Új privát üzeneted érkezett!

kati! nagyon tetszik az új függöny!!!!!!!!! unixexek a ruhák lányra is rálehet adni narancssárga a pulcsi..meg a farmer pizsi cipő is mindegyikre. szeretnék nagyon lányt..inkább fiút érzek.nevek már megvannak! Varsányi Ármin..és V.Laura

cham! drukk mikor tesztelsz megint?

KépKép
dike
 
 


Kati, Te meg tanulsz?? Nem is mondtad! :lol: :lol: -nem mintha kellett voona, erted!! :lol: :lol: Na, es mit tanulsz Te no!!! Egyebkent milyen diplomaid vannak? Meselj! Ha otthon elnek tuti en is tanulnek de itt...ki van csukva, kurva draga. Az eves fizum nincs annyi, mint egy felev. :shock: 10.000 font egy ev egy normalis szakon. :shock: aaaaaaaaaaa, ezek nem komplettek. Amit Gezu csinal az tok jo, de ez csak amolyan OKJs akarmi. Ahhoz, hogy esetleg egy ilyenbe belevagjak valami total uj dolgot kellene kinezni magamnak. Gezu pl. bizt.tech. mernok es most rendszergazda lesz. En kozgazdasz vagyok de mit tanuljak OKJn? Legyek mondjuk kozmetikus? Vagy szuleszno?? mmm, nem. Bar most, hogy igy irom, kozmetikus szivesen lennek. Kivasalnam mindenki arcat!:):):) Testet!!:):) Szep feszes vendegeim lennenek! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Kati, nagyon klassz a fuggony! Igazi konyhas! Es mennyire jo, hogy kinezel az ablakon es nem takar be fa vagy a szomszed hazanak az oldala. Festoi tajkeped van anyam!! Ez aztan a haziko!!!
Vendég
 

 
 

bogarka! igen x factor lesz a progi!!!

KépKép
dike
 
 


Cham, drukk a teszthez!! Ugyis pozi lesz! Tuti!! Holnap reggel csinalod?
Tok jokat tanulsz! Nekem tetszik! Csak en nem vagyok ennyire okos! De Neked drukk sulihoz, teszthez! Ugyi vagy!
Vendég
 


Kati, szép a függöny!
Raffaello???????????? hmmmmmmmmmmm... nyami-nyami... én is meg tudnám most enni... ez tényleg olyan, hogy nem lehet abbahagyni. 8) 8) 8)

Nika, köszi a könyvet, egy kicsit már bele is lapoztam. Háááááát, rám is rám férne egy kis agy átprogramozás bizonyos területeken. :roll: :roll: :roll:

Bogi, beteg gyerkőcre tényleg nem jó vigyázni. Pláne úgy, hogy még Te sem gyógyultál még meg.
Van még fisifosi? Vagy megszabadultál tőle? Tudsz enni rendes kajákat?

Cham, nem semmi nőci vagy Te, hallod-e. Jól megtanultad hogyan irányítsd az életedet! Ezek után csodálkoznék, ha nem lenne pozitív a holnapi teszted.
:wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


holnap tesztelek, de már alig bírok magammal!

bog, legyél kozmetikus az tök jóóóóóó! de tényleg, nem vicc. Én sminktanfolyamot végeztem, imádom csinálni!

KAti, nagyon tetszik a függöny

dike, én is X faktort fogok nézni. Imádom a Király Norbit. Olyan vicces, a volt férjem Norbi, a mostani meg Király :shock: :D :lol: 8) amúgy nekem fiúk vannak, de sokat nyomulnak narancssárgában, én szeretem az ilyen színes dolgokat.
chamomilla
Pécs
 
 


én after eight-et eszem imáádom!:))

KépKép
dike
 
 


Én is szeretek narancssárga cuccosokat venni Bencének. Meg a piros is tök jól áll neki. :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


bog, igen, nagyon sok múlik, ki mit hisz el magáról. Sokáig beképzeltnek, majd magabiztosnak tartottam magam...de aztán rájöttem, tök hülyeség, csak elhittem a tanároknak, amit gondoltak rólam. Mivel anyámat nem nagyon érdekelte, apám meg nem is tudott róla a tengerentúlon, szóval engem a tanárok nyomtak. Hogy okos, szép...stb, általánostól a mai napig. Pedig szerintem nem vagyok olyan okos, meg szép sem, de próbáltam elhinni, amikor sokan mondták és tényleg ezt sugároztam magamból...és így szép sikereket értem el....mind a külsőmmel, agyammal...pl látnád a 2. terhesség előtt még milyen formám volt, aztán hogy néztem ki szülés után, 30 kg plusszal. De elhittem hogy lefogyok és lesz még olyan alakom, és az is sikerült
chamomilla
Pécs
 
 


dike, én is szeretem azt a csokit, nyammmmm

virág, a piros is menő, pl Marci etetőszéke piros-sárga volt, nagyon csípte, a piros a kedvenc színe 8)
chamomilla
Pécs
 
 


Viragom, fis-fos mar nincsen de a hasam az uuuugy zuborog, hogy huuuuhaaaa!!!! :lol: :lol: Most ismet elkap valami nyavalya, pocsekul vagyok. Ne is mondd, nagyon uuutalatos volt ez a mai nap igy, hogy Hanna is beteg+hulla faradt. Veled mizus Viragom? Meg mindig nyugis a baba?

Kati, igen, holnap totalis pihi lesz. Csak fozni fogok. Hetfon pedig megyek esssss visszakapom a mukormeim!! yesss!! Most, hogy mar dolgozom mondtam Apanak, szeretnem ismet es Apaja rabolintott. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cham, mar 15 eves korom ota agyalok a kozmetikan. Az tuti, hogy teljesen elmennek a szepsegapolas fele. Ranctalanitas. Erre allnek ra+a masszazs meg ami vonz. Nem a sport, hanem a lazito, halk zenevel, illoolajjal, csoki, stb. Lennenek ehhez is otleteim. Lehet belevagok majd. Most meg nem. Nincs ra penz.
Vendég
 


Bogi, nyugi van a pociban. Gergő időnként fickándozik, hogy tudjam minden OK, de a tegnapi "eseményeknek" nyoma sincs.
Apaja elment uszodába Bencussal, úgyhogy most már túl vagyok a szokásos doki előtti szépítkezésen. Holnap 9:30-ra megyek a kórházba megint. Drukkokat NEEEEEEEEEEEM KÉREK!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Cham, nem vagy semmi! Dehogynem vagy okos!! En fele ilyen okos lennek!!!! :D Nekem is sokan mondtak, hogy szep vagyok es csinos de nem jott be mivel apu es anyu mast szajkozott. Pasijaim is mindig voltak boven de megsem tudtam azt, hogy jol nezek ki es helyes vagyok. Most Gezu mellett mar azt sikerult elernem, hogy nem foglalkozom azzal, hogy minden mas no szebb nalam, nem vagyok feltekeny mert tudom, hogy Gezunak nagyon szep vagyok es tetszik az alakom is neki. DE en magamrol nem vagyok jo velemennyel sajnos. Kuldjel mar legy szi at fotot Nekem. A multkor amikor a hajadrol kuldtel azok is annyira szepek! Vagyis Te vagy szep!:) Csak azokon nem latni ugy egeszben.
Vendég
 


Bogi, már akartam kérdezni, hogy szedtél most valamilyen probiotikumot, hogy regeneráld magad odabent???????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Jol van Virag, akkor nem kapsz drukkot! :D Eszembe sem jutsz!:):):)
Aszondod holnap sem bukik elo?
Vendég
 


Virag, en szedtem mindent. Prot is ma is, tegnap is. Normafloret is ittam meg a franc tudja mit, Evi adta fosi utan es laz utan valami belso regeneralo ize.
Vendég
 


Bogárka, én már nem mondok semmit. Kezdem azt hinni, hogy az a baj, hogy a Zuram naponta milliószor megkérdezi, hogy "ma sem megyünk szülni?" én meg mindig rávágom, hogy NEM. Ez már egy önmagát beteljesítő jóslat. Hiába kértem, hogy ne kérdezgessen állandóan, nem tudja megállni. Tudom, hogy Ő is izgul, de ezzel a kérdezősködéssel csak felhúz..............

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi, hát, ha szedtél ilyeneket, akkor tényleg bújkál Benned még valami ha "háborús feeling"-ed van odabent...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, megertelek. Es a NEM megerositessel be is vonzod. Apaja meg nem kerdezzen maaaaar!! :wink: Engem is felhuzna egyebkent! Nade, holnap meglassuk mi lesz!:)
Vendég
 


Bujkal bennem Viragom tuti mert a torkom faj nagyon es kohogni is fogok es lazas is leszek, erzem. Mar vettem is be gyogyit.
Vendég
 


Az nem jóóóóóóóóóóó... :cry:
Na, majd küldök én Neked hamarosan SMS-t és annak úúúúúgy fogsz örülni, hogy menten meggyógyulsz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


na rakok képet mindjárt. napszemcsist, azon úgysem ismernek fel (nem mintha nem sz@rnám le 8) )
chamomilla
Pécs
 
 


az én kicsim is lázas lett, az előbb mértem....ÁÁÁÁÁ :evil:
chamomilla
Pécs
 
 


ja még azt akartam mondani, hogy egyik doki cimbim azt mondta hülyeség a normaflor, mert hogy a gyomor 2-es Ph-ját nehogy már túléljék. Hát nem tudom, ti mit gondoltok róla? mert akkor csak nem lenne forgalomban, nem?
chamomilla
Pécs
 
 


Gyógypusszancsok mennek a betegeknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


ez májusi kép, én vagyok a fiúkkal

most nem ilyen izmos a combom, mert lusta vagyok tornázni :twisted:

Kép[/img]
chamomilla
Pécs
 
 


ez frissebb, szeptemberi, borocskával 8)

Kép
chamomilla
Pécs
 
 


anyáknapi, ez a rucim is turis 8)

Kép
chamomilla
Pécs
 
 


a hajam mindig más. Most szűkülök kifele....na több képet nem rakok, csók, nézem az X faktort :D
chamomilla
Pécs
 
 


na még találtam egyet, talán ezen látszik a formám, ez is májusi


Kép
chamomilla
Pécs
 
 


dagadtat is keresek majd reklám alatt
chamomilla
Pécs
 
 


meddig lehet törölni???
chamomilla
Pécs
 
 


Virag, mar alig varom, hogy olvassam az uzidet!! :D :D :D

Cham, tenyleg jo izmos a combod! Es tok vekony vagy! Mit iszol? Csak nem Tokaji-t?:)
Modelles kepet is, modellllles keeeeepet iiiiiiis!!!!!
A Normaflore-rol nincs velemenyem. Oszinten? En nem erzek semmi kulonbseget tole. Lehet azert van forgalomban ha ez igy van ahogy mondta az orvos ismid, mert olcso eloallitani, kart nem tesz benned mert cart sem er, tehat ihatja barki, de mivel megveszik van piiiiiiiz belole ezert a forgalombol sem vonjak ki. Biztos kis kiegesziteskent jol jon bizonyos gyogyszergyarnak a tobbi termeke melle melyeknek esetleg dragabb az eloallitasa es nincs annyi haszon rajta, blabla, na tudod. Nalunk legalabbis a kereskedelemben igy mukodott.

En is nezem mar a tancos musort! Egesz jo.
Vendég
 


Cukik a fiaid!! Annyira cukkendrol a kicsikeee!!! A nagyobb mar igazi "rosszcsont"!:):):) :wink:
Vendég
 


cham!!!azt a mindenit mennyire jól nézel ki és bomba alakos vaaan!!!!

betegeknek gyógypuszi!!!!!!!!!!!

KépKép
dike
 
 


nem rakok több képet, így is sok(k)

ja a kicsi az rosszabb ám. :D naná, hogy tokaji 8) nagyon szeretem. hú de dagadt képet kéne még rakni, most reklám van
chamomilla
Pécs
 
 


A hasad is tok izmos. Laaaaatom!!!!!:) :D
Vendég
 


Modelleset is tegyel!!!
Vendég
 


2008 nyara, hiába született meg a gyerek, akkora hasam volt még, mint aki éppen szülni megy! itt olyan 75 kg voltam! És 1 évig szopott a gyerkőc, addig 1 dkg nem ment le...

Kép

Kép
chamomilla
Pécs
 
 


ő anyós
chamomilla
Pécs
 
 


[quote="bogarka74"]A írta:bogarka74 hasad is tok izmos. Laaaaatom!!!!!:) :D
látnád most, úgy bezabáltam :o :o :o
chamomilla
Pécs
 
 


Ezeken a kepeken, mintha nem is Te lennel!!! Es hogyan fogytal igy vissza??
En is bezabaltam most!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


[quote="bogarka74"]E írta:bogarka74zeken a kepeken, mintha nem is Te lennel!!! Es hogyan fogytal igy vissza??
En is bezabaltam most!! :lol: :lol: :lol: :lol:


diéta, torna :wink: másképp nem megy :x
chamomilla
Pécs
 
 


Nem semmi. Ha nem tudnank, hogy Te vagy a fotokon, szerintem senki nem mondana meg, hogy egy es ugyan az az ember.
Nade, a lenyeg: holnap teszt? :D
Vendég
 


látnád a bikinis képeket :lol: nem csoda, hogy néha öngyi hangulatom volt :?
chamomilla
Pécs
 
 


tuti holnap tesztelek reggel
chamomilla
Pécs
 
 


keresek terheset, nekem nagyon nagy hasam volt
chamomilla
Pécs
 
 


aztaaa hát tényleg nem mondanám meg h te vagy a terhes képeken!!!én is én is így leakarok majd fogyni!!!!!! :)

KépKép
dike
 
 


hátha virágnak megjön az ihlet, ez 38 hetes has

Kép
chamomilla
Pécs
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?