Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Édes lehet Blanka :lol:

Timinek megy a pont, az rtl klub-on van a jóképű gyerek :D

Szerintetek mit lehet csinálni a pókokkal? Beköltöztek :D
Pókháló nincs, csak pók. Mivel fújjak be?

Kicsit aggódom Vivi miatt. Már 3X előfordult, hogy hirtelen felsírt és fájlalta a fejét egy helyen. Ugyebár ő agyhártya gyulladásos volt. Lehet holnap elviszem dokihoz, adjon beutalót koponyára. Csak ha leviszem a rendelőbe, lehet összeszed valamit :?

KépKép
b_judyt

Judyt...az nem lehet, hogy a beutalóért csak Te menjél le?
Végül is a fejfájással a házi gyerekorvos sok mindent nem tud kezdeni. Vagytok annyira jóban, hogy ezt megoldhatja?

Timi
Kép
vt72

Timi, igazad van, bár ma este 6-tól van, nem tudok lemenni, holnap pont délben, akkor Viviért megyek a bölcsibe, de pénteken délelőtt van, akkor le tudok menni.
Normális nagyon a doki, a mobilszámát is megadta, lehet hívni bármikor. Bár én nem szoktam zargatni.

KépKép
b_judyt

Judyt...a mienknek is meg van a mobilszáma. Szerintem tudja, hogy csak végszükségben zavarom én is. De a tudat megnyugtató :)
Vagy esetleg kérd meg, hogy hagyja ott az asszisztensnél, aki holnap lesz amikor Vivi bölcsiben van. Nálunk volt olyan, hogy apa ment az ortopédiai beutalóért, de már másik doktor néni volt, de ott hagyta a mienk :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Ma dobbentem ra, hogy nem jonnek ram a pulcsik. Gyorsan vettem is kettot.

Judy,
ez azert ijeszto lehet. En fejfakos vagyok es 10 eves korom ota annyifele gyogyszert tomtek mar belem hogy eszmeletlen. Jo hogy most a terhesseg alatt kimaradt a fejfajos idoszak. Anna is kezd panaszkodni a fejfajasra, de egyenlore egy adag Nurophennel letudjuk.
Milyen pok? Kaszas pok? Az nem bant. Nalunk is van es neha kiporszivozom oket de mivel nedves a lakas visszajonnek.

A fogzas Annanal is viszonylag koran kezdodott. Az 6 honaposan kint volt a ket also foga. Akkor kezdtem leszoktatni a szopizasrol, mert harapott.

Holnap ovonenis beszelgetesem lesz reggel. Van egy kislany az oviban aki 3 eve terrorizalja a tarsait es most sokaltam be. Mindenki panaszkodik ra de senki nem szol. En az a szolos fajta vagyok, ugyhogy beszelek ovonenivel is es anyukaval is hogy picit beszeljenek a gyerokkel.

KépKép
sunflow

Szecs, a 2 hónapos vizsgálatnál mondta a dokink, hogy egyre több babánál már 2-3 hónapos korban jönnek az első fogak. Nálunk is azt nézte, mert Lillának is elkezdett 2 hete a nyála folyni, de még fogzás nincs azt mondta.

Éppen azon gondolkoztam, hogy ha a hasfájás egyszer elmúlik, jön a fogzás. Jajjjjjjjjjjjjjjj!

Judyt, szerintem is egyedül menjél le a beutalóért. Remélem semmi baja nincs Vivikének.

Sunflow, igazi anyatigris vagy. Igazad van és beszélj az óvónénivel és az anyukával is. Nagyon nincs rendjén, hogy terrorizálja egy gyerek az ovistársait.
Lassan meleg pulcsikat is kell majd venned, mert közeleg a tél.!!

Kép
judit70

Pocakosok! Nem akartok pocakos képet felrakni???????????????
Kriszta! Te is megdobhatnál minket, mielőtt Petra kibújik!!!!!!!!! Neked már nem sok időd van!!!
Amióta mi 3-an (Babaim, Szecs, Én) megszültünk, nincsenek pocakos képek :(

Kép
judit70

[quote="judit70"]A írta:judit70mióta mi 3-an (Babaim, Szecs, Én) megszültünk, nincsenek pocakos képek :(

Pocakok vannak...csak nem mutogatjuk őket :oops:

Timi
Kép
vt72

Timi: ez aranyos :) :)

küldök képet, légyszi kicsinyítsétek le nekem :roll:

nem a legfrissebb, de apának szólok, hogy kérek szépen új fotót és majd küldöm azt is.

Puszi

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta...visszaküldtem :)
Szerintem nagyon csinos pociban lakik Petra :D

Timi
Kép
vt72

Köszi Timi,

pár hét eltelt azóta és már kevésbé csinos :cry:

az a vacak freemail megint nem működik, úgyhogy egyelőre türelem!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

[quote="judit70"][ írta:judit70b] nincsenek pocakos képek :(

Az enyém jó lesz??? :lol: :lol: :lol:

Lányok, én olyan szarul vagyok... :cry:
Egy kis nátha még sosem fogott ki rajtam ennyire.., már Vivi is szörcsög, remélem nem lesz beteg. Bár ma ment a hasa, de ez lehet a bölcsis kajától, ugyebár én másképp főzök, mint ott.

Na megnézem a Barátokat és szundi.
Jó éjt!

KépKép
b_judyt

Judit...gyógyulj meg hamar!
Remélem Vivi nem lesz beteg.

Timi
Kép
vt72

Köszi Timi, ma már egy kicsit jobb.

Most meg ázik a fürdőszobám... :(

KépKép
b_judyt

bjudit, remélem, seemi baja a picinek+++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

ó, még a fürdő is... :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim...Ti hogy vagytok?

Timi
Kép
vt72

Timi, te csúcs vagy!!!!!! Ha gondolod az én pocimról is rakok fel képet :-)

Judyt, jöhet a tied is!
Jobbulást neked és Vivinek is! Az ismerősünknél bölcsis az 1 éves baba és állítólag a fél bölcsi hiányzik (orrfolyás, köhögés). Ez nem hiszem, hogy sima megfázás lenne már, ha ennyien hiányoznak.

Olyan dilis idő van, nem tudom, hogy menjünk-e ma sétálni, pedig a jó levegő kellene.

Kép
judit70

Judit...itt nálunk gyönyörűen süt a nap. Úgyhogy mi mindenképpen megyünk majd. De csak úgy 2 óra múlva...most már a reggelek és a délutánok hamar hidegek :(
Bár ma muszáj lesz kimenni délután, mert 4re van időpontom fodrászhoz...addig Zsolti anyuval sétál a tervek szerint. Vagy hazajönnek hamarabb, mikor apa hazaér a munkából :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Judit,
Rolam nincs pocakos foto, de mar gondoltam ra, hogy pozolok egyet Annanak es lefotozhat. Legalabb egy legyen.

Gizike nagyon aktiv mostanaban. Nem vagyok en ehez hozzaszokva. Multkor ra is szoltam amikor lerugta a konyvet a hasamrol mikor olvastam, hogy jojjon ki nyugodtan mert ez az en hasam, o csak berli egy idore :)

Beszeltem ovonenivel reggel. Mondta hogy tud a sunyi kis dogrol csak sajnos annyira fifikas, hogy nem tudjak rajtakapni.... szoljanak a gyerekek ha disznokodik veluk. Mondtam, hogy azert nem szolnak mert egy masik sunyi kis doggel osszefog es megfenyegeti oket, hogy ez vagy az lesz ha szolnak.... a kor bezarult. De legalabb megigerte, hogy jobban odafigyelnek ha a galeria alatt megy a sus-mus.

Judy,
Remelem a furdoszoba nem megy nagyon tonkre. Mi eszakon fekszunk es az egesz nyari esozes miatt piszkosul vizes a lakas. Szerencsere a gazfutes ezt megoldotta.

Nem tudom lattatok-e de mar csak ketjegyu a napok szama. En uuuugy orulok... :) Nem szeretek terhelt lenni. Rajottem, hogy miert hivjak ezt "mas allapot"-nak :)

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Sun..Örülök a kétjegyű számnak,utánad én következem :lol:
Én még nem érzem a mozgásokat.
Ügyes vagy hogy még az elején kapod el dolgokat az oviban.
Szörnyűséges napokat okoznak ,ezek a neveletlen gyerekek.
Hiába féltem,óvom ott nem mindig tudják ezt megtenni az óvónénik.
Pozítiv a hozzá állásuk az Anna ovijában ,ha el is ismerik hogy ez így van!! próbálnak jobban figyelni az ilyen kis sunnyogókra.

Judyt... Vigyázz magadra,és gyógyulgass.( Nem a kicsi bántja ,a nagyot?? ))
Vivinek is jobbulást,most megy át rajta is a "közösségi betegség".
Nem akarlak elijeszteni.Szerencse hogy otthon vagy te is.
Mi is így kezdtük sajnos a 2.hét után Izának olyan hasmenése volt,hogy tartani sem tudta szegénykém,és ez kb.3-4 napig tartott.
Míg itthon volt 1x sem volt hasmenéses betegsége...persze más sem.

Szecs..Judit70 .. babaim..
Ugyan így voltam én is a fogzással.
3-4hónaposan már vártam a fogacskákat,jól megvárakoztattak 10hónaposan jött ki Izának az Első.
Borostyánkő nyakláncot ajánlották,amit meg is vettem ,azóta is nyakában van, mivel nem csak fogzásra hasznos.
A füllyukasztást pedig 6hónaposan tudtuk le,azt ajánlották minél korábban legyünk túl rajta.Főleg én ,megszakadt a szívem pedig tényleg pikk-pakk és bent is volt.

Uh nem tudom mikor lesz legközelebb,sőt még azt sem mikor kell G.I-hez mennem.Hívnom kell Gabit most mi következik.?
Számításaim szerint a Vc-terhelés.
Az Uh-n mondtam a jóképű Dr-bácsinak,és Hajdu Dr-nőnek is,nem érzem a mocorgást.
Semmi gond ,majd fogom nyugiii mondták. :) Ott viszont láttam ,hogy tud ő ügyeskedni!!
Nagyon bújkált a kisasszony ,nem is tudott jó képet kifotózni a Doki.
A MÁV-ban pedig sajnos nem tudtak adni. :cry: :roll:
A Cd-ről megpróbálok kimenteni képet,és ígérem hozom. :wink:

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok!

A sok villámkezű miatt csak most értem az olvasás végére :D Bírom amikor mindenki ilyen aktív :D
Érdekes, én pont úgy tudtam, hogy a lakásban a kiszáradás első jele amikor megjelennek a pókok :shock: Mi újépítésűben lakunk és az első évben orchidea erdő növekedett nálunk (olcsón megúsztam, mert az obiban/baumaxban mindig pár száz Ft-ért el lehetett vinni a halódó példányokat, én meg 2-3 nap alatt újra növényt faragtam belőlük), második évben már nem volt olyan vészes (értsd. nem minden reggel kellett a párkányokon összegyűlt párát fél tekercs papírtörlővel felitatni) és csak a harmadik évre száradtak ki a falak. Na ekkor költöztek be Pók Icáék :lol: Én egyébként szeretem őket, babonás vagyok :oops:
Ripley és Timi, még mindig fáj a szakítás, de biztosan megértitek, hogy tovább kellett lépnem... :cry: Az új sétálótársaink ta-da-da-dammm: Babaimado és Fannika :D :D :D Viccen kívül, szerencsére úgy hozta a sors, hogy közel fogunk lakni. Kicsi a világ :shock:
Timi, már hogyne lenne jelentősége: NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk!!!!!!!!! Így utólag is :oops:
Babaimado, Judit, akkor nyugodt vagyok, köszi az infókat! Én meg hetek óta csitítom apját, hogy ez még nem lehet fogzás, ahhoz még kicsi :? Majdcsak túl leszünk rajta... Érdekes, hogy sem a legkisebb rágóka (direkt 3 hós kortól, tele masszírozó puklikkal), sem a nyunyókendők nem tetszenek neki. Bezzeg a ruhaujja, törülköző, textilpelus :lol:
Judyt, drukkolok, hogy ne legyen semmi baj a fejfájással! A hasmenés nem is a kajától, inkább a "közevőeszközöktől" lehet.
Sunflow, bizony kétjegyű :D Én a végén már vágtam a centit, sokkal barátibb lenne, ha az áldott állapot csak két szemeszterből állna, mert a harmadik trimeszter már tényleg inkább terhesség... Ahogy a Gabi mondta az egyik utolsó ctg-n: "Szép-szép a terhesség, na de mindennek van határa!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kriszta, kíváncsian várom a fotót!

KépKép
Kép
szecs

Jucus, én olyan hülye vagyok ehhez: a borostyánláncot rágcsálhatja is, vagy olyan hosszúságú legyen, hogy ne tudja betömködni? Nem tudom, hogy pontosan hogyan hat és hogy milyet válasszak :oops:
Jó hogy írtál a füllyukasztásról, féléves korára megpróbálom összeszedni magam :D Házhoz jöttek, vagy máshol csináltattátok?
Emlékeim szerint tényleg a cukorterhelés jön, bár én 20 hetesen voltam GI-nél, hogy megnézze a genetikai uh-s leleteket. Először a 18. héten rúgott a kishölgy, pont amikor az uh-ról hazaérkeztünk :lol:
Remélem sikerül lementeni képet, naaaagyon kíváncsi vagyok :wink:

KépKép
Kép
szecs

--Tudjátok, hogyan lesz a póknak telefonja?
--Bemegy a sarokba és tele-fonja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én irtom őket, nem bírom elviselni a kisebb méretű állatokat a lakásban :D

Most elzárták a vizet, remélem nem most jön rám a szapora..., és remélem Vivire sem...
A fölöttem lévő lakásban van a hiba, poén az egészben, hogy nem lakik itt a tulaj...
A fürdőt újra kell festeni...

Timi, mikor volt/lesz a szülinapod? Átsiklottam felette... :oops: :oops:

Sun, ügyes vagy, nem lehet, hogy az óvónénik nem is törődnek a gyerekekkel? Ez az én rémálmom is, hogy az oviban bántani fogják Vivit..., de akkor biztos közéjük csapnék!!

Jucus, bejött a borostyánlánc? Én nem vettem Vivinek, nem hiszek az erejében, de ez nem jelenti azt, hogy nem működik :) Csak én vagyok ilyen zizi.

Nagyon el vagyok hanyagolva Kispesten..., nem költözik vki ide az én közelembe?? :D

KépKép
b_judyt

Most, hogy Vivi bölcsiben van és egyedül vagyok itthon, magammal beszélgetek...
Kezd elborulni az agyam... :lol: :lol: :lol:

KépKép
b_judyt

Judyt
Remélem semmi komoly nincs Vivivel ++++++++
Jobbulást Nektek!

Pók
Költöztesd ki őket...
Ide, Anyósékhoz is jönnek a pókok, néha hangyák is... :roll:

Pocakképet akartok?
Van pocakom, fogytam kb. 8 kilót, mióta dolgozok, de a pocak nem ment le teljesen :lol:
Így már/még van pocak....
Ha már nem csak a zsír fog látszani rakok fel én is :lol: :wink:

Holnap védőnő...
Lesz kiskönyvem... talán akkor felfogom, hogy miért is nem dolgozok már :lol:

Borostyánlánc
Levinek is volt... amikor bölcsibe ment, akkor vettem ki a nyakából...
A végefelé rágcsálta, pedig alig tudta bekapni... az elején nem foglalkozott vele...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Szecs, deeeeeeeeeee jjjjjjjjjjjóóóóóó nektek, hogy Babaim-mel és Fannikával fogtok sétálni. Mázlista vagy :-)
Bezzeg, ide a közelembe senki sem akar költözni? Pedig nem vagyok ám egy hárpia. :)
Sokan sétálnak babakocsival az utcán, de olyan unott csajszik. Igazából, hogy nézne ki ha leszólítanám, hogy nem akarunk együtt sétálni???? :D
Füllyukasztást olvastam valahol, hogy házhoz jönnek, ha megtalálom leírom. Én is felakarom hívni, hogy kijönnek-e és mennyibe kerül. Jó lenne minél hamarabb átesni a dolgon, de én is húzom-halasztom, sajnálom szegénykét.

Sunflow......... hú, de izgi, tényleg kétjegyű, és milyen gyorsan el fognak fogyni a napok :-)
Ügyes voltál, hogy sikerült beszélni a gondról az oviban. Reméljük jobban odafigyelnek.

Jucuss én az első mozdulást 20 hetesen éreztem, először úgy megijedtem, pont itt írtam üzit a babaneten amikor bokszolt egyet a csajszi. Utána rájöttem, hogy nincs baj :-)
Borostyánláncot hol lehet venni?

Timi, az én fejemet nem viszed el fodrászhoz? Én szülés óta nem jutottam el, nincs aki vigyázzon Lillusra, de lassan csak sikerül. Ilyen hosszú már rég volt a hajam.
Mit akarsz apától? Mi lesz este? Fürdőszobában beszélgettek ti is? :wink:

Judyt, kár hogy olyan messze laksz, mennék én veled beszélgetni. Én is csak Lillával beszélgetek egész nap.

Kriszta! Képecske?

Kép
judit70

Kia! Nagyszülők mit szóltak az új unoka érkezéséhez?
Írtad, hogy Levi írja meg levélben nekik!

Kép
judit70

Szecs! Ezt találtam!
www.fulcimpalyukasztas.hu

Kép
judit70

Tegnap voltam a szülészdokimnál, végre itthon van. A mellemmel még mindig gond van. Max.akkor gyógyul meg, ha elapasztjuk a tejet. Ha akkor sem, akkor újabb műtét vár rám. Tej doszta, 1,5 hét alatt több, mint 7 liter van a fagyiban, pedig a Kicsikém tegnap is megevett 1 LITER tejet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kis zabagép! Sokat mosolyog, kacag, gügyög. Igazi kis tündér!Hétfőn kapott oltást+Rota elelni oltást is.Legközelebb Mikuláskor kap 2 szurit+Rota elleni anyagot.

Fannika is nyálzik hetek óta és tömködi a kezét, lehet a fogak előjele..
Szépen hízik, 61,5 cm és 5400 g volt hétfőn.

Judit, mindig elfelejtem a fültémát...szóval a helyi védőnőknél lt kilyukasztva. Nagyon sírt, a szívem majd megszakadt, de gyorsan átvészelte. Fájt neki, de főleg az alkoholozást és Tetránoszást nem szerette, de meggyógyult. 2500 Ft volt, ha jól emlékszem.

babaimádó
Kép
babaimado

Judit, köszi a linket, már én is néztem. Még nem megy... :D
Én Judytnak találtam néhány érdekességet a Karácsonyi "készülődésben": http://www.jateknet.hu/index.php?main_p ... &f=cid_111

KépKép
Kép
szecs

Újra itt!
A borostyánláncot én még rendeltem.http://www.babacsoda.hu/
tőlük,itt minden infót megtaláltok róla.
Tudomásom szerint már a Minimanóban is van a Nagy Lajoson. :lol:
Én sem igazán hittem benne,de egy közeli ismerős azt mondta hogy sajnálja hogy nem próbálta ki,mert nagyon szenvedett a lánya.Lehet segített volna .Így gondoltam nem sok veszteni valóm van ,kipróbálom.
Az oviban sem szóltak hogy vegyem ki,de annyira hozzászokott ,hogy nem is érzékeli a nyakában.Kezdetektől nem piszkálta,ha igen kivettem volna :)
A füllyukasztás pedig spontán egy séta közben történt,beakartam jelentkezni,és azt mondta a hölgy több ideje van mivel lemondta egy vendége az időpontot, ha gondolom megcsinálja.
Gondolkozni sem volt időm. :shock:

Judit70....Ne aggódj ,én szülés után fél év múlva jutottam el a fodrászhoz :oops: ,még addig van időd :lol: :lol: :lol: :wink:
jucuss3

Közkívánatra!!!

TA-da-dammmmm!! 20.hét után!!

Kép Kép Kép

Kép

Kép
jucuss3

Jucuss.........nagyon helyes pocid van! Igazán! Olyan igazi csajos poci! :-)

Babaim.... nagyon szépen fejlődik Fannika is! Milyen szép hosszú csajszi!
Köszi az infót a fültémával kapcsolatban. Nálunk a védőnőnél nincs rá lehetőség. Na, ettől félek én is, hogy annyira fog sírni.Erre még nem vagyok felkészülve lelkileg.

Kép
judit70

Judit70 ...Köszi! :wink:
Tanácsolni szeretném ,inkább a belövőst válaszd ha lehet.
Nagyon sterilen csinálják,és fülbevalót is kiválaszthatod amit belőnek. :wink:

Babaim..nem semmi a tejcii mennyiség.Fannika is szépen fejlődik.
A cici problémádat nagyon sajnálom :cry: ,főleg hogy ilyen jó evő a Fanni baba.
Nem gyógyulsz biztos nincs más lehetőség?? :( :shock:
jucuss3

Judit
Borostyánlánc - én itt rendeltem anno:
http://www.borostyanlanc.hu/
Levi 8 hósan kapta meg - ekkor jött ki az első foga - és most tavasszal vettük le...
.. majd a tesóé lesz.

Kép Kép

A nagyszülők nagyon örültek az új kisunokának! Még a múlt hónapban megkapták a levelet.
Anyós nem tudta rögtön a levél alapján... Anyuék igen :D

Babai
Ügyes lányka!
Sokat eszik, szereti a hasát :)

Jucus
Szép pocak :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia ... Nekem is ez a színű van a láncból.
Nagyon édes Levi :lol: Hogy szalad az idő,közben nézem a vonalzód :D
Van orvosod Nyíregyházán?
A tesóim ott szültek, az utóbbi 3évben.Azt hiszem Dr.Petróczi volt a dokijuk.
jucuss3

Kia! Köszi, már meg is néztem!
De édes gombóc volt Levi! :-)
Már csak 30 heted van!!!!!!

Babaim, puszi Fanninak a 3. hófordulóhoz!

Timi, milyen lett a hajad? Apa megdicsérte? :wink:

Jucuss nem raksz fel vonalzót? Jó lenne nekünk is látni hogy fogynak a napjaid. :lol:

Kép
judit70

Tenyleg sokat irtatok.

Nos az oviban volt foganatja, mert ovoneni raszolt a kislanyra hogy huzza meg magat mert panasz van ra. Volt meg egy kisfiu is aki felszolalt, hogy ot is bantotta. Remelem majd kicsit visszafogja magat.

Ma vendegsegben voltunk egy babas kolleganomnel. Anna feltekenyen orizte a bebit es tologatta, pelenkazta, ringatta. Ugyhogy megnyugodtam, hogy nem lesz baj kesobb.

Delutan bekevertem az elso adag mezessutemeny-tesztat. Holnap kisutjuk. Aztan majd karacsony tajekan ugyis kell meg egy adag.

Kia,
tenyleg milyen kis cuki volt Levi. :) Nagyon edes ez a kep.

Pokos hetunk van, ma kint voltak a gazszerelok. Minden evben kihivom oket a konvektorokat kitakaritani. Az egyik vacakolt es kiderult, hogy bekoltozott egy 8 labu. No ma kikoltozott :) Kis pettyes batyut kotottunk a hatara es jol felporszivoztuk :) (satani kacaj kisereteben)

Babaim,
nagyon sajnalom ezt a cici ugyet. Remelem azert lesz mas megoldas es nem kell a drasztikusabb veget megfogni. Drukkolok neked en is.

Jucus,
szep pocak... fel sem merem tenni az enyemet :) Majd megprobalom lekicsinyiteni (nem a foto meretet, a pocaket) :)

Olyan jo dolgokat tettetek fel. Ez a borosztyan lanc nagyon jo otlet. Meg a fullyukasztast is koszi. Annanak meg nincs fulbevaloja, de nagyon szeretne. Fenyeget minket is a "hogy fog allni a kislepkes fulbevalo az erettsegi tablon" dolog :)

Judy,
Mi itt egyrakason vagyunk, gyertek ti. Segitek a pakolasban es a dobozolasban :)

Szecs,
Gabinak tok igaza van.... ugy ennek egy jo adag tatarbifszteket, vagy egy fincsi erett camembert ..... Ebben az egeszben a terhesseget viselem legnehezebben :) Aztan majd nehany honap mulva a nem alvast.... utana a fogzast.... utana a bolcsibe szoktatast.... na jo viccen kivul tenyleg nehez a pocakom :D

KépKép
sunflow

Kép [/img]

Ez lenne a pocak :)
sunflow

Kép

Ezek a mezeskalacsok amiket eddig gyartottam, de meg nem tesztabol :)
sunflow

es telanyo elonezetben meg felsztriptizben :)

Kép
sunflow

Sziasztok!!

Végre sikerült a kicsi vonalzóóómmm!! :wink:

Sun...Nagyon kreatív vagy,nagyon helyesek a műveid. :D
A pocakod pedig csini :wink:
Ezek az én gondolataim is amiket leírtál,mi lesz ??? ha.. és még Izabella is :P :wink: Ugye ő volt az első,vele még nem merültek fel ezek a gondolatok.Most viszont ,már tudom mi vár rám :roll:

Timi... Hajad??

Sajnos nálunk itt-ott a csótányok jelentek meg ,a retkes,csótány szomszédok miatt..

A pocis képeim csak telefonos gyors fotók,mert fényképezőgépünk sajnos szervizben van. :cry: Közkívánatra ez volt a leggyorsabb.. :lol: :wink:
Pusz Mindenkinek!!
Kellemes Hétvégét!!!

Kép

Kép
jucuss3

Timi!
Boldog születésnapot kívánok! Jó egészséget és sok boldogságot!

Tortából küldjél majd! :-)

Kép
judit70

Sunflow!
Nagyon édi pocid van!
Jucusé és a tied is nagyon formásak! Ügyesek vagytok, nem híztok el.
Tényleg nagyon kreatív vagy és fantasztikus ügyes. Sajnos én nem vagyok ilyen.

Képzeljétek el, Lilla elaludt este 1/2 8-kor és reggel 1/2 5-kor kelt. Én akkorát, de akkorát aludtam végre. Jajj, de jó volt. Evett és utána 1/2 6-kor újra elaludt és még alszik. Kis drágám.
A szomszédasszonyom tegnap azt mondta, hogy "brutális, hogy milyen fáradt az arcod". Na, köszi, ezt megkaptam.

Azt nem is meséltem, hogy a múlt héten megkérdezték tőlem: első unokája? Jó le volt nőve a hajam, gyorsan befestettük a hétvégén a férjemmel. Sajnos nagyon őszülök.
Na, ezt megkaptam. Ráadásul 1 héten belül ketten kérdezték meg. Párom akkorát nevetett. Mondta, hogy hülyék, majd a bölcsiben is megkérdezik, hogy az unokájáért jött?

Egyik szemem sír, a másik nevet: a férjemmel közölték, hogy mától minden hétvégén dolgozniuk kell, mert határidős munka van. Este mondta, hogy a vasárnapokat még sem kell menniük, de lehet, hogy még jövőév elején is így lesz. A jó, hogy +pénz, a rossz, hogy így is mindig egyedül vagyok, + még szombatonként is. Majd kibírjuk valahogy.

Kriszta, mi van veled? Pocis kép?

Jucuss, jobb így a vonalzód tényleg.
Fülbevaló: mindenféleképpen a belövőst akarom majd választani. Majd ha a szurikon túl vagyunk, ráveszem magam a fülbevalóra is, csak úgy sajnálom szegényt.
Babaimnak jó, már túl vannak rajta.

Szép idő lesz hétvégén, jó csavargást és jó hétvégét!

Kép
judit70

Tegnap este megint a klinikán kötöttem ki és tűt kellett szúrni a mellembe és leszívni belőle a tejet, mert elzáródott a sebem és nem ürült a tej és nagyon fájt. Végeredmény: el kell apasztani a tejet. 8,5 liter van a fagyasztóba, az kitart egy ideig, majd a tápszer mellé naponta adok neki tejcit is. Már szedem a Bromocriptint, így a tejet innentől kezdve ki kell önteni. Nagyon elkeseredett vagyok és csak sírok, de az orvos azt mondta, hogy ezzel már én kerülök veszélybe, ha ezt így folytatjuk és megegyeztünk az apasztásban. Nagyon szomorú vagyok és sokat sírok, de tudom, hogy ez az ésszerű döntés, csak tudjátok annyira szeretett szopizni a kis Drágám, a szívem megszakad....
puszi nektek.
(Bocs, h. önző módon csak a híreket írom és nem is olvasok, de most nagyon szar...)

Judit, így akkor stornó a tejátadás, sorry. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim! Jajjjjjjjj, nagyon sajnállak és sajnálom ami történt. Nagyon fájt tegnap a szuri? Tarts ki. Még jó, hogy nem jutottunk el hozzátok, hogy megvegyük a tejcsit, így legalább Fannikának van. Nagyon sajnálom, mert tudom, hogy nekem kevés van, de az is jó. Örülök, ha 30 jön az evésnél.
A bánatban legyen egy kis jó is, hogy legalább már a pocifájáson túl vagytok és akkor történt.
Nálunk azt mondta a doki, hogy a tápszeres+anyatejes babáknál gyakori a hasfájás.
Kitartás, ne sírj. Gondolj arra, hogy eddig milyen szépen sikerült szopiztatnod. Amikor elfogy, nem tudsz venni?
Egyébként látod Lillus is milyen szépen gyarapszik, pedig tápszeres baba nagyrészt.
Jobbulást kívánok neked! Írjál, ha jobban leszel.

Kép
judit70

Bocsánat, egyelőre ennyire van időm:

Nagyon sajnálom Babaimado! :( Együtt érzek veled, sőt, együtt is sírunk, mert nekem is eleredtek a könnyeim...
De ahogy mondod, a 8,5l még jó darabig elég lesz! Annak kell örülni, hogy a legmeghatározóbb első negyedévben ilyen szépen tudott szopizni!

KépKép
Kép
szecs

Timi: Isten éltessen születésnapod alkalmából!!!

Nem raktam föl pocak fotót, gondoltam az már nem aktuális, de MA készültek új képek, amint megkapom őket kicsinyítve azonnal fölteszem :-)

Babaim: Jaj szegénykém, nagyon-nagyon sajnálom és együtt érzek veled!!!! Jó,hogy eddig tudtál szoptatni, van akinek eddig sem sikerül!! SAJNÁLOM!!!!

Judit70: Unoka??? Ezek hülyék!!! Hová tették a szemüket???? Azért jót nevettem :-)

Jucuss: Szép a vonalzód! Gratula!! Csótányok??? Fúj, pokolba velük!!!

mi jól vagyunk, nagyon szeretném ha már más is cipelné egy kicsit Petrust, elég nehéz már :-)
éjjel háromszor kelek pisilni, sehogyan sem jó, sem ülve, sem állva, sem fekve....
Bálintkám is beteg lett, nagyon köhög és lázas :-(

Puszi Nektek

Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sunflow…várjuk Anna fotóját a pocakról :D
Közben láttam a fotót is…nagyon formás :)
Gizikének biztos nem tetszett a könyv, amit olvastál. Mi volt az?
Pókokat én is útálom…minden bogarat. Úgyhogy nálunk sem lenne hosszú életű…de szerencsére nem találkoztunk még.
Télanyó nagyon jól néz ki…de nem túl vékony?

Jucus…szerintem hívd fel Gabit az újabb időpont miatt. Nehogy valamiről lemaradj. Gondolok itt a finomságos cukorterhelésre :D
Vonalzóhoz gratula :)

Szecs…azért nem szabadulsz meg szerintem tőlünk ilyen egyszerűen. Ha már Zsolti járni fog, tervezem tornára vinni a Halasy Olivér Sportcentrumba…ami ott van, ahol Babaim lakik. Tehát azért néha összehozhatunk egy-egy tömeges sétát. Majd Ripleyéket is megagitálom a pöttöm tornára :D

Nálunk nem volt borostyánlánc…igaz, az első 8 fogat szinte észre sem vettük. A következő négy az már észrevehető volt. Legutoljára már adtam neki Panadolt éjszakára…az segített.

Judyt…a fürdőszobát sajnálom.
Kispest tényleg messze van :(
Kaptál beutalót Vivinek?

Kia…várjuk a képet Tőled is.
Nagyon sokat változott Levi! Milyen kis husi baba volt!

Judit…ne azzal szólítsd le a másik kismamát, hogy „szia, sétálunk együtt?”…hanem dicsérd meg a babát, kérdezd meg mennyi idős, meg mit csinál már…és már el is indítottad a barátkozást 
Gratula Lilla alvásához!
Zsolti még egy éjszakát se aludt át…nekünk ez még szerintem odébb van.
Férjed munkáját sajnálom…nehéz időszak lesz ez most Neked. Bár az előzőhöz képest, lehet, hogy könnyebbnek fogod érezni.
„Nagymama – unoka”kérdéssel ne foglalkozzál!

Babaim…jobbulást!

Hajam rövidebb lett és végre nem ősz hajszálak tarkítják. Zsolti tündéri volt…15-kor elaludt és 17 óra után ébredt. Átaludta amíg anyum sétált vele a fodrászolásom alatt.

Ma anyuméknál voltunk ebédelni...volt finom kolbásszal töltött karaj meg borsóleves. Amiből Zsolti egy jó adagot bevágott répával. Aztán túrótorta volt...úgyhogy ezt is megkóstolta :)
Holnap a dédiékhez megyünk...ez a hétvége kicsit rohangálós :D

Timi
Kép
vt72

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?