Új privát üzeneted érkezett!

Amidaaa-Gratulálok a kis jövevényhez, rengeteg tejcsit és nagyon sok boldogságot :D :D
Micsoda hírek vannak itt mindig :D

KépKép
gyancsi
 
 


Lucuzs
Hajrá, hajrá!!!!

Sophie
Neked is mennek a drukkok, hátha! :wink:

Tatjana
Örülök, hogy előkerültél, izgultunk ám érted! :)

szisszka
 
 


Rólunk:
semmi extra... éjjel 1x keltem pisilni, meg párszor arra, hogy fájdogálok, de se rendszeres nem volt, se túl erős...

Ha igy folytatom, még én leszek itt az utolsó... :roll: :oops:

szisszka
 
 

 
 

Sziasztok!

Először is Gratulálok minden babához, minden anyukának!!!!Jó egészséget nekik!!!

Remélem emlékeztek még rám!

Sikerült az államvizsgám!!!A szakdolim 5-ös lett!! Annyira nehezen bírtam már a végén!Felkelni reggel korán tanulni, ááá fárasztó volt.Ezért nem jelentkeztem eddig.

Mi még egyben vagyunk!Kezem, lábam dagad, fáradékony vagyok, voltak már derék-hátfájásaim. Virágot most már elvitték anyuék, hogy tudjak pihenni, ott is lesz addig amíg nem történik vmi!Néztem a táblázatot, hát elég változó hogy ki mikor szült, ezt úgy értem , hogy alig akad eddig aki a 40.hétig vitte volna:)

Kép
Kép
telokin
 
 


Ja, és a nevünk:Levente

Kép
Kép
telokin
 
 


Még egy jó hír mára:

NOVEMBER 4-ÉN 11:45-KOR MEGÉRKEZETT ANNA SÁRA, KANKALIN KISLÁNYA!

Akráról van valami hír?

szisszka
 
 


Sziasztok!

Kankalin, Amida, szívből gratulálok a babákhoz!!!!!!!! Jó egészséget és sok boldogságot a családnak!

Vaya, köszi a privit! Látom, Neked is nyugodt éjszakád volt...

Lucuzs, Szisszka, én is úgy érzem, hogy a sor végén leszek... még jó, hogy nem módosítottak a kiírt dátumomon annak ellenére, hogy mindig nagyobbnak látták Gergőt. Így is megőrülök a várakozástól...hát még ha túlhordásnak titulálnák a mostani napjainkat :? :? :?

Sophie, Neked is mennek a drukkok! Hátha Te leszel a következő! :wink:

Telokin, gratula az államvizsgához! Nehéz volt, de túl vagy rajta és büszke lehetsz magadra, hogy ilyen szép lett a végeredmény!

Eclipse, gratulálok a párod eredményéhez és örülök, hogy jól sikerült a baráti látogatás! Molli egy tündér!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!

Csillag-Annyira kis cuki sportos hasad van :D Hogy érzed magadat?Neked is tök jó dátumon született a gyerkőcöd :D A november 12-én meg akkor osztozunk, benne vagyok.... :D Csajok akinek még tetszik a dátum lehet csatlakozni :D

Vaya-November 12-én születtél??? :D Na akkor szuper a dátum tényleg :D Anyós pajtid nem egyszerű.....Az enyém sem, szerencsére jó messze van :D Tényleg még mindig nem mondtam neki semmit a felajánlott segítségre, hogy jön ha kell Lili érkezése után.... :roll: De amúgy rövid távon tényleg nincs vele baj, csak pár óra után elég belőle.....Szerintem értitek mire gondolok! :wink: Szerintem most már te következel, főleg, hogy elhagytad a nyákdugódat :D Hajrááááá

Jajj annyira imádom olvasni a már megszült Anyukák beszámolóit és annyira hihetetlen és felfoghatatlan,hogy pár nap múlva én is a részese lehet ennek a csodának...Amúgy is nagyon fura érzés, hogy tudom,hogy 4 nap múlva megpillanthatom Őt, a karomba foghatom és érezhetem az illatát....Tiszta hormonzavaros vagyok, képes vagyok azon elpityeredni magamat, ha elképzelem, hogy először hazajövünk, mint család.... :D Szegény Csabit már teljesen kikészítem, naponta 500-szor mondom el neki, hogy pénteken találkozunk a kislányunkkal :D Annyira csodálatos, annyira várom és annyira hihetetlen, hogy mindez velem történik....Maradéktalanul boldog és elégedett vagyok az életemmel :wink:

Rabbe-Köszi a szülésbeszámolót :wink: Nekem lenne pár kérdésem....A spinális után mennyi ideig nem szabad felkelned?Volt fejfájásod??( sokaktól hallottam, hogy utána ha nem pihen az ember eleget vízszintesben, akkor bazi erős fejfájás jelentkezhet)....Patrik annyira gyönyörű hajasbaba, meg kell zabálni...Úgy becuppantanék a nyakába :D

Sophie-Igen, úgy értettem,hogy ha Lili baba is akarja a november 12-ét, hogy ha előtte meg nem indul magától :D Szerintem ezek a " babonák" , hogy ha lejjebb megy a hasad, meg be van dagadva a fejed meg mit tudom én mi van, akkor már jön a baba , én ezekben nem hiszek :D De hozzám is van mindenkinek egy-két jótanácsa :D Az egyik szerint lent van a hasam, Lili mindjárt jönni fog, a másik szerint ez a gyerek tuti később jön ( mindezt félórán belül állapította meg 2 nő :shock: ) :D :D Én csak röhögök magamban....Nem fog Beni játékokat dobálni a kisbaba fejére, ez tuti :D De persze megértem, hogy ilyeneken aggódsz, de nagyon ügyes kétgyerekes Anyuka leszel, Beni pedig egy kis tündér aki a segítségedre lesz :wink:

Tatjana-Már én is azt hittem, hogy megszültél :D DE akkor ezek szerint nem...

Lucuzs-Azért bazi fárasztó lehet neked most már minden nap bemenni....Ez az ASK nem túl szimpi vizsgálat, de reméljük most már tényleg elindul kifelé Balázska :wink: Mondjuk egy ilyen szép pocakban én is szivesen éldegélnék, szóval megértem :D

Navi-Sajnos itt 10-14 nappal a kiírt időpont előtt megcsászároznak :? MOndjuk nekem is szimpatikusabb lett volna ha megvárják, hogy magától induljon be a szülés és utána veszik ki Lilikét, mint így, de hát gondolom kényelmi szempontok alapján döntöttek így ( hogy ne kelljen esetleg éjszaka vagy hétvégén bejönniük) :wink: Gyönyörű a szüléstörténeted, szerintem ilyennel bármelyikünk kiegyezne :D

Eclipse-Utólag is nagyon boldog szülinapot neked!!!! :D Annyira megható volt amit írtál , örülök, hogy boldog vagy :D :D Ja és gratulálunk a párodnak!!

Aranyoska-Beki baba egy kis tünemény, egyem meg a kis szívét :D :D Annyira szépek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wivi-Hogy vagytok Barnival?

Kriszta-Mindent bele ma, egy nagy kalappal :D :D

Ritya-Ez az operáció nem hangzik valami jól :?

Ebba- Gyere majd a mai NST-s hírekkel :wink: A hason alvást már én is adnám :D

Haynii-Én inkább Anyumat vagy tesómat választanám , mint a kórházat....Az azért még is csak jobb :wink: Apa polca nagyon király, a dekorációról már nem is beszélve, nagyon-nagyon szépséges :D :D

Henne-Neked is spinális érzéstelenítésben fogják csinálni a császárt?

Vikoo-Annyira megható ahogy írsz az Anyaságról és a kis Boldiról :wink: :wink: Itt pityeregtem magamban.....Mondom én, hogy hormonzavaros vagyok :D

Szissz-Na azért csak nem te leszel az utolsó :D Bár valakinek annak is kell lennie :wink: Én mostanában sokat keményedek éjszakánként, feléberdek arra, hogy kemény és görcsöl a hasam, mint az állat...kimegyek wc-re és érzem a hasamon,hogy úgy be van állva, szabályszerűen kitudom tapíntani a méhem körvonalát, mintha egy nagy gumilabda lenne :D

Kankalin-Szívből gratulálok a kiscsajhoz, nagyon sok boldogságot :D

Telokin-De jó, hogy te is jöttél :D Gratula a szuper iskolai eredményekhez!!!!

Na én is megyek, mert még van ez-az amit el kell intéznem, pl a kórházi táskámat sem pakoltam még be teljesen :D

Mindenkinek nagyon szép babaesős napot kívánok :D

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Köszi lányok, hogy hiányoltatok a hétvégén, de még egyben :), csak nem jutottam gép közelébe.
Csináltam egy hülyeséget, bár így utólag nem bánom :oops:
Múlt héten itt volt anyu és takarítottunk, aztán úgy volt, hogy Jani is megy haza csütörtökön gumit cserélni télire, én meg maradtam volna itthon... de addig beszéltek, hogy menjek velük haza, mert inkább anyunál legyek velük, mint itthon egyedül. Végülis ott is van kórház, ha valami történt volna. De szerencsére az utat jól bírtam, nem volt semmi gond, kivéve azt, hogy szombat estétől olyan jósló-szerű fájásaim vannak (nem biztos, hogy az út miatt, lehat amúgy is jöttek volna).
Viszont most szorítsatok, hogy még 2 éjszaka ne legyen semmi, mert Jani éjszakás.

Eta: hatalmas nagy gratula Gizushoz :) Remélem jól vagytok!
Kinga: neked is kívánok sok-sok boldogságot Panka babához!
Start: a kis Kingához gartulálok :)
Rodi: neked is hatalmas nagy gratuláció Kittikéhez! :)

(Most ahogy olvasom a régi hozzászólásokat, pénteken kb. 3-4-szer leírtad, hogy te biztosan kivárod az időd :)

Gyancsi: sajnálom, hogy nem fordult be Lili baba, de minden rosszban van valami jó is: legalább tudod, hogy mikor fog születni :) Kicsit irigy is vagyok a dátum miatt, mert én is 12-én szeretnék szülni (a megmozdulástól számítva pont ez a nap a 20. hét), de nekem egyszer sem biztos, hogy akkor jön... bár pont előző nap megyek dokihoz és lesz manuális vizsgálat is, szóval még bármi lehet :)

Hajni: írj, hogy mi volt ma a dokinál. Nagyon tetszenek a képek, főleg "apa polca" :) Megmutattam Janinak és teljesen odavolt :) Ő is szeretne ilyet (bár már két kisebb autót beszerzett a benzinkúton), de mivel még semmi sem biztos a baba nemét illetőleg, így húzódik a dekoráció is.

Eclipse: Nagyon Sok Boldog Szülinapot! (így utólag :) , tábliban javítottam) Párodnak gratulálok a helyezésért, nagyon ügyes! :)

Kriszta: mennek a drukkok a diplomavédéshez, bár lehet már túl is vagy rajta! :)

Zsófi: sajnálom a rossz alvást, én sem sokat aludtam anyunál, sehogy nem volt jó... na bezzeg ma éjszaka, alig bírtam felkelni pisilni :)

Telokin: gratulálok az államvizsgádhoz! Remélem gyorsan kipihened a fáradalmakat és újult erővel vágsz majd bele a babázásba :)

Na most jutottam a végére...

Amida: gratulálok Bencéhez! Mielőbbi felépülést és sok-sok tejcsit kívánok! :)
Kankalin: neked is gratulálok! Valószínű, hogy te már otthon is vagy! :)


Na úgy néz ki, hogy dobhatok ma egy új táblit :)

Egyébként nekem a mai program a gyerekorvos, vagyis be kell jelentkeznem hozzá. Kíváncsi vagyok, hogy szimpi lesz-e.
Ja meg egy kis vasalás, mert visszahoztam a rózsaszín rucikat, amiket anyuhoz hazavittünk, amikor még úgy volt, hogy kisfiunk lesz. Inkább ezeket is előkészítem, hátha lány, ne anyunak kelljen küszködni vele :)

Puszi mindenkinek! Szép napot![/b]

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Kép Kép Kép

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Sziasztok!

Mégegyszer mindnekinek köszönjük a szép szavakat!
Ahogy olvaslak titeket, Többször is potyogtak a könnyeim. Úgy látszik a hormonok még mindig keményen dolgoznak! ;-)
Én is sokszor csak azt veszem észre hogy perceken, órákon keresztül csak csodálom milyen kis tökéletes a Kis csöppségem! Én annyira elvagyok olvadva! Olyan furcsa, mert természetesen a nagyfiamat is csodálatosnak láttam és most is teljesen odavagyok érte, d e így a kicsi talán még különlegesebb :oops: Ezt nehogy félreértsétek, nem is tudom megmagyarázni, egyszerűen teljesen másként élem meg most a babázást. Akkor sem voltam majrésanyuci, most mégkönyebben veszem az akadályokat (1 hét tapasztalat (amit egy hét alatt lehet ). Élvezem minden pillanatát! (már megint pityergek ... )
És a férjem is hasonlóan érez, látom teljesen odavan a babáért. Na ettől is teljesen meghatodok... tiszta hülyének érzem magam :-D

remélem mindannyian hamarosan hasonlókat élhettek át, akiknek még babócájuk várakozik a pociban egy kicsit. Tudom nagyon nehéz minden percben azt várni, mikor is fog kezdődni valami, d e gondoljatok arra, hogy a babák tökéletesen tudják mi a jó nekik és mikor kell kibújni!
Most hogy jön a front, megint tuti nagyon sokaknak fog változást hozni az életükbe :-) Én mindenkinek nagyon drukkolok, hogy minél előbb karjában tarthassa.

Vikoo: annyira szépet írtál, és bevallom mi is pont így vagyunk. Nappalok-éjszakák, cici... akár én is írhattam volna csak én nem tudtatam volna ilyen gyönyörűen összefoglalni.

Az új anyukáknak és babuciknak nagyon sok boldogságot kívánok!!!


Gyancsi: spinális: nekem egyeltalán nem fájt, nem volt kellemetlen, aztán császár után 6 órán keresztül nem lehet emelnia fejet, d e oldalra lehet forgatni. Én betartottam és egy pici fejfájásom sem volt. Van akinek a gerince fáj emiatt még hetekig, nekem az sem.
és 6 óra múlva fel keltem -kötelező- nem szédültem nem voltam rosszul így megis kaptam Patrikot és onnantól velem volt végig. Ha nem lett volna korababa (36 hétre visszírták -ezen már megsem lepődtem) -akkor végig mellettem lehett volna(apuci is bent maradt).
Igazából az a legnagyobb bajom most hogy a hasam úgy fáj mintha legalább többezer felülést csináltam volna és izomlázam lenne .... ettől alig tudok felkelni az ágyból és forgolodni. ez a legszarabb.. De tegnap rohamos javulás állt be, már sokkal jobb. Már tudok picit az oldalamon pihizni sőt már majdnem hason is piheiztem, legalábbis úgy éreztem :-)

Diplomázóknak is hatalmas gratula, én már tuti nem tudtam volna megcsinálni :-) legyetek nagyon büszkék magatokra!!!

rabbe78
 
 


Sziasztok Lányok!

Kankalin és Amida,
óriási nagy gratula a bébikhez!
Jó egészséget, sok boldogságot kívánok, és bő tejcsit!
Amida, remélem neked is hasonlóan jó élményeid maradnak az István kórházzal kapcsolatban mint nekem!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Amidaa! Kankalin! Sok boldogságot nektek a babákhoz!!! Gyors felépülést és sok-sok tejcit!!! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Csajok! Megjöttem az ASK-ról, hááát nincsenek jó híreim: 3111-et kaptam. :( A doki nagyon nincs megelégedve a teljesen megtartott méhszájjal. :(
Aztán csinált még egy áramlás vizsgálatot, azzal minden rendben, viszont már 4 kg fölött van Balázs. :shock: :cry: Mi lesz itt???
És úgy engedett haza, hogy holnapra már legyenek fájásaim! Hát rajtam nem múlik... :?

Most nagyon fáradt vagyok, kezdek félni, hogy nem lesz jó vége ennek a nyüglődésnek... asszem pihenek egyet!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Rodiiiii! Húúúú, annyiszor eszemben voltál mostanában!
Hatalmas gratula Kittikéhez! Nagyon sok boldogságot, sok tejcit és jó egészséget! :D
Nagyon kíváncsi vagyok, mi volt veled!

Telokin, gratulálok az államvizsgádhoz!

Amida, neked Bencéhez, Kankalinnak Anna Sárához gratulálok!
Mindkettőtöknek gigantikus boldogságot, sok tejcit, gyors felépülést és minden szépet, s jót!!!! :D

Ancsa, jah, értem... hát sajnálom, h. nem hagyják, h. eldöntse Lilike, mikor akar jönni :roll: De ki tudja, lehet nov. 12-re befordul! Higgyél benne, az még 3 nap! Olyan jó lenne... :D

Lányok, basszus, már kezd a mérleg nyelve a megszült anyukák felé billenni, nagyon izgi!

Csak hogy ne unatkozzatok :lol: :
Mi jól vagyunk, sajna a kaki sokszor bántja Zorka babát és olyankor nem megy az evés, mert a pocigörccsel vagyunk elfoglalva :( de amúgy egy tündérvirág! Az éjszakák változóak, de kezdek hozzászokni, h. max. 2,5 órát alhatok egyhuzamban, de összesen, ha jól megy minden, akkor 5-6 órát (megszakításokkal) és ha nappal még megy 1-2 óra, akkor jól vagyok! :D
Sajna, az esték hosszúak, főleg, h. hamar sötétedik, úh. a második babámat tavasszal v. nyáron szülöm majd :lol:
Tegnap kivittük sétálni dél körül, mert nagyon szép idő volt és annyira büszke voltam őt tologatni... na persze Apával ölre mentünk, ki tolja a babakordét :lol:
Mindjárt jön a védőnő, kicsit leápolja a köldökcsonkot, mert én is csinálom 2x naponta, de azért nem vagyok akkora mágus... :roll:

Na már nyüszög is a nyuszi, úh. lassan eszünk!
Pusszantás Mindenkinek és kitartás a még egyben lévőknek! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Lucuzs, szegényke! Nagyon szorítok, h. beinduljon, de a fáradtság jó jel, nálam így kezdődött!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok Kismamik, Anyukák!

Milyen jó ilyen hírekre jönni! Kész baba-eső volt itt!

Rodina, Amida, Kankalin
Szívből gratulálok a babákhoz! Jó egészséget, gyors felépülést és sok tejcsit!


Gyancsi
Nagyon jó lehet, h pontosan tudod, h legkésőbb mikor fogod a kezedbe a kislányod! :) Ez olyan mint a Karácsony. Tudsz készülni a nagy napra! :) :D
Teljesen meggyógyultál mostanra?

Sophie
Sajnálom a rossz éjszakádat!
Elhiszem, h aggódsz Beni miatt, de kívánom, h inkább védje és óvja a kishúgit! Nem lesz semmi baj!

Telokin
Gratula az diplomához!

Kriszta
Megy a drukkkk!!!!!++++

Hajni
Nagyon jó az Apa-polc. A Párom is megcsodálta és egész kedvet kapott valami hasonló berendezéséhez! :)

Lucuzs
Majd írd meg, h mi volt ASK-n. Drukk++++
Neked maximum meddig fog várni a dokid az indításig?
Bár laptetőd van, úgyhogy..... :)

Sziszka
Nem hiszem, h te lennél az utolsó! Lassan csak kiköltözik Töled is a fiatal úr! :)

Vayacon
Nagyon drukkk, h működjenek a praktikák és ne kelljen indítani! Anyóst próbáld figyelmen kívül hagyni! (Én is azt teszem.... :oops: :oops: :oops: )

Csillag
Nagyon szép pocak!

Rólunk
Attól tartok sikerült már most elkényeztetni Barnit. :( Az a baj, h annyira szeretem ringatni és olyan gyorsan meg lehet nyugtatni, ha kézben van. De teljesen igaz, amit a többiek is írtak: Órákig el tudnám nézegetni a kis Vacakot. Olyan hihetetlen még számomra is, h anyuka vagyok. Csodálatos dolog. Van egy kis ember a világon akinek egyenlőre én vagyok a világ! És úgy tud rám nézni... (Rakok is egy képet erről. Ugyan nem adja vissza teljesen, de a Párom azt hiszem majdnem elkapta a pillanatot.)

Kép

Mindenkinek szép napot!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Lucuzs
Mire a végére értem már jöttél is. :)
Sajnálom! :(
4kg?!?! :shock: Nagyon jól érezheti magát Balázs odabenn...

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Először is, hajrá hidegfront!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eclipse, kicsit megcsúszva, de nagyon Boldog szülinapot kívánok!!!!!!
Apának hatalmas gratula!
Hogy vagytok?

Lucuzs, nagyon drukkolok, hogy legyen már valami!!!!!!!Fáj nagyon a magzatvíz vizsgálat?Bogival mi újság?Már nagyon lelkesedik?
Pihengess sokat, hátha lesz valami ma!!!

Sophie, tudom, h. az utolsó idő már milyen.Szóval elindult a tisztulási folyamat :wink:
Már senkinek nincsen sok hátra!Mi a mai terv?

Angie, Zsombornak Boldog Névnapot!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta, hajrá, szurkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!


Amida, gratulálok Bence babához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Szisszka, 40 hét :)

Telokin, jó, h. jöttél, persze, h. emlékszünk Rád!!!Gratulálok!!!!
Pihengess akkor, amennyit csak bírzs, és ha lesz energiád, gyere és írj nekünk!!!!!!!!!

Kankalin, nektek is tiszta szívemből gratulálok Anna Sára babához!!!


Csillag, kitartás!!!!!!!!!Szép a pocakod!!!Már jó nagy!De milyen szép vékony a derekad, te nem is nagyon szedtél magadra, igaz?

Vaya, hajrá.Én még aznap szültem, amikor elhagytam dugó barátomat :wink:

Ancsa, bizony még 4 nap, húú pakold most már össze azt a táskád!Én a mai napig érzelmi túlcsordulásban szenvedek, sokszor bőgök, elérzékenyülök, de minden kis apróságon :D

Tatajana, nem volt azóta u.h?
Akkor jó vasalást, de azért pihenj is, és szorítunk, h. még várjon egy picit a Törpikétek!!

Rabbe
:D Én is órákig tudom nézegetni Lucababát, tényleg olyan más most minden!!!

Csajok, mióta velünk van Luca, egyszer sem idegeskedtem semmin, semmi nem érdekel!!!Csak a családom!!!

Navi, mi is harcolunk a babakocsiért, és tényleg olyan jó kivinni!!!

Vikoo, gyönyörű amit írtál, itt ülök a gép előtt és potyognak a könnyeim!!!Tényleg hihetetlen, h. valaki mindennél fontosabbá válik egyik pillnatról a másikra, és én sem emlékszem a terhességre, pedig néha hiányzik a pocakom!

Kinga nektek is hatalmas gratula!!!

Macs, hogy vagytok?

Na, befejezem, még le akarom írni a szüléstörténetet is, mielőtt teljesen kimegy a fejemből, majd ide is bemásolom!

Puszi mindenkinek!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Vivi, nagyon édes Barni!Azok a szemek!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Köszi a gratulációkat!!

Nincs kedvem főzni, annyira el vagyok itt kókadva. Eszek hideget egyenlőre. Várom a gázszerelőt hogy kifizessem, de eddig még semmi híre. Most megint nagy rumli van nálunk, szigetelés folyamatban+felső szoba ha még összejön.

Be vagyok t...va a szüléstől.Nem tudom nekem annyira fájt az első, hogy nem tudom mi várható most is!

Kép
Kép
telokin
 
 


Halihó!

JELENTEM LETELT A Szülési szabadságom: )))

Mindenkinek köszike a gratulációkat, meg az smseket: ) Mivel csak a táblit pillantottam át látom nem csak engem kapott el a front: )
Mindenkinek gratulálok!!!!!!!!!!

Tatjana:
némi segítség a táblihoz: 3000 gramm és 55cm igazi modell alkat :wink:

Sophie:
Egy zugolvasó, Katalin nevű lánnyal voltam egy szobában, aki nagyon puszil! (nem emlékszem a topiknevére) második fia, mindkettő császáros! Nagyon aranyos volt! Lényeg: lehet csatlakozik.....

Majd jövök mesélni , mert van mit... de előbb olvasok pár oldalt amit termeltetek!

Nem gondoltam hogy egyszer ezt írom ,de HIÁNYOZTATOK!!!!!!

na megyek "dolgozni"....
Hajrá FRONTVONAL!!!!!!!
ha esetleg beindulnátok...............
pusszantás: Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Szia lányok!

Mindenkinek gratula,aki az elmúlt napban babázott le :wink: :wink: Sok boldogságot és egészéget Nekik és a pindurkáiknak is.!!!!

Beszámolni megint nem lesz időm,csak gyors írok amire tudok.

Lucuzs:megdöbbenve olvastam,h mi volt ma bent.Én nagyon szorítok,h minden simán menjen.A súlyról meg annyit,h nekem szülés előtt több,mint egy héttel saccolta a gép 3550re,aztán 3190 lett Beki amikor meg lett.Már én is úgy készültem,h verjük a 4 kg-ot.Persze ettől még lehet,h nálad tényleg bejön,de a lényeg,h el,ne kezdj rajta stresszelni. :wink:
Egyet viszont nem értek.Azt írtad most,h a méhszáj 3111,valamelyik nap pedig 2110 v.2111 volt,most nem emlékszem pontosan.Az,h lehet?Tágultál picit utána meg összehúzódtál?Vagy már neked is beírkálnak mindenféle hülyeséget össze-vissza!? :wink:

Amúgy súly...Képzeljétek,amikor mi bent voltunk a kórházba,jött egy csaj szülni,aki az 5. babáját szülte és több,mint 5 kg volt a baba...és nem császárral szült. :shock: Na ...ez ám a nem mindegy.

Sőt volt egy másik nőci is,aki a 8. babájának adott életet.A gond csak az volt,h otthon.Azt mesélte,h egyik pillanatról a másikra elkezdett görcsölni és pár görcs után már jöttek is a tolófájások.Épp tusolt és a 13 éves kislány segített neki megszülni.Aztán a férje hívta addig a mentőt és hozták is be őket.Szegény nővel halál bunkó volt az ügyeletes doki,h milyen felelőtlen,meg,h minek kell valakinek 8 gyerek?Mi a szar köze van hozzá,nem?Úgy beszéltek vele,mint aki szándékosan szült otthon.Marhák! :roll: :roll:

Na ennyit a kórházi story-jaimról,most már igyekszem a saját élményeimmel boldogítani benneteket. :oops:

Gyancsika:sajnálom a tervezett dolgot,de én amondó vagyok,h bármit ezekért a kis tündérpalántákért.Én mondtam adokimnak,h ha az kell,h levágja a fél lábam,mert attól lesz jobb az én gyüngyömnek,akkor vágja..leszarom.Nagyon-nagyon fogok szurkolni.Hajrá Lili baba!!!!!

Macsek:örülök,h végre haza vihetted a kisfiad,ilyen hosszú idő után.Ami pedig Kitti babát illeti,nézd el nekem,de erre képtelen vagyok bármi értelmeset írni,egyszerűen csak szorítani tudok azért,h ezt valahogy átvészeljétek..és ahogy a lányok is írták,erőt tudtok meríteni Balázskából.

Hajrá még egyben lévő kismamikáim.Én a topik alapító honanyátok,utasítom baby-jeiteket,h a hidegfront hatására kezdjenek el a külvilág felé mozgolódni,mert már nagyon sokan várunk rájuk!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Na csóközön mindenkinek!!!!

Ja és a babafotók..... :oops: szebb gyerekeket álmodni sem lehetne.Mindenki legyen nagyon büszke!
Mi is köszönjük a dícséreteket Beki baba nevében. :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Aranyoska! Igen, jól emlékszel, pénteken az ügyeletes doki 2110-et adott, de a dokim ma mondta, hogy ő ezzel egyáltalán nem ért egyet, ez tökre 3111... :(

Asszem a 8 gyerekes anyukát ismerem látásból, mikor Bogit szültem, akkor a 6.-nál tartott. :lol:

Eta! Üdv otthon!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Hazaértem...
Voltam nst-n, volt méhtevékenység, annak ellenére, hogy Dani alig alig mocorgott. Általában 30-60 között volt, időnként 80.
De persze a nőci nem mondott semmit, csak azt, hogy ha addig nem szülök, szerdán 1-kor újra vár.
Utána voltam a dokinál, méhszáj teljesen zárt, megtartott, ő is szerdán vár az nst után, ha addig nincs baba...

hát ennyi van... :roll:


Lucuzs
Neked mennek a drukkok ezerrel mostmár, hogy mielőbb kibújjon a törpikéd!

Eta
Üdv otthon, tessék mesélni, hogy telnek a napjaitok! tegyél majd képet a csajodróóól!

Vivi
Nagon cuki Barni :)

Telokin
Volt a gázszerelő?


T

szisszka
 
 


Lucuzs,
ejh sajnálom :( :( a 4 kg nem szentírás, ne aggódj.

Ekkora bunkóságot, minek valakinek 8 gyerek, hogy lehet ilyet mondani :evil: :evil: :evil:

Vivi,
óóó azok a nagy szemek!!! :D
Az enyém is folyton kézben/mellkason/ágyban van, de még túl kicsik, nem lehet ilyenkor elkényeztetni őket, majd ha idősebbek, fifikásabbak lesznek... most még nagyon-nagyon kell nekik a teljes átálláshoz az anyai közelség!

Dorka,
köszi, megvagyunk. A mai nap a totális mélypont, inkább nem részletezem, mert már így is én lettem a topik picsogója :oops:

Telokin,
hatalmas gratula a diplomádhoz!!!!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Angie
Ha erre jársz:
Nagyon Boldog Névnapot Zsombornak!!!!


Eclipse
Gyere nyugodtan, öntsd ki a szived :) Hajjaj, lesznek majd még mélypontok, meg frontok, meg fogzás... meg minden egyéb :D

szisszka
 
 


Csajok! Megismerkedtem végre a nyákdugómmal!!!! :lol: :lol: :lol: Darabokban, de elkezdett távozni!!! Plusz holnap lesz mit mesélnem a dokimnak! Délután végre voltak kisebb fájásaim!!! :lol: :lol: :lol:

Tök fel vagyok dobva!!!! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Hajrá Lucuzs!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


lucuzs írta:Csajok! Megismerkedtem végre a nyákdugómmal!!!! :lol: :lol: :lol: Darabokban, de elkezdett távozni!!! Plusz holnap lesz mit mesélnem a dokimnak! Délután végre voltak kisebb fájásaim!!! :lol: :lol: :lol:

Tök fel vagyok dobva!!!! :D :D :D


:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
nyákdugótdat már régen elhagytad... ami most távozik, az inkább bővebb hüvelyi folyás lehet...
Ha már nyitott valamennyire a méhszájad, ha amnioszkópiát tudtak csinálni, akkor nem lehetett eddig sem "nyákdugód" :wink:
Vendég
 


Amida, Kankalin
Gratulálok!

Közönöm, használtak a drukkok... diplomavédés sikerült. Mehetek záróvizsgázni...
Vendég
 


Kriszta! Gratula!!!! :lol: :lol: :lol:

És köszi a felvilágosítást!!! :wink: :lol: Hát ennyire vagyok béna... :oops: De tényleg tök olyan, mint amit a csajok leírtak, és eddig ilyennel nem találkoztam... :oops: Na mindegy, azért még örülök!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Hajrá Lucuzs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta gratulálok!!!!!!!!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kriszti,
GRATULÁLOK!

Lucuzs,
hajrá Balázs baba!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Kriszta
Ügyes vagy! Gratula!

Lucuzs
Hajrá, hajrá, hajrá!!!! Nagyon nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!

szisszka
 
 


Jó estét Mindenkinek!

Ma voltam méhszájvizsgálaton. Kicsit megrövidült a méhnyak de sajnos teljesen zárt vagyok. Úgyhogy holnap kórház! :cry:

Csak mértékkel írjatok, hogy be tudjam majd pótolni. :wink:

Beszéltem ma Rodival. Jól van, nagyon boldogok. Szerda, csütörtök felé tervezi a hazatérést. Nem írok többet hadd tegye meg ő az ő érdeme. :wink:

Legyetek jók, vigyázzatok magatokra és a babákra.

Egy hét múlva legkésőbb találkozunk!

Kép
Kép
haynii
 
 


Hajni!
sajnálom, h be kell feküdnöd! :(
ha megszületik Máté baba, ugye dobsz sms-t valakinek?!
Nagyon drukkolunk értetek!!!!!!

szisszka
 
 


Csak olvasni jöttem, de Eclipse mondatán megakadtam, Drágám, ugyan már picsogjak én is, fúúú, hát tudnék, Boldi ÉDES kis mini terrorista, nem tudom ki olvasta a suttogót, én ma sokadszorra próbáltam erőt meríteni belőle, rájöttem totális csőd vagyok… Na, de Boldi sem egy kisangyal, vagy mintababa. Kielemeztem, Őkegyelmessége a talpraesett kategória, bár én inkább az akaratosságot mondanám, mint fő erénye. Szóval, marha nehéz vele, de persze próbálom viccesen felfogni és leírni, főleg a blogomba, sok leendő kismami olvassa és nem igen akarom elrettenteni őket.
Szóval, kérlek, ha úgy érzed ultra mélyponton vagy írd le nekem, nekünk, hagy érezzem egy kicsit jobban magam attól, h másnak sem könnyű, és tudom-tudom ez szenyán hangzik, de ez van. Akkor a kedvemért picsogj egy kicsit!!! :-D :-D
1ébként tudom, h nálunk vannak sokkal-sokkal rosszabb helyzetben lévő mamik és babák is, pl akiknek tényleg kólikájuk van, na azokhoz képest Boldi egy angyal, de sokat hisztizik, és amikor nem alszik még nem igen lehet lefoglalni, így többnyire eszik, alszik, és nyüszög, na jó meg büfizik, rotyog, pisil és bukik. Fő a türelem, a türelem, a nyugalom, és a szeretet!!! Na meg a sok tejci, azzal le lehet kenyerezni Őket!!

Fel a fejjel és millió pusziiii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Jó reggelt! :D

Nagyon fel vagyok dobva, megyek a dokimhoz NST-re és eldicsekszem neki a fájásaimmal!!! :lol: :lol: :lol: Tegnap egész délután estig rendszertelenül de voltak fájásaim, aztán estére ritkultak, az éjszaka második felében meg már teljesen nyugodtan aludtam. De nem vagyok elkeseredve, valami elindult!!! :lol: :lol: :lol:

Most semmit sem érzek, nem fáj a derekam, mint tegnap, na de ami késik nem múlik!!! :lol:

Vaya? Talán te több sikerrel jártál?! :wink:

Puszi Mindenkinek!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Jó reggelt!

Hajrá Lucuzs!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajrá Vaya!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajnii, Neked is mennek a drukkok! sajnálom, hogy be kell feküdnöd.

Én is ma megyek NST-re (nálunk sajna méhtevékenységet nem néznek... csak magzatmozgást), de most más nem lesz. Majd csak pénteken, a betöltött 40. héten nézi meg a dokim a magzatvizet. Ilyenen még soha nem voltam... akinek van tapasztalata elmondaná nekem, hogy ez mennyire fájdalmas? Olvastam ilyen és olyan véleményt is...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Sajnos el voltam zárva az internettől, így jó sok lemaradásom van, de a lényeg, hogy

NAGYON NAGYON SZÍVBŐL GRATULÁLOK MINDEN ÚJDONSÜLT KISMAMINAK! SOK ÖRÖMET KÍVÁNOK A BABÓKHOZ :D

És Drága Rodi!
Nagyon drukkoltam már, hogy kibújjon ez a kis Picúr :D
Örülök, hogy Te is kezedben foghatod már Kittit!!! :D

Továbbra is drukkjaim Mindannyiótoknak! :D

eszter82
Budapest
 
 
 
 


Jó reggelt!

Hajni: gratula a 40. héthez! Kitartást a kórházhoz és kívánom, hogy Máté minél hamarabb kibújjon :)
Telokin: neked is gratula a 39. héthez!
Zsófi: neked pedig a 38. héthez! :)

Lucuzs: annyira úgy készültem, hogy ma azt fogom olvasni, hogy megszületett Balázska, de ami késik nem múlik :) Örülök, hogy elindult valami :)

Kép Kép Kép

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Jó reggelt!

Köszönjük a Barni dicsiket! :oops: :D :)

Lucuzs
Hajrááááá!!!!!!! Nagyon drukkolok!!!!

Hajni
Sajnálom a kórházba fektetést! :( Drukk, h mielőbb induljon magától!

Vayacon
Lehet, h már babázol is?

Csillag
Majd mesélj, h mi volt NST-n!
Drukk, h ne kerüljön sor az ASK-ra!

Kriszta
Gratulálok a védéshez!

Sziszka
Neked is drukk, h ne várasson magára szerdáig a baba!

Eclipse
Nyugodtan gyere és panaszkodj! Te és Vikoo tartjátok bennem a lelket, ugyanazokkal a nehézségekkel kerültök szembe mint én és milyen jól veszitek az akadályokat!

Most nekünk is kezdődik a böfi-kálvária. Eddig csak levegő jött vissza,de nem régóta... :shock: :shock: :shock: Félrecsúszott a pelus és végig a hátam, nadrágom, és a szőnyeg mögöttem... :? :? :?
Sőt ma reggel az orrocskájából is folyt ki a tej, de ez még szopi közbe...
Tudom én, h ez kevesebb, mint aminek tűnik, de akkor is, olyan ijesztő!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Laptetttőőőőő?!?!?!?!!?!?!?
Pedig én nem tervezek szülni mostanában.... :? :? :? :? :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Dorka: nem volt uh, remélem most csütörtökön lesz :) Kíváncsi vagyok, hogy hány kiló, mert Jani folyton azzal nyaggat, hogy nagyon sokat nőtt a pocim és biztosan nagy lesz a baba...
És már csak 1 éjszaka Jani nélkül :)
Kíváncsi vagyok a szüléstörténetedre és tehetnél képet Luca babáról is :)

Eta: pótoltam a táblit :) Örülök, hogy otthon és a szokásos jókedvvel :) Képeket te is dobhatnál fel :)

Képzeljétek, kaptam egy kis programozói munkát :) Remélem meg tudom csinálni, mire beindul a szülés, csak már nem túl kényelmes a számítógép előtt ülni...
Mára mosás és főzés van csak betervezve a programozáson kívül. Vagyis a mosógép már le is járt és szerencsére itt nagyon szépen süt a napocska, remélem hamar be is szárad.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Sziasztok lányok!
Most gyorsan leírom, amit szeretnék, utána jövök a visszaolvasás után!
Először is: Van gépünk!!
És itt kb. véget is ért a jó kedvem alapja....
Tegnap töltöttem be a 40. hetet, megint NST, ami jó volt, majd a doki megnézett UH_n.
ÉS: Beutalt mára egy genetikai uh-ra, mert a BPD-je Jankának csak 88 mm. A vizsgálati összefoglalóra azt írt, hogy magzati microcephalia? Így kérdőjellel. Kérdeztem, hogy mi az, meg nagy--e a baj, de azt mondta csak, hogy megnézik, hogy ne legyen. No már most úgyis mindegy. És akkor mi a szarért nem császározott meg tegnap? Mert mondta, hogy az előéletemre hivatkozva(endo, meg egyebek) nem fog sokáig gondolkodni, ha felmerül a császár.
Na, gondolhatjátok, hogy egész este bőgtem. :(
Amúgy minden értéke normális, ez is csak a határ alsó szegmensén van. A súlybecslése 3095g, tehát nőtt 2 hét alatt600g-ot. A feje akkor is kicsi volt, az 2 mm-t nőtt. A méhszájam, mint a beton.
Szóval magam alatt vagyok, mindenre ugrok, tök idegbeteg vagyok... :( :( :(

Kép
ebba
 
 


Szisszka, hááát, utolsó biztosan nem leszel, annyit sehol sem hagynak túlhordani! ;)

kíváncsi leszek, hogy szerdán mit mondd Zs... azért jó, hogy már volt méhtevékenység! basszus, hogy mindig elkerüljük egymást! én csütörtök 1-re megyek! :) melyik nőci van ott amúgy, amikor Te mész?

de jó lenne azért egyszerre bent lenni a kórházban!

Telokin, üdv újra itt! örülök, hogy jöttél, és végre befejezted a sulit, így már csak magatokra tudsz koncentrálni!

jó, hogy Virág így elmarad anyukádéknál! én még sosem adtam éjszakára a fiamat sehova, de nem is igen van rá igényem, vagy hogy is mondjam, szóval inkább jobbnak látom, hogy itt van velünk, mint máshol, biztos hülyeség, meg nekem nehezebb, de azt hiszem, hogy még nem jött el az ideje, hogy elváljunk.

Neked sincs már sok hátra! ;)

Levente név nagyon szép, nekem is kedvencem! :P

szüléstől én is parázom, bár annyira nem volt rossz 2 éve, de bennem van, hogy mi lesz, ha most keményebb lesz!? :S

Kankalin, gratulálok Anna sárához! jöhetnél képekkel, további hírekkel! sok boldogságot nektek, és jó egészséget!!!

Szisszka, Csillag, köszi, de azért az még nagyon korai lenne... de tegnap tényleg nagyon mentem volna már, de erről majd később!

Gyancsi, de jó neked... telik a hét! lassan itt a péntek! ;) és köszi a bíztatást, remélem, hogy tényleg meg fogok tudni bírkózni a nagy feladattal!

Tatjana, köszi a napi táblát! meg a "köszöntést" is! :)

drukkolok, hogy még ezt a pár napot kihúzzátok egyben! amúgy mit dolgozik a párod? ha kell, akkor sem tudna eljönni a szülésre?

Rabbe, ügyes vagy, hogy így boldogulsz a picivel és a naggyal egyszerre! :) ez az érzelmi túltöltöttség még egy darabig meg lesz...

Lucuzs, nem elkeseredni a méhszáj miatt! pikk-pakk is kinyílhat, főleg, hogy ennyit piszkálják mostanság! ;)

Balázs jó kis húsban lesz, bár a pocakodat elnézve, ezen egyáltalán nem lepődöm meg! :)

örülök, hogy voltak fájásaid! lehet, hogy ma lesz a nagy nap!? :) amúgy a nyákdugót milyennek láttad? ha van színe, barnás, véres, akkor tuti, hogy annak lehetett akár maradványa is, szerintem , bár Krisztina jobban tudja, csak a szimpla bővebb folyás nem kellene, hogy színes is legyen... nem!? mindenképpen gyere a hírekkel!!!

Navi, de jó, hogy így elvagytok Zorkával! annyira cukika a lányotok! :) jó, hogy hagy aludni az éjjel, még, ha piciket is, de nappal azért tudsz pótolni, és ez jóóóó! de mennék már én is sétálni a gyerkőkkel! ;)

Vivi, nagyon cukker Barnus! :) azok a hatalmas szemek!!! jajj, de várom már én is, hogy így nézzenek rám! nagyfiam inkább már csak huncutkodik velem, persze az sem rossz, amikor megölel, és azt mondja "szeretem!" :) de azért ez egy teljesen más érzés, mikor a pici csak tőled függ, és csak Te vagy neki a VILÁG!!! :)

Dorka, háááát, szültem volna, de nem jött össze! :D

Eta, üdv újra itt! illetve jó, hogy már otthon! képeket és szüléstörténetet mikor kapunk? :)

Katalin... az első fia véletlenül nem Pistike? hosszú, barna haja van a lánynak, és vékony (katica esetleg!?)?

Aranyoska, nem semmi kórházas sztorik... durva, hogy mit meg nem engednek magunkak orvosok, és ápolók időnként!

Eclipse, szerintem is tessék kipicsogni, hogy mi bánt!? nem szabad magadba tartani, mert még rosszabb lesz. lehet, hogy más, más nézőponttal meg tudna nyugatani, szóval hajrá! :) és fel a fejjel, tényleg nehéz az első időszak, főleg, hogy az ember sokszor azt sem tudja, hogy éppen miért sír a baba, és csak azon rágódik, hogy biztosan valamit rosszul csinál, pedig ez nem így van!!!!

Krisztina, gratulálok!!!!

Haynii, sajnálom, hogy be kell feküdnőd! :( most már biztosan hamar meglesz a babád és nem kell sokkal többet bent lennetek, mint az amúgy is szokásos egy szülésnél! :)

Vikoo, jó, hogy jöttél! ügyes vagy, hogy megpróbálod viccesen felfogni a dolgokat! szerintem is így kell. nem szabad idegeskedni, főleg, hogy semmi baj nincs Boldival, azt a pici pocifájást leszámítva!

suttogót nem olvastam, de sokaknak nagyon ellentétes a véleményük róla!

szerintem egy babának az anyukája mellett a helye, nem kell már rögtön ránevelni olyan dolgokra, amikre a szakkönyvek akarják! persze, vannak áldott jó gyerkőcök, akik egy nyikkanás nélkül elalszanak a saját helyükön, de vannak "problémásabbak" is, ez van! ja, és visszatérve Vivi, nem lehet elkényeztetni egy pár hetes babát! azért az még odébb van... persze nagyon könnyű, lásd Benit, de azért az, hogy rajtad alszik, vagy sokat dajkálod, nem hinném, hogy bűn! ;) sőőőőt!

Vaya!?

és akkor rólunk, gyorsban! a tegnapi napom volt az eddigi legrosszabb... nem tudom, hogy miért, szarul is voltam, ugye az éjszaka is gázos volt, szóval nagyon türelmetlen voltam Benivel is, párommal is, és annyira, de annyira mentem volna már szülni, hogy azt leírni nem tudom! ma jobb napra keltem! persze lehet, hogy az időjárás is közrejátszott, mert tegnap nagyon gány idő volt, ellentétben ma, már most hétágra süt a napocska! szóval lesznek még mélypontok, tudom, csak nehéz ezt egy örökmozgó mellett jól tolerálni...

anyósom is erősködik, hogy jönne, és találjam ki, hogy mit segítsen, de egyszerűen nincs hozzá hangulatom! jobb nekem most egyedül itthon Benivel. nem lakunk akkora lakásban, hogy elkerüljük egymást, így meg aludni sem tudnék, mert Beni meg nem egy halk típus, ráadásul, ha ő is alszik, akkor meg anyós matatna valamivel, úgy meg én nem tudnék aludni, pihenni, így lemondtam! :S lehet, hogy nem esett jól neki, de így éreztem!

na. megyek, mert gyerkőc közben bekakaózott, és máris indul a napunk! :)

jók legyetek! majd még azért benézek, ígérem!

sophie27
 
 


na, közben mennyit írtatok...

Vivi, igen, eléggé ijesztő, mikor orrán-száján keresztül folyik a tejcsi! de tényleg nem egy mennyiség, szóval csak nyugi! kicsit mohó a fiatalember!? :)

Ebba, sajnálom, hogy így a végén hozzák rád a szívbajt! amúgy a dokid szonográfus is, vagy csak szimpla nőgyógyász!? simán el tudom képzelni, hogy a buksija már olyan lent van, hogy nem is tudja megmérni rendesen... és csak hergel! :twisted: a gépnek azért örülök, és tuti Jankával sem lesz semmi baj! gratula a gyarapodáshoz is!!!

Tatjana, jó munkát mára! ;)

sophie27
 
 


Tatjana! Szerencsés vagy, hogy nálatok süt a nap, nálam itt eléggé lehangoló még az idő is. De biztos még a nap sem hozná helyre a kedvemet, amíg nem tudom le a genetikait. Nekem is mosnom kellene egy adagot. Be is dobom mindjárt a gépbe.

Zsófi! Köszi a megnyugtatást, most hívtam a védőnőt, ő is ilyeneket mondott, de tudod, milyen ha benne van a z ember. Csak legyen már kint a pici lányunk. Tudom, akkor jön egy más fajta állandó aggódás. Ugye?
De bent volt két szonográfus is, ők nem mondtak semmit. Véletlenül voltak bent.
Én nem is tudom, hogy mit mondjak az anyósomnak, meg anyának. Miért kellene idejönniük? Én ugye nem tudhatom, mert Janka első baba lesz, de mit tud itt csinálni? Inkább jobb, ha otthon főz ránk pár hétig. Vagy nem?

Hajnii! Remélem, olvasod az üziket. Kitartást. Akkor megint egy síkon mozgunk. Kitartást, és sok puszi.


Kriszta!
Gratulálok én is a védésedhez te kis hős!!!!! Így kell ezt:)

vikoo! Jó kis történeteid vannak, és jó tényleg, hogy így fogod föl. Dobhatnál egy sztárfotót a fiatal úrról:)


Eta! Várom a szülés történetedet, no meg persze a napi eseményekről a beszámolókat.

Kankalin! Gratulálok!!!! Jó egészséget Nektek!!!


Kép

ebba
 
 


sziasztok,

tatjana: jó munkát akkor Neked mára ;)

ebba: próbálj meg megnyugodni, tudom, nem könnyű. :oops: mondjuk akkor én sem értem, miért küld még el külön uh-ra, miért nem császározott meg :oops:

kankalin: gratula a kislányodhoz! :)

sophie: megértem a nyűglődésedet. az egyik napom nekem is jobb, a másik rosszabb. :oops: de már nincs sok hátra. ;)

wivi: nagyon édes Barni. :)

lucuzs: ez már haladás :) reméljük, hamarosan beindulnak nálad a dolgok ;)

Kriszta: gratula! :)

gyancsi: igen, ha jól emlékszem nekem is spinálba fogják csinálni a császárt. De pénteken fogjuk megbeszélni a részleteket a dokimmal. :)

rólunk: tegnap voltunk ctg-n, minden rendben. Volt uh is, Levi nagyon beindult. 3400 g-ra becsüli a gép, a dokim azt mondta, kb 3200 g. BPD: 96 mm, AC: 335 mm, HC:334 mm.
:oops:
pénteken megint ctg, és megbeszéljük a jövő hét szerdai császárt is.
ma csak főznöm kellene valamit, és mosnom.. de még valahogy nincs semmihez sem kedvem :oops:

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: