Új privát üzeneted érkezett!

nálam ma minden ok teljesen!!! csajok voltam 4+5, 5+5,6+2 ügyelet,és a kaáliba 6+6 ultrahangon,viszont a móri dokim akinél 5+5 voltam holnapra hívott vissza uhura kontrollra.hozzá már nem fogok utána járni,mivel jövő hét szombat 9+2 megyek a fehérvári dokihoz és utána már csak hozzá fogok.szóval holnapra is bevok jelentkezve. ha nekem ez nyugtató akkor elmenjek?szerintetek káros h ennyiszer megyek?

kati! remélem tudtok menni síelni olyan hírekkel jössz!

csillag! hajrá péntek szerintem is tök jó az a számsor, na meg nekem is akkor van a szülinapom!!:))

rita!drukk!

képzeljétek apa már délelőtt elment nekem Fehérvárra vmit venni szülinapomra!felírtam neki mindenféle méretet.:)) nem akarta h ott legyek meglepi akart..kíváncsi leszek:))

KépKép
dike
 
 


Virag, hurrrraaaa!! Akkor Gergore varva tovabbra is kitartas!!!!! Mar tenyleg erkezik!! :D Szupi, hogy minden rendben van es, hogy megnyugtattak! Na, latod, minden jol van igy ahogyan van!!!! :D :D :D :D :D :D :wink: Tudja Gercsike mit csinal!!!:)

Kati, baromi klassz lenne, ha el tudnal menni sielni!! Ha nem sielsz is csak kimoccansz es pihizel, szupeeeeeeeeer!! Drukkolok de ugyis minden rendben lesz!! :D :D

Nika, szerintem is segitett anyukad sokaat mindenben!!!

Pedi, a 27 az a legjobb kor! Szerintem!

Heno, jo lett a hajad!!!:):) Dogos!!

Csajok koszi a kedves szavakat!

Kati, nem baj, hogy nevettel!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez van, erted!!?:):) :D

Apa nagyon jo fej velem. Hazajott melobol de elotte gyogyitarbol vett nekem gyogyszert es olyan vizben oldhato port ami potolja az ilyenkor elveszitett asvanyi anyagokat. Olyan anyagok vannak benne, mint amit infuzioban adnak.
+kaptam tole sos krumplit, vett nekem bio afonyat, banant, szolot, kiwit.:):):) Itt fekszek, hozta a krumplit, meg kellett ennem mert tegnap sem ettem egesz nap. Aztan hozta az afonyat mert az a kedvencem. Aztan kis talkaba felszeletelt nekem egy banant es leszemezett szolot es ezt is idehozta agyba. Csak pislogtam! :shock: :D Mondtam is Neki, hogy "jajjjj, hat enyem a vilag legrendesebb ferfija!"-hagy dagadjeeeek a majaNeki!!:) :lol: +tenyleg nagyon kis draga, mindezt teljesen onalloan tette. :shock: Most jobban vagyok, a lazam mar csak 37,6 mar meg sem kottyan, gyorsan jottem is irni, mielott visszamegy es lever es agynak esek.

Puszi Mindenkinek!! Virag HAJRAAAAAAA!!!
Vendég
 


Dike, Apa biztosan valami nagyon klassz dolgot talalt mar ki Neked!! :D :D
En nem vagyok, voltam babas de ugy tudom nem artasz, ha megnyugtat, menj. Baja nem lesz a babonak es Neked sem. :wink:
Vendég
 

 
 

Dike! Állítólag a babák nem szeretik uh-ot, de ha megnyugtat, szerintem is menj el, én nem hiszem, hogy ártani lehet vele. Hú, én is kíváncsi vagyok arra az ajira!

Bogár! De rendes a Te kis drágád! Használd csak ki a helyzetet! Örülök, hogy jobban vagy! Miért olyan jó a 27 szerinted? Bár nincs vele semmi bajom, sőt! :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Virág, akkor hajrá, jöjjön pénteken Gergő!!!

Pedi, nagyon szép Kismami vagy! Hozok tesztet majd hétvégén, akkor csinálok legközelebb! Addigra már elég erősnek kell lennie, nem?

Bogárka, gyógyulj meg gyorsan! Nagyon rendes a párod! Mennek a gyógypuszik!

Zsuzsiról nem tud még senki semmit?

Én jól vagyok, sokszor megyek pipilini:) nem gondoltam, hogy ez ilyen korán "elkezdőik"

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Bogárka, de cuki a Te Gézukád!!!!!!!! Élvezd csak ki a kényeztetést (már amennyire a betegség engedi...)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dike, szerintem is nyugodtan menj el uh-ra, ha megnyugtat. Engem 5x néztek meg a 6. és a 12. hét között a vérezgetések miatt, de semmi baj nem lett belőle.
az ajándékodra én is kíváncsi vagyok!

Mona, az jó jel, ha gyakran kell menned pipilni! Ez ilyenkor még nem a baba miatt van, hanem a hormonváltozás okozza. :wink:

Csajok, Mindenkinek köszönöm a kedves és biztató szavakat! Jó volt, hogy ma volt ez a vizsgálat, kellett a lelkemnek, hogy megtudjam minden OK. Megszállt valami éteri nyugalom... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, az eteri nyugalom Tolunk van!!! :D :D :D :D Eteren at mennek az energiak!! :D :D :D

Mona, tok jo a pisi inger!!!! :D :D :D :D

Pedi, azert jo a 27 mert akkor tortenik a legtobb jo dolog es az meg nem 30, szoval tok jo kor, szerintem!:):)
Vendég
 


mona! én is pisiltem már a 14.dpotól...mai napig..bár már egyre kevesebb!:)annyira jó h összejött!

többen máshol is megerősítettek h menjek el nyugodtan uhura,ugyh kérlek drukkoljatok, h minden rendben legyen!

KépKép
dike
 
 


Pedi, szerintem is tök jó kor az a 27 év. Már van egzisztenciád, munkád, tapasztalatod a világ dolgairól, megéltél ezt-azt, volt időd arra, hogy megtanuld értékelni az örömöt, kezelni a bánatot, de mégis előtted még az élet, mert fiatal vagy! :D

Dike, akkor drukk Neked!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi, köszi a felém árasztott nyugalmat! :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csak bekukk :( mert tanulok......ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
bogi: Jobbulást!!!!!!!! 36? már akartam mondani, szerintem simán 10 év minusz :wink: :wink: :wink:

és köszönöm mindenkinek a drukkot, képzeljétek, ma meglett az eredmény, nem tudom hogyan de 3 lett az anatómiám. 1,79 lett az átlag, szóval hajrá jövő orvosai :oops:

amúgy 2 napja zabálok és akkora hasam, mint egy ház. érdemes lenne lefotózni, mert az anyagcserém lassú, így kb elmegyek egy 5-6 hós terhesnek. és kicsit aggódom, hogyha most összehoztuk a babát, akkor mi lesz velem....nem hízhatok ilyen ütemben :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
chamomilla
Pécs
 
 


vettem tesztet -nem bírtam ki, de mivel 1000 Ft volt a pénztárcámban, így X-epilt vettem. 500 Ft volt és 2 van benne, 25-ös. Azt számolom, mikor lőjjem el. MArcinál a 10.DPO-n már pozitív volt Corax-szal. (asszem az 20-as) elvileg mi úgy tanultuk hogy megtermékenyítés után kb 5-7 nap után ágyazódik be és onnan már kb a 3. napon ki lehet mutatni, mert van annyi Hcg a pisiben. Viszont már a trophoblast is termel Hcg-t, csak akkor még ugye alacsony a konci, szerintetek meg merjem kérni holnap az élettan tanárt hogy bökjön már meg? Amúgy patkányt beleznénk holnap, mégis izgibb lenne cham vérének analízise :twisted: :twisted: :twisted:
chamomilla
Pécs
 
 


sziasztok!

bogi: nagyon örülök, hogy jobban vagy!!! apa egy igazi tündér!!! imád téged!!!

csillag: tényleg teljesen más a "hangod". annyira örülök, hogy jól vagy!!! és gergő is jól érzi magát. szuper!!! én én is a 10-11-12 nek drukkolok. a novemberiben már olvastam és azóta nem megy ki a fejemből. tök jó!!! ja!!! én egy igazán pontos gyerek voltam. a kiírás napján, délben születtem!!!

pedi: hogy bírod? felújítás? milyen vérvétel lesz jövő héten? nekem már csak 36 hetesen lesz egy, mert itt módosították és nem a 32.en vesznek, hanem a 36.on.

zsuzsi????????????!!!!!!!!!!!!!de nincs itt nita sem....

mona, dike: én is az elején azt hittem, h biztosan a hólyagomat nyomja, de neeeem!!! most!!! moost mást a hólyagomat nyomja! ezek még a hormonok,ahogy csillag írta.

most mi:
mehetünk síelni!!! és még finoman síelhetek is!!!!!!! ezt majd még meglátom, de úgy sem fogom kibírni. ha nem lesz tömeg a kék pályán egyszer-kétszer lecsúszok!
egyébként: méhszáj teljesen zárt 3000es értéket kaptam rá. a keményedések azok a gyenge méhfalam miatt vannak+front. kaptam rá gyógyszertári vény köteles magnéziumot. nem tudom a nevét, majd holnap. lepényem szépen alakul. már több, mint 5 cmre van a méhszájtól.
a csajom végig ficánkolta, alig tudta méregetni. fejvégű, de a popója már teljesen fönt van a bordáim alatt.
a doki szavait használva: lehet rózsaszínűre festeni a kerítést!!! :wink:
a fej mérete alapján megint kisebb 4 nappal, de belefér, viszont a combcsontja szerint 2(!!!) héttel nagyobb. igazi nyakigláb!!! a dokim mondta, hogy nem csodálja, hogy ennyire kezd fájni, hogy rúg, mert ekkora lábakkal...
el sem hiszitek mit csinált!!! láttuk, ahogy ivott a vízből. éppen nyitogatta a száját!!! megkönnyeztem, pedig eddig egyszer sem.
pár méret: bpd: ez a fej: 62mm, thq: mellkas átmérő:65mm, fl: ez a combcsont: 48mm.
annyira boldog vagyok!!! köszönöm a drukkokat. legközelebb csak 6 hét múlva kell mennem!!!sajnos!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


hú kati, majd csinálj nekünk sok szép fotót a sielésről. babucid szépen növöget, hosszúcombú kiscsaj lesz, úúúúúúúúú, az a aszép :wink: :wink: :wink:
chamomilla
Pécs
 
 


amúgy én a korai szülés híve vagyok, mármint korban. ha visszacsinálhatnám, szülnék már 18 évesen. kár, hogy manapság úgy kitolódott. Én vagyok az élő példa, hogy azért össze lehet hozni a karriert meg a családot is. Jó, rengeteg lemondással jár, anyagilag is gáz, de én úgy csíptem pl amikor a nagymamámra azt hitték a nővérem 8) jó a testvér enyhe túlzás, de ő már 36 évesen nagymama volt :!: az ember ilyenkor egészségesebb is, fizikailag is jobban bírja a gyűrődést, én magamon veszem észre, hogy milyen nyomi vagyok a 20 évesekhez képest a suliban, sokkal jobban tudnak még figyelni, tanulni, bulizni....mindent....meg múltkor is tök beégtem az oviban, azt hittem az egyik nőci a gyerek mamája, közben az anyja volt, hú mondom szegény gyerek, mire iskolás lesz, már lehet nem is él az anyja....

most biztos az idősebbek most jól elküldenek a sunyiba, persze ez csak az én véleményem. Így is tök hülyének néznek, akik tudják, hogy 3. babát tervezek a suli mellett. de akkor is inkább most, mint később. Most még fel vagyok pörögve rájuk.
chamomilla
Pécs
 
 


az X faktort nézitek? Én a Dorka kis fekete bébijébe vagyok szerelmes, olyan gyönyörűűűűűűűűűűűűűűű
chamomilla
Pécs
 
 


Sziasztok!!!!!!

Zsuzsiról semmi hír:(

Pedi Máté a szobájába játszik,Barni meg itt rumlizik a szobába:(:)
ma átvettem a nyereményem a Crystal Nailsnél!!!!!!!és ott hagytam egy kissebb vagyont.....28660ft-ot:(és még mindíg kell....(_:
gyönyörű kismama vagy!!!!!!!!!!!!

Bogi drágám gyógyulj meg hamar!!!!!!!!!
puszikállak!!!!!!!!!:)
annyira rendes párod van:):)

Virág nekem is tetszenek a születési dátumok:):)

Dike Barninál én hetente voltam uh-on a 12.hétig....de mondjuk a doki mondta nekem mert veszélyeztetett voltam!!!!!

Kati olyan jó olvasni a soraidat..msolyt csaltál az arcomra:):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: az enyém sem tud lefelé állni, nagyon boldog vagyok!!! talán most paráztam a legjobban a vizsgálattól, hogy mit fog mondani. mindenre fel voltam készülve. még akár kórházra is! d ehelyette elengedett síelni!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


nita: nem írsz zsuzsinak egy sms-t? vagy pofátlanság? én sem tudom, hogy akarnám-e. :? :? :? :?
gratulálok a szerzeményeidhez, biztos nagyon szupi körmöket fogsz csinálni velük. :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati! annyira örülök h ilyen jó híreket kaptál!!!!!akkor irány a sípálya!!! :lol:

KépKép
dike
 
 


dike: köszi!

ja! menj nyugodtan uh-ra. én is szívesen mennék akár kétnaponta. nem is tudom ezt a 6 hetet hogy bírom. de így, hogy mocorog, íígy azért más a dolog!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati mindjárt írok neki.........
remélem szép körmöket fogok kreálni..........
van egy csaj mult héten csináltam neki körmöket.....de hatalmasakat...többször kérdeztem tetszik neki......mondta igen megmondaná ha nem...erre mástól hallom vissza hogy ilyen meg olyan hiba van....de kurvára nem ért hozzá...tény nem vagyok profi de ezt én hangoztatom is...szóval én a következő időpontját szépen lemondom azt menjen rendes körmöshöz aki majd 5000 vagy afelett csinálja meg neki!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


na most beszéltem Zsuzsival!!!!!!!!
Megvan Zsófia baba
2530gramm 49 cm.............


de sajnos Zsu az intenzíven van mert nagyon vérzett és ki kellett venni a méhét........:(
ezt ő sejtette is és a doki is mondta hogy a lepény miatt ez a veszély fenn áll.......
majd még fog írni.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


zsuzsi: mielőbbi felépülést!!!

zsófi babának jó egészséget és sok-sok tejecskét kívánok!!![color=violet][/color]

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


nita: ő hívott fel? milyen volt a hangja??? szegényke!!! és a babóca jól van?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


nita: ő hívott fel? milyen volt a hangja??? szegényke!!! és a babóca jól van?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


írtam neki sms-t és utána ő hívott igen...a hangja olyan kis fárattas vagy nem is tudom ....pöttöm lányzó jól van és küldtem neki sok sok puszit!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


tényleg pöttöm!!! annyira örülök nekik!!!
soksor-sokszor-sokszor puszilom és mielőbbi felépülést kívánok neki!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati átadom:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Én is milliószor puszilom Zsuzsit és a kicsi Zsófit!!!!!!!!!! Mielőbbi felépülést kívánok neki és sok-sok tejecskét!!!!!!!!!!!!!!

Kati, nagyon örülök a szuper híreknek! Én tudtam, hogy minden OK veletek! Az meg egyszerűen szuper, hogy így még egy light-os síelésre is engedélyt kaptál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hová szoktatok menni és most hány napot terveztek ott tölteni?

Nita, gratulálok a nyereményedhez! Bocsi, hogy megkérdezem, de úgy látszik nem olvastam figyelmesen... szóval hogy, min nyerted a cuccost?
A HP-val meg ne törődj, aki tett pár megjegyzést az általad készített körmökre. Igazad van, ha valakinek nem tetszik, akkor menjen és csináltasson magának másikat egy vagyonért! Ne hagyd magad, csak keményen!

Cham, én sem azért szültem/szülök ilyen "vén" fejjel, mert a karrier vagy az egzisztencia miatt vártam. 25 évesen találkoztam azzal az emberrel, akit nekem szánt az Ég és eltelt 5 év mire megkérte a kezemet és úgy érezte, hogy itt az ideje a gyerkőcöknek. Én készen álltam volna egy kicsit hamarabb is a gyermekvállalásra, de tiszteletben tartottam a férjem érzéseit. És így volt jó. Esküvő után, kb a nászéjszakánkon fogant meg Bence. :wink:
A kérdésedre nem tudok válaszolni... ha jóban vagy a tanároddal és nem zavar, hogy Te leszel a fő téma, nyugodtan bökesd meg magad és elemeztesd ki a véredet!
A zh-hoz gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág ezt a facebookon levő Crystal Nails játékon nyertem........
a hp-nál csak az bánt hogy a hátam mögött:((((((((
így is elég bátortalan vagyok izgulok miközben csinálgatom a körmöt és ezt kapom:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


jujj de izgi, gratulálok a babához, mondjuk én sajnos le vagyok maradva fórum-ügyileg és azt hiszem nem fogok tudni beilleszkedni :cry: :cry: :cry: akármennyire is szeretnék, nem tudok ennyit gép előtt lenni, hogy képben legyek mindenkivel, és nem akarok megbántani senkit, hogy nincs hozzá szavam :cry: :cry: :cry:

Úgyhogy szép babavárást kívánok mindenkinek és sok egészséget!

és köszönöm, hogy ilyen kedvesen fogadtatok :wink: azért majd belesek hogy mikor bújt ki csillagvirág bébije 8)
chamomilla
Pécs
 
 


nitácska, kár hogy messze laksz! Leszoktam a körömlakkozásról (boncterembe tilos a műköröm :evil: ), van van 100 manhattan lakkom, szívesen odaadnám. (egyszer a neten vettem akciósan)
chamomilla
Pécs
 
 


csillag: köszönöm. ausztriába szoktunk menni oberntauer mellé egy kis hegyi faluba. mariapfarrba. sokszor csak hétvégére megyünk, de most megyünk tíz napra, így nem kell sokat utazgatni. elég messze van, de sokszor megyünk csak hosszú hétvégékre, de ezt nem vállalnám be így. többen megyünk. lesz egy másik kismama is, így jól kibeszélgetjük magunkat és kapkodunk be d-vitamint, mivel gyönyörű az idő.
hét végén indulunk.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nita, teljesen természetes, hogy izgulsz amikor csinálod a körmöket! Mindenki így kezdi a munkáját! Képzeld, én ugyan 13. éve tanítok, mégis mindig ha új csoportot kapok a nyelviskolában vagy új osztályt a suliban, izzad egy kicsit a tenyerem és el kel telnie egy kis időnek, míg felszabadultan csinálom a dolgomat!
A HP-vel kacsolatban teljesen igazad van! Én sem szeretem azokat az embereket, akik a hátam mögött kritizálnak. Ha már olyan nagy a szája, miért nem mondta a szemedbe, ha valami nem tetszik... ahhoz biztos nem volt mersze.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Jaj, drága Zsuzsi! Nagyon sajnálom, hogy ki kellett venni a méhét, akkor ezek szerint nem volt alaptalan ez a hosszú kórházi fekvés. Gratulálok Zsófi babához én is!

Nita! Örülök, hogy ennyi mindent be tudtál szerezni, a csajjal meg ne foglalkozz!

Kati! Hát, ezek szuper hírek! Szerintem síelj nyugodtan, csak persze óvatosan, azért havon nem tudod annyira megütni magad, illetve Bogit megvédi a magzatvíz! Az én egyik rokonom 36 hetesen hasra esett a sárban és nem lett semmi gond, sőt, túlhordta a kis csajt! Persze, azért Te csak lassan-lassan. Én is tervezek egy korcsolyázást még az idén, ha befagynak az állóvizek. :oops: Nálam a vérvétel összetett. Nem Kalocsán járok dokihoz, és így az AFP-t nem itt vették le, viszont azon a beutalón volt a hepatitis szűrés is, ami viszont nekem így kimaradt. Aztán a másik, hogy 0Rh- vagyok, ezért ellenanyagra is kell még mennem egyszer, illetve a trombocyta-m nagyon alacsony, ezért azt is folyamatosan nézetnem kell, nehogy hematológushoz kelljen mennem.

Cham! Én is sokkal előbb terveztem szülni, szerettem volna, ha kevés köztem és a gyerkőc között a kórkülönbség. Viszont, most már nem bánom, hogy még nincs. Olyan sok szép dolgot éltünk így meg ketten a férjemmel. És kellett ez az idő. Ami a tesztet illeti nagyon jó az az X-Epil-es, én is olyat csináltam most, és egyből mutatta a 2.csíkot, úgyhogy hajrá! :wink:

Bogi! Remélem nem azért nem írsz, mert megint rosszabbul vagy!

Ami engem illet, nagyon félek az éjszakától, egyfolytában erőltet a köhögés. :(

Rita! Mi volt a dokinál? Gyere és mesélj!
pedi
Kalocsa
 
 


Kati, ez valami fergetegesen jól hangzik!!!!!!!! Irigy-irigy... Na jó, nem vagyok ám irigy, hisz mire mentek (vagy legkésőbb mikor már ott élvezitek a pihit) velem is megtörténik talán a csoda! :D :D :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pedi, én is azt érzem a gyerekvállalással kapcsolatban, amit írtál. Ugyan nálunk mások voltak az okok, ami miatt csak 30 évesen szültem az elsőt, mégis örülök annak az 5 évnek, amit kettesben töltöttünk a férjemmel. Bőven volt időnk magunkkal foglalkozni és most nem érzem úgy, hogy bármi kimaradt az életemből!

Vércsoportom nekem is 0Rh-. :D Nálam is többször néztek ellenanyagot, de szerencsére mindig minden rendben volt.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi, én is aggódom miattad!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Cham ari vagy köszi.....mennyiért adod????

Virág mondtam neki hogy nyugodtan szóljon ah vmi nem tetszik...én ebből is tanulok......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Csillag, örülök a jó eredményke, és annak, hogy sokkal felszabadultabb vagy! Alig pár nap, és babázhatsz! :D A szavaidat köszönöm, ezt pont én is olvastam, csak ott ugye pici volt a baba, Marci biztosan nagyobb lesz!

Nika,köszi a drukkot, igen, 37 hetesen már nem koraszülött, de nekem spec a 38 jobban tetszene, de ugye nem én döntöm el. :roll:

Pedi, de drága vagy, köszönöm szépen! Marci tudja, csomószor mondtam neki, de eddig nem igazán hallgat rám, sajnos... :( Nagyon szép kismama vagy! :D

Bogi, szupi párod van, neked meg jobbulást, küldöm a gyógypuszikat! Szegénykém, sajnálom, hogy elkaptad. :(

kati, de jó hírek, gratulálok! :D

dike, menj nyugodtan, a babának nem árt, téged pedig megnyugtat. :wink:

Nita, ezt a b.kót, öregem!!! :evil:

Zsuzsi, gratulálok Zsófihoz, neked pedig mielőbbi felépülést kívánok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Én is korábban terveztem szülni, de 24 voltam, mikor megismertem a férjem, 26, mikor összeházasodtunk, rá egy évre indult a project, Lexi 23 hónapig váratott magára, majdnem 30 voltam, mire megszületett. Marci sokkal könnyebben adta magát, így 31 évesen szülök újra.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Drága Zsuzsi! Gratulálok Neked Zsófi Baba érkezéséhez!Sok - sok tejecskét kívánok, valamint gyors felépülést! Vigyázz magadra! Sok puszi!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


chamo: én megőrültem volna ha 36 évesen nagyi lettem volna:) én örülök,hogy nem szültem hamarabb :) mármint észbeli felfogás miatt.Én későn érőn típus vagyok és még a mai napig vannak idióta dolgaim de nem bánom hogy nem 20 évesen szültem :)Meg hát a szerelmi életem sem úgy hozta :):):) 34 voltam mikor megismerkedtünk apával :) ebben is későn értem :) Na jó azért nem annyira :wink: :wink:

Zsu nagy nagy gratula és sok tejcsit és hát nagyon sajnálom hogy ez történt veletek.de gondolj arra hogy ott van a kislányod aki rengeteg örömet fog nektek még okozni :)

nika70
Salgótarján
 
 


jó reggelt! itt szakad az eső :x :x :x és mindjárt elkések...........ÁÁÁÁÁÁÁ

virág, drukkdrukk, a nov 10 olyan szép kerek szám :wink:
chamomilla
Pécs
 
 


én meg korán értem és talán a nagy igazság, hogy mindegy mikor szül az ember, a lényeg hogy KINEK. (tapasztalat, első gyerek az első férjemtől van....)
chamomilla
Pécs
 
 


Velem semmi...

Hogy vannak a "kis betegeink"????? Bogi, Pedi?????????

Rita mi volt tegnap a dokinál?

Cham, itt csak borult az idő. Állítólag kettős fronthatás van, az én pocakom meg teljes nyugalomban pihenget...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


pedi,bogi sok sok +++++++++++++++++++++++ energiát és jobbulást

nika70
Salgótarján
 
 


wow laptetőőőő hozzon nekem szerencsét:)

nika70
Salgótarján
 
 


sziasztok!

bogi, pedi: jobban vagytok?????
bogi: tegnap nagy csönd volt tőled!!!! remélem sokkal jobban vagy!!! gyere, nyugtass meg minket.

csillag: az én pocim sem érzi a frontot. annyira jót aludtam!!! bogika is hagyott és ma pedig izeg-mozog.
már csak két nap! azt még megvárjuk, hogy szüljél, addig nem megyünk. vasárnap, vagy hétfőn indulunk. attól függ, hogy a párom a munkáit mennyire tudja elintézni. mindenkivel le kell tárgyaljon és elindítani az embereket.
és még meg akarjuk várni, hogy pénteken elkezdjék csomagolni a házat.

nika: tutira sikert hoz a laptetőőő!!! juhéééé!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?