Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Niki, a passzív táppénz azután 3 nappal működik, hogy megkapta a papírjait...most kérdeztem meg. Nem vagytok olyan jóban a dokival, hogy megbulizzátok? Max. 1 hónapig kapható, legfeljebb elmenne bizonyos kivizsgálásokra, manapság mindenkinek van valami baja...ez nem működik?

Ja, Ana, én is láttam az iwiw képeket! Nagyon dögös csajszi vagy! A kislányotok is szép. Ti is szép család vagytok!
Ja, a kézzsibbadással megtanultam élni. CSak gépelni, írni és szatyrot vinni nem tudok. Mást azért megoldok.
Vendég
 


Hali

Csak 3-ra megyek a dokihoz!

Csipcsab
Én is Clearblue-t csináltam először! Szerintem jó.de az lh azért érzékenyebb! Egy próbát megér!

Letti
Ilyen áron nekem sem kéne a kiságya! Akkor már vehetsz újonnan is,vagy mástól!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Maccs

Gondoltam az MBT-re,de az egyik csaj szerint, akinek térdproblémája van,annak nem jó,mert nagyon megdolgoztatja a térdet! Nekem meg az a bajom,hogy nagyon feszes a szalag és ahogy járok, a feszesség miatt jobban kopik a porc,sőt egy kis darab le is vált!
De nem tudom merjem-e elhinni ezt! Máshol még sosem hallottam!

Kép
Kép
k_inga
 
 

 
 

Kinga, elmondom nálam hogy lett MBT. Beletérdeltem Ricsi legójába, akkor ott megpattant valami, jól bedagadt, Eni pici volt, otthon pihentettem a lábam. Mivel azért járnom kellett rajta, áthelyeztem a súlypontom az ellenkező lábamra, amelyen aztán elkezdett a sarkam rohadtul fájni. Elhúztam ortopédiára, megröntgenezték a bokám (térdem nem), semmi fizikai elváltozás, a doki ajánlotta ezután az mbt-cipőt, valamint kiírt fizikoterápiára (május), 10 alkalmas. Megvettem a cipőt, de nem használtam, eljártam 6alkalmat a fizikoból, és semmiféle változás nem történt. Ezután nem mentem, elkezdtem használni júniusban a cipőt, és nagyon helyretett. Hát ennyi. Neten van egy csomó - aktív - orvos válaszol rovat, szerintem kérdezz meg róla egy ortopéd orvost, főleg, mivel ez a csuka nem kevés pénz (átlag ötvenezer).
Amúgy majd elmegyek egy térdröntgenre is, mert kíváncsi vagyok. Egyébként az már nem fáj, a cipő használata óta, viszont valami nem kóser vele, más, mint eredetileg volt.
MBT-pontokban van ingyenes talpvizsgálat, ott láthatod, hogy állsz súlyponttal, mennyire és hol terheled a lábad. Ha külön megkéred őket, elküldik e-mailben.

maccs01
 
 


Egyedül edzőcipőben tudok huzamosabb ideig tartózkodni,meg a Birkenstock papucsomban, a másikban fáj! Tuti,hogy a súlypont a hibás,hátrafelé tartom magam,ezt a gerincemen is észreveszem,ami nem baj,mert hajlamos voltam görnyedten ülni és sokszor állni is! Csak most fáj a sarkam! De majd elmúlik szerintem,ha megszülök!
Biztos,hogy a cipő jó lenne edzésnek is és a tartásomra is,csak a pénztárcám nem kívánja!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Maccs! Most már másik két ember, (orvos és eüben jártas) is azt mondja hogy ezt az ir-t még nem kell gyógyszerrel kezelni, csak a babásodás miatt írták fel. Egyébként ha megszűnik a szándék, elhagyhatom, csak majd kontroll vérvételek kellenek.


Láttátok Maresz képeit az iwiwen? Mind a ketten gyönyörűek. szerintem sokat nőt Gergő és Maresz csinosabb mint szülés előtt. Nekem jobban tetszik.

Kép

Kép
anabana
 
 


Sziasztok!

Kivételesen GErgő aluszik... bár lassan sztem üvöltve kel mert éhes, csak reggel óta nem aludt és most beájult :)

egy mai kép:

Kép

Mindenki jól van???

Leti, Kinga, Betti? - kismamák, frontokat bírjátok??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares
 
 


Ana: köszike az iwiw-es kommentet :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares
 
 


kösz csajok! igérem ha lesz vmi beszámolok!
csipcsab
 
 


Mares

Én is megkukkoltalak iwiw-en! Hát hallod,meg nem mondanám,hogy egy hónapja szültél! Nagyon jó formában vagy! És olyan aranyosak vagytok együtt! Csak úgy csillog a szemed!
Ez nagyon édes kép! Kis vagány a sérója a legénynek! :D

Én észlelem a frontokat, pénteken volt egy kis jóslófájásom is,meg tegnap sem volt épp a legszuperebb a pocakom. de majd ma okosabb leszek! Remélem hízik ez a gyerek!

Mekkora rucit hord Gergő? Nagyon nagy neki az 56-os?

Kép
Kép
k_inga
 
 


Hoztam a szoba képét,nem is emlékszem már melyikőtök kérte! Nem nagy durranás,de az üres falnál jobb!

Kép

Ez meg majd megy a keretbe,ha megfestik,csak szeretném úgy,hogy VUK a réten üldögéljen,hogy ne legyen olyan egyhangú a színvilága,hanem egy picit vidámabbra sikerüljön! De bízom a csajban,tuti jól megcsinálja majd! Jó nagy lesz!

Kép

Kép
Kép
k_inga
 
 


Letti

van a Teszveszen egy jó kocsi! Chipolino Optima,az utolsó oldalon,novi új, 80000 az ára! Kukkantsd meg,ez olyasmi,mint amit keresel!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Kinga: nagyon cép a fal!!!! Van még rajtam ám súly, nem mennek rám a régi farosok, meg gondolom a csípőm is szétment ... eszek hogy legyen a kukisnak tej... mert szülés után nagyon elkezdtem visszafogyni de akkor meg tej nem volt....inkább tej mint szuper alak :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares
 
 


Képzeljétek elküldenek újból terheléses cukor és inzulin vizsgálatra.

Úgy gondolják, lelet csere volt. Nem bánnám, de majd meglátjuk.


Kinga! nekem is tetszik a falad!!
Nem tudsz olyasmi télapót, vagy hóembert, amilyen boszit csináltál?

Letti! Azért ez nem túl jó hogy belenyugszol a zsibibe. Bár lehet hogy a terhességgel ez is elmúlik majd. A kettő helyet meg majd kapod a főnyereményt, a kis édes Zsófi babát.

Kép

Kép
anabana
 
 


Szevasztok!

Én fél 8-ra megyek dokihoz végre. Két hete jelentkeztem be. Fél 9-re be is jutok majd. Megmondom majd neki, hogy már most adjon legközelebbre időpontot, mert nehezebb hozzá bejutni, mint Brad Pitt-hez... :wink:

Húúúúúúúúúú de jó kis pasit látok itt a topikunkban!!!!!!!!!!!!!! Nagyon aranyos! Mares, tényleg nagyon jól nézel ki! Pedig most szültél! Semmi nem látszik már!
Gratula!

Ana, ha megszülök és nem múlik el a zsibi, elmegyek ahhoz a csontkovácshoz. Addig már kibírom. Szedek homeos bogyókat rá (Bovista, Natrium Sulfuricum) valamennyit segítenek...valamennyit. Most már 2 hónapja ilyen, kit érdekel? ZSófi baba megérdemli, nagyon rendes volt, könnyű várandós heteket csinált nekem.

Kinga, nagyon ügyi dolgokat csináltál. Én is gondoltam, hogy kéne valami dekor. De majd decemberben! Most nem futja az erőmből.
Ja, jó az a kocsi. Egyébként 90 000. Csak egy baráőtnőm figyelmeztetett, hogy Chipolinot ne vegyek, mert nem jó. Most licitálok egy Chicco-ra éppen.
Vendég
 


Na mi van máááááááááá Kingóca??????????????????????
Vendég
 


Basszus Kinga gyere már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
anabana
 
 


Sziasztok!

Csipcsab, ajánlom, hogy olvasd el ezt.
http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml

Letti, sajna nálunk nem olyan a doki, akivel bármit meg lehetne dumálni. Csak akkor megyünk hozzá, ha már nagyon muszáj!

Mares, sokat nőtt már Gergő, annyira aranyos! Úgy szeretnék már én is egy ilyen csini kiscsávót!

Kinga, én voltam. Nagyon jó lett így is fal és bizti nagyon szép lesz a kép is! Hozz ám majd arról is képet!

Ana, ne már!!!!! :shock: Elcserélni, azért ez nagyon gáz lenne!
De persze még így is jobb,ha nincs ezzel gond.

Letti, szólj ám ha megvan a kocsi!
Te aztán tényleg a végére hagysz mindent! Azért kicsinyenként vásárolgatsz?

Ne tessék aggódni, csak nincs gond! Amúgy ha jól gondolom, ahova Kinga jár uhura ott kicsit várni is kell, valamikor nem kicsit.

Letti, te jössz ma még,mert ha igen megvárom! :D

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Halihóóóóó!

Megjöttem ám már hamarabb,csak hazamentem anyuékhoz,onnan meg kiugrottam a Flórához,aki festi a képet! Azt mondta jövő hétre készen lesz,majd hozok róla képet!
Na szóval!
Gyermek egész úton rúgott,NST-n meg se moccant! Mondta az asszisztens,hogy akkor értékelhetetlen! Megmozgatta a hasamat,de az én fiam aldt tovább! 3 perc múlva iszonyatosan megmozgatta a hasam,na akkor ébredt fel és úgy ment,mint akit seggberúgtak! Majd besz...tam egy két mozgásnál! Végülis aztán jó lett!
Már 2430g a becsült súlya,az több is mint a várt a múltkori uh után! :D Ha így haladna,jelenleg 3 kg lenne a 40. hétre,csakhogy a doki szerint nem szabd következtetni,mert amit eddig jósolt,arra Bence mindig rácáfolt!
Meg ami a nagyobb gond,hogy az ő szavaival élve a lepény vén mint az országút! De ezt leszámítva a magzatvíz átlagos, a szívhang és az áramlás tökéletes
Azért megnyugodtam,hogy összekapta magát!
meg ha most bukkanna elő,már az sem lenne gond,de még egy ideig cipelném! :D


Letti

Tényleg nem kapkodsz el semmit! Én már megvettem volna mindent,mert én meg ilyen Hübele Balázs vagyok! Add uram,de azonnal! Aztán később meg is bánom! Gyere ám,hogy mi volt!

Ana

Ha akarnék,tudnék csinálni figurát,csak baromira nem férne el sehol! :roll:

Kép
Kép
k_inga
 
 


KINGA! Örülök hogy minden rendben. Bence szép nagy lesz mikorra kell.

Amiatt kérdeztem mert én szeretnék, ha elmondanád én megcsinálnám. :)

Kép

Kép
anabana
 
 


NA megjöttem. Elküldött a doki dietetikushoz, mondván, hogy rámférne kis diéta, meg a védőnő cukrot talált a vizeletemben.

Kell mennem a 32. heti UH-ra is, meg majd valami bakteriológiai cuccot kell csinálni 3 hét múlva, ha megyek.

A méhszáj zárt, a baba faros fekvésű. Akkor pénteken nem azt éreztem. Mostantól drukkolhatok neki, hogy "forgás Kicsikém". De azt mondta, még nincs semmi elkésve.

Hát ennyi lenne.

Kinga, örülök, hogy te is rendben vagy, az, meg hogy Bence ekkorát nőtt, tényleg szupi!

NA megyek, megnézem, hogy áll a babakocsi licitem :)
Vendég
 


Niki, akkor nincs több ötletem. Sajna.
Vendég
 


Letti

Még befordulhat! Baba Dominikája is a végére fordult be! :wink:
A cukorral óvatosan! Nézesd is meg! A tenyésztés a 34. hten van,Strepptococcust meg még valamit néznek,hogy nehogy attól kapjon szüléskor fertőzést a baba! Nekem szerencsére nem találtak semmit!


Milyen kocsi pontosan?Hol licitálsz rá?

Kép
Kép
k_inga
 
 


Teszveszen, Chicco Trio Enjoy.
Jónak tűnik, csak nem 3 kerekű.
Vendég
 


NA enyém lett a babakocsi. Megmutizom

http://img15.allegroimg.pl/photos/orygi ... 1308267354
Vendég
 


Lányok örülök, hogy mind a ketten jól vagytok továbbra is.

Letti, köszi amit eddig is írtál. Most már legalább ezt is tudjuk.Bár remélem többet ilyen nem lesz!

Nekem is az jutott eszembe amit Kinga írt, hogy Babának is befordult!
Még van idő rá! Akkor 3 hét múlvára az időpontot is megkérted?!!

Kinga, szépen gyarapodik Bence is!Nem lesz nálad sem gond!
Neked mikor kell legközelebb menni?

Na én vízszintbe helyezem magam! Jó éjt!

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok lányok.Van egy kis gondom .Szept:12-én volt meg utoljára a menszesem.Rá egy hónapra vettem egy teszte,amin a a második csík nagyon halványan látszott.Most egy héttel ezelőtt is vettem ,de az is ugyan olyan volt.Elmentem a dokihoz,megvizsgált,és azt mondta,hogy 6-7- hetes terhességet észlel.El küldött UTH-ra.,ott azt mondtág még jelelenleg nem láthato mennyek vissza egy hét múlva.Tegnap,dél körül,rózsaszinű,pecsételő vérzésem volt,ma délután át váltott,bő-piros vérzésre,de fájdalom nélkül. szerintetek,mi lehet ez????????????? :roll: :cry:
ha29
Nyírábrány
 
 


Ha29
6-7. héten már magzati szívhang hallható, ultrahanggal az 5. héten látható a petezsák és a szikhólyag. Számolással reális, hogy a dokid azt mondta, hogy a 6-7. hétben jársz (feltételezve, hogy 28 napos a ciklusod), de nem tudom elképzelni, hogy tapintással - uh nélkül - ezt ő meg tudta volna mondani.
Az élénkpiros vérzés soha nem jelent jót terhesség alatt, szerintem nem maradt meg a baba, ha volt ott baba. Pozitív lehet a terhességi tesz akár cisztánál is (legalábbis az én tesztem betegtájékoztatójában ez szerepelt). Én amondó vagyok, hogy legközelebb a mesi időpontjában tesztelj, amennyiben pozi lesz (bármilyen halvány is), menj el hcg- és progeszteron vérvételre, az az igazi. A számokból már látni, hogy van-e baba, amennyiben a progeszteronod alacsony, úgy azt tudják mesterségesen pótolni, hogy ne is veszítsd el a picit. Az ötödik héten (azaz egy héttel a mesi esedékessége után) ismételten érdemes hcg-vérvétel (baba esetében ugrásszerűen megnő az érték előző hetihez képest), valamint az uh-on már látható, ha ott a pici (kivéve, ha valami ősöreg géppel nézik).
Következő ovukor simán próbálkozhattok újra babára. Kívánom, hogy sikerüljön!

maccs01
 
 


Kinga, ez tökre jó, azaz, hogy így nő Bence, miközben a lepény már nem a legfrankóbb. Most már tényleg hetente kell menned ugye? Ha ma megszületik, azzal sincs semmi gond, elég fejlett az önálló légzésre, persze egy kis zsírpárnát még szedhet magára odabent :)
Nekem tetszik a szoba, nincs nyomasztóan tele a fal mindenfélével.

Leti, remélem, hogy megfordul a kiscsajszid! Elvileg a 32. hétig még simán lehet, utána már nehezebben fog menni neki - de nem lehetetlen -, mivel egyre nagyobb lesz.
Diétázz! semmi cukor, fehérliszt, nagyon kevés szénhidrát. Mennyit mondtak? Napi 150 v. 180g-os ch-diétán vagy?
Nagyon fontos a baba egészsége miatt hogy betartsd a diétát.
A babakocsi nagyon-nagyon szép! Jó furikázást majd vele :):):)

Mares, Gergő nagyon szép kisfiú, egyre nagyobb :P

maccs01
 
 


Letti! Örülök, hogy ti is jól vagytok! Ha kell segítség a diétához, szívesen elküldöm, mit Chris-től kaptam.


Puszika mindenkinek.


Ja és Baba! Gyönyörű kiscsaj Nika! Az iwiwen láttam.

Kép

Kép
anabana
 
 


Ana, szerintem az tökre jó, hogy nem életed végéig kell szedned az IR-gyógyszert!

maccs01
 
 


Maccs! Várjuk még ezt ki!

Kép

Kép
anabana
 
 


Halihó!

Letti
A kocsi szép,csak a kerekeket nézzétek meg,hogy nem állnak-e keresztbe tolás közben,mikor nincsen lefixálva! A sógiéké 3 hónap után ment tropára,de az igaz,hogy az elég ratyi kocsi! Nem hinném,hogy a Chicco is szart gyártana! Elárulod az árát?
Én ilyen kocsiban Peg Peregot néztem,de csak a sportkocsi részt,hogy ha megyek valamerre,akkor beférjen a kisautóba is!

Ha29
Maccs jól írta,lehetett egy sima progi elégtelenség! Én is bebarnáztam kétszer is! kaptam rá gyógyszert és semmi baj! De azért tényleg kérj vérvételt legközelebb! Sok sikert!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Sziasztok!

A diéta még nem kezdődött el, először tanácsadásra kell mennem, még nem tudom, mi lesz belőle...tuti, szénhidrát csökkentés... :oops:

Pont tegnap kértem a Mamámtól egy kis házi baracklekvárt...a francba. Most majd szemezhetek vele.

A babakocsit 41500-ért vittem el, újonnan 120 körül van, akciósan vannak helyek, ahol 100. Én hiszek a márkákban és főleg az olaszokban, remélem, nem lesz semmi hibája...azt ígérték, de Apuci szerint tuti, átvernek...ő ilyen kis optimista lélek :)

Én is láttam Baba nikáját, de úgy döntöttem, nem írok neki iwiw-en, mert elkényelmesedik és NEM JÖN IDE! Ezért ide írom meg, hogy milyen kis szép babája van...:)
Vendég
 


Letti !

Neked is ilyen lesz nem is olyan sokára!

Kép

Kép
anabana
 
 


Letti

Annyiért megérte!!!!!!!!
Apa nálunk is ilyen! De én sem foglalkozom vele! Azért is írtam,hogy nem hiszem,hogy baja lenne,azért ahhoz elég jó neve van! Sógiéké meg újonnan volt 45 ezer és csak bébihordó volt hozzá,az is olyan kicsi,hogy 3 hónaposan beleszorult a gyerek! A sportrésze is kicsi neki már most,csak ülve kényelmes neki,de most 5 hónapos, az ülés nem épp célszerű!!! Jó, a gyerek 9 kg-nál több egy kicsivel,de akkor is durva! Anyuka azt mondja nem vesz neki másikat,majd megszokja,hogy nem ficánkol! Hát ő tudja! Én nem nyomorgatnám a fiamat a saját baromságom miatt! Ugye ő kényelmi okok miatt vette az esernyőkocsit,az nem volt cél,hogy a gyereknek jó-e! Csak sajnos visszanyalt a fagyi

Kép
Kép
k_inga
 
 


Ana, igen, alig várom!

Én is hallottam rémhíreket babakocsikról, ezért ragaszkodom a bevált márkákhoz, a Chicco pedig már 30 éve is létezett, amikor a tesómék születtek. Ismerőseim a Chippolinoval járták meg, amikor belerakják a babát, megrogyik a kerék, mert súllyal nem próbálták ki... :wink:
És megtévesztő, mert olaszosan hangzik a név, de bolgár...

Igen, nagyon elővigyázatosan kell vásárolni - ez egy új területe az életünknek, tapasztalat 0, az ember könnyen megjárhatja.
Vendég
 


Én is hazahoztam ma a járgányt! Legyen csak itthon,úgyis útban lesz anyuéknál jövő héten,nem akarom,hogy összekenjék!

Íme a Bencemobil:
Kép

Kép
Kép
k_inga
 
 


Uh, Kinga, ez dögös!
Vendég
 


NA MI VAN MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VAZZE CSAJOK?????????????
Vendég
 


Mi lenne Letti? Szégyenteljes az utóbbi idők teljesítménye!
Tessék végre felpörögni! Különben elunom az agyam itten!!!!!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Mindenki szétszéledt...kicsit gáz. Én már visszatértem.

Basszus a két tesóm most ment hétfőn BArbadosra, a nyereményútra, küldtek már képeket...folyton arról áradoznak, hogy olyan, mint a mesében. Reggel 7-kor már 31 fok van...nem gyenge!
Vendég
 


Kép

Szegények itt tobzódnak...el se hiszem. Itt meg esik az eső...fúj
Vendég
 


Ó jaj szegények,hogy sajnálom őket!

Nem baj,képzeljük azt,hogy mennyire rossz lehet nekik abban a dög melegben,izzadnak,mint a bányászok és sehol egy kellemes fuvallat!
Na jobb már? :D :P :P :P :wink:

Kép
Kép
k_inga
 
 


Igen Kinga, így már jó :lol: :lol: :lol:

Kinga, basszus, benne vagy abban az időszakban, ahol már ha megszületik Bence, nem lesz már gond! Te mit érzel? Időben jön majd? Előbb? Később?
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!

CSajok, mind a két bébijárgány vagány.

Letti! Még én is odafértem volna a képre! De jó most nekik! Tényleg sajnálom őket abban a nagy fene melegben. Itt sokkal jobb. MIndjárt esik, mert még ma nem esett. ..... :lol: :lol: :lol:

Betti, Chris! Gyertek! CSILLAG RÓLAD NEM IS BESZÉLVE!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
anabana
 
 


Sziasztok!

Hú csajok! Nagyon jól néznek ki a járgányok!

Letti, látom előbújt a kékség is. Nekem nagyon bejön a színe! :D

Hét tesódékra irigy vagyok! :oops: Bár nem a melegre, hanem hogy egy ilyen helyen vannak!

Kinga, a ti kocsitokhoz is van még több rész?

Tegnap az öcsémre voltam vigyázni. Tanulnom is kellett vele.
Hát nem volt egy egyszerű menet, mondhatni kikészültem.
10 angol szót próbáltattam vele megtanulni 2 órán keresztül, de nagyon keservesen ment. Remélem azért sikerült, mert ma valami dolgozatot is írnak. Hát majd meglátjuk!

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Letti

Szerintem előbb fog megszületni! Múltkor azzal álmodtam,hogy nov 11-én,pont ma,de az rossz álom volt! Én 21-re tippelek vagy 28-ra,de azt ne kérdezd meg,hogy miért,nem tudom!

Niki
Mózeskosár van hozzá,ami benne is van,mivel kivehető és így tutira nem fázik benne a baba,meg a
táska. Sajnos bébihordója nincsen,de vettem egyet 2000-ért! Az is zöld!

Tegnap meg kreatívkodtam este!

Ez az anyuéké lesz:
Kép


Ez meg a miénk
Kép

Mind a kettőt kosárba tettem,mert utálom,hogy a koszorúalap alá mindig tenni kellett valamit! Így mutatósabb is nedves oázisban van,talán nem szárad el olyan hamar a zöld!
Hátha megszülök előbb és nem lesz időm csinálni,hát tegnap nekiestem.

Kép
Kép
k_inga
 
 


31 hetes pocifotó :)

Kép

Kép

Letti

sajnos az én manókám is keresztben van pár hete,nem tudom mi lesz,remélem megfordul szépen mikor érzi az idejét.Azért nem kicsit aggaszt a dolog.kb 28.hétig fejvégű volt,aztán váltott.
29+1 naposan volt 1269 gramm.

KépKép
bettike83
 
 


Betti

Szép nagy a pocakod! Nekem nincs ekkora még most sem!
Bence is keresztben van,de azért inkább fejjel lefelé! Már ne akarjon forgolódni!
Egyébként jól vagytok? Takarítással hogy állsz?

Kép
Kép
k_inga
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?