Sziasztok!
Judysz, sajnálom, hogy ilyen elviselhetetlen a férjed családja. Tudom, hogy nehéz, de próbálj nem is figyelni rájuk. Az egyik füleden be, a másikon ki. És hogy mit mondanak a szüleidről... ne számítson! Aki az én szüleimet szidja, az onnantól arra sem érdemes, hogy felfogjam, hogy hozzám beszél, nem még arra, hogy gondolkozzam rajta és megbántson. Nem számít a véleménye és kész!
Grapefruit, nekem pont a dokim mondta, hogy nem kalcium, magnézium. Na erre varrj gombot!
Úgy látszik, ahány orvos, annyi vélemény. A babruhákért én is irigyellek.
Ekriszta, sajna nem ismerem azt a magnézium készítményt amit ajánlottál. Az én orvosom a magneB6ot ajánlotta. És lévén, hogy én orvos lánya vagyok, belém nevelődött, hogy "beszeded amit eléd raktam!" szóval, ha ezt szedeti, akkor ezt szedem.
Reni78, hihetetlen ami velad történt. Én tudom, hogy az egészségügyben nincs pénz, és hogy senki nincs rendesen megfizetve, de az az érzésem, hogy néha az agy is hiányzik. És képzeld, hogy az ilyet kollégákkal is megcsinálják! Anyukám is volt már úgy időpontos vizsgálaton kollégánál, hogy az ott sem volt. Kész kabaré, csak éppen nevetni nehéz rajta.
Littlebaby, azért karácsonyig még több mint egy hónap van. Engem nagyon zavar, hogy október közepe óta, az tvből, meg a hipermarketek reklám újságaiból is a karácsony folyik. Meghülyítik az embert! A gyerekekről nem is beszélve. Miért nem elég december elején elkezdeni a készülődést? Vagy max. akkor amikor az adventi koszorút megvesszük/elkészítjük.
B. füredre a PAZrt. Rehabilitációs Központjába megyünk, ismertebb nevén a tortaházba. Mind a ketten bent dolgozunk, így jár 1-1 hét mind a kettőnknek. Az én keretemre a szüleim mentek ma, a férjem keretére megyünk mi, decemberben. A szálloda, amúgy kint van Füred szélén, A Tagore jó 15-20 perces séta.
A sétálást majd kipróbálom, egyenlőre csak talpra szoktam "ugrani", ettől a görcs elmúlik, csak még sokáig fáj utána a lábam.
Napvirág, én már csak nov. végéig dolgozom, utána táppénz. Busszal járok be minden reggel, negyed ór mire kiérek a buszmegállóba, ha bejön a hideg, meg a latyak, meg a jég és nem akarok csúszkálni. Bár ehhez pár falevél is elég. Egyik reggel az el nem söpört diófa leveleken dobtam majdnem egy hátast, a járdán. Azóta azon a szakaszon inkább kimegyek, az útra.
Amúgy a légzést én a 12. hét óta tanulom. Azóta járok kismama tornára, amit a gyógytornászom csinál. Jó, mert helyben van és egyéni. Tehát csak én vagyok. Decembertől jön velem az anyukám is, mert ő lesz bent velem szüléskor, és neki is meg kell tanulnia a légzést, hogy tudjon majd segíteni. Szerencsére nekem nagyon jó védőnőm van. Bár majd meglátjuk szülés után. Akkor állítólag az összes átmegy "támadónőbe"
Ágci, tündéri a kisfiad! Én a 2 hónapos húgom gügyögését fordítottam le a szüleimnek, miszerint "azt mondja, hogy adjatok nekem csokikát" Jelzem 2 éves voltam
És egy kis polgárpukkasztás a végére: Mire megírtam ezt a kisregényt szépen elkortyoltam egy pohár sört!
Annyira, de annyira jól esett! Ajánlom mindenkinek, tele van B vitaminnal! Na ide a köveket!
Szép estét!