Új privát üzeneted érkezett!

Ebba, persze, tudom, hogy hiába nyugtatják ilyenkor az embert, semmi más nem érdekli, csak az, hogy legyen már túl a szülésen, és végre kint tudhassa a babát, épségben, egészségben! drukkolok, hogy hamar elteljenek a napok, ami még hátra van! gyere a hírekkel, ha lesznek!!!

nálunk anyu abban segített, hogy pl. szopi után ő böfiztette Benit, meg hozott, vagy itt főzött kajcsit nekünk, vagy, ha esetleg aludt Beni, én is lefeküdtem, nyugodtan tudtam aludni, mert tudtam, hogy szól, ha felébredne, bár biztosan nem aludtam volna át, hogy felébredt a gyerek, de azért a tudat, hogy van még valaki itthon, nagyon jó volt! igaz, nekem anyósom kicsit sok egész napra, főleg, hogy sokszor szétaggódja az agyát, én meg ilyenkor jobban felspanolom magam, szóval ő egy kicsit sok nekem. anyu pl. nem okoskodik, rám bízza, hogy mit hogyan teszek a gyerekkel, ha kérdezem a véleményét, akkor elmondja, de amúgy nem avatkozik közbe... egyszerűen, talán azért jobb, ha vannak veled, mert nem érzed magad annyira egyedül! ;) de csak olyan embert hívj, akitől nem készülsz ki, ha egész nap egy lakásban vagytok! :)

most pl. inkább Beni lesz az, akit istápolgatni kell majd! én a picivel fent, Benit meg a nagyik leviszik, játszanak vele. így más lesz, mint ha az első jönne!

Henne, örülök, hogy minden okés veletek! AC, meg a HC mi is!?

na most már tényleg lelépek! megyünk le, bár most Halász Jutka DVDt néz Beni... na. összekaparom magunkat! :) szép napot!!!

sophie27
 
 


Sophie
Sajnálom a rossz napodat! :(
Már tényleg csak napok kérdése és te is babázol!

Köszönöm szépen a biztatást! Nagyon jól esik! :) :)

Az utóbbi időben kezd kicsit mohó lenni a Fiatal úr! :? Mióta szépen hízásnak indult és beállt 2,5-3óránkénti evésre, ha ez túl csúszik kicsit előfordul, h nagyon habzsol... (Akkor a fenn leírtakat produkálja... :? :? :? )

Akkor egyenlőre még bátran tutujgathatom nem "ártok" vele! :)

Minden tiszteletem azoké a Kismamiké, akik kisgyerek mellett csinálják végig! Nem lehet egyszerű! :?

Ebba
Nagyon sajnálom, h rád ijesztettek! De biztosan nem lesz semmi baj! Lenn van a buksija és nehéz mérni, meg amúgy is mennyire pontosak ezek a mérések?!?!? Meg azt is mondod, határérték, akkor az lehet a mérési bizonytalanság is! Tudom, h innen könnyű mondani/írni, de ne aggódj! Nemsokára a kezedben lesz az egészséges kicsi lányod!

Segítség hívása: nekem itt volt anyu 1hétig. (De én anyum is hasonló felfogású, mint Sophie. Hagy élni, dönteni, és csak akkor oszt tanácsot, ha kérem rá.
Ellenben anyós.... Na őt nem lehet hosszútávon kibírni. Amikor meglátogattak és itt voltak egy délutánt, utána estig bőgtem... De ez más tészta.) Szóval nekem is annyit segített, h főzött, takarított, mosott, és amikor én már nagyon kimerült é hulla voltam, átvette kicsit Barnit ringatni. Jó volt nagyon, h itt volt. Engem a tudat megnyugtatott, h van akire lehet számítani.

Henne
Szép méretekkel rendelkezik Levi! Grat!
Akkor már neked sincs sok hátra! Kitartást!

Tatjana
Drukk, h végezz a munkával a szülésig!
:)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Sziasztok Csajok!!

Csak gyorsban, mert mennem kell vásárolni, de még jövök bővebben....

Ebba-- Tudom mit érzel, nem tudom emlékszel-e, hogy kb 2 hete én is nagyon megijedtem hasonló okból, csak nálunk túl nagy volt az egyik érték ( FOD) ha jól emlékszem, a 36.héten 40. hétnek megfelelő értéket mutatott.....Engem akkor megnyugtatott a doki, hogy más értékek jönnek ki ha a medencében van a baba és más ha fordítva ( szóval nálam)...De előtte való éjszaka én sem aludtam semmit, folyton járt az agyam....Mondjuk tényleg hülye a dokid, mert most már minek küld bárhová is, ahelyett, hogy császárt csinált volna, mert annál jobban úgy sem fog téged ( se engem) semmi sem megnyugtatni, mintha a saját két szememmel látom a babámat és azt, hogy minden rendben van vele....Szóval próbálj megnyugodni, minden rendben van vele, ez tuti, ezek a gépek egyáltalán nem pontosak, elég ha egy mm-rel arrébb teszi a pöttyöt és már tök más értékek jönnek ki, eleve minden baba, mint ahogy minden ember is más és más, nem lehet ugyanakkora feje mindegyiknek, szóval tudom, hogy nagyon nehéz, de próbálj megnuygodni Drága, minden rendben Jankával ez biztos.....Anyumnak van igaza, régen sokkal jobb volt, nem volt Uh, meg AFP meg semmi amivel a kismamákat lehetett volna riogatni és mennyivel felhőtlenebbül élték meg a várandósságot.... :roll:

Na megyek , de még jövök.....

Mindenkinek pusszantyú
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 

 
 

Sziasztok Lányok!

Bocsi a bepoff-ért, a 2010. augusztusiaktól + PCOS topikoktól vagyok (eclipse, lucuzs kérlek erősítsétek majd meg :) ).
Akinek esetleg szüksége lehet rá:
ÁRON ALUL ELADÓ egy elektromos 2 napot használt Philips Isis Avent típusú mellszívó készülék (nem volt rá szükségesm végül).
Ha esetleg valakinek szüksége lehet rá, priviben megtaláltok.

Gratulálok a gyönyörű kisbabákhoz és lucuzs neked külön +++++++++++++ :D :D
Vendég
 


Ne haragudjatok, de most csak panaszkodni fogok... igaz, h. eddig jók voltak az éjszakák, de ez a mai :shock: Azt hiszem, csak én reagálom túl, mert már nem tudom, mikor aludtam egyfolytában 4 órát! Éjszaka etetés alatt bealszom és most is alig élek! Persze alhatnék, mert Zorka is alszik, de az anyósék már egy órája jönnek... qurvára elegem van, mert most pihenhettem volna én is!
Zorka jó kislány, csak én nem vagyok 100%-os, de még 50%-os sem :(

Nincsenek új babák??? Pedig front van ám! :wink:

Ancsa, engem is riogattak az elején mindenfélével, egyik doki szerint már 12 hetes volt, másik szerint csak 10, emiatt majdnem csúszott a kombinált teszt... na meg amúgy is nehezen jött össze, aztán a 30. héttől az én mizériám... szóval van mindig min izgulni...
Úúúúú a'sszem ma nagyon nega vagyok :oops: bocsánat!
Megyek is, lefoglalom magam, míg meg nem jön a rokonság :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Ja és azért se haragudjatok, h. semmire sem reagálok :oops:
De mindenkire gondolok!

Wivi, már nálunk is fel lett szentelve a szőnyepadló, a ruhám, kb. mindenem kakival! Ezen kívül Zorka inkább hascsikarós, mint büfizős... amgí nincs kaki, addig nem megy az evés sem, de aztán egy nagy rotty és folytatódik a habzolás!
Írtam már, h. gyarapodott 500 grammot, mióta itthon vagyunk? Olyan kis ügyes! IMÁDOM!!!

Pusszantyú mindenkinek!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok!

Lassan már én is átmegyek zugolvasóba, mert írni lusta vagyok :lol:

Gratulálok az új babákhoz!!!!! Mindenkinek sok boldogságot és egészséget kívánok!!!!

Ebba: majd írj, h mi lett az eredmény!!!!! ...és persze próbálj megnyugodni, biztos minden rendben van. Persze könnyű ezt mondani...egyébként nekem is volt olyan, hogy nem volt a saját dokim és egy másikhoz mentem, és az egyik héten nagyobb BPD-t mért, mint a következőn, pedig nem hinném, hogy összement volna a feje :lol: Szóval nem mérnek olyan pontosan.

Velünk minden ok, méhszáj 2000-es...pedig már nagyon reméltem, hogy elkezdett kinyílni, de nem. Bence kb. 3400gr és most tartunk 38+3 hétnél. Hát, kicsit parázok, nehogy túl nagyra nőjjön a Drágám.

Csajok nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én egyre türelmetlenebbűl várom, hogy végre kibújjon Picur a pocakból!!!!!!!!!! Bár ahogy itt olvasom a friss anyukák sztoriait...hááááát.... :D

Minden anyukának és kismaminak kitartás!!!!!
:lol:
berni01
 
 


Sziasztok! Megjöttem a kórházból, nem volt könnyű szabadulnom... a dokim majdnem be akart fektetni.
Úgy történt: hogy ma NST volt, és nem szekáltam halálra Balázst, így keveset mozgott, közben jött 2-3 fájás is, így hagytam is szegényt pihegni, de persze a gép semmit sem mutatott... :?
Szóval vittem a dokinak a papírt, erre mondja, hogy azért látott már ennél szebbet, be kéne feküdnöm, ha nem lesz jó a többi vizsgálat. Akkor irány ASK, ott minden rendben volt, tegnap óta kicsit puhult is a méhszáj és most 2111-et kaptam.
De ezután még áramlásvizsgálat, szintén tökéletes értékek, majd újra visszaküldött NST-re, ahol már ettem-ittam-meg cirógattam Balázst, hogy produkálja magát. Na ezzel végre meg volt elégedve a doki is... Így ma nem kellett befeküdnöm, de pénteken már muszály lesz, ha addig nem szülünk... :?

Most ennyire voltam csak jó, bocs de megyek pihenni, mert sok volt ez a délelőtt...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs: nagyon drukkolok, kíváncsi vagyok mi lesz

Hajni: én is sajnálom a kórházat

ebba: biztos nem lesz semmi baj, csak a doki is elővigyázatosságból náéz meg mindent, nálunk az első terhességemnél hónapokig kellett aggódnunk, hogy mi lesz

a suttogó módszert én is próbáltam kb:2x, nem jött be, szép lassan kialakult a napirend, elmúlt a hasfájás és átaludta az éjszakákat, aztán jött a fogzás és ez így megy azóta is :)

Csütörtökön megyek nst-re, majd a doki is megnéz(aki már lassan 1,5 hónapja nem látott UH-on) utána mehetek a védőnőhöz.
Most főzök, mosok, kicsit takarítok, tegnap volt a gázos, ma meg volt az internetes csávó(annyi macera volt ezzel is, lemondtuk a tv-t,maradt az internet +telefon, de így is rossz számlákat küldtek ki, utána meg leállt az internet, hibabejelentés.... úgy elhúzodott a dolog, össze-vissza kavartak)

Kép
Kép
telokin
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a jó kívánságokat! Én is hasonló jókat kívánok mindenkinek,akik már a kezükben tarthatják a kisbabájukat!

A többieknek kitartás,gyors és könnyű szülést kívánok!

Mi 4-én reggel 7-kor mentünk be a kórházba,mert szivárgott a magzatvíz.Előkészítettek,kaptam infúziót,mert nem igazán voltak fájások,ami aztán felgyorsította az eseményeket Anna Sára 11.45-kor meg is született. 3820g ,és 57 cm nem volt kicsi.

És egy kép!

Kép

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Wivianne: a bukással kapcsolatban, sajna van bőven tapasztalatom. Néha csak tágra nyílt szemekkel bámulom, h ha ennyi jött vissza mégis mi maradt a gyerekben, De meg kell nyugtassalak, h maradt. Mi hetente mérlegelünk és örömmel mondhatom el, h ezen a héten is sikerült 270 gr-ot gyarapodnunk, ugyan az első héten meg volt a 330 gr, ez sem rossz, sőt!!!! Így most 4270 gr-ot nyom a sózsák Boldi!
1ébként pedig ez is vicces, ma reggel pl Apa pólója kapott egy adag jó szaftos büfit, persze éppen indulás előtt. Hát, így járt!!!

Viszont képzeljétek, úgy tűnik, h este és reggel van két-két óra amikor fent van, este kicsit nyügibb, de olyankor sem sír csak tekereg, meg szenved. Na és tegnap Apa megfogta, lerakta egy percre az ágyunkba, h megkeresse a takaróját, előtte már másfél órát szenvedett a kiságyában, és mire visszanézett Boldi már az igazak álmát aludta, ez volt kb f10 környékén, és fél2-ig fel sem kelt, Nekem ugyan egy kicsit kényelmetlen volt hold alakban kuporogni mellette, de úgy voltam, úgy is mindjárt kel szopizni, hát nem. Én ilyen jót már régen aludtam!!! Igaz után ismét 1-2 óránként keltünk, de ez az éjfél előtti alvás számomra aranyat ér!!!!

Ebba, nem lehet semmi baj, próbálj meg megnyugodni és ellazulni, sokat segíthet a méhszájadnál is, tudod gondolj rózsára, vagy csak a babádra ahogy megszületik és engedd el a szorongásaidat!!!

Navi, nyugi az első időszakban én is mindig bealudtam, a Te szervezetednek is át kell állnia, és hamarosan egymásra fogtok hangolódni. Mondjuk ma tök happy vagyok a fent leírtak miatt, én már aludtam 4 órát és hihetetlen mennyire hálás érte a testem. :-D
Amikor tudsz pihizz, én pl sajna nem tudok napközben aludni, pörgök és rohangálok… majd kidőlök. :-D
Az pedig, h nem vagy 100%-os butaság, Zorkának, Te vagy a mindene, Ők nem százalékban mérnek!!! Hál istennek!!! :-D :-D
A hízáshoz pedig gratula, kell ennél több, na igen mondjuk egy kis alvás, DE azért ne legyünk már telhetetlenek! :-D puszii

Kankalin: nagyon szép Anna Sára, gratulálunk hozzá, és ezennel lestipistopizom Boldinak ha nem bánod…

Kép

Kép
vikoo
 
 


És az egyik kedvencem...
(a blogomba a többit is megleshetitek... )

Kép

Kép

Kép
vikoo
 
 


sziasztok!

NST ismét tökéletes lett, 10 pont. Előtte leküldtem Gergőnek egy szelet csokit aminek annyira örült, hogy végig ugrabugrálta a vizsgálatot. Azt se tudtam, hogy mikor nyomogassam a mozgást jelző gombot, mert tényleg nem volt megállása.
Ami jó volt, hogy egy nagyon kedves közlékeny szülésznő csinálta a vizsgálatot, így kifaggattam néhány dologról. Megkérdeztem tőle, hogy tényleg igaz-e , hogy a második gyerkőc hamarabb szokott világra jönni az elsőnél és megerősítette ezt. Azt mondta, hogy a vajúdási idő kb a fele szokott lenni az elsőhöz képest, viszont az is igaz, hogy a fájások intenzívebbek és erősebbek. Aztán arra is rákérdeztem, hogy ha én pontosan tudom, hogy Gergő csak a menstruációs ciklusom első felében foganhatott, akkor mennyi az esély a túlhordásra. Erre azt mondta, hogy ha tényleg így van, akkor minden bizonnyal a héten meg fog születni, nagy valószínűséggel a kiírt naphoz nagyon közel. Úgy fogalmazott, hogy ezen állás szerint Gergő lesz az a "pontos gyerek". Ettől úgy feldobódtam, hogy elszállt minden rosszkedvem! Végre egy szakértő is megerősítette ugyanazt amit én gondoltam!!!!!!! Rákérdeztem azért a túlhordásra is, megtudtam, hogy 10 napot engednek itt Győrben. Ez főleg azoknál szokott előfordulni, akiknek hosszabb a menstruációs ciklusuk vagy később van PÉ-ük. (Hát ez egyik sem igaz rám.)

Visszaolvasni most nem tudok, elnézést, hogy nem reagálok, de Bence nem hajlandó aludni és itt ugrál mellettem, hogy játsszunk...
Majd talán este sikerül olvasnom is.
Puszi!!!!!!!!!!!!!!4

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok Kismamamák,
szeretnék pár babaholmit ajánlani Nektek,
főleg lányruhák, de van babakocsi, autósülés is.
Budapesten lakom, átvétel csak személyesen
(rugalmas vagyok budai helyszínekben :))
Köszönöm előre is
bogyó
http://gallery.me.com/politebudapest
bogyogyorgyi
 
 


helló lányok!
Na, megjöttünk a kórházból. Megnézett a genetikus doki is, és mindent rendben talált. Azt mondta, hogy tényleg nem nagy a feje, de arányos, és a súlyához képest, meg a has körtérfogathoz képest rendben van. huhh. Kicsit hosszú lábú, de én is az vagyok,:)
10-től 14 óráig vártunk ere a pár mondatra, de megérte, gyorsan le is pihizek, mert nem aludtam egész éjszaka az idegesség miatt...
Csajok!
Ha császár lesz, és holnap bent tartanak, akkor is ugyanaz a motyó érvényes, mint, ha beindult volna a szülés?
Kell valamit még bepakolnom a táskába?

Vikoo! Gyönyörűséges képet dobtál föl:) imádnivalóóóóóóóóó

A többit majd később, most alszom egyet.
pussz


Kép
ebba
 
 


Sziasztok Csajok!


Eclipse, igaza van a csajoknak, gyere és mesélj, és nyafogj, és mindenki tegyen így, azért vagyunk, h. meghallgassuk egymást, és tanácsot adjunk, és támogassuk egymást!!!!!
Én is bénának érzem magam....Meg szerintem mindenkinél vannak pillantok!

Eta, szuper, h. jöttél, azonnal képet kérünk Gizuról, és mesélj!!!!!!!!!!!
Tényleg, hogy hívjátok?Zita v. Gizu?

Vivi, a böfi nekem is hatalmas mumus!!!!!!!!!

Tatajana, akkor jó munkát!Jól jön azért az a kis plusz pénz, de azért ne erőltesd meg magad!!!

Ebba, megértelek, de ahogy a csajok is írták, ne idegeskedj!!!Ne,m lesz semmi baj, és nemsokára a kezedben lesz a gyönyörűséges.De én esküszöm, nem értem a dokikat!!!
Most olvasom, h. minden ok, bár ezt eddig is tudtam:)
Pihengess akkor most már!!!

Sophie, hogy telik a nap?Remélem nálatok is sütött a napocska!!!Én is úgy avgyok anyukámmal, ahogy te, és olyan jó, h. itt van, de jövő héten már nem lesz.Anyósom egy utcára lakik tőlünk, anya 20km-re, ami nem nagy távolság, de nem tud úgy jönni sajnos.

Henne, szuper, h. nálatok is minden ok!!!

Navi, én is bealszom az éjszakai etetés alatt, és Luca bent marad velünk az ágyban, aztán még Andris is azt mondja, h. ne szoktassam rá....
Gyere nyugodtan negatívkodni,ahogy Eclipsnek is írtuk, ezért is vagyunk egymásnak:)
Meg egyébként is nem olyan egyszerű....

Berni, örülök, h. ok veletek minden!A méret miatt ne izgulj!!!

Lucuzs, annyit, de annyit gondoltam Rátok!!!!!!!!!!!!!!!!!Én érzem, h.nem kell befeküdnöd a kórházba, Balázs tudni fogja mi a dolga, és azért mentek majd csak a kórházba, h. a világra jöjjön!!!!Illetve mindenképp azért mentek:)De érted, h. mit akartam mondani.... :)

Kankalin, Anna baba gyönyörű szép, formás kiscsaj!!!


Vikoo, Boldi gyönyörű!Imádom olvasni, amiket írsz!!!!!!!!!!!!Mindig felvidítasz, mondjuk nem vagyok szomorú, nagyon boldogságos vagyok, de mosolyt csalsz az arcomra!!!!

Csillag, szuper, h. minden ok, és remélem a próféta szól majd a szülésznőből!Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!

Csajok, nekem olyan gondom van, h. Lucababa kb. 1 órán keresztül eszik, nem bírom levenni a ciciről, és sokszor már fáj, plusz rengeteg idő elmegy vele...Eszik, böfi, aztán újra kéri...Én nem tudom, mit csináljak már ezzel a dologgal!

Megyek, mert képeket válogatok a dédiknek:)

Millió puszi csajok!!!!!!!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Néhány friss kép Lucababáról Kép Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Ebba,
én is meg akarlak nyugtatni, de látom már a doki megnyugtatott!!
Nekem okt. 22-én, 2 nappal a szülés előtt szintén 88mm volt a BPD a 4D genezisben, de a szonográfus nem találta kivetnivalónak, és aztán 34 cm-es fejkörfogattal született Molli, és láttátok hogy szép arányos! :D

Vivi, Vikoo,
van itt is minden nálunk... szóval úgy néz ki, hogy Mollika tényleg, igazán hasfájós lesz... :cry: :cry: tegnap 24-ből 21 órát üvöltött.
Rettenet volt. Apa reikizte a pociját, attól 10 percekre csend lett, aztán folytatta. Ma elkezdtem adni neki az Infacol cseppeket, de horror ára van :shock: :shock:
Ma egy kicsikét jobb, mert a mellkasomom tud pihenni, de tegnap az sem használt.

Plusz jobb oldalon a könnycsatornája szűkebb, masszírozgatnom kell finoman meg kamillázni mert csipásodik, ezt mondta a doki.
Emiatt az orra is váladékos, mert a kettő egyben van ugyebár, és szopinál igen néha nálunk is jön tej, orrváladékkal keverve, jól néz ki...

Baleset:
Olyat alkotott a kicsi lányom, hogy amikor már lent volt róla a pelus, és tele volt egyébként, szamba iskolába illő csípő mozdulattal kitekerte magát, és kilőtte a kakit, hova, a kiságy FEJVÉDŐJÉRE sugárban!
Az ágyneműje nem is lett olyan, csak a fejvédő, az tigriscsíkos :lol: :lol: :lol: Ettől viszont legalább röhögtem egy jót :lol: :lol: jelezte, hogy ő inkább nézelődni szeretne!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Hallihóóó!

na hosszú harc után végre leülhetek!!!

gyorsan reagálok, aztán ha marad az alvó pozíció akkor..................

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok csajok!!! :D

Gratula a kiköltözött pocaklakókhoz!!!! Annyira helyesek!!!!!
És láttam, már folyik a párosítás is :lol: :lol:

A többieknek pedig hajrá!!!!


Hát küzdök ám rendesen az új szituban. Időnként vergődök, mint a partra vetett hal ......

Többek között az etetéssel is. Dorka, én folyamatosan macerálom, hogy ne aludjon be szopi alatt. Hallgatom, hogy nyel-e. Ha nem nyel, akkor ujjacskám be (így tudod a vákumot kicuppantani), bimbó kiszabadít, és irány a függőleges!!! Büfi, és utána próbálom ismét felébreszteni - mert hogy jókat alszik a karomban - egy újabb menetre. Ha ezt nem teszem meg, vagy nem sikerül, akkor óránként enni akar. A bimbóim totál ki vannak egyébként :? Pedig próbálom én a szájába tuszkolni az udvart is maximálisan, mégis.....Adél bimbóvédővel pedig egyáltalán nem tud enni. Szóval hűtöm, krémezem, próbálkozom, és időnként szenvedek, hogy ennyire béna vagyok ebben a szoptatásban.

Ebba - tök jó, hogy minden rendben. Szerintem csomag ugyanaz, nem emlékszem, hogy plusz dolog kellene. És tök jó, hogy minden ok!!!!!

Lucuzs - nyugi, péntekig Boldi biztos költözni fog :wink:

Kaksi - én egészen konkrétan a markomba kaptam egy adagot :lol: Mondtam, hogy bazi nagy szerencsémnek kell lenni ezután!

Gyarapodás - az első héten problémák voltak. Adél csak fogyott, fogyott. Picit sárga volt, ebből kifolyólag aluszékony, amiért meg ritkán kelt, kevesebbszer evett, nem hízott. Aztán kiderült, hogy a bimbóvédő a ludas a dologban. Kelteni kellett 2-3 óránként, a bimbóvédőt le kellett tennem, azóta szépen eszik, és ma este megmérjük, de szerintem érzésre is gyarapodik.

Nav - én minden nap bóbiskolok délután egy kicsit, amikor Ati csendes pihen. Adél egyelőre ritkábban eszik éjszaka, kopp-kopp-kopp.

Most mennem kell, majd jövök még.

mikegirl
 
 


Helló Csajok!!

Bár azt ígértem, hogy jövök bővebben, meg kell szegnem a szavamat :oops: :wink:

Csabi mindjárt itthon van, én meg most csinálom csak az ebédet :oops: :D ...Meg ne kérdezzétek mit csináltam ma..... :D

A babák gyönyörűek egyszerűen....Az egyben lévőknek kitartást, Anyukáknak nyugodt nappalokat és éjszakákat:wink:

Holnap jövök...

Ja és már csak 3-ast kell aludnom.... :wink:

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Jajj, nem mondom, h. örülök annak, h. ti is néha nehezen viselitek, de legalább tudom, h. nem vagyok egyedül! :roll:
Most is itt van a kezemben, úh. kb. 1 óra lesz, mire ezt megírom :D
Szóval ez a hasfájás kb. meddig tart, nem tudjátok? Csak mert a védőnő szerint ez még nem az a fájás, ami kb. 1 hónapos korban kezdődik... :shock: és eltart 3-4 hónapig. Bár azt hiszem, most csak anya-hiányban szenvedünk, mert most csend van!

Eclipse, most hozatok apával Infacolt, lehet kiakad az ára miatt :shock: Sajnálom, h. Molli is görcsöl... ez tényleg nagyon szar, de talán ha már a kis bélrendszerük megszokja a tejcit jobb lesz?!
Kaki sugárban dettó :lol: csak nekem a ruhámra+szőnyegre, de mintha csak én írtam volna!

Ebba, de jó, h. végül minden okés! Most már megnyugodhasz!!! :wink:

Berni, picit élvezd még a várandósságot! :lol:

Lucuzs, küldöm a szülésindító sugarakat! :arrow: :arrow: :arrow: ((((((((((((((((((((((((((((((((((O)))))))))))))))))))))))))))))))))

Kankalin, gyönyörű Anna Sára!!! :D

Vikoo, irigy-irigy a 4 óráért, de legyen igazad és gyorsan hangolódjunk egymásra mi is!

Dorka, vonalzóink :lol:
Luca baba édes! :D

Na megjött apa, átvette kicsi Zót :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok!

Érkezem én is, olvastalak titeket ma, de írni nem volt időm.

Lucuzs
Jajj, nagyon drukkolok, hogy Balázs kibújjon és ne kelljen befeküdnöd!

Vivi
Büfi :D ez ari volt :) de majd belejönnek a babók :)
Nekem az egyik emlékezetes esemény, amikor Marci önállóan ette a sütőtök pürét :D Kb. 2 napig azt takarítottam mindenhonnan :)

Tatjana
Tök jó, hogy van egy kis meló, az legalább lefoglal :)

Ebba
Nahát ez a doki basszus, nem tudom mi a fenét kell ijesztgetni :(
Anyós... na, hát én inkább megoldottam egyedül a dolgot... hazamentünk a kórházból és akkor másnap már anyós is ment haza. Amúgy sokmindenkinek megnyugtató, ha van segítség. Azt mondják, segítenek főzni, mosni, takarítani :)


Sophie
Hááát ha addig mindenki be nem előz :D Itt már nem lehet tudni :)
Amúgy Zs. azt mondta, h ha nem szülünk, akkor elvileg hétfőn/kedden befektet :? na, ehhez aztán semmi kedvem, gondolhatod!
Anyós... grr... nálunk utalgat, h jönne... dehát... :oops: :roll:

Henne
Tök jó, hogy neked is megvan már az időpont :) nembaj, ha semmihez nincs kedved, inkább pihenj, amig van rá lehetőséged!!!! :)

Navi
Szerintem a éjszakai etetések alatt majdnem mindenki bealszik :D Én is igy voltam! Egy ideig keltem Marcihoz rendületlenül, majd feladtam, magam mellé vettem az ágyba, ő szopizott, aztán meg aludtunk reggelig a következő szopiig :)

Kankalin
Jó, hogy jöttél! Nagyon szép baba Anna!

Viko
Édes Boldi baba a képen! :)
néztem a blogodban is ám!

Csillag
Hajrá, hajrá! Örülök, hogy jó kedved van! Reméljük Gergő tényleg olyan pontos baba lesz!!!!

Dorka
Valószínűleg Luca konfort szopizik! Nálunk is volt ilyen Marcival, egy idő után megelégeltem és amikor már jól lakott, levettem a ciciről, és kapott cumit. Egyébként nagyon cuki a kiscsaj!!! :)

Eclipse
Biztos, hogy hasfájós Molli? Múltkor is pont frontkor volt ilyen napotok/éjszakátok. Egyébként próbáljátok masszirozni finoman a pocakját, lehet is érezni a kis pocakjukban a fránya levegő buborékokat, amik bántják a pici pocakot.
Vagy nem ettél esetleg olyasmit?

Rólunk még gyorsan:
tegnap voltak rendszeres 20-15-10-8 percs fájásaim, aztán éjfélkor abbamaadtak. mielőtt elaludtam és mentem pisilni találkoztam a nyákdugóm egyik részével, ma a másikkal, úgyhogy én már ezt biztatónak veszem :D reménykedem :D
Holnap ismét ctg meg doki...

megyek mert Marci már nem tolerálja, h itt ülök a gép előtt...
persze, mert ő akar youtube-ozni :twisted:

szisszka
 
 


Hajrá lányok!!!!!

Nagyon szorítok!!!!! :wink: :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Na, csajok, még egy kicsit benéztem, olyan jót aludtam délután :) végre nem idegeskedtem:)

szisszka! Ez érdekes:) Hajrá hajrá!!!!!!!!

Dorka, azért vigyázz a cicidre, mert ha kisebesedik, felázik, akkor az nagyon sokára gyógyul, és kénytelen leszel pohárból, vagy üvegből etetni.

ha engem is befektetnek, akkor majd Zsófin keresztül értekezünk. És, akkor kb hétfőn jövök újra.
Jók legyetek csajok!!!

puszi


Kép
ebba
 
 


Jó reggelt Lányok,

Szisszka,
ez anyukámnak is feltűnt! Lehet egy baba frontérzékeny ? :shock:
:shock: Ezt tuti a nagymamáktól örökölhette!

A pocimasszír megy ezerrel, láthatóan élvezi, és hol több, hol kevesebb nyugvást hoz. Meg a reiki apától.

Navared,
az Infacollal kapcsolatban, egy üveg 1600 Ft, ami nem drága, azonban az 50ml-es üveg baromi hamar el fog fogyni úgy, hogy minden etetés előtt kell adni a gyereknek! Az napi 8-10 szopi, annyiszor! :shock: Így értettem, hogy fajlagosan drága!

Probléma1:
Mollika nap közben nem hajlandó megmaradni a kiságyában. Kézbe kell venni, ha leteszem, ordít, ha elalszik és úgy teszem le, akkor 5 perc múlva felébred, és úgy ordít. De az éjszaka nyugis volt most.
De muszáj mosnom, vasalnom stb és úgy nem lehet hogy Mollika kézben van.
Ötlet?

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Tegnap végre hazajöttünk.
Panki Manki jól van,bár egy kicsit sárga még.....
Császár után simán szültem,szüléstörténetet majd csak akkor ha már mindenki túl van rajta.......

Aki eddig szült annak Tiszta szívből gratulálok,pocakosoknak meg kitartást!!!

Puszi

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


jajj lányok! már egy órája írom a hsz-t, és most minden lefagyott... vagyis az előzőleg nyitott babanetem, ahol a hsz-t írtam! marha pipa vagyok, ha elszáll, nem tudom, hogy fogom-e pótolni, mert lassan megyünk le a boltba!

de addig is előljáróban! minden baba csodaszép! olyan jó, hogy már tudtok hozni képeket a picikéitekről!

bízom benne, hogy megjavul a másik ablakom, nem tudom, hogy mi lehet... ott már majdnem mindenre írtam!

sophie27
 
 


Jó reggelt!

Senki nem szült meg az éjszaka?

Kép Kép Kép

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Sziasztok!

Nem tudom, h a front okozta-e vagy a pocakja, de tegnap Barni csak kézben volt hajlandó elaludni és ráadásul csak nálam. Szegény Apa kicsit meg is sértődött... :( :? :roll:

Eclipse
Kérlek szépen, ha megfejted a nagy titkot, akkor oszd meg velem is! Én is pont ezen agyalok. Tegnap délután míg itthon volt a párom addig sikerült mosni, mert én berakodtam Ő kiteregetett, de vasalni is kellene, mert hegyekbe áll a vasalandó, és lassan nincs alkalmas böfipelus!
(Kismamik: szerintem ne csak 1garnitúra ruhapelust szerezzetek be.)

Dorka
Nagyon szép kiscsajotok van! :) :) :)
Mi meg úgy jártunk, h pont emiatt adtam neki cumit, mert az első héten csak cicin aludt el és kezdett fájni. De mióta cumija van. azóta nagyon agresszíven szívogatja a mellbimbómat. (Úgy forgatja a fejét, h még a szájába van... :roll: és az nem túl jó...)

Ebba
Örülök, h minden rendben!

Sziszka
Hűűű!!!! Akkor megy a drukk, h induljon el! :) :) :)
Szegény, jól megjártátok a sütötökkel... :D :D :D Más babakajával is játszott Marci? (Mondjuk azt észrevettem másoknál, h a babák azt szeretik dobálni, ami biztos nyomot hagy és takarítani is nehéz...)

Vikoo
De édes Boldi baba! :) Nagyon szép kis pofija van! :)

Mikegirl
Mi is így voltunk az elején! Keltegetni kellett. Kitartást! A sok tejcsitől múlik a sárgaság, és egyre jobb lesz!
Nekem a kórházi napokon kellett a bimbóvédő, mert nem állt kifelé a mellbimbóm, és csak így tudta bevenni. De az a pár nap bimbóvédővel szopi elég volt, h annyira kihozza, h itthon már nem is kellett! (Azóta fejlődik Barni is rendesen.)

Navi
Én is ezt a 3-4hónapot tudtam, amit a védőnő mondott....
Nálunk úgy nézett ki, h eleinte nem volt semmi gond, evett aludt. (De főleg aludt, mert nagyon besárgult és aluszékony volt.) Aztán a 2-3.hét körül kezdődött valami pocakfájásos dolog, de az infacoltól elmúlt. Kb. 1-2 napig adtam csak neki folyamatosan, aztán leálltam és nem volt gond.
Azóta vissza-visszatér a pocakfájás. Szerencsére nem állandóan kell az infacol.

Csatlakozom azokhoz akiket már a lekakiltak.... :roll: :roll: :roll: Nyitom a pelust, és törlöm a popsiját... hatalmas puki és jön vele minden... a pulcsim, a gatyám is meg lett tisztelve.
(Erre a Párom: "Biztos nem tetszett neki a ruhád..!" :? :? :? )

Kismamik:
Várjuk a babahíreket! :D :) :)
Mindenkinek megy a drukkk!!!!!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Sziasztok!

Olvaslak titeket, d e időnként lemaradok.....

nagyon drukkolok, hogy mindennkinek meghozza ez a fronta babát!!!! Hamarosan mindenki túl lesz rajta ;-)

Eclipse: látom hasfájás a téma.... Hát tegnap volt nálunk a védőnéni és nekünk is az infacolt ajánlotta, este adtunk is neki és mintha jobb lett volna. Nem tekergett szopi után. aztán éjjel adtunk mégegyszer, d e nem adunk minden szopinál. azt mondta a védőnéni, hogy elég csak a kritikus napszaknál (nekünk éjjel) adni. De már azóta 2-3X szopizott és tök nyugodtan alszik :-)

Hát kakis témához én is csatlakoznénk: Patrikom mindne pelusba alkot, d e nem ritka eset hogy pelusozásnál még a pelenkázóra is kerül...(pisi mindig) szóval tegnap legalább 10 percig nem tudtam bepelusozni mert ahányszor felemeltem lábikóit hogy alátegyem az uj pelust, mindg alkotott.... :-D volt hogy a tenyerembe :-) A férjemmel percekig csak röhögtünk,a gyerek meg már üvöltött :-D De legalább tudom hogy eleget eszik :-D
Ma reggel meg eléggé elhuztuk a peluscserét mert reggel bealudt így mikor kibontottam nagyon meglepődtem, hogy mennyi férta pelusba: le is mértem ;-) 30 dkg volt a pelus és akkor csomag lett hogy összehajtani sem tudtam már és nem fért a kezembe :-D

Tegnap este én meg a nagyobb miatt idegeskedek... :-( annyira várta a Patrikot és meséltem miket mondott, hogy szereti, hogy féltette stb erre tegnap este azt mondta: hogy nem akar bántani, meg szereti Patrikot, d e jobb volt mig nem voltam terhes és nem volt, mert most nincs időm rá, és este sem mászok fela galriágyába ;-( kértem tőle még egy kis türelmet, d e lépnem kell, több időt kell szentelnem neki, mert látom fogytána türelme és nem érzi hogy szeretem.
És ő már nagy fiu. nem is tudom hogy a többeik hogy oldják meg ahol
a pici mellett kicsi van.....


Fényképek: annyira gyönyörűek és édesek a babák!

Pocakosok: kérünk utolsó pocifotot ha még van rá erőtök! puszi mindnekinek

rabbe78
 
 


Ebba: örülök, hogy Jankánál nincs semmi probléma, jó hogy a dokik így az utolsó pillanatban kitalálnak mindig valamit...

Zsófi: Jani a lakásunktól 3 km-re dolgozik az Ibidenben, mint minőségellenőr. A probléma csak az volt, hogy a 3 hónap próbaidő pont tegnap telt le és a japánok mindenkit kirúgnak, aki elmegy táppénzre, meg hasonló dolgokra. Ezért izgultunk. De tegnap lebeszélte a csoportvezetőjével, ha jön a baba, kap kilépőt, meg még az 5 nap apaszabit is megkapja (igaz, csak akkor amikor ők kiadják :? ).

Henne: köszi, már el is kezdtem a munkát, csak már nem tudok olyan sokáig itt a gép előtt ülni.... Akkor a jövőhét szerda a Te nagy napod? :)

Vivi: Barni nagyon kis cuki :)
Szülők: nálunk úgy lett megbeszélve, hogy ha kislány, akkor anyu marad 1 hétig, ha fiú, akkor anyós. Anyuval semmi probléma, mert hasonló felfogású, mint a te anyukád és a Zsófié, meg tudom nagyon jól, hogy ő tényleg segítség lesz, mert a házimunkát tuti kiveszi a kezemből az elején. Viszont anyós.... nincs vele nagyon problémám, de baromira nem leszek vele kisegítve, max. a főzésben, mert ő nem vasal, nem takarít, ő csak babázni akar (azt meg én szeretnék még az elején), szóval nem egyszerű, viszont megbántani sem lehet, úgyhogy kénytelen leszek elviselni 1 hétig :(

Dorka: olyan édesek vagytok a képen :) Irigy vagyok, már én is szeretnék ilyet :)

Gyancsi: lehet, hogy írtad, de elkerülte a figyelmemet... Mikor kell befeküdnöd? Csütörtökön vagy pénteken? És pénteken mikor lesz a császár?

Szisszka: akkor már nálad biztosan lesz valami egy pár napon belül.... Mesélj majd, hogy mit mondtak a ctg-n.

Eclipse: lehet, hogy butaság, amit írok, a tapasztalt anyukák biztosan jobb megoldást tudnának javasolni... de nem lehet, hogy felkötöd hordozóba addig, amíg elvégzed a házimunkát?

Az én tegnapi napom nagyon gáz volt. Egész nap hányinger (az sajna még ma is megmaradt), fájt a forgóm, a pocim alja. Nagyon nem éreztem jól magam és amikor lepihentem egy kicsit, rögtön bealudtam. Éjszaka pedig azt álmodtam, hogy ma reggel el fog menni a nyákdugó és estére meg fogok szülni :) Na ez szerintem nem így lesz, mert ma már jobban vagyok. Egyedüli nagy problémám, hogy 2 napja nem tudtam menni wc-re rendesen:(, lehet ezért voltam tegnap olyan rosszul.
Mára nem terveztem semmi extrát, csak a meló és közte pihi :)

Gyönyörűek a babafotók, olyan jó nézegetni őket :)

Szép napot! Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Jó reggelt lányok!

Hírem van!!!!!!!!Újra Sopron felett keringett a gólya!!!!

Lucuzs ezt írta:Ma reggel 5:44-kor megszületett Balázs,4500g-mal és 54cm-vel!Nagyon jól vagyunk mindketten! :D puszi Lucus

Sok-sok boldogságot,erőt,egészséget és sok-sok tejcit kívánok nekik is és mihamarabb várjuk őket vissza!!!!
Gratulálok!!!!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Helló Csajok!!!!

Már csak 2-t kell aludnom :D ( minden reggel így kelek, hogy első gondolatom,hogy hányat kell még aludni :D )

Wivi-Barni egy kis tünemény :D

Lányok itt minden baba meseszép komolyan mondom :D Minden nap rakhattok fel képeket, mert nincs az a mennyiség amit ne szivesen nézegetnék :D

Kriszta-Gratula a diplomádhoz, nagyon vagány egy csaj vagy :D ( na meg okos is)

Annyira jókat röhögök a büfis, kakis, pisis sztorikon :D

Eclipse-Erre a problémára tökéletes a KENDŐ :D Kösd magadra Molli babát és akkor a dolgaidat is tudod közben csinálni :wink:

Annyira jó, hogy leírjátok a nehézségeket is, úgy utálom az olyan embereket akik mindig csak a szépet, meg a jót, mert olyan nincsen, szerintem az nem őszinte és nem csak azért vagyunk itt egymásnak, hogy a jó dolgokat halljuk hanem , hogy a nehézségekben is segítsünk, úgyhogy nyugodtan írjátok minden nyűgötöket, én is tuti fogom, mert már így is sokszor segítettetek, egy pár jó szóval , jó tanáccsal, hogy az ember érzi, hogy nem ő az egyetlen a világon aki ezzel küzd....Úgyhogy hajráááá :D (Olyan jó kis csapatunk van szerintem :oops: :wink: )

Tatjana -Holnapi Uh-hoz egy nagy kalappal!! :wink: Jó is az a kis plusz munka, de azért ne erőltesd nagyon meg magadat :wink: Holnap délután kell befeküdnöm és pénteken reggel ( sajnos a pontos időpontot még nem tudom) fognak megcsaszizni :wink:

ETA-Én annyira várom már a képeket Gizuról :D :D

Kankalin-Ez a lány egy Tündér :D

Ebba-Örülök, hogy pihengettél és főleg, hogy megnyugtattak :wink: Most már nyugodtan készülhetsz a szülésre.... :wink:

Csillag-Akkor mi kinevezzük a mi szülős napunknak a 12-ét :D

Henne-Mi tökre egy cipőben járunk akkor a csaszit illetően :wink: Te is számolod a napokat gondolom...... :wink:

Lucuzs-MOst olvasom!!!!Gratulálunk Balázshoz, nagyon nagyon sok boldogságot nektek ehez a nem mindennapi méretekkel rendelkező fiatalemberhez!!!!!!! :D :D :D

Sophie-Anyós téma nálunk is meredek.....Jön hozzád segíteni ha meg lesz a pici???Én még mindig nem döntöttem el, hogy mit fogok neki mondani..... :roll: De tök ugyanazokat érzem vele kapcsolatban, mint te, hogy sok egész napra...Csak innen nem tudom haza küldeni a nap végén, ez a gond :D :D :D

Dorka- Örülök, hogy jól vagytok!!Csodaszép kis család vagytok így hárman :D Szerintem nem eszik ám egy órán keresztül Luca csak jól érzi magát a ciciden :D Hú nem is tudom hol olvastam, hogy az első 20-30 percben ( ha jól emlékszem) szívja ki a lényeget, utána már csak csócsálgat :D Na de majd jönnek a tapasztalt Anyuk és megmondják, hogy tényleg így van-e :wink:

Navi-Mi volt tegnap, jöttek a vendégek??Sajnálom a rossz éjszakát, remélem a mostani jobb volt! :roll:

Aranyoska-Nagyon sokat gondolok rátok :wink: KÉPEKET!!!

Vikoo-Megkukkoltam a kis "mini terroristádat" a blogpdban is, annyira édes, úgy szeretem a stílusodat, ahogy írod a blogodat és a hozzászólásaidat :D

Hayniii-Gondolok rátok!!!!

Vaya-Csak nem szülsz????

Berni-Szép méretekkel rendelkezik nálatok is akkor a fiatalÚR :D Megértem a türelmetlenségedet :D

Telokin-Holnapi napi Uh-hoz drukk hegyek....Azért másfél hónap az tényleg nem most volt :shock: ...Nekem is meg vannak a Suttogó könyvek.....Majd meglátjuk mennyire tudom alkalmazni :D

MikeGirl-Sajnálom a szopi mizériát, úgy látszik ez nálad nagy mumus, de remélem napról napra ügyesebbek lesztek :wink:

Szisszka-Drukkolok, hogy ne várja meg Dani a hétfőt/keddet :wink: Bár ha már összetalálkoztál a nyákdugóddal akkor nincs sok esély, hogy addig kihúzod, jujj de izgi :D :D :D

Kinga-De jó, hogy jöttél :D Örülök, hogy otthon vagytok, képeket kérünk a kis csajról :D

Akrával mi lehet?????Tuti, hogy már szült szerintem :D

Rabbe-Sajnálom ami nagy fiaddal van, de szerintem csak idő kérdése, hogy megszokja a picit teljesen....Biztos neki is nagy trauma, hogy eddig csak Ő volt és most valaki átvette a helyét....Amikor Anyu engem hazahozott a kórházból akkor a nővérem is örült, hogy jaj de jó...Aztán azért 2 nap múlva megkérdezte, hogy jó, hogy ott vagyok, de mikor visznek el végre :D :D Az biztos, hogy éreztetned kell vele, hogy nem azért nem tudsz annyi időt vele lenni, mert nem akarsz vagy , mert nem szereted, hanem azért mert a kisbaba annyira picike, hogy semmit sem tud nélküled csinálni, neked kell mindenben segíteni neki....Lehet ha elmondod neki, hogy amikor ő volt ilyen pici akkor vele is ugyanennyit kellett foglalkozni, mert nem volt olyan ügyes és önálló , mint most....Hátha még büszke is lesz magára, hogy neki már nincs annyi segítségre szüksége, mint a picinek, mert ő már egy okos nagy fiú.... :D De ez csak egy ötlet......nem akarok okoskodni, remélem nem veszed annak ( főleg , hogy MÉG gyerekem sincs :D )

Na Lányok lépek, mert még főzök, meg mosok, meg takarítok, Müllerbe kéne mennem...... :wink: Holnap délután pedig irány a kórház :D

Minden kismamának nagyon könnyű szülést, kezdő Anyukának nyugodt éjszakákat és csodaszép nappalokat a Picikkel....Mindenki nagyon vigyázzon magára....Holnap még bekukkantok egy kicsit szerintem :wink:

Puszi:
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Lucuzs!!!!!!!!!!!!!Tiszta szívemből gratulálok Balázs babához!!!



Aranyoska köszi a híreket!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Bocsi mindenkinek, h megint „csak” Eclipse problémájára írok, de kb, mintha az én soraimat olvasnám. Mi megállapítottuk, h a kiságyát vmi mágneses tér veszi körül, ami konkrétan taszítja Boldit. Szóval, ha azt akarom, h nyugodtan aludjon, akkor nem teszem bele, persze próbálkozni szoktam, de csak olyankor mikor igazán nyugodt és higgadt vagyok.
Apropó, türelem, na Lányok, biztos a fáradság miatt, de néha mikor hosszú percekig túrja a bimbim mire rákap, muszáj vagyok letenni és 3 nagy levegőt venni, h megnyugodjak, mert azt már észrevettem, h minél jobban húzom fel magam Ő annál jobban hergeli bele magát.

Eclipse: végtelen sok türelmet és nyugalmat küldök Nektek! Molli pocija, vagy a frontok már nem sokáig maradnak. Lassan csak jobb lehet!!! Reméljük!!!

Ami szintén nagyon fura, h soha nem ébredünk nézelődve, meg gügyögve, mindig dünnyög, aztán sír. Ugye ez fog még változni? Olyan jó lenne nyugodtan magamhoz térni és egy vigyorgó babát látni.

A tegnapi 4 órás alvást, jól az eszembe vésem, szerintem jó darabig nem lesz ilyen. Ma is kétszer keltünk szopizni éjfél előtt. Azt sem tudtam mi van… :-(


Fúúú, Lucus GRATULA!!!!!!!!! Várunk Titeket haza, majd a gép elé!!! Pusszi

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok!

Most van egy pici szünetem, Ati apával elment motorozni, reméljük tudok egy kicsit tovább maradni....

Ma lustizhattam, mert utolsó hajnali szopi 4-kor volt, aztán Adélka húzta a lóbőrt vagy 4 óra hosszan. Úgy tűnik ez a 4-es varázslatos szám, mert ilyen hosszú alvás egyben már pihentetőnek számít.
Vagyis reggel még annak éreztem, most már nem......

Adélkával a többszöri nekifutásra történő szopikkal küzdünk (képtelen vagyok ébren tartani, hogy eleget egyen: hát-nyak és fül simi, karkörzés, állcirógatás, büfi szünet - tud még valaki valamit?), időnként befigyel hasfájás is - egészen konkrétan büfi kínlódás.

Viszont szörnyűséges, ahogy Ati viselkedik. Ma reggel már sírtam is miatta. Minősíthetetlenül viselkedik :cry: :cry: :cry: :cry:

Mennem kell, büfikinlódás van, már vagy negyedjére, mióta ideültem. Majd talán később.....

Puszi mindenkinek!!!!

mikegirl
 
 


Luczus: Hatalmas gratula! De szép nagyra növesztetted a kisn legényt!! Sok boldogságot, egészséget rengeteg tejcsit és pihenést kívánok!!!


Gyancsi: nagyon köszönöm a szép szavakat-nemcsak könnyem potyogott egyszerüen már zokogtam, ugy a szivemhez szóltál!!! Nagyon ari vagy, jól látod a helyzetet, én is erre jutottam, sokat mesélek neki, hogy milyen volt amikor ő pici volt.... remélem hamarosan változika helyzet.... tudom hogy szereti, és megis érti hogy tehetetlen a kicsi nélkülünk, d e gondolom rosszul esik neki hogy kevesebb figyelem jut neki.... talán a közös fektetés hiányzik nekia legjobban(felmásszak mellé és várjam meg mig ellaszik) de sajnos azt még szerintem pár hétig nem tudom ,kivitzelezni.
Mosta nappaliban alszom(kihuztuk az űgyat) azon gondolkodtam hogy akkor Ádi is mellém fér akicsi meg mózesben. lehet hogy ez lesz. (most a kicsi mozesben volt d e az ágyban mellettem....

rabbe78
 
 


Lucuzs!
hehehe a doki szavára így kell fittyet hányni!
Már most a kedvencem a kis Jövevény!!! ISTEN HOZTA!
Csajok!

Csak átfutottam az írásokat, de megakadt a szemem azon hogy tegnap ilyen sokan bőgték végig a napot!
Gizu is ezt csinálta! Délelőtt minden ok volt, aztán délután egyszer csak hopp, hiába a szopi a böfi meg a buki, 5 percet feküdt aztán üvöltés!!!!! ez ment 2-11 ig!

Nekem a fürdetés nem megy!
Vagyis hogy az sem!
Ti hogy csináljátok?

Dorka:
mi gizunak hívjuk, de persze a kiscsillag meg a kismanó is elég gyakori....És tegnap tök ugyanazt csinálta amit Te Lucáról írtál.....

Tatjana:
Nenm tudom emléxel -e mikor az anyagi gondokról írtál, hogy két hónapig nem jön táppénz... Hát ezért a melóért valószínű többet kapsz nem???? :lol:

Sophie:
A Katalin, úgy néz ki ahogy leírtad de ha jól emlékszem a fiát Ádámnak hívják: )
Hogy vagy???

hmmm
ancsa neked már ezek szerint tuti a császár?

Ebba:
Olyan aranyos vagy! ne aggódj! de látom hogy megnyugtatott a doki!
Gyönyörű babád lesz!

Képekkel jövök csak nem tudom apa hova dugta a gépet: ))))
Sztori majd ha mindenki megszült ok?????

Na megyek etetni nehogy megint túlaludjon!

Puszi! Ha minden jobban megy mint tegnap akkor még jövök!

mmmmmm---- vonalzót kellene cserélnem......

Kép
Kép
eta
 
 


Lucuzs!

szívből gratulálok Balázshoz!
Sok tejcit és örömet kívánok Nektek :D

Vayáról nem tudtok valamit???
Már tegnap óta azt érzem, hogy szült, csak lemaradtunk... :roll: :roll: :roll:

Lányok!
Gyönyörűek a Picúrkák :D :D :D

eszter82
Budapest
 
 
 
 


Lucuzs, itt is gratulálok a nagy kisfiadhoz!!! :D

volt a védőnő,
a baba fejlődése nagyon szép, azonban:

1. vadhús, granulóma nőtt a pici köldökébe, el kell vinni a sebészetre és pálcával kiégetik :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: elméletileg nem az én hibám

2. szájpenész - boraxos mellmosás meg szájtörlés egy hétig szopi előtt - :( :( :( :( :( :( :(

Lányok,
a hosszú kendővel BEFÜRÖDTEM, ez az igazság, nem tudtam megtanulni, és apa is csak azokat a módokat tudja, amik már kicsit nagyobb babához vannak :cry:
jövő csüt-péntek tud jönni egy oktató házhoz, addig nem tudok mit csinálni
pedig Erika mondta, hogy óvatosan a nagykendőkkel, kell hozzá némi technikai érzék, ami nekem nincs...

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Lucuzs
Hatalmas gratula Balázshoz!!!!


Nem viccelek, ma 5:30-kor felkeltem, mert azt álmodtam, h megszületett Balázs :D :D

szisszka
 
 


Eszter, Zsuzsó is ezt kérdezte, h. mi van Vayával, de szerintem is szülnek :D Nagyon sokat gondolok rá én is!

Lucuzs, hurrrrrá, működött a szülésindítóm :D Ki kér még?
De a lényeg: hatalmas gratula Balázshoz!!!!! Sok fini tejcit és gyors regenerálódást! :wink:

Eta, mi ketten fürdetünk, a köldökcsonk miatt is... bár tegnap estére leesett, de amíg még nem nagyon érheti víz, addig így csináljuk: apa fogja a kis hátánál én pedig lemosom... kb. 2 pperc alatt megvagyunk!

Eclipse, nekem az beválik, amit a Suttogóban olvastam: sír, felveszed megnyugtatni és visszateszed, ha már nem bőg, aztán ha újra sír, újra felveszed megnyugtatod és leteszed, aztán ezt csinálod, míg fel nem adja! Ha kell és persze van türelmed, időd, akkor ezt megcsinálod jó sokszor... csak egy ötlet, lehet ez nem működik mindenkinél! :oops:
Illetve én, ha elkezd sírni először nem megyek be, csak csitítgatom halkan, aztán utána jön az, h. bemegyek és megringatom az ágyában finoman és akkor már látom, h. fáj a poci, éhes vagy csak unatkozik és aszerint lépek! Hát én így csinálom!

Amúgy vett vki pihenőszéket? Vélemény, érdemes????

Ancsa, köszi, sokkal jobb éjszakám volt, de most is mindjárt megyek aludni!
Hát majdnem 2-kor értek ide... :shock:

Ja és Infacolt mi is próbáljuk, de úgy döntöttem, h. csak 1-2 flakonnal és ha még kell, akkor váltunk vmi másra, nehogy nagyon hozzászokjon és enélkül ne is működjön rendesen a kis belecskéje!

Rabbe, nem is tudhatjuk mi egy gyermekesek, milyen nehéz lehet ez! Pedig én is szeretnék még egy babát nem is olyan sokára, de kicsit félek, h. hogyan viseli majd Zorka! Szerintem ez segítség nélkül nagyon nehéz! Kitartást és sok energiát kívánok! Nem tudok mást mondani :oops:

Mike, ez vonatkozik rád is! Nagyon kikészít Ati? Mit csinál?

Vikoo, igen, minden nap más és más, ki kell használnunk mindem nyugis percet! Ma én tudtam aludni több, mint 6 órát... na nem egyfolytában :D
Láthasz majd nemsokára csak vigyorgó Boldit, nyugi! :wink:

Tatjana, egy kis szülésindítóhoz mit szólnál??? :lol:
Szerintem már nem kell sokáig várnod, amúgy!

Wivi, máskor szebb ruhát vegyél fel, ha egy mód van rá! :lol:
Én most már azon gondolkozom, h. beszerzek egy vastagabb neylon zacsit, amit mindig a segge alá teszek, ha pelenkázom, mert a mai produkciója mindent felülmúlt! :lol: nem is részletezem!
Infacolt én sem szeretném állandóan adni neki :roll:

Szisz, lehet nálam is az lesz majd, h. nem ugrálok át a másik szobába, csak szeretném hagyni apát aludni! De ha nagyon kómás leszek, nem mászkálok majd! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Laptetőőő, felajánlom azoknak, akik már nagyon szeretnének szülni, ill. azoknak, akik nem tudnak pihenni a babóktól... ja és magamnak is hagyok, h. Zorka baba sokat aludjon :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Eclipse, nagyon sajnálom, mindkét dolgot! :(
Szájpenész nem ritka, de ez a köldökös dolog... hát szegénykék! :shock: De minden rendben lesz és gyorsan elfelejthetitek, remélem!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok!

Lucuzs:hatalmas gratula nektek!Wowww...micsoda méretek. :D :D

Vaya-al tegnap délután beszéltem,akkor még nem volt semmi.Volt dokinál is,azóta nem tudom mi van vele.

Két kép gyorsan:
Kép

Kép

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Kinga: nagyon édes !!!! Milyen szép!
Navared: én sem adom neki majd rendszeresen az infacolt.
És én még ne is panaszkodjak, mert elképzeéni sem tudom milyen kicsi mellé a mégkisebb! :-)
Nálunk a pelusozás tegnap óta így megyen: egy textilpelus kézhez téve és amint leveszem a teli pelust azt a hasára(köldökére) kukira dobom, hogy amiga feneke alá igazitom a tisztát, ha mégis pisilne akkor a textilpelus felszivja... azért azt hozzátenném, hogy a sogornőméktől kaptunk kölcsön 40 db !!! textilpelust. plusz ami még nekünk volt, szóval így megoldható, hogy majdnem minden tisztábatételnél megy egy pelus mosásba is :-D Kaki ellen nem tudok védekezni, d e az szerencsére nincs minden pelusozásnál(mármint plussz kaki az asztalra ) :-D

Fürdetés: még én csinálom amig a köldökét nem érheti viz, d ekb 1-2 perc alatt végzek a lemosással. Elsőnap hidegebb vizet csináltunk, sírt is d e most 38 fokban jól érzi magát és látszik rajta hogy teljesen ellazula vizben, élvezi. Nagyon várom már hogy rendesen pancsoltathassuk.
Köldökcsonk: nekünk már alig tartja valami, d e alatta nem valami bizalomgerjesztő :-( nagyon utálom, d e rendületlenül minden peluscserénél tisztitom, hogy előbb szabaduljunk tőle.... :-D

Eclipse: sajnáloma köldökét Mollinak d e szerintem nagyon ügyesek lesztek, és megsem fogja érezni. Megy az gyorsan...aztán karjaidba veszed és már megis nyugszik :-)mennek a drukkok nektek és gondolok rátok!! mikor kell mennetek?
hordozókendő: szerintem is ez lehet nektek a megoldás, kárr hogy segítség kell hozzá(várakozás) d e legalább frankon begyakoroljátok!
Puszia lelkedre!

rabbe78
 
 


Nem tudom követni az eseményeket..... :shock:

Lucuzs, sok boldogságot!!! Gratulálok, sok-sok tejcsit!!! Puszi Nektek!!!!

Szisszka - micsoda megérzés!!! Lottószámok esetleg?? :lol: :lol:

Vaya - csak nem most?! 8)

Rabbe - rafkós pelusozás :wink:

Kinga - szépek vagytok :D

Nav - suttogó szerint igyekszem én is tenni. Eclipse, próba - cseresznye, be kell válnia :wink:
Ati köpköd, kiabál, semmit nem csinál meg, amire kérem, vagy az ellenkezőjét csinálja :cry: :cry: Ha én megyek, az nem jó, apa kell :cry: :cry:

Eclipse - nálunk is ma volt a védőnéni.
Nyugi, mennek a drukkok, és hipp-hopp túl lesztek a köldökös dolgon, és a szájpenész is el fog múlni. Tényleg nem a Te hibád!!!!
És meglásd, fogsz majd boldogulni a nagy kendővel is!!!!

Vikoo - és ágyikót nem akarjátok máshová áttenni? Türelem - az nekem is kellene egy jó nagy adaggal, de igen, a fáradtság miatt nehéz. Nekem Ati miatt, Adélkával semmi gond.

Sírás van, mennem kell......folyt köv valamikor.
Addig is mindenkinek sok puszit, és kitartás!!!!!

mikegirl
 
 


sziasztok!

Lucuzs, először is nektek hatalmas gratula a hatalmas babához!, nem semmi! mindenképpen várjuk majd a képeket, illetve a szüléstörténetet! jó, hogy végül meglett Balázs, és nem kellett befeküdnöd!

Szisszka, és nálad!? semmi számottevő?

átvetted Eta szerepét, ezentúl Te jósolsz nekünk, hogy ki az éppen soron következő!? :)

Eta, én két Katalint ismerek, legjobb tudomásom szerint, akik ismernek innen babanetről, egyiküknél Kristóf, másikuknál Pistike van, aki Benivel egy idős! ;) több ötletem nincs! :(

Gizuról kééééééépet!!!! :)

ne haragudjatok, de nem fogok előlről leírni a reggeli hsz-t, mert az természetesen elszállt valahol az éterben! baromi boldog vagyok tőle, de azért megpróbálok pár gondolatot összehozni belőle, főleg, amihez érdemben is talán szólni tudok! :)

Eclipse, sajnálom, hogy felmerültek kisebb gondok Mollinál, hidd el, hogy hamar túl lesztek rajta! gondolok itt a szemecskéjére, meg a köldöknél lévő húsira... a szájpenész nem ritka dolog, szóval azzal ügyesen elbántok, csak tényleg alaposan kell csinálni a lemosást, mind a cicinél, mind a baba szájában!

nekem is a kendő jutott eszembe, mint megoldás, esetleg a két nagy kendőből az egyiket eladhatnád, és vehetnél szimplábbat, amit már most tudsz használni! hidd el, nagy könnyebbség lenne!!!

a kis házitündér újdonsült anyuciknak! ne akarjatok tökéletesen teljesíteni, szerintem nem szabad magatokkal ennyire szigorúan bánni, kit érdekel, hogy nincs elmosogatva rajtatok kívül!? szerintem senkit! a babát a legkevésbé! neki egy kipihent, nyugis anyucira van szüksége, és azt csak úgy lehet kivitelezni, ha minden pillanatot kihasználtok a pihire, a házimunka pedig nem szalad el! ;)

Mike, jajj, nagyon sajnálom, hogy Ati nehezen viseli Adélt! mit csinált? én is félek nagyon! Beni igaz, hogy még kisebb, de neki is vannak meredek dolgai! :(

Rabbe, nálatok sem lehet egyszerű a nagyfiad lelkivilágát is ápolni, talán annyival könnyebb, hogy vele tényleg már meg lehet beszélni a dolgokat! kitartást neked is!!!

lányok, a fotók egyszerűen zseniálisak! minden baba csodaszép! annyira várom már én is, hogy mikor töltögethetem nektek a kisleánykám képeit! :) irigy vagyok picit, hogy nekem még ilyen sok van hátra... :S

infacol, és társai! szerintem ezek a szerek nem okoznak függőséget, legalábbis nem hinném. de érdemes tényleg próbálkozni, és mikor már esetleg múlik a durva pocifájás időszaka, akkor csökkenteni, vagy akár elhagyni a szert!

1 hónapos kortól lehet adni a gripp water-t, amit a DMben lehet beszerezni, illetve mi vettünk annó meggymag párnát, ezt mikróban kellett megmelegíteni, és úgy a pocira rakni! kínlódtunk mi is sokat ezzel, 4 hónapos kora körül múlt el Beninél! :S kitartást!!!!

Gyancsi, jaj, már csak kettőt kell aludnod!!! de jóóóó! annyira várom már a híreket, hogy mekkorára nőtt a csajszid, meg aztán hamar hozzál képet is! azt lehet tudni, hogy meddig kell bent maradnod a kórházban, ha minden okés veletek?

én tegnap éjjel megint hasfájásra keltem, sajnos sokszor nem tudom megkülönböztetni, hogy most akkor olyan mensis fájásom van-e, vagy inkább wc-re kellene mennem, de hirtelen beparáztam, hogy jajj, én ma még nem akarok menni... tiszta zizi vagyok! a hétfő volt eddig a mélypontom, akkor totál készen voltam, azóta megint jobban vagyok!

holnap megyünk 1re NSTre, aztán 3ra a dokihoz! sajnos nem nagyon vizsgálgat ilyenkor már, pedig jó lenne tudni, hogy valami változás van-e!? apa is jön velem, szóval kocsival megyünk, és így hamar haza is érünk! :)

szerintem mi is húzzuk még egy darabig! a legjobban attól félek, hogy fogom kibírni Beni nélkül... tudom, hülyeség, de iszonyatosan fog hiányozni, és amúgy sem bírom a kórházi légkört... :(

holnap reggel jön anyósom, ő lesz itthon Benivel, ameddig mi a vizsgálatokon vagyunk, lehet, hogy rendet kellene raknom!? :S

bocsánat, hogy nem írtam mindenkinek, de ez a reggeli kis malőr nagyon felbosszantott! :S

sophie27
 
 


jaaa, és fiús anyukáknak, esetleg egy tipp a pelusos balesetek elkerülése végett... persze ez csak pisire vonatkozik!

amikor kibontod a picit a pelusból, akkor ahogyan levegő éri a kukit, általában be szoktak pisilni, gondolom a hideg miatt, szóval ilyenkor hajtsd rá vissza a cserélendő pelust, pár mp, és aztán jöhet a tiszta, addigra talán kipisilte magát! :)

és még egy... nem tudom, hogy eddig még nem került szóba, persze az ember nem beszél erről szívesen, de nekem volt ilyen szülés utáni depresszióm, vagy baby blues-om, vagy hogy hívják! valaki esetleg küzd ezzel? ha igen, ne habozzon kiönteni a lelkét, nem szabad tudomást sem venni róla!!!

sophie27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: