaznia külföldre, (de mondtam, hogy inkább most, mint jövőre
), így sokat voltam vidéken a szüleimnél, ahol nem volt net. Most anyu szülinapjára bevezetettem, úgyhogy legközelebb már tudok onnan is netezni.
Sokat voltunk Prágában, mert most már nem fogunk menni. Így is az utolsó két út nagyon nehézkes volt. A legutolsó jobb, mert Albert már megfordult és a gyomromat rugdossa. Viszont előtt még lent focizott a hólyagommal, azaz fél óránként kellett megállni wc-re, és nagyon fájt is. Elég volt mostanában az utazgatásokból, örülök, hogy most kicsit itthon pöröghetek. (rendezkedünk, átépítünk
) Kacsamama, Napvirág, bennem úgyanúgy kijött ez a fészeképítési ösztön
))
Annyira aranyosak anyósék és nem akartuk, hogy úgy érezzék, hogy kimaradnak valamiből, csak azért, mert messze vannak. Múlt héten, a nagymama 85. szülinapjára mentünk el és elvittük a teljes csapatot (anyó, após, nagymama) 4d-re. Hát, volt nagy öröm, sírva nevettek! Albi édesen megmutatta az arcát félig. Én nagyon örülök, hogy sokkal korábban is láthattuk a dokinál 4d-ben, mert egyben látni a kis ficánkát a 12-16. héten teljesen más élmény volt, sokkal fantasztikusabb
Napvirág, köszi a tippet a Lurdyval, áttúrtam és találtam is. Azóta túrtam több nagyobb ruhát is és átalakítottam. (10 év után megcsináltattam a varrógépemet, hurrá! És képzeljétek, még tudok varrni
)
Amikor utoljára jöttem, még mindenki arról számolt be, hogy elkezdett mocorogni a pici, olyan jó volt olvasni. Most meg már gondolom mindenkinek olyan ficánka, mint nekem. Hogy mikor alszik, azt nem tudom
))
Illetve ahogy olvasom, mindenki meséli, hogy lassan elkezdi beszerezni a dolgokat. Én a teszveszen egy csomó mindent szereztem, szuper állapotban. Annyira örülök neki! Már a babakocsi is meg van, most hétvégén Prágában megvettük használtan harmad áron álmaink babakocsiját. Fél évet használták, még másfél év jótállás van rá, aminek nagyon örültünk
Most már gyakrabban tudok jönni, mert nem fogunk annyi helyre futni. A párom már alig várja, hogy megint kicsit lenyugodjak. Azt olvasta, hogy a 3. trimeszter megint kicsit fáradékonyabb időszak lesz. Már számolja a napokat
Nekem olyan jó ez a középső aktív rész. Az első három hónapban olyan fáradékony voltam, hogy konkrétan elaludtam bárhol és bármikor. Fodrásznál hajvágás közben, zokniszorírozás közben, autózáskor az anyós ülésen saját mondat közben
Szóval, elnézést, hogy nem jöttem, annyian hiányoltatok, most lelkiismeret furdalásom is van. Bocsánat!
Csajok, annyi hasznos infot olvastam. Sosem értettem, miért kell eldobható bugyi, de tök jól leírtátok. És a wc ülőkére… én is allergiás vagyok
Mindent, amit leírtatok kipróbáltam gyomorsavra. Sajnos nekem csak a Rennie vált be