Sziasztok!
Viki, mi is januárban fogunk berendezkedni. A védőnő nekem is azt mondta kedden, hogy a kórházi csomagomat legalább készítsem össze szépen a hetekben, de csak néztem rá nagy borjúszemekkel, hogy ezt most komolyan gondolja-e?
Nekem így meló mellett se időm, se energiám nincs készülődni, ha nagy vész lenne, akkorra van vészforgatókönyv, de egyébként pont elég fejtörést okoz, hogy most lesz karácsony is.
Köszi én is a G1-es tippet, nekem is sikerült bejelentkeznem, igaz csak dec.9-re. A néni a telefonba azt mondta, hogy háát, reméli, hogy látunk majd valamit... ? ...az előző UH-n azt mondták, hogy a 30.hét körül érdemes menni, mert akkor látszik már milyen vonásai lesznek nagyjából születés után... szóval nem értem, mindenki mást mond? Majd eszek előtte Boci csokit, mert azt nagyon szereti a kisasszony, jókat ugrálóvárazik tőle.
Oltás, én nem élek vele. Több eü-s ismerősöm (az egyik sokgyerekes) sem javasolta, de persze saját felelősségem eldönteni. Kicsit félős, a mh-en én is 40 emberrel vagyok körülvéve, de reménykedem, hogy még ezt a szűk egy hónapot kihúzzuk járvány nélkül.
Streptococcus vizsgálatot állítólag a 36.héten érdemes elvégeztetni...olyankor már tutira tudnak az eredménytől függően kezelni.
Tecaa, jó lett a táblázat, köszönjük!
Egész jó a fiú-lány arány. Kíváncsi leszek a vége hogy alakul.
No, hát az én párom nem lesz bent velem a szülésnél, tegnap kiderült, hogy nem bírja az ilyesmit... pedig amúgy a munkája pont hogy edzetté tenné erre, na de mind1. Így jártam. Inkább ne is jöjjön, ha ettől utána megromolhatna a kapcsolatunk. Lesz nekem épp elég bajom akkor, nem még őt istápolni.
Az anyja tutira csalódott lesz, mert mióta tudja, hogy baba lesz, folyton apás szüléssel noszogatja a fiát.
Ő is így járt.
Majd a másik fia talán bepótolja.
Mostmár csak azt nem tudom, ezek után, hogy felkérjek-e dúlát. Mert félek, hogy segítő személy nélkül egy rémálom lesz az egész...
Ha valaki ismer jó dúlát, írjon privit lécci. Előre is köszönöm!