Új privát üzeneted érkezett!

A drukk kérő és küldő csapatba én is beszállok Rita és Kati mellé, én ugyanis 10-kor NST-re megyek holnap. :D


Beze, a 37. heti császár tényleg nem hangzik túl jól... biztos, hogy megcsinálják azon a héten, ha Marci marad harántfekvésben? Beszéltél már erről a dokiddal?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag, nem, még nem akarom szóba hozni a dolgot, ezt csak úgy tippeltem, de tuti nem várna 38-nál tovább, a hely meg ugye fogy, így lehet, hogy magától elindul korábban. :roll:
Drukk természetesen neked is megy!+++++ :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


csillag: bocsi, bocsi, bocsi!!!! tényleg, délelőtt írtad, hogy mész te is. persze, hogy megy a drukk!!! elvisz valaki? ilyenkor már a kisebb pakkal szoktál menni??? drukkolok, hogy ne engedjenek haza!!! :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

csillag! neked és drukk akkor és kérdezz meg mindent amire kiváncsi vagy!

KépKép
dike
 
 


mi lehet már Zsuzsival olyan kíváncsi vagyok!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Pedi, örülök, hogy leírtad a gondolataidat. Az öcsém márc. 2-án született:)
Hozz ám képeket, pociról is!

Zsuzsira én is sokat gondoltam ma, talán már a kezében tartja a Pici Zsófit :)

Virág holnap beszerzem a folsavat, Te mit ajánlasz? Mert azt olvastam, hogy többféle van belőle! Puszi Neked, és nyugi!!!

Képzeljétek éjjel felébredtem, h hányingerem van, de hamar elmúlt, napközben néha-néha éreztem :)

És akkor a mai tesztem:)

Kép

Api felhívott ma, és azt mondta, hogy szeret minket, furcsa volt ezt hallani, de annyira boldog vagyok!
Ugye megbeszéltük, hogy csak az uh. után mondjuk el itthon, de nem bírta ki, mert annyira örül, elmondta a munkatársainak!!!

Felhívtam ma a dokikat, hétfőn megyek az endokrinológushoz, kedden pedig az első uh-ra!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Virág szorítok Neked holnap, remélem én is, hogy már bent kell maradnod! :)

Dike hogy vagy?

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


mona: ez bizony pozitíííív!!!! juhééééé! miért mész az endkrinológushoz??? a keddi uh-ra kíváncsi leszek, szerintem még korai, nem fog látni semmit, max vastag méhnyálkahártyát. de ne legyen igazam. de nekem a tüneteid, meg a tesztek erősödése ezt mutatja, hogy nemrég költözött oda a pocidba a baba és még fúrja magát jó mélyre!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, azért mert merckformint szedek, és azt szépen lassan le kell majd építeni, de a 12. hétig szedhetem, azt hiszem, majd hétfőn megbeszéljük a dokival!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


mona!!! annyira örülök neked!!!nagyon szép teszt!!!!! :lol:
köszi már jobban vok!!!

KépKép
dike
 
 


Mona, szép a teszed! A folsavval kapcsolatban nem tudok Neked tanácsot adni, mert én nem szedtem külön, csak annyit, amennyi a kismama vitaminomban volt. Én már a teherbeesés előtt is szedtem a vitamint, mert a családunkban volt nyitott hátgerinccel született baba, aki meghalt és nem akartam kockáztatni. A folsav az, ami ki tudja védeni ezt a komoly problémát. Szerintem hívd fel ezzel kapcsolatban az orvosodat, biztos segíteni fog telefonon keresztül is és megmondja, hogy melyiket szedd.

Kati, juszt se viszem magammal a kórházba holnap a motyómat... csak akkor, ha éjjel vagy reggel stabil fájások kezdődnek. Bár nem hiszem, hogy így lenne, mert most sincsenek... Annyit teszek egy-egy ilyen NST előtt, hogy totál rendbe vágom magam, megmosom a hajamat, szőrtelenítek ahol kell meg rendbe teszem a körmeimet.

Beze, értem, akkor majd később beszéled meg a dokiddal, hogy mi lesz Veletek. Képzeld, nemrég olvastam, hogy volt egy lány, akinek faros volt a babája és nem sokkal a kiírt császár előtt átment harántba, majd egy nap múlva már fejvégű volt! Szóval reménykedni azért még lehet! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, az kimaradt az előbb, hogy a férjem visz el holnap, de nem lesz bent a vizsgálat alatt, mert itt egyszerre 3 kismamát néznek egy kórteremben így nem jöhet be senki, úgyhogy amíg én bent leszek, addig ő elmegy Bencével ügyeket intézni.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: nst-n nálunk is futószalag van. apa nem fog jönni majd tuti. vagy csak elvisz.
képzeljétek! holnap nem jön velem. a doki ígért vizsgálatot is, amin a férjem nem szeretne bent lenni, meg nemrég voltunk 4d-n, meg nemsokára megint menni akarunk, így azt mondta nem jön, inkább dolgozik. nem neheztelek rá.
szerintem sutyiban vidd a kisebb pakkot!!! a dokid úgy is bent fog!!! és gergő indul holnap!!! :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!!!!!!

jó sokat termeltetek:)

Mona senki se nevet ki hidd el:)

Virág anyukádnak igaza van...a fészekrakó ösztönöd jött elő:):)

Dike egészségedre:):)

Kati Méténál nekünk is piskóta káduink volt..szerintem az a fajta a legjobb...ami most van áááááá......kivágnám....nem szeressem.......

nem akarok okoskodni de én elfogadnám anyukád segítségét...hidd el nagyon jó ha van aki segít az első időkbe,,,,,én mit nem adtam volna érte.....de ezt neked kell eldöntened!:)

Pedi mindenki így van ezzel kb félidő után hogy alig várja hogy láthassa a babáját...emlékszem én is hogy vártam...főleg 4d után....milyen is lehet élőbe....és mikor kibújt és rámttték.....sírni akartam de nem tudtam a boldogságtól és a megkönnyebbüléstől!!!!!!!!!!!!
anyira jó ezeket átélni a szülés minden eggyes fájdalmával!!!!!!!!!

Bogi PUHÍTSAD CSAK APÁT!!!!!!!!!!!!!!
eszméletlen szép kertes házikó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kati a kloffolóü kicsit kemény.......én 1x tapasztaltam..anyukám véletlenül fejbevágott a húskloffolóval:)))

Bogi?Kati még nem írt Zsuzsi de nem akarom zaklatni..ír ő majd szerintem:)

Mona gyönyörű pozitív a teszted!!!!!!!!GRATULÁLOK!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nekem még nem írt zsuzsi. de biztos fog, amint tud. most szerintem se írjál neki.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


vajon mit csinál Zsuzsi most.....?,olyan kiváncsi vagyok......... :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


én is kíváncsi vagyok, és percenként nézem a telefonomat, de még minidig semmi. mondjuk császár után jó pár óra fekvés, alvás van, úgy tudom, legalább 6, majd gyönyörködik zsófikában, majd jön a család és csak utána valahol mi. tehát ha mondjuk délben volt a császár, akkor még simán belefér, hogy nem nekünk pötyögi a telefonját, hanem gyönyörködik a picurkájában!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati általába csaszi után 12 órát kell pihenni legalábbis nálunk a Délpestibe.......
holnap már bizti kapunk smst:)

és te hogy érzed magad?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: köszi, jól vagyok nagyon. kicsit kezdek aggódni a holnapi uh miatt. mégpedig a lepényem aggaszt, más nem. ma nagyon sokat, sőt megállás nélkül mocorog bogi baba. nagyon sokat játszok vele.
és! pénteken kezdenek a mesterek. ez már tényleg az utolsó dátum. a férjem mondta, ha nem elzavarja őket. de a mester szólt, hogy pénteken kezdenek.
és ti? körmözés? ovi?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


mia: ne bújj el!!! van már nevetek??? mosógép??? fényképezés az oviban???

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


hidd el minden rendben van a lepényeddel...ha nem volna annak jele volna!!!!!!
mestereknek én is üzenem ha nem lesznek kész fenékbe rugom őket!!!!!!!!!

körmözés:holnap megyek vásárolni a boltba ami elfogyott meg kell még azt megveszem..no meg átveszem a nyereményem is!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


naaaaa!!! mit nyertél???? felezünk??? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ha gondolod felezhetünk.....Xtreme titanium zslét nyertem:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


inkább az én részem is a tiéd... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


na látod :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Hát, hihetetlen, mennyit tudtok írni egy nap alatt.

Bogi! Nekem az ilyen típusú házak nagyon tetszenek, szerintem brutál jól néz ki, szólj, ha kell a segítség az engeszteléshez! :wink: :lol: Ja, és így utólag is gratula a lánykéréshez, nagyon szép gyűrűtök van.

Mona! Szuper szép a teszted, gratulálok! Én a mostani pozitív tesztem után csak sokára jutottam dokihoz, mert szabadságon volt, de nem éreztem semmi félelmet a babával kapcsolatban. Szóval, ezzel csak azt akarom mondani, hogy Nektek is sokat kellett várni, és ez a baba most akar jönni, úgyhogy tuti minden ok lesz! :wink:

Dike! Örülök, hogy jobban vagy, bár hozzád hétvégén nem szóltam külön- mert mire végigolvasom, amit írtok, már elfelejtem, kinek mit akartam :oops:- azért aggódtam érted! De Neked is csak azt tudom írni, amit Monának, hogy a babával minden ok, és nem szabad parázni. Én a 9.hétben jártam, amikor egyik napról a másikra elmúlt a hányinger, és mivel mindenki azt mondta, hogy a 12.hétig lesznek tüneteim, így teljesen beparáztam. Éppen nyaralni voltunk, és a férjem viccesen megkérdezte, hogy bevigyen-e az ügyeletre? Esetleg megkérdezik, hogy mi bajom, majd mondjuk, hogy ja semmi, csak elmúltak a tüneteim. :oops: :lol: Szóval, nyugi, a babucid nagyon jól van odabent!

Beze! Nem semmi már lassan a 33.hétnél jársz. Én is csak biztatni tudlak, hogy Marci még befordulhat szerintem. Az egyik barátnőmnek a 30.hétig fej végű volt és utána átfordult harántba, már arról beszéltek a dokijával, hogy vmi módszerrel, amire már sajnos nem emlékszem visszafordítják a babát, és végül magától visszafordult a kis drága! Szóval, nyugi, Marci baba jól tudja, hogy anyukája szeretné még egyszer átélni a természetes szülés csodáját. :wink:

Csillag! Igazán örülök, ha segítenek a szavaim. Amúgy, amikor a hétvégén írtad, hogy egyszerűen már nem tudsz mit csinálni (mert az egész lakás csili-vili), akkor eszemben volt, hogy esetleg állj neki sütni, de látom ma azt is ellőtted. Egyébként, a telefonok miatt együtt érzek. Nem értem az embereket, talán azt gondolják, hogy megszülsz és nem megy az sms vagy hívás, hogy gyarapodott a család?! Hihetetlen!

Kati! Igen, tényleg nagyon összefonódik a sorsunk, esetleg születési éved? :lol: Ja, és akkor ezek alapján nekem is lányom lesz??? Kérlek ne aggódj a lepény miatt, tuti minden ok.

Rita! Nagyon cuki lehet a lánykád, ahogy rajzol, gratula hozzá. Drukkolok a holnapi dokilátogatáshoz.

Nita! Mit csinálnak a srácok? Zsuzsira én is sokat gondoltam ma, kíváncsi vagyok mekkora lett Zsófi baba!
pedi
Kalocsa
 
 


Kép Zalacsányi-tó partján
Kép 23 hetes pocak
Kép Balatonfüred-móló
pedi
Kalocsa
 
 


Bogi: szép házat néztél ki:9 puhítsd még apát :)

Csillag: simááááááán lehet bírni :) egyedül de nem sokat mert apa akkoriban nem dolgozott.hiszen januárban született Gergő és olyankor nem nagyon volt akkoriban munka.Szóval apával hármasban :) akkor kezdett el otthon sütni főzni :)

Rita: nagyon ügyi Regi:9 Gergő semmit nem rajzol még felismerhetően :) nem lesz egy Munkácsy

Beze mennek neked is a drukkok mint csillagnak :) amúgy 37 hetesen már mindenük ki van fejlődve a babáknak.Ezért az ez után születettek ha elérik a 2 kg-t is már nem számítanak koraszülöttnek onnan már biztonságos már megszületni nekik :)

Mona: ezen sokkal jobban látszik még ha halvány akkor is :)

csaszi után én 24 órát kellett feküdnöm de telefonálni ilyesmit azért tud közben :)

Pedi: csudszép kismami vagy :)

nika70
Salgótarján
 
 


Halihóóóóóóóóóó!

Nyugodt éjszaka, zéró méhösszehúzódás (még jó, hogy front van...), úgyhogy a kórházi motyóm marad szépen itthon, nem viszem magammal NST-re. :twisted: (Hírekkel majd délután tudok csak jönni.)

Pedi, gyönyörű vagy a képeken! Szépen gömbölyödik a pocakod!
(Ha nem tartod udvariatlannak a kérdést, elárulod, hogy hány éves vagy? Én a jövő hónapban leszek 34.)
Amit az érdeklődő telefonálásokról írtam, azt szerintem Te sem fogod megúszni. Tényleg ilyenek az emberek... Ha nem telefon jön, akkor sms vagy email. Nagyon bosszantó így a vége felé.

Nika, az jó, ha Apa is otthon volt Veled szülés után. Nekem azért most elkél majd a segítség és örülni fogok, hogy Anyu itt lesz pár napig. Gergőt még csak eltudnám látni, de itt van Bence. Apa sajnos dolgozni fog, talán 1 nap szabit ha kivehet abból az 5 napból amit állambácsi ad ilyenkor az újdonsült apukáknak... :? Szóval nem hiszem, hogy rögtön bírnám egyedül ebédidőtől egészen estig. Egyszerűbb lenne, ha Bencét elvitetném itthonról és Anyukáéknál lenne, de nem akarom, hogy azt érezze, hogy Ő most már "felesleges" és elpateroltam Gergő miatt. Ehelyett megpróbálom majd inkább belevonni dolgokba. (Aztán meglátjuk mennyi sikerrel járok.)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: nem örülök a nyugodt éjszakátoknak. és a miénknek sem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
a csajom semmit nem hagyott aludni. amint én mozogtam, akkor ő azonnal elkezdett táncolni és bárhogy fordultam, éreztem, majdnem kellemetlennek mondanám. olyan is volt, hogy beszorult a levegőm. nem tudom, hogy ez normális-e. már párszor tapasztaltam ilyet. délután megkérdezem a dokitól. drukkolok neked a mai nst-re.
szerintem nem szabad bencét elpaterolni otthonról. sokat árthatsz a kapcsolatotoknak vele. sajnálom, hogy a férjed azt, ami jár, nem tudja igénybe venni. így értem, hogy kell anyukád. ez egy más élethelyzet, mint ahol első baba jön.

pedi: szerintem pont akkora a pocakod, mint nekem. csak te vékonyabb vagy. kilókkal hogy állsz? szerintem lányod lesz. én 25öt töltöttem a nyáron. te?
a pároddal nagyon helyesek vagytok, nagy az összhang és a lila köd is nagyon ott van.

nika: remélem gyógyulgattok!!! hogy álltok zsófi-ügyileg??? már volt péd, nem?

zsuzsival mi lehet?
voltam cukron. holnap lesz eredmény.
izgulok a délutáni doki miatt. a lepény és a méhszáj, ami idegesít. vasárnap óta magnerotot szedek a magne b6 helyett, és csak napi 1-2 keményedésem van.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillagvirag, pedig azt hittem, mire jövök már osztódási állapotban leszel :D szegénykém!

na én meg elég jól hazavágtam magam a gólyabálon, kb mára sikerült kiheverni. Nem ittam sokat, de nem bírom én már, hogy így öregszem....szóval mostanában nem megyek sehova az fix.

Amúgy elaludtam, be kéne mennem azért élettanra, addig szótárazom az angolt...jaj csajok mit kínlódok én az angollal, szakmai.....Grrrrrrrrrrr, holnap zh, szép lesz, eddig kb 500 szónál járok, amit kiírtam, hogy fogom holnapra benyalni?

Amúgy ma vagyok a 7. DPO-n és tök fel vagyok fújódva, fáj a hasam, szúrkál. VAgy komoly szervi bajaim vannak, vagy beágyazódás? Hétvégén tuti tesztelek, juj de izgi
chamomilla
Pécs
 
 


ja és pedi, gyönyörű vagy!!!!
chamomilla
Pécs
 
 


bog: gyönyörű a ház, költözöm hozzátok én is :wink:

monalux: én mondtam hogy tuti terhes vagy, a halvány 2. csík az 2 csík. Juppppppí!!!!!
chamomilla
Pécs
 
 


na tényleg kocc, puszi és mindenkinek szép napot, itt gyönyörű idő van!
chamomilla
Pécs
 
 


cham: emlékszem, anno, amikor én kórtant tanultam, minden tünetet észrevettem magamon. gáz volt. :lol: :lol: :lol:
de nagyon drukk a babához!!!! ++++++++++++++++++

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csillag: az az igazság,hogy anyukám elígérkezett hozzánk annó hogy majd ha megszületik Gergő akkor jön egy vagy két hétre.De sajnos nem élhette már meg :(:(:(:(:(:(
Szerintem se paterold el Bencét.Sosem tudnád megbocsájtani magadnak ha emiatt lenne rosszabb a kapcsolatotok :(

Kati: dunsztom sincs volt e pém :):):):
tegnapelőtt elkapott apa hogy gyerek legyen meg a legnagyobb kívánságod :) :oops: mondtam neki hogy neki is akarnia kell :):)

chamo: jó hogy jót buliztál :9 a kiheverése már nem hangozz olyan jól :):):):) én is mindig ezt mondom hogy én már nem bírnám az éjszakázást:) Mondjuk én lánykoromban meg még 30 évesen is nagyon bulis csaj voltam.hétvégén sosem voltam otthon :) most márt lenyugodtam :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a szép szavakat! A lila köd tényleg megvan a mai napig, pedig 10éve vagyunk együtt, de még mindig imádom!

Én 27-et töltöttem idén áprilisban. Eddig 4kg híztam, amivel nagyon meg vagyok elégedve, sokkal többre számítottam. Ráadásul a melleim eddig nagyobb iramban nőttek mint a pocakom :evil: , pedig eddig sem panaszkodhattam.

Kati! Sajnálom az éjszakádat. Néhányszor engem is ébresztett már a kis pocok, de akkor mindig ki is mentem pisilni, és ahogy visszaértem, már aludtam is tovább, olyan vagyok mint egy mormota. Nekem levegő még nem szorult be, inkább légszomjam van többször mostanában. Viszont most nagyon összeszedtem magam, péntek óta fáj a torkom, és picit náthás is voltam, de mostanra nagyon durva lett. Éjszaka már nagyon zavart, az a fajta torokfájásom van, mintha parazsat tettek volna a torkomra. Reggel egy csomó csúnya cucc jött az orromból is, meg a torkomból is. :( Homeós cseppeket iszok, meg rengeteg mézes teát, extra adag C-vitamint szedek és izlandi zuzmót szopogatok. Bízom benne, hogy ma estére már jobb lesz, mert nappal még csak csak elvagyok, csak ne kelljen vízszintesbe kerülni.

Csillag! Várlak az nst eredménnyel!

Cham! Nem irigyellek a tanulás miatt. Kitartás!

Megyek öltözni, ma 10-18ig dolgozom!

Szép napot Nektek!
Puszi
pedi
Kalocsa
 
 


pedi: én tegnap kaptam meg, hogy végre már a melleimet leelőzte végérvényesen a hasam. eddig nekem is egyformán nőttek. eszméletlen. pedig én sem panaszkodtam előtte. nem voltak hatalmasok, de én(és a férjem is) szerettem őket magamon. én is 4kg-nál tartok... és még nem bálnásodok, pedig az alkatom meg van hozzá. széles csípő, magas has. de ami késik...
nagyon sajnálom a megfázást! de látom mindent megteszel ellene.
mi 8 éve vagyunk együtt, nem tíz.
jó munkát, vigyázz magatokra!!!

nika: apának minden kívánságát ennyire egyszerű lenne teljesíteni, ugye??? :wink: :wink: :wink:
jönni fog hozzátok a bébé!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati
16.30-ra megyek, úgyhogy ma apa megy Regiért. Mondjuk, tegnap is ő ment végül is.
Én a méhszájra vagyok kiváncsi, továbbra is. Tegnap estére nagyon elfáradtam, hogy le kellett dölnöm, és el is aludtam egy perc alatt, aztán még felkeltem, hogy lefürdessem Regit, de kicsit játszottunk, és aludtunk ismét. Fájt mindenem, csak a fürdés után lett jobb. A hátam majd leszakadt, azt hiszem ilyen nagy takarítást már nem iktatok be.
Ráadásul a torkom is nagyon fájt, úgyhogy a vacsorát alig bírtam megenni a hányinger miatt. Ma már jobban vagyok.

Csillagvirág
Drukk az NST-hez.

Pedi
Nagyon csinos kismama vagy. Jobbulást! Én is kicsit náthás vagyok, bár nem vészes, meg a torkom is javulóban. Apa viszont nagyon be volt rekedve este, meg fújja az orrát is rendesen. Regi még jól. Remélem így is marad, olyan jó hogy újra van ovi.

Mona
Regivel semmit sem szedtem, se vitamin, se folsav. Csak az aloe gélt ittam.
Most már a fogantatástól szedtem folsavat (Valeant Pharma Kft. folsav 3 mg tabletta).

Nika
Regi sokat rajzol. Sőt neki nem is szoktunk játékokat venni, hanem inkább könyv, vagy eszközök ami a rajzoláshoz kell, meg egyéb kreatív dolgokhoz. Mert ezeket szereti. Tegnap egy órát csak vagdalt az ollóval (azokat a papírokat, amik nem olyan jól sikerült rajzok voltak, így legalább nem halmozódik fel). Apja már nehezített neki, cikk-cakk mintákat kellett vágnia a vonal mentén.
Amikor vittem az oviba, láttam most is valamit vágtak ollóval, úgyhogy biztos fog neki tetszeni.
Vendég
 


brita: akkor kb egyszerre jövünk majd este. drukkolok!!!! ez tényleg nagy munka volt, amit csináltál tegnap!!! legalább kellemesen elfáradtál, de azért minden nap ne nagytakaríts!!
jó, hogy regi így szeret kreatívkodni.
itt vannak nagyon szupi, gyerekbarát cuccok. én is sok mindent rendelek innen.
www.opitec.hu szupi oldal.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


pedi! nagyon nagyon csini vagy!!!!!!!!!! :D
jobbulást kívánok!!!

chamomilla! nagyon drukkolok!!!

rita!drukk mára!

csillag drukkk neked is!!!

KépKép
dike
 
 


Szia Csajok!

Virag, NSThez drukk, hatha megis bent tartanak. Vagy majd elindul Gergo holnap!:) Remelem minden rendben!

Mona, szep teszt!!!!:):):):):) :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Pedi, annyira jol nezel ki, szep vagy nagyon, csini kismami!!!:) :wink:

Zsuzsi mar biztosan babazik. Bizzunk benne nem faj nagyon a sebe.

Koszi csajok a biztatast a hazhoz!:)
Joooo beteg lettem. Tegnap pocsekul ereztem magam azt hittem faradt vagyok de mikor elkezdtem enni a tanyer levesem olyan hanyingerem lett, hogy minden elismeresem a hanyingeres kismamike! Aztan szo szerint vacogni kezdtem, a lazam gyogyszer mellett 38 folott volt. Delutan 2tol estik nyomtam az agyat. Este 9kor mondtam Apanak kerje mar el az Evi higanyos lazmerojet mert ez a mienk osszevissza mer (ful mero). Apa at is ment majd jon haza, hogy van egy rossz hire, nincs lazmero mert Evi ugyan ilyen beteg, mint en. Alig mozog az agyban. Mit mondjak en is csak fekudtem, a fejfajastol, gyomor es hasfajastol, laztol orultem, hogy elek. Na, majd kiderult, hogy mivel Evi meloban lett beteg hazafele jovet bement egy gyogyitarba ahol elmondta mi a baja es arra kerne valami tablettat. A gyogyszeresz mar tudta is mi kell mert allitolag valami virus van ami a beleket tamadja meg es 7 napig tart. Marha jo. Kaptam ebbol a gyogyibol Evitol mert eszmeletlen hasmenessel jar. Ne tudjatok meg. Kicsit jobb lett de ma nekem is ki kell mennem vagy Apanak es beszerezni egy ilyet. Reggel meg kepzeljetek hogyan jartam. Aki most eszik ne olvasson tovabb!!!!!!! Ereztem en, hogy menni kell mosdoba, hasmenes. Oke minden, majd amikor oltoznek fel, latom a bugyimon valami sotet folt van. Csajok, 36 evesen bekakaltam. Pedig nem is ereztem, hogy jon. Nagyon durva.:(:( Tiszta ciki de Nektek leirtam.
Vendég
 


bogi!jajj szegénykém jobbulást!nem baj az h bement előfordul az ilyesmi. velem 20 évesen hashajtótól:)))

KépKép
dike
 
 


Kati
Rendelni nem szeretek, hanem Győrben a Kreatív üzletbe szoktam járni, nagyon sok minden van. Oviban két-három hét múlva lesz az adventi vásár, nem ártana néhány dolgot beszereznem, már nagyon várom, mert jelentkeztem, hogy segítek árusítani, így legalább ott lehetek Regivel az oviban. És nagyon szeretem az ilyen programokat, nem utolsó sorban még rá is érek. Úgyhogy biztos bevállalok egész napokat is ha kell.

Bogárka
Jobbulást!
Vendég
 


bogi: anyám!!! először annyira sajnáltalak.(még most is, ne érts félre, de te nem is szoktál), de akkortát röhögtem!!!-bocsi, tényleg bocsi!!!
gyógyulgass!!! ne egyél, csak igyál sokat, sokat, nehogy kiszáradj!!! sajnálom, hogy ennyire messze vagyunk, küldenék neked, vagyis vinnék minden jó bogyót. így csak gyógypuszik a buksidra!!! hétvégére kikúráld magad!!! ölellek!!!

brita: egész nap az adventi vásárban? bevállalós vagy!!!!

képzeljétek!!! ha ma a doki mindnet rendben talál, akkor jövő héten lehet, hogy megyünk síelni. vagyis én nem, de van még egy kismami. mi csak napozunk, mert gyönyörű az idő ott, ahova szoktunk menni. tehát drukkoljatok!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati
Gondolom, nem reggeltől estig, csak kb 6 órát. Még nem kérdeztem a részleteket. Eddig csak 3-an jelentkeztünk, hogy mennénk, szóval majd magunk közt beosztjuk.
Menjetek csak, és pihenj sokat, élvezd a jó levegőt.
Pont tegnap gondoltam arra, hogy a két ünnep között kiruccanhatnánk Ausztriába. Apa síelhetne Regivel, én meg nagyokat sétálnák, és jókat ennék a hüttékben. :) Ha már egyszer csúszkálni nem tudok.

Most már lépek főzni...sonkás tésztát, zöldségekkel, sok sajttal.
Vendég
 


sziasztok!

NST ismét tökéletes lett, 10 pont. Előtte leküldtem Gergőnek egy szelet csokit aminek annyira örült, hogy végig ugrabugrálta a vizsgálatot. Azt se tudtam, hogy mikor nyomogassam a mozgást jelző gombot, mert tényleg nem volt megállása.
Ami jó volt, hogy egy nagyon kedves közlékeny szülésznő csinálta a vizsgálatot, így kifaggattam néhány dologról. Megkérdeztem tőle, hogy tényleg igaz-e , hogy a második gyerkőc hamarabb szokott világra jönni az elsőnél és megerősítette ezt. Azt mondta, hogy a vajúdási idő kb a fele szokott lenni az elsőhöz képest, viszont az is igaz, hogy a fájások intenzívebbek és erősebbek. Aztán arra is rákérdeztem, hogy ha én pontosan tudom, hogy Gergő csak a menstruációs ciklusom első felében foganhatott, akkor mennyi az esély a túlhordásra. Erre azt mondta, hogy ha tényleg így van, akkor minden bizonnyal a héten meg fog születni, nagy valószínűséggel a kiírt naphoz nagyon közel. Úgy fogalmazott, hogy ezen állás szerint Gergő lesz az a "pontos gyerek". Ettől úgy feldobódtam, hogy elszállt minden rosszkedvem! Végre egy szakértő is megerősítette ugyanazt amit én gondoltam!!!!!!! Rákérdeztem azért a túlhordásra is, megtudtam, hogy 10 napot engednek itt Győrben. Ez főleg azoknál szokott előfordulni, akiknek hosszabb a menstruációs ciklusuk vagy később van PÉ-ük. (Hát ez egyik sem igaz rám.)
Úgyhogy most már drukkolok a csütörtöknek vagy a pénteknek. Csüt-ön lesz a házassági évfordulónk, szép ajándék lenne Gergő. Péntek meg a dátum miatt tetszik, ha lerövidítem: 10-11-12. (Ez azért is tetszik annyira, mert Bencus születési dátuma rövidítve 07-08-09, Gergő meg lehetne ennek a folytatása.)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bogikám, jaj Te kis Drága! Nagyon sajnálom, hogy benyaltad ezt a fránya vírust. nem hangzik túl jól, hogy 7 napig is eltarthat... :? Jól ki tudja venni az erődet, ha sokszor kell menned WC-re. Szerintem is az a legjobb, ha most főleg csak iszol (de azt SOKAT), meg talán egy kis keksz, héjában főtt krumpli. Gyógypuszik szállnak hozzád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rita, milyen ügyes Regi!!!!!!!!!!!! Bence sajnos nem nagyon szereti ezeket a kreatív dolgokat. Pont emiatt elég ügyetlen a rajzolásban, festegetésben, gyurmázásban. Most próbálom kicsit ügyesíteni a kezét, a finommotorikus mozgását azzal, hogy karácsonyra kap gyöngyfűző készletet (ne röhögjetek ki, egy fiúnak is kell ilyet gyakorolnia...). A másik amivel fejleszteni tudom, az egy kis barkácskészlet, amit a szülinapjára kapott. Ebben vannak csavarok anyákkal, amiket össze is tud már csavarozni kézzel meg hasonlók.
Nagyon ügyes vagy, hogy elvállalod az adventi vásárban való segédkezést! Biztos, hogy Regi is örülni fog, hogy ott leszel. Mit kell majd csinálnod?
A dokihoz drukkolok!

Kati, Neked is mennek a drukkok a dokihoz!
Jól hangzik ez a síelős dolog, remélem összejön Nektek!

Pedi, Neked is küldöm a gyógypuszikat! Nagyon rossz lehet ez a megfázás... remélem, hogy hamar hatni fognak azok a bogyók, a vitamin meg a méz!
Gratula a 4kg-hoz, egyáltalán nem is látszik rajtad, nagyon szép vékony vagy!
Neked mikor lesz legközelebb valamilyen vizsgálatod? (bocs, ha már írtad, de most egy kicsit szita az agyam és ezeket nem bírom megjegyezni... :oops: )

Nika, tényleg írtál már Anyukádról, nagyon sajnálom, hogy nem láthatta már Gergőt... de biztos vagyok benne, hogy fentről segített Nektek!

Dike, hogy vagy, Teljesen rendbe jöttél? :cry:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Zsuzsira én is nagyon sokat gondolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Ééééééééééééééés megint egy laptetőőőőőőőőőő!
Gergőőőőőőőőőőőőőőő, nagyon szeretünk és várunk Téged!!!!!!!!!!!!

Azt nem is írtam az előbb, hogy képzeljétek, volt egy 2 hetes kisbaba a váróteremben amikor üldögéltem a folyosón NST vizsgálat előtt. (Az anyukáján néztek valamit uh-gal és az NST mellett van az UH labor.) Hááááááát, nem győztem nyeldesni a könnyeimet a meghatódottságtól, pedig épp sírdogált a baba... Mi lesz, ha a saját gyerkőcömet nézegetem??????????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Csillag! Örülök a "jó" híreknek, és én tuti, hogy a 12-ét választanám, már csak a sorminta miatt, tök jó lenne szerintem! :wink: Köszi a dicsit, azért van rajtam felesleg, én is az az igazi női fazon vagyok, nagy cicik, vékony derék, lapos has, széles csípő. De a 4kg-nak egyelőre nagyon örülök. Legközelebb nov. 30-án megyünk dokihoz, mert pont múlt hét szerdán voltunk. Majd a jövő héten kell mennem vérvételre.

Bogi! Ez szörnyű lehet, kitartás! És hogy ennyire egyik napról a másikra jött, szegénykém! Jobbulást!

Kati! Hajrá síelés, tessék most már megnyugodni, nem lesz semmi gond. Doki bácsi azt fogja mondani, hogy minden rendben.

Rita! Biztos nálad is minden ok lesz, csak most már tényleg ne tervezz nagy dolgokat, inkább pihizz amennyit csak lehet, amíg Regi oviban van. Várunk este a hírekkel!

Dike! Neked is köszi, aranyos vagy! Remélem minden ok ma veled! :wink:

Nita! Nagyon el vagy tűnve! Mi jót csinálsz ma?

Mona! Hol az újabb teszt? :lol:
pedi
Kalocsa
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?