Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok lányok!

szóval: Bálintnak tüdőgyulladása van. Kapott másik antibiotikumot és hörgőtágítót, mert a sok köhögéstől teljesen begörcsöltek a hörgői. úgy tűnik, ez végre használni fog, mert a közérzete már sokkal jobb.

tegnap voltam GI-nél. Nem dobott föl nagyon. Azt mondta,hogy max, 2800 gramm Petra, ami elég kevés, főleg ha figyelembe vesszük,hogy a fiaim 4 és 4,5 kg-val születtek. Nem feltétlen szeretnék újra ilyen nagy babát szülni, ha egészséges és úgy ekkora, azzal nincs bajom, csak nehogy valami gond legyen!!!! Ráadásul azt mondta,hogy kevés a magzatvíz és a lepény is öreg.
Én úgy tudom,hogy ilyen esetben szoktak flowmetriát nézni, hogy megfelelő e a baba ellátása, de GI azt mondta, hogy elég hetente CTG, hozzá se kell bemennem csak szülni(!!!!???!!!???) :shock:
:shock:
A cukrom is fölment 8,3-re, de a javaslat szerint nem kell nagyon diétáznom sem.
Gi csak a miatt aggódott kicsit, hogy nagyon fönt van a baba és a feje nincs beilleszkedve, illetve,hogy nem függőleges, hanem kicsit ki van billenve, haránt fekszik..... na ennek egy kicsit császár íze volt!!!!! és pont e miatt aggódom a legkevésbé, hiszen van még 3 hét. Pár óra alatt is bármi történhet. A belső méhszáj is még zárt.

Nekem a Lukács hipotóniával született, nem szeretném,ha megint lenne valami gond!!!!!

Ne haragudjatok, most nincs kedvem visszaolvasni, nem vagyok a toppon, majd kicsit később.

Üdv Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta!
Tudom, hogy könnyű mondani, hogy ne aggódjál...de én úgy gondolom, hogy ha bármi gond lenne, akkor GI biztosan szólt volna.
Az uh mérés pedig majdnem mindig téved a súlyban...nálunk 3-3,5 közé saccolta Zsoltit...és 3720 gramm lett a végén.
Petrácska mozog gondolom rendesen...így jelzi, hogy ő jól van odabent :)
Bálintnak sok gyógypuszi...remélem az új gyógyszer már hat hamar.

Timi
Kép
vt72

Timi: köszönöm a biztatást, igazából Lukácsot is kicsinek mérte és 4530 gramm lett. Engem csak a magzatvíz és a lepény aggaszt.
Nektek is csak CTG-re kellett menni az utolsó 3 hétben???

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Igen...hetente mentem ctg-re....utána Gabi bevitte GI-nek a csíkot, ő aláírta és ennyi volt.
Véletlenül sikerült a 40. héten egy uh-ra bemenni...de csak azért, mert épp nem volt senki :D

Timi
Kép
vt72

Timi: és a 40. héten meg is szültél? vagy neked is császár volt? ha igen miért? nekem ez csak azért volt furcsa, mert amikor Lukácsot szültem, minden héten megvizsgált. igaz akkor még nem volt magánrendelője, a Máv-ba jártam be.
Ja és tenyésztést sem vett le, pedig úgy tudom,hogy a 36. héten protokoll szerinti a streptococcus miatt!! Nyilván tudja,hogy mit miért és hogyan csinál, nem bizalmatlan vagyok,csak furcsállom!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta, elhiszem, h. aggódsz, de meglátod, rendben lesz minden. Nekem is csaszigyanús a dolog, de majd kiderül.++Fő, h. nyugodt legyél!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Kriszta:
40+2 napra született Zsolti végül. Egyszer voltam a kórházban is ctg-n...és másnap született.
Abban igazad van, hogy a streptococcus-t le kell venni...tőlem le is vette. Akkor volt az első "belső" vizsgálatom a terhesség során :oops:
Emiatt szerintem hívd fel!

Azért lett a végén császár nekem, mert fél2-kor elkezdtem itthon fájdogálni...fél 5-kor bementünk a kórházba, akkor már 2 perces fájások voltak és 4 ujjnyira ki voltam tágulva. Vajúdtam is én rendesen...de estére már szerintem én is elfáradtam, meg Zsolti is...és nem sikerült neki teljesen befordulnia a végső útszakaszon és valamelyik végtagja elakadt...ezért döntött GI a császár mellett.

Timi
Kép
vt72

Köszönöm!

Babai
Azért nem akarja, hogy sokat hízzak, mert szerinte túlsúllyal nehezebb szülni és szerinte a gyerek se legyen kövér...
Megkérdezte, hogy Levi mennyi volt (3400g.) - szerinte nagyobb nem nagyon jönne ki :roll: :shock:
Csak ez az egy negatív van a dokiban... :roll:
Hiába mondtam én, hogy nem akarok hízni :D

Jucus
Apa is meghatódott az UH-on :P
A lakás tényleg kicsi... 33nm. :?

Judit
Nem csoda a pityergés...
Én sajna a méhen kívülinek örültem nagyon - már a + tesztnek, de kiderült, hogy nem jó helyen van...
Aztán valahogy nem volt már olyan az öröm, amikor örülhettem volna Levinek... most a tesónak... :roll:

Nekünk játszószőnyeg volt , Levi nagyon szerette :lol:

Kriszta
Jobbulást a nagyfiúnak, neked pedig DRUKK+++
Ne legyen semmi gond!!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kriszta,
Nagyon drukkolok en is neked. Anna is csak 2860 gramm volt es egy honap alatt szedte fel a 1100 grammot. Es Anna is hipotonias volt. Alkati (oroklott), derektol lefele. De szerencsere mara semmi nem maradt meg ebbol. Gondolom Lukacsnal sem.
Ezek a dolgok amiket leirtal eleg ijesztoen hangoznak, nagyon remelem, hogy nem lesz semmi gond.
Jobbulast Balintnak.

Teszveszen es Vateran en is sok mindent vettem. Ma voltam egy babaruha turkaloban a keletinel (Berzsenyi utca es Rakoczi ut sarok) es elkoltottem egy rakas penzt. :) az elado szep napot kivant (gondolom az osszegre celzott amit otthagytam :))

Kia,
Nagyon cuki a kep.

Szecs,
Nem nagyon foglalkozom a munkaval, de vannak napok amikor meg az en angyali turelmem is veges :) De ma pl kifejezetten jol mennek a dolgok es ma mar pentek.

Jucuss,
En is mondom, hogy gyertek a XV. keruletbe. :)

Judit,
Nem fenyegetesbol mondom de ha Gizus meglesz akkor majd szepen megyunk mi meg egyutt setalni :) Egy buszvonalon lakunk, nem is kell atszallni.

Holnap megyek babakocsit venni a Minimanoba. Gyorsan elkoltom az osszes penzem :)

KépKép
sunflow

Kriszta, szorítok neked!!! És gyógyulást kívánok Bálintnak. (hörgőtágító nálunk is szokott kelleni)
Szerintem mindenképpen oszd meg GI-vel az aggodalmadat, és kérdezd meg a tenyésztést. Ő sem lehet mindig toppon... :?

Zalán 38. héten született 2780 gr-mal, az Uh alapján a 35. héten tippelte ennyinek. A várandosságom vége felé már nekem sem kellett diétáznom (előtte igen).

Kép

Kép
ripley

Sunflow.......... hú, de szupi, egy kicsit legalább feldobtál. Gizuskával és Lillussal együttsétálni :lol: :lol: :lol:
Melyik busz az?
Mi a Minimanóból a mérleget béreltük 2 hónapig. Én babakocsit nem ott vettem, nagyon drágák voltak.

Kriszta! Jobbulást Bálintnak.
Nekem hetente kellett mennem a 35. héttől G.I-hez, és minden héten Ct+uh. És emlékezz, hogy nekem meg 3100 grammot mondott a szülés előtt egy héttel, utána pedig 2490 g lett. Na, dddddddeeeeee most már egy gombóc.
Szerintem a streptococcus-t elfeljthette, nekem a 36. héten vette le és akkor laborvizsgálat is volt. Kérdezd meg.
Nekem is császár gyanús a dolog.
Nem is írtam még neked, hogy tavaly december 10.-én Judit napon fogant Lilla. Te most akkorra vagy kiírva, igaz?

Kia, méhenkívülim nekem 6 éve volt, akkor is úgy örültem, hogy hosszú-hosszú évek után jön a baba, aztán sajnos a petevezetékben tapadt meg, ki is kellett venni (petevezeték), így még kisebb esélyem volt a teherbeesésre, de történt egy csoda és tavaly JUDIT napon megfogant Lilla.

Timi, mintha ráéreztél volna....... igen, játszószönyeget is nézek. Én is már több mindent vettem Lillának a vateráról.

Kép
judit70

Sziasztok!

Kriszta, Bálintnak sok puszit küldök, gyógyuljon gyorsan! Ugye tudod, hogy a tüdőgyulladás fertőző? Vírus okozza. Vagy mit mondott a doki, mitől lett neki?
Petra miatt pedig ne aggódj, én 2600gr-mal születtem, és látod, hogy megnőttem idekint :lol: 160cm lettem és 56 kg :lol:

Nekem is csak ctg-re kellett menni az utolsó hetekben, már fizikálisan sem vizsgált, mert előtte úgy megkapirgált, hogy elkezdtem vérezni.

Kia, miért nem jönne ki nagyobb Levinél? Alacsony vagy?

Sunflow, dobj majd föl egy képet a babakocsiról, nagyon kíváncsi vagyok!

Látod Judit, jók ezek a Judit napok :lol: :lol:

Képzeljétek, a héten a 3. dohányzó terhes nőt láttam az utcán. :shock: Le vagyok döbbenve..., legalább intézné el otthon...

KépKép
b_judyt

Judyt...tényleg szép nagyra nőttél :)
Terhes nő és a dohányzás...nálam is üti a biztosítékot.
A másik ilyen, amikor sétál gyerekkel babakocsival és szívja a kocsi fölött a cigarettát...no comment :(

Timi
Kép
vt72

Judyt..... na rólam ne beszéljünk, 7 hónapra, 2000 grammal születtem, mostanra 172 cm és sok-sok kg vagyok :-)

A múlt héten én is 2 kismamát láttam babakocsit tolni és cigarettázni, igen Timi no comment. Én szégyenleném, ha úgy látnak, szívja el otthon, csak kibírja addig amíg sétálnak.

Kép
judit70

Judit
Akkor Lilla tényleg egy kis csoda :P
Nekem is a petevezetékben volt, de magától távozott... :roll:

Judyt
alacsony.. 160 cm... :roll: de egy kicsit több kg, mint Te..
...mindig is 60 kg voltam.. aztán 2004-ben laraktam a cigit.. és feljött néhány kg... azóta harcolok a kilókkal :lol:

Cigis kismamikat én sem szeretem... :evil:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Heka.
ez nem fair.... :) Nem er versenyezni a kilokkal..... en most vesztesre allok :)

A babakocsit vegul nem vettem meg ma, mert tegnap beszabadultam az ikeaba es egesz nap a szerzemenyeimet dedelgettem. Majd holnap delelott. Vettem egy iroasztalt es egy forgoszeket Annanak karacsonyra mert ezt kerte a Jezuskatol hogy legyen a sulihoz. Vettem meg egy olyan ruhaszaritot ami tobb emeletes. Es ki is mostam az uj szerzemenyeket. Ugyhogy jo idoben elkezdtem feszket epiteni :)

Judy,
egyebkent sok-sok keresgeles utan a Chicco Simplicity mellett dontottem. Megneztem es nagyon tetszik. Tobb oka is van ennek a valasztasnak. Konnyu, eleg nagy a fekvofelulete, nagy az also kosar rajta, allithato a tolokar es egybe van a tolokar nem kulon-kulon. Valamint nem draga. Legalabbis a tobbihez kepest. Es fel tudok vele szallni a villamosra.

Judit,
nem tudom mar a buszok szamait mert az ujakat nem tudom megjegyezni, de asszem 125 vagy 225 az amelyik a Hubai erintesevel megy a Mexikoi utra.

No, megyek lovok magamnak valami ennivalot. Ma nem sokat ettem. A nagy szerelesben elfelejtettem megetetni Gizit (egyebkent atkereszteltem Morzsanak, becsuletes neve Ember Morzsa :))

Mindenkinek szep estet.

KépKép
sunflow

Sunflow, de ügyi vagy, hogy ennyi mindent vettél!!!! :-)
Ember Morzsáról, pedig nem elfeledkezni, így nem nő nagyra!

A 125-ösnek (régen 70-es) a Bosnyák a végállomása, így akkor a 225-ös lesz (régen 25-ös,ennek a Mexikói út volt a végállomása). Mind a kettő érinti a Hubayt.

Kép
judit70

Sun, nagyon jó választás!
Ez nagyon jó kocsi, én is nézegettem régen Vivinek, csak előttem megvették :lol:
De ezt lehet teljesen fektetni?

Látom nem csak én, mindenki szépen megnőtt idekint :lol: :lol: :lol:

KépKép
b_judyt

Megvan Vivinek a karácsonyi ajándéka :D

Kép

KépKép
b_judyt

Nem a tullitól, olcsóbban szereztem, de újonnan.
A képet loptam tőlük :)

KépKép
b_judyt

Judyt...nagyon jól néz ki a konyha! Biztos örülni fog Vivi neki :)

Sunflow...szép a babakocsi! Biztos tetszeni Morzsának is :)
Morzsa a teljes név vagy ez már becézett formája valaminek? :D
Mit lőttél enni? :)

Mi ma voltunk a Medveparkba...és megnéztük a macikat. Nagyon cukik :) Zsoltinak is tetszettek :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vt72 2010.11.21 19:41-kor.

Timi
Kép
vt72

Judyt, nagyon klassz a konyha! Vivi konyhatündérkedhet benne :) .

Judit, olyan csodás ez kis "csoda" :) :) :) .

Sunflow, én is szívesen beszabadulnék az Ikeába, már régen jártam arra. Anna szuper kis felszereléssel várhatja a sulikezdést, "Morzsa" pedig az kinti életet :) .

Kép

Kép
ripley

Micsoda babakonyha!Lesz öröm!

babaimádó
Kép
babaimado

Judyt, nagyon tuti a babakonyha, biztos nagy-nagy öröm lesz. Jézuskát egész ested dicsérni fogja. Szenteste el sem fog tudni aludni akkora lesz az öröm.

Ripley, igen, Ő egy igazi csoda :)

Sunflow, maradt még pénzed?
Ikeába én is szivesen mennék.

Most jött az értesítés, hogy megnyertem az aukciót (babaszőnyeg, babahíddal). Igaz kék, fiús, de itthon nem az számít. És képzeljétek 1.500.-Ft-ért.

Kép
judit70

Judit...gratula! Ügyesen vásároltál :)

Timi
Kép
vt72

Timi segítségével vannak újabb képek:

Kép Beszélgetünk

Kép Lilla mosolyog

Kép Lilla kacag

Kép
judit70

Timi, köszi, majd ha meglesz, a játékról is csinálok képet.

Remélem ebben a rossz időben, jobb kedvetek lett a képektől :-)

Kép
judit70

Ne is mondd...undormány, ahogy reggel óta esik az eső :(
Esély sincs arra, hogy ma sétáljunk. Igaz, kedvem sincs ilyen időben szinte semmihez...pedig mosni kellene :)

Lilla mosolya abszolút felvidítja ezt a sötét napot :)

Timi
Kép
vt72

Igen, tényleg nagyon cccccccaaaaaar az idő és sajnos ennél csak rosszabbat mondanak.
Én nem tudom, de Lilla is olyan nyűgös ma. El-el alszik, de felsírdogál. Zsolti hogy viseli ezt az időt?

És a többi baba hogy viseli ezt a car időt?
Jajjj, és a kismamik?

Kép
judit70

Sziasztok!

A héten igazoltan távol leszek, mert nálunk lesznek Vili babáék :D
Írjatok sokat, majd megpróbálok olvasgatni - már csak azért is, nehogy lemaradjak Petra érkezéséről... :D

KépKép
Kép
szecs

Judit,
Naggyon cuki Lilla :) Olyan jo latni vigyorogni :)
Telihold volt tegnap es en is nagyon rosszul aludtam. Raadasul ket napig utodokat interjuztatunk a fonokommel az irodaban. Elegge elfaradtam mara.
Penzem nem nagyon maradt, de vegul elmaradt a babakocsi vasarlas, mert Annaert kellett menjek. Nem is baj. A heten kapok fizut.... akkor mehet a koltes :)

Judy,
le lehet teljesen fektetni, leellenoriztem.
Nagyon szep a konyha. Biztos nagy sikere lesz :) Anna is sokat jatszik vele meg most is pedig lassan a terdeig sem er :)

Timi,
Morzsa az csak Morzsa es majd megno :) Es kicsi telt kenyer lesz belole. Nincs meg rendes neve egyenlore. Majd lesz. Mit is lottem?? Hm.... de regen volt.... asszem sajtos tesztat. Az nalam a favorit. Es nem kell hozza tul sok minden. Meg nem is nagyon bonyolult megfozni. Amiota rajottem hogy a garam buzas tesztat nem lehet szetfozni....

Szecs,
Jo Vilizest.

Mindjart itt a Telapo!!!!

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Judit70: Lilla baba nagyon-nagyon édi és gyönyörű!!!!!!!!!!! Megzabálom :D :D :D

rólunk: Bálint ma ment először iskolába, kicsit félve engedtem még el, de már nem köhög csak egyszer-egyszer és láza sincs. Már két hete nem volt iskolában!!! Minden esetre tesi alól még két hétig fel van mentve. Tanító néni mondta, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek, sok a tüdőgyulladásos gyerek az iskolában és az oviban is. :evil: :shock: :evil: szuper!!!

Én egész éjjel nem aludtam, bepakoltam a bőröndbe (eddig csak a pelenkázóra készítettem össze a csomagom :oops: ) a fájások erősek, de rendszertelenek (rendszertelenül sűrűek :o ) voltak. Úgy éreztem,hogy megvárjuk míg a gyerekeket apa reggel elviszi oviba, isibe és indulunk a kórházba,ha addig nem szűnik. DE, 5-kor elaludtam!!!! 6-kor ébresztő, a fájások pedig a fasorban!!!! Azóta elvétve egy-egy fájás, de semmi rendkívüli!.....na, kíváncsi leszek!!
Én azt mondtam,hogy hóban megyek majd szülni.......Szentendrére péntekre havat írtak!!!!

Puszi Nektek
Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Judyt
Szép ajándék!

Judit
Ügyes vagy!
Nagyon olcsón szerezted meg..

Lilla nagyon édes!

Az idő..
Én elvagyok... az esőben is...
Most pl. Levi kint barkácsol, motorozik az Apjával...
Az alvással vannak problémáim..
Éjjel 1-2 alkalommal hív a természet, de aztán nagyon nehezen tudok visszaaludni :(

Kriszta
Jobbulást!
Levi is köhög, a héten ismét itthon van...

Fájások?
DRUKK!!!++++++++++++++++

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kriszta, éppen tegnap gondoltam rád, amikor a hét második felére havat hallottam, hogy beindulhat a szülésed. Drukkkkkkkkkkk!
Kitartás, már nem sok van hátra. Hogy fogjuk megtudni a nagy hírt?
Kriszta, én is megzabálom, állandóan puszilgatom, végre látszik, hogy jobban van és nem kínozzák azok a fránya hasfájásos görcsök. Hát, igen, holnap 3 hónapos. Nála 2 és fél hónapig tartott a hasfájás.

Igen, sajnos én is hallottam, hogy nagyon sokan tüdőgyulladást kaptak. Most ez akkor járvány?

Lányok! Köszi a Lillácska dicséreteket. Nagyon nehéz fényképezni, állandóan bemozdul és akkor homályos, de végre sikerült.
:D :D

Kia, de megy az idő, már 12. hét!!!!!!!!!!

Sunflow, igen, mindjárt itt a Télapó, lehet, hogy Krisztának Ő hozza a babát?????????? :)

Kép
judit70

Judit70: Hogy hogyan fogjátok megtudni? Mit szólnál hozzá, ha dobnék Neked egy sms-t :-)

egyébként anyukámat is a mikulás hozta :-)

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

[quote="mkriszta75"]
írta:
mkriszta75egyébként anyukámat is a mikulás hozta :-)

És nem volt neki nehéz? :D :D :D

Komolyra fordítva a szót:
Örülök, hogy jól van Bálint és remélem hamar visszarázódik az iskolába.
Vitték neki a leckét a barátai, amíg otthon volt?

Kia...jobbulást Levinek!

Timi
Kép
vt72

Kriszta! Háááááááát, nagyon örülnék neki. Köszönöm előre is.
Nálam Timi volt az ügyeletes hírmondó :-)

Nahát igen, Timi: És nem volt neki nehéz? Te tényleg mindig a humorodnál vagy. Rögtön kapcsolsz :-)

Kép
judit70

Judit...boldog negyedéves szülinapot Lillácskának!!!!
Látod, már három hónap eltelt és milyen gyorsan :)

Timi
Kép
vt72

Judit, nagyon-nagyon édes Lillácska :D !!! Tényleg meg kéne zabálni :lol: !!! Csak úgy gömbölyödik!

Kriszta, ugyan még nem esett le a hó, de mi van veled???
Bálint elsős az iskolában?
Szentendre hangulatos, szép kis város, jó lakóhely. Egy volt kolleganőm is ott lakik, nagy házban, nagy udvarral...

Kia, aranyos lehet Levi, ahogy barkácsol kint. Küldhetsz ám fotót :) !

Sunflow, a sajtos tészta nálam is jolyjoker. Kipróbálom garambúzásból is. Tésztafőzésben a férjem ügyes, mert mindig időben elzárja a tűzhelyet, így a tészta finom, olaszos lesz :) .
Megtaláltátok már az útododat a cégnél? Visszamennél majd a GYED után?

Kép

Kép
ripley

Sziasztok!

Ripley,
Volt egy-ket nagyon jo jelentkezo es voltak olyanok is akik bar nagyon sok tapasztalattal rendelkeztek nem illenenek a csapatba. Eleg sok szempont alapjan kell donteni es en meg ilyet sosem csinaltam. Erdekes volt es nagyon-nagyon faraszto. Masfel ev utan jonnek vissza. Ennek tobb oka is van, az egyik hogy addigra pont elegem lesz :) (Anna 20 honapos volt mikor bolcsibe kerult) es anyagilag is nagyjabol addig fogom tudni huzni. Elvileg ovodaba mar felvesznek ket es fel eves gyereket is ha szobatiszta es tud egyedul enni..... Azert az nagy segitseg.
A sajtosteszta nalam gyerekkorom ota nagy kedvenc. Szerencsere Anna is szereti. :)

Kriszta,
Drukkolok neked en is. :)

Ma kicsit muszaly pihennem, ugyhogy ki is megyek a karacsonyi vasarba a Vorosmarty terre. Ugyis ajandekot kell vennunk egy kolleginanak aki most lett 30 eves... vagyis szemtelenul fiatal :)

Mindenkinek szep napot!

KépKép
sunflow

KIsmaminknak drukk+++++++++++++lehet még mindig csak jóslók ezek..

Judit70, cuki Lillácska! F.is minidg bemozdul.Ha a telefonnal videózom, akkor az addigi tevékenységét stornózza és a tel.érdekli csak. Meg sem mozdul és meg sem szólal. Feladom, majd elteszem a telót és ismét folytatja azt, amit meg akartam örökíteni. Rafkós kiscsaj:):Tejcim apad, de még van. Nem tudom, meddig kell fejegetni.Ma még nem fejtem csak hajnalban egy icipicit kézzel, max 5ml-t.

babaimádó
Kép
babaimado

Timi, köszöni Lillácska a köszöntést átadtam neki. :-)
Igen, ilyenkor én is úgy érzem, hogy rohan az idő. Amíg hasfájós volt, addig 1 napot, 1 évnek éreztem.

Babaim, láttam az iwiw-en Fannika képét, nagyon tünemény és Ő is cuki a nagy szemeivel :-)
Ezek szerint lassan elfogy a tejcsikéd. Tápszert hogy bírja?
Nálunk egyre kevesebb a tejcsike sajnos. Már csak reggelente van és este egy kicsi.

Sunflow, tényleg szemtelenül fiatal a kollegina. :-)

Ripley, köszi Lillácska dicséretét. Hááááááááát, gömbölyödik rendesen, de van is étvágya. Tiszta anyja :-)
Holnap megyünk mázsálásra és szurira, kiváncsi vagyok ? kg.

Kép
judit70

Timi, hülyeséget írtam 1 órát, 1 napnak éreztem.

Ma tiszta lökött vagyok, mindent elfelejtek. Hát, ez már korral jár, nem véletlenül néztek nagymamának :-)

Kép
judit70

Halihó csajok,

semmi extra, sőt nekünk aztán jöhet a hidegfront, régen aludtam olyan jól, mint tegnap este, leszámítva a három pisilés járatot :oops:

DE, már csak 16 nap, hihetetlen!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta! Elképesztő, hogy Petrácska a végén csak kihúzza a végéig szinte :)
Örülök, hogy jól aludtál! Nagy kincs az ilyen éjszaka :)

Judit...értettem én, hogy mit akartál mondani :)

Timi
Kép
vt72

Kriszta! Már csak 15 nap :)

Kép
judit70

judit70: :lol: :lol: :lol: már nagyon várom!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Krisztám! Azt elhiszem! :-)

Kép
judit70

Sziasztok!!
Olvasgatok...azért.!!!
Elnézést mindenkitől!!

Intézkedem ,teljesen kész vagyok :cry: :cry: Jogutód nélkül szűnik meg a mhelyem Dec.31-el.
Most mindent végig kell fussak, a saját pénzem után :twisted: ,mert ha nem semmi pénz, az amúgyis szenzációs anyagi helyzetben.
Ráadásul Izám is beteg ,ismét a torka . :cry: Nem bírja az antibiotikumot,hasmenése van és hány is.A súlya pedig nem igazán engedi ,hogy még fogyjon is..nagyon kis vékonyka. :) (Pedig nagyon jól eszik ..ha nem beteg.))

Kriszta ...Neked Gratula!! Ügyes vagy!!és Petra is!!a végén Judit nap lesz,a nagy nap ??!! :)
Puszi Mindenkinek!!!

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok!

Csak beqqcs...

Levi már meggyógyult, de most nekem fáj a torkom... :roll:

Ma voltam a 12 hetes genetikai UH-on...
Már 67 mm az ülőmagassága..
Lehet, hogy 1-2 nappal idősebb, de így is marad a június eleje...
Jó is, hogy nyerek 2 napot, ha esetlen később akar majd kibújni :D

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?