Új privát üzeneted érkezett!

:D

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Sziasztok Lányok!

Jaj, nagyon régen jártam itt, de visszaolvastam, és szívből gratulálok a babásoknak, jó egészséget kívánok az egész családjuknak!
Tigris, sajnálom a baktérium-dolgot, szülésnél nagyon figyeljenek a babára - tenyésztés stb. Lásd a Streptoc. fórumot. Nekem most nincs, csak megint gomba, de nem vagyok nyugodt miatta.
Amúgy nálam is nagy változás történt, sajnos inkább negatív irányba, bár lehetne rosszabb is... A 29. hét végén lett egy szuper leletem (méhszáj visszament 2000-ről 3000-re, fertőzés semmi), viszont 4 nap múlva mentünk 4D ultrahangra, és mondta a nő, hogy nézessem meg a dokival a dolgokat, mert nagyon lent van a feje. Két nap múlva megnézte a doki, és lesápadt, hogy alig 2000 a hossz, és nyomja a feje a méhszájat. Azonnali lefekvés, szigorú ágynyugalom, és a magnézium mellé még egy görcsoldó gyógyszer. A legviccesebb, hogy némi derékfájáson kívül semmi különöset nem észleltem abban az ominózus 4 napban... A fekvés miatt eleinte mindenem fájt (főleg mivel a lábam is némileg fel van polcolva), aztán észrevettem a sűrű keményedéseket is, de szerencsére lassan már 3 hete fekszem, és a múlt heti ellenőrzés során nem tapasztalt a doki változást. A feje még feljebb is ment, bár ez szerintem nagyon változó. Hétfőn zárom a 34. hetet, ezért még 2-3 hétig feküdnöm kell. Kicsit nehéz megoldani logisztikailag az ellátásomat, mert a családból mindenki távol dolgozik, de mindent megpróbálunk.
Hát ez van. Gomba még mindig van, amire megint kúpot kaptam (de nem nagyon merem használni, hátha észrevétlenül nyílik a méhszáj... persze muszáj lesz, mert a kórokozót is el kéne tüntetni), és sokszor van bélgörcsöm is az IBS-től, ami elég ijesztő. A méhösszehúzódások bizonyos napokon gyakoriak, máskor alig vannak. Ma éppen a hólyagom nyomódik jobban... Remélem, ez nem azt jelenti, hogy a baba lefelé orientálódik...
Nahh, mindig van valami.
Kitartást kívánok Nektek és magamnak is, Muminak és Licának pedig jó babázást!

M.
milina
 
 


Sziasztok!

Milina Kitartást!!!!! Nem könnyű már a végén...

Én tegnap voltam védőnőnél, megismerkedtem a gyerekorvosunkkal. Nagyon kedves nő.
A vérnyomásom az egekben volt, így kérte h ma menjek vissza vizelet mintával együtt és gyorstesztben megnézi a fehérjét meg újra megméri a vérnyomásom. Érdekes h a végére alakul ki toxémia nálam.
Ugye a vizesedés már megvan... :(

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 

 
 

Sziasztok!

Milina, kitartás!!!! Tényleg feküdj, amennyit csak tudsz, nehogy idő előtt beinduljon a szülés!!! :roll:

Tigris, te meg vigyázz magatokra! Már tényleg a finishben vagy!!! Nincs azóta fájás változás? :? Valami újabb jel, h beindulna Beni? :lol: Mondjuk egyik pillantról a másikra tudnak történni a dolgok! Nekem is olyan "észrevétlenül" nyílt a méhszáj, h öröm volt nézni... :oops: :lol:
Szorítok!!!!

Ez a toxemia nem hangzik túl jól... :cry:

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Köszi Mumi!

Változás nincs.
Egyre kevesebbet tudok aludni éjszaka...

Kiv leszek mi lesz vizelettel? lesz-e benne fehérje...

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Mumi,

A 90 teljesen normális, azt olvastam itt a babaneten, hogy a babák nem mindig esznek ugyanannyit, aholy a felnőtt is, néha többet,néha kevesebbet, emiatt nem kell izgulni. Persze, én is izgultam, amikor tegnap többször evett kevesebbet, de semmi baja sincs és az esti "műsor" (azaz, "üvöltő szelek" c. történet) is minimális volt...Egyébként ez az állandó méregetés is már az idegeimre megy, lehet hogy inkább csak hetente kellene. Uitt olvastam, hogy heti 100g gyarapodás a min., illetve havi 400g, mi pedig 1 hét alatt 250-et híztunk (3,45-ről 3,70 lett), úgyhogy nem akarom már magam stresszelni a mérleg miatt.

Milina

Ezt a kis időt már kibírod, utána meg elmúlik minden baj, mert másra fogsz koncentrálni. Nekem is az utolsó fázisban minden bajom lett, kiütések a pocakomon, kezemen, lábamon, lábdagadás, nem alvás...aztán ezek szépen lassan elmúltak és a colitisem is remisszióba vonúlt, hála Istennek, maradjon is ott ahol van :)

Tigris,

Nekem a kórházban lett magas a vérnyomásom, szülés után, pedig krónikusan alacsony szokott lenni...

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


Sziasztok Lányok!

Hát nagyon eltűnt mindenki…
Én is… De nem azért mert szültünk. Lehet nem úszom meg ezt a 3 hetet… Egyre nehezebb minden. Komolyan már leülni nem bírok egy mélyebb székbe. Egyre később alszom el éjszaka, hogy minél kevesebbet kelljen végig szenvednem…
Beni elmocorog. Mindenki azt kérdezi h még egyben vagyunk-e… Tök kiakasztó egy idő után. Mintha nem szólnánk úgyis ha kipottyan…

A vesém hol jobb hol rosszabb. A vérnyomásom ingadozó 130-tól 160-ig megy a skála. Majd szerdán ha megyek nst-re szólok terhesgondozóban meg dokinak h mi a helyzet…

Minden hétvégén úgy nagytakarítok, h ez már biztos az utolsó esélyem, megyünk szülni úgyis már… Mint 1 hülye…

Párom a kiságyba kukucskál mindig, h hol a babó… Jó fej.
:lol:

A nyákdugóm a helyén, meg a pocakom is. Semmi hajlandóság rá, h vmi történni fog.

Szerintem most mensiznék, annyira feszült vagyok és hamar felkapom a vizet. :twisted:

Lica, Mumi ti amúgy tudtok pihenni pici mellett, h ne legyetek kifáradva??? Kb hogy néz ki egy napotok? Gondolom már kezd beállni a rendszer... Olyan kiv vagyok... Meséljetek...
Kelés - alvás- etetés ez a körforgás?

Kezd rossz idő lenni, így mi sajna nem fogunk tudni annyit sétálni majd Benivel a nagy hidegben. Tuti megint nagy hó és minusz vár ránk...

Hihetetlen h hétvégén már meg kell gyújtani az első gyertyát az adventi koszorún... Repül az idő. Az a baj h a babók is ilyen hamar felnőnek majd... :cry:

Na mind1!

Juli? Veled mizu??? Szexet bepótoltad apával? :wink:
Lehet előbb szülsz mint én a végén. :D

Zizi is nagyon eltűnt pl. Mi lehet velük is?

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Sziasztok Lányok!

Lica, a mérlegelést már én is nagyon utálom!!! :evil: de azért még mindig használjuk... :roll: Bár a hízással nekünk sincsen problémánk! :lol: Éppen ma hajnalban néztem, h olyan kis golyó feje lett Danónak és tokája, h öröm nézni! :wink:
Csütörtökön megyünk a gyerekorvoshoz az 1 hónapos kontrollra, kíváncsi leszek ott mennyinek fogják mérni! Szerintem már túl haladtunk régen a fél kilós hízáson, pedig még nincs teljesen 1 hónapos a muki. :oops:

Tigris, szegénykém, te tényleg kihúzod rendesen! :oops: Elhiszem, h már nagyon nyűgös vagy! Én is az voltam... a végén már sehogy és semmi nem volt jó... :roll:
SZEXELJETEK egy hatalmasat Apával!!!!!!!!!!!!! :lol: olvastam, h a kiskatonák "támadása" felpuhítja a méhszájat és beindítja a szülést! :lol:

A napunk egyébként kaotikus...na jó, nem olyan nagyon, de még nincsenek abszolút konkrét időpontok az életünkben. Ma éjszaka pl. 01:30-kor kelt a Manó, onnantól 1 óra volt az etetés-böfiztetés fázis. Szerencsére gyorsan elalszik (már ha álmos)! Következő etap 05:30-tól 06:45-ig. Azóta alszik. Nemsokára kelni fog szerintem. Gyakorlatilag tényleg az megy egyelőre, amit leírtál: etetés-pelus csere-alvás. :lol:
Azt nem tudom, h mikor fogom kipihenni magam. Két részletben próbálom behozni az éjszakai fentlétet: általában a délutáni alvása alatt én is alszom 1-2 órát. Hiába, befekszem a tévé elé ebéd után és kb. 5 perc múlva húzom a lóbőrt! :oops: A másik részlet este 21:00 körültől van. Mondjuk ez a legrosszabb, ha még éjfél előtt felébred. Ilyenkor alig tudok magamhoz térni! Még hajnalban is jobb kelni... éppen ezért jó volt a ma hajnal, mert fél kettőig aludt este 10-től! :lol:

ÉSSSSS itt a végszó, mert felébredt...BOCSI!!! Nemsokára megtudod TE is!!!! :lol:
ÉS SZEX SZEX SZEX SZEX!!!!! Bújjon ki végre Beni! :lol:

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Köszi Mumi!

A szex persze folyik, de ez sem hatja meg Benit.
Szóval bírja a strapát kiskrapek!!! :lol:
Reméljük ilyen lesz az életben is... :wink:

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Tigris

Engem is az utolsó napokban/hetekben a legjobban idegesített az "egyben vagyunk-e még" című kérdés, hogy egyesek képesek voltak kétnaponta felhívni hogy ezt megkérdezzék...hihetetlen!

És én is ugyanazt csináltam amit te hétvégén : takarítás... :x

Nálunk sem állt be valami nagy menetrend, elég rapszódikus a napunk. Nagy általánosságban elmondható, hogy 3 óránként eszünk, de van hogy 2 és van hogy bealszik és akkor 4 is lesz. Valamikor könnyen bealszik szopizás közben és nem ébred fel kiságyba tétel után sem, valamikor meg megy a hiszti. Hasfájás is van, úgyhogy volt egypár érdekes éjszakánk, szegény Apa elszórakoztatta amikor én már úgy kidőltem, hogy a sírás mellett is elaludtam (persze, csak percekre). Most Infacol cseppeket adunkneki, remélem segít...Háát a pihenés az egy távoli álomnak tűnik egyelőre, de érdekes hogy azért annyira nem érzem magam fáradtnak napközben (pedig akkor kellene aludni,amikor ő is), inkább mint Muminál este kezd durvulni a dolog (nálunk mostanában 3 körül és 6 körül van etetés).
Mi sétálunk a ház körfolyósóján,még az utcán nem voltunk (kivéve amikor hazatoltuk a kórházból - közben mit össze nem paráztam, jaj megfázik, stb.). Az erkélyen kezdtük 5 perccel, aztán minden nap 5 perccel tovább.
Tegnap tök jókat aludt napközben (talán az időjárás miatt is), de aztán az este fürcsi után majdnem hajnali 1-ig ment a fesztivál...közben 2x szopiztunk, akkor persze nyugi volt, de amint letettem az ágyba, ment a bömbölés...lehet, hogy még mindig a pocifájás miatt, bár ez most nem volt annyira "fájdalmas" sírás...
Most 10kor kajáltunk és tegnap ebben az időpontban szépen bealudt szopizás után, most meg nem akar, nyöszörög, felsír...megyek is.

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


Csajok!

most voltam wc-n és jelentem elment a nyákdugó!!!!
Nem volt benne vér csak olyan nagy kocsonyás anyag volt...
Persze tudom h ez nem azt jelenti h egyből szülünk, de legalább haladunk!! :lol:

anyumnak pár órára rá indult be a szülés, nővéremnek meg pár napra rá!

azt vettem észre még, h hegyesebb lett a pocim! Érdekes!
Meg olyan fájásaim vannak mint amikor mensizek, de nem állandóak, viszont erősek.

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááá!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: HURRÁ!HURRÁ!HURRÁ!!!!

Tigris, akkor bármi lehet!!!! Szurkolok, h pár óra legyen és ne pár nap! A fájások miatt inkább órákra tippelnék!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Lica, kezet foghatunk! :lol: Tegnap Danó is állandóan aludt! Tuti az időtől! Viszont vannak napok, mikor nálunk is megy a balhé esténként! Nem próbáltátok meg a reggeli fürdést? Nekünk nagyon bejött, h nem este fürdetjük! Így legalább ez nem veri őt fel. Sajna mi is iszonyatosan hasfájósak vagyunk! :( Az Infacol jó, használtam az elején, de most áttértem az Espumisan emulzióra. Ez is jó! Szép nagyokat tud tőle pukizni és úgy néz ki, megint visszaállt arra, h minden nap (sőt egy nap többször is) van kaki a pelusban. Múlt héten azzal szenvedtünk, h csak kétnaponta produkált nekem valamit...na ettől mégjobban fájt a pocakja! Persze ettől nyűgös és hisztis volt, ment az üvöltés! Remélem, most már rendeződik a dolog!
Sajna én most nem nagyon merem kivinni, mert egyre hidegebb van, viszont nincs 56-os téli anorákunk... :( ami van, az már 62-es és még nagyobb, szóval esélytelen. Épp ma kaptam hirlevelet az egyik bababolttól, h megjöttek a téli anorákok, szóval izzítanom kell Apát és elmenni venni valamit a Prüntyinek.

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Köszi Mumi!

Jelenleg Beni szétszed bent annyira nyújtózkodik vagy mit csinál.
És úgy fáj oldalt a hasam, mint mikor a tüdeje szúr az embernek...
Érdekes. Ezt már tegnap is éreztem...

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Sziasztok!

Hajrá Tigris! Biztos keresi már Beni a helyét... Mennek a vuduk!!!
Puszi mindenkinek!

Kép
manguszta
 
 


Köszi Mangu!
Ma megyek 14 órára NST-re, majd akkor beszélek dokival. Gondolom így lehet h meg is vizsgál. Eredetileg csak jövő héten nézett volna meg...

Ma reggel ismét kaptam egy picike adag nyákdugót a fehérneműmbe :D

Na majd kiderül...

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Tigris, szurkolok továbbra is 1000-rel!!!!! :lol:

Referálj majd! (ha még tudsz és nem fog bent a doki a vizsgálat tükrében... :wink: )

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Nem bízok benne Mumi...
nincs olyan szerencsém...
Bár lehet h mivel nem számítok rá ezért fog olyat mondani h csak lesek... :lol:

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Tigris,

hajrá, szurkolunk!!!!!!

Mumi,

Nálunk Apa fürdet és ő este jön megy dolgozóból, ezért nem venném el tőle ezt a "tisztet", bár volt 1-2 nap amikor én fürdettem, mert nagyon későn jött haza.
Nálunk kaki állandóan van, szinte minden pelenkacserénél, néha csak éppen hogy 2-3 csepp, de van.
Az anorákkal nekünk is uez a problémánk, 62-es van meg nagyobb, úgyhogy én azt csinálom, hogy bebugyolálom plédbe, alá jól felöltöztetem. (mondjuk az utcán még mi sem voltunk, még mindig csak a ház folyósóján körözünk).

Megyek, beindult a bömbi (mindig ilyenkor, persze), most kb. 10 perceket alszik...alig tudom megnyugtatni, állandóan szopizna, közben meg a cicin bealszik, nem is éhes, csak "játszik"...

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


Na voltam dokinál.
Hát tágulás az nincs...
Gondoltam amúgy...
Szóval várunk szépen...
Nem nógatom gyereket mert akkor tuti nem akar majd kijönni :lol:

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Lica, érthető, h nem akarod elvenni apától a fürdetést! :lol: Nálunk vagy együtt vagy anyuval fürdetünk. :D

Szóval Moci próbára teszi a türelmedet a "játékkal"... :twisted: Nem lehet egy leányálom 10 percenként ciciztetni... :roll: Nekem 3-4 óránként is rettenetesen fájnak a bimbóim, ahogy a kis "vákumgép" rákattan... :lol:

Tigris, kitartás!!!!!!!!!!!!!!!! Legrosszabb esetben 6 nap múlva beindítják úgyis a szülést! :wink:

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


dec 9.-ig húzzuk legrosszabb esetben kb...

Én vettem bimbóvédőt, ami ki is emeli a bimbót (nekem sajna befelé fordulóak, ezért kell), így talán a sebesedés és fájás se lesz annyira... majd kiderül.

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Mumi,

én sem 10 percenként szopiztatom,még csak az kéne! Nálunk is 3 óránként kb, de volt már 2 meg 4 is. Nekem is fájnak a mellbimbóim, Bepanthennel kenegetem.
A 10 perc az elalvás-felébredés-bömbölés trióra vonatkozott - most is pl. úgy altattam el, hogy simogattam a pociját és közben énekelgettem valami nagyon vontatott, általam kitalált dalocskát ("nyuuuugi baba, nyugici babuci" című sláger) és bejött, magam is meglepődtem rajta :) dekb, 10 perceket alszik...igaz hogy du. 2-5-ig aludt...
Ti hogy álltok a cumi-kérdéshez? Nálunk Apa nagyon ellenzi, de nekem muszáj volt már 1-2x bevetnem...hát nem lehet félóránlént szopizni...
megint felsírt...megyek

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


Tigris, azért csak nem akar Beni december 9-ig bent maradni?! :roll:
Kíváncsi leszek, h te tudod-e majd használni a bimbó védőt...én nem tudok vele szoptatni...egyébként nekem is befelé forduló lett a bimbóm, szóval ez is nehezítette a dolgot az elején. Most már "hozzá edződött" Danihoz és kiáll, de majd összefo..om magam, mikor szopiztatok annyira fáj... :(

Lica, bocsi, én értettem félre a szopiztatás dolgot! :D ok, h nem szopiztatsz ilyen sűrűn általában, ezt most kifejezetten erre a nyügis napra gondoltam, mert azt írtad, h Moci 10 percenként felébred és szopizna... :roll: :lol: (legalábbis nekem ez jött le belőle...:D)
Mi használunk cumit. Nem vagyunk ellene. Sőt, ha már választani lehet a cumi vagy az ujja között, akkor sokkal inkább a cumi, mert ezek a mai darabok már úgy vannak kiképezve, h nem deformálják el az ínyét és később a fogait úgy, mintha az ujját szopizza. Erre még a fogorvos rokony is helyeselt. :D És sokszor én is csak úgy tudom megnyugtatni és elaltatni, ha cumi van a szájában. :twisted:

Lica, te h állsz a bajoddal? :roll: Nálam, ahogy kibújt a gyerek, visszatért minden. Hiába mondták az okosok, h a terhesség jót fog tenni a betegségeknek, semmi változás... :( Ugyanúgy tartanom kell a diétát, mint előtte, különben ülhetek a wc-n egész nap. Basszus, egyszer már sikerült szopizás közben rosszul lennem... :( alig telt el 5 perc és éreztem, h gáz lesz... gyorsan lefejtettem a gyereket magamról, odaadtam anyunak, h tartsa szóval egy kicsit, én meg rohantam... Még jó, h itthon volt, különben nem is tudom, h hirtelen mit csináltam volna...

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Mumi,

Nekem is egyre jobban fájnak a mellbimbóim...
Most már a párom is bevetette a cumit - tegnap éjfél után, miután majd 2 órán keresztül ment a sírás-rívás és folyton szopó-mozdulatokat produkált a kis szájával Moci...a cumitól 2 perc alatt megnyugodott, elaludt, aztán kivettem és aludt tovább...

Nekem hálIstennek remisszióba van a colitisem, sőt minden nap van székletem, ami nálam csoda...(mert amúgy szorulás a jellemző).

Mennem kell megint....

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


„Reggelt”

2 óta fent vagyok…
Tegnap egész nap eléggé fájt az alsó részem doki „matatása” miatt. Szerda este még véreztem is jó sötétet a fél tisztaságiba. Hívtam dokit mondta h ez norm, ha sokáig tart vagy fokozódik akkor menjek be.

Na tegnap este egy szar éjszaka után hamar elaludtam, viszont 2 óra körül felébredtem, h nagyon fáj az alsó szakasz, húzódik stb…
WC-re ki, úgy tűnt a széklet megoldja, visszafekszem. Aztán csak jönnek ezek a fájások. Mindegy hogy fekszem. Mérjük mán az időt. Na 8, 9 percenként ismétlődtek: kezdődik derékfájással majd átmegy pocakra ami bekeményedik, majd „kijön” a hüvelyemen át… Eléggé kellemes. És gondolom ez fokozódni fog szülésig.

Szóval lehet h csak a főpróba ez, de azért izgulok mi lesz a vége…
Uram szolgálatban van, nem hívom fel, nehogy feleslegesen izguljon és akkor még ő sem alszik…

Lezuhiztam, aztán volt még egy wc könnyítésen, majd tenat kellett betennem mert „inkontinenciával” küzdök. Jön magától…
Szóval ki tudja mi lesz még itt.
Beni meg szépen végig mozogja egészet. :lol:

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Tigris, ez már nagyon vége!!!!!!!!! Lehet még ma meglesz Beni??????!!!!! :lol: :lol: :lol: A fájások és a közte eltelt idő alapján nem gondolnám, h ez csak főpróba... :wink:

Hajnali 2 óta fent vagy? Szegény, akkor nem lehetsz a toppon már...kitartás! Mondjuk én is fent voltam 2-kor, akár diskurálhattunk volna egymással is!!! :lol: (telefonon, mert etetés közben írni nem tudok, de a fülhallgató csodákat tesz a mobillal... :wink: )

Apa mikor ér haza? Nem tudsz valakit odahívni magadhoz, h ne legyél addig sem egyedül?

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Ne félts Mumi!!! Párom már 7 órakor itt volt...

A fájásaim össze vissza, hol 4 perc, hol 10...
Szerintetek mennyire norm ez?
A "vizelet" eresztés megvan még, bár nem tom h most ez az v magzatvíz netán. (úgysincs szerencsém, biztos csak pisi lesz)...

Még itthon vagyok, nem akarok "feleslegesen" menni kórházba, meg azt se h bent fogjanak és nem lesz mégsem semmi pár napig...
Azért bennem van h lehet ez nem is az.
Változó a fájás is: van h a hüvelyem feszül de nagyon és utána picit érzem a derekam, meg van h a derekam fájdul meg nagyon és pocim, hüvelyem alig...
érdekes... nem tom h ez is normális-e így?

családom kész van, egyfolytában hívnak. Mért nem megyek mér be stb...

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Na, jól van, akkor Apa hazaért! :D De aggódom! :oops: :lol: Aggódhatok, Te vagy a terhespárom!!! :lol:

Egyébként egyet értek a családoddal! Szerintem is be kellene mennetek a kórházba megmutatni magad. :roll: Tudomásom szerint az összefüggő, minden területet érintő fájdalom (hüvely, derék, poci mindegy milyen sorrendben) vajúdási/szülési fájdalmak. Ráadásul már elég gyakran jönnek! Arról nem is szólva, h éjszaka kezdődtek, szóval nem félórás "probléma" után mennétek be a klinikára... És igen, ha most jobban "folyik" a pisi érzésed szerint, mint máskor, akkor az akár magzatvíz is lehet! Főleg, ha színtelen. Nekem nem volt inkotinenciám, szóval biztosra tudtam volna mondani, ha a magzatvíz szivárog el... :roll:

Szóval, szerény véleményem szerint kapjátok a pakkot és irány a kórház! Legfeljebb még hazaküldenek...

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Tigris,

Nekem is össze-vissza voltak a fájásaim,az ember ilyenkor nem tudja eldönteni mikortól számolja a perceket, stb. és előtte éjszaka óránként jártam pisilni, szóval szerintem be kell menned !!!

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


Bemegyünk lányok köszke....

Csak most 11:13 óta nem volt olyan fájásom...
nem tom mi van....

inkontinenciám nekem se volt eddig
csak most párszor

tuti bent fognak kórházban...

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Sziasztok!

Tigris, már biztos nem olvasod, de szorítok nagyon!
Remélem, mielőbb a karodban tarthatod a babádat és kevés kínlódással jutsz el a végéig!

Lányok, amint olvasom, jó, ha kipihenem magam még pocakosodás előtt és önmegvalósítok, míg lehet. :roll: :lol:
Úgyhogy ezt teszem.

Hajrá Tigris!
Kitartás, anyukák!
Jó éjszakát!
zsuzska30
 
 


Tigris, nagyon szorítok! Legfeljebb tényleg hazaküldenek.
Hallottam olyat, hogy a vizsgálat jól beindította a vajúdást...
És akkor mi van, ha bennfognak? Vagy ha nem. Pláne első gyereknél teljesen természetes, ha "potyára" megy be az ember lánya, hozzá vannak szokva a dokik.
Szorítok, és remélem, hamar meglesz Beni!

Kép
manguszta
 
 


Minden élményből csak a jobbik fajtákat, Tigris! Drukkolok!
milina
 
 


ahoi!

végre pár napja van netem... és ide is eljutok :)
kedden lesz 2 hete, hogy megugrott a vérnyomásom és én besétáltam a kórházba... azt mondták, egyben már sehova... szóval azóta várok. RR ingadozik... kevés fehérje volt a vizeletben... de a vizesedés elmúlt teljesen.
viszont a hasam rettenetesen sokat fáj... és rengeteget keményedik.persze fájások sehol... szóval fene tudja, mi lesz velem.

bmi van, jelentkezem.

Tigris!
megy a drukk!!!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Köszi Lányok!
Végre van gépem!!! :D
NA röviden, tömören: 2010.11.26.-án 23:36 perckor megszületett Benedek 3350 grammal és 55 cm-rel 22 órás vajúdás után...
Megírom sztorimat wordben és bemásolom ide, nehogy pont kilőjje magát net közben!!!

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tigris, GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!! LÁTOD, MONDTUK MI NEKED PÉNTEKEN, H IRÁNY A KÓRHÁZ!!!!!!!!!!! Várom az élménybeszámolót! :lol:

Youlcsi, kitartás!!!!!!! Vigyázz magatokra!!!!!! Jelentkezz, amikor csak tudsz! Már neked sincs sok vissza a végéig!!!!!!!

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Tigris!!!!!

Gratulálok, nagyon ügyes vagy!
Sok-sok egészséget, boldogságot Nektek!
A legszebb karácsonyi ajándék, amit kívánhat magának az ember!


Juj, de jó!
Sztori, képek-várjuk!
Lányok, ti is küldhettek ám képet újra a kis gyönyörűségekről!

Youlcsi, kitartás!
Nincs sok vissza, szorítok nagyon!
Tessék beszámolni, bármi van!
Addig is megy az erő!!!!!!!!!!!
Hidd el, mindannyian gondolunk itt Rád!
És mindenkire, akinek épp arra van szüksége!

Jó éjszakát!
zsuzska30
 
 


TIGRIS

Gratulálunk !!!Kiváncsi vagyok a beszámolódra! Főleg, hogy te is uzsokis vagy :-)Akkor még ott vagy ezek szerint...22 óra, nem semmi! Én az 5-ös szobában voltam, te?

Youlcsi,

kitartás, hajrá és szurkolunk neked Mocival !

Sok puszi mindenkinek!

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


Sziasztok!

Lica, Mumi, Tigris, óriási nagy gratula! :)

Úgy örülök, hogy mindenkivel minden rendben!

Mi is jól vagyunk, már a 26. héten, csak nem nagyon van időm netezni mostanában. De azért igyekszem gyakrabban jönni.

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Tigris, gratulálok, jó egészséget, sok boldogságot a Picivel!
Sztorit várjuk... bár az időtartam ne hangzik túl jól. Azért remélem, nem maradt nagyon rémes emlék.

M.
milina
 
 


Zizi! Végre feltűntél Te is!
Hónapok óta nem hallottunk rólatok! :twisted: Mesélj egy kicsit, h vagytok? Kisfiú lesz vagy kislány? UH fotó van? :lol:

Zsuzska, mindig dobunk fel újabb képeket a webalbumba Manóról. :lol: A link az albumhoz a vonalzóim alatt. :wink:

Egyébként tényleg jó, ha bébi előtt önmegvalósítasz és kipihened magad, mert utána esélyed sem lesz rá... :twisted: :roll:

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Tigris, hatalmas gratula és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!
A 22 óra elég borzasztóan hangzik, de gondolom Beni mindenért kárpótol. Lassan akkor már jöttök is haza, ugye?

Julcsi, lassacskán akkor Te is mindenórás leszel...! Szorítok Nektek is!

Zizi, de jó, hogy jöttél! És a többieket is ölelem, puszi mindenkinek!

Kép
manguszta
 
 


Köszönjük mindenkinek a jó kívánságokat!!!
Szerdán megyünk haza ha minden jól megy!!!
A sztorit írom apránként... 22 óra hosszú kicsit!

Most képeket teszek fel nektek, h legalább lássátok picit!!!

Juli kitartást, szorítok értetek!!!!

Zizi képek? Jó h itt vagy újra!!!

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Kép


Kép

Kép

Kép

Kép

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Tigris !!!

NAGYON ÉDI!!!!

Felelevenedtek az emlékeim, a kis "tologató" kocsi, az a folyosó...amikor mennek az anyukák libasorba a csemetéikért...

A csecsemősnővérekkel nekem nem volt valami jó tapasztalatom, remélem neked jobb lesz!
És remélem te nem vagy olyan sírós mint én, én naponta sírtam valami miatt...

Sok boldogságot és jó egészséget!!!

Puszi mindenkinek

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


Köszi Lica!

Mindenki nagyon kedves volt, a csecsemősök is. Ők mutatták meg a szoptatást is. Azóta megy. Most kezd bedurranni a mellem, eléggé fájdogál. Várom a tej belövellést vagy h mondják :D
Sírós nem vagyok, tegnap voltam rosszabbul: 4 napi alvatlanság és a hasam is fájt nagyon.
Holnap megyünk haza!!!!
Csüt vissza varrat szedésre...

Éjszaka sikerült végre aludnunk!!!
Babót 22 órakor elhoztam, aludt. Úgy kellett éjfélkor felvernem...
Aztán 3:30kor is ugyanez, meg 6:30kor. Szóval sikerült kipihennem magam végre nagyjából...

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


Tigris, NAGYON GYÖNYÖRŰSÉGES Beni!!!!!!!!! :lol: Még egyszer Gratula Nektek a csöppséghez!!!!!! :lol: :wink:

Egy jó tanács: kezdj el fejni már a kórházban, mielőtt még nagyon bedurran a cicid (mint nekem... :( ), mert nem fogsz tudni hozzáérni sem! Nálunk sajna elfelejtették közölni a csecsemősök, h erre van lehetőség :evil: Kivéve az utolsó napi egyik csecsemős nővért, aki nagyon normális volt! (többek között kicsit át is masszírozta a cicieimet, de akkor már be voltak gyűlve...kellett kb. 1 másfél hét, mire a duzzadt mirigyek kitisztultak...)

Hihi, a kórházban próbáld kipihenni magad, mert utána nehéz lesz! :twisted: :lol: (mára sikerült aludnom mindösszesen 4,5 órát...) de szurkolok, h Beni jó alvó legyen otthon is! :wink:

Majd várjuk a beszámolót is, ha lesz rá kapacitásod!

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Ja, nem tudom, h milyen mellszívód van, de nekem az elektromos (Medela) jött be.
(már amennyire, mert sajna a tejci mennyiségem nem nőtt egy grammot sem...csak 40-50g két ciciből alkalmanként... :oops: :( hiába próbáltam már mindent a serkentés érdekében...nem tudom, meddig lesz egyáltalán.)

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Sziasztok lanyok!

Eloszor is gratulálok a babócákhoz és mindenkinek jó egészséget kívánok!!

Szeretnék én is becsatlakozni a fórumba.

roviden par sort magamrol (sajnos az en tortenetem eleg szomoru) marciusban estem teherbe, es a oktober kozepeig minden rendben volt. Akkor kezdodtek a tuneteim, hasmenes, aranyer.
elmentem proktologushoz, aki mondta, h az aranyer tipikus terhes tunet, adott ra kremet. Nem segitett semmit, eltelt egy het, akkor mar verzett is a hasmenes, es eros gorcseim is voltak. Nagyon legyengultem, mar a wcre menni is alig volt erom. Elmentem nogyogyaszhoz, mondta, hogy a legutobbi verkepem alapjan eleg verszegeny vagyok, es vashianyom is van, be kellene menni a korhazba intravenas vasert es mivel keves a magzatviz, meg meg kellene merni a babat is.
hivott egy mentot, 20 perc mulva a korhazban voltunk.
a baba szivhangjat tobbe nem talaltak meg. a 34. heten elvesztettuk.
36 oraval kesobb indultak meg a fajasok, es mintegy 14 oras vajudas utan hoztam vilagra a halott babat.
mindezek utan mivel meg mindig veres hasmenesem es nagyon eros gorcseim voltak, mindenfele vizsgalatok kovetkeztek (tobbek kozt 2x tukroztek meg 4 nap alatt), es megallapitottak, hogy colitisem van.

Igy most lelkileg es testileg is elegge magam alatt vagyok, de mostmar legalabb kiengedtek a korhazbol 3 het utan.

remelem fogtok tudni valami biztatot mondani nekem a betegseg-terhesseg kapcsan, mert most nagyon el vagyok keseredve es mindennel jobban vagyunk a ferjemmel egy kisbabara.
bixi
Budapest
 
 


Köszi Mumi az infókat!!!
Most durrant be a mellem és baromira fáj is!!!
Szóltam egy csecsemős nővérnek, aki megmutatta a masszírozást és a fejést.
Sajna a sírás szélére kerültem, annyira elfáradtak a kezeim a masszírtól, nyomkodástól és a mellem is igen fájó még mindig... Közben meg Beni is sírt h éhes... :cry:
Nem tudom úgy kimasszírozni, h ne durranna be addig a másik. Szóval örök körforgásnak élem meg és nagyon nem bírom már... Mondtam uramnak h holnap este ez lesz a közös program...
Nővéremet hívtam ő megnyugtatott h ez csak az elején van így bedurranva, utána az 1-1 darabokat könnyebb lesz eltűntetni...
A mellfeszüléskor szopi előtt fejjek le belőle picit, majd szopi után nullára a két mellett! Akkor nem lesz gond vele...
Szóval kicsit megnyugodtam h nem kell ezt végig csinálnunk amíg szopizik Beni...
De most gáz, várom nagyon h holnap rendbe tegyük együtt!!!

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: