Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jelentem hazaérkeztünk a kórházból :) Manócskámat imádom, egész nap képes vagyok csak őt nézni :)

Most volt egy fél órám és gyorsan frissítettem a táblit (nem volt időm elolvasni minden hozzászólást, csak a nagybetűsekből csináltam, úgyhogy ha valaki kimaradt, szóljon). Kíváncsi voltam, hogy hányan maradtatok még egyben :) Már nem sok!

Képet később, mert még nincs a gépen. Szüléstörténetet nem biztos, hogy írok, mert sajnos csak negatív dolgok történtek velem. Amit lehetett mindent "elrontottak" :(, még az a szerencse, hogy Manócskámnak nem lett semmi baja.

Szóval a tábla:

Kép Kép Kép

Nem ígérem, hogy jelentkezek minden nap, de igyekszem utólérni magam.

Ja és gratulálok Szisszka, Csillag, Behoda, Henne, Telokin a babákhoz!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Lányok,
nagyon örülök h felmerült az együttalvás téma, mert nem akartam előhozakodni vele, hogy Mollika besírta magát az ágyunkba :oops: :oops: :oops: szopi után először rajtam alszik, majd kövi szopi után köztünk, én a kezemet a kis oldalához beteszem, azt szereti, majd a kövi szopi után apán alszik :oops: :oops:

Én először féltem h agyon nyomjuk, de már rájöttem h nincs ilyen veszély.

Vikoo,
Boldi baba nagggyon ügyes h így kiszolgálta magát!!! :D

Angie,
nagyon szép család vagytok!! :D

Mikegirl,
sok erőt kívánok! Adél egy kis zabagép, hajrá így tovább, csak a cicidet sajnálom nagyon :cry:

Sophie,
köszi az infókat!

Vivi,
hajrá hordozás, nekünk nagy megnyugvást hozott az életünkbe!
itt van 2 fajta, ami nem, technikás, voltam bemutatón:
http://www.naturbaba.hupont.hu/5/fanny- ... hasznalata
13 és 17e ft

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Tatjana: Sajnálom :( Remélem már jobban vagy!!!! Én leírom az enyémet, remélem nem húz le senkit se...

Vasárnapra virradóra elég rosszul aludtam, fájt a lábam, mindenem, és egyre türelmetlenebb is voltam – megittam egy koktélt… Látszólag semmi hatása se volt, se hasmenés, se semmi – egészen este 6ig, amikor elkezdett a hasam keményedni. Kicsit csalódott voltam, hogy csak ennyi (nem fájt, alig éreztem, még jóslónak is gyengus volt), de annak örültem, hogy a semmi méhtevékenység után mégis beindult vmi. Elmentünk aludni, engem nagyon gyorsan elnyomott az álom. Hajnali 0.40kor keltem egy nyilallásra, majd éreztem, hogy szivárog a magzatvíz – és a fájások is jöttek. 4 percesek! Gyorsan összekaptuk magunkat, 1.50re értünk be a szülőszobára, ahol már teljesen nyitva voltam. 10 perc múlva már nyomtam is, és 2.33kor, kevesebb, mint 2 óra alatt Bencike meglátta a külvilágot!!!! Szerencsére mindenki jelen volt, mi, a szülésznő és a doki is, viszont a combfixemet nem volt se erőm, se időm levenni :) Lehet, hogy hülyének néztek :) Sajnos a szupergyors szülésnek volt a böjtje: brutál aranyér, jó nagy gátseb (nem tudtam, hogy hol ér véget a seb és hol kezdődik az aranyér), hüvelyben is berepedtem, és a farok- és medencecsontomat is megnyomtam 2 helyen (ez a legrosszabb mindözül, se ülni, se feküdni nem tudtam vele).

A problémák szülés után kezdődtek: nem tudtam szoptatni Bencit, mert a mellbimbóm nem állt eléggé kifelé és ödémás is volt, neki pedig furcsa volt a technikája. Folyton kijártam a csecsemősökhöz, hogy tegyék a cicimre, mert nem megy. Nekik is volt, hogy fél órájukba telt rátenni :S Emiatt folyton lábon voltam, a sérülések miatt lassan mozogtam, így keveset tudtam csak pihenni. Az elején sokat szédültem, vettek vért, megvizsgáltak, de szerencsére mindent rendben találtak. Majd a hazamenetel napján találtak egy csomót a cicimben, vittek rögtön a főorvoshoz, aki félig-meddig megnyugtatott, de elküldött ultrahangra. Persze a kialvatlanságtól, a félelemtől és a hormonoktól totál kiborultam, de még tartottam magam. Aznap különösen sokat rohangáltam, vérvétel, doki, főorvos, hazamenős vizsgálat, és csúszott a szopizás is… Emiatt a „kedvenc” gyerekdokim nem engedett haza, és elég bunkó módon be is szólt – „hogy akarok én így gondoskodni róla…?” Hogy – ha nem megy másként, tápszerrel, és különben is, itthon van segítségem, ott nincs… De rátett még egy lapáttal: minden szopi előtt és után vihettem mérlegelni, nehogy egy picit is pihenjek… Szóval totál kiakadtam :(. Több órán keresztül bőgtem, majd mehettem az ultrahangra. Ott is rengeteget álltam/ültem is (nem tudom, melyik volt rosszabb), majd mintát vettek, még nincs meg az eredménye. Ekkor kezdtem el vizesedni. Éjszaka pedig a szokásos kijárkálás következett – ezúttal viszont nagyon hasznos volt, kimasszírozták a cicim, és sikerült fejni is. Reggelre szuper állapotú volt a cicim, és úton hazafelé a tejtermelés is beindult!!! Csak annyira lestrapált voltam, hogy mostanra kezdem magam újra embernek érezni. Készültek rólam fényképek, hát, ijesztő látványt nyújtok rajtuk :(

Összefoglalva: Hasznos volt, de nagyon kemény…

Kép

Kép
amidaalah
 
 

 
 

Sziasztok Csajok!!!

Tatjana, nagyon örülök, h. otthon vagytok, és jöttél, sajnálom a nehéz szülést, de a végeredményért mindent!

Mikegirl, sokat gondoltam rátok!
Kitartás!Remélem összejön az ovi.Ilyenkor azt csinálják, mivel kevés a hely, h. azokat a gyerekeket, akiknek otthon van az anyukájuk nem veszik vissza?
A cicidet nagyon sajnálom.Szoktál rá anyatejet kenegetni?

Szissz, jól tetted, h. nincsen vendégeskedés!!!!
Szuper, h. ilyen ügyesen kezeled a fiúkat!

Navi, én őszintén bevallom, h. mindig fekve szoptatok, mert nekünk ülve nagyon bénán megy!

Vikoo, jó neked, nekem a pocakom nem megy vissza, olyan nagy, pedig már ezt a rohadt hasszorítót is hordom...Kezdek elkeseredni!

Jaj mennem kell, majd még jövök remélem!

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka! En Szilardnal hasznaltam hasszoritot, most nem. Tippelhetsz hogy volt e kulonbseg. Hat NEM! Ugyhogy szerintem semmi haszna a hasszoritonak. Mondjuk nekem 5 nap alatt nagyjabol visszament (ulo allapotban van 1 hurka), de en tudtam hogy nagyon kemeny a hasizmom a sport miatt. Viszont annak koszonhetem hogy nem birom rendesen kihordani a babaimat.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Tatjana,
ha mégis úgy érzed, oszd meg velünk, hátha jó lesz majd kibeszélni... örülök h minden rendben!

Ami,
kemény sztori, sajnálom, a nehézségeket! Ua. gyerekorvos velem normális volt...

hasam nekem csincin lement :D d úgy látom a derekamon maradt egy kis felesleg hogy legyen miért dolgozni

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy mindneki megvan :-D
Látom a tábli is alakul, lassan mindneki átkerül ;-)

Ttajana: Patrikomnak lett még egy neve, ha esetleg lenne időd beirni ;-) : Joachim :-D
Köszönöm. Szüléstörténetre én is nagyon kivi vagyok, ha van erőd ird meg hátha neked is jobb lesz kibeszélni. Puszancs a lelkedre!

Eclipse: nagyon ügyik vagytok a kirándulásokkal, bár mi sem panaszkodhatunk mert jövünk megyünk :-) ez a jó a szopiban: mindig ott, frissen melegen, sterilizálva :-D

Éjszakák: nem akarom elkiabálni d e 2 éjszaka mintha jobbak lennének, már majdnem 3 óránként kel :-) ha fekve szopizunk(akkor nem is büfizik utána, akkor én is csak azt veszem észre hogy bealudtunk, cici a szájában, és édesdeden alszunk mindannyian :-) Nem a legjobb technikával szopizik azért ezt érzema bimbókon d e igyekszünk javitanni a technikán...

fürdetés: nekünk van hogy kimarad, meg nem is kötjük annyira időhöz fél nyoplc fél kilenc között ha sikerül....

hasfájás: mintha az is javulóban lenne, már nem minden szopi után megy a tekergés. Csak napi 1-2X

képzeljétek tegnap hogy jártunk: kocsival elmentünk a Vörösmarty térre megnézni az adventi vásárt(anyumékkal, Ádival, Párommal, picivel), aztán kocsiban szopi, utána kitaláltuk hogy beugrunk hazafelé az Árkádba(áruház) mert a bababoltban volt akció és akartunk ezt azt... meg is vettük, majd ujabb ötlet :arrow: ugorjunk át az Ikeába vacsizni. szerencsénkre nem is voltak sokan így nyugodtan, viccelődve ettünk, aztán mivel ott van szopi szoba, Patrik is jóllakhatott. Mire visszamentünk a kocsiért az árkádba: bezárt :shock: nem tudtuk hogy ilyen korán zár :oops: Fél kilenc volt már :oops: körbejártuk(babkocsistul) hátha valahol találunk biztonságiőrt akinél kiválthatnánk az autót :lol: ... hát nem. minden zárva egy lélek sehol.... kiirás: záróra után a bentragadt kosikért reggel fél 7-től lehet menni. Szóval 3 hetes gyerkőccel, apum kabát nélkül zakóban, röhögve a a saját hülyeségünkön buszoztunk haza.... reggel vissza a kocsiért. ez a móka 3000 ft parkolásba került :-) d e azért jól éreztük magunkat, szerncsére gyerkek melegen öltöztetve :-)

most mennem kell, szopi...

rabbe78
 
 


sziasztok

csak egy gyors bekukk nincs sok erőm irni. hát az én kislányom eddig volt kisangyal :roll: éjszaka fél 3ig virrasztottunk hasfájás miatt aztán ma is egész nap nyüglödött. sajnálom szegénykét. mi is az infacollal próbálkozunk illetve védőnő mondta h próbáljak min 3 óránként enni adni neki mivel nagy baba és valószinű túl sokat eszik mérni is kell. lehet benne valami mert tök ugy sirt mintha éhes lenne de hami helyett szellőzködtünk a teraszon és még 2 orát aludt. ja még azt mondta h mellette ne igyunk édeskömény teát mert az már tul sok. hát próbálkozunk. szeretném visszakapni az alvóbabámat :roll: :wink:

próbálok majd hosszabb időre jönni

szegény megint felsirt :(

Kép
vayacon
 
 


GYEREKEK!!!
Ember legyen a talpán aki tudja követni ezt a tempót!Főleg gyerek mellett!!
Örülök hogy mindenki tud jönni kicsit, és bocsánatot is kérek, hogy nem nagyon reagálok.

TATJANA!
Hááát gondolom hogy nehéz szülés volt, DE TÚL VAGY RAJTA, ÉS NÉZHETED EGÉSZ NAP A PICIT!!!! MEGÉRTE???????????????????????
A történetet jobb kidumálni, persze csak ha akarod... lehet belőle tanulni!

Én Őszintén azt hittem hogy az enyém egy fájdalmas hosszú szülés volt.Nekem nagyon hosszúnak tűnt, pedig csak egy átlagos első szülés volt. UTÁLOM AZ ÁTLAGOST, de most azért örülök neki :D

Rabbe:
Jó sztorri: ) Még jó hogy busz az volt: ) Ezt már lehet családi sztoriként felemlegetni... Ha írsz babanaplót ki ne hagyd: )

TEST:
LÁNYOK, Most ez komoly hogy maradt Rajtatok 10 dkg??HIHETETLEN... HOGY BÍRJÁTOK?????
:wink:

Látszik hogy még nem találkoztunk mostanában! Ezt a többletversenyt én nyerném........

NNNNAA Elaludt..........................ERRE VÁRTAM EGÉSZ NAP :roll: , úgyhogy ha megbocsátotok ezt kihasználom egy kis pihenésre....

puusza: jobb és legjobb éjszakákat MINDENKINEK!!!

Sophie: HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :wink:

Kép
Kép
eta
 
 


Visszatértem, látom nem volt ma nagy a pörgés!

Angie nagyon szépek vagytok, és szupervékony vagy!!!

Csajok lehet vmit tornázni, meg mozogni a sétán kívül, mert ugye fogyózni nem fogyózhatok!!

Sophie, Beninek hipergyors gyógyulást!!!
Te merre jársz?Gyanús, hogy nem jössz!!!

Mikegirl visszajelöltelek!!!Köszi :D

Wivi, én is mindig éhen akarok halni, és töménytelen mennyiségű Chocapicot eszem.....
Anya nélkül egészen jól elboldogulok, de nem is az volt a bajom, hanem a hiánya, mármint nagyon kevés időt töltünk együtt, és most nagyon jó volt!!!
Remélem ma jó éjszaka lesz!!!

Csajok, ti beteszitek napközben a babákat a hordozóba?Mert én ma betettem, jobban szeret ott, mint a pihenőszékbe!

Vikoo, ondtam én, hogy van itt öntudat-önkiszolgáló:)
Nekem a szüléssel 11 kg ment le, maradt még 4 felesleg, azóta egy dkg sem, és előtte sem voltam olyan vékony...


Amida, néha engem is mindenki idegesít....Köszönjük, h. leírtad a történeteteket!!!

Eclipse, én is magunk mellet altatom el, aztán ha elalszik, akkor rakom az ágyába, másképpen nem megy...
Szerintem nincsen ezzel akkora gond!!!

Rabbe, nagyon jó, h. így fogtátok fel:)Jót kirándultatok!

Vaya, kitartás!Na, megyek átadom Andrisnak a terepet!!!

puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


JÓÓ REGGELT!!!

Háát gyerekek a tegnap után teljesen ki vagyok pihenve!
Ez a kisasszony végigaludta az éjszakát!!! Nem hazudok! 22.00-05.00 ig aludt! És én hagytam, mert a védőnő azt javasolta próbáljuk ki így milyen lesz a másnap: )
Hát eddig jó :wink: De még csak 7 óra van.....

Gyorsan a tegnapról aztán reaction:)
Mivel minden adott volt-eltört a hallókészülékem, apa szabin volt, itt volt Gizus Taj kártyája- elmentem ügyet intézni.
APA itthon aludt Gizussal a mellén, én elintéztem a lóvét (anyaságit, családi pótlékot) aztán húzás haza etetni....
Aztán én dajkáltam addig apa kiderítette hogy most már nincs az autó kötelezőjére gyerekes kedvezmény : ((, vett PENÉSZÍRTÓT: (
Ezalatt jött a védőnő: "Lehet hogy kevés a teje Eta??"
De azt nem hiszem...... mindenesetre most szerdáig mérni kell minden etetést aztán megnézzük a versenysúlyt.
Teszem hozzá a mérlegünkön van olyan hogy kaja után 30 grammal kevesebb mint előtte..... (levegőt szív 30 percig és könnyebb lesz????)
Aztán apával csere.... és én húztam vissza hallásvizsgálatra, mert egy új készüléket kell csináltatnom...
A nő mosolyogva közölte hogy az idén még 70%- ot támogat a TB, így egy készülék ára "csak" 75-95 000 Forint :shock:

Mert egyébként 340 000 darabja :shock: :shock: :shock: :shock:
Szóval érdemes az idén megcsináltatni

Mondtam ok majd szerzek lóvét 8) a bankból 8)
Ezek után irány haza, etetés, síráscsitítás ... De aztán fürcsi, kaja után elfáradt és bedobta a törölközőt.
És átaludta az éjszakát....
Ezt gyors elküldöm aztán jövök a reakciókkal.....

Kép
Kép
eta
 
 


Hellóka!

Még mindig alszik juppijeeeeee!!

Ebba:
NEm tudom arrafelé milyen az idő, de nekem a védőnő azt mondta hogy minden nap legyen levegőn valamennyit, ha csak az eresz alatt akkor is... Sikerült már a sétás program??
Mi tegnap is kivittük, bár az öltözködést nem szereti (most még)

Szissz:
Valamit biztos nagyon jól csinálsz ha Dani is és Marci is ilyen aranyos. Miket játszol Marcival? Nála hogy jön elő hogy féltékeny?

Sophie:
Tudom hogy már nem is vagy otthon: ))) de remélem Beni jobban van! Mesélj hogy vagy?

Mikelány:
Hmmm még mindig nem edződött meg Ati fiad? Nem semmi kitartásod van, lehet hogy Ati ezt tőled örökölte?? :wink:
Semmilyen bimbóvédő nem működik? Egyébként irigykedem ÍAdél
étvágyára, mert Gizus ennek a felét ha megeszi alkalmanként
akkor már ügyes volt! Azt mondta a védőnő hogy napi 400-450 legyen meg naponta... de mi még csak a második héten vagyunk....
Szerintem elég kell legyen a napi 600!!!

NAVI:
Voltam K@kkantani :wink: , remélem ma neked is jut rá időd, és akár háromig is látsz majd: ))

Wivi:
ATegnapi nap nekünk is "kézipoggyászosra" sikerült. Cipelni kellett mindenhova mert akkor aludt........... nem is értem
A védőnő szerint "olyan hasfájás nincs ami anyaölben elmúlik" . Ezzel később vigyázni kell nehogy megszokja mert akkor jajj nekünk!!!! kis "Vacak" :lol: ez tetszik....................

Angie:
LAssan beszerzünk egy szőlőmag párnát, de még most inkább anyaölhiányt diagnosztizáltunk nem hasfájást :roll:
Dr House- módra

Vikoo:
Hát Boldi tök jó fej: ) Nem sír hogy éhes, hanem szépen csöndben megoldja a problémát! Igazi Bizniszmen... így mindenki jól jár szlogennel :lol:

Amida:
Háát szép szülés meg kell hagyni! Ezt nem fogod elfelejteni egyhamar....., de reméljük, sőt TUTI, hogy az EREDMÉNY kérpótól mindenért!!!!

Dorka:
Anyahiány..... óóóóó de rég volt ilyen :wink: Én minden nap találkozom vele.... Hozza a kaját.............. (én szegény).
Merre lakik a mama? nem tudod meglátogatni?

Na csajszikáim mennem kell, de olvasni tudok majd jönni, mert ahhoz nem kell kéz: )

Pussza, szép napot

Kép
Kép
eta
 
 


sziasztok!

gondoltam bejelentkezem! sehol semmi nálunk, vagyis semmi érdemleges! ma lenne a nagy nap! de nekem egy kósza jóslóm sincs, igaz, Beninél sem volt ilyesmim. az feltűnt, hogy mintha sokat keményednék, de az sem fájdalmas, vagy ilyesmi, csak nagyon kemény a pocim, és feszülök mindenhol! de ennyi...

jó lenne a héten alkotni valamit, mert befeküdni nem szeretnék! :(

Eta, nem semmi, hogy milyen ára van egy hallókészüléknek!? és vajon a támogatás miért szűnik meg rá??? vagy miért csökkentik a mértékét? az ember divatból nem hord ilyet, gondolnám, szóval, akinek meg kell vennie, annak tényleg szüksége van a szerkentyűre! :twisted:

Gizus tündérke, hogy átaludta az éjszakát! nálunk ilyen sosem volt... most is csak elvétve. igaz, Beni csak annyira kel fel, hogy átjöjjön közénk, ott alszik tovább, de nem zavar, mert elférünk, és úgyis kinövi ezt a szokását, így nem akarom erőszakkal lenevelni róla, most, hogy jön a tesó, főleg nem! :)

Dorka, hát, vannak ilyen baba-mama tornák, azt biztosan lehet babával is, csak a futás, meg az ilyen ugrálós dolgoktól kell óvakodni, hogy a cicid ne legyen nagyon lestrapálva, mert állítólag kihat a tejtermelődésre! vagy akkor sport melltartót kell felvenni, ami nagyon tartja!

Vaya, ne csüggedj, ezen az éjszakai nyügin minden baba átmegy! még olyan kis picike Noni, át kell állnia, és ez nem mindig sikerül zökkenőmentesen! szóval ne idegeld magad! nincs semmi baj a babáddal!

Rabbe, nem semmi sztori ez a parkolós! még jó, hogy higgadt tudtál maradni! de azért mennyire gagyi már, hogy 1/2 9-kor bezárnak!? ezt nem is gondoltam volna... de a szerencse, hogy épségben hazaértetek, és senki nem fázott meg! amúgy milyen a karácsonyi vásár? én is szerettem volna kimenni, ha 7végéig nem szülök, akkor lehet, hogy be is játsszuk! ;)

Eclipse, szerintem ez az együtt alvás, csak bizonyos emberek szemével "gáz", szóval, ha nektek így jó, akkor így jó, nem szabad azon gondolkozni, hogy más mit gondol, mert Mollinak, és nektek is így a legjobb, legkényelmesebb, legpihentetőbb, akkor hajrá! nekem a védőnő mondta egyszer, hogy az ő kisfia 3 évesen megkérdezte tőle, hogy "anyu, nekem miért kell egyedül aludnom, ha te is apával aludhatsz minden este, egy ágyban"!? és tök igaza van. nekünk is milyen szarul megy az elalvás, ha nem a párunk mellett alszunk, ezt már csak tapasztalatból is mondom...

Angie, örülök, hogy sikerült leszedni a zenét, meg kiírni! pedig nem csináltam vele semmit ám! ;)

nagyon jók a fotók! szuper édesek a pasijaid! és Te is nagyon csini vagy!!! ;)

Mike, kár, hogy nem megy bimbóvédővel! :( bár gondolhattam volna, hogy mindent megpróbáltál... és védőnő nem tud tanácsot adni, hogy mivel lehetne a repedéseken gyógyítani?

lanolinnal próbáltad már? azt nem kell lemosni, és jó zsíros!

Atinak hogy alakult az ovi? elhiszem, hogy nem akarják felvenni... sajnos a vidéki ovik-bölcsik fullon vannak, így nehéz visszakerülni! :( remélem, hogy azért sikerült valamit megbeszélned velük! hátha jó hatással lenne Atira, ha újra közösségbe járna, csak így meg a sok betegség lenne necces Adélkára nézve. áhh. ki tudja, hogy mi a jó megoldás?

Tatjana, szuper, hogy jöttél! a nehéz szülés ellenére marha hamar kiraktak a kórházból :roll: de inkább otthon regenerálódjatok! fotót, szüléssztorit nyugodtan írj! sokan nem vagyunk már egyben, akik meg igen, azok közül sem sokan járunk ide! :(

Amidaa, egy ilyen szüléssel bőven kiegyeznék én is! :) nekem Benivel sem volt nehéz dolgom, legalábbis így visszagondolva, főleg, hogy nagy gyerek volt, meg első, de remélem, hogy most még könnyebb lesz! mondjuk olyan, mint a tiéd! gyors, és hatékony! :)

a tegnapi túrázásom eredménye, szétszakadó derék, de ez már hosszú hetek óta tart, meg folyamatos szúrkálás ott lent, gondolom a nem kis feje helyezkedik, de ennyi! gondoltam, ki kellene próbálni valamelyik bába praktikát lassan, de egyikhez sincs kedvem :cry: :oops:

egyébként van közöttetek olyan, aki nem itta a málnalevél teát? (rajtak kívül?)

sophie27
 
 


Jó reggelt!!!

Hulla vagyok. A 2-es szopi után nem tudtam visszaaludni. :?

Sophie - ezt a ragaszkodást :lol: :lol: .... pedig már türelmetlenül várjuk, hogy szülni menj!!!!!
Most újra szoptatok. Az én cickóimat nem lehet becsapni holmi fejőgéppel!!! Hiányzott nekik a szoptatás ingere, szerintem. Tegnap egyébként szuper volt, ma már kezd fájni. Pedig szinte az egész udvar a szájában van..... :shock: :shock: Most azt látom, hogy a repedésnek ez jobbat tesz - nem szakítja fel 3 óránként, viszont a másik sajog, mint állat. Hát ebben a szituban a minimális 6 hónapra lövök. Egyébként Lanolinnal kenem, Purelan100 - al, weleda krém.
Ovi - Ati fel van véve, nálunk az értesítés. Arról van szó, hogy azt mondtam, hogy idén a tervek szerint nem vinném: összeszokás négyesben + betegségek hazahordása miatt. De!!!! Erre a viselkedésre nem számítottam. Szerencsétlen Ati unatkozik - én nem tudok 24 gyereket pótolni, és itt van Adél meg a háztartás is, és állandóan rosszaságon töri a fejét, na meg mindent elkövet, hogy rá figyeljek. Tehát összesen annyi a kérésünk, hogy mégis hadd vihessem már idén is. Na igen, a betegségek - jó kérdés.....
Egyébként most jött a telefon, holnap mehet Ati oviba.
Praktika - én írtam neked sms-ben 8)

Eta - én is azt gondolom, hogy napi 600-nak elégnek kellene lennie. Viszont a kutacsa olyan horpadtka, ahogy megsimítom :shock:
Többféle bimbóvédőt is vettem, de valahogy nem megy. Folyamatosan próbálkozom, de ma is csak nyámmogott rajta, szivogatta, csak éppen nyelni nem nyelt....
Hallókészülék - még az idei ára is durvaaaaaaa, nem hogy a jövő évi :shock:
Gratula az átaludt éjszakához!!!! Adél fél 8 - kor ment aludni, és kettőkor én keltettem, hogy egyen már. A cickók miatt.....

Dorka - én úgy tudom, hogy a sporttal vigyázni kell, mert kevesebb lehet tőle a tejci - kalória kell mindkettőhöz. De elvileg lehet, csak lightosan.
Étvágyam nekem is remek, és annnnyira kívánom az édességet..... nem nagyon tudom magam visszafogni. A kórházban sok kilót hagytam, de maradt rajtam tartalék. Fogjuk rá, hogy a tejtermelés miatt. Ez kb. 4-5 kg, az 58-hoz képest, ahonnét indultam. De 55 szeretnék lenni majd aztán :lol: :lol: :lol: - szép álom!!!!!
A hasamon lett egy kis hurkácska. Nem tudom, hogy csak a kitágult bőr-e az, de szerintem az már örök életemre ott marad. :?
Hordozót nem használok itthon, pihenőszéket karácsonyra fog kapni Adélka.

Rabbe - jó kis csavargás volt :wink: Életre szóló élmény :lol:

Amida - kemény csajszi vagy!!! Sajnálom, hogy így alakult, de túl vagy rajta, és megcsináltad!!!!!!!!

Tatjana - ha segít, oszd meg velünk a történeted.

Most mennem kell, folyt köv valamikor.
Puszi mindenkinek!!!!!!

mikegirl
 
 


Sziasztok,

Mi szombaton jöttünk haza a kórházból. A császár után örültem, hogy élek, így apát hamar befogtuk mindenre.
Ma megyünk varratszedésre, amitől kicsit tartok, de csak túl lehet majd élni. A kórházi kimerültséget csak nagyon lassan kezdem kipihenni, mert Oli az éjszakákra időzíti a hasfájásokat.
Most egy csomó intéznivalónk van, épp alszik a picur, de egy képet azért mutatok, ezen 4 napos.


Kép


Kép Oli [/img]
bedoha
 
 


Jó, most fogok megőőőőrülni!!!
:twisted: :evil: :twisted: :evil:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok csajok!

Örömmel értesítem hogy November 18-án 13:05-kor megérkezett Tamáska.3640g és 51cm.Rovid de nehéz szülésünk volt.reggel nyolctól délután egyig.

Szülési történetet majd írok és felrakom.Holnap feltöltöm a képeket a fényképezőgépről is , addig sziasztok.

KépKép
ritya
 
 


Helló Lányok!

Megpróbálok visszakapcsolódni, mert már nagyon hiányoztok, bevallom mindig olvastalak titeket, csak írni nem tudtam, mert itt van Anyu és nem akartam tőle elvenni az időt, hisz így is nagyon ritkán találkozunk, de eddig bírtam :D

Ebba-Tudod nálunk is nagy dilemma volt ez a vendégeskedés dolog...Na odáig jutottunk, hogy Anyós mondta ha kell segítség szóljak....Persze én nem szóltam , erre kitalálta magától,hogy ő jön egy hétre :shock: :shock: Na neeeeem, megmondtam Csabinak az túl sok az Anyjából nekem, legyen 3-4 nap, az a max :D Úgyhogy jön Anyós vasárnap és szerdán meg megy, ennyit tudok bevállani....Amúgy más vendégeket nem fogadok, egyszerűen most nincs hozzá hangulatom, a kislányommal és a családommal akarom tölteni az időt, nem mások kiszolgálásával, lehet ez önzőség de ez van :wink:

Szissz-Nagyon szerencsés vagy, hogy Dani ilyen jó baba, tartsa is meg a jó szokásait :D

Lányok én egyáltalán nem mérem a gyereket, nincs mérlegem, mert úgy vagyok vele többet belerakni úgy sem tudok, csak amennyit enni hajlandó és vissza sem hányatnám vele ha többet enne, mint szabad :D Egyébként itt van ilyen védőnői szolgálat féle, minden második hétfőn, ott lehet leméretni a babákat, voltunk is tegnap és már 3140 grammot nyomunk ( 2850 -el jöttünk haza ha jól emlékszem), szóval eszik rendesen a királylány :wink:

Sophie-Te szegény, még mindig egyben :? :wink: De most már nagyon közeledik a te időd :wink: Kicsit lelkiismeretfurdalásom van, hogy egyedül hagytalak, de remélem nem haragszol :wink:

Mikegirl-Nagyon sajnálom, hogy gondok vannak Atival, remélem megoldódnak, nagytesóknak nem egyszerű időszak ez....Nem próbáltad esetleg, hogy bevonod az Adél körüli teendőkbe??Pl ő hozza oda a pelust vagy a törlőkendőt stb és akkor hátha érzi, hogy ő rá is szükség van....csak egy ötlet :oops: A bimbódat nagyon sajnálom, én még minidg bimbóvédővel nyomom, nem merem elhagyni, mert annyira érzékenyek a bimbijeim félek megint kikészülnének és az a szopi rovására menne...Szóval nálam egyelőre marad a bimbivédő, evvan :wink:

Navi-Én ülve szoptatok, nem tudom miért, nekem úgy esik a gyerek legjobban kézre ( persze szopi párna segítségével) :wink:

Ti az éjszakai kajálások után is mindig büfiztettek???Nekem van, hogy nincs szivem felkelteni, mert bealszik a cicimen és olyankor elmarad....Szerintetek ez nagy gáz???

Mi is nyomjuk az Infacolt egyébként, mert Lili néha nyöszörög ( szerencsére nem sír) és látom, hogy feszíti a pocakját a kaki vagy a puki , na ez nem tudom,hogy pontosan melyik, de néha full bevörösödik a feje az erőlködéstől :D

Eta-Baszki hallod aranyáron mérik ezt a hallókészüléket :shock: Mondjuk ha tényleg igaz amit a hölgy mondott jobban jársz ha beszerzed még az idén, mert azért több, mint 300.000 Ft az egy kicsit too much :D

Wivi-Sajnálom a szar éjszakát, remélem a mostani jobb lesz....Nekünk eddig szerencsénk van Lilivel, elég jól alszik nappal is és éjszaka is, lekopogom, kopp-kopp-kopp :wink: ...Nem lehet, hogy a hidegfront a ludas??Mert itt mára konkrétan havat ígértek :shock:

Én annyira szeretnék már sétálni menni de nem merek, mert annyira hideg van,( 5fok körül), szerintetek ha minden nap kimegyek 5 perccel többre mint előző nap akkor azért lassan kivihetem ugye??

Angie-Göynörű a kis családod, és valóban nagyon vékony vagy és csinos, irigy-irigy :wink:

Rajtam maradt 3kg plusz 55 kg vagyok, jó lenne 52 kg lenni, a hasam nagyjából visszament csak egy picit látszik, na meg sokkal puhább, plöttyedtebb, de nem izgat nagyon :wink:

Vikoo-Önkiszolgáló Boldi, ez jóóóóó :D Nekünk is van szőlőmag párnánk, tegnap apa jól odakozmáltatta a mikróban, úgyhogy mehetett újat venni :D

Amidaa-Ha jól tudom a Mei Tai-ba nem szabad újszülött kortól tenni a babákat, csak picit később.....A kendőbe viszont lehet a kezdetektől!

Eclipse-Tényleg hogy álltok a kendővel???Én már annyira szeretnék kendőzni, de azt mondták a császár miatt a gyermekágy alatt nem ajánlják :? Valószínű semmi bajom nem lenne, de nem merem megkockáztatni....Pedig már nagyon rávagyok gerjedve :D Addig is Apjuk hordoz nálunk!

Tatjana-Nagyon felcsigáztál a szüléstörténeteddel, nagyon kiváncsi vagyok.....Sajnálom , hogy nem jó élmények maradtak meg benned, de kárpótoljon Ádám baba mindenért :wink:

Dorka-De cuki vagy , hogy ennyire ragaszkodsz Anyudhoz :wink: Luca baba hogy viselkedik???Rendes a kislány??Én nem raktam még be sosem a hordozóba Lilit itthon, nekünk egy utazóágy van felállítva a nappaliban és abban szundikál napközben én meg csinálom a dolgomat :wink: A pihenőszéket nem szereti :?

Rabbe-Örülök , hogy javulnak az éjszakák....Ez az Árkádos sztori nem semmi :D :D De minden jó ha jó a vége :wink:

Vaya-Remélem kisasszonyod visszaváltozik Angyalkává :wink:

Na Lányok, ezt az oldalt sikerült csak visszaolvasnom, ha valakit kihagytam ezer millió bocsi, annak dupla puszi mennyiség :D

Lili baba és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!

De sok a nem alvó, hasfájós baba, sajnálom csajok. :( Én nem is panaszkodom, Hanna jó kislány, eszik-alszik, napi 1x vagy 2x nyűglődik, általában kora este, de akkor ott vannak a tesókák is és mindenki szórakoztatni szeretné. :) Persze az sem segít.., de a jó szándék megvan. :D

Zsófi,
Hajrá! Lassan itt az idő. :) Én nem ittam a málnalevelet, de a finom bábakoktél igen (amibe nincs pálesz meg ricinus, szóval tulajdonképpen gyümilé - ergo nem is lett semmi hatása .. )

Eszter,
Én szoptatok fekve, főleg hajnalban, ill. a kórházban a sebem miatt nem is tudtam ülni, csakis fekve ment a dolog).
Nem tudom, de a 6 öltés elég soknak tűnik, azonban friss a császáros élményem és több, mint 2 hete még mindig érzékeny a vágásom, pedig állítólag nagyon szép a seb, és hát a felépülés, a kórházas napjaim nagyon cudarok voltak. :( Inkább egy normál szülés. :( Én leléptem a 3.napon, (előzőleg pedig a másfél napos babával hazajöttünk. Minden szempontból jobb itthon.) Kitartás, türelem, nem lehet itt okosságot mondani nagyon. Érzékeny fiú ez az Atika. Depi nekem most előszőr NEM volt. :) Homeós dokinénink Pulsatilla C30-at adott nekem 2x5 golyót a baby blues-ra.

Ifjú babákat Istenke hozta! :)
Oli nagyon édes. :) Szívből gratulálok én is. :)

Ma először én vittem az oviba a gyerekeket, és annyira megható volt, ahogy integettek nekem az ablakból.
:oops: :)

Hazahozott betegségek:
nálunk folyamatosan taknyos valaki a 3 gyerekből, én magam is az voltam a szülés előtt kb 1 hónapig, de az anyatej csodálatos módon megvédi a babát. Pedig simogatják, egy légtérben vagyunk stb. Aminek örülök, hogy a bárányhimlőn túl lettünk, mert az oviban épp jó pár gyerek elkapta. De pici korban kevésbé gázos állítólag - én felnőttként nagyon rosszul viseltem, az tény.

Szép napot mindenkinek! :)
gigii
Budapest
 
 


Gigi - Ati már volt bárányhimlős, még bölcsis korában. Ez azt jelenti, hogy nem fogja hazahozni az oviból Adélnak?
Ati egy angyalarcú kisördög. Lehet érzékeny, a gáz csak az, hogy én is. Sokat sírtam már a kialakult helyzet és a pillanatnyi rossz viszony miatt. Engem nagyon megvisel az állandó vita és veszekedés vele.
Lehet császáros élményeket az idő szépítette meg. De az is tény, hogy mindenki másképp van egy normál szülés után. Az egyik szobatársam vidáman csattogott be a saját lábán a szülést követően 2 óra múlva, mosolygott, ragyogott, míg én......

Gyancsi - Atit nem érdeklik az Adél körüli közvetlen teendők. Próbáltuk, de nem vevő rá.
Annnyira irigykedem mindenkire, aki tud bimbóvédőt használni. Ma is kísérleteztem, de semmi siker.
Én éjszaka is büfiztetek. Kb. 5 perc függőlegesben, szóval túlzásba nem viszem.

Ritya - Gratulálok!!!! Sok boldogságot!!! Várom a születéstörténetet és a képeket :wink:

Nav - mi törétnt? Elszállt az irományod, vagy egy extra nehéz nap ez a mai?????

Bedoha - helyes pasi Olivér :D

Sophie - na???????????? Még mindig semmi????????????

Én ma konkrétan semmit nem csináltam azon kívül, hogy a gyerekekkel voltam. Fáradt vagyok, a hangulatom a mai sok veszekedés miatt szar. Pedig volt mesélés, robot és bolygónézegetés - utóbbi újságban, könyvben, interneten, foci a kertben. A fennmaradó időben peluscsere, szopiztatás, büfiztetés, kis hasfájás, kajálás. Ennyi. Remélem apa 3-kor el tud jönni a melóból.....

mikegirl
 
 


Mi így sétálunk:

Kép

Adél pedig így:

Kép

(Ha a ruhák esetleg furán állnának - apa öltöztetése, és én még nem láttam 8) )

mikegirl
 
 


sziasztok!

vagyogatok... :S

egyre nyomasztóbb, hogy a játszón is már mindenki ferde szemmel néz rám, hogy én még mindig egyben!? kezdek kikészülni! persze hülyeség, mert tudom, hogy simán lehet elszámolás is, meg miegymás, de akkor is, úúúúúúúgy mennék már! nekem ezek a laptetők nem használnak! :( most picit sajnáltatom magam!

Mike, szuperül néznek ki a gyerekek! mi a gond a ruhákkal??? :shock: örülök, hogy Ati mehet oviba, ez azért nagy segítség szerintem! szuper!!!

Gigii, akkor megnyugodtam... nem ez a nemszülésem oka! ;)

Gyancsi, dehogy haragszom! már miért is haragudnék!? mintha bárki tehetne arról, hogy hányadik hétre szül... nem? :)

szuperédes a kis hercegnőtök! és milyen jól áll apa kezében! szuper, hogy le tudtad redukálni az anyós féle látogatást... és a karácsonyi sógorodék féle talival mi lesz? arról hogy vélekedsz?

tök jó, hogy anyud ott van! ti mikor jöttök először Mo-ra?

Ritya, gratulálok Tamás érkezéséhez! örülök, hogy minden rendben van veletek, a nehéz szülést gondolom lassan már el is felejtetted! majd képet és szülés sztorit tényleg hozzál!

Behoda, üdv újra a fedélzeten! szüléssztorit majd dobj, meg, hogy mennyire voltál elégedett a prof. úrral... Olivér nagyon édes! szép baba!!! és utólag is boldog névnapot neki! :)

ja, és most már az sem lehet, hogy azért nem szülök, mert nincs neve a gyereknek, illetve csak a szülőszobán döntünk, mert megállapodtunk apával, pont időben :P, hogy marad az Eszter! :) szóval nincs hajfigyelgetés, meg semmi, és tényleg ez volt az a név, amiben megállapodtunk, mikor Beni pici volt, és tervezgettük, hogy ha esetleg lenne egy lánykánk, akkor az tuti Eszti lenne! szóóóóval, apát sikerült lebeszélnem a Lilláról, amit most kapott fel egy pár hónapja, mert sokszor még neki is gondolkozni kellett rajta, mikor a lánya nevét akarta mondani, ez meg zsigerből jön! :) így tényleg megszülethetne már a mi kis Esztikénk! :roll: 8)

na. megyek, talán rá tudom venni Benit, hogy lemenjünk a zöldésgeshez... mandarint kívánom! :)

sophie27
 
 


Gyancsi,
köszi, amióta múlt szerdán itt volt az oktató, frankón megy! Ma dokinéninél voltunk kendőben. De már barlangban is voltunk a kendőben meg a szigeten is! :D
Molli nő mint a gomba, 4 hét alatt amióta hazahoztuk 3030 gr-ról 3880-ra hízott és 54cm-ről 58-ra! :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Akkor először is egy 5 órás kép Ádámról (sapit Jani rakta a fejére, hogy meg ne fázzon :) ):

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Iszonyat szar éjszakánk volt, még én is sírtam picit, de iagzából az volt a bajom, hogy szünet nélkül üvöltött bármit csinálatam!
Ma sem aludt nagyon még a séta sem nyomta el, most pihenget, de látom, h. nem mélyen....Szegény kicsikém!
És ma egy hónapos!!!!!Este jönnek át Andris szülei, de fáradt mindenki......

Eta, gratula a szép éjszakához!
Ez a hallókészülék dolog nagyon durva!!!!!!!!!!!!!!Hihetetlen!!!És akinek nincs ennyi pénze, nekem pl. most hirtelen tuti nem lenne ennyi....
Penészírtó????Megint előjöttek?Na, ne!!!
Anya igazából nem lakik messze, Bábolnán, ami nem távolság, csak úgy hozzászoktam, h. mindig itt van.Én nagyon anyás vagyok a mai napig, igazából szerintem nem is igazán normális, amit művelek....vagyis Andris szerint.Mindent megbeszélek vele, imádok vele lenni!!!
De tegnap volt itt, pénteken meg együtt megyünk karácsonyi ajándékot nézni, Andris lesz Lucával.

Sophie, ne foglalkozz a sok idiótával, Eszter baba jól érzi magát odabent, és egyébként is mára vagy kiírva!!!Bár nagyon megértelek. Sajnáltasd magad nyugodtan!!!
Beni hogy van?

Mikegirl, annyira nagyon szépek vagytok a képeken!!!
Még a babakocsi is harmonizál a hajaddal
:D
Nagyon szorítok, h. könnyebb legyen, ha Ati megy az oviba, nagyon szorítok, hogy oldódjanak meg, minél előbb a dolgok!
Na, de jó, h. tudtál szoptatni, látod, haladnak itt a dolgok, bár az a hajnali 2....

Bedoha, nagyon szépséges Olivér!!!!
Remélem hamar rendbe jössz teljesen, és a varratszedés sem fájt!!


Navi, mi a baj???

Ryta, tiszta szívemből gratulálok Tamás babához!!!!!!!!!!!!!!!!



Képet, és szüléstörténetet hozz, ha belefér az idődbe!!!

Ancsa, te is hiányoztál nekünk!!!
Én sem méregetem Lucát, meg is őrülnék a kórházban is utáltam, h. mindig mérlegelni kellett!!!
Anyós :D Ügyes voltál :wink:
Luca sem szereti a pihenőszéket, sír benne, pedig ilyen hintáztatós, magától hintázik, és mégsem kell neki.Az egyszerű dolgokat szereti, vagy passz!!
Nem raksz még képet?
Ha kicsit lenne löttyedt a hasam engem sem érdekelne, de az enyém iszonyat gázos....

Gigii, a nagy tesók hány évesek?

Eclipse, szépen nő akkor Molli.Olyan nagyon gyorsan nőnek!!!

Puszi mindenkinek!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Tatjana, nagyon édes Ádám!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apa meg nagyon ügyes, és nagyon aranyos, hogy aggódott, h. meg ne fázzon! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


De irigylem, aki tud kendőzni, nekem vagy a gyerekeimnek nem jött össze/be. :(

Dorka,
tesók 12, 5 és 3.5.
Kilók, rajtam az 56-hoz képest még egy tizes van... (-10 szülés után). :oops: :oops: de nem izgatom magam rajta, lesz ez még így sem.

Na hazaért mindenki, léptem.. :D
gigii
Budapest
 
 


És a szüléstörténet (egy kicsit hosszú lesz):

14-én vasárnap hajnal 3:24-kor arra ébredtem, hogy 12 perces fájásaim vannak és vérzek. Gyorsan zuhi, mire végeztem már 5 percesek voltak. Ekkor gyorsan be a kórházba. Ott megvizsgáltak, 1 ujjnyira ki voltam tágulva, majd ctg, amin a fájások kb. 40%-osak voltak. A doki (nem a fogadott) azt mondta, hogy menjünk haza, és ha estig nem múlik el, akkor menjünk vissza. Természetesen nem múlt el, így egész nap 5 perces fájásokkal sétálgattam. Este vissza, még mindig 1 ujjnyi tágulás :( , még az egyik szülésznő mondta is, hogy mit akarok én itt... Aztán megint haza akartak küldeni, de az ügyeletes dokinő azt mondta, hogy mivel nem Pesten lakunk, inkább befektet. Egész éjszaka szenvedtem, még az volt a szerencse, hogy egyedül voltam a szobában. Hétfőn reggel jött a dokim, megvizsgált, még mindig 1 ujjnyi tágulás és mondta, hogy ad fájdalomcsillapító injekciót (tramadolt), hogy tudjak éjszaka aludni. Segített is, mert "csak" 10 percesek voltak a fájásaim. Ja és mindenki azt mondta, hogy ezek csak jósló fájások. Hát nem tudom, hogy a jósló annyira fáj-e mint az igazi... de a ctg ekkor már 85%-os fájást is kimutatott. Kedden hasonló sztori, semmi tágulás :( , de ekkor már leraktak a nőgyógyászatra egy olyan szobába, ahol mások is voltak. Szegények rosszul érezték magukat, hogy látták rajtam a szenvedést. Éjszakára már annyira fájt, hogy szóltam és megint felküldtek a ctg-re, ahol a szülésznő megint bunkó volt velem, mert szerinte nem fogok én még szülni... aztán amikor meglátta, hogy a ctg-n 100%-os fájásaim vannak elég hosszú ideig, akkor befektetett az egyik szülőszobába. Reggelig ott szenvedtem egyedül, Janit csak 5-kor hívtam, hogy legalább ő aludjon egy kicsit. 6 körül megvizsgáltak, na akkor már majdnem 2 ujjnyira kitágultam, mire a dokim jött 9 órakor, akkor már 3 ujjnyi volt. Ekkor megrepesztette a burkot és ott hagytak még vajúdni. Közben néztek szívhangot a babánál és valamiért behívták az főorvost, aki megállapította, hogy a baba nyakán ott van a köldökzsinór, de csak végső esetben lesz császár. Aztán mondták, hogy legyen 5-5 fájás a jobb és bal oldalon és a fájás csúcspontjában nyomjak és mindenki otthagyott bennünket. Janinak kellett nézni a szívhangot, a légzésemet, meg már nem is tudom, hogy mi mindent. Nagyon hálás vagyok neki ezért. Nélküle nem tudtam volna végigcsinálni. Már majdnem a végére értünk a forgolódásoknak mire végre bejött valaki. És ezután jött a számomra durva rész, a tolószakasz. Nem a fájások miatt, azok olyan erősek voltak, mint előtte, amihez a 3 nap alatt szint hozzászoktam :( , hanem az, hogy sietni kellett a szüléssel, mert sokan szültek :(. Ennek az lett a vége, hogy 10:54-re már ki is bújt Ádámka. De sajnos vágtak, mert sietni kellett, ráadásul fájásmentes időszakban vágott a doki, majd a főorvos szó szerint kinyomta belőlem a babát, na ekkor majdnem elájultam, mert legalább 100 kilós volt a főorvos és rámtehénkedett.
Majd következett volna a méhlepény, de az sem akart rögtön leválni, így kihúzták belőlem. Varrás nagyon gáz volt és fájdalmas. És ami a legjobban fáj (lelkileg), hogy én azért mentem az istvánba szülni, mert azt hallottam, hogy ott rögtön cicire teszik a babát, meg 2 órát együtt vannak. Hát tőlem 2 perc után elvitték :(
Még negatív dolgok, a varrat olyan rosszul sikerült, hogy nem tudtam leülni, míg végre vasárnap az ügyeletes doki bevállalta, hogy elvágja azt az egy öltést, amit erősebben húztak meg és ezért fájt annyira. Saját dokim nem is foglalkozott velem :( mi meg hülye fejjel rögtön a szülés utáni napon kifizettük :(
Másik negatív dolog, hogy Ádika több mint 1 napig bukott és ezért nem is szopizott. Hiába szóltam, azt mondták, hogy 24 óráig nem gond. Míg végre az éjszakás gyerekorvos kiírta, hogy 1 ml óránkénti tejcsi adag. Cicire azóta sem nagyon tudtam rávenni, csak az egyikből szopizik, de nagyon keveset és nekem is alig indul meg a tejtermelés. Még csak 40 ml sikerül 3 óránként és sajna mellszívóznom kell.

Majd ha tudok jönni jobban, akkor visszaolvasgatok.

Szép estét!
tatjana
Dunavarsány
 
 


csak, hogy el ne felejtsétek, hogy ilyen is volt nem is olyan rég az életetekben! :)

Kép

sophie27
 
 


Mike, Dorka, köszi az aggódást, csak kissé kiborultam, mert vagy azért volt egész nap a kezemben, mert evett vagy mert hasfájás miatt sírt… szóval csak sok volt és épp írni akartam volna, de akkor meg újra éhes lett! Egymást érik az etetés és hasfájás akciók :(
Aztán kiborítottam a kanapéra üdítőt.. na persze egész nap vizet iszom nagyrészt, de ma ittam egy kis Cappyt, hát nem kiborítottam :shock:
Na persze most hogy már itthon van az apja, édesdeden alszik és majd felkelteni sem lehet!
Hát ez az én formám :roll: :D

Eszter, igen, ahogy Gigii írja: Pulsatilla Pratensis 5Ch, napi 2x5! Én ezt nyomom, ha el nem felejtem

Ancsa, nem vagy önzőőőő! Ha lesz tesó, én sem fogom engedni a sok látogatót!
Mérleg nekünk van, de csak nagy ritkán teszem rá! Ma pl. akartam volna kíváncsiságból, mégis mennyit eszik, de úgy sírt a tápért, h. a mérleg össze-vissza mutatott, szóval mivel eszik és hízik és nem igazán jön vissza a kaja, evidens, h. minden okés! :wink:
Én csak a kórházban szoptattam fekve, aztán itthon egyszer, aztán szopipárnával szerencsétlenkedtem, de meguntam és bevágtam a hónom alá az egyik kezét, felém fordít, cickó arcba és ennyi! :D

Vikoo, annyit röhögtem ezen az önkiszolgálón!!! Nem semmik vagytok! :lol:
Én sem akarom minden hülyeséggel tömni, de azért ez a Gripe Watert még kipróbáljuk!, aztán vagy bejön vagy nem… :?
Ja és én írom, mikor szopizik, muszáj, szita az agyam, majd később biztos nem fogom, de nekem ez most még segítség!

Nekem csak annyi a bajom az együtt alvással, h. ilyenkor nincs büfi és akkor megy utána a nyígás, nyögés! És nem akarom, h. bent maradjon a cucc :roll:

Angie, szépek vagytok!!! :D

Kilók: most utáni fogtok… de még mindig csak 47, na jó 47,5 kg vagyok és álmomban sem gondoltam volna, h. szülés után izmot kell építenem és nem hájat lefaragnom :shock:
Azzal idegelt az egyik b.nőm terhesség alatt, h. ha nem lesz rajtam x kg plusz, nem fogok tudni szoptatni… na persze ez egy ökörség, mert attól még van mellem, na meg a hormonok is dolgoznak :)
Ja és a napi Twix elmaradhatatlan! Egyébként dupla annyi édességet eszem, mint a terhesség előtt, azaz nem duplát, mert a nullát ha szorzom nulla marad, hanem most eszek, azaz zabálok mindent, ami édes! Így nem napi plusz 500 Kcal, hanem 1500! :lol:

Tatjana, sajnálom, h. rossz élmény volt a szülés! :(
Ádám nagyon helyes!!! Csini a sapi :wink:

Amida, neked legalább gyors volt, de ami utána jött… hááát nem irigyellek, de most már vége és kárpótol Bence!

Eta, jaja sikerült és ma is :shock: :lol: :shock: na nem dülledt így a szemem ám!
Jó bankrablást! Hihetetlen árak vannak :evil:

Rabbe, jó kis kirándulás! Jó h. humorosan fogtátok fel!!!

Vaya, én is szeretném visszakapni az 1 hetes kisnyuszimat :? :oops: :?

Bedoha, édes nagyon Olivér!!!! :D

Ritya, hatttalmas gratula Tamáskához!!!

Zsófi, hát még mindig egyben… nem hiszem el! :roll:
Hajrá Esztiii, gyere már kiiii :lol:

Dorka, sajnálom, a rossz éjszakát! Nekünk nem volt szar... annyira, de amikor a 10 órási etetés után le bírtam feküdni 11-kor és fél 12-kor felkelt… hát nem voltam túl szalonképes :oops:

Ti is szoktatok káromkodni? Én úgy szégyellem, de néha kijön belőlem… :oops: eddig is kijött, csak a baba miatt moderálhatnám magam, de amikor pont fél órát bírok pihenni… persze épp elaludnék és újra kelhetek, szóval nem mindig tudom türtőztetni magam :roll:
Na ez nem azt jelenti, h. percekig ordítok, szitkozódok, csak egy-két keresetlen szó elhagyja a számat!

Gigi, hogy bírod ennyi gyerekkel??? Le a kalappal! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Tatjana, jajj te szegény :( ez nagyon durva tényleg, ekkora bunkó állatokat, de komolyan! :twisted: Iszonyúan sajnálom! :(
Ez azért nagyon gáz, mert így szüljél még egyet könnyű szívvel... Na persze nyilván nem itt fogsz!
Még beindulhat a tejci!!! Szerintem "csak" nagyon megviselt a kórház, nem?! Kicsit lazíts, ha tudsz és be fog indulni!!! Nagyon szorítok!

Zsófi! Jajj de jó hatalmas poci! És milyen édes Beni! :D

Képzeljétek, függetlenül attól, h. rámjön minden, még mindig, ha néha elmegyek itthonról, a terhesség alatt hordott cuccaimat veszem fel :D Végül is úgyis divat a cicanaci, csőnaci hosszú felsővel! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok Lányok,

képzeljétek ma volt nálunk a doki bácsink, éééssss, az első pillanatban levágta, h Boldi kicsit túl sokat van kézben, (áááá) mondtam, h szerintem nem, mert sokat alszik is, azt pl nem a kezünkben... majd nyilván megint számíthattam Boldira (nem fedezett túl hitelesen), mert amikor leraktam a pelenkázóra, elkezdett ordítani (csak a szokásos módon) és mikor felvettem egy kicsit, persze azon nyomban elhallgatott. Azt mondta nincs baj, csak így egy kicsit nehezebb lesz az első pár hónapunk. :-)

most mennem is kell, mert Boldi éppen alszik... áááá már nem! :-)

puszi mindenkinek!!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Eclipse, nem írtad, persze gondolom átsiklottál felette. mennyi volt az oktatás? csak Nandu kendő kötést oktat?

Mollika tényleg nő, mint a gomba, szuperek vagytok! :)

Tatjana, nagyon édes Ádám! cuki a sapi is! :)

elég horror ez a szülés sztori... :( nagyon sajnálom, hogy ennyire hosszúra, és fájdalmasra sikerült!!! én úgy gondolom, persze kövezzetek meg érte. ha nem bababarát kórházba kerülsz, már rég meglett volna Ádi, viszont így nagyon sokat szenvedett biztosan ő is! szerencse, hogy nem lett semmi bajotok!!! gondolom, hogy 2 perc után azért vették el tőled a babát, mert a hosszú vajúdás után meg kellett figyelni! tejtermelődés csak beindul, ne idegelj rajta!!!


Dorka, jajj, nagyon sajnálom, hogy ilyen car éjszakátok, és nappalotok volt! :( lehet, hogy érzi az időjárás változást... havazást és mínuszokat jósolnak 7végére...

jajj, ez az anya-lánya kapcsoalt... mi is minden nap beszélünk teló, van, hogy többször is, és képzeld, anyósom ezt hiányolja, hogy vele meg nem... hát bassz! van egy fia, majd az beszámol, ha akar. de néha olyanokat kérdez, hogy betojsz! szóval szerintem nem baj, ha mindent megbeszéltek, sőt. a pasik meg úgysem értenek ehhez! szóval ne stresszelj rajta! :)

Navi, köszi! :)

hát, káromkodni én is szoktam, csak nekem már neccesebb, mert Beni simán vágja... szóval nagyon nagyon oda kell figyelni! ;) de most még nem lesz gond!

nem semmi, hogy ennyi kiló vagy! mennyinek kellene lenned? vagy mivel éreznéd jól magad?

Vikoo, szerintem azért ne adj a gyerekdoki szavára... minden ember másként vélekedik erről, ha neked nem gond, hogy kézben van Boldi, akkor ne aggódj azon, hogy más mit mondd, mit gondol! ;)

Bencsi még mesét néz, pedig lassan mehetne apukájával pihenni... csak még egy utcsó orrszívás!

sophie27
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a jó tanácsokat, megfogadom, sokat segítettetek!!! Gondtalan babavárást, annak aki még pocakos, és sok tejcsit és boldogságot aki már babázik!!

pussz nektek!

Littlebaby

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


jó reggelt!

gondoltam beköszönök... de látom, hogy az éjszakai bagolyklubb tagjai feloszlottak! :S mindegy, legalább pihentek. vagy!? :)

mi még egyben!

este tudok csak jönni, mert megyünk ma be anyóshoz, ott meg nincs net! :( meg fogok őrülni!

de talán lehet, hogy jobb is lenne, ha nem is jönnénk már haza, hanem szülnénk... hm. na, majd csak lesz valahogy!

jók legyetek, és ne sokat írjatok, mert nem fogok tudni visszaolvasni!

puszi! szép napot!

sophie27
 
 


HALIHÓ!

Hát igen, én eddig aludtam: ) Vagyis 5.15 ig, miután 24.00 kor elaludt.
Imádom hogy végigalussza az estét, mert így ki tudom pihenni a
napot. Mert napközben skubiznom kell, mert ugye egyedül vagyok és nem hallok meg mindent. :roll:

Lányok!Itt mindenki ilyen szuper csinos?? És még édességet is esztek?? NEM ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR!!! Én is akarok!!!!!

Mikelány:
Nagyon aranyos a sétálós kép! Nem is tudnám elképzelni hogy Ati egy hisztigép :? Mikortól akarod oviba vinni?

Navi:
Amióta panaszkodtam, azóta szuper napjaink vannak... Csak az az egy bajom van hogy keveset eszik. És nem tudom mit csináljak hogy nőjön az adag. mert tejem az lenne...... na mindegy kis diógyomrúú

Dorka:
Szerintem tök jó hogy ilyen kapcsolatban vagy édesanyáddal! Ez addig sztem tök normális amíg nem megy más kapcsolatok rovására. De Te ugyanúgy barátnőzöl meg ilyenek... úgyhogy ez irigylésre méltó.

Sophiie:
AZZZANNYÁT MEKKORA A POCAKOD!!!!!!!!!!!!! Eszter mekkora lesz? Remélem nemsokára Őt is köszönthetjük!

Angie:
Szép kis család! ÉS ez a Zsombi mekkora édes :lol:
Rajtad meg nem is látszik hogy szültél! Hát ehhez kézizni kell nemde? (jól tudom?)!

ANYÓS:
nállunk jóanyámmal beosztották ki mikor jön az ebéddel.... Ki vagyunk szolgálva! És olyan jól főz! És fél óránál sohasem maradnak tovább, ami pont jó, mert így nyugisan meg tudok kajcsizni bármi van.

Látogatás:
Ezen a héten a gyülekezeti barátok látnak el :roll: , a lelkész kitalálta hogy lehet jönni................
A kaják isteni finomak, de néha cikis a helyzet, mert nincs olyan rend, vagy nem tudom megkínálni őket semmivel... Hát eddig mindig túlaggódtam ezt, de most ha Ők nem értik meg a helyzetet, akkor senki..
Szóval hozzám jönnek látogatni, de senki nem esik túlzásba, és egy kis dumcsi után mennek is. Nekem meg jól esik emberek között lenni.
Így is kiélvezem Gizus társaságát. Csak nehéz kiismerni.. néha sokat Dumcsizik, néha csak alszik................
Na megyek szem valami reggelit míg alszik............

Mindenkinek kívánok olyan napot mint amilyen nekünk a tegnapi volt! (nyugi tök jó napunk volt :lol: )

Mennem kell bankot Rabolni 8)

pusssza: eta

Kép
Kép
eta
 
 


Jó reggelt!!

Atit elvitte apa oviba. Óriási üvöltés volt, hogy nem akar menni...... és egyébként fél 3 óta fent van. Apával átmentek a szobájába aludni, apa meg megengedte, hogy felkapcsolja a villanyt, és játszon. Én olyan, de olyan ideges voltam, hogy apának azt találtam mondani, hogy micsoda egy puhap....ű, mert ő a felnőtt, ő neki kell megmondani, hogy mit szabad és mit nem, nem pedig egy 3 évesnek. Éjszaka márpedig nincs játék. Nem tudom mi lesz vele az oviban, hogy bírja ki fél 1-ig, a csendes pihenőig :shock: :shock:
Szóval Nav, igen, én is mondok időnként cifrákat. Hozzáteszem én 1/2 2-kor keltem szopiztatni, és azóta nonstop fent vagyok. Hiába, a kialvatlanság az én halálom.

Sophie - kellemes kiruccanást!! És akkor én már nem is idegesítenélek, hogy Ti még mindig egyben :lol: :lol:
Névválasztás - azt kell írjam, milyen szép név!!!! :lol: :lol: :lol:
Esztikének egyébként szép tágas pocó jutott, nem csoda, hogy elő sem akar bújni. És azt sem csodálom, hogy már sehogy sem jó Neked. Szép nagy poci!!!!! :D
Anya - lánya kapcsolat - irigy, irigy
A csúnya szavakat Ati is egyből leveszi, azonnal. Képes a teljes mondatból kiválasztani azt az egyetlen szót, és azt hajtogatni :shock: :shock: Ja, és a mesékből is remek érzékkel mazsolázza ki azt, amit nem kellene. Pl Madagaszkár - "Van nálad kaki?" "...megdobáljuk kakival". Milyen mesét nézessek vele, ha nem Disney-t? Én nem mutattam neki soha a Cartoon Network-öt és társait, csak dvd-t néz, válogatott meséket.
Beni takonykórja javul? 2 nap, és Atinak is biztosan folyni fog az orra :?
És hogy mi volt a gond a ruhákkal a képen? Adél fején sapi ferde, nincs bekötve, az overállba bele van csúszva, a kapucni egészen konkrétan a feje közepétől kezdődik :lol: :lol:

Vikoo - szóval Boldi nem fedezett :lol: :lol: 1 hós állapotfelmérésen gondolom minden ok volt.

Nav - én már előkotortam a régi ruháimat. Már arra sem emlékeztem, hogy milyen ruháim vannak. A gatyáim egy része nem jön fel a csípőmre. Kétlem, hogy valaha is fel fog ..... A kis feszülős pulcsik pedig a megmaradt kis pocakom remekül kihangsúlyozzák. Ebben segít a begombolt gatyesz is. Szépen rálóg :cry:
Ja, és fel a fejjel. Kitartás, vannak rossz napok, a tegnapi nap ilyen volt Neked :(
Bárcsak ilyen könnyen menne nálunk is a szopi is!!! Irigy - irigy
Kilók - az utálat az ért az túlzás. De irigy vagyok erre is rendesen!!!! :lol:

Tatjana - tényleg horror a történeted, de nagyon ügyesen végigcsináltad!!!! Ádámka nagggyon édes!!! :D Nem látszik meg rajta az a több napig tartó valyúdás. Nem tudom, hogy mész-e még valaha ennek a kórháznak a közelébe.
Nagyon sajnálom, hogy olyan hamar elvették Ádámkát tőled :(
A tejci termelésre biztos minden praktikát bevetsz Te is. Tea, homibogyó, stb. Ne add fel!!! Cumizavar miatt nem cicizik? Állítólag vissza lehet csinálni, de csak olvastam erről, semmi közelebbit nem tudok:
http://www.lll.hu/node/6

Dorka - éjszakátok jobb volt most?

Eta - Ati már az oviban! :D
Szuper ellátásban van részed!!!
Örülök a tegnapi jó napotoknak. Az összes legyen ilyen!!!!!

Na lépek, mert mindjárt megint szopi. Bár nehéz a kiscsajt tejjel győzni. Fél kettőkor bezabált - már arra gyanakszom, hogy rossz a mérleg, hogy ennyit mért, öttől hatig szintén. Újabban a kajálások elhúzódnak, mert a köztes böfik némi időbe telnek. A zárásról ne is beszéljünk. Tejcivel egyre kevésbé győzöm, tegnap az utolsó 2 szopihoz már kellett 30 - 30 ml pótlás. Cicin túl sokáig hagyni nem tudom a bimbik miatt. :(

Szép, nyugis napot mindenkinek!!!!!! :wink:

mikegirl
 
 


Zsófi, hát igazából nem azzal van bajom, h. csak ennyi kg vagyok... amúgy is ennyi szoktam: 47-48 kb, hanem hogy az izmaim eltűntek... mintha konkrétan feküdtem volna hónapokig nem használva semmilyen izmomat! Szóval nem panaszkodás, csak meglepetés ez számomra, főleg hogy világ életemben tornáztam, mozogtam és most kezdhetem előről :lol: Tényleg jobb ez így, mintha a felesleggel kellene bajlódnom, csak számomra ez nagyon furcsa, hogy van ilyen is :shock:

Na képzeljétek, ma 7, azaz hét, azaz hetes órát tudtam aludni!!! :D Persze nem egyszerre és apa segítségével! Már estétől átvette a műszakot és csak etetni keltett fel! Annyira rendes, csak szegény most ő zombi és 6-ra ment reggel... remélem, bírja a napot! :roll: De ze már életmentő volt!!!

Májki (Mike) :D nálam is ez a nem alvás a mumus! :twisted:
Vissza fog menni a te pocid is, a képek alapján jó alkat vagy (ilyen szempontból)! :wink:
Atihoz kitartást vagy nem is tudom, mit... talán nagyon ki kellene fárasztani, futógépre kötni pl. :oops: :D

Vikoo, a kis huncut Boldi, nem akar anyával összejátszani, ejnye-bejnye :P
Tegnap Zorka egész nap dinka volt, ahogy ez már kiderült... mire meg Zoli hazajött, mint egy kis angyal... szóval tudják "ezek" hogy csinálják ki az anyjukat! :roll: :)

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Holnap megyünk mi is az első tanácsadásra, mérlegelésre! Kíváncsi vagyok, h. bírjuk majd, mert azért ez más lesz, mint a séta és ha lesznek előttünk... hááát.... :?

Eta, azért az nagyon szupi, h. van tejed!!! Szerintem mindig fejjél le, jó lesz az ínségesebb időkben!
Én napi kb. 100-120 ml-t teszek el fagyiba kis zacsikban!
Örülök, h. Gizus jó kislány! Adhatna Zorkának is belőle :lol:
Jó bankrablást! 8)

Anya-lánya kapcs.: abban mi is jók vagyunk hál'Istennek! Szinte minden nap jön... sőt alig várja, hogy szóljak! :wink:
Na persze neki ott van a család másik fele és hát az öcsém már így is épp elég féltékeny. Persze nem mutatja ki nyilvánosan, hiszen már 14 éves, de most újra néha anyuval alszik... nagyon anyás! Persze imád engem is és remélem Zorkát is, de azért mégis csak gyerek még!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


nem tudom a képeket lekicsinyíteni.hiányzik programom.Ha akarjátok meglesni Tamáskát facebookon bejelolhettek Ágh Rita néven.

Szüléstörténet lassan már meglessz

Gratula mindenkinek a babákhoz!!!!!!!!!Igyekszek majd visszaolvasni

Sziasztok

KépKép
ritya
 
 


Ritya! Sok boldogságot nektek Tamás babával!!! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Csajok! Annyira szeretnék gyakran jönni, felvenni veletek a ritmust, de nekem egyáltalán nem megy... :oops: :cry: Nem is értem ti hogyan csináljátok, hogy le tudtok ülni a gép elé!!! :shock: :D

Néha beleolvasok az éppen aktuális témába, és már egy csomó mindenre úgy reagáltam volna, de sosem jön össze... :?
Pedig még mindig azt kell mondjam, hogy szuperül vagyunk, kisebb zökkenőket leszámítva.
De a héten már egyedül vagyok a két gyerekkel, múlt héten apa is itthon volt. Így most még több időm elmegy Bogira, hogy ne érezze magát egyedül, kitaszítva. Együtt készülünk a vasárnapi szülinapjára, meg játszira járunk, játszunk...
És hát sajnos a nagy babás-szülés fizikai hatásai még mindig fájnak... A gátsebem tegnap egy hirtelen mozdulat után iszonyúan elkezdett fájni, csípni, égetni. Csillagokat láttam, persze épp indultunk a játszira, azt már nem lehetett lemondani, aztán meg ebédelés, szopizás, altatás... órák múlva tudtam csak egy kicsit ledőlni, de akkor már remegtem a fájdalomtól. :( Aztán mintha elvágták volna, azóta nem érzem. :shock: :D
Lassan talán az aranyerem is elkezd javulni, de eddig a gép elé ülni sem ment, inkább állva olvastam a híreket.

Ja, de nem panaszkodni jöttem, csak nem akartam, hogy azt higgyétek, nem érdekel már a topik.
De most van egy pillanatom, és az ülés is jobban megy reggelente, így itt vagyok! :lol:

Most megyek, elindítom Bogit, mert festeni akar, aztán remélem visszaérek még, mielőtt Balázs felkel! :D

puszi!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok Csajok,

Csak gyorsan beugrottam, ki tudja milyen lesz a mai napunk?....

Sophie: nagyon szép kismami vagy, és mekkora pocod van, hűűűhaaaa!!! Kicsit irigy-irigy!

Lányok a fényképek csoda szépek és a kismamik is, ill bocsánat Anyukák!!!

Rólunk: a mi éjszakánk elég kaotikusan telt, 1 órával később volt a fürdetés, mert Boldi azon nyomban éhen akart halni, így már nem kínoztam 6 körül egy 20 perces fürcsivel… viszont éjszaka fogalma sem volt, h hol hozza be azt az 1 órát. Így össze-vissza keltünk enni, amit én persze baromira nem tudtam követni. Ennek pedig most az a következménye, h az egész éjszaka egy nagy homály. :-)

Dobok néhány képet Boldiról….

Mindenkinek puszik!!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Na talán kapok még egy percet! :wink: :lol: Bár Bogi folyton szólongat...

Szóval néhány téma, amire akartam válaszolni:

- szoptatás: mi teljesen Balázs ígényei szerint nyomjuk. Hazaérkezéskor nappal óránként szopott, aztán magától abbahagyta.
Most éjszak 3 óránként, bár már volt egy nap, hogy 4 óránként kelt. Nappal meg eléggé összevissza, de nem izgatom magam, gyakorlatilag semmin. :D
Éjszaka mindig ágyban fekve szopizunk, és így is alszunk el legtöbbször, ami azért nem jó, mert Balázs rengeteget bukik, sőt elég sokszor hányik is, ami fekve sokkal sanszosabb... :( . Az ágyát is meg kellett emelni fejnél, mert állandóan dőlt belőle a tej.
Izgultam is fog-e egyáltalán hízni, mert amúgy nem mérem az egyes evéseket. Tegnap mértük este fürdéskor, és 130 g-ot hízott egy hét alatt! Én meg vagyok elégedve! :lol:

Amúgy jobban szeretek ülve szoptatni, mert akkor jobban tudom kontrollálni az eseményeket, de azért én sem vagyok mazohista, éjszaka nem ücsörgök. :D

húúú, most persze más téma nem jut eszembe :oops: :?

Tudom még a szüléstörivel még lógok, nagyon szeretném megírni minél hamarabb, mielőtt még halványodnak az emlékek!

Hát akkor most ennyi! Remélem hamarosan visszatérek!!! :lol:

Ja, és ARANYOSKA!!!! Nagyon eltűntél!!! Remélem minden rendben!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 



Kép

Kép
vikoo
 
 


hali!

Vkoo!
Hol vannak a képek??? Kíváncsi vagyok nagyon!
Sajnálom a a ramaty éjszakát... Én néha kihagyom a fürcsit, ha emiatt teljesen elcsúsznánk.... tegnap pl kimaradt. Ez nem ciki ugye?

Lucuzs!
Örülök hogy jól vagy, bár a gátseb nyilalást nem irigylem....
Mindig csodálom honnan van ennyi energiátok nektek többgyerekeseknek!!!!! Bogi most nem megy oviba?
vagy Te viszed? te főzöl? jóó ég plusz háztartás.............. apámmmm nem vagy semmi!
Küldök neked energiákat ok???

Gizus alszik, eszik, alszik eszik................... csak azt nem tudom mennyit, mert a mérleg szerint evés közben is fogy! Az hogy lehet??? Ti honnan tudjátok hogy jóllakott?

na puszi... Skypolnom kell a tesómmal............ mekkora probléma igaz???


:lol:

Kép
Kép
eta
 
 


ááá a képek!!

Látom azért nem minden gyerek van egyfolytában csöndben :wink:

Nagyon ÉDES!!


na pusz

Kép
Kép
eta
 
 


Eta!

Bogi nem megy oviba. Én nem akarom. Sok a betegség, mikor kórházban voltam össze is szedett egy tuti kis kötőhártya-gyulladást. :evil: Amúgy sem akarom, hogy úgy érezze kinyomjuk itthonról, vagy a tesó átveszi a helyét. Amúgy meg ráfér, hogy szokja a testvér-helyzeteket, szóval, hogy nem ő az egyetlen már itthon, és van olyan, hogy nem tudok azonnal ugrani. Bár mi nagyon szerettünk volna kis korkülönbséget a gyerekek között, sajnos nem így alakult, ezért Bogi gyakorlatilag keményen "egyke" lett. Ezt most próbáljuk orvosolni. :wink: :D

Főzni múlt héten főztem, mikor itthon volt a párom, ezen a héten anyós, jövő héten a szüleim főznek ránk. Ők erőltették, én rendelni akartam, de biztos sértődés lett volna belőle...
A háztartás többi része megmaradt nekem. :wink: :lol:


Ja, eszembe jutott még egy téma:

- levegőzés:
Mi már 9 naposan kint voltunk, mert szép volt az idő, azonnal min. fél órát csavarogtunk. Azóta meg napi 1 óra megvan átlagban. Nem izgatom magam a fokozatossággal, jól felöltöztetem, azt annyi! :D

Párom mondta is, hogy túl nyugodt vagyok, miért nem idegesítem magam semmin. Mert ő tejlesen mást várt tőlem, mivel Boginál egy stressz voltam. :D
Ezért nagyon hálás vagyok Balázsnak, hogy második babaként vele igazán élvezhetem az anyaságot, a gyomorgörcs messzire elkerül.
Persze, ha nincs min izgulni, akkor generálok magamnak valamit :oops: , de hát ezért vagyunk "anyák"!!! :lol: De elég gyorsan meg is nyugszom. :lol:

Na ébredezünk! Megyek! Puszi!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bocsi, csak, h tényleg higgyetek nekem! :-)

Kép

Kép

Kép

...ilyen amikor igazán aranyos!!! :-D

Kép

Kép
vikoo
 
 


Vikoo! Tündéri!!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: