Új privát üzeneted érkezett!

Tök édesek a képek! :D

Nyuszi!
Ez a legrosszabb variáció, családi adókedvezmény nélkül, szóval az majd kompenzál valamennyit, de innentől nem opció a részmunka még akkor sem, ha kapunk egy olyan főnököt, aki partner benne.
vovanda
 
 


Törpi: épp tegnap vetettem K. szemére, hogy sosem figyel arra amit mondok, mindíg visszakérdez, vagy egyszerűen meg sem hallja. Erre ma reggelre nincs hangom. Le is vonom a következtetést. Tegnap este még azon is elfilózott, hogy mikor is van a házassági évfordulónk-okt. 4-én volt. Végülis időben eszébe jutott, meg is kaptam a magamét-ugyan miért nem szóltam időben, vessek magamra. :shock: :twisted:

Gyömbéres-mézes tea kezdi kifejteni a hatását, talán nem maradok néma.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: nagyon édes huncik :wink:
Törpi: aztaa mennyit nöttetek :shock: :shock: csinicsajok :wink:
mi kihasználjuk még a napocskát kicsit kimegyünk vhova, szép napsütéses napot Mindenkinek :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

 
 

Timi, szép kis férj, mondhatom. Na de ez eléggé jellemző a pasikra. Csoda, ha a szülinap eszükbe jut. És nem azért nincs hangod, mert elmondtad, amit érzel. Tedd csak meg máskor is, akkor kisebb az esélye a lelki okokból eredű betegségeknek, és nem utolsó sorban a kommunikáció a legfontosabb egy párkapcsolatban. Ezt nem ártana K-nak sem megtanulnia. Nagy bölcsességet mondtam, mi? :oops:

Mi is kinn sétáltunk délelőtt ebben a gyönyörű napsütéses időben. Néztünk pacikat (Emma úgy nyihog, hogy a hasam fogom a röhögéstől), traktort, kányákat, dobáltunk szelektívbe palackokat, kergettünk macskát, másztunk lépcsőket, ugráltunk víztócsában. Mire hazaértünk én lettem hulla. És még hátra volt az ebédkészítés. Hogy béke legyen addig is, nem szóltam, mikor előtúrták a szemetes mellől a 100m hosszú szemetesbe való zacsigurigát. Most leshetek. A nappalin keresztül az étkezőn át játék alatt, felett, fotel körül... SEGÍTSÉG!

Ja, és köszönjük a dícséreteket :oops: :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jajj de szépek ezek a gyerkőcök. :D :D :D A tigrises jelmez nagyon vagány, és az alagutas kép is Zsófi. Törpi nektek meg azok a göndör tincsek (melyikőjük is ő??? :oops: ) :) elolvadok tőlük, és az újságos fotót megzab :D

Éjszakánk egész jó volt. Bár f°s vagyok, nem tudom miért...

Zsófi: sajnálom a betegséget. Egyébként éjjelre nem kapsz semmit nehézlégzésre? Csak mert szerintem ilyenkor neked is lehetne valami hörgőtágító, hogy ne fuldokoljál!
Egyébként nekünk is lakásban van hinta, az ajtófélfába van fúrva két-két kampó, és így egymással szemben lengedeznek a srácok!

Timi: jajj sajnálom a köhögéses éjszakát rossz lehetett :x Én férjem se tudja a dátumokat. Idén meg közösen feledkeztünk meg a házassági évfordulóról, és szégyen, nem szégyen, én a szülinapját is elfelejtettem. Sose szoktam, de most nem vagyok már magam ura!!! Egyébként szerintem a legtöbb pasi ilyen. Ha bajom van a párommal, nekem általában elsősorban magammal van bajom, és őt kezdem piszkálni... :roll: Persze ez én vagyok!!!

No és egy kérdés
: Ismeritek a Zetpol cipőket? Srácoknak akarok benti cipőt, nem tudom melyik legyen. Nyitottabb, zártabb, izzad e a láb, vagy sem, nem e lesz gond a rüszttel, vagy lesz... ezeket néztem ki! Nekem a kutyás a kedvenc, de az első jobban szellőzik, és talán nem is kéne egyformát!!!

Kép Kép Kép

Kata
labkat
 
 


Kata: nekünk Zetpol a benti szandink és szeretjük. Szerintem nagyon jó, nem merev, engedi mozogni a lábat, mégis sokkal ügyesebben lépegetnek benne. Én nagyon elégedett vagyok vele.

Voltam dokinál, bronchitis, légcső gyulladás és hangszálgyulladás. Egy szatyor gyógyszer, a patikus-srác röhögött+ meggyanúsított, hogy kiabáltam a lányokkal. Doki szerint lesz hangom előbb-utóbb. Hurrá!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Bocs Zsófi, csak átfutottam és ez kimaradt :oops: Egyébként mit éreztél Ventolin után? Valaki mondta, hogy baromira felpörgeti a szívet. Igaz srácok babyhaleren keresztül kapják, és kettőt, bár most nem adom nekik, hogy van a Berodulal.

Timi: jobbulást. Sajnálom! Remélem lányok nem kapják el!

Na végül a kutyusos cipő mellett döntöttem, mert az tetszik a legjobban :)

Kata
labkat
 
 


Törpi,

Tündériek a csajok! És mindenkié!!! Itt is csak szép babák vannak úgy látom :)

Örültem a személyes talinak, legközelebb a csajok is jöjjenek :)

Holnap majd dobok egy képet a kis ovisaimról :)

Jó éjt Mindenkinek!!!

zsuzska80
Szombathely
 
 


Kata, nekem nincs tapasztalatom ezzel a márkával, de tényleg aranyos a kutyás :)
Emma a fürtöske, ami akkor jön ki igazán, ha kicsit kimelegszik. De vicces, mert csak hátul. Attól tartok, ez is csak babakori állapot, mint apjukkal nekünk is volt.

Timi, hát ezt hogy sikerült ilyen gyönyörű kombóban összehoznod? Egyszerre csak az egyik is elég lenne, nem hogy együtt a három :?
Mihamarabbi gyógyulást!

Zsófi, asztmás vagyok, asszem tudom miről beszélsz. Életmentő tud lenni az a szippantyú. Most én is kaptam újat, mert hasonlóan erősödtek fel a tünetek, mint Neked, a betegségem alatt. Jobbulást Neked is!

Zsuzska, köszi! Hát Neked sem lehet okod panaszra. És tényleg le a kalappal előtted, ahogy ennek a kornak a nehézségeit kezeled. Megyünk, megyünk, összehozzuk!

Ugyanis ma elmentem Zsuzskához, hogy megszabadítsam Fanni szekrényét a ruhaáradattól. Szebbnél szebb dolgokkal tértem haza, még apa is megdicsért. De ha látnátok azt a két gyönyörűséget
:shock: Göndör fürtök, ráadásul Fanninak ugye vörös, csibész szemek, hatalmas akarat... Már előre látom sorsomat, ha Míra 3 éves lesz. De hogy én képes leszek-e valaha is olyan nyugalommal kezelni a dolgokat, mint Zsuzska, azt nem hinném :oops: Remélem azért az idő javít rajtam :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi!
Ne hagyd magad!
Írd meg neki e-mailben! :-)

Törpi!
Ezen a zsákos sztorin jót röhögtem, egy dologgal tudlak vígasztalni: nem WC-papír volt. :lol:

Kata!
Enyémek zoknisak, cipőhöz nem tudok mit mondani.

Zsuzska!
Jöhet a kép, vörikémet rég láttam.
vovanda
 
 


Törpi :):):) jót röhögtem :) mondtam, hogy visszafogtam magam, mert itt voltál :) azért a szomszédok tudnának mesélni a nyugalmamról :lol: :lol: :lol:
köszi a dicst-dicst :) én is alig várom, hogy lássalak Titeket élőben :)
kérdezni is akartam, melyik csajszira nincs még jelentkező? :) mert Gergőt már izzítom :)
Apa megdícsért? :) tiszta jó urad lehet :):):)

nah egy kép az ovisokról :) Kép

szép napot Mindenkinek :)
lassan ébresztő, megyünk oviba.

zsuzska80
Szombathely
 
 


Sziasztok!

Jajaj,betegeknek jobbulást!!!

Zsuzska,nemááá,ovisok vagytok? :shock: Hogy elszaladt az idő :D Nagyon helyesek,csak pont a vörös tincsek nem látszódnak.Tessék sapi nélkülit is felrakni! :D

Móni,örülök,hogy már jobban vagytok.Orrfújás :lol:

Labkat,nekem az első tetszik a legjobban.Vajon a tépőzár meddig tart nekik? :roll: Enyémeknek csatos,bár tudom Timiéknél sem akadály,de mégse nyitogatják.
És hogyan veszed?Netről?

Mi is ma megyünk téli cipőért,aztán majd valamikor hótaposóért,bár vasárnapra megint 20 fokot mondanak,lehet szandált kéne nézni :lol:

Én is hoztam képet:

Nagyon örültek a játéktárolónak:
Kép

Kép

Kép

Törpi,nekünk ilyen van,esetleg a tetejéről is jöhet lefelé,vagy ha a másik oldalon van egy csöpp hely,akkor fordítsátok meg az ajtó nyílását,vagy rakj egy képet,és kitaláljuk :lol:

Kép
Vendég
 


Zsuzska: szépek a gyerekek!

Nyulasz: Noncsi milyen ki s bájos. Szegénykének puszi a szeme alá! Bazsi meg tiszta csibész pasi! Tuti féltékeny leszek, ha csajozni kezd! :wink:

Törpi: nem szeretem elaprózni a dolgokat, ritkán vagyok beteg, de olyankor egybe hozom a több éves elmaradást! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsuzska!
Bakker, mekkorák lettek! :shock: :shock: :shock: Nyáron még olyan babásak voltak, most meg...

Nyuszi!
Bazsi roppant férfias jelenség. :D Noémi meg nagyon csajos.
vovanda
 
 


Zsuzska: jajj nagyon szépek az ovisaid :D

Cipőt végül kutyásat rendeltem mert családnak az tetszett legjobban. Netről rendeltem, remélem minden jól alakul. Egyébként nekünk is csak azért kell, hogy megtanuljanak járni. Amúgy lányok is zoknisak. Csak anyuéknál lent van nekik szandi vagy bőrtalpú zokni, mert ott sok a kő!

Nyuszi: nagyon helyes Noémi és Balázs is. :)

Kata
labkat
 
 


Sziasztok!

Mindenen gyerek imádnivaló.
Sajna csak ritkán írok, mert teljesen elúsztam időben. Csajok 2 hete betegek, jönnek az újabb fogak, újabb mozgások, szóval megy az élet.
Karácsonyi és szülinapi ajándékokat kell vennem Nekik az egész család nevében. Van esetleg ötletetek? Miből vegyek mindenkinek külön egyformát és miből elég egy? Pl FP oroszlános többfunkciós járássegítő bébitaxi. Arra gondoltam, hogy ebből elég egy, meg veszek egy sima bébitaxit, + van egy gurulós kutya anyuéknál (ezt elhozom) és akkor mindenkinek van járműve. Vagy kéne 3 járássegítős bébitaxi? Úgy tűnik, hogy nem egyszerre fognak elindulni. Egyéb ajándékötletek 11-12 hónaposoknak, ami Nektek bevált? Köszi előre is a segítséget.

Kép
tigriske1978
 
 


Zsófi: Hangának csokitortája lesz, Alexának gyümölcsös, (mindkettő tejmentes, növényi tejszínnel) csak hogy ne legyen egyforma, viszont csak az övék lesz, mert hagyjuk őket belemászni. Kíváncsi leszek!

Holnapra elhívtam anyut segíteni, mert nagyon szarul vagyok. Délelőtt bankban voltunk, lehet, hogy elkéstünk és nem kapjuk meg még egy évre a kedvezményes törlesztést, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem fogunk tudni fizetni. Az ügyintézőnk nagyon rendes, próbálja kibulizni, hogy megkapjuk, hétfőn újból megyünk. Szorítsatok légyszi!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jajj Timi, de emlékszem még egy éve hogy írtad a kórházas sztorit. De fura már hogy ennyi idő eltelt. Most születtek! :cry: :D

Tigriske: hm, szerintem is elég egy járássegítő, főleg ha van három járgány. Én mindenképp tartós játékokat nézek, amiken túl tudok majd adni. Nem is tudom már mit kaptak a lányok egy éves szülinapra. Ja igen, falvédőt :) Srácok kiscipőt kapnak. Játékot karácsonyra és egyet. Én is sokat filóztam, hogy hát egy játékot kapnak, de hát barom sok így is a kiadás, ezzel meg tudnak ketten játszani (FP brümm brümm versenypálya, két autó van hozzá). Talán lányoknak is lehet venni olyat, amivel ketten,hárman is el tudnak játszani.

Kata
labkat
 
 


Timi: drukkkkkkkkkk :wink:
Tigriske: vmi játékasztal? olyan mint a chicco modo
érdemes szétnézni most auchan-tesco stb. nagyáruházakban játékdömping van és egymás árait nyomják le :wink:
ha nem idegesit :lol: nálunk mindenféle zenélö akárminek nagy sikere volt :lol:
jaj Csajok mi kakigonddal küzdünk ha van még ötletetek lécci szegény Tamikám ma már sirt is és mondta h fáj :(:(
doki azt mondta 2 nap még nem gáz és kajára ivászatra figyeljek hát most jobban figyelek de érdekes mert uazt eszik mint eddig és eddig semmi gond nem volt :(

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Kata: én erősen nosztalgiázom. Ma elmentünk a kórház előtt, ahol pont egy éve közölte a doki uh után, hogy másnap be kell feküdnöm. Emlékszem, hogy mennyit sírtam, mert úgy készültem, hogy több hét lesz bent pocakkal, aztán tényleg több hét lett, csak külön.

Tigriske: enyémek játékasztalt kapnak, a sátrat alagúttal, amit már megkaptak, de 1 hete elcsomagoltam, hogy nagy legyen az öröm. Zenélő könyvet és rághatót is.

Babus: ha több napja nincs, akkor csinálj Taminak kamillás szirupot. Nem kell sok, 20-30 ml kamillatea annyi cukorral, hogy méz sűrűségű legyen. Persze ez csak végszükség esetén. Borzalmasan ihatatlanul édes, de hatásos. Minden nap friss gyümölcs sokat segít. Nálunk Alexa szenved és akkor is, ha nincs friss gyümi és üvegeset kap.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babusok: mandarnint megeszi Tami? Citrus félék lazítanak a székleten!!!

Timi: úgy izgultunk érted!

Kata
labkat
 
 


Na, azt hiszem nem lesz túl vidám a szülinap vasárnap, Hanga köhög, Alexának hőemelkedése lett estére, nekem hangom a kanyarban sincs, hátam beszakad. De ismerősömet jobban sajnálom, együtt jártunk tavaly a PIC-re, kisfiúnak ma van a szülinapja és be kellett feküdniük, mert befulladt. :cry:
Bocsi, hogy mostanában panaszkodni járok, be is fejezem. :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jajj,Timi,sajnálom!
Hátha csak a fogacska miatt van hőemelkedés,és talán a köhögés is javul...bízzunk a legjobbakban,vasárnapig még te is jobban leszel,a gyógyszerek 3-4 nap alat hatnak.És olyan szép időt mondanak,eszembe is jutottatok,20 fok lesz.
Ja,és a bank miat is+++++++++++++++

Babus,kaki :( szegénykém.Mi egyszer Bazsinek laevolacot adtunk,az is szirup,attól lett 4 nap után kaki.

Tigriske,nálunk most az van,hogy ugyanolyan kell,mert külömben megy a sírás.Pedig én is azt az elvet vallottam,hogy minek kettő,majd cserélnek,meg ha egyforma,akkor is a másiké jobb,de ez megdőlt,akkor van béke,ha tudok ugyanolyat adni.Bár Noémi nehezebb eset,és néha mindkettőt magához veszi,amivel épp játszottak. :? Persze hátha nálatok a lányk nem így működnek.

Noémi 39.3 posiban,ma volt 8 napja az oltás,gondolom attól.Aki már túl van a 15 hós oltáson,hány napig normál,hogy belázasodnak tőle?

Na,lépek hajat mosni,aztán jóccakát!

Betegeknek gyógypuszi!!!

(túloldalt ne is néztem,bocsi :oops: majd holnap.
Vendég
 


Mindenkinek jobbulást!

Babus!
Ha végképp nem megy, Duphalac szirup (adagolást nem tudom fejből).
vovanda
 
 


köszi tippeket koppkopp remélem még nem "vészes" a helyzet, talán bejön ez a parafinolaj koppkopp meg a kajcsik
Betegeknek jobbulást!!!
15 és 18 hos oltás után is emlékeim szerint 7-10 napig simán lehet láz

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Hali,

Délután mentünk volna el,de Noémi popsiban 39.6 :( Pedig holnapra is lett volna program,tök jó időt mondanak,de így nem merek velük elindulni.

Többiek?Hogy vagytok?Timi nem jelentkeztél be reggel :roll: Zsófi?
Labkat?Móni,mindenki túl a betegségen?
Vendég
 


Noémit, Hangát és Alexát sajnálom :( :( :( Főleg hogy szülinapkor Timi :( Remélem azért holnap jobban. Ha ez vigasztal, Johi a keresztelőjén lázasodott be, de már mikor ment nagyban a mulatság. Hát van ez így. Adtam neki lázcsillapítót, és így ünnepeltünk!

Én ma se kaptam ambrobenet, készlethiány van. Gyógyszerésztől megtudtam, hogy ez az ambroxol Q inhalációs változata. Úh adom srácoknak a berodualt, és az ambroxolt. Na meg vettem Salvus vizet, mert azt ajánlotta valaki, és tényleg rajta van az üvegen, hogy hurutosoknak, inhalációs készülékbe is ajánlják! :) Úh ma azzal inhaláltam a srácokat.

No és pont ma beszéltem egy kedves ismerőssel. Ő mondta, hogy anno nekik is a mi gyerekorvosunk kezelte a gyerekeit, és mindenre antibigyót adott, és jó vacak lett a gyerekek immunja (most 27-29 évesek). Azért én próbálom kerülni az antibigyót, és házilag kezelni a srácokat. A Salvus vizet adhatom nekik bármeddig, szóval azzal fogok inhalálni, és remélem szépen tisztulnak ki. Egyre jobban alszunk éjjel, szóval gondolom egyre tisztább nekik is a légutak, a hörgők gyulladása is csökken. Amúgy elkezdtem béres cseppet adni nekik. Minden ebédkor a teába teszek, Gergő Nurofenes szipkával megissza, Bálint ügyesen cumisüvegből. Mondjuk jó édesre csinálom a HIPP teát, hogy ne érezzék azt a fura vassas ízt. Aztán ha egy évesek lesznek, adom a CEbion szirupot minden nap. Inkább ezt, mint hogy betegek legyünk.

Kata
labkat
 
 


Vagyok-vagyok!

Nyulasz: sajnálom Noncsit! Biztos csak az oltástól van, remélem holnapra el is felejti! Tényleg nagyon jó idő volt, mi is kimerészkedtünk hátha nem ártok nekik, de csak a kertben sétáltunk meg mamával hintáztak, amíg én bent takarítottam. Megfőztem holnapra a levest, egész nap melóztam és talán hangom is lesz. Éjjel tudtam aludni egy kicsit, igaz csak félig ülve, de sokkal jobb a helyzet. Hangám változatlanul köhög néha és kezd hurutos hangja lenni, orra bedugulva. Alexa reggel 38.5-tel indított, kapott lázcsillapítót, azóta jól van, sőt! Remélem így is marad!

Kata: én adom most nekik a cebiont, és adtam régebben is, mert lehet piciknek is. Jobbulást nektek!

Na, megyek, mert ez a sírva ébredés most nem váltott át vidám dumába.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Labkat,esetleg ha van egy jó homeós doki,csodákra képes!A férjem tesójáéknál szintén ikrek,5 évesek,a kislány kicsi kora óta küzd mindenféle léguti szarsággal,törökbálinton is feküdtek benn kétszer is,olyan car a lányzó immunrendszere,hogy nem járhat januárig közösségbe,és ők homeóznak most,azt mondta,mikor az ugató köhögés kezdődött megint,hogy ilyenkor egész éjjel nem alszanak,megy a köhögéscsillapító,meg ventolin,spiropen...,de most a bogyóktól semmi nem volt éjszaka.

Béres cseppet lehet?Mintha valahol 2 évestől írták volna :roll: Bocs,ha hülyeség :oops:

Timi,nekünk a mexalen kúp nagyon bejött lázcsillapításra,nem tuom ismered-e.Sajnálom,hogy pont a szülinapra,bár betegség sose jön jókor,de ilyenkor szeretné az ember a legboldogabbnak látni őket,mégha nekik csak ugyanolyan nap,mint a többi.(most még :lol: )
Remélem azért holnapra még javultok!

Játszóztunk mi is délelött,pulcsi-mellény,vékony sapi :D
Vendég
 


Nyulasz: ismerem a mexalent, ill vettem itthonra, mert elfogyott a germicid-c, de még nem használtuk. Nurofent szoktam adni, nekünk az nagyon bevált, de éjszakára jobb szeretem a kúpot.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nurofenből is van kúp.Én is jobban szeretem a kúpot,illetve a nurofen sziruptól Noémi kétszer is hányt,így vettem panadol szirupozot neki.Elöbb mértem,a szirup nem igazán vitte le,39.3,így kapott más hatóanyagú kúpot.
Vendég
 


Nyulasz: ó, enyémek ha meglátják az adagolófecsit már tátják a szájukat és még cuppognak is hozzá. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ja,Timi,enyémek is,de nem bírja a Noémi a nurofent :roll: A panadoltól semmi baja.Amúgy nagyon ízlik neki,egy picit kellett a Bazsinak is adnom :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Köszi az ötleteket és a segítséget, valamit majd összehozok. Ma a Expo-n már vettem ezt-azt + megvettük a gyereküléseket (végre), addig anyumék vigyáztak a csajokra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tigriske1978 2010.11.20 16:09-kor.

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske: hát valami tündériek :wink: :lol: megmutattam Apának is, mondtam h számoljon :lol: :lol: egyenszerkó cuki :lol: nagyon ügyesek a Csajok :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Tigriske: hát nagyon tündériek! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi,ja,jöhetne már a tavasz,én se bírom a 18 fokot :lol: :lol: :lol:
(igazából annyira örülök ennek az időnek :D )

Tigriske,annyira édesek,nem tudom melyikőjük,de nagyon cuki volt,ahogy küzdött,hogy ne a járássegítő alatt végezze :lol: És ők semiért nem harcolnak egymással,kis küzdelem,aztán talál magának más játékot.Szerintem szerencséd van,nagyon jó természetük van! :D Nálunk ilyenekből bőgés a vége :lol:
Vendég
 


Nyuszi: béres cseppet 10kg felettieknek lehet adni, max 10 cseppet per nap. Én 5-7 cseppet adok, és nem minden nap.
Cebiont is adom, de most épp a Cebion multivitamin szirupra gondoltam, amit egy éves kortól lehet majd adni.
Homeos bogyókat meg nem adok nekik, semmi pénzért. Bízok benne, hogy az Úr segít nekik azok nélkül is hogy erősödjön az immunjuk, és hát szoptatok is ezerrel!

Kata
labkat
 
 


Sziasztok!

Hangának és Alexának nagyon boldog első szülinapot kívánok!!! :D :D :D

...remélem ma más jobban van az egész család :wink:

Labkat,azt tudom,hogy erősen hiszel,de azon most meglepődtem,hogy a te Hited szerint(bocs,nem tudom milyen vallás,vagy másról van-e szó) a homeopátia az valamiféle "bűnös" dolog?Pont azt gondolnám,hogy ezek a "természetes szereknek" más a megítélése :roll: Félre ne érts,nem megbántani akarlak,de elmondod,miért zárkózol el ennyire a homeós dolgoktól?Tényleg érdekel,jöhet akár priviben is.

Béres csepp,akkor okés :wink: Milyen ez a cebionos szirup?Én még csak a cebion cseppről hallottam :roll:
Vendég
 


Hangának és Alexának Nagyon Boldog 1. Születésnapot kívánunk!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Gyors lejelentkezés! :D

Köszi a köszöntést! Rohanok rendezkedni! Remélem jól sikerül a buli! Alexa óránként sírt fel éjjel, többször kellett hozzá átmenni, Hanga köhög, de mindenki láztalan és jókedvű. Én meg baromira álmos, de már egész tűrhető hangom van.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hangának és Alexának nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!!

Én is itt vagyok, csak most egy kicsit lemaradtam mert itt voltak anyáék és végre tudtam egy kicsit takarítani amíg vigyáztak a lányokra, meg mi is elmentünk játék vásárlásra

mi most csak építőjátékokat vettünk az még egyáltalán nem volt
de karácsonyra zebra lesz, meg talán bébitaxi de csak1-1 mindenből,
rendeltem egy csomó leporellós könyvet, ugy tűnik szeretik lapozgatni,
és még ruha lesz

Kaki: én ugy vettem észre, hogyha körtét esznek akkor mindig nagyobb mennyiség és lazább is

Jobbulást mindenkinek,
nálunk L áttért köhögésre, de csak ritkán, uhogy nem tudom nem-e csak allergia vagy ilyesmi
Réce meg még taknyos, de teljesen jól vannak

És nagyon érdekes dolog történt, nálunk Réce minden éjjel 11 és 3 között ébred, sír, csak mellettem alszik vissza, mindig ugy tünt hogy fáj a hasa, doki meg azt mondta, kizárt dolog, hogy a hasa lenne,

és ez 3 napja megváltozott

mióta délután 5-6 körül nem tejpépet kap vacsira, hanem vagy a déli főzeléket, vagy csak kiflit, vagy pudingot, amiktől igazán nem is lakhat jól,
este az összes tápot megeszi, és végigalussza az éjszakát!!!

Béres cseppet mi is adunk nekik, 4-5 cseppet kapnak 1X minden nap
de nekünk már 4 hósan is mondta doki hogy adhatunk

Móni
KépKép
reunion
 
 


Hangának és Alexának nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Köszi Mindenkinek!

Babusok: Egyen szerkóhoz: sajna nem találtam Nekik ilyen kötött mellényt csak ezt a 3 darabot (egyébként a méret sem 100 %-os) és anyuméknál kell rájuk a derékvédő felszerelés. De imádom benne őket, olyan édesek.

Nyulasz: Zita került a járássegítő alá és Lili ment át rajta. Mindig így van: Lili és Zita küzdenek a játékokért (hol az egyik, hol a másik nyer) és Kata külön elvan (ha közelítenek hozzá játékelvevés céljából, már üvölt is, hogy mentsem meg). Nálunk is sokszor fordul durvaságba, vagy sírásba, de egyenlőre nem igazán szólok bele, inkább elterelem a figyelmüket egy 3-4 játékkal.

Kép
tigriske1978
 
 


Hangának és Alexának boldog első szülinapot. Remélem jól telik a mulatság, és nem nyügik a drágák :)

Babusok, most sikerült megnéznem a viedeót :oops: , hát annyira szépek ezek a csajok :D :D :D

Kata
labkat
 
 


Köszönjük szépen a köszöntést Mindenkinek!

Nagyon jól sikerült a buli, bár ma megint nem aludtak semmit sem-Mintha tudták volna, hogy most minden róluk szól-értük van.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata: köszi :wink:
Timi: nagyon édes tortások :lol: :lol: :wink: és csinik is :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi!
Boldog szülinapot a kis tortazabálóknak! Édesek! :lol:
vovanda
 
 


Timi,nagyon-nagyon édesek!!!Ez aztán a gyors bejelentkezés :lol: Örülök,hogy jól sikerült :D Clementoni kockánk nekünk is van :D A szájukba veszik,és úgy rohangálnak vele,közben fújtatnak,aztán a saját nyálukat szürcsölik ki belőle :lol:

Tigriske,köszi,hogy leírtad,de megjegyezni biztos nem fogom tudni :oops: Annyira cukik voltak,apa is végignézte.Szóval azért van nálatok is harc,megnyugodtam :lol: Nagyik jól bírnak velük?

Móni,éljenek az átaludt éjszakák :D

No,mennem kell fürdetni.
Vendég
 


Timi: annyira édesek a lányok és nem győzöm hangsúlyozni, hogy milyen hihetetlen hogy már eltelt egy év... A torta nagyon guszta. Ez teljesen normális torta, vagy ilyen olyan mentes? Nagyon guszta darabok!

Kata
labkat
 
 


Jó reggelt!

Lányok,az lehetséges,hogy Noémi pár nap alatt fél kilót fogyott? :shock: Vagy csalnak ennyit a mérlegek?Igaz most rosszabbul evett,a láz miatt,de este csak 7.8-at mértünk,és eléggé megijedtem.

Persze még tegnap is 39-et mértem este Noéminek,remélem ma már nem lesz láza.Bazsit nem viselte meg az oltás.

Törpi,Rana,Tkata és a többiek,jól vagytok?
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?