Új privát üzeneted érkezett!

Lucuzs!
Hogy vagytok? Hazamehettetek már? Mit szól a nagy lányod a testvérkéhez?

Linácska!
Sokat gondolok ma rád, várlak este a hírekkel!

Én ma már végre egész jól vagyok. Fel se tűnik, hogy felálltam a székről, elindultam... stb. Apró örömök. :)
Megint szép kis pocakom lett a felfújódástól, így nem álltam meg tegnap, este felvettem egy fürdőruhát, és lefotóztattam magam... Legutóbb is akkor volt a legnagyobb a hasam, mikor a babócák még Lombik városban készülődtek a nagy útra... :P Azért mára legalább már nem olyan kemény a hasam és kicsit talál lapult is... :lol:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Rodi: Jaj de örülök, hogy jelentkezel. És milyen szép Kitti! Azokat a gyönyörű szemeket! Még egyszer nagyon-nagyon gratulálok hozzá!

Linácska: nagyon sokat gondolok én is rátok! Gyere kérlek, és mesélj, ha hazaértetek, és két pohár pezsgő között van egy kis időd.

Kiki: örülök, hogy kezd minden a rendes kerékvágásban haladni ismét. Az, hogy a múltkor akkor volt a legnagyobb a hasad, amikor "Lombik városban" laktak még a babók, most nem azt jelenti, hogy most is így lenne. 5-6-7 hónap múlva már akkora lesz a pocakod, mintha lenyeltél volna egy dinnyét. :-D Vagy esetleg te hátrafele fogsz gömbölyödni, hogy ne látszódjon?

További szép napot kívánok mindenkinek!
mné
 
 


Mné!
:lol: Nem hiszem, hogy hátrafelé fogok gömbölyödni! :lol:
Igen, én is abban bízom, hogy most lesz még ennél nagyobb hasam is, de majd csak hónapok múlva, és addig is jó lefényképezni az időlegesen meglévő kis pici pocakomat is, mert ez is ritkaságszámba megy nálam... :)
Nagyon drukkolok neked holnapra! Mikor mentek? Kívánom, hogy minden rendben legyen!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 

 
 

Kiki: Reggel 8:30-ra megyek, és valamikor fél 9 és 12 között fogják megcsinálni, de bennt kell maradnom délután 4-ig. Utána rögtön konzultálunk a dokival, hogy hogyan tovább. Neked kiderült, hogy mikor mész vissza? Holnap vagy vasárnap?

Szeretnék tőletek kérdezni valamit. Lehet, hogy butaság az egész, de nem tudom... Az átjárhatósági után majd még azt is meg fogják vizsgálni, hogy van-e pé-m? És azt mikor? Megint várni kell hónapokat, hátha összejön a HYCOSY után magától a gyerkőc?
És még egy dolog lenne. Ha menstruál az ember, akkor az nem azt jelenti hogy van pé?
Gondolom, most sokan kerek szemekkel néztek, hogy miért kérdezek ilyet, de egyszerűen nem tudom tényleg! Annyira össze vagyok már zavarodva a rengeteg vizsgálattól... Nem tudom, hogy mi lehet még hátra.
mné
 
 


Mné!
Sokat fogok gondolni rád holnap! Minden rendben lesz!
Nekem az átjárhatósági után már jött az inszemináció. Hormonos vérvételeid már voltak korábban, ugye? Én úgy tudom, hogy abból is lehet következtetni, hogy van-e peteérés. Az átjárhatósági után tudtommal nem szoktak hónapokat várni, hisz az pont azért kell, hogy mehet-e az inszemináció vagy lombik kell.
Sajnos a menstruáció nem sokat jelent, fogamzásgátló melett is van, mégsincs peteérés. Igazából átlagosan minden nőnek van egy évben 1-2 olyan ciklusa, amiben nincs peteérés, menstruációja mégis van, kinek milyen rendszeresen. Persze ha nagyjából rendszeres, ciklus közepén érzel szurkálásokat a petefészkednél (én sosem éreztem) ... stb, akkor jó eséllyel vannak peteéréseid. Az inszeminációknál általában gyógyszeres kezelést kapsz, pont azért, hogy legyenek érett petesejtjeid.

Nekem holnap reggel 9-kor kell telefonálnom, hogy aznap vagy vasárnap lesz a beültetés.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Monic!
Nagyon régen voltál, mi van veletek?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok

Mné az én nagynénémnek van peteérése még sem maradt sosem terhes csak lombikkal mindkét gyerkőce lombikos és az volt a baj hogy nagyon vastag a sejfal.
Nekem meg nincs peteérésem vagyis nem volt csináltak stimut lett peteérés és a második inszemből Darinka

Kiki Úgy várom már hogy a biztonságot jelentő barlangban legyenek a bébik!!!

Linácska?????
Tényleg Monic régen voltál már!!

Nálunk minden oké nekem megint tiszta vörös a hasam Dari ma már nem nyűgös de két nap tiszta bolond volt de mára már tündéri lett.
rakok nektek is képet api gépéről meg hogy hogy alszunk Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius!
Ez a gép elég komolyan néz ki, bár ahogy a problémát, meg az árát elmondtad, gondoltam, hogy nem egy kis szerkezetről van szó. Örülök, hogy ez segít, és végre újra együtt alhattok, meg vezethet is párod megint. Azért ez nagy dolog!
A hasadnak gyógyulást!

Én is várom már, hogy a hasamban legyenek a babácskák, de tudom, hogy most is nagyon jó nekik Lombik városban! :) Minél tovább vannak ott, annál biztosabb, hogy a legügyesebbek nyerik meg a csodálatos utazást a barlangba. :lol:
Azért megint elkezdtem bubit fújni nekik, hogy szépen osztódjanak!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Megjöttünk. Minden ok, a petezsák már 21,3 mm-es, és dobog a babácska szíve. Igazán még nem tudtuk kivenni magát a babát, és lemérni, hogy mekkora lehet, de a petezsák mérete alapján 6+5-nek mérte a gép. Végre egy baba, amelyiket nagyobbnak mérnek a tényleges koránál :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linacska: Nagyon nagyon gratulálok!
mné
 
 


Linácska örülök a jó híreknek!!!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Linácska!
Gratulálok, ez nagyon jó hír! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki,
most te jössz! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Babicsek!
Megjött azóta, vagy voltál ma a Kaáliban? Mit mondtak?

Linácska!
Köszi. :) Ha csak addig valaki be nem jelent egy pozi tesztet.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Linácska!

Nagyon gratulálok nektek!

Kiki!
Szurkolok a holnapi naphoz!

Mné!
Neked is szurkolok a holnapi naphoz! Minden a legjobban fog alakulni!

Lányok!
A blogomba írtam meg a születés történetet. Egyrészt hosszú is lett, másrészt nem biztos, hogy mindenki szívesen olvassa, és senkinek nem szeretném felkavarni a lelki békéjét!
:wink:

rodina74
 
 


Sziasztok Lányok!
Ma lesz a visszaültetés. A biológusok megint nem mondtak semmit, hogy miért. Kevesen maradtak, nem szépek ... stb. :(
A férjem már előreirányozta, hogy megint úgy járunk, mint legutóbb. Én sem vagyok túl lelkes. Miért nem tudunk már összehozni szép embriókat?! Ez elég elkeserítő, hogy 9-ből sincs elég szép, hogy elvigyék őket vasárnapig. Kicsit elkeseredtünk. Nem tudom, tud-e olyat mondani a doki, ami visszahozza a lelkesedésünket... :roll:

Mné!
Gondolok ma rád, remélem könnyen túl leszel rajta!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki,
de azt ők mondták, hogy kevesen vannak, és nem szépek?
Majd két hét múlva két kis csík visszahozza a lelkesedést, addig pedig bízni!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok

Lombik előtt szktak vért venni?

Linácska
Gratulálok a Csodababához:)

Kiki
Majd jövök még. Tegnap ránéztem az égre és mit láttam? Egyből Rád gondoltam, majd leírom, csak most nem van időm.

timejka
 
 


Kiki túlvagy már rajta?Már kismami vagy!!!!!!!!!!!!Biztos már nagyon izgultak a babók a nyaralás miatt. Nyugi minden okés lesz! 2 hét múlva majd meglátod!
Babikám mi újság????
Lina hangosan is gratulálok!!!

Apukámat hazaengedték eltávra, egy marék gyógyszerrel, hétfőn mennie kell vissza terheléses ekg-ra. Azt mondja kevés a levegő neki, meg néha nyomódik a mellkasa. Remélem nem lesz semmi komoly gond. :cry:
Anyukámnak közben a húgyhólyagjával van gond, erős felfázás és lehet, hogy hólyag vagy hüvelyi sérv. :cry:
Nekem a köhögésem már megszünőben, de tegnap reggelre begyulladt a fülem. Ráment a gyulladás így jobb fülemre nem hallok. Most elég erős antibiotikumot szedek és gyull.csökk. Nagyon fájdalmas amikor már nem hat a bogyó, de azt meg csak 8 óránként lenne ajánlatos bevenni, hát addig nem igazán bírom ki. Mi jön még???? :twisted:

Kép
kissedi
 
 


Kikikém!

Ne keseredj el! Ha a dokik így döntöttek, akkor biztos ez a legjobb! Hidd el, így is sok baba született! Ti is erre lesztek példák!
Linácskának igaza van, bízni kell! Hidd el, lesz babátok! Nem egészen két hét múlva nagyon boldog leszel. :wink: :wink:

rodina74
 
 


Rodi most olvastam a szüléstörténetedet a blogodban. MÉg nem volt időm felocsúdni, nagyon szép, megható...köszönjük

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Kiki: akkor ha jól olvasom ma volt a beülti? Hogy ment? Mit mondtak! Remélem sikerül. Gondolom jól megijedhettetek a hírek hallatán. De Kikikém a kevés is több, mint a semmi, úgyhogy nem elkeseredni!

Én viszont magam alatt vagyok. Már ki is bőgtem magam vagy kétszer. Elegem van az egész hercehurcából. Tegnap elmentem a Kaáliba, megultrahangoztak, minden rendben volt. Tegnap volt a 37. nap. Összeírták milyen vizsgálatok ra menjünk el, amin még mindig nem voltunk, mint a HÍV, hepatitis szűrés, apinak megint egy spermiogram, nekem EKG, meg belgyógyászati vizsg. Azt beszéltük, ha megjön, annak az 1-2. napján menni kell vérvételre.

Szóval most délután meg megjött. Tiszta ideg vagyok, felhívtam a dokit, mert ugye mennem kéne vérvételre, de hétvégén nem tudják levenni, hétfő pedig nem jó, mert az már a harmadik nap. Erre felhívom a dokit, aki azt mondta, hogy akkor ez lefújva, kövi menzi 1-2 napján menjek vérvételre és annak a 20. napán hozzá. Nem hiszem el. Alig vártam, hogy megjöjjön, hogy már csak 20 napot kelljen várni, erre tessék, megint 2 hónap várakozás. Nem bírom már ezt. Apusal is összekaptam, most haragszom rá. A mukahelyemen is ezer dolgom van, azt sem tudom, hova kapjak, holnap még tanfolyamra is mennem kell. Szóval kivagyok. Bocsi hogy ez így kijött belőlem. :?

Kép
babicsek
 
 


Rodi: elolvastam a történeteteket! Annyira szép és megható, hogy megint bőgök. Nagyon ügyes voltál!

Kép
babicsek
 
 


Volt egy körünk: délután elvittem Levit az orvoshoz, mert csúnyábban kezdett köhögni. Fetrengett, üvöltött már a váróban. Aztán a rendelőben észrevettem, hogy valami trutyi jön a füléből. Belenézett mind a kettőbe az orvos (már amennyire le tudtam fogni). Amiből a trutyi jött, arra azt mondta, hogy a fülzsírtól nem lát semmit, de a másik be van gyulladva. Úgyhogy fél 6-ra még szereztem időpontot a fülész néninkhez. Na az a fülzsír már a kifolyt trutyi maradéka volt, magától kiszakadt, csak még kellett rajta tágítani. A másik füle megúszta gyógyszerrel. Jövő heti tejterhelésünk harmadjára is ugrott...

Babicsek,
miért nem jó nekik 3. napi vérvétel??? Nekem mindig az kellett...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska: Nem tudom miért nem jó. :? 1 vagy 2 napit akar. De kiszámolgattam, hogy a következő menzi meg szerintem pont december 24-én lesz. Na akkor felkötöm magam ha tényleg akkor jön meg és megint elúszik az egész. Próbálom felfogni ezt, hogy még legyek türelmes, de nem megy még. Jelenleg állandóan bőghetnékem van.

Jaj szegény Levike! Jobbulást kívánok neki. Hát ez a fülfájás nem lehet kellemes. Marcinak is felszúrták már az egyiket úgy ordított szegénykém. Gondolom Levinek is fájhatott.

Mi is ma mentünk vissza dokihoz, hétfőn már megyünk suliba. Csak győzzük behozni a lemaradást.

Vius: Hogy tud ezzel a szerkezettel aludni a férjed? Nem lehet kellemes, hogy valami mindig ott van az ember fején. Oldalra nem is tud így fordulni? És ez már mindig így marad?

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!
Két győztes, fiatal párocska ma beköltözött a bunkerba. Reméljük sokáig maradnak! ;) Ez az út egy életre szól, de a tét is az életük, bízunk benne, hogy találnak egy szép kis fészekrakó helyet maguknak, és osztódnak tovább és beágyazódnak. :)

Én úgy örülök, hogy olyan dokink van, aki vissza tudja adni a hitünket. Meggyőzött minket, hogy jól van ez így, van két szépséges embriónk, őket szeretné visszaültetni. Minden rendben ment, megint bejöhetett a férjem. Mondjuk a mikroszkópban nem láttuk az embriókat, csak egy-két pöttyöt, mert nem voltak eléggé kinagyítva, de ez van, más is csak születés után találozik először a gyermekével! :lol:

Linácska!
Sajnálom Levit, meg a tejterhelést is, azért ez bosszantó, hogy egymás után többször is le kell mondani az időpontot! :( Gyógyulást neki! Jó, hogy még ma el tudtad vinni a fülész nénihez is.
A biológusok semmit sem mondtak, csak annyit, hogy az embriók azt mondják, hogy ma kellene visszaültetni őket, tudunk-e menni 1/2 12-re. Ennél többet semmit. :( Én meg azt éreztem, hogy tök jó, hogy az embriócskák tudnak beszélni, de most akkor gond van, mi történt... stb. És erre azt mondta a biológus, hogy nem ő nézte, hanem a munkatársa, így nem tud mit mondani.

Timejka!
Milyen vérvételre gondolsz? Általában mielőtt lombikot vagy inszeminációt csinálnak, néznek hormonokat. A lombiknál pedig a leszívás altatásban van általában, így ahhoz kell labor meg EKG.
Várom a beszámolót az égről! :)

Kissedi!
Sajnálom a betegségeket! Gyógyulást a szüleidnek, meg neked is! Remélem, hamar rendbejönnek! Ez a fülgyulladás nem hangzik túl jól. Gyógypuszikat küldök!

Rodi!
Köszi, már optimistább vagyok! :)

Lányok!
Olvasom, hogy megkönnyeztétek Rodi szüléstörténetét, én még nem olvastam, de titeket olvasva már elérzékenyülök, mi lesz itt még? :shock: :) Rodikám, mindenképp el fogom olvasni, jók az ajánlóid! :)

Babikám!
Nagyon sajnálom, hogy megjött. Azt meg főleg, hogy nem tudsz most vérvételre menni. Annyira bosszantó, mikor a doki ennyire ráér a te időddel. :( Sajnálom és ölellek!
Örülök, hogy Marci meggyógyult!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok

Babicsek sajnálom hogy nem jön össze a vérvétel és úszik a hónap!!

Sajnos élete végéig ezt kell hordania tud vele oldalra fordulni amibe csatlakozik a gégecső az forog minden felé csak a gége cső múltkor a nyakára tekeredett meg a maszk állandóan megnyomja az arcát és vagy seb lesz neki vagy pattanás.De ehhez is hozzá kell szokni majd idővel edződik a bőre most két hete hogy van de már alakul az elszoritás és kialussza magát és mi is melette alhatunk!

Kiki gyere mesélni lécci hogy hogy zajlott a beülti!!?

Megyek pihizni mert holnap újjabb szülinapi zsúr lesz Darinkának és most fejeztem be az előkészületeket.

Jó éjt majd jövök és még mesélek.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Lányok!
Annyira vicces volt a visszaültetésnél.
Mondtam a férjemnek reggel, hogy legutóbb szerintem a visszaültetésnél tenyerelt a hasamba valaki, és meglepett, főleg, hogy akkor is fel voltam fúvódva. Nem volt igazán kellemetlen, csak mégis emlékszem rá még most is. Mondtam is a páromnak, hogy kíváncsi leszek, most is lesz-e ilyen. Hát volt. Azt hiszem a doki kérte meg azt, aki mellettem állt, hogy kicsit nyomja le a hasam. Hát, én ezen úgy elkezdtem nevetni, hogy probálják a kerekedő hasam lelapítani, hogy csak úgy ugrált a hasam a nevetéstől... Nem értették, min nevetek. Mondjuk, így elmesélve lehet nem is olyan vicces... :roll:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki: Örülök, hogy tegnap minden rendben ment a beültetésnél, és két gyönyörűséges babóca benned nyaral.

Babi: Milyen vérvételre kell menni 1-2 nap? Nekem a hormon vérvételt 2-4 napban határozták meg. a HÍV és Hepatitisz pedig nem volt naphoz kötve, viszont ott az eredményre rengeteget kellett várni. Na jó nem nagyon, de ha jól emlékszem, akkor 2 hét volt. Nincs olyan hely, ahol bár fizetni kell a vérvételért, de megcsinálják hétvégén is?
Ahhoz, hogy a ciklusod beálljon, neked nem segít a cickafark tea?

Kissedi: Jobbulást kívánok az édesapádnak!

Linácska: Jobbulást kívánok Levinek is. Hihetetlen, hogy nálatok mindig történik valami. Miért kellett elhalasztani a vizsgálatot Olyan gyógyszert kap Levi, ami befolyásol az eredményt?

Rodi: Én is olvastam a történetedet. Megkérdezhetem, hogy hol szültél? Azért az eléggé kiakasztott, mikor olvastam, hogy mikor szólt a férjed egy orvosnak, hogy jöjjön, mert tolni kell, akkor csak annyit mondott, hogy majd ha úgy érzed összecsinálod magad, akkor szóljon. Hihetetlenek az orvosok. Örülök, hogy miden jól alakult, és nem lett semmi komplikáció Kitti súlya és a köldökzsinór hossza miatt?

Tegnap túleste az átjárhatóságin, és minden rendben van. Mindkét petevezetékem szabad. :-) Maga a beavatkozás nem fájt, inkább kellemetlen volt. Utána még benn tartottak megfigyelésen, és délután beszéltünk a dokival. Jövő hónapban indulunk, feltéve, ha nem karácsonyra esik a pé-m, mert akkor csúszunk 1 hónapot. Na de ez már nem számít. Egy hónap ide vagy oda. Annyira örülök, hogy azt elmondani nem tudom. Olyan nagy lépés ez nekünk. És talán esetleg, ha a Jó Isten is úgy akarja, akkor Karácsonykor tényleg lesz egy pocaklakónk.

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én teljesen a Karácsony lázában égek. Szerdán voltam virágpiacon, vettem mindenféle adventi koszorú kelléket. Idén saját magam fogom készíteni. Meg találtam a neten egy mézeskalácsos adventi koszorú receptet, azt is meg fogom csinálni. Szegény férjem rosszul van tőle. :-) Szereti a karácsonyt, de a készülődést, azt nem igazán. Nekem pedig most van az első igazi karácsonyom. Eddig mindig suliba jártam, vizsgáztam. Most minden egyes napját kiélvezhetem. Már nagyon várom.

Szép hétvégét kívánok nektek!
mné
 
 


mné,
egyszerűen betegen nem csinálnak tejterhelést. Mindegy, hogy milyen betegség. Antibiotikumot is kap, így végképp nem mehetünk kórházba. Majd kapunk egy 4. időpontot.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Vius!
Drukkolok, hogy a mai szülinapozás is jól sikerüljön!

Mné!
Örülök, hogy minden rendben volt, és nem volt fájdalmas az átjárhatósági. Jó, hogy megint egy nagy lépést tettetek a baba felé, megértem, hogy lelkes vagy!
De jó, hogy te csinálod a koszorút is. Elküldöd a mézeskalács koszorú receptet? Lehet én is csinálok, a mézeskalácsot nagyon szeretem, végülis lehetne koszorút csinálni belőle. :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki: Annyira jó hogy bent vannak a kis apróságok. Remélem ott is maradnak 9 hónapig! Most jön az a nagyon lassan telő két hét! Szorítok!

Mné: Örülök hogy veled is minden rendben! Igen, azt nekem is mondták a káliban, hogy decemberben nem indítanak ciklust, mert zárva lesz a káli az ünnepek alatt. A cickafarkat ittam már, de nemtudom mi volt a hatása, vagy volt e egyáltalán. Hogy is kelene azt innom? A ciklus feléig csak? Lehet hogy elkezdem.

Vius: Hát nem egyszerű az élete apidnak.

Én még mindig nem dolgoztam fel, hogy várnom kell plusz egy hónapot, még romjaimban heverek. Kell még idő, remélem jobb lesz. Jövőhéten felhívom az ÁNTSZ-t hogy mikor mehetek HÍV-re, meg megkérdezem a körzetit ad e beutalót a hepatitiszesekre. A férjemmel nem foglalkozok, azt intéz, amit akar. Semmit nem hajlandó maga csinálni, még az andrológusát is én hívogatom. Innentől másképp lesz, vegye kezébe ő a dolgait, elég nekem magamat észben tartanom. Már kivagyok, hogy én egyeztetgessek az orvossal az ő nevében, mikor azt se tudom mikor tud elmenni. Minden ezzel kapcsolatos teher az én nyakamban van. Ha akar elmegy ha nem, nem, már leszarom. MAx nem lesz lombik és kész. Ne csak nekem jusson már mindenből a rossz rész.

Bocsi, csak ez megint kijött belőlem. Most mosolyszünetet tartok vele.

Kép
babicsek
 
 


Babi: Én teljesen végig ittam a cickateát. Nem váltottam félidőben. És nekem már az első hónapban 28 napos lett a ciklusom. Remélem, hogy neked is rendbe teszi, és a későbbiek folyamán tudsz majd vele jobban kalkulálni. Megkérdezhetem, hogy miért az ÁNTSZ-ben csináltatod a HIV tesztet? Én a Mária utcában csináltattam együtt a Hepatitisszel. Mondjuk a Hepatitisz itt is fizetős, de a HIV az nem.

Kiki: ezen a linken találod receptet:
http://juc.freeblog.hu/archives/2007/12 ... llanatban/
Jó sütögetést kívánok!

Üdv:
Mné
mné
 
 


Rodikám!
Elolvastam én is a szüléstörténeted, tényleg nagyon megható, én is itt sírok. Köszi, hogy megosztottad velünk, annyira szép végignézni, ahogy igazi család lettetek! Ölellek!
Azért a pornó és horror képeken vigyorogtam! :lol:
A felrakott képek gyönyörűek, édes nagyon Kitti baba!

Mné!
Írtad a mézes koszorút, hát nekiálltam a neten én is recepteket keresni, és rájöttem, hogy gyorsan, gyorsan mézest kell sütnöm, mindenfélét, mert lehet két hét múlva már hányingeres leszek, és nem tudok bemenni se a konyhába... :lol:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Babikám!
Sajnálom, hogy ilyen nehezen jössz most ki a férjedel, vagyis, hogy így lehet csak rávenni, hogy ő is tegyen valamit a cél érdekében! Remélem jobb belátásra bírja a mosolyszünet. Ölellek, remélem, minden jobbra fordul!

Nekem az inszemeknél nagyon lassan telt a két hét, és csak számoltam a napokat, hogy mikor lesz már vége, a lombikoknál viszont annyira nyugodt, optimista, pozitív tudok lenni, hogy szinte bánom, hogy közeledik a teszt nap, és kiderül, hogyha esetleg nem sikerült. De sikerülni fog, nincs mese! :)
Most egyébként valahogy nincs folyamatosan az eszemben, hogy itt vannak a babók, csak úgy néha rádöbbenek, hogy már itt tartunk, hogy a méhemben vannak! Ez nagyon jó érzés!
Ma vettem be életemben először terhesvitamint. Új időszámítás! :)

Mné!
Köszi! Igen, ezt is megtaláltam, nagyon jól néz ki. Három koszorú teszik nagyon, azt hiszem választási lehetőséget adok a férjemnek... :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki most már hivatalosan is kismami vagy! gratulálok a két kis babócához. Vigyázz magadra!!!
Babi sajnálom.... Nagyon rosszak ezek a várakozások, akkor mi legyen, hogy legyen, most nem jó az időpont, most nem jó ez az... :twisted: ismerős helyzet, de nyugi majd lehiggadsz és nemsokára beköltözik a baba a pocidba és el is felejted ezeket a dolgokat.
egyébként az én párom is ilyen. én intézek neki mindent. dehát férfiak! :wink:
Lina sajnálom szegény fiadat, most nagyon együttérzek vele! gyógypuszi neki!
Vius jó bulizást! majd kinyitom az ablakot küld fény post egy kis tortát!!!! :lol: szegény párodnak nem lehet semmi így aludni, de az a lényeg, hogy most már legalább tud aludni!
Mné örülök,hogy túl vagy az átjárhatóságin. akkor most már hajrá!!!

A fülem még mindig nagyon fáj, véres váladék jön belőle néha, és süket vagyok mint az ágyú! most olvastam, hogy ezek a dobhártya kilyukadásának tünetei,hát nagyon jó, ez kellett még....

Kép
kissedi
 
 


Kiki
Nem én megyek vérvételre,tesóm kolleganője szúrja mgát meg vérvételen volt, csak nem mondja a csaj, hogy lombikra megye-e, azért kérdeztem.

Tegnapelőtt ablakot pucoltam, kinézek az ablakon és hirtelen nem tudtam mi van, mit látok. Madarak repkedtek és a nap sugara rájuk sütött és először csak csillogós repülő valamiket láttam, elsőre mintha angyalkák repkedtek volna (ne nevessetek ki). Komolyan mondom kis idő kellett, hogy magamhoz térjek, ilyet még nem láttam. Ahogy megláttam egyből Te jutottál eszembe. Egy spéci géppel biztos le lehetett volna fotózni. Szóval itt voltak az angyalkák és eszembe jutottál.

timejka
 
 


Timejka!
Ez annyira szép kép, amit leírtál! És jól esik, hogy eszedbe jutottam róla. Vannak dolgok, amiket személyesen kell átélni, és egy fénykép nem adná vissza a hangulatát.

Beze!
Tegnap csináltam tonhalkrémet, ez még mindig isteni finom! :)
Hogy vagy? Lexike miket tud már? Esetleg fényképet nem raksz megint?

Lányok!
Tegnap olvastam a nagy könyvünkben, hogy mit csinálnak és mekkorák most az elmbriócskáink.
Eljutottak a blasztocita állapotba, illetve kétrészre osztódtak (már a negyedik napon, szombaton), egyik rész lesz maga a baba, a másik pedig a babák környezete, ami kapcsolatot teremt az anyával,velem :), és ami táplálja majd, védi... stb.
Néhány órával később a baba sejtjei újra két részre oszlanak, a külső rétegből fejlődik majd az agy, gerincvelő, az idegrendszer, az érzékszervek, míg a belső rétegből a belső szervek. Azóta már a középső réteg is kialakult szerintem, ebből lesznek az izmok, csontok és a nagy belső szervek.
Annyira izgalmas, hogy az egyetlen sejt elkezd osztódni, kb. naponta duplázódik a sejtszám, és egy darabig minden sejt egyforma, az egész olyan, mint egy buborékhalmaz!:) Aztán egyszer csak vazázsütésre mindenki elkezd bolyongani, hirtelen eldől, hogy melyik sejt hova tartozzon, a babához, vagy a környezethez, aztán a baba sejtjei vándorolnak a külső, belső, középső egységbe, és hirtelen különbözőek lesznek.

Tegnap este arról beszéltünk a férjemmel, hogy honnan tudják a sejtek, hogy belőlük mi lesz, hova kell menniük. Miután mostanában nagyon próbáljuk kialakítani itthon, hogy mi legyünk a falkavezér, és ne a kutyánk, így adódott is az első válasz, hogy van egy falkavezér-sejt, ami mindent irányít. De ez nem tűnik valószínűnek. Második válaszként azt gondoltuk, hogy pl. elindulnak a sejtek a babát alkotni, aztán mikor ott betelt a hely, akkor a többi sejt már csak a környezetet alkothatja, de ez sok felesleges mozgást jelentene. Én, mint matematikus, inkább azt gondolom, hogy minden sejtbe be van építve egy pénzérme, vagy egy dobókocka, és annak megfelelően, hogy melyik sejtből mennyi kell, pénzfeldobással, vagy kockadobással eldöntik, hogy belőlük mi kell legyen. Így elég jól kialakulnak arányosan az egységek. Persze a férjem rögtön megjegyezte, hogyha minden sejtnek van egy kis pénzérméje, akkor mire a leendő gyermekünk összes sejtje elkészül, már annyi kis pénzérménk lesz, hogy gazdagok leszünk, csak meg kell kérni az embriócskákat, hogy gyűjtsék össze! :lol:

Hú, bocs, azt hiszem, kicsit hosszú lettem, lehet inkább el kéne kezdenem blogot írni, és nem fárasztani itt mindenkit a hülyeségeimmel... :lol:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki: Nagyon tetszett, amit írtál. Jól hangzik az érmés dolog. :-)
Végül csináltál szombaton mézeskalácsot? Én elkészítettem az adventi koszorúnkat. hát nem lett olyan szép, mint a bolti, de jól elszórakoztam vele. :-D Gyorsan csináltam is még egyet az anyósoméknak. Ők biztosan nagyon fognak neki örülni.

Le tudná nekem írni valaki, hogy hogyan megy az inszem? Tudom, hoyg esetleg eltérhet az intézetek közötti eljárás, de nagyon izgatott vagyok már. Azt mondta a doki, hogy ha megjön, akkor telefonáljak. Ilyenkor szoktak gyógyszert felírni, UH-ozni? Nem nagyon tudtuk kikérdezni a dokit pénteken, mert rengetegen vártak még rá. Nagyon szépen köszönöm előre is.

Szép napot továbbra is!
Mné
mné
 
 


Mné!
Képzeld, nem volt itthon méz. Végül neten rendeltünk, és szerdán fogják hozni. Már nagyon, nagyon várom, úgy sütném már... Örülök, hogy neked sikerült, anyósodék is biztos örülni fognak neki.
Mikorra várod a mensit? Jaj, de jó, hogy végre kezdhettek, neked is elég rögös út vezetett ide. Az inszemnél gyógyszerekkel vagy injekcióval stimulálják a peteérést, ultrahanggal néhol vérvétellel is ellenőrzik, hogy minden rendben megy-e. Mikor már elég nagyok a tüszők, akkor van egy tüszőrepesztő szuri, és azt hiszem másfél napra rá van maga az inszemináció. Ez leginkább egy nőgyógyászati szűrésre emlékeztet, ekkor juttatják be a hímivarsejteket, amiket előtte letisztítottak, hogy csak az ügyesek maradjanak. Egyáltalán nem fájdalmas. Utána intézet függően 10-20 percet még fekve marad az ember, aztán hazamehet, és várhatja, míg eltelik a 2 hét, és pozitívat tesztel. ;)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki
http://www.babaszoba.hu/articles/A_pete ... 1120185040

Mné,
nagyjából ez a menet, amit Kiki leírt. Nekem nem volt tüszőrepesztő, mert egyszer adtak, és nem megrepesztette a tüszőmet, hanem egy jó nagy cisztát csinált belőle. Utána hanyagoltuk. Levi olyan inszemből lett, amikor gyógyszereket sem kaptam, csak a megfelelő pillanatban belőtték a katonákat a megérlelt 1 petesejtem mellé.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!
Köszi! :)
Hogy van Levi? Küldöm a gyógypuszikat neki!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki: engem nem untatsz! Írjál csak nyugodtan jó sokat. Jó olvasgatni téged!

Csajok képzeljétek el, holnapra meglesz az EKG, meg a műtéti laboros beutalóm. Beszéltem a nőgyógyásszal is, holnap hozzá is megyek hátha eltud küldeni arra a HBsAg És HCV szűrésre.

És lenne egy fontos kérdésem: Kiki hátha tudsz erre válaszolni nekem. Szóval a HÍV szűrés az gondolom ilyen esetben csak nevesítve mehet és úgy olvastam azért fizetni kell. Mi ennek az ára? Meg mennyi idő mire lesz eredmény?

Szóval ennyi vizsgálattal már meg is leszek, most már csak a férjemet kell rávenni, hogy intézze magának a spermiogramot, meg megvárni a menzikét, ami még el sem múlt és akkor hormonvérvétel. És jöhet aminek jönnie kell. :)

Itt szakad az eső, olyan ratyi idő van.

Bikfy: Hogy vagy? Ezek szerint még mindig nem akarsz jönni?

Luczus, Rodi? Hogy vannak a kis bébik?

Pénteken megszült az egyik barátnőm, annyira édes kisfiuk van! Ez ismét segberúgott, hogy igenis hajtani kell azt a mókuskereket, ha már belemásztunk. :roll: :D

Kép
babicsek
 
 


Kiki: Ja és majd elfelejtettem hogy: +++++++++++++ szorítok hogy mindenki megtalálja a helyes utat magának!

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

kiki, nem írok mindennap, de gondolatban egyfolytában drukkolok!!!!!!!!!!++++++
Köszi, most csak a hátam fáj, így jól. :wink: Fényképeket majd teszek, nem töltöttem át a frisseket. Lexi már nagylány, egyik zoknit már egyedül húzza, pohárból iszik, segít nekem leszedni a ruhákat, ha kiönt valamit, próbálja feltörölni, és napról-napra bővül a szókincse. :D

Babi, ez az, meglátod, hamarosan kismama leszel! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Először is Kikihez szólnék!
Nagyon köszönöm az sms-t, és hogy gondolsz rám!!! Nagyon jól esik! És őszintén mondom, hogy ez a kölcsönös, nekem is sokat jársz az agyamban!!!
A két manóhoz millió drukk!!! :D Valójában olvastam, és követem az eseményeket körülötted, de mindig csak pár pillanatra jártam erre. Az okokról majd később...

És akkor egy kicsit rólunk:
Mi egy hete itthon vagyunk. Első héten apa is velünk volt, ma ment vissza melózni. Fogalmazhatunk úgy is, hogy ma lettem beledobva a mélyvízbe. :D De hála az én két drága, tündér gyerekemnek, minden nagyon simán ment. :lol:
Bogi egy tündér Balázzsal, imádná minden percben. :lol: Balázs meg a megtestesült nyugalom, hangját nem sokat hallani. De azért ha nem tetszik neki valami, akkor nem fogja vissza magát. :lol:

Én elég sokat szenvedek még a szülés következményei miatt :( , fáj a gátsebem, a medencém, és most már azt is tudom, mi az az aranyér... :oops: :cry: Szóval ezért nem megy a netezés, alig bírok ülve maradni. :cry: Ahhoz, hogy most írni tudjak, szétberheltem a számítógépparkot és az ágyból, félig ülve irogatok. :roll:
Amúgy meg minden percem be van osztva, bár főznöm nem kell, mert azt a szülők átvállalták, de így is marad a háztartás többi része, Balázs, és persze Bogi, akivel most sokkal többet kell foglalkoznom, hogy ne érezze magát kitaszítva. Egyenlőre nem megy oviba, hogy meddig még nem tudom, de én nem is várom...
És vasárnap Bogi-szülinap, már egy ideje azt is szervezem...

Képet is akartam rakni, de most esik le, hogy erről a gépről nem tudok. Igyekszem majd pótolni!!!

Lányok! Most lépek, mert még aludni akarok, mielőtt Balázs felkel!

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Sokat gondolok rátok és drukk hegyek szállnak mindenkinek!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Kiki és Linácska: Köszönöm szépen az információkat.

Kiki: Hogy mikorra várom pirit? Sajnos dec 9-re, ha pontosan érkezik. És akkor ugrott a december, de majd januárban. Úgyis kevés már a szabadságom. :-)
Te hogy vagy? Hogy érzed magad? Éjszaka nagyon sokat jártál a fejemben. Ugye minden rendben van?

Lucuzs: Hát nem vagy egyszerű! két gyönyörűséges csemetét nevelsz, és éjszaka még ránk is ránk nézel?! Minden elismerésem a tied!

Babicsek: tudom, hogy nem nekem címezted a kérdést, de én nem olyan régen csináltattam a HIV tesztet, és nem kellett érte fizetni Bár volt még más szűrés is mellette, nekem 2-3 hét volt, mire kiadták a leletet. De mint említettem én ezt a Mária utcában csináltattam. Hogy haladsz a férjed unszolásával? Ő is nekiállt a vizsgálatok megcsináltatásának?

Kissedi: Hogy vagy? És Édesapád?

Linacska: Levinek hogy vana füle? meggyógyult? Kaptatok új időpontot a tej terheléses vizsgálatra?

Monic, Agassi hogy vagytok? Régen nem jelentkeztetek. Jól vannak a gyerkőcök?
mné
 
 


Babicsek!
Szuper vagy, hogy megvan az EKG meg a labor beutaló! Sajnos a HIV szűrésre nem emlékszem pontosan. Azt hiszem, az ANTSZ ingyen csinálta. Nevesítve? Nem tudom, persze logikus lenne, hogy úgy kérjék, de nem tudom, elvárás-e. Azt hiszem, nálunk 8-10 napon belül megvolt. de hátha tudnak segíteni a többiek!
Örülök, hogy újra belelkesedtél, csak így tovább! Remélem, a férjed is összeszedi magát.
Annyira aranyosak a macik a vonalzódon, pedig nem vagyok maci imádó. :)

Beze!
Most nézem, egyre nagyobb Marci! Már 2,6 kg kb, tényleg kész baba lassan! A hátadnak jobbulást!
Jaj, de édes lehet Lexi, ahogy húzza a zokniját vagy beszél! Várom a képeket! :)

Lucuzskám!
Jaj, de jó, hogy jöttél, örülök neked! Tudom, hogy a gyerekek mellett még kevesebb időd van jönni, csak többen hiányoltak, én meg már kezdtem aggódni, így gyorsan írtam egy SMS-t. :)
Örülök, hogy ügyesek a gyermekeid, és jól megbirkózol az új helyzettel! Sajnálom a szülés utóhatásait, gyógyulást neked, remélem, napról napra jobb lesz ez is!
Hú, hát igen, közel van a két gyerkőc szülinapja, így most már itt is a következő szülinap! Azért ez nem kevés így egyszerre! Drukkolok, hogy minden a terveid szerint alakuljon, és fel tudj készülni a hétvégére is!

Mné!
Így karácsonyhoz közeledve talán azért könnyebb az embernek lefoglalnia magát, és már jön is a január, a nagy lehetőséggel! :)
Én köszönöm, jól vagyok, a héten már dolgozok itthonról.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Hú, el se hiszem, már 3 hetes terhes vagyok, 8 napos embriócskákkal! :)
Tegnap azon gondolkoztam, hogy a génállomány a megtermékenyítéssel eldől, így pl. már eldöntetett, hogy milyen hajú, szemű, szájú gyermekünk lesz, de pl. az is, hogy hol fog kopaszodni, már ha hapsi lesz valamelyikük (halánték, fejközép ... stb.). Na, ezen jót vigyorogtam, nem tudom, hány ember gondolkozik azon két 8 napos embriócskánál, hogy hol fognak kopaszodni... :lol:
Ja, képzeljétek, tegnap 40 percet sétáltam a kutyánkkal az esőben, és nem ázott be a csizmám sem. (Azért tervezem, hogy veszek gumicsizmát hasonló időre, mert a csizmák hosszú távon nem bírják a vizes-túrás igénybevevést.) Rájöttem, hogy egyáltalán nem érdekli a kutyát az eső (korábban nem sétáltunk nagyot esőben, úgy tűnt, ő sem vágyik rá...), most olyan boldogan szaladgált, én meg rendezgettem a gondoltaimat. Tavasszal is minden nap sétáltam legalább fél órát álmodozással töltve.
Ja, és még valami, nehogy túl rövid legyek (bocs), végre kezd a hasam lapulni, és egyre jobban érzem magam. Mondjuk enyhe kis görcsölgetést érzek, ami talán korai még, de ezt nem én tudom igazán, hanem a szervezetem. Ha most van kedve görcsölgetni, akkor most kell... :)
És ma ez a szám jutott eszembe Koncz Zsuzsától:
"Úgy várok rád, kis herceg, még várok Rád, kis herceg, oly boldogan élhetnénk..." (Na jó, hercegnő is megteszi!)
http://www.youtube.com/watch?v=vS12vZhiQ5s

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Kiki, olyan jó olvasni a soraidat, ezt a pozitivitást sokan megirigyelhetnék tőled. Nagyon drukkolok nektek és persze a többi babára vágyó párnak is!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: