Új privát üzeneted érkezett!

Babaim,
Nagyon sajnalom, hogy igy alakult ez a mellgyulladas. Nem tudom milyen erzes lemondani egy anyanak a szoptatasrol mert en onkent vetettem veget neki amikor mar jonak lattam. De el tudom kepzelni. Jol sird ki magad es gondolj arra hogy ezer es ezer kisbaba nott fel tapszeren es helyes mosolygos kis pockok maradtak/lettek. Es a baba erdekeben Te most nagyon fontos vagy. Nelkuled o sem lenne es szuksege van rad, tejcivel vagy anelkul de az anyukaja te maradsz.
sunflow

Atkerultem a masik oldalra nehez igy reagalni a hozzaszolasokhoz.

Judit,
De joooo, marmint az alvas. Belegondoltam, hogy Anna nagyjabol masfel eves volt amikor en eloszor ataludtam az ejszakat es nem ebredtem fel minden apro rezdulesere.

Koszonom a bokokat a pocakomra es a babukra. :)

Telanyo pedig azert sovany mert Telapo elette elole a mezeskalacsot... :) Ilyenek ezek a Telapok.

Nem tudok visszanezni ki mit irt meg.

Judy,
neked kell menned GI-hez? En kaptam a vedonotol egy listat amin rajta van hogy mikor milyen vizsgalatok esedekesek.
18. UH - genetikai ha szukseges
24.-28. - altalanos verkep terheleses cukor es vashiany szurese, teljes vizelet. (ez jon most neked)

No megyek X-faktorni....

KépKép
sunflow

Timi, egy szülinapos örüljön, hogy hétvégén vendégségbe kell mennie és nem kell otthon főzni :-)

Amikor írtam a nagymama-unoka sztorit, nem írtam, hogy aztán nem kinevetni
:D

Ma 1/2 4-kor kelt Lilla, ez sem rossz.

Kriszta, na végre hogy előkerültél, várjuk a fotót!

Ki, mit főz? Már annyira ötlettelen vagyok!

Férjemék megbeszélték, hogy csak a szombatok legyenek, így arra gondoltam, hogy jó időt mondanak, mi lenne ha bográcsoznánk egyet :-)

Kép
judit70

Kép Kép
Íme a Petra lak :-)

ma a cora-ban voltam a barátnőmmel vásárolni. a pénztáros izgult, hogy ki ne ejtsem a babát a pénztárnál, szerinte annyira lent van a hasam.
az igaz, hogy tegnap alig bírtam faktorálni, mert nem kaptam levegőt, feszített a hasam, görcsölt a lábam.....
nem tudom mi lehet ez, mit csinálhat Petra, de időnként olyan, mintha ringatná magát, egyenletesen piciket lüktet a hasam...tegnap kb. 2 órát egyfolytában....kicsit aggódni kezdtem,hogy mi lehet ez, remélem nincs semmi baja, olyan fura az egész :shock:

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta! Nagyon édi pocakod van! Hát, tényleg lent van.
Úgy látom, te nem híztál semmit sem. Csak Petra van bent, + kiló nincs. Ugye? Mennyit híztál?
A pisilések miatt nem irigyellek. Az utolsó hónapban én is kb. 3x mentem éjszaka. Alig aludtam valamit. Mindenki mondta, hogy addig aludjam ki magam amíg lehet, hát én nem tudtam sem éjszaka, sem nappal. Utána megszületett Lilla és azóta sem. De ezt te tudod jól, már van benne rutinod.
Ilyen lüktetést én is éreztem, de nem olyan sokáig mint te. Kérdezd meg a dokitól, hogy mi lehet. Biztos nincs gond.
Köszönjük a képet!

Kép
judit70

szia Judit,

hát, ezek tegnapi képek, ma szerintem még lejjebb van, de lehet,hogy csak én látom úgy...szerintem azt is fölteszem, ha Timi lekicsinyíti :-)
Sajnos van + kiló, kb. 11-12 kg van rajtam :-), amióta feküdnöm kellett csak ettem egész nap!!!
Jövő héten jössz GI-hez????
egyébként én sem alszom, és a 3 db/éjszaka pisilés nálam is fix :? :?

Puszi

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta, édes pocakod van!

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

Tegnapi pocak :-)
Remélem sikerült minden igényt kielégítenem :-)

Puszi, majd később jövök még!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

na szóval: most jöttem a védőnőtől és a vércukrom 7,2 Sad, van valamennyi fehérje a vizeletben és a vizeletben is magas a cukor, a vérnyomásom: 121/53!!! és 109 a pulzusom!!!
Szerintetek?????
Jó lenne már megszülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!
Megjöttünk vidékről. A barátnőm lánybúcsúján, aztán meg esküvőjén voltunk. Végre párjára lelt :D .

Visszaolvasok...

Kép

Kép
ripley

Kriszta, közel a szülés, a vérnyomim nekem ugrásszerűen megnőtt előtte kb.egy héttel.
+++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

A pocakos képeket elnézve csupa csinos kismamink van :D !

Kriszta, úgy tűnik, neked tényleg "meg vannak számlálva a napjaid" :D :D !

Szecs, nálatok aztán felgyorsultak az események :o lakásügyben. Sajnálom, hogy elköltöztök a szomszéd utcából, de tudom, hogy gyerekkel kell a tágasabb lakás.
A "stresszfaktor listán" a költözködés a top 3-ban van, de szerintem ti ezt ügyesen, simán megoldjátok :) .

Kép

Kép
ripley

Kriszta!
Az utolsó 3-4 hétben a vérnyomásom nekem is emelkedett és sajnos az utolsó labornál már a vizeletemben nekem is volt fehérje. Örült a doki, hogy csak akkor, mert végig vizesedtem. Ezért is mondta, hogy meg kellene császározni előbb 1 héttel, nehogy gond legyen.
Ahhoz képest, hogy elkezdtél görcsölgetni 1 hónappal ezelőtt, szépen húzod. Így tovább, már csak 24 nap.
Emlékszem amikor taliztunk még 11.. akárhány napod volt. Hogy elment az idő! Na, de akkor Lilla még a pocakomban volt :-)
Lassan Petra is kiköltözik a LAK-ból. :-)
Egyre izgibb! :D
G.I-hez még mindig nem kértem időpontot. Úgy le fog engem cseszerinteni, hogy ihajjjjjjjj.

Ripley, sok boldogságot az ifjú párnak!
Zalán hogy bírta a bulit?

Szecs hogy álltok a lakásvétellel?
Vili baba mekkora már?

Kép
judit70

Jó Reggelt Lányok!

Remélem igazatok van és tényleg vészesen közeleg a szülés, bár most várnék még egy kicsit, lassan egy hete nem alszom éjszaka, annyira köhög szegény Bálint! Megvárnám amíg meggyógyul és kérnék még kb. 2 nyugis éjszakát szülés előtt,hogy összeszedjem magam :-)
Beszéltem tegnap Gabival, ő is azt mondta,hogy ez már a finish, miután egy keresztes csak a fehérje ez már nem gáz. A cukrot és a fehérjét visszafogtam.

judit70: a 6 hetes kontroll nem játék!!!!!!!! Tessék időpontot kérni!!!!!!!

P! Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

:oops: nem a fehérjét, hanem a szénhidrátot fogtam vissza!! :D

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!

Milyen csinos kismamáink vannak! :shock: :D Jó ilyen pocakos képeket látni!!!
Kriszta, nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A cukorra nekem is oda kellett figyelni anno, de nekem akkor azt mondták, hogy a 36. hét után már nem romolhat a dolog, vagyis addig kell szigorúan figyelni.
Sunflow, én is varrogatok ezt-azt itthon, de a munkáidat látva örülök, hogy én nem tettem itt közszemlére :oops: Naaaaaaaaagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kia, neked is köszönöm a borostyános tippet! Mire gondoltak akkor anyósék a levél alapján :?: :lol:
Timi, jól hangzik ez az újpesti tömeges séta!!! :D Már nagyon várom!
Ripley, leánybúcsú és esküvő?! Tudsz élni :D Igen, én is hallottam, hogy a költözés nagy "szakítópróba" :lol: , de állítólag a legnagyobb "haragszom rád" állapotokat még mindig a közös családi nyaralás generálja :lol: Viccen kívül, én is remélem, hogy nem lesz gond és jól esik, hogy te is így látod!!!
Judit, sajnálom, hogy a férjedet így befogták a munkahelyén! Az ünnepek alatt azért együtt lesztek?
Babaimado, hogy vagy?
Mi lakásügyben leszerződtünk, úgyhogy nemsokára indul a dobozolás :D Még jó, hogy Blanka még nem éli a pakolós időszakát, mert most félhetnék, hogy az általam elcsomagolt holmik később teljesen váratlan helyeken tűnnek fel a lakásban :lol:

KépKép
Kép
szecs

Judyt, nagyon cuki az új kép Viviről!!! Micsoda virágos kabátka :D

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok!

Végre megtaláltam Zsolti tortáját :)

http://sutisnene.blogspot.com/2008/08/gyerek-bart-csokold-torta-tej-s-tojs.html

Szecs...azért még költözés előtt remélem be tud Blanka iktatni egy pasis sétát a napirendjébe :)

Kriszta...jobbulást Bálintnak!
Remélem tudsz pihenni kicsit!
A fiúk egyedül lesznek otthon, amíg Te Petrával a kórházban leszel vagy apás szülés lesz?

Timi
Kép
vt72

Szecs,
En igazsagtalan elonyben vagyok varrogatas teren mert a nagymamam varrono volt :) Ugyhogy nyugodtan tedd kozszemlere a muveidet. Sajnos az apro reszletek szep eldolgozasahoz mar nincs turelmem.

Kriszta,
osszezavarodtam, hogy most miert drukkoljak neked, hogy egyben legyel ketto vagy kettoben egy :)

Asszem a mai nap vegkepp meggyozott, hogy jo lesz otthon egy kicsit majd babazni. Ott legalabb en vagyok a fonok :) Ami ma itt az irodaban megy az kriminalis..... Kezdem elvesziteni a turelmem. EN MASALLAPOTBAN VAGYOK KEREM SZEPEN... Tessen engem nyugodtan babanetet olvasgatni :)

KépKép
sunflow

Sunflow...megértem a problémádat.
Az utolsó időben én is gyakran mondtam,hogy most már csak azért megyek dolgozni, hogy lássák milyen szép nagy a pocakom és mindenki lássa, milyen jól el tudok bambulni a gép előtt :D

Timi
Kép
vt72

sunflow: hát ez nagyon tetszett :D :D :D , szurkolj annak, hogy Bálint meggyógyuljon a héten és a jövő héten szüljünk!!!! :lol: :lol:

Timi:
köszi, szegény már egy hete beteg, haragszom is a francos bacikra, ideje lenne,hogy meggyógyuljon, elég rosszul néz ki szegénykém :( :(

szecs: nekem eddig is diétáznom kellett, és sikerült tartanom a 6,5-öt, de most valamiért följebb ment :?

Judit70: a vérnyomimmal csak az a baj, hogy az első értékhez képest a második volt nagyon alacsony. Gabi azonban megnyugtatott minden szempontból

kíváncsi leszek mit mond GI csütörtökön!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Timi! Ügyi vagy, húúúúúúú de guszta torta és tényleg gyerekbarát.
Te csinálod? Majd mesélj milyen lett. Már nemsokára itt a nagy nap :-)
Ezt még én is kipróbálom, amikor lesz egy kis időm.

Egy hete nagyon jól vagyunk, úgy látszik vége a hasfájásnak (kopp-kopp-kopp). Sírás csak akkor van ha éhes, vagy fáradt.
Na jóóóóó, nagyon ritkán még akad hogy görcsölget a pocija, de nem csodálom, mert 2-3 naponként van csak kaki. Jövőhéten megyünk szurira rákérdezek, hogy mit lehet csinálni. Bár legutoljára a doki azt mondta, hogy a tápszertől van és ez még nem gáz. Hát, szegénykémnek igen nem jó.

Kriszta, igazad van nem szabad játszani és ígérem bejelentkezek már a doktorbácsihoz, de szerintem amikor te mész én már nem férek be. Pedig olyan jó lenne talizni. Majdnem annyi idős terhes vagy mint én voltam (én 38. hétben voltam) amikor taliztunk.

Szecs, ügyik vagytok, jó pakolást. A régi lakást eladjátok, vagy mit csináltok vele?
Bízom benne, hogy a karácsonyt együtt töltjük, akkor biztos nem kell a férjemnek dolgoznia.

Sunflow, na ugyanezt éreztem én is az utolsó időben, hogy innen csak menekülni kell. Nekem az utolsó percig kitaposták a b.......m. Tegnap hívott a kolléganőm, mondta, hogy szerinte jó nézek állást, mert itt még nagyobb diliháza lett. Felnőttképző cégnél dolgoztam és állítólag még több papírmunkát igényel, mint eddig, pedig addig is majdnem belefulladtunk a sok papírba és határidőkbe.

Kép
judit70

Kriszta!
Szegény Bálint még mindig beteg? Láza is volt? Ez milyen baci most? Köhögés, orrfolyás?
Jobbulást szegénykének, neked pedig kitartást!
Tényleg apás szülés lesz?

Kép
judit70

Judit70:Igen, még mindig beteg, lázas és köhög. Sajnos az orra még nem folyik, le van neki rakódva és nem tudjuk oldani, hiába próbálkozunk minden félével!!! Nem tudom,hogy milyen baci, egy hete antibiotikumot is kapott, de hiába. Holnap hívom a dokit, kicsit kezd elegem lenni!!!!

Igen nálunk apás szülés a divat :D :D

Örülök, hogy Lillácska kezd nyugodt baba lenni!!!! Rossz amikor az ember nem tud segíteni a gyerekének amikor látja,hogy szenved!!!!!
Rakhatnál föl új képeket róla, legalább az iwiw-re!!!

Puszi

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta,
rendicsek, igy mar azert tisztabb a kep :)

Timi,
"milyen jól el tudok bambulni a gép előtt " ezen olyan jot nevettem :)

Judit,
orulok hogy Lilla jobban van.
A mai nap olyan gazos volt hogy delutan mar ugy rohogtem hogy alig birtam telefonon beszelni a kollegammal aki valamit egyeztetni akart. Ugyhogy nagyon nem viselt meg a dolog.

Megyek eszem egy kis sutotokot, lassan besargul az orrom :) Sutotok evo gyerekek anyukai tudjak mirol beszelek. A tobbiek meg majd megtudjak :)

KépKép
sunflow

Sziasztok!
Milyen sokat írtatok!! :wink:

Kriszta ... Nagyon nagyon csini pocakod van.
Petra ügyes,kivárta a kritikus időt!! :D ,és most Bálint gyógyulását is ki kell várnia..,ki is várja szuper kis csaj,már most!
Bálintnak Jobbulást !!

Sun.. Izának is volt sárga az orra,de nagyon szerette sütőtököt,és a répát is :lol:
Olyan ügyes vagy ,így bírod a melót 8) Gratula a télanyóhoz.

Judit70 .. ne hanyagold azért magad ,doki ügyben!
Örülök hogy jól van Lilla ,és te is nyugodtabb vagy.Az éjszakai nagy alvás az ügyes volt Lillától ! :wink:

Timi.. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKED!!! kicsit lemaradtam :oops:
Megkukkoltam a tortát! Szuper!!
(én sajnos nem vagyok egy nagy konyhatündér,sütés ügyben.) :oops:

Szecs... Kicsit irigykedem,...egyébként így a legjobb ahogy csináltátok.
Mi addig keressük ,hogy Márc. lesz és itt maradunk,amire nem vágyom :cry:
Lenne egy csere a XV.-ben ,de még még sajnos nem tudtunk dönteni.
Ovi ügy is ,baba is szóval ezért nem is tudjuk. :?

Babaim!!! Nagyon Sajnálom ami történt! :cry:
Jobbulást neked,lelkileg is!!

Jó Éjt!!!

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok!

Babaim., nagyon sajnálom a mellgyulladást :cry:
Remélem hamar rendbe jössz testileg és lelkileg!

Kriszta, nagy édes a pocakod!
Biztos, hogy a baba ringatja magát? Nem lehet, hogy egy ütőér lüktetését érzed?
Együtt érzek és éjszakázom veletek :lol: Vivi olyan szinten szörcsög és horkol, hogy nem bírok aludni tőle. :D

Sun.., de jó, hogy említetted a sütőtököt, asszem kipróbálom Vivinél is. Régen én is rengeteget ettem, Vivi még csak bébiételben kapott.
Ez olyan, hogy én nem szeretem a májat, így nem kap a család többi tagja sem :lol:

KépKép
b_judyt

Jucuss...köszönöm a köszöntést :)
A tortát azért választottam, mert én is csak egyszerű és jó szájbarágósan leírt sütiket tudok elkészíteni :)

Judyt...Zsoltinak is nagy kedvence a sütőtök. Bébiételben és igaziban egyaránt :D Szerintem ma is az lesz az ebédje...vagy cékla-krumpli. Ami a kezembe akad a fagyasztóban :D

Timi
Kép
vt72

Zsolti babát Isten éltesse sokáig első kis születésnapja alkalmából :D :D :D !
Sok egészséget és boldogságot kívánunk neki!

Timi, ma lesz a tortakészítés?

Szecs, Timi, tényleg kéne még egy közös séta, mielőtt elköltöztök. Egyeztessünk.

Jucus, miért szeretnétek elköltözni?

Judit, nagyon örülök, hogy Lillácska hasfájása alábbhagyott :D !
Remélem, most már jobban telnek a napjaitok.

Kép

Kép
ripley

Ripley...köszönjük :)
Már a hűtőben pihen a torta :) Csak a díszítés marad délutánra. Nem nagy dolog...színes csokigolyókból tervezek kirakni egy egyest :)

Timi
Kép
vt72

ISTEN ÉLTESSE ZSOLTI BABÁT!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!

Jucus
Dokim van, az egyik gimis osztálytásam ajánlotta, aki itt szülésznő :P

Jók a vonalzóid!

Judit
Nincs mit... és már csak 29 hét :lol:

Köszi a Levi dícséreteket!

Sun
Szép pocak!!
...és ügyes vagy!

Babai
Nagyon sajnálom!!
Te mindent megtettél a szopiért!

Kriszta
Jobbulást Bálintnak!
Szép a pocakod!
DRUKK+++

Timi
Boldog Szülinapot a nagyfiúnak! :wink:

A néni engedett még egy fél M-t a kiszemelt ház árából... így pénteken adjuk a foglalót és dec. 15-én átadja a kulcsokat is.

Ma délután megyünk Apával a nődokihoz...

Szecs
Anyós azt hitte, hogy kismutyát vagy valami hasonló állatot kap Levi.. :lol:
A költözéshez DRUKK!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Isten éltesse Zsoltikát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Timi,
Boldog szulinapot Zsoltinak tolunk is. :)
sunflow

Köszönjük a köszöntéseket :)

Az ünnep képei:

Kép
A nagy mű :)

Az ünnepelt tortaevés előtt:
Kép

és utána:
Kép [/img]

Timi
Kép
vt72

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ZSOLTINAK!!!!
Szép Torta!! :lol: Ügyes vagy Timi!! :wink: :wink:

Kép

Kép
jucuss3

Boldog születésnapot Zsoltinak!!!
De mázlista a nagyfiú, milyen csuda finom tortát kapott... :D

KépKép
b_judyt

Timi!
Zsoltinak boldog szülinapot!
Húúúúú, de guszta és fincsi torta!
Úgy látom Zsoltinak is ízlett! :-)

Kia, sok sikert a házhoz és jó pakolászást, költözést!
Mesélj majd mi volt a nődokinál! Apa is látta Manócit?

Kép
judit70

Lányok, Bálintot most kell tüdőröntgenre vinni, nincs jól, szorítsatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

majd jövök!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta...remélem minden rendben lesz! Drukkolok!

Timi
Kép
vt72

Timi, a mi nevünkben is puszilgasd meg Zsoltit eme jeles évforduló alkalmából! Isten éltesse sokáig!!!
Kriszta, mennek a drukkok! Várjuk a híreket...
Kia, ez rád is vonatkozik :wink: Mesélj, milyen volt a családi uh? Irigykedem...
Ripley és Timi, mindenképpen beiktatunk még legalább egy közös sétát!
Sunflow, ne törődj a melóval! Az lebegjen a szemed előtt, hogy nemsokára nélküled kell helytállniuk... Legszebb öröm a káröröm, muha-ha-ha :lol:
Jucus, érdemes minden nap nézelődni a neten és több keresési szempont alapján szűrni. Én pl. úgy találtam meg egy a számunkra tökéletesnek tűnő, egyébként jó ideje fent lévő hirdetést az ingatlan.com-on, hogy a kiszemelt kerületekre külön-külön hívtam le a listát. Amikor egy keresésben jelöltem be a kerületeket, akkor valahol a 64. oldalon bukkant csak fel :shock:

KépKép
Kép
szecs

Kriszta++++++++++++++++

Ezt a tortát eheti 1 éves baba? Mi van benne?

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim...ez egy tej és tojásmentes torta volt. Eheti a baba...bár Zsolti két-három falatnál többet nem evett belőle :)

http://sutisnene.blogspot.com/2008/08/gyerek-bart-csokold-torta-tej-s-tojs.html

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Nagyon szép a kis ünnepelt és a torta is :P

A nődoki
Kettesben mentünk Apával...
A tesó csak ficánkolt és ficánkolt...
Megvan mindene, a nyaki redő oké, CRL 55 mm.

Már baba alakja van :P
Kép

A doki azt mondta, hogy 9 kg-ot hízhatok csak :lol:
Levivel 11-et híztam csak, de 4 kg-mal több voltam a kezdetekkor, mint most :roll: Ez a doki... :roll:

Kriszta
DRUKK+++
Remélem minden oké!

Holnap vérvétel és nyaki uh... a pajzsmirigyemet nézik... :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia, nagyon édi!Miért korlátozza a hízásod?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Kia...Nagyon Szuper kép!! Gratula !!
Mindene szépen látható a babynak!
Apa mit szólt??
Ez olyan szép pillanat,az első Uh!! :)

Kriszta ... Szorítok!! Minden rendben legyen veletek!

A lakás cserét azért szeretnénk,mert ez sajnos egyre kisebb... főleg hogy már ennyi játékunk van. :roll: ( 33 m2 ).....és jön a Karácsony ,még több lesz :wink: :roll:

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok!

Kia..... nagyon édi, de jó látni megint ilyen képet. Én is irigykedem egy kicsit. :-)
Nekem a 12. héten készült az első kép, hazafele a metrón végig pityeregtem, olyan boldog voltam. Csak fogtam a kezemben a képet és néztem és pityeregtem, de nem is csoda 19 év után............, nem?

Kriszta, nagyon szorítok, hogy ne legyen gond. Próbálj ne idegeskedni, most ez neked nem jó!!!!!!!!!

Jucuss, én azért várlak a XV. kerületbe is, lenne kivel sétálni
:D
A XV-be merre láttál lakást?

Szecs, hogy álltok a dobozolással?

Sunflow mi zujs?

Babaim, jobban vagy? Melled gyógyulgat?

Játékhidat szeretnék venni, van ötletetek, hogy merre nézzem?
Megyek vaterázok egy kicsit.
Valamivel szeretném lefoglalni, mert a kezét ugyan nézegeti, de már uncsi. Vagy van valami ötletetek még?

Köszi, puszi

Kép
judit70

Kia, csodás kép a babócáról, olyan megható :) . Már tényleg babaalakja van :D !
Kiskutya helyett... :wink: :lol: .

Judit, szeritem a játékhíd vagy bébitornászó jó ötlet Lillának. Nekünk is volt, és szerették a gyerekek. Nem rég adtam el.

Kriszta, mi van veletek?

Jucus, a helyszűke problémát megértem, én is folyton küzdök vele. Igazság szerint bármekkora otthont meg tudnék tölteni holmival :roll: .

Timi, nagyon aranyosak a képek!!

Kép

Kép
ripley

Ripley, ha én ezt tudom, hogy neked van és eladó? (játékhíd). Na, de mindegy, nézelődök.

Kép
judit70

Judit...vaterán, teszveszen nagyon sok jó dolgot lehet venni a babáknak.
Zsoltinak is onnan volt rengeteg dolga.
Speciel játékhíd nem volt.
De lehet, hogy érdemes játszószőnyeget is nézegetned...hátha már az is érdekelné Lillácskát :)

Timi
Kép
vt72

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?