Új privát üzeneted érkezett!

Babus!
De jó neked!!!!!
Nekem sajnos várnom kell karácsonyig vagy a mikukásig!!
Zsófi
zsófi76
 
 


Zsófi
Én is teljesen biztos voltam benne, hogy odáig nem kapom meg. Persze mindennap előadtam apunak, hogy milyen jó lenne az a könyv, mindenki megkapta már, csak én nemKép, meghát ha csak karácsonyra kapom meg, akkor már csak másfél hónapot gyönyörködhetem benne.
De hogy tényleg megveszi nekem a dugi zsebpénzéből?! Erre nem is számítottamKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Én sajnos ma elkezdtem barnázni, érzem a méhemet is, ezért holnap biztosan megjön, hüpp-hüpp-hüpp.Kép Pedig úgy bíztam az 1%-omban.Kép Viszont akkor most megint 24 napra jön meg, szerintetek ez nem baj? Zsuzsci, Tündi, köszi a kézszorítást, most gyorsan elengedlek benneteket, nehogy véletlenül kövessetek. Drukkolok nektek nagyon! Most viszont nagyon készülök a következő hónapra, és bár ebben a hónapban is mindent beleadtunk, a következőben megpróbálok lazítani is, hátha az akarás a baj.

Babus,
örülök, hogy tetszel magadnak a pociddal!Kép Én ugyanígy voltam, bár a végére már olyan párnás lett a vállam, hogy az már nem tetszett.Kép Apuci és Kristóf játszadozása nagyon aranyos.Kép Könyv.Kép Nagyon kedves a párodtól, hogy megvette!Kép

Edina,
ne legyél depi, neked ott a babó a pocakodban.Kép Tényleg az AFP után szoktak uh-t csinálni, amikor már megvan az eredménye.

Zsófi,
ha barnázol, akkor pihenj sokat!

Mocorgás érzése attól is függ, hogy hol fekszik a méhlepény, nekem hátul volt, ezért én már a 17. héttől éreztem a lányom, a barátnőmnek viszont elöl, és ő csak elég soká érezte a rugdosást, és akkor sem erősen.

Na, elteszem magam holnapra, és próbálom bíztatni magam, hogy a következő ciklusban sikerülni fog. Néha el is hiszem.Kép

Kóbor
kóbor
 
 

 
 

Kóbor

Még fél % mindig vanKép
Mi Kristóffal azért drukkolunk nagyon!!!Kép
De ha ez mégse lenne elég, akkor majd a következő hónap lesz a tiétekKép

Na az túlzás, hogy tetszem magamnakKép, (ez olyan beképzelten hangzana tőlem),fogalmazzunk inkább úgy, hogy elégedett vagyok magammalKépDe az is lehet, hogy csak a boldogság mondatja ezt velemKép Lehet hogyha 100kg-os kisbálna lennék, akkor is elégedett lennék magammal, hiszen egész életemben erre vágytamKép

Nekem is hátul fekszik a méhlepény. Mégis elég későn éreztem meg a konkrét, erős mozgásokatKép

Hú, lányok, ez a könyv valami elképesztőKép Én ilyet még életemben nem láttam. Tátott szájjal néztem a képeket benneKép
A fogamzás első pillanatától vannak benne valódi fotók. Arról pl. hogyan haladnak a kiskatonák, hogyan jutnak át az akadályokon, hogyan fúrja be magát a petesejtbe, a többi kiskatona, akik nem jutottak be, hogyan ficánkolnak még napokig a petesejt körül, hogyan kezd el osztódni az embrió, ahogy fejlődik az élet, ahogy alakul ki a kéz, a láb, a fül, a szem. A legmegdöbbentőbb számomra az volt, hogy egy pár hetes (5-6.hetes) embriónak milyen(szó szerint)óriási szíve vanKép A baba csupán kétszerese a szívénekKépAz egész baba egy nagy szívre ráhajlott "valami"Kép
A lombikos megtermékenyítésról is vannak benne fotók.
Eszméletlen jó könyvKépNagyon örülök, hogy megkaptamKép

Na befejezemKép
Jó éjt aki még olvassa!

Babus+Kristóf, aki alig másfél óra múlva megkezdi a 27.hetétKép

Kép
babus2005
 
 


Babus,
én olvasom.Kép 27. hét, de jó!Kép Nekem is kell ez a könyv! Köszi, hogy még adsz nekünk fél százalékot, én már semennyit sem. De majd a következő ciklus!Kép

Kóbor
kóbor
 
 


Sziasztok lányok!

Öröm látni, hogy megint mennyi zebrásunk/babásunk lett! De egy kicsit irigyes is vagyok, sőt nagyon-nagyonKépKép Megfognátok az én kezemet is, hogy végre az én nevem előtt is legyen egy zebra?

Pénteken voltam az új dokinál. Nagyon aranyos dokinő. Töviről-hegyire mindenféléről kikérdezett és nyilvántartásba vett, nyomtatott ki nekem egy példányt a kezelőlapból - ellentétbe az előző dokival, aki mindig tőlem kérdezte meg, hogy milyen panaszokkal jártam nála előzőleg... Szóval így elsőre nagyon jó benyomást tett rám ez a dokinő.
Képzeljétek el, a hormonvizsg. eredményeit nézegetve és hallván a gyógyszereket, amiket a doki szedetett velem, azt kérdezte tőlem, hogy mivel indokolta a doki a bromocriptin szedését? Mivelhogy az a hormon, amire az hivatott befolyással lenni, teljesen normális szinten van. Mondtam, hogy nem tudom, mivel a doki sose világosított fel semmiről. A következő kérdés az volt, hogy és a clostyt minek szedette magával? Teljesen értelmetlen döntés volt, mivel a tesztoszteron szintem sokkal magasabb a progeszteron szintjénél. Ezért hiába szedette velem a peteérés serkentő clostyt, ha a tesztoszteron leblokkolja a folyamatot. Ehhez mit szóltok? Úgyhogy most kaptam Androcur-t, ami a tesztoszteron szintet kell, hogy lenyomja. Két hónap után kell majd hozzá újra vissza mennem. Ja, és addig minél többet akciózniKép)

A normálistól magasabb tesztoszteronnal kapcsolatban a dokinak igaza van. Márminthogy nekem tutira több férfi hormonom van, mint kellene. Ezért pattanásos a bőröm, több a szőrszál a kezemen-lábamon... Szóval igaza van. De, hogy ez a másik dokinak nem tűnt fel??!

Tegnaptól kell mérnem a hőmet is. Tegnap 36,8 volt, ma meg 37,0. Kíváncsi vagyok a folytatásra, de remélem legalább ez nem fog megszívatniKép

A párom egy kicsit csalódott volt, akárcsak én, de nem adjuk fel. Remélhetőleg segíteni fog ez a gyógyszer és nemsokára meg kell kérjem Judytot, hogy tegyen a nevem elé egy zebrát/babátKép

Babus
Nagyon aranyos lehet a férjed!Kép Örülök, hogy megkaptad az áhított könyvetKép Én a Kismamák nagykönyvét kértem a sógornőmtől karácsonyra. Szerinted az is jó? Egy kicsit drágának találom, de a párommal közös ajándéknak kértem, úgy meg akkor feleződik a költség.Kép) A te könyved tudod mennyibe került?

Ma már valaószínűleg nem tudok jönni, de holnap visszaolvaslak benneteket.
Puszi: Vali

Kép
Kép
tacsifül
 
 


Sziasztok!

Na, most már ténylegesen megjött, Judyt, ma vagyok az 1. cn-on.

Vali,
nagyszerű, hogy ilyen jó az új dokid!Kép Jó akciózást!Kép

Most kicsit rossz a kedvem, valószínűleg a mensi miatt is (azazhogy persze, hogy amiattKép). De mindjárt kilábalok, csak kell egy kis idő.

Mohácskáról nem tudtok valamit? Ő is mindjárt tesztközelben van.

Minden jót!

Kóbor
kóbor
 
 


Kóbor!

Nagyon sajnálom hogy megjött!!

Viszont ma vissza megyek a dokimhoz mert délelött elöntött a vér!
A dokim aranyos volt mert probált nyutgatgatni hogy nem kell mindig a legroszabbra gondolni!!

Majd este még benézek!!
zsófi76
 
 


Sziasztok!

Most jöttem haza!!
Nincs nagy baj de mostantól még 1kg sem emelhetek és minnél kevesebett legyek fent!
Azért megmondom öszintén hogy nagyon féltem!
Az orvosom azt mondta hogy a vérzés a görcstöl volt és felirt magnéziumot!!
A páromnak nem szóltam csak majd ha hazajött
zsófi76
 
 


Zsófi
Szorítottam Nektek, örülök, hogy nincs nagy baj, pihizz sokat.

Szilvi
szilvi26
 
 


Zsófi,
Nagyon vigyázz magatokra, és tényleg nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, de azért jobb az óvatosság és tényleg szólj mindig a dokinak.
Remélem minden rendben lesz a dokinál!!

Kóbor,
Nagyon sajnálom, de jó, hogy annyira nem szomorodtál el, tudod ez lesz az az időpont, amit majd nagyon meg kell jegyezned.

Babus,
Nagyon aranyos a párod, ahogy kopogtatja a pocidat. És, hogy még a könyvet is megvetteKép
Köszönöm a drukkot, igyekszem nem izgulni, és igen még aznap este hazajöhetek, szerencsére.

Vali,
Én is a Kismamák nagykönyvét fogom megvenni, bár a Babus féle könyvvel is nagyon kacérkodom, annyira szépek benne a képek, pont tegnap néztük a boltban. Van még nászajándék könyvutalványunk, amit évvégéig le kell vásárolnunk.
A Kismamák nagykönyve azért tetszik jobban, mert abban a fogamzástól a gyerek 3 éves koráig minden benne van.

Móni

Kép
móni23
 
 


ZsófiKép
Úgy örülök, hogy nincs semmi baj, nagyon vigyázz magadra, és mostantól tényleg ne csinálj semmit, csak pihizz és beszélgess velünk.

Kép
móni23
 
 


Zsófi,
vigyázz nagyon magadra, drukkok mennek, hogy minden rendben legyen!

Köszi az együttérzést, Zsófi és Móni!

Már jobban vagyok, arra gondolok, hogy másnak mennyi mindent kell átélnie, mire végre babához jut, szóval nehogy már panaszkodjak, hogy a második hónapban nem jött össze, nem igaz?Kép

Drukkok mennek mindenkinek!

Kóbor
kóbor
 
 


Sziasztok!

Zsofi!
Ugy orulok, hogy jol vagy mar!!! Nagyon megijedtem, amikor olvastam az elobb. Pihenj nagyon sokat!

Babus!
Orulok, hogy megkaptad a konyvet! Epp irni akartam, hol szerezheted be olcsobban.

Csajok!
A bookline oldalan a Gyermek születik 5950 helyett 4760. Kismamák nagykönyve 4990 helyett 3992 ft, es Bp-en a hazhozszallitas ingyenes.

Jura!
Nem tudom, hogy tudod kibirni, hogy ne mond el az anyukadnak. Amikor mi megtudtuk, hogy babank lesz, varni akartam egy hetet, hogy majd szemelyesen mondjam el, apum szulinapjan, de vegul nem birtuk ki. Nem tudtam "becsapni", es tudom, hogy O nagyon megharagudott volna, ha eltitkolom, akar milyen cellal is hallgattam el. Beszeltuk is most hetvegen anyummal, es azt mondta, hogy nagyon orult, hogy nem vartam egy hetet a hirrel. Biztos mindenki maskepp gondolja, ezert ne haragudj ram meg kerlek.

Edinka!
Ha ram gondoltal nagyon szepen koszonom!

Gyongyi!
Nekem is gorcsolget a hasam, es a magneB6 javasoltak. Ha nem tudsz kint beszerezni, akkor esetleg nem tudunk mi kijuttatni neked? Postan szerintem hamar odaerne.

A vedono klassz volt. Igaz csak helyettesitettek, de ez a no nagyon szimpi volt. Majd egy orat voltam bent. Beszeltunk a sulyomrol, a munkahelyi zurokrol (o is helyeselt, hogy a baba egeszsege a legfontosabb) Vernyomast mert, hat az eleg alacsony volt 100/70 koruli. Szoval en orulok, hogy elmentem. Kulonben a rendes vedono az az anyosome is volt, amikor a ferjemet varta 30eve Kép

Kobor!
Ugy sajnalom Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Babus!
Hanyadik hettol lehet 4D uh-ra menni? Mikortol lehet tudni, hogy milyen nemu? En mar olyan kivancsi vagyok. Ma vagyok 7hetes. Neked is ma van a fordulod, gratulalok!
Gondolom meg nem jott meg a szamitogep Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Mea!

Megkerdezhetem, hogy ki a dokid. Par honapja a volt dokim nekem is azt mondta, a megnagyobbodott mehemre, hogy babat varok. Ezt kb husz percen at sulykolta belem, majd azt mondta vegyek tesztet es hivjam. Ferjemmel beleeltuk magunkat. Teszt este, negativ, teszt reggel, negativ. Felhivtam, erre csak annyi volt a valasza, hogy akkor "nem" Par napra ra megjott, persze kiborultam. Raadasul a clostit szedette velem, es nem nezett uh. Ekkor neztem itt a dolgoknak utana, hogy milyen dokihoz jarok is.
Nem azt mondom, hogy Nalad is ez a helyzet, csak sok a hasonlosag.

Apum beszkennelte Kép az uh kepet, de nem tudom feltenni Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Bocs, tobbet nem irok, csak annyit akartam meg, hogy a parom feltette a kepet. Ez 10.28 volt, azotta mar sokkal nagyobb Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Zsófi

Örülök, hogy nincs nagy bajKép Pihenjél nagyon sokat és mondogasd a kisbabádnak, hogy ne csináljon ilyen görcsöket meg vérzéseket, mert nem szép dolog ijesztgetni az anyut! Nálam ez mindig bejön! Van valami pici kis bibi, elmondom Kristófnak és ő tényleg megoldjaKép Mégha hülyén hangzik is!!!

Judit
Nagyon édes a kis pöttömötökKép
A 4D UH-ot először a 12.-13.hét körül ajánljákKép Mi is akkor voltunk először, nagyon látványos volt, a profilomban lévő weboldal címén megtalálod Kristóf fotóalbumát és ott vannak 13.heti 4D-s képek, szerintem nagyon jól sikerültek! A Praxis 4D UH Rendelőt nagyon ajánlja mindenki, mi is ott voltunk, a Győrffy Mátyásnál. Kb. 2 héttel előtte kell bejelentkezniKép
A nemét általában csak a 18.-20.hét körüli genetikai UH-on tudják megmondani. Kisfiúknál ilyenkor általában már látszódik(persze ha nem szégyenlős), de kislányoknál akár még ekkor sem derül ki, hisz nekik nem olyan látványosKép
Az én Kristófom büszkén mutogatta a fütyijétKépKépKép
Köszi a hétfordulótKép Neked is boldog új hetet!!!Kép

Kóbor
SajnálomKép Akkor erről a fél %-ról is lecsúsztunkKép De majd ebben a hónapbanKépKépKép

Móni
Indulnak a drukkok a HSG-hez!!! Remélem reggelre odaérnek:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vali
Örülök, hogy végre te is jó doki kezei közé kerültél! Meglásd, hamarosan hozzátok is kopogtat a gólyaKép Csak a cserép legyen az erkélyenKép

A Kismamák nagykönyve is megvan nekemKép Az is nagyon jó könyv, sok okosság van benne, látványos képekkel, gyönyörű babákkal. Pont az előbb lapozgattam, hogy megnézzem benne, mekkora és milyen lehet mostanság KristófomKép
A Gyermek születik egyébként 5900Ft körül volt, úgy tudom, úgy ahogy Judit is írtaKép Drága, de ez a könyv minden pénzt megérKép Én ilyen könyvet még soha nem láttamKép Minél többet nézegetem, annál inkább megerősödik bennem az a gondolat, hogy ez a babavárás maga a csoda. Hihetetlen, hogy bennem is egy olyan kisbaba van, mint amilyet a könyvben lévő fotón láttamKép

Most bepótoltam a mai napotKép

Babus+Kristófka

Kép
babus2005
 
 


Ja, jó éjt mindenkinek aki még most este olvassa!

Kép

Aki pedig csak reggel olvassa, annak:

Kép

és jó munkát:

Kép

Babus+Kristóf

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok, szép reggelt mindenkinek!Kép
Remélem Mea és Évi jó hírrel jönnek, már úgy várom!!!
Zsófi!
Örülök, hogy jobban vagy, nagyon vigyázz magatokra!

Lányok!
Tudnátok segíteni?Hétvégén egy munkahelyi kirándulásra megyünk 3 napra egy wellness hotelbe, ahol mindenféle szauna és medencék vannak. Nem tudom, hogy ha ebben a hónapban esetleg összejött a babó, akkor nem árt-e neki majd a forró szauna, illetve a melegvizes medence?Ha hülyeséget kérdeztem, bocs, de azt tudom, hogy ilyenkor nem szabad forróvizes kádban fürödni!

Előre köszi!

Szép hetet mindenkinek!
Kinga79
 


Sziasztok!

Sajnos jó nagyot estem le a tábli tetejéről.

Annyira beleéltem magam, merthát a doki is biztatott és a hőm is 36.8 a mai napig erre szombaton megjött és azóta is erősen vérzek.

De nem volt görcs vagy fájdalom, semmi.

Ez van.Kép

Eléggé el vagyok kenődve.Mindenki morog velem otthon, hogy miért borulok ki meg hogy majd összejön, meghogy én túlságosan akarom és szerintük ez a baj.

Szerintetek?

Azt is mondták, hogy most ne foglalkozzak ezzel a témával, hátha az beválik.

Szerintetek mit tegyek? Tényleg vegyek vissza az egészből???

A hőmet mérjem továbbra is vagy hagyjak mindent a fenébe???

Amúgy ma is még 36.8 úgy hogy nem értem mi van?????

Hogy lehetséges, hogy nem esttt vissza???

Ezért éltem bele magam végig.....

Judyt!Kép

Ma vagyok 3 cn.en Kép kérlek dobj le a tetejérőlKép Kép Kép


Mindenkinek puszi és drukk meg sok boldogságot a pocaklakósoknak!Kép

Bocsánat, hogy kisírtam magam itt.

Mea
mea
 
 


Mea!
Ugy sajnalom! Mint irtam velem is eljatszotta ezt egy doki. Tudom, ez meg sokkal rosszabb, mintha csinalsz egy pozitiv tesztet, es megis megjon. Hisz megbizol abban amit a dokid mond. Ezert tartom felelotlensegnek, ha a dokik ilyeneket mondanak. De ne keseredj el! Azota nekem osszejott, pedig mar nem is almodtam rola. Ne add fel, neked ossze fog jonni. Nem irtad ki a dokid. Nagyon kivancsi lennek ra
Ne add fel, hidd el neked is lesz kisbabad!!!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Sziasztok, jó reggelt Kép

Mea Kép
Sajnálom, hogy megjött, de kérlek ne keseredj nagyon el, majd ez a hónap az igazi. Fel a fejjel Kép

Kóbor Kép
Köszönöm az energiákat, a buksisimit, meg különösen. Már is jobban vagyok Kép
Te hogy vagy?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


KóborKép MeaKép
sajnálom, hogy megjött!

MeaKép
Én biztosan tovább mérném a hőmet a helyedben, mert így legalább kb. tudod, hogy mikor kell akciózni!
Fejben próbálj egy kicsit kikapcsolni. Legalábbis ez kéne tenni, de én is tudom, hogy ez lehetetlen!

MóniKép
szórítok a hsg-hez!

JuditKép
elmondtátok a szülőknek a nagy hírt, vagy még vártok vele?

TündiKép
nálatok mi a helyzet? Nagyon szorítok továbbra is!

Stella

Kép
stella9
 
 


ZsófiKép
pihenj nagyon sokat és vigyázz magadra!
Stella

Kép
stella9
 
 


Mea!

Nagyon sajnálom hogy megjött!!
Szerintem az orvosodnak nagyon felelötlen volt a kijelentése!!!
Zsófi
zsófi76
 
 


Vanda!
Bocsi, hogy csak most,de annal nagyobb szeretettel: BOLDOG SZULINAPOT!!!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Stella!
Mi rogton elmondtuk, amikor hazajottunk az uh keppel. Apum szulinapjat meg akartam varni, de vegul ugy dontottem, hogy nem csapom be oket. Telefonon mondtuk meg a nagy hirt. Most hetvegen meg lementunk, es hat nagyon boldogok voltak. En nem hiszek a babonaban, nem hinnem, hogy ettol fog elmenni a baba. Nem tudtam volna eltitkolni.
latod, es nem talalkoztunk, azt az olelest meg behajtom Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Mea, Kóbor!
Nagyon sajnálom, hogy megjött.Kép
Ne keseredjetek el nagyon.
Tudjátok új hónap, új remény.Kép

Judit!
Nagyon ari a kis babucitok, meglestem a képet.Kép
Remélem nekünk is lesz ma UH képünk.Kép

Babus!
Ez szuper, hogy megkaptad a drága kis párodtól az áhított könyvet.Kép

Zsófi!
Vigyázz nagyon magatokra!
Nem kaptál valami vitamint?

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Zsófi Kép
Remélem jobban vagy és a dokid is megnyugtatott Kép
Vigyázz nagyon magatokra és pihenj sokat Kép

Judit Kép
Örülök, hogy aranyos a védőnőd. Hogy érzed magad, milyen érzés otthon lenni Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Köszönöm nektek az együttérzést édesek vagytok.

Hát lehet, hogy ritkábban is nézek majd fel, tehát ne hogy azt higgyétek, hogy cserben hagylak Titeket!!!Kép

Csak ezt a hőt nem értem, ti tudtok valamit mondani rá, hogy miért maradt fent???

Mindenkinek szurkolok nagyon, új babásoknak GRATULÁLOK SZÍVBŐL!!!!Kép

Puszillak Titeket!!!

Mea
mea
 
 


JuditKép
Én félretettem Neked azt a hatalmas ölelést!
Ilyen: Kép, látod!
Ha legközelebb erre jársz és lesz pici időd, akkor összehozunk egy hármas randit: Te, Tündi és én, oké?
Stella

Kép
stella9
 
 


Szerintetek a váltakozó ciklusaim miatt igyak v.mi teát vagy van erre valami gyógyszer???
Menjek vissza a dokihoz vele???

Mert most 35 napos volt de volt már 29 is a múlt hónapban.

Adjatok légyszi ebben tanácsot vagy akinek szintén ilyen össze vissza ciklusai voltak mit tettek???

Mea
mea
 
 


Judit Kép
Én is szeretnék ilyen képet!!! Gondolom te is minden nap nézegeted, mint Babus Kép

Judyt Kép
Hogy vagytok? Remélem mi minden rendben lesz délután, nagyon szorítok Kép
Mikor mondjátok el otthon?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Sziasztok lányok!

Ezvicc
Én is hasonlóképpen jártam a dokimmal. Nem jött meg a menzim már második hónapja, elmentem hozzá. MEgvizsgált és azt mondta, hogy megnagyobbodott a méhem és fel van puhulva. Ez terhesség. De mivel nem volt hányingerem (amit azóta tudok, hogy nem törvényszerű), nézzünk UH-t. Az uh-n meg azt mondta, nem látható terhesség. Mondjuk én a vizsgálat után nem tudtam felhőtlenül örülni, meg bele sem éltem magam túlságosan. Valahogy nem voltam benne biztos, hogy terhes vagyok. Csak bebeszéltem magamnak. De viszont a mai napig nem értem miért voltak terhességi tüneteim? De most már mindegy.
Remélem nemsokára követlek Téged!Kép

Zsófi
Hányadik hétben vagy?

Csajok!
Segítsetek megfejteni, hogy mi történhet most a szervezetemben! Szóval az új dokim javaslatára elkezdtem mérni a hőmet. Szombaton kezdtem. Szombat reggel 36,8 volt, tegnap reggel (ugyanabban az időben mértem, meg fogom is mérni) 37,0, ma reggel megint 37,0 volt. Tegnap este csak hülyeségből megmértem megint és 37,5 volt. Hüvelyben mérem, digitális hőmérővel. Ma vagyok a 20.cn-on. Mivel feltételeztük, hogy a múlt héten volt a peteérésem, ezért a múlt hetet 2 naponta végig akcióztuk(bár a doki szerint a hormonok meg a PCO miatt nem volt peteérésem).
Szerintetek mi lehet ez? Miért ilyen magas a hőm? Megfázva biztos nem vagyok, mert amióta picúrt akarunk, nagyon vigyázok magamra.

Előre is köszi a segítséget!
Vali

Kép
Kép
tacsifül
 
 


MeaKép
nem tudom mi a teendő ilyenkor. Szerintem érdemes lenne kipróbálnod a Cickafark-palástfű-zsálya keveréket!
Talán ez picit rendezi a ciklusodat, de azért ez sem 100%. Nekem annyira nem jött be, de egy próbát megér!
Stella

Kép
stella9
 
 


ValiKép
szerintem teljesen normális a hőd, mivel a ciklus második felében 37 körüli érték a jó!
A fizikai aktivitás pedig emeli a hőt (legalábbis nálam, mert kipróbáltam felkelés előtt és után)
A reggeli, felkelés előtti a mérvadó.
Ne izgulj, minden rendben veled!
Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok Lányok

Most merészkedtem ki az ágyból, mert már nagyon nem bírom a bezártságot.TV, fal undorom van.

Mea, Kóbor
nagyon sajnálom, hogy mindkettőtöknek megjött.

Tacsifül

szerintem 37,0 hő nagyon jó jel. Kitartás, hátha most végre sikerült. Mire mondta a dokid, hogy a hormonok és a PCO miatt nem volt peteérésed. Szedsz valami gyógyszert?
mokuci28
 
 


Lányok mindenkinek megigérem hogy vigyázok magamra és sokat pihenek!

Babus!
Tegnap megbeszéltem a babámmal hogy helyezkedjen nagyon jól hogy a kisebb görcsök ne ártsanak neki!

Judyt!
Most elkezdem szedni a magne-b6-ot!!

Annácska!
Szerintem nagyon jó orvosom van és sikerült megnyugtatnia!
Amikor telcsiztem neki hogy baj van , megkért hogy ha nagyon görcsölök akkor siesek be mert ö vidéken volt és csak délután tud bemenni de én megvártam!

Zsófi
zsófi76
 
 


Mea!
Én ittam a cickafark-palástfű keveréke teát.
Nekem mondjuk általában 30-31 naposak voltak a ciklusaim, én inkább azért ittam, mert hallottam sokaktól, hogy jó hatással van a női szervezetre (méh, petefészek, gyulladások kezelése).
Nyugodtan próbáld ki.Én az 1 cn-tól a 14-15 cn-ig ittam reggel 3 dl.Kép

Annácska!
Köszönöm az érdeklődésedet, jól vagyok.
A hasam esténként még egy kicsit fájdogál.Néha pedig émelygek.De ez nem baj.
Mi azt beszéltük meg a párommal, hogy 3 hét múlva mikluáskor vagyis dec. 5-én mondjuk meg, ha kibírjuk addig.Kép
Akkor lesz apósom születésnapja is.Kép
Remélem addig már lesz UH képünk is.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Azt mé elfelejtetem leirni hogy igazából azért ijedtem meg már a görcsöktöl is mert ugy éreztem hogy teljesen végig van a görcs a hüvelyemig!!
Zsófi
zsófi76
 
 


Zsófi Kép
Örülök, hogy ennyire megbízható a dokid.
Melyik kórházban van?

Móni Kép
Jobban vagy már? Meddig kell otthon maradnod?

Vali Kép
Örülök, hogy végre sikerült jó dokit találni. Most már biztosan minden rendben lesz. Szerintem teljesen normális ez a hő. Honnan tudja a dokid, hogy nem volt peteérésed? Az mondta fölösleges volt felírni a clostyt, mivel magas a tesztoszteron szinted. Ez kizárja a fogantatás lehetőségét?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Zsófi!
Nyugodj meg.KépMipnden rendben lesz.Kép
Én is meg akarom kérdezni a dokimat erről a MagneB6-ról, mert nekem is fájdogál a hasam.Remélem jó lesz rá, mert már hallottam, hogy a görcsölésre is adják.Kép

Mókuci!
Hogy vagy?
Jobban vagy már?
Hát elég rossz lehet a 4 fal között.Kép

Évi!
Hol vagy?
Mi van már a teszttel?
Kiváncsiak vagyunk!!!

Tündi!
Már nagyon izgi, hogy a 27 cn-on vagy.
Nagyon szorítok.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Judyt Kép
Ugye tudod, hogy irígy kutya vagyok az émelygésed miatt Kép
Mi is Mikuláskor akartuk elmondani, akkor lesz, pont 6.-án a nagypapám 90 éves. Szép ajándék lett volna, de erről sajna lekéstünk Kép
Tuti lesz addira uh képetek Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 



Itt van a mai táblázat:

Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Annácska!
Most jelenleg a Rókus kh.
Zsófi
zsófi76
 
 


Annácska!
Nem baj, hogy irigy kutya vagy, én is voltam már egy párszor.Kép
Neked is lesz hamarosan émelygés. Hidd el nem is kell olyan sokat várnod.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Tündi írt sms-t.
Nem működik náluk a net és nem tudja mikor tud írni.

A hője tegnap még 36,9 volt, de mára csak 36,6.
Picit le van törve azt hiszem.

Drukkoljunk neki most nagyon, jó?

Stella

Kép
stella9
 
 


TÜNDI!!

NAGYON SZORITOK NEKED ÉS KÜLDÖM A+++++ ENERGIÁT!!
Zsófi
zsófi76
 
 


Judyt!
Remelem kapsz uh kepet. Olyan jo lesz majd nezni, de nekem meg mindig hihetetlen, mivel babat nem lattam eddig.

Annacska!
Nagyon jo otthon lenni, nem kell idegeskednem, idoben tudok enni, mosdora menni. Eddig annyit dolgoztattak, hogy mindig csak delutan jutott ezekre idom. Ket sulit is csinalok, ugyhogy nem unatkozom Kép

Stella!
Remelem tenyleg ossze tudunk hozni majd egyszer egy talalkozot Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?