Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

lucuzs: Gratula Nektek! :) Sok tejcsit! :) tényleg szép nagy baba lett Balázs :)

sophie: AC=Haskörfogat, a HC=fejkörfogat :)
időnként én sem tudom, hogy miért is fáj a hasam éjszaka. wc-re kell-e mennem, vagy menszis görcseim vannak..
köszi a tippet a pelusozásra, biztos ki fogom próbálni. :)

kankalin: nagyon édes Anna! :)

ebba:örülök, hogy minden rendben volt a genetikai uh-n. ;)

tatjana: igen, nov 17 a mi kitűzött napunk. :) már csak egy hét. :)

eclipse: mennek a drukkok, hogy minél hamarabb túl essetek ezen a köldökcsonkos dolgon. Biztos, hogy nem a Te hibád! ;)

rólunk: én sajnos ma valahogy nem vagyok a toppon. Délelőtt a gyomrom fájt, mostanában elég sokat szenvedek vele.. voltak keményedések is, de elmúltak. Ma nem is mocorgott olyan sokat..
holnap jön a védőnő, délután pedig tervezek kozmetikushoz meg fodrászhoz menni. :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Gyancsi - de jó, már csak 2 napocska!!!! Pikk-pakk eltelik :wink:
Igen, a szopi az én mumusom :(

Tatjana - babázó anyós.... nem Neked és a babának kellene ilyenkor összeszokni?? 8)
Jó, hogy már jobban vagy. WC kérdés - egy kis rásegítés?? Aszalt szilva, vagy valami olyasmi, ami hat rád?

Rabbe - pici mellett kicsi: szerintem én hibát hibára halmozok :cry: :cry: És nem tudom, hogy kell jól csinálni.....ideges vagyok Ati viselkedése miatt, meg lelkiismeret furdalásom is van, hogy milyen rossz anyja vagyok, mert nincs kellő türelmem és annyi energiám rá, ami kellene, fáradt vagyok, egyszóval úgy érzem, hogy a csatát per pill elvesztettem. :cry: :cry:

Vivi - 3 napja tervezek vasalni, az ügy azóta se halad :?
Tegnap estére elértük a születési súlyt!!!!!! Na jó, 50g-al többet :D Viszont úgy fáj mindkét bimbim, az egész cicim. Bimbóvédőt egyáltalán nem tudok használni, már mindenfélével kenegetem, de totál kivannak. És időnként mintha Adél harapna is :shock: Minden szopi alatt csillagokat látok, a gyógyulásnak esélyét sem látom, mert nincs ideje regenerálódni.......védőnéni azt mondta, hogy lehet az a baj, hogy stresszben vagyok itthon, és nincs mikor feltöltődni......

Pocifájás - nálunk is előfordul, időnként. Infacolt vettem már, adtam is neki, de most nem kap. Apa azt mondta, hogy ha adom neki, akkor rosszabb, és attól többet büfizik - ő ezt figyelte meg, és hogy ne adjam neki. Úgyhogy most egyelőre nem kap. Ha nagyon elfajulnak a dolgok, akkor újra megpróbálom.

Kinga - én is pont ezt gondoltam, születéstörténetet csak akkor, ha mindenki túl van rajta..... 8)

mikegirl
 
 


Nagyon szépek, édesek a babák!

Lucuzs
Gratulálok! Szép nagy baba lett Balázs!

Kakispricc nálunk is volt. Amin még nagyon tudok nevetni, mikor a fiatalember önmagát pisili szemközt és utána szinte meg van sértődve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Cicibimbóra nekem a lanolint ajánlották. Azt nem kell lemosni sem. Eddig bevállt.

David is akkor érzi legjobban magát, ha rajtam fekszik... tanul velem :wink:

Navared
Nekünk van pihenőszékünk. Nagyon jó!!!!
Vendég
 

 
 

Lucuzs
Szívből gratulálok Balázs babához! Mielőbbi felépülést és sok tejcsit!

Mikegirl
Nagyon sajnálom, h ilyen rossz a helyzet Atival!Lassan talán megszokja majd a kishugi jelenlétét és visszaáll a családi béke. Kitartást!

Rabbe
Neked is sajnálom, h a nagyfiúval gond van! Kitartást! Biztosan rendeződik majd a helyzet! Szerintem ez az együtt alvás nem rossz ötlet. Akkor talán látni fogja,h ő is ugyanolyan fontos maradt neked!

Tatjana
Jaj! Ez az anyós!!! Csak nem gondolta, h majd Ő babázik te meg intézed a többi dolgot? Nagyon furiiii!!! Csak nem gondolta ezt komolyan! :? :? :?

Kinga
Nagyon édes a kishölgy!

Gyancsi
Ez olyan aranyos, h számolsz vissza! Drukkolok ám nagyon!+++ (Remélem ezt még olvasod mielőtt befekszel!)

Eclipse
Ne keseredj el! Gyorsan túl lesztek rajta! És: NEM A TE HIBÁD! 18éves koráig (és utána is), annyi sok szeretetet kap tőled, h ilyenek teljesen felejtősek! :wink: :)

Kriszta
Doki bácsi lesz a fiatal úr is? :wink: :)

Sophie
Én ezt kipróbáltam, de a kisVacak megvárja amíg nem áll semmi az útjában és akkor pisil.... :roll:
Kitartást! Sajnálom, h ilyen rossz éjszakáid vannak!
(Ne aggódj, Beni imádni fogja a hugit! :) )
Várjuk majd az NST beszámolót!

Henne
Kicsit irigy vagyok... :oops: Fodrász, kozmetikus.... :roll: :roll: :roll:
Jó szórakozást!

Navared
A suttogót én is olvastam. ..Hát leírni könnyebb mint alkalmazni a dolgokat... Viszont ezt a kiságybatevős megnyugtatós dologra nem emlékeztem, de ki fogom próbálni! Köszönöm!

Eta
Fürdetés:
Nálunk egyenlőre én fürdetem. De azt észre vettem, ha kicsit melegebbre sikerül a víz, akkor sokkal jobban tűri. (Az élvezi durva túlzás, inkább, úgy írnám, h akkor sírás nélkül kibírja...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wivianne 2010.11.10 16:53-kor.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


olyan büszke vagyok Barnira!
Délkörül kitoltam az erkélyre jól beöltöztetve és aludt addig amíg a babaruhákat ás ruhapelusokat kivasaltam!!!!
El se hiszem! :D :D :D :D Csökken a vasalandó! :wink: :) :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Sziasztok Lányok, látom ma sokan tudtatok jönni… pedig kettős front van és mégis jól viselkednek a babák (pocakban és pocakon kívül is?)

Aktuális témák:
Fürdetés: nálunk Apa csinálja az első naptól kezdve, szerintem nekem csak ahhoz fél óra kellett volna, h normálisan meg tudjam fogni, addig meg szegény gyerekből jégkocka lett volna. Apa meg a karjára vágja, aztán sitty-sutty meg is vannak. Mondtam neki, h ez azt jelenti, h legkésőbb 8-ra mindig itthon kell lennie fürdetésre. :-D

Büfi, hát nálunk ma volt a csúcs, gyakorlatilag nem tudok olyan cm2 mondani, ami ne ragadna, vagy bűzölögne a büfitől, beleértve persze magamat is.
Viszont rájöttem, h miért rövid vagy mindig összefogott frizkójuk van a kismamiknak, hát mert éjszaka elkövettem azt a hibát, h először mióta itthon vagyunk kiengedtem a hajam, hát hagy ne részletezzem, h csomóba van összeállva az visszaröpült tejcitől.

Köldökcsonk, nekünk végre leesett, viszont alatta büdös volt, mint a fene, így Apa elment a dokihoz és kapott pezsgős vizet, meg vmi antibiotikumos kenőcsöt. Mára már nem büdös, és szépen javul.

Eclipse: az égetéstől nem kell félni, én láttam a keresztfiamnál hogy csinálta a doki és meg sem kottyant nekik. Még látványra sem undi, és egyszeri alkalom segített is. Mára már nagyon szép köldöke van.

Rabbe: a textilpelusos kommandó nálunk is így van, de a fiam nem aprózza el, már komoly állóháborút folytatunk, amint csak egy hajszálnyit lecsusszan a fütykösről már nyomja is sunyin. Hihetetlen kis szenzorjai vannak.

Szájpenész: nekünk még nincs, de ahogy Boldit ismerem, az sem maradhat ki a repertoárból. Minden ásításnál, üvöltésnél nézem, h mizu a szájacskájában, mondjuk nem mintha tudnám mit kell látni, de hátha. Mollinál Te észrevetted?

GyAncsi: nagyon drukkolok és olyan izgi ez az uccsó pár nap, óra. Használd ki és simizd nagyon sokat, csináljatok képeket, mert tudom, h most még hihetelen, de ahogy ott lesz Lili a kezedben mire legközelebb oda jutnál, h visszagondolj a pocidra, már csak halvány emlékek lesznek!!! Gépet elő és kezdődhet a pocifotó készítés, DE ne hagyjátok ám otthon!!!!

Sophie: Rád is sokat gondolok ám, Benivel nem lesz baj, okos kisfiú, meg Te is nagyon ügyes vagy, meg fogod oldani.
Köszi a sok tippet, én mindig elolvasom aztán próbálom hasznosítani…

Depresszió: nálam nincs, szimplán rágörcsöltem az egészre, de már az is múlik. Boldi olyan amilyen, így imádom. Kicsit házsártos, kicsit morci, de majd megnevelem és olyan kis vidám lesz, mint mi. Azért megnyugtat a gondolat, h szépen lassan nőnek, most olyan kis zabszemek, meg nem lehet velük semmit sem kezdeni… Na jó mondjuk ez nem igaz, mert gügyögök neki annyit, meg persze puszilgatom, Ő meg mindig ráindul a szájamra, pedig már magyaráztam neki, h attól még, h büdi, nem onnan jön a hami…Szóval, depi nincs, csak megfelelési kényszerem, a legrosszabb fajtából, magamnak akarok megfelelni… :-(

Sophie: Neked milyen volt a depi és meddig tartott, mikor jött ki?
Drága Mikegirl, a csatát lehet, bár szerintem azt sem, De a háborút Te, Ti fogjátok megnyerni!!! Nem lesz itt semmi baj, olyan kevéske idő telt még el, Ati kis életében ez csak egy szösszenet. Hamar megtaláljátok a helyes utat és minden simán fog menni.

Már annyit írtatok az Infacolról, h ma én is elküldtem Apát, na nehogy már Boldi kimaradjon a jóból. Nálunk az a baj, ill hát nem baj, vagy hát lehet neki gáz, na szóval az a baj, h csak így néha a semmiből felordít, 10 mp és alszik tovább mintha nem történt volna semmi. Én meg csak nézek, h most akkor kitől jött a hang??? Szóval nem tom ezen tud e segíteni, de kipróbáljuk.

Navi: nekünk is van pihenőszékünk, de szerintem Boldi még nem igazán tudja értékelni, pedig frankó seggrezegtetős. Neki eddig tökre mind1 mibe pakolom le, hordozó, mózes, vagy a pihiszék, ha rossz kedve van sír, ha meg nem mindenből elnézelődik.

Wivi: sírás nélküli fürcsi, irigy-irigy… nekünk eddig 1x sikerült, volt nagy ámulás-bámulás, ha lehetséges még sokkal jobban gügyögtem örömömben, mint máskor.

Szellőztetés: ma én is hidegre tettem a kis gazfickót, meg kell mondjam, de., du. kirakom, mert ott kb 3-4 órát simán elalszik, míg idebent 2 óránként kel. A melleim nem örülnek, de vasalásra váró ruhák igen!!! :-D Az viszont tuti, h a következő gyerkőcöt tavaszra pottyantom ki, olyan rossz, h ilyen hamar sötétedik… :-(

Na asszem már sok is belőlem, de olyan jó jönni, írni és megnyugodni, azt hiszem ezért is nincs depim!!! Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


helló lányok!
Üdv még itthonról:)

Voltam a kórházban, az NST megint jó, és közölte a dokker, hogy holnap reggel fél 8-kor találkozunk :)
Én már úgy vagyok vele, hogy mindegy, csak legyünk már ott....
A kis csajom az Istennek sem akar kijönni eddig, de még fájogatni sem akar a pocakom. Semmi Értitek? Semmi ......

Vikoo! Köszi, hogy felvilágosítottál az összefogott hajról. Nem tudom, lehet, hogy még jó is, mert meg fogod előzni ezzel a tejcsi pakolással a későbbi hajhullást :)
8-kor fürdettek? És mikorra alszik el Boldi?

kriszta! Lanolin? Azt a patikában lehet kapni? Ilyen előre kevert kenőcs? Vagy mi?

henne! Remélem, job lett az estéd, mint a napod volt.
puszi mindenkinek, jók legyetek, majd jelentkezem valamikor:)
Izguljatok értünk



Kép
ebba
 
 


Ebba
http://www.lansinoh.at/LanolinInfo.php
http://www.medela.com/DE/de/breastfeedi ... blems.html (ha jól tudom, akkor pl. a brendonban is lehet kapni)

Gyógyszertári krémek alapanyaga a lanolin....
Vendég
 


Izgulunk mindnekiért aki még egyben van. Jön ujbol a hidegfront ;-)

Pelus visszahajtás-pisilés: minket is kijátszik a legény :-D azért találtam ki a textilpelusos változatot :-)

Én is ma levegőztettem, jobban alszik még ha közben be is viszem... így ma délután én is pihiztem fél órát, ami óráknak tünt :shock:

Persze most is bevan ájulva, lassan fürcsi aztán éjjelre tuti kipiheni magát.... :-)szájpenész: ádinak is volt utáltam....valamivel kenegetni kellett vagy egy hét volt mire elmult...
Főnökasszonyom ma hivott telefonon, hogy januártól lenne oktatói munka :shock: :shock: nem tudom hogy gondolta hogy kivitelezhetném egy két-3 hónapos babával, d e még ezügyben hiv :shock: :shock:

akrárol tudtok valamit? írtam neki privit...kivi vagyok mi történt miota nem láttam :-) biztos már babázik :-)

Most megyek mert társasozunk Ádival aztán fürcsia picinek és 3-an összebujunk a nappaliban :-)

jó éjt mindnekinek!!!!

rabbe78
 
 


Sziasztok Lányok!

Laci vagyok, Lucuzs párja.
Szóval minden aránylag simán ment, mindenki jól van. Hosszú sztorit ne várjatok, mert előző éjjel nem sokat aludtam én sem, már alig látok.
Küldök két képet:
Kép Kép
A banda felének jó babázást, a másik felének pedig kitartást!
Üdv.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Laci, köszi, hogy hoztál képeket a nagyfiúról! nagyon cuki!!!! kíváncsi leszek, hogy mit mesél majd Lucuzs a szülésről! gondolom, hogy azért nagy meló volt kinyomni, de majd elmeséli, bár lehet, hogy ő is csak akkor, ha már mindenki megszült! ;)

Ebba, a lanolint csak akkor használd, ha nem vagy érzékeny a gyapjúra! ;) egyébként a medelanak van ilyen kréme pl...

http://www.medela.hu/index.php/termekeink/mellapolas

de nekem a védőnéni azt mondta, ha van esetleg gyógyszerész ismerősöm, vehetek lanolin olajat is, azzal is be lehet kenni a bimbit, és tényleg nem kell lemosni! ;)

drukkok mennek! holnap indítanak is, vagy csak a biztonság kedvéért kell befeküdnöd, és még hagyják Jankát a pociban?

Vikoo, ez a depi szerűség nekem akkor kezdődött, mikor hazajöttünk a kórházból, és kb. abban ki is merült, hogy folyamatosan bőgtem! utáltam, ha hívogatnak a rokonok, mindenki csak nyugtatgatni próbált, közben meg ez idegesített a legjobban... szóval nem akartam senkivel sem találkozni, semmi ok nélkül is elbőgtem magam, aztán kb. 2 hét alatt el is múlt! sőt. ugye apa 2 hétig volt itthon, és mikor anyukám jött, akkor már kutya bajom sem volt! :) a védőnőm szerint ezen mindenki átesik, de persze lehetnek súlyosabb formái is, akkor érdemes szakemberhez fordulni! igazából a nagy felelősség, és az, hogy rájött, hogy innentől kezdve minden másként lesz, hozhatja ki!

de örülök, hogy itt nem merült fel eddig senkinél sem! :)

Rabbe, drukkolok az első hármasban töltendő éjszakához! talán Ádinak is tetszeni fog, hogy ott vagytok együtt, és nem lesz morci rád!!!

Henne, hogy vagy???

Mikegirl, sajnálom, hogy Ati így reagálja le Adél érkezését, de hidd el, hogy ez mindenhol előfordul! én is aggódom már előre... remélem, hogy hamar elmúlik és minden szuper lesz! ovizik amúgy Ati? bocs, ha elsiklottam felette... vagy most otthon vagytok mind, és majd, ha apa is már melózik, akkor megy Ati is újra oviba? bár nem tudom, hogy mi a jobb a kis lelkének!? kitartást!!!

megyek, ma apa jól felbosszantott... egyrész később ment melózni, mondván, mennyire fáradt! persze 1/2 6kor indult el csak haza. aztán hívott, hogy kerékbilincset kapott, 11.500 Ft hoppá, és még plusz 1/2 óra, amíg kimennek és leszerelik! szóval már készen voltam! :( vagyok!

ma megint mennék szülni a hangulatom! kiakaszt már... na jó, nem vinnyogok, mert magamat is untatom már! :S

sophie27
 
 


Halihó!


csak gyorsan mert Gizu nem evett rendesen, és kezd megőrülni: (

KEZDŐŐŐDIK! Pedig olyan nyugis nap volt..... eddig! Köszi a fürdetős tippeket: )
Ma jóanyám megmutatta Ő hogy tartott tisztán minket.... Hát lehet hogy én magamtól nem raktam volna sapkát a fejre fürdés után, de így a biztos....

És akkor a követelőzők miatt kép:

Kép


Hát kb ilyen: ) a Gizus


Mennem kell..... Éjjel jövök.....

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Most dobok egy "mai" táblit, mert reggel korán megyünk a dokihoz, meg nst-re.

Kép Kép Kép

Lucuzs, Laci: gratulálok Balázshoz! :) Szép nagy legényke!

Eta: nagyon aranyos Gizus (olyan kis huncut arca van, mint az anyukájának :) ).

Majd este jövök egy kicsit bővebben, hogy mi volt a dokinál.

Puszi!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


November 10-én 17:30kor végre kibújtam anya pocakjából 4500 g és 59 cm-el fekete hullámos hajjal.Nehéz és fáradságos volt az út,de megérte.Vayacon


Vaya itt is gratulálok!!!!!

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Vayacon,
szívből gratulálok a gyönyörű nagy kislányhoz!
El is hiszem hogy nem volt könnyű :shock: :shock: remélem Erika nektek is annyit segített! :D
Kívánok nektek gyors felépülést, sok tejcsit, boldogságot, egészséget!
Ölelés!

Laci,
köszönjük szépen, Balázs gyönyörű!!! :D :D

Eta,
Gizike nagyon cuki, kis ennivaló pofija van! :D

Nekünk most nagyon nyugodt éjszakánk volt... annyira, hogy enni alig akart felkelni, meg rá is hagytam egy kicsit több időt hogy alukáljon :oops: :oops: :oops:
most fogom ébreszteni reggelizni.
Attól tartok, a nagy alvás után ma egész nap bömbi lesz...

Rabbe,
képzeld, úgy néz ki a szülés előtt megkezdett fordítói munkámra igényt tartanak hosszú távon!
Gyakorlatilag egész télre előre van fordítani valóm, kötetlen időbeosztással!
Hát ezt ki nem hagynám, de nagyon fel kell kötni a gatyát, úgy családostul - párom és édesanyámmal kooperációban!
De gondolom az oktatás más, azt nem tudod otthon, két szopi között csinálni... :(

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Vaya, órisái gratulációm "kis" Nonihoz! nem semmi méretek! eddig ő a legnagyobb, ha a hosszát is nézzük!

gyors felépülést, és minden jót!!!

Eta, köszi, hogy küldted a képet Giuról! tényleg nagyon cukifalat a pofija! :) sapi... hááát, igen, én is úgy tudom, hogy nem baj, ha van rajta, ugyanis ott adja le a legtöbb hőt, és ők még nem tudják szabályozni a testhőjüket rendesen, szóval baja biztosan nem lesz tőle! :)

persze egy nyári babának a 40 fokban erre nincs szüksége, szóval csak elméleti síkon mozgok én is... :) de persze apa ki van bukva, hogy már vagy 6 sapija van a kiscsajnak, és mit akarok én, egy 6 fejű gyerekkel! de pasi, így ő ezt nem értheti! :)

Tatjana, gyere majd a hírrel, hogy mi volt NSTn!

mi is ma megyünk! sütöttem sütit is tegnap, hogy ne kelljen mindig csokit vennem, szóval most ezt viszem magammal, hogy mozogjon a gyermek rendesen! :) aztán doki, majd apával haza! anyós már reggel jön, olyan 1/2 10 körül szerintem már itt is lesz, hogy átbeszéljük, mi a teendő Benivel... :roll: :oops:

milyen érdekes a tábliban, hogy a vége felé csak Gyancsinál és nálunk lesz kiscsaj, a többiek mind fiúkák! :)

Szisszka, mi van Veletek??? nagyon el vagy tűnve... még nem kapcsoltam telót, lehet, hogy már Te is babázol?

többi, eltűnt, de még egyben lévő kismami is adhatna életjelet magáról! hogy bírjátok a véghajrát?

remélem, hogy ma már szép idő lesz, nem kell esőkabátot húznom! szép napot nektek!!!

sophie27
 
 


Eclipse, csupa szupi hír! :) a munkához is, de legfőképpen a nyugis éjszakához gratulálok! :) ne írd le előre a mai napot! lehet, hogy a kisasszony csak a frontot érezte, és ma tök nyugis lesz napközben is! én szorítok!!!

légzésfigyelő project hogy áll?

Rabbe, ez a munka mi lenne? azért tényleg húzós lehet pici baba mellől elmozdulni, főleg, ha csak anyatejet eszik! mérlegelni kellene, hogy mennyire éri meg... persze gondolom, hogy az anyagi része nálatok sem mindegy! :roll: :oops:

sophie27
 
 


Jó reggelt Lányok!

VAYA-Nagyon nagy gratula a "kiscsajhoz" :D :D :D Rengeteg tejcsit és még több boldogságot nektek :wink:

Minden baba csodaszép :D

Én elköszönni jöttem, egy hétig minimum nem leszek, most még az utolsókat pörgöm :D

Holnap Anyuka leszek, el sem hiszem :D :D :D

Minden kismaminak kitartást, hamarosan mindannyian a kezünkben tarthajuk a babáinkat :wink:

Babásoknak nagyon jó babázást, könnyű összeszokást, nyugodt éjszakákat és sok tejcsit! :wink:

Millió puszi és ölelés:
Lili és Ancsa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gyancsi 2010.11.11 08:37-kor.

KépKép
gyancsi
 
 


Jó reggelt!

Először is Luczus, Vayacon: nagyon boldog babázást!! Nem semmi méretek, kiváncsian várom a születési történeteket :-)



Eclipse: de jó akkor neked :-) (munka) . Nálunk kicsit más a helyzet, mert ugye utaznom kellene és korit kellene tanitanom. (eredetileg műkorcsolyaoktatoim van de az oviban görkorit szoktam oktatni, de a jég a lételemem, szerelmem....)
Nem hinném hogy megtudnám valósitani, bár nem tudom mennyi órát kéne lenyomnom, illetve a fizetés hogy oldható meg, hisz tgyás alatt nem lehet munkát vállalni :-( szóval nem hinném hogy sikerül...

Annyira jó idő van!!! hétágra süt a nap, és Patrikbaba is gyönyörűen aludt/alszik. Csak 3,5 óránént keltünk fel szopizni és ment is vissza a mózesébe csicsikálni.
ádi is nyugodtabb volt, tegnap délután és este is nekiszántam 1-1 órát illetve együtt aludtunk. De reggel összevesztünk ;-( kicsit utálatos volt velem erre én meg besértődtem, beolvastam neki, milyen hálátlan...=ugy ment suliba :cry: :cry: :cry: :cry: én meg most itt dühöngök magamon, hogy nem békültünk ki :cry:
Na majd délután javitok a helyzeten(bár igazam volt) :twisted: :twisted:
Nem szeretem ha haragban vagyunk...

Más: tegnap este fürdés után(szopi előtt) patrik kutacsa úgy be volt horpadva, majd frászt kaptam. Persze szopi után (meg már nem sirt) jó lett. Szerintetek a sirástól is lehet, vagy folyadék hiány miatt. Általában azt tartják hogy folyadék hiány miatt(kiszáradás) horpad be, d e annyit szopik, illetve vizet is adok neki a sárgaság miatt, hogy kizártnak tartanám a kiszáradást. akkora pisis pelusokat gyárt hogyszerintem egy cspp sem menne már bele. 30-40 dkg-s pelusok...(kiváncsiságból lemértem, mert picibabánál ilyen hatalmas pelust még nem láttam...

Ma megyek varratszedésre, nagyon félek :roll: d e túlfogom élni :wink:

Hajrá pocisok!!!! már nem sok van hátra!!!! Nagyon sokat gondolok rátok!!!!

rabbe78
 
 


Gyancsi: Nagyon szurkolok!!!!!! Kitartás! És csak ügyesen!!! ;-)

rabbe78
 
 


Még egyet akartam.....
Képzeljétek tegnap letettem Patrikot a hátára aludni, ébren volt mocorgott, majd egyszer csak oldalára fordult és úgy aludt :shock: :shock:
Ezt még napközben 2x bemutatta.... ez normális 1 hetesen?????

és hason fekve is kinyomja a karjával magát és átforditja a fejét....
én nem emlékszem hogy ujszülött nagyfiam ilyet produkált volna....

Valaki tud erről többet???

rabbe78
 
 


Gyancsi, pörögjél csak, de azért óvatosan, mert holnap hatalmas dolog vár rád!!! vigyázzatok magatokra nagyon, és küldd mihamarabb a híreket!

sokat gondulunk rátok! ;)

sophie27
 
 


Vaya!

Szívből gratutlálok Nonihoz :D
Csuda szép méretekkel született :D
sok sok boldogságot kívánok!

eszter82
Budapest
 
 
 
 


Vaya
Hatalmas gratula naektek! Sok boldogságot! Sok tejcit!!!! :)



Rabbe
Szerintem normális! :)
Marci is nagyon hamar kinyomta magát és nézelődött!

szisszka
 
 


Jó reggelt!

Jelentem : Suttogó könyv:Barni 0:1; :( :( :( :( Kipróbáltam a kiságyban elaltatós módszert. Ha sírt felvettem megnyugtattam és letettem. Na már most 1óra után, ha közelített a popsija a kiságy felé már sírt.... :roll: :roll: :? :shock: Cseles kölyök! Eredmény: 1óra után ölbe elaltat és letesz a kiságyba.
De nem adom fel!!!!

Vayacon
Gratulálok a nagy lányhoz! :D :D Jó egészséget, gyors felépülést és sok tejcsit!

Lucuzs
Nagyon édes fiúcska!:D :D :D Gratulálok!
Laci köszönjük a fotót

Rabbe
Szerintem normális. Barni is csinálta. (És olvastam is, h kell, h ha hasra teszed akkor át tudja fordítani a fejét.)
Sajnálom nagyon Ádival a veszekedést!
Meló: hát ez elég neccesen hangzik... De ugyis érezni fogod, h mi fér bele!

Gyancsi
Hajráááá!!!!! Várjuk majd a fotókat! :) :)

Eta
Nagyon cuki Gizu!
(Mi is teszünk sapit ha hajat mosunk Barninak.)

Sophie
Depi:
Ez a sírás dolog nálam is volt! Ha kicsit erélyesebben szóltak hozzám vagy szinte bármi kiválthatta. :shock: :shock: Nagyon ijesztő volt, nem ismertem magamra. És az első héten mindenre rágörcsöltem. De szerencsére elmúlt/múlóban.

Milyen sütit sütöttél?

Vikoo
Dehogy sok belőled! Én nagyon szeretem olvasni amiket és ahogy írsz!
Ez a levegőztetés dolog szupi, h nálatok is bejön! :) :D

Eclipse
Grat a szuper éjszakához! Molli baba csak így tovább!
Napközbe te szoktad ébreszteni, ha többet alszik, mint 3óra? Mert én most nagy dilemmában vagyok ez ügyben....
De jó, h lesz fordítani valód! Ilyenkor minden lóvé jól jön!
(Biztos össze fogjátok tudni egyeztetni ezt Mollival :wink: )

Mindenkinek további szép napot!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


LUCZUS, VAYA! SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKTEK!JÓ EGÉSZSÉGET?ÉS SOK TEJCSIKÉT KÍVÁNOK NEKTEK!

Babák gyönyörűek!!!!!!!

Ennyire futotta most tőlem,nem nagyon tudok ülni a gép előtt sajna az aranyerem kicsit kínoz!Ha esetleg tudtok valami jó módszert megoszthatnátok velem!

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Köszi a megnyugtatást ;-) Na d e mi van az oldalra fordulással?? :-D :wink:

Wivi: szerintem Barni már olyan nagy, nyugodtan hagyhatod tovább aludni(főleg ha már nem is sárga, ha egyeltalán volt...)
Nekem mivel "koraszülött" és sárga is mondták hogy 2 óránként etessem, de mondtam az orvosnak hogyha alszik én csak 3 óránként etetem, d e akkor kel is magától... azt mondta semmi baj, jó ez így. Ma meg olyan jól aludtunk éjjel hogy hagytam 3,5 órát aludni, d e olyankor sokat is evett ezért megnyugtattam magam, hogy így is jó.

Most vagy 1 órája fent van, babazenét hallgat és nézgelődik a kiságyban... Talán kezd a kézben levős idő csökkenni?? jó lenne :-D

Szisz: veled most hogy is van? Bekell feküdnöd? Bocs d e oylan sokan vagyunk nehezen tudom fejben taratni....

erről jut eszembe: miota hazajöttünk, mondogatom anyumnak, hogy attól félek elfelejtem hogy baba van a háznál és nehogy elfelejtsem gondozni(nem nézem az órát és nem etetem időben...) vagy neadj isten elmegyek itthonról nélküle :-D Mondja anyum: nem hiszi hogy előfordulna, mert gondozás hiányában ugyis sir, elmenni meg ugysem fogok nélküle, legfeljebb a sarkon eszembe jut :-D
erre tegnap mondom este hogy eljön-e velem, Ádit edzésre elvinni(párom még dolgozott). erre anyum: és kire marad a pici?? én: jaj el is felejtettem :shock: :shock: Végül vittem magammal :-) és anyut is.

rabbe78
 
 


Vaya!!! Jól sejtettük, h. szülni vagy... pont a mi kiírt napunkon :lol:
Szeretettel gratulálok és sok tejcit és boldogságot kívánok Noni babához! :D
Már a 6. hét körül tudtuk, h. nagy baba lesz :wink:
Gyere majd ha tudsz, de mielőbb :lol:

Wivi, kitartás! fel fogja adni és megérti, ki az úr a háznál :wink:

Rabbe, szerintem is normális, húgom is ilyen volt és hát Zorka sem egy leteszem és úgy marad típus :lol:

Most megyek, mert kezemben van a kisasszony... viszem alcsizni, csak kellett egy büfit várni!

Ti a Vigantolt tejcivel adjátok be, ugye?! Köszi

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Navi
Nekem is kézben van most... :)
Vigantol:
Én cumira cseppentem és gyorsan a szájába adom... :? :oops:

Rabbe
:D :) ÁÁÁÁ, ugyse hagynád otthon!!!!!:D :)

Volt sárga sajnos, de szépen múlik!
Az oldaláról hátra fordulást is csinálja. Ha a takarót a háta mögé gyűröm, az se akadályozza meg. Valahogy kiszedi onnan.

Alvás:
Köszönöm!
Akkor nem keltegetem... Végülis talán elég nagyfiú, h jelezze, ha éhes.... :roll: :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Lucuzs, Vaya, szívből gratulálok a babáitokhoz! Nagyon sok boldogságot az egész családnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Babafotókon egytől-egyig bőgök... csodálatosan szépek!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Wivi, mi nem cumizunk... azaz, h. Zorka nem cumizik :lol: már én is többesszámban beszélek, pedig mindig röhögtem azokon, akik így tettek :lol:
Szóval én fejtem egy kis tejcit, aztán kiskanál és zutty :wink:

Zorka is hátrafordul, nálunk sem akadály a takaró+maci kombó :D

Rabbe, majd hozzászoksz, h. Patrik is kint van már és nem a hasadban hurcolhatod mindenhova :D

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Eloszor is Lucuzs és Vaya gratula a babókákhoz.

Gyancsi mennek a drukkok holnapra!!!!

Nekem nagyon sokat keményedik a hasam, de a gép nem jelez semmit.Egyébként kedden voltam NST-n minden rendben, babuskám sokat mozog,és egyre szukebb neki a hely.Alig alszok , lábaim mint az elefánté már lassan a sport cipombe sem férek bele.Doki szokásosan azt mondta vizsgálatnál méhszáj még tart tehát nem fog Tomika sehol kipottyani :D .Kedden megyek újra dokihoz.

Rabbe én is attól félek hogy a fiam féltékeny lesz.O is úgy alszik el hogy mellé fekszek és ha elalszik vonulok a hálóba.De jó titeket olvasni mert egyben tanulok belole, remélem nem haragszol.nagyon kíváncsi vagyok majd.

KépKép
ritya
 
 


Lucuzs - óriási gratula!!!! Sok tejcit és nagyon sok boldogságot!!! Apucinak köszönjük a híreket.

Sok - sok boldogságot Vaya!!!!!!! Noni babát jól tartottad a pocakban :D Sok tejcsit, és jó egészséget!!!! Na és a születési dátum sem semmi: 2010.11.10 !!!! :D

Gyancsi - annyira izgalmas!!!!! Mennek a drukkok, és mielőbb várunk vissza!!!!!
Kicsit le vagyok maradva...miért is csinálják meg most a 38. héten? Elnézést, de lemaradtam :oops: :oops: :oops:

Nav - Vigantolt én a szájába cseppentem kajci előtt. Konakion ugyanez.

Csajok, 6 hetes hasi és csípő uh-ra kérjetek már most időpontot. Itt Gödöllőn dec 23-án van a legközelebbi szabad időpont. És ma nov 11-et írunk!!!!

Vivi - hajrá!! :wink: Valami felhúzható zenélő micsoda nem segít?

Rabbe - ügyi fiúcska Patrick :lol: Ati tuti nem produkált még ehhez hasonlót sem.
Munka - nehéz kérdés.....
Varratszedés - nekem elég szörnyű volt. De tényleg túléltem :lol:
Kutacs témához nem tudok hozzászólni. Sárgaság miatt vizet mondtak? Miért nem tejcit?

Jövök még, csak most kimozdulunk négyesben.
Addig is puszi.

mikegirl
 
 


Feltámadt a szél, így mi Adéllal itthon maradtunk inkább, nem sétálunk.

Sophie - várjuk a híreket. Vagy az sms-t 8)
Ati most nem ovizik a betegségek miatt. Egyelőre úgy van, hogy idén már nem megy, majd jövőre. Izgalmas lesz a jövő héttől egyedül.....
Depi - hát én sirdogálok hol ezért, hol azért. Mondjuk szülés óta amúgy is fura lelkiállapotban vagyok. Olyan érzelgős bőgő masina lettem. Aztán porondon van az Ati téma, a cici problémám, amivel úgy látom egyedül én küzdök. Itt mindenki ügyin tud szopiztatni, csak nekem olyan mumus most ez az egész. Pedig ha minden klappol, akkor jó. Atival is megszenvedtem a leválást, mert úgy hiányzott nekem aztán.
Kerékbilincs :?

Eclipse - én már nem keltem Adélt. Majd kel, ha éhes lesz. És én is azt vettem észre, hogy egy hosszabb alvás után többet is eszik.
Munkához gratula - hajrá gatyafelkötés családostul :lol:

Eta - Gizu nagyon kis formás csajszi!!! És nagggyon csábos a mosolya :lol:

Most volt itt a postás. Megjött Adél TAJ kártyája, lehet intézni a pénzeket - hurrá!!!! Bazi gyors volt, szerintem kb. egy hét.

Ja és az örökzöld téma - kaksi. Tegnap apa pánikba esett, mert csak jött Adélból a kaki, csak jött..... a ruhája, a szőnyeg, és ott kiabált nekem, hogy menjek már segíteni, és Jézus meg Úr Isten, basszuss......minden csupa kaka....ezeket hallgattam a toiletten ülve. Segíteni menni persze nem tudtam.....

Kriszta - köszi, Medela Lanolinos kenőcsöm van nekem is. Meg még sok egyéb dolog, apa bevásárolt. De sajnos olyan rossz a helyzet, hogy nem tud regenerálódni egyik szopitól a másikig a bimbim. Most az van, hogy fejek, cumisüveg vasárnapig, hogy be tudjon gyógyulni. Aztán újra szopi, hátha már nem fajulnak idáig a dolgok. Hihetetlen, hogy ez a dolog csak nekem nem megy. :cry: :cry: :cry: De éjjel már annyira fájt, hogy ott sírtam.... :oops: :oops: :oops: És ráadásul alig tudom magamhoz ölelni Adélt, úgy fáj, ha bármi is a cicimhez ér.

Ebba - dokkernél mi volt?

Ati miatti együttérzéseket köszi! Próbálok vele még több időt tölteni, és felvértezni magam extra adag türelemmel.

Fürdetés - az a gáz, hogy azt mindig lóhalálában kell csinálni, mert Adél éhes. Nálunk egyébként 7-kor van fürdetés.

Amúgy nemtom mi lett az Adélka vonalzómmal, hogy az ilyen rövid lett :shock:

Na megyek, mert sok lesz belőlem. Esetleg még dobok egy képet, ha még lesz annyi időm.

Pusszantás mindenkinek!!!!

mikegirl
 
 


Vaya, Lucuzs gratula a babákhoz!!!

Kép
Kép
telokin
 
 


Ma voltam NST-n, minden jó volt, utána megnézett a doki, ott is ok volt minden. Elméletileg jöv.hét keddre vagyok kiírva, ha addig semmi akkor kedden terheléses nst és doki megnéz.

Kép
Kép
telokin
 
 


sziasztok,

vaya: gratula nektek! Jó egészséget és sok-sok tejcsit! :)

sophie: mi volt a dokinál?

lányok, nekem nagyon rossz éjszakám volt. folyamatosan görcsöltem, mint amikor meg akar jönni. közben meg keményedtem. időt nem mértem, mert ez folyamatos volt :oops: kétszer meglátogattam a wc-t is éjszaka. :oops:
délelőtt pedig elmúlt minden, mintha elvágták volna a fájásokat :oops:

holnap megyünk mi is ctg-re, utána pedig doki. :)
most pedig elmegyek fodrászhoz, pici lelkemnek jót tesz :oops: :D

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Először is:

Amida, Lucus, Vaya! Hatalmas gratula a babákhoz!

Gyorsan dobok pár képet Zsomborról. Ha engedi, jövök olvasni is (itt van anyósom, de Szilárdtól elkapta a takonykórt, és nem tud a babával lenni, igy olyan, mintha itt sem lenne :roll: :twisted: ). Elég sokat van mostanában fent, és olyankor reklamál, ha ne vagyok a környékén.

Kép
Kép

Rabbe!
Ti milyen babazenét hallgattok? Én is gondolkoztam már rajta. Szilárd nem igényelte, de úgy látom Zsomboron, hogy a háttér zaj vagy zene megnyugtatja. Nem szeret a kiságyában lenni nappal, csak kint a kanapén, ahol hallja, hogy beszélgetünk, megy a tévé a háttérben vagy épp Szilárd csinálja a fesztivált.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Hát lányok asszem túl vagyunk a mi mélypontunkon. Az egy dolog, h totál bealudtam a fürdésnél, így Apa egyes 1edül csinálta végig, én meg majdnem az etetésre sem keltem fel. Szégyen nem szégyen ez van. Ráadásul totál szétreped a fejem a fájdalomtól. Most nem tom mi a baj, lehet a fáradság, lehet a kettős front, nem tudom. DE szegény Boldit is nagyon megviselte vmi, ettem egy kis póréhagymás ragus husit, én arra gyanakszom, de itt van a front és ráadásul totál akkor kezdte a hiszti, mint én a fejfájást. És ami a legviccesebb gyanakszom még az infacolra is, mert ugye tegnap én is beszereztem egyet és este a szopinál már kapott is. Az éjszaka azon részét, amit ébren töltöttünk sírással töltöttük. Nekem meg a fejfájástól potyogtam a könnyeim. Borzalmas éjszaka volt. A baj, h most nem tom mi nyűgje volt a plüss mackómnak, a hagyma, vagy a front, vagy az infacol???, Passz!!!
Lányok fejfájásra mit szedhetünk???

Az infacolnak tulajdonképpen milyen hatása van, mert azóta a gyerek egyfolytában nyom és erőlködik és minden pelus csordultig van kakival? Nem lehet, h már ettől szenved?

Rabbe: Boldi is csinál ilyeneket. Mármint, tartja a fejét, de van, h egy percig is, meg ha oldalról hanyat és vissza simán, nekem ugye első baba, szóval nincs viszonyítási alapom, de minket is meglepett, h milyen kis erős.
Gyerek otthonfelejtés:-D :-D

Ébresztés: nekem azt mondta a védőnő, h ha gyarapszik a gyerek, akkor ne ébresztgessem kajálni, mert akkor anyit evett ami bőven elég volt neki… személy szerint én örülök ha alszik. :-D

Vaya, Luczus hatalmas gratula a hatalmas babóknak!!!!

Navi: én csak beletettem a szájába egy kiskanállal és utána gyorsan szopi, nem jött vissza, és így legalább a tejet sem utálta meg, viszont az infacolt utálja, olyan fejeket tud vágni tőle, h iszonyat!

Mikegirl: nálunk a szopi csak a téren mumus, h boldi hosszú percekeig, van, h 10 percig is csak játszik a bimbimmel, de ez pl éjszaka roppant fárasztó tud lenni, beveszi, kiköpi, szétkeni, benyeli visszaköpi, ruha full tej, és így tovább. Aztán nagy kegyesen elkezdi szopizni, mondanom sem kell akkora már tök mind1, utána átöltözés…
De kitartás Neked, reméljük gyorsan megedződik és utána már jobb lesz!!!

Na közben voltunk sétálni is, meg ettünk is, szóval ez a bejegyzés kőkemény 3 óra alatt íródott meg, DE sikerült!!!!

cupp

Kép

Kép
vikoo
 
 


Halihó!

Köszi a fürdetéses tippeket: )
nem tudok mindenkinek reagálni, de egy tuti!

VAYA A NONI-BABA NEM KICSI :shock:
Őt Is Isten Hozta Közöttünk!

Gyerekek nektek van időtök fejni??? Én annyi tökölök vele hogy igazából az egész napom a cicim körül forog........
Tök unom! Sophie ha tudnád hányszor gondolok Rád! Akárhányszor a kezembe kerül a mellszívó mindig eszembe jut a börze is: )

Jut eszembe megy valaki most?
Gyakorlott rutinos rókák: Mennyi ideig normális hogy még van vérzés??

Eclipse:

Gratulálok! Tök jó hogy ennyi melód lesz! A végén még vissza sem kell menned dolgozni: )
Apának meg utólag is gratula a 3. helyhez.... Nagyon tud futni!
Ti hogy ismerkedtetek össze??
Vagy már volt sztori csak lemaradtam?


Rabbe:
Szerinted mennyi idősen érdemes elkezdeni a gyerekkel korizni? Pontosabban a gyereknek? Ovi, vagy még előbb?
És Te hol oktatsz? Csak mert én is imádok korizni csak nem tudok figurázni... és jó lenne megtanulni.... Mellesleg szeretném ha a Gizus minél több dolgot kipróbálna... Mármint sportot, zenét, művészetet... (nemkocsmákat :wink:, bár valószínű 20 év múlva már hasonló kérdések lesznek )... de egyenlőre boldog vagyok ha eszik, meg alszik normálisan.

Ancsa!
Gondolok Rád holnap! Hányra mész, hogy lesz, tudsz valamit?

Tatjana:
A cukid idő közben rendeződött ugye? és a vérnyomid?
Vigyázzál magadra!


Mindjárt folytatom............................remélem

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok Lányok!

Ma mekkora király nap volt!

Kipakoltam a babát a franciaágyra, mellé én, meg a laptop, meg kaja-pia kézügyben, és fordítottam! Elkészült egy munka, kerestem 12 000 Ft-ot! :D :D
Ha a baba nyüszögött, csak megsimogattam mielőtt el kezdett volna sírni. Így egész nap szinte nem is volt sírás.

Ébresztés: hát az én védőnőm azt mondta hogy amíg nincs 4 kg a baba, fel kell ébreszteni 3 óránként még éjszaka is, de én sem csinálom így...

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


A francbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kitörölte amit írtam.... és nincs időm újra bepötyögni: ((((( na majd talán holnap


Jó fürdetést, jó éjszakát, gyors szülést, sok csókolózást, stb........

Kép
Kép
eta
 
 


Telokin - kitartás, Levi bármikor kijöhet :wink:

Henne - most, hogy új a séró, lehet menni szülni :lol:
Sajnálom a rossz éjszakát. :( Nekem a szülésznő azt mondta, hogy az igazi fájásoknak van eleje és vége. De valami biztos készülődik, elvégre idő van :wink:

Angie - Zsombi nagyon szép!!!! :D Adél nálunk is sokat van a nappaliban. Összeraktunk egy járókát, amit per pill kiságynak használunk. Nem akartuk, hogy egyedül legyen fent a szobájában egész álló nap.

Vikoo
Mélypont :? - a lényeg, hogy túl vagy rajta.
Infacol:
Az Infacolt a csecsemők fokozott gázképződés és levegőnyelés okozta hascsikarásának, bélgörcsének megszüntetésére adják. A bélgörcsöket az okozza, hogy a baba beleiben a gázok habszerűen, sok kicsi buborék formájában vannak jelen, melyek eltávozása nehézségbe ütközik. Az Infacol ezeket a kis buborékokat nagyokká alakítja megkönnyítve ezáltal a szelekkel és levegővel való mielőbbi távozásukat.
Az Infacol fizikai úton, szünteti meg tehát az emésztési zavarok, levegőnyelés vagy egyes ételek okozta gázfelhalmozódást a gyomor-bélrendszerben.
A hatóanyag a csecsemő gyomrából, beleiből nem szívódik fel, így általános hatást, így mellékhatást sem tud kifejteni.


Adélnak sem jön be egyébként az íze. Kiköpi.

Eta - én elektromossal fejek. 2 cickó totál kiürítése alkalmanként - ez kb. 150 ml tejci - szerintem 20 perc kb. Na, nekem szívás igazán minden szopi helyett a teljes kiürítés. Nincsenek meghitt pillanatok, helyette ott kucorgok a széken, és fejek kb. 3 óránként. :?
Nekem közel 2 hétig volt igazi piros vérzés, most kb. 2 napja már nem piros, és mennyiségre is jóval kevesebb. És úgy tudom, akár 6 hétig is eltarthat ez a tisztulás.

Eclipse - király vagy!!! :lol:

Per pill most az elalvással szenvedünk. Adél az ágyában, a zenélő báránykát huzogatom fel, meg rakosgatjuk a cumit a szájába. Elég sokat evett, de úgy szívja, mint az atom. :shock: Csak mindig kiesik a szájából. Na megyek fejni, majd apa vált a felrohangálásban.

Jó éjt, szép álmokat mindenkinek!!!

mikegirl
 
 


sziasztok!

köszi az érdeklődést!

NSTn semmi nem volt... utálom, hogy folyton a gyerek szívhangját kell vadászni, meg persze még noszogassam is, hogy mocorogjon! szóval méhtevékenység kb. 0-val egyelő, gyerek pulzusa szuper! doki ránézett a leletre, mondta, hogy a baba jól érzi magát bent, én hogy vagyok!? :D mondtam, hogy háááát, egyre nehezebb. és akkor mondott valamit, amit nem nagyon tudok mire vélni... ugye nov. 23 a mi dátumunk, de látta a kiskönyvben, hogy hosszabbak voltak a ciklusaim, és azt a könnyelmű megjegyzést tette, hogy "lehet, hogy ez picit beleszól majd a szülés dátumába, bár, ahogy ő rám néz, így kívülről, nem gondolná...". én úgy értelmeztem, hogy szerintem 23-ig meg lesz a lányom, persze lehet, hogy csak bemagyarázom!? :roll: :oops:

jövő csütörtökön megyek szemészetre, meg újra NST és doki! persze, ha addig nem történne valami...

Angie, köszi a Zsombi fotókat! nagyon cuki! :) annyira szép és formás minden baba!

Eclipse, ügyes voltál, hogy sikerült a munka. csak így tovább!

Rabbe, szerintem is normális, vagyis, szóval nem meglepő, mert a mai gyerekek, már újszülöttként is tök érettek testileg! kis erőbajnok, ha fiú, ha lány! persze a kisebb súllyal született babáknak előbb kell egy picit gyúrniuk, de szerintem simán megy nekik is pár hét alatt! :) én pici bambám is ilyen volt 10 naposan ;)

Kép

hát, azért csak nem hagynád otthon a picit, ha mentek valahova! :) csak lenne egy kis hiányérzeted! sem poci, sem baba! :D

vigantolt én mindig a cicimre cseppentettem, aztán szopi! ez bevállt nagyon, csak sietni kellett, mert hamar lefolyt! :D de Beni ügyes volt!

a K vitaminnal vigyázni, mert az a hülye ampulla néha darabosan törik, szóval nézzétek meg, nehogy legyen benne szilánk!

Ritya, neked is kitartást a végéhez! a lábdagadás nem társul vérnyomi problémával??? remélem, hogy nem!!!

Vivi, sima Horváth Ilona féle kakaós lepényt, csak a kakaópor helyett egy tábla tejbevonót tettem bele, így nem lett kakaós, csak csokis! :P

fini volt. hamar elfogyott!

Mikegirl, jaaa, eszembe jutott közben, hogy mondtad, h Ati otthon lesz, ha megjön Adélka!

ciczés nálam is mumus volt/lesz, de egyelőre nem görcsölök még a témán, mert akkor tuti megint nem fog menni, szóval várom, hogy alakul a szitu nálunk! de tény, hogy itt minden csajszi szuper ügyes, meg, hogy van tejcsi is! nagy szó ám!!!

vonalzódnál, a mini tickers lett kiválasztva! ;)

Telokin, milyen az a terheléses NST? kapsz oxi-t? vagy mit?
örülök, hogy amúgy minden okés!

Henne, sajnálom a rossz éjszakát! lehet, hogy Te mész következőre? :roll:

Vikoo, sajnálom, hogy ennyire kifáradtál! szerintem egy picit lassítanod kellene és a házimunkát hanyagolni, inkább bújjatok Boldival ágyba napközben, és pihizzetek együtt! 1-1 ilyen nap életet tud menteni, aztán lehetsz újra házitündérke! ;) egyébként segítséged nincs? vagy nem lenne segítség így az elején?

Eta, remélem, hogy nem rossz emlék vagyok neked! :oops: jól műxik a mellszívó? szereted? amúgy miért fejsz? annyi a tejcid? vagy szeretnéd növelni a mennyiséget?

apa lefotózott! dobok egy pocak fotót, hátha ez lesz az utcsó! ;) annó is úgy volt, este lefotózott, éjjel kezdődtek a fájások! hihi! :)

Kép

háttérben Beni popsija, éppen klipet néz a neten, és már magyaráz, hogy melyik a soron következő klipp, amit meg akar nézni :P

sophie27
 
 


Sziasztok!

Délután 2-kor értünk haza a kórházból, aztán aludtam egy kicsit, mert teljesen kimerített a nap (pedig nem csináltam semmit).
A hozzászólás végén leírom, hogy mi volt a dokinál :(

Gyancsi: gondolok sokat rád! Holnapra meg szorítok, hogy a leggyorsabban és legkevesebb fájdalommal túl legyél a császáron és minél hamarabb a kezedben tarthasd Lili babát! :)

Eta: hát igazad volt a pénzzel kapcsolatban :), bár akkor nem gondoltam volna, hogy valami kis munka bejöhet még. Igaz, olyan sokat nem fogok érte kapni, de a kicsi is számít :)
Cukor: nem gáz, de diétázni kellett (mostmár nem, sőt...), vérnyomás sajna gyógyszeres és így tudom 140 alatt tartani.

Navi: jó lenne valami szülésmegindító... majd leírom, hogy miért.

Kinga: Panka nagyon kis édes :)

Mikegirl: hát sajna anyós ilyen :(

Vaya: gratulálok! Végre túl vagy te is! :) Mielőbbi felépülést kívánok!

Zsófi: én is úgy sütnék valamit, de annyira nincs energiám mostanában. Anyu elvileg szombaton jön, majd ráveszem, hogy együtt süssünk valami gyorsat.

Rabbe: remélem nem fájt a varratszedés... Milyen babazenét hallgattok? Vagy azt, amit terhesség közben is?

Na akkor a mai napunkról :(

Reggel doki, nst. Jó sokat kellett várni, a doki is soká jött. Majd manuális vizsgálat. Méhszáj teljesen zárt, méhnyak megrövidülve. Dokinak nem nagyon tetszett ez a felállás... majd mondta, hogy kellene egy uh, meg a 40. héten egy flowmetria. Aztán 10 után végre bejutottam nst-re, kb. 5 perce volt rajtam a gép, mire jön a doki, hogy azonnal menjek uh-ra, megnéz egy genetikus. A cukor és a vérnyomás miatt akarta, hogy nézzenek meg, mert mondtam, hogy elég sokat nőtt a pocim az utóbbi 3 hétben (Jani nyaggatott vele, hogy ne egyek annyit, mert biztos nagy babánk lesz).
Na az uh egyik része nagyon jó volt, mert a doki minden kis apró részletet megnézett (szívkamrák, vese, gyomor...). Nem tudom, hogy emlékeztek-e rá, hogy annó a 18 hetes genetikai uh-on akadtam ki, hogy az a doki 5 percet sem vizsgált. Na most jól megvizsgáltak, ráadásul +2 dokit is behívtak, hogy ők is nézzék. Ekkor már kezdtem ideges lenni. Hát kiderült, hogy szerintük nagyon pici a babánk (2700 gramm), így olyan 35-36 hetesnek saccolta a gép. De a hosszas vizsgálás után megállapították, hogy csak alsó határ és max. 3 kilós babám lesz, az nem olyan vészes. (Egyébként én is pici vagyok és Jani sem túl magas, nem hiszem, hogy nagy babánknak kellene lennie...)
A másik dolog, hogy a szülés időpontja nov. 20 és ha addig nem indul be magától, akkor 21-én be kell feküdnöm és 22-én megindítják a szülést. Ezt kicsit korainak tartottam, mivel másnál 1 hetet is szoktak várni, de ráfogták a vérnyomásra és a cukorra.

Hát csajok, ezek után már nagyon szeretnék túl lenni a szülésen. Remélem hamarosan beindul valami.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Jó reggelt!

Hajnitól jött egy pár perce az üzenet:

"Sziasztok! Megjöttem! Varga Máténak hívnak. 2010.11.11-én hagytam el allinkluzív szállásomat 3700 grammal és 55 cm-rel."

Hajni: gratulálok Mátéhoz! Mielőbbi regenerálódást és sok-sok tejcsit kívánok neked!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Én ma még nem teszek fel táblit, megvárom Ebbát (drukkolok nagyon neked!!! +++++) és Gyancsit!

Ja és beszéltem Hajnival: mindenkit puszil, császáros lett, majd szüléstörténet később. Jól vannak, Máté baba már ott csicsikál mellette :)

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


sziasztok!

Haynii. gratulálok szívből Métádhoz! szép méretekkel rendelkezik a fiatalúrfi! sok tejcsit, jó egészséget és mihamarabbi regenerálódást!

kíváncsi lennék, hogy miért lett császár, de végülis a lényeg, hogy jól vannak, és együtt, de mégis külön! :)

Ebba, hajrá! kitartást a következő órákhoz, napokhoz! remélem, hogy hamar kiköltözik már Janka a Te pocidból is! Davallia, köszi az infókat! mihamarabbi keresztanyusodást neked! ;)

Tatjana, hááát, nagyon sajnálom a tegnapi kálváriád! olyan furcsa, hogy minden orvos és intézmény máshogyan reagálja le a kiírt napot... a lényeg, hogy jól vagytok! remélem, hogy nem kell befeküdnöd a kórházba, bár tény, hogy a magas vérnyomás nem tesz jót a bébinek, szóval jobb lenne minél hamarabb különválnotok, és, ha ezt önszántából nem szeretné, egy picit rá kellene segíteni, de nem tudom, hogy ezt egyből, ilyen hamar a kiíráshoz biztosan meg kell-e tenni... de végülis azért orvos, az orvos, hogy mérlegeljen, és döntsön legjobb belátása szerint!

próbálj meg Te is a sokat beszélni a babódhoz, hogy irány kifelé, neki is úgy lenne a legjobb! :)

izgatottan várom a fejleményeket Gyancsi, Ebba és a többiekkel kapcsolatban is...

ha én ma szülnék, szinte kizártnak tartom, akkor pont 2 év és 3 hónap lenne a gyerekeim között! :)

szép napot mindenkinek!

sophie27
 
 


Hajni, szívből gratulálok!!!!!!!!!!!! Nagyon sok boldogságot a családnak, Neked gyors felépülést és sok tejecskét!!!!!!!!!!!!!!

Én 10-re megyek NST-re és most már lesz magzatvíz kukucs is... (f@sok is tőle rendesen... ilyenen még nem voltam) Sajnos semmi jele annak, hogy Gergő ki szeretne bújni. Bevallom őszintén azért vagyok kicsit eltűnve mostanság, mert elég nehezen viselem ezeket a napokat lelkileg...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag, kitartást! remélem, hogy a magzatvíz vizsgálat nem lesz fájdalmas, és meghozza a várva várt eredményt, Gergőt! :) drukkolok!!!!

sophie27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: