Új privát üzeneted érkezett!

Sonjus!

Szilárdan elhatároztam, hogy megvárom a csütörtököt- az pont 14 nap.Amúgy, ha sikerülne azt addigra éreznem is kéne nagy eséllyel.
Persze, majd részletezem....a pillangót azért írtam, mert a két legkisebb csaj pillangó mániás...
Remélem, hamar rendbe jössz...lehet, hogy akinek sokat szívnak le több a panaszuk?
ágnes13
 
 


Sonjus, Babszi, Tiétek a laptetőm....nem mintha szükségetek lenne rá, mert minden úgy fog menni, mint a karikacsapás, ez csak +
ágnes13
 
 


Ágnes!
a múltkor 16-ot szívtak le, tehát többet mint most, de akkor nem éreztem semmit. Sebaj, holnapra minden ok lesz, neked pedig csütörtökhöz nagyon drukkolok. Ne gondold, ha nem érzel semmit, akkor nincs is semmi!!!
sonjus
 
 

 
 

Sonjus, akkor úgy "tűn" nincs összefüggés....
Hát, volt olyan terhességem, ahol nem sok tünetem volt, de talán ha kettő a 17-ből.....általában 8-9 nap már szoktam tudni...tehát ez nem a legjobb prognózis.Mondjuk most értékelhetetlen tünet az álmosság, mert az az utrogestantól van. Hú amúgy tegnap lettem tőle olyan rosszul....

Merre lehet Panini és Fitie?
ágnes13
 
 


Sonjus,
nem tudom már mennyit lehet bevenni egy nap, de én kettesével ettem.

Ágnes,
elvileg van sorszámom, bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos. Amikor a szlőszobán voltam, akkor a doki azt mondta lehet hogy már kitörölt a listából, de a kontrollon meg azt mondta csak viccelt (hozzáteszem, nem viccesen mondta akkor, szóval lehet hogy nincs, de gondolom beleférhetek a sorba ennyi év és szenvedés után).

i.kata
 
 


Kata, szerintem is tuti beillesztenek mikor Neked időszerű lesz.
ágnes13
 
 


Ágnes,
szerintem is, ennyi mozgásterük tutria van.
Ma amúgy amikor beszéltem S. dokival és mondtam neki, hogy a genetikánk is rendben van, a hangján kis csalódottságot hallottam. Mondta, hogy ezek szerint mi szimplán pechesek vagyunk. :?

Sonjus,
elolvastam a cérnás topikot. Hát sajnos sok minden nem derült ki belőle, mivel csak ketten voltatok, akik próbálták ezt.
Majdnem ugyanazokat kaptam, mint te, kivéve a moxát (vagy mit), olyanom nincs, de van articsóka bogyóm, menzeszes piros bogyóm és méregtelenítő teám, ja meg olajam, amivel a pocakomat kenem.

i.kata
 
 


Sziasztok
Ha valakinek sikeres lombikból megmaradt volna MENOPUR átvenném !
Írj privit ha van.
Köszönöm
boci35
 
 


Kata! Milyen genetikai vizsgálatot csináltak Nektek?
Sajnos sokszor bebizonyosodik az, hogy nem igaz a mondás, miszerint egy fába kétszer nem csap ugyan az a villám. És sajnos ezekre a szülészeti dolgokra többségében nincs magyarázat.
Írtam Nektek többször, hogy én nyolcszor vetéltem el. Volt amikor elhalt a terhességem tavasszal.Nyár elején terhes lettem,ért egy autó baleset, 5 hétre elvetélt. Ősszel teherbe estem, minden rendben volt még a 11.héten is, 14. héten vérezni kezdtem, kiderült, hogy a baba elhalt. Utána kiderült, hogy hanyagul kapartak ki így olyan iszonyú gyulladást kaptam, hogy fetrengtem 40 fokos lázban a görcsöktől. Azt mondták, soha többet nem lehet gyermekem. Így nem védekeztünk, még meg se jött mikor kiderült, hogy állapotos vagyok.
Nem is törődtem vele, mondván úgyse marad meg ilyen előzmények után.
Mikor hetek múlva nem kezdtem el vérezni orvoshoz mentem. Kérdeztem, ugye elhalt? Erre a Doki felhangosította a készüléket és hallhattam a szívhangját......megszületett a kisfiam 7hónap múlva négy kilóval.....és nincs magyarázat egyikre se...
A Te esetedet persze még borzalmasabbá teszi, hogy lombokkal fogantak a terhességeid......de meglátod legközelebb sikerül...
ágnes13
 
 


Ágnes,
sokmindenen mentél már te is keresztül. Nem irigylem ezeket a vetéléseket, gyulladásokat, de az azért irigylésre méltó, hogy ilyen könnyen esel teherbe. Nagyon rossz ez az állandó várakozás, és hiába jutunk el a lombikig, akkor sem biztos, hogy egyből sikerül.
Sógornőm is szinte mindig azonnal teherbe esik, de neki is volt már 4 vagy 5 vetélése. Nagyon sajnálom őt is, hogy ezeken kellett kresztül mennie eddig, de az azért óriási könnyebbség, ha valaki ilye termékeny.
Most is terhes, már írtam is, hogy egy nap különbség volt a terhességünk között. Most nagyon reménykedem, hogy nem akarnak hazajönni karácsonyra Németből, mert nem bírnám ki a pocakja látványát. Meg remélhetőleg januárban kezdhetünk majd, így nem szeretnék közvetlenül lombik kezdés előtt szenvedni, bár a karácsony így is szar lesz idén.

Miután kijöttem a kórházból S. doki elküldött minket kromoszóma vizsgálatra, és az teljesen jó lett.

i.kata
 
 


Szerintetek ha valaki a korai klimax tüneteit mutatja, azaz épp most én, akkor is várnia kell a sorára??? Hülye kérdés, de így még sokkal jobban érzem az időt száguldani. Bőgtem ma egy sort, mert képzeljétek mit mondott a barátnőm - ő bizony ha rólam van szó bármikor befekszik, és ad nekem petéket... Mondjuk ha élesben kellene ennek lennie vajon tényleg így lenne-e, de annyira megható volt. Mondtam neki, hogy még azért nem temetem ezt a kezelést. Azt nem tudtam neki így kifejteni mennyire hálás vagyok azért, amit mondott!
babszi
 
 


Sziasztok!
Tegnap nem tudtam írni, mert későn értem haza. Minden rendben volt az UH-on, a Tanár úr nézett, sok és szép nagy tüszőket talált, volt 18 mm-es is, a Zsuzsa is dícsérte őket... Úgyhogy ma kell beadnom a tüszőrepesztőt, és hétfőn reggel lesz a leszívás. Már eléggé feszít a hasam úgyhogy azért örülök is neki, de izgulok is kicsit.
Szép hétvégét mindenkinek! Sziasztok!
2cirmi2
Budapest
 
 


Babszi,
sokmindent mond vígasztalásul az ember, de ez tényleg nagyon szép dolog.
Nem tudom van-e valami "kedvezmény" ilyen esetben, de gondolom ha nagyon rossz az eredménye valakinek, akkor indokolt lehet a sor elejére kerülni. Szerintem Krisztának (nemtudom őt ismerted-e) is volt olyan, hogy amikor éppen jók lettek a vese eredményei, akkor kellett gyorsan belevágni a lombikba.

2cirmi2,
hétfőre mennek a drukkok!
+++++++++++++++++++++++

i.kata
 
 


Babszi! Benéztem főzés közben egy pillanatra mert buszt néztem a gyereknek. Most felhúztál, és engedd meg, hogy mint virtuális Mami leszidjalak...irgum-burgum azt a kutya meg a mája!!!!!Egy szál eredménytől, ami kicsit magASABB, NE BESZÉLJÜNK MÉG KORAI KLIMAXRÓL....és én azt gondolom, ha ezen múlna a Tanár Úr rögtön csinálna Neked helyet....meg Te most kezdesz nem? Többször meg úgy sem kell menned. Na, most kidühöngtem magam.....kicsit flusztrált vagyok, mert elkezdett hányingerem lenni, meg szédülök, lehet elkaptam a nyavalyát a kicsi Lányomtól, mert beteg.
Kata, én arra írtam szemléltetésnek, amit írtam, hogy sok minden nem magyarázható, és minden után jöhet jó.
Az nagy dolog egy asszony életében,ha irányítani tudja mikor akar szülni, ebben igazad van.......én mostanában jöttem rá, beszéltük is nem rég a Párommal, hogy ezt az ember addig nem is tudja értékelni míg tart. Persze ezzel párhuzamosan, viszont a fél életed meg azzal megy el, hogy ne legyen gyerek, ha nem akarod.
Biztos, hogy én még elképzelni se tudom, hogy Ti néhányan milyen lelki állapotban lehettek,és nagyon becsüllek Titeket azért, hogy emellet még drukkoltok is nekem, és nem azt mondjátok, hogy mit is akar ez a tyúk?
Ezért gondolom azt , hogy a hasonló gonddal küzdő nőknek MINDEN segítséget meg kéne adni államilag is, és biztos nagyképűen hangzik, de ezért szeretném ezt a könyvet is többek közt...
Ja, megalkudtam egy kiadóval, és e hó végén felkeresném közületek azokat, akik segítenének nekem egy rövid riport erejéig. Kérnélek Titeket, hogy ha a fórumon kívül is van olyan ismerősötök, akit érdemes meghallgatni és akinek esetleg a Párját meghallgathatnám, szóljatok......előre is köszönöm!!!!!
Cirmi gondolunk Rád és a tüszőcskéidre!!!!!!!
ágnes13
 
 


Jó, igen, nevetséges vagyok a siralmaimmal, igaz. Mert még nem dőlt össze a világ - az úgyis 2012. 12. 21. vagy 23-án történik :) Lassú az emésztésem, és ilyenkor kétségbe tudok esni, és szaladok fűhöz fához, hogy adjanak tanácsot. Ebből akár gyerek is lehet, csak hát az esély megint romlott. Remélem az fsh meggondolja magát legközelebbre :) A konzultáción azt mondta a doki nem kell B terv, van A terv. De asszem kell a B terv, mert kell a nyugalom az A tervhez. :oops: :oops: :oops:
babszi
 
 


Babszika! NEM VAGY NEVETSÉGES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak úgy gondolom, hogy ELŐRE esel kétségbe olyanért, amiért még nem kell. Reálisan: 34 éves Vagy , persze, hogy MAJD kimerül a petefészked....de addig lesz vagy hat gyereked.....

Nyugi!!!!!!!!!!!Sipos Doki biztos nem véletlenül mondta, hogy nem kell B terv, úgy ismertem meg, hogy minden szavának súlya van......naaaaaaaaaaaaaaa, egy kis mosolyt......
ágnes13
 
 


Ágnes, tök igazad van - előre esek kétségbe - rossz szokásom. DE! Eddig amiért kétségbe voltam esve, az rendre be is következett, vagyis mint egy 6. érzékem van a dolgokhoz. Ezért nem is igazán pesszimistának tartom magam, mint reálisnak. Azóta rengeteg hülyeséget összeolvastam a dologról a neten (legnagyobb hiba amit tehetek, hogy netet olvasok), és bizony 29 évesen már lehet küzdeni ezzel a dologgal. A barátnőm, akiről előbb szóltam már 24 évesen már a tüneteket produkálta.
DE! Reális vagyok, szóval tudom öreg hibáimat, csak változtatni nehéz - azonban rajta vagyok :) Kiültem a napra olvasgatni (nem netet), és szívni magamba a napot, hogy kicsit megvidámítson :) Szóval tudom, hogy van esély, meg minden, csak nehezen emésztek :)
Attól a mosoly lesz majd, és neked küldöm majd - meg Katának :)
babszi
 
 


Babszi,
sajnos saját brömön tapasztalatm, hogy a 6. érzék saját magunkkal kapcsolatban nem működik, csak a gondolat ereje. Annyit gondolkodtam már ezen...amikor végig arra gondoltam, hogy sikerült, akkor sikerült is. Most, hogy sikerült, akkor végig azon aggódtam, hogy csak verjen a szíve. Arra konkrétan egyszer sem gondoltam, hogy egészséges legyen (legalábbis nem emlékszem), csak az járt a fejemben, hogy verjen a pici szíve, mert tavaly semmi nem volt, csak leállt a szívverése az első babánknak.
Most ez elég hülyén hangzik, de lehet ez volt az oka a pechünknek.
Ne gondolj a legrosszabbra, így nem szabad nekikezdeni a lombiknak, tessék optimistának lenni, elolvasni a Titok könyvet, vagy megszerezni dvd-n!!!!

Ágnes,
azért ne hasonlítsd össze a meddőséget a védekezéssel. Szerintem ezeket nem lehet együtt említeni... A védekezési módok (a normálisak!!!) nem tudom hány százalékos sikerrel, de szerintem legalább 90%-ban hatásosak, míg egy lombiknak csak 30% az esélye, hogy sikerül is.

i.kata
 
 


Kata, tök igazad van neked is! Én is gondolkodtam már ezen, és azt hittem végre lelkileg stabil vagyok. De olyan hosszú volt a várakozási idő és a felkészülésé, hogy az első kis fuvallatra kiborulok. Borzasztó. Azt hittem tudok majd SODRÓDNI az árral, és kudarc. Remélem szerdán csupa jó hírt hallok, és addig össze is szedem rendesen magam. :)
Mi ez a Titok könyv? Megpróbálok rákeresni, megszerezni.
babszi
 
 


Kata, ne érts kérlek félre......nem párhuzamot vontam, csak megemlítettem a dolognak ezt az oldalát. Bár azt meg az nem tudja, aki nem volt benne, hogy egy nő aki olyan szinten termékeny, hogy ha védekezés nélkül szeretkezik csak egy alkalommal is tuti terhes lesz és e mellett nem szedhet gyógyszert, nem alkalmazhat spirált....hát hidd el kemény dió.....mert a többi módszer bizony messze áll a 100%-tól. És ha bekövetkezik a terhesség , akkor sokszor az őrlő kétely, hogy mit tegyél és a szégyen saját Magad előtt, hisz egy élet, amiről döntesz....és nem csak a saját szempontjaimat írom, hanem sok-sok nőét.....
Mind emellett persze, hogy közel nincs ez ahhoz az érzéshez, hogyha nem lehet gyermek.....

Babszi,Kata! Nekem is sokszor mondták már, hogy ha valaki nagyon pesszimistán áll valamihez önmaga beteljesíti a negatív jóslatot......én nem tudtam még soha eldönteni, hogy igaz-e.
Egyébként kicsit én is olyan vagyok, mint Te Babszi, hogy reális igyekszem lenni és így mérem az esélyeket.........de azt is mindig szoktam mondani, hogy minden problémának van egy megoldása - ez néha kilátástalannak tűnő helyzetekben bejött.....

Babszi, Kata...látom a mosolyotokat, és látlak Benneteket a Babáitokkal.......
ágnes13
 
 


Babszi mind a mellett, hogy itt okoskodok, ne gondold, hogy nem értelek meg.......nekem már van gyerekem és mégis kiborultam ,mint a bili, mikor kiderült, hogy össz. két petét sikerült leszívni....nem mintha most nagyon bíznék a dologban....tehát értelek, de nekem NAGYON biztató, hogy Sipos Doki azt mondta, hogy nem kell B terv....az ilyenekbe kapaszkodj bele....
ágnes13
 
 


Ági, én már nem is "merem mondani", de A és B tervekről csak akkor volt szó, amikor még semmi ilyenről nem tudtam, egyszerűen minden lelet addig csodás volt.
Most azt mondta S. doki, hogy na majd szerdán kiderül mi van. Ezért pánikolok... :)
babszi
 
 


Babszi,
már nem emlékszem pontosan miről szól a könyv, de a lényeg, hogy amit nagyon szeretnénk és optimistán állunk hozzá, az igenis sikerül, csak bízni kell. Azt hiszem olyasmik is vannak benne, hogy nagyon kell koncentrálni a célra, nálad pl. most arra, hogy az uh-on sok szép tüszőt fogsz látni. Magad elé képzeled a tüszőket, ahogy szépen híznak a szuriktól :wink:

Ágnes,
persze, ha valaki nem szedhet fogi. gátlót, annak nehéz lehet, de ez szerintem elég ritka. Amúgy nálad ilyesmi van? Nem szedhetsz gyógyszert?

i.kata
 
 


Babszi, bocs akkor félreértettelek Sipos Doki mondatával kapcsolatban. De a többi igaz....és bár, mint írtam sose tudtam eldönteni, hogy igaz-e , de a pozitív hozzáállás nem árthat......és tényleg abszolút lehet, hogy lelet ide vagy oda több szép tüszőt látnak majd.....és tudod mit mondtak nekem is(sőt közületek is mondta valaki) - mindenki egyből lett! ha pedig most nem sikerül , biztos, hogy arra is van megoldás.

Kata! Ez a gyógyszer tilalom, gyakoribb, mint gondolod. Főleg 30 felett. Én 21 éves korom óta nem szedhetek, mert két hónap szedés után visszereim lettek. Onnantól tiltó tábla. Az ötödi gyerekig volt spirálom, de nagyon nehezek voltak a szüléseim, mind annyiszor végig varrták a méhnyakamat olyan magasságig, hogy a spirál nem tudott biztonságosan elhelyezkedni. Így aztán a hatodik szoptatás és spirál mellett lett.
Ezek után a spirál is tilost kapott. Így maradt az óvszerrel kombinált naptár módszer(ill. közben minden mást is kipróbáltunk), és szerencsére, a spirálos ügyön kívül "csak" egyszer estem véletlenül teherbe....de nagyon rosszkor.......senkinek nem kívánom azt a három napot a döntésig, utána azt a másik hármat a kórházig. Nem engedtem, hogy a Férjem velem jöjjön, mert tudtam akkor nem csinálom végig. Aztán az asztalon meggondoltam magam, és mikor kivittek szembe rohant velem a Férjem, mert utánam jött, hogy tartsuk meg.....Ő a legkisebb kis napsugaram, és kb. húsz gyerekre való szeretet van Benne...

Mindegy , csak arra céloztam, hogy ,mint mondják az éremnek két oldala van...

Én iszonyúan becsüllek benneteket azért, ahogy mindent megtesztek a Babáért.....olvastátok a győri Kőrössy Tamás könyvét? Van benne egy asszony, akinek a 14. lombikból lett babája...
ágnes13
 
 


Sonjus,
neked nem kelett ma telefonálnod? Hogy állnak a kiscsibék?
Jobban vagy?

Ágnes,
bevallom, nekem fogalmam sem volt, hogy ilyen nehézségei is lehetnek a fogi gátlásnak. :oops:
Az utolsó gyermek története viszont csodálatos szerintem! :lol:

Képzeljétek, ma beragadtem egy szentendrei benzinkút wc-jébe :evil: Még szerencse, hogy nővérem már bejött utának negyed óra elteltével, mert hiába kiabáltam, meg rúgdostam az ajtót, senki nem hallotta meg, és a telefonom is a kocsiban maradt... Egy jó háromnegyed óra raboskodás után úgy tudtak kiszabadítani, hogy még ajtót is kell cserélni, mert a zár csk nem akarta megadni magát :lol:

i.kata
 
 


Sziasztok

Ha valakinek megmaradt volna MENOPUR átvenném!
Ha van irj privit!

köszönöm
boci35
 
 


Hahó lányok!

Ágnes! Sajnálom ezt a sok "vesződséget" amin át kellett esned, én nagyon bízom benne, hogy a mostani babavárás pozitív lesz :)

Babszi! A rád vonatkozó A terv az az, hogy babás leszel! Nincs B terv!!! ;)

Kata! Jesszumpepi, ennyi ideig beszorulni :?

Nagyon fárasztó volt a tegnapi egész napos esküvőzés, ezért is jöttem csak most. Egész jól vagyok, kicsit olyan, mintha fel lennék fázva. Iszom 2 kortyot és fél/egy litert pisilek. Melyik lehet az a gyogyi, ami ennyire hajtja a vizet? Érzésre is olyasmi, hogy nem fáj, csak érzem a hasam ott alul, érzékeny és kicsit mintha fel lennék fújódva. Telefonáltak tegnap reggel és 2 ICSI-s + 2 konvencionális babapöttyünk van. Örülök nagyon, remélem minden ok lesz!!!! Először elszomorodtam, hogy csak ennyi maradt, de mint már mindannyiszor írtam másoknak, magamat is megnyugtattam, hogy 1 is elég :) Holnap reggel még telefonálok, de nagyon valószínű, hogy menni kell!

Pusszantás mindenkinek
sonjus
 
 


Sonjus! Nagyon örülök a "Négyeskéknek". Hurrá holnapra!!!!!!!Remélem, most este kipihized az esküvőt.

Kata!Ez az utolsó kis Bogárkám, talán nem véletlen olyan"megölelem a világot" típus......persze biztos az is benne van, hogy hányan nyaltuk a kis s@gg@t. Párom mindig azt mondta, hogy csak illemből van pelenkája....
Sokszor belegondoltam milyen érzés lenne, ha akkor elvetetem és utána már hiába akarok babát.

Csajok! Lehet, hogy Lojcikát bent fogták?És hová tűnhettek Panini és Fitie?

Üdv.


Á
ágnes13
 
 


Ja, Kata, ez azért kalandos kirándulásra sikerült!!!!!!!!!!
ágnes13
 
 


Sonjus,
szuper, nagyon drukkolok holnapra is! :lol: Remélem mind a négyen kitartóak lesznek és visszakaphatod mindegyikőjüket :lol:

Ágnes,
lehet Lojcika csak kitölti a hétvégéjét a férjével, tudod ő külföldön dolgozik. Fitie meg lehet csak babásan fog bejelentkezni :lol:

Mi ma a nagyimat köszöntöttük a 90. szülinapja alkalmából és ott volt unokatesóm 10 hónapos kisfia is. Annyira féltem ettől a mai naptól főleg a pici miatt, de végül is nem volt olyan vészes. Na és persze a pici kihez mászott először? Egyből mászott hozzám, még meg is kellett etetnem.

i.kata
 
 


Kata! Jól gondolom, hogy az a lelki meghasonulás, amivel átéled az ilyen helyzeteket, rosszabb, mint a lombik egyéb megpróbáltatásai?
Tök jó, hogy Nagyid ilyen szép kort élt meg....
ágnes13
 
 


Ágnes,
arra gondolsz, hogy rosszabbul viselem mások sikerét, mint a saját lombikos kudarcunkat?
Nehéz azt is elfogadnom, hogy másoknak egyből, minden probléma nélkül sikerül, más részről meg minden pocak, minden már megszületett kisbaba azt juttatja eszembe, hogy megint sikertelenek voltunk, és nagyon félek tőle, hogy mi van, ha még évekig nem járunk sikerrel.
Amúgy ha meglátok valakit babával, akkor az az első gondolatom, hogy nekünk nem sikerült...

Nem tudom ezt jól megfogalmazni... :oops:

i.kata
 
 


Értelek, és valami ilyesmire gondoltam....de nem lesznek itt évek....hamarosan sikered lesz, mert muszáj, hogy ennyi szenvedés után az legyen...
ágnes13
 
 


Ágnes,
a próféta szóljon belőled!!! :lol:
Olyan bűntudtaom van, mert ezerrel diétáznom kellene, de valahogy nem megy, nem tudok ráhangolódni agyban. :oops:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Sonjus: Jaj gratulálok a négy csöpihez!!! Hétfőre szorítok neked!!!

Ágnes: Már nemsok van hátra :) A tesztelésig!

Én ,mi jól vagyunk,ma voltunk az első NST-n,azt mondták rá hogy rendben,de beni egyet mozgott csak az idő alatt és egyfolytába rázták a hasam,de nem akart mozogni. Amikor meg hazajöttünk bugizott rendesen!
Külső méhszájam 1 ujjnyira nyitva már :) De ezzel még túl is hordhatom tudom nem jelent semmit!
Kedd és péntek megint NST!
Mindenkienk cupp!
lojcika
Nagyvenyim
 
 


Kata! Sztem, most nem olyan fontos a diéta...tedd egy kicsit, ami jól esik...
Lojcika, örülök, hogy jól Vagytok!

Nekem viszont nem sikerült.......ma reggel véres váladék, negatív teszt. Ez van........

Köszi mindenkinek a rengeteg drukkot, és kedvességet!!!!!
ágnes13
 
 


Ágnes,
sajnálom a vézést, de azért még egy picit tarts ki. A teszt még nem feltétlenül kell, hogy mutassa, Fitienek a teszt napján volt csak nagyon halvány pozitív Pepével.
Rendesen vérzel?

Lojcika,
csak így tovább, már a célegyenesben vagy.

i.kata
 
 


Nem, csak kétszer volt egy kis véres váladék. De a hasam is fáj, mint mikor megjön.
ágnes13
 
 


Sonjus, Cirmi várjuk a jó híreket....
ágnes13
 
 


Ágnes!
Még semmi nincs veszve ne add fel.Nekem is mensiszerűen görcsölt a hasam és mégis pozi lett. Kisebb vérzés még terhesség elején simán előfordúl! És olyat is hallottam hogy a tesztelés napján negatív lett és mondta Tanár ÚR két múlva ismételje meg és lám pozi lett 2 nap múlva... késöbb ágyazódott be a 3 napos embrió!

Kata: ne legyen lelkiismeretfurdalásod a diéta miatt,bűnözz nyugodtan,majd ha úgy érzed belevágsz!
lojcika
Nagyvenyim
 
 


Ági, gondolok rád, hogy mégis mást jelentsenek a tüneteid! Kérdezhetek? Ti saját pénztárcából mentetek neki ennek a lombiknak? Vagy támogatottal?

Kata, tőled is szeretném kérdezni, hogy amikor saját pénztárcából csináltátok a lombikot, akkor mennyit fizettetek ki? Azt tudom, hogy támogatottal a harmadát fizetjük, de számolgatom, hogy mi lenne, ha februárban mi is megpróbálnánk egy sajátot majd (B tervnek) :)
Kalandos 7végéd volt :) Még szerencse, hogy kiszabadítottak. Én baromira zavarban lettem volna a helyedben, és nagyon égőnek éreztem volna - tuti te is.
babszi
 
 


Kata! Ha kínszenvedés a diéta, nem fog menni, és te sem leszel jobb lelkiállapotban. Ennek ellenére szépen lassan próbáld rávenni magad, hogy ne legyen legalább köztes étkezés!
Olvastál, vagy hallottál már ilyenről? : http://www.nyirfacukor.hu/
babszi
 
 


Babszi,
az összeget mindjárt megírom priviben. Nem akarom itt, mert lehet már változott azóta
Nem voltam zavarban. A felismerés után, hogy beszorultam, majdnem el kezdtem bőgni, aztán vettem egy nagy levegőt és inkább levezettem a feszültséget dörömböléssel, meg üvöltözéssel :lol: :oops: Hiába ordítottam, mint a fába szorult féreg, senki meg sem hallott, pedig a shop-ban volt a mosdó :roll: Tesóm jó idő múlva bejött, aztán már poénkodtunk az ajtón keresztül. A kutastól még meg is kérdeztem, hogy ezért jár-e ingyen tankolás. :lol:

Ma már diétásat eszem, rendeltem Gastroyaltól egész napi kaját, megpróbálok erre rászokni. Nem olcsó, mert egy napra 3e Ft, de végülis ezen kívül mást nem is kell vennem magamnak, mert még inni való is van benne.

Azt az oldalt mindjárt megnézem. Amúgy az időket eddig is tartottam, de pl. volt hogy csokiztam, meg hasonlók.

i.kata
 
 


szerintem nem baj a csoki, ha az diétás, és abból is van finom! Ennyit bűnözök én is!!!!!! nem is keveset :(
babszi
 
 


Sziasztok Lányok!
Szerencsésen túlvagyok a punkción. 20 sejtem lett... :lol: Persze mondta a Tanár úr, hogy ennek csak egy része az ami megfelelő érettségű, de azért bizakodóak lehetünk. Mostanra egész jól kialudtam magam, a hasam sem húzódik már annyira. Már várom a holnap reggelt, hogy telefonálhassak. Köszönöm a drukkot mindenkinek!
2cirmi2
Budapest
 
 


Ügyesek Voltatok Cirmi....Te a Dokik és a Petikéid.....mindenki!Mennek a drukkok.

Sonjus???!!!???Hol Vagy, merre csavarogsz?

Kata én mikor intenzíven fogyóztam is benne volt egy nap egy szelet csoki, néha kettő...akár rendesből is.....ne legyél merev, mert akkor megy nehezebben. És akkor a párodnak külön főzöl?

Babszi, . A gyógyszer épp annyi ,mint másnak az önköltségeseknek is.
Lányok aranyosak Vagytok, hogy biztattok, de Sipos Doki is azt mondta, hogy szedjem ugyan a gyógyszert csütörtökig, de ne éljem bele magam, mert a negatív teszt és a vérezgetés együtt nem biztató. Egyik vagy másik önmagában nem lenne akkora baj.

Végül is túl nagy esélyeim nem voltak, ettől függetlenül nagyon sz@r érzés.

Üdv.


Á.
ágnes13
 
 


2cirmi2,
csak így tovább!
Holnap gondolom telefonálnod kell, majd gyere a friss infókkal.

Ágnes,
nem szoktam túl sűrűn főzni, mert egyikőnk sem könnyű eset. Férjem többnyire rántott dolgokat enne, amiket én utálok, és büdös lesz az egész lakás, én meg inkább főzelékes vagyok. Úgyhogy hét közben nagy ritkán főzök csak, néha rendelünk valamit, de többnyire hétvégén anyáink annyit főznek, hogy haza is szoktunk hozni.

Én azért még reménykedem, hátha ez csak egy ijesztgetős vérzés volt.
Ha esetleg nem sikerülne, akkor hogyan tovább?

i.kata
 
 


Akkor tényleg nem kell sokat fogdosnod a főzőkanalat......

Hogyan tovább? Érdekes, mikor kiderült, hogy csak két sejtem van rögtön ezen kattogott az agyam,most meg nem tudok rajta filózni...mondjuk lehet azért is, mert még mindig nagyon szarul vagyok, ráadásul pont elég sok a dolgom is, így mindig a következő óra túlélésére gyúrok....meg ami jó, hogy úgy letompít az utrogestan, hogy nem is gondolkozok....én nem tudom, mást is így kiütött?
ágnes13
 
 


Babszi hülye vagyok.....töröltem az összeget, mert véletlen ütöttem utána egy + betűt, és annyira hülye az agyam, hogy tovább töröltem...
tehát 300 volt, a gyógyszer, meg mind annyi, mint másnak....nekem úgy 100-110 volt.
Képzeljétek olyan hülye vagyok, hogy akartam vacsira egy kis káposztás tésztát meg túrós csuszát főzni, és haza értünk, elvitte a Párom a kocsival elvitte az egyik srácot vizilabdizni, a csomagtartóban meg maradt a túró, meg a káposzta....sík hülye vagyok....
ágnes13
 
 


Ágnes,
mindegy is, még ne temessük ezt a lombikot! :wink:
Utrótol én is nagyon kész voltam, olyan jókat tudtam aludni tőle :lol:

i.kata
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?