Új privát üzeneted érkezett!

Na, most enyém gyerek csuklik... :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


hánytam egy jót és sokkAL JOBBAN VOK!!!!!

KépKép
dike
 
 


Dike, akkor jo! Remelem meg jobban leszel!!
Vendég
 

 
 

Bogi, a fórumtali az olyan, mintha mi, akik itt beszélgetünk, összejönnénk valahol személyesen és egy jót dumcsiznánk.
Beze szerzeményei pedig a babakocsi meg a hordozó, amit a neten keresztül vett meg.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Oke, koszke Virag. De akkor meg mindig le vagyok maradva valamirol, marmint nem olvastam figyelmesen vissza mert nem emlekszem, hogy Beze vett barmit is. Lehet maskor irta es nem ma de akkor sem.:(:( Mostanaban olyan hulyen olvasok.:( Bocsi Beze!!!!
Vendég
 


jajjjj, de emlekszem! Amire Kati irta, hogy ne vedd meg mert nem szep vagy mi? Te pedig irtad, hogy ez nem az! Azt (ezt) vetted meg? Mutiiiii!
Vendég
 


Bogi, csicseregj nekem egy kicsit még a mai napodról! Totál egyedül voltál vagy ott maradt Veled Apaja? És mi hír a rendezvényszervezéssel? ha jól emlékszem azt mondtad, hogy 2-3 héten belül kiderül, hogy csinálhatod-e...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Viragom, Apa vegul nem maradt velem mert olyan sokan voltak, hogy kellett meg egy ember mellem. Szoltam a recis csajnak, kuldjon valakit igy jott a duty manager aztan meg meg egy srac es 3an kiszortuk oket. Ez kb. 2 ora hossza volt, aztan egyedul voltam. Vegulis ennnyi volt de akkora osszeget csinaltam ma, mint maskor ketten hetkoznap. Szoval volt porges de jo volt. Valahogy nem erzem, hogy vendeglatozom mert sok papirmunka is van, a penzt is kezelni kell, zarni, bankba tenni, ledokumentalni szoval amolyan manageri munka ez csak a fizu nem az.:( A melo resze a pocsek, a talpalas de megis annyire kellemes hely, hogy jol esik meg kiszolgalni is.:) Majd kuldok fotot mailben ha erdekel.
Rendezvenyszervezes ez majd csak akkor lesz aktualis amikor ki tudunk ide koltozni mert ez videk. Hetkoznap nem tudok kijarni mert 2,5 ora az ut ha nem tobb. Hetvegen Gezu ledob kocsival, 40 perc. Szoval most lakast is keresunk de hulye agency nem enged jan. 1 elott mozdulni innen pedig direkt megneztem a szerzodest es nincs benne csak 4 het felmondasi ido. Ha viszont teszunk ra es dec. 3al koltozunk akkor siman megteszi, hoyg nem adja a vissza az 1 havi depositot.:( Ugyhogy maradunk. Mondtam uramnak, ha talalunk jo kis kecot olcson, mert videk az joval olcsobb akkor tojok ra, koltozunk dec. 15 korul. Inkabb bebukom azt a 2 hetet decemberben, mint lemaradjak valami szuper lakasrol mert vannak boven. Raadasul a januar az halott akkor alig dolgoznak ekkor tuti nem tudunk elmenni max. februarban addig meg nem varok, kell a hetkoznapi munka mert tenyleg szuper ez a hely! huuu, tudtal kovetni mert alig forog az agyam! helye!:) hihi :lol:
Vendég
 


Marmint agencyk nem dolgoznak januarban akiktol lakast tudnank berelni.:(
Vendég
 


Értek mindent, forog az agyad, ne aggódj! :wink:
A lakással valószínűleg azt csinálnám amit mondtál, dec. közepén dobbantanék. Milyen szép lenne a karácsonyt egy gyönyörű vidéki lakásban tölteni... Azok a lakások, amiket néztetek társasházban vannak vagy olyan tipikus angol sorházban? Van esetleg egy pici zöld terület is hozzájuk?
A munkával kapcsolatban pedig tényleg az a lényeg, hogy tetszik Neked a légkör, a hely. (ha már egyszer nem tudsz olyan helyen dolgozni, hol igazán szeretnél, akkor legalább a körülmények legyenek szuperek!) Egész más azért egy ilyen környezetben eltölteni a napot, mint mondjuk abban a zsúfolt kávézóban ahol nyáron voltál.
Gézud munkahelyével mizujs?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Látom sehol senki... akkor én is léptem. Jó éjt!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


En vagyok csak lakast nezek neten. Viragom, cottage house-t szeretnek. Banyek, annyira szepek vannak es nem is draga. Persze lakast is leskelunk sorhazban. Most is olyanban lakunk mondhatni. Ez u alaku egy szintes ugyan de szep es zold is van. Most is olyat szeretnenk, hogy legyen kertem kulni, kitenni a gyereket majd!:)
Apa meloja meg megvan de csak februarig. Jovoheten vizsgazik, okoska torp lesz. Mondtam neki tegye fel az okos szemuveget es tuti atmegy a vizsgan!:)
Ja, ja, ha mar a melo nem az igazi, legalabb emberi legkor legyen. Otthon igazi melom volt, robotkent dolgozva. Egyik sem jo de nem kivansag musor. Itt meg tenyleg annyira jo, ropkodnek a poenok, kedves mindenki, szep, tiszta, igenyes a hely. Es kajcsi is van, ma is hoztam haza igy foznom sem kell. Nem dobjuk ki, tudjatok, mint otthon az oviban vagy regen a menzan. Ami nem fogy azt viszik!:):) Mondjuk csak akkor hozom el ha finom!:):) Ma jot "foztem", el is hoztam!:)
Vendég
 


Sziasztok!

Annyit írtatok, hogy nem győztem visszaolvasni, így csak nagy vonalakban tettem.
Hazaértünk, majd igyekszem hozni képeket. Nagyon jól sikerült ez a hétvége, most kezdhetem majd a "jól megérdemelt" takarítást. Hamarosan tényleg mindennel végzünk, még le kell szegélyezni a lambériát, és laminálni, na meg festeni.

Mona! Én is látom a teszten a 2.csíkot, Te bizony kismami vagy! És én is hiszek az ilyen dolgokban. Az én imádott nagymamám 8éve ment el tőlünk, és én mindig azt mondtam, hogy akkor szeretnék szülni, ha gyermekem esetleg aznap születne, amikor az Ő szülinapja volt. Hát, neki március 1-én volt a szülinapja, és én március 3-ra vagyok kiírva. Hát, mi ez, ha nem csoda?! Én is azt mondtam, amit Te, hogy Ő küldte nekünk ezt a babát. (Bocs, hogy ilyen hosszú lett, de szerettem volna leírni)

Nika! Nem kisfiunk lesz, illetve nem tudjuk, mert nem szeretnénk tudni, majd csak ha megérkezett. A babakocsi azért ilyen színű, mert amióta csak babát terveztünk, én mindig babakocsikat nézegettem a neten. És én mindenben meglátni, és megszeretni típus vagyok. Hát ezzel a babakocsival is így voltam, amiből ez az egy darab volt, de nekem még a színe is tetszik, olyan kis vidám. És úgy voltam vele, inkább tologatok egy kislányt szürke-kék babakocsiban, mint egy kisfiút rózsaszínben. Arról nem beszélve, ha most esetleg lányunk lesz, a második még lehet fiú, úgyhogy így esett a választás erre a kocsira.

Beze! Hát, már gondoltam írok én neked e-mailt, de egyszerűen úgy rohannak most a hetek, ez az építkezés, meg a meló együtt... Már alig várom, hogy végre rendben legyen a lakás! Ja, az én férjem is a Karib-tengert nézi, és én is utálom ezeket filmeket, ráadásul most még a TV is a hálóban van, mert ugye a nappali üres. :?

Csillag! Tuti készülődik Gergő baba kifelé! Ezek a tünetek nagyon azt igazolják, szerintem! Hajrá! :wink: Ja, és ez jutott eszembe, hogy ez "kevesebbet mozog" dolog is azt mondják, hogy arra utal, hogy közeleg a nagy pillanat.

Zsuzsinak én is egy hatalmas puszit küldök, és nagyon szorítok Neki!

Bocs, csajok, nincs több időm, nagyon elfáradtam a hosszú útban és holnap 8kor én nyitok, elteszem magam holnapra.

Puszi Nektek! Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok, kivétel Csillagnak, akinek görcsökkel telit! :wink: :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi, kakukk! Jol tetted, hogy megvetted ezt a kocsit. En mondjuk olyan tipus vagyok aki nem azt nezi, hogy jajj, lanyom van es milyen mar a kek babakocsi! Miert, milyen?? Szep!:) :D :D Ez olyan mai trendi vagyok duma, hogy egy lanynak nem lehet csak lanyos szinu babakocsija. Egy szurke-kekben is el lehet tologatni attol meg nem lesz semmi baja. En babakocsiban kek manias vagy vagy meg talan a zold-szurke, vagy egy egyszinu zold jon be ezek nagyon tetszenek. Ha fiam lesz ha lanyom, nem erdekel. Ha egy kek fog megtetszeni, isten az atyam en azt fogom megvenni meg ha punist varok akkor is. Miert ne?!
Ez amit a nagyidrol irtal...hm..ezekben a dolgokban en is hiszek.
Vendég
 


Marmint ugy ertem, egyszinu sotetkek, nem vilagos kek.
Vendég
 


Na, latom alszotok! Joccakakat!
Vendég
 


sziasztok!

korán van, de apa felébresztett, mert nem talált ezt-azt stb, de szerencsére elhúzott már dolgozni, én pedig visszafeküdtem.

mona: dehogy nevetünk ki!!! én is hiszek az ilyesmibe. a nagypapád küldte a lelkecskét hozzátok. sőt! én kisfiút érzek nálatok teljesen.
mai teszt??? vagy csak este tudsz jönni? kár...

csillag: remélem nem volt jó éjszakád és gergő 10 körül elindult kifelé erre a világra!
egyébként egy sima, egyszerű piros kádat, olyan piskótát vettünk. van benne egy kiskacsa minta. ez volt a legolcsóbb. 799ft volt. volt ugyanilyen átlátszóban, de az már 3000 :shock: volt. és az sen fürdet egyedül... 8)

beze: nem kaptunk képeket!!! itt is lehetne majd fórum tali...

pedi: örülök, hogy jó volt a hétvégétek!!! a felújítás miatt nem vagyok irigy.
igazad van babakocsi ügyben. én csak azt csodálom, hogy kibírjátok, hogy nem kérdezitek meg a nemét. szerintem jó is és rossz is a dolog. de én nem bírtam ki.
kitartás a munkahelyen!!! már visszaszámolsz!!!

bogi: anyám!!!! tök jó volt olvasni a soraidat! te tényleg jól érezted magad tegnap, pedig közben dolgoztál!!!! és pénzt kerestél. juhéééé!!!!!
én is a korábbi költözést támogatom, főleg ha olyankor könnyebb jó helyet találni. és tényleg fantasztikus lenne, ha a karácsony egy ilyen boldog körülmények között töltenétek az ünnepeket.
ha nem titok, elárulod, hogy mennyit fizetnek egy ilyen napért? és a borravalóval mi van? írj privit, ha gondolod...
örülök, hogy apa még februárig dolgozik. az még messze ven, tehát lehet, hogy jobbra fordul a cég sorsa, így maradhat.


képzeljétek! tegnap anyukám megkérdezte, hogy akarom-e, hogy ha megszületik bogi, akarom-e, h ideköltözzön egy hétre. :shock: :shock: :shock: :shock: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ- én neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!! képesnek érzem magamat ellátni egy babát, ami nem megy, azon pedig nekem kell átlépnem, nem kell az új családomba még valaki!!!!!!!! annak örülni fogok, ha mindennap, vagy kétnaponta jön valaki, kaját hoz, meg hasonlók, de nekem lesz egy új családom, aminek meg van a hangulata és össze kell csiszolódnunk.
anyukák, nálatok ez hogy volt???

most visszafekszek.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jó reggelt!

Kati, háááát, Gergőnek esze ágában sincs kijönni... már a sírás kerülget, pedig tudom, hogy van még pár nap a kiírt időpontig és bármikor bármi lehet, de teljesen kész vagyok (lelkileg)...
holnap meg is mondom NST után a dokimnak, hogy nagyon aggódom amiatt, hogy mekkora lehet most Gergő, mert emlékszem, hogy a legutolsó uh láttán azt mondta, hogy ilyen nagy babát nem nagyon engednek sokáig túlhordani... Bár az is igaz, hogy fogalmam sincs, hogy most mekkora lehet, mert 2 hónapja néztek utoljára uh-val bennünket...
Ami anyukádat és a szülés utáni odaköltözést illeti, ebben Neked kell döntened. Nálam egy éjszakát volt itt Anyu (ez a második itthon töltött éjszakánk volt), de csak azért, mert aznap éjjelig koncerteztek a férjemék és nem akartam sokáig egyedül lenni. A gátsebem miatt alig tudtam mozogni és ha valami miatt sürgős segítségre lett volna szükségem, nem tudtam volna autóba ülni és vezetni.
Ami mondjuk elengedhetetlen segítség az első héten, az a főzés. Arra biztos, hogy nem lesz energiád.
Odaköltözéses segítségre szerintem akkor lehet szükség, ha valaki császárral szülte a babáját. (De ezt csak gondolom, tapasztalatom nincs erről.)
Nálunk most jönni fog Anyu pár napra, de nem Gergő miatt, hanem azért, hogy Bencét elfoglalja egy kicsit (na meg persze főzzön).De nem tervezem, hogy sokáig itt legyen. :wink: Most azért lesz jó, hogy itt lesz, mert a férjemnek dolgoznia kell és egyedül két gyerekkel meg esetlegesen (bár szerintem inkább tuti) gátsebbel nagyon nehéz még lépni is az első napokban (nemhogy ülni... :? )

Bogi, a cottage house-ok nagyon szupik! mutatnál egy-két fotót, hogy hogy is néznek ki arrafelé? A zöld terület pedig tényleg nagyon jó arra, hogy a gyerkőccel kimenjetek.
Húúúúúúúúúú és még kaja is van amit haza lehet vinni? Ez tök jóóóóóóóó, pláne, ha fincsi!

Pedi, de jó, hogy ilyen jól telt a hétvége! Várom a fotókat Tőled is!
A munka meg... nagyon nehéz ilyenkor már... Én most veszélyeztetett terhesként végig kényszer táppénzen voltam, de Bencénél a 28. hétig bírtam. Akkor muszáj volt abbahagynom a tanítást, mert már sírva keltem fel reggel a fáradtságtól. Mondjuk ehhez az is hozzájárult, hogy mi is akkor dolgoztunk a házunkon. Nem felújítás volt, hanem bővítés... Szóval teljes mértékben átérzem azt, hogy mennyire nehéz lehet most Neked és mennyire várod a nyugalmat.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: én annyira szívesen segítenék neked!!! annyira sajnállak. tudom, hogy én még zöldfülű vagyok, de arra bíztatlak, hogy nyugi, gergő tudja a dolgát. bár gondolom fejben, elméletből jó vagy... úgyhogy kitartás ehhez a pár naphoz!!!

persze én mondtam anyunak, hogy főzzön, meg jöjjön. de az anyósom 300mre lakik és ő is fog főzni.
egyébként én megpróbálok itt kialakítani egy családi életet. majd meglátjuk.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, köszi, aranyos vagy!
Azt hiszem a türelem vizsgán jól leszerepeltem...

Anyukáddal kapcsolatban még azt mondanám, hogy szerintem adj neki egy napot azért amikor ott alszik és gyönyörködhet az unokájában. Én is úgy éreztem anno, hogy az anyukámnak szüksége volt arra, hogy egy kicsit "fontoskodhasson" és "taníthasson". Ez hozzá tartozik a nagymama léthez, és -bár nem ismerem a családi viszonyaitokat - de lehet, hogy lenne benne egy kis féltékenység amiatt, hogy az anyósod többször van ott, mint Ő. (De ez csak az én véleményem...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: persze, hogy van benne féltékenység, hogy a kicsi lány 70 km-re lakik tőle, a másik szülő pedig 300 m-re. egyébként az anyuk bírják egymást, de ez természetes, hogy van. és jó a viszonyom mindenkivel.

ne túráztasd magad!!! dehogy szerepeltél le!!!!
képzeld, lassan bennem is elkezdődik, hogy dejó lenne kint látni a tündérkémet és megfogni. pedig még csak a 24.hetet kezdjük... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


én most kikelek az ágyból és elindulok ügyeket intézni, meg bevásárolni.

zsuzsi: nagyon szorítok nektek, várom a híreket!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Csillag! Sajnálom, hogy még egyben, mindenki azt mondja, hogy ilyenkor már tényleg terhes ez az állapot. DE! Én azt mondom, mindennek meg van a pozitív oldala( persze nem ezt mondom majd én sem szülés előtt egy héttel), de pl próbálj meg arra gondolni, hogy már csak pár napig lehetsz kismami. Vagy terveztek 3.gyermeket? Kitartás!

Bogi! Köszönöm a babakocsis véleményt, egyezik az enyémmel! :wink:

Kati! Nálam is hasonló a helyzet anyós-anyuka ügyben, csak nálam anyu 8km-re lakik nem pedig 70, de anyós kb 500mre. És nem akarom anyukámat megsérteni, de megőrülnék, ha fordítva lenne. Anyu sajnos még mindig azt hiszi, hogy az Ő kis tini lánya vagyok, és egyszerűen nem tudja elviselni, ha vmiről nem tud. Szóval, én nem fogom kérni, hogy ott aludjon. Ott lesz a férjem, meg ha vmi nagy gond lenne, ugrasztom az anyósomat. Amúgy van erre éppen anyósomtól egy jó storym. Amikor anno a sógoromat szülte, nekik is első gyerek lévén, Ő megkérte az anyuját, hogy aludjon náluk. Éjszaka sógorom felsírt, anyós megszoptatta, és aludtak tovább. Reggel nagymama megkérdezte, hogy, na ezért kellett itt aludnom?! Szóval, én bízom benne, hogy beindul majd az anyai ösztön magától. :lol: Másik téma: A kismamiságom elején mindig azt mondtam, hogy mivel ilyen sokat vártunk rá, ki fogom élvezni minden percét a kismamaságnak, és nem fogom siettetni az időt. Hát, én is eljutottam oda, hogy már egyre inkább várom, hogy kezemben tarthassam a babámat.
pedi
Kalocsa
 
 


Szia Csajok!

Virag,nem tudom mit mondjak, foleg azert mert total olyan erzesem volt, hogy ma beindul Gergo. Es azt irod, jol elvan. Tul nem fogod hordani. Biztosan nehez, le semmikeppen nem szerepeltel, ugyan mar!! ViragAnya, mar csak 1-2 napocska maximum!!! :D :D :D 4-5 napot nem lesz bent meg, nem? ha mar igy behelyezkedett, mondod, hogy az arcodon is latszik, erzed is, biztosan jon mar ma-holnap!!! PusziPuszi!!!

Kati, na, kikeltel az agybol vegul es el is indultal? Jol teszed, hogy pihizel, vegulis miert ne, nem?

Pedi, most latom, hogy Te es Kati nem csak nagyjabol egy idos terhesek, de egy idos hazasok is vagytok? :D
Megertem azt amirol irtok itt. Nekem aZanyam mondja, koltozzek haza szuleskor! Na, addig alljon fellabon! :lol:

En pedig ma 10 elott ebredtem. Fel 5kor kinyilt a csipam es nem tudtam visszaaludni. Apa dogozoba ment 6 utan es ugy ereztem en biza visszafekszem. Jah, jol ataludtam a kora delelottot:):) Mondjuk 2 napja megint alig aludtam, lehet ezert.
Vendég
 


Kati: teljesen igazad van.Én a mai napig kapok érte hogy meg mertem említeni annó szeretném én megtapasztalni milyen anyukának lenni.Most hétvégén bújt ki a szög a zsákból anyósnál.Hogy a mai napig meg van sértődve mert nem haygtam hogy babusgassa és hogy a nyakamon legyen.(bár így is ott volt :) )
Csillag : én csaszival szültem de mivel minekt akkor engedtek már haza mikor a varratot kiszedték egy hét után így már nem nagyon okozott gondot otthon sem :)

Zsu: nagyon drukkolok hogy ma már kezedbe tarthasd a kisbabádat :) sőt lehet már babázol is :)

nika70
Salgótarján
 
 


Virag, kuldok majd fotot, vagyis teszek fel ide csak most nincsen kedvem netre menni es visszakeresni a tegnapiakat mert sokat neztunk, Gezu is talalt az O gepen, en is az enyemen lakast is, hazat is mindenfelet de miutan rendbe tettem a lakast es stb. igerem meg ma kuldok itt kepet. :wink:

A fizu, hat, nem is tudom hogyan irjam. Olyan kozepkategoria. Amit en most kapok ez otthon, ha az arakat nezem, albi, kaja, utazas, stb. akkor egy olyan 160-180as netto fizunak felel meg itt. Eppen azt szamoltam, hogy ha egyedul elnek akkor ebbol a fizubol havonta forintra atszamolva kb. 80 rugo lenne az, amit save-lni tudnek. Nyilvan otthon a 160bol nem teszel felre 80at albi mellett de itt meg...aa, na mindegy de ha meg azt irom 250nek felel meg mert ebbol felre tud tenni egy ember egyedul 80at otthon is az meg nem realis ahhoz amit itt kezbe kapok. Szoval ezt igy nehez behatarolni, masok az eletkorulmenyek, masok az arak, mas a letfenntartas. Otthon egy 180as fizu ahhoz sok, hogy ehen haljon egy fiatal de ahhoz meg keves, hogy eljen. Megelni lehet ebbol csak, es mondjuk itt is. De itt megis marad ha akarod, ha meg nem, nyilvan el lehet vasarolni. Mondjuk ebbe a 80 maradba belekalkulaltam azt, hogy havonta vesz az ember lanya maganak vagy egy farmert, vagy 1-2 smink cuccot, vagy pulcsit. Egyet. Aki viszont bulizos, nem ilyen, mint en, az total feleli az egeszet. Az csak fizutol-fizuig el. Ha minden hetvegen bulizik egy napot.
Vendég
 


bogi: köszi a választ! jól tetted, hogy aludtál egy nagyot!!! megérdemled!!!! felkeltem-e mááááár??????
micsoda kérdés, kérem szépen!!!!! már túl vagyok a bevásátláson, a bankon és a könyvelőn is.

nika: nálunk is lesz ki nem mondott sértődés, de már megszoktam.

pedi: tényleg!! a házasságunk is egy idős!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kép

Ez egy ket szobas haziko(2 szoba+nappali), mondjuk kicsit dragabb es apa huzza a fogat ra de lehet bepuhitom. :lol: O inkabb mar lakast akar 1 szobasat mert ez azert olcsobb joval.:(

Kép

Kép Kép

KEEEEEERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WAAAAAAAAAAAAAOOOOO!!
Vendég
 


A szobakrol sajna nem tett fel az agency fotot, gondolom a tulaj nem engedte, ugyhogy csak ennyi.:( De olyan otthonos es meleg es es es en teljesen oda vagyok egy ilyenert. Persze kivulrol kicsit hideg de letojom, belul elek benne, nem kivul! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


mára már teljesen jól vagyok!

bogarka! várom a kecóról a képet!

csillag! jajjj annyira megértelek!kitartás,már tényleg csak pár nap!

KépKép
dike
 
 


Kati, na, ugyike vagy, mar le is rendeztel mindent en meg itt ulok pizsiben!:):):)

Dike, tettem mar ki fotot.:) Te hogy vagy ma, gyomrod?
Vendég
 


bogarka! nekem nagyon tetszik!!!!udvar és a konyhabútor is kurva jó és szép!puhítsd csak apát! :lol:

KépKép
dike
 
 


Dike, oke!!!!:):) Igyekszem, igyekszem!:) Az a baj Apa jobban nezi a penzt. En meg nem. En meg azt nezem, hogy szep helyen eljek es a fizubol meg igy is maradna, ha egy ilyet vagy ezt bereljuk. Akkor mar necces lesz ha jon a baba de ehen ekkor sem halnank. En meg ezt nezem!:)
Vendég
 


bogi: segítünk apát puhítani, mondjuk kloffolóval????

dike nagyon örülök, hogy jobban vagy már!!! én isarra gondoltam, hogy megterhelted a pocidat!!! óvatosan!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


bogi: a pecó nagyon szép, pont olyan hideg, angolos, mármint a külseje, mint ő maguk... de belül nagyon otthonos, tágas, világos!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, ja, pont olyan hidegek, mint amilyen iztelen az eteluk. Mindig mondom, hogy ilyen kaja izek mellett nem is csoda, hogy egyik sem happy!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Eletukben nem ettek meg egy jooot!! :D :D :lol: :lol:
Vendég
 


figyu!!! akkor főzzél nekik valami jóóóóóóót!!! saját vállalkozás??? :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


:lol: :lol: :lol: Nem esznek ezek semmit csak azt ami ANGOL!! Egymast is megehetnek, olyan bunko egyik-masik. Szombaton megint megkaptam egy hulye angoltol, hogy kelet europai vagyok es azert jovok ide hozzajuk mert a sajat orszagomban szegeny vagyok. Mondtam neki, hogy nem, nem vagyok szegeny es azert jottem ide, hogy angolul tanuljak mert az en orszagomban ez kell, hogy jo allasom legyen, Te meg szerencses vagy, hogy ide szulettel es nem vagy rautalva arra, hogy mas nyelvet tokeletesen elsajatits ahhoz, hogy biztositsd magadnak es csaladodnak a megfelelo eletkorulmenyeket. Na, innentol kuss volt, meg vigyorgott is. hat, menjel anyukadba, gondoltam magamba! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Bogi, ez a ház gyönyörűűűűűűűűűűűűűűű! Teljesen oda meg vissza vagyok érte!!!!!!!!!!! El is hiszem, hogy szívesen élnél itt. A fűtés hogy megy az ilyen házakban? Gázzal? vagy azért a kandalló is üzemképes? (Már csak a hangulat kedvéért...
Totál egyet értek azzal, amit az angol kajákról írtál. Bár én csak pár hétig voltam kint egyhuzamban, de mindig ott hagytam néhány kilót... Elmenni Angliába nekem felér egy fogyókúrával, annyira sz@rok az ételek. :P :P :P
Ez a beszólás, amit kaptál a hétvégén tipikus angol duma. :twisted: Ők annyira sokat képzelnek magukról, hogy ... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nem is tudom mi lenne velük, ha tényleg meg kellene tanulniuk egy nyelvet úgy, hogy folyékonyan beszéljék is azt! Szerintem erre alapból képtelenek lennének.

Dike, örülök, hogy jobban vagy! Vigyázz magadra! Azért, ha még egyszer előfordul ilyen, akkor mindenképp menj el orvoshoz!

Nika, látom Te is inkább egyedül voltál otthon szülés után. akkor ezek szerint csaszi után is lehet bírni a dolgot. :wink:

Pedi, köszönöm a biztatást, igazán jól esnek a szavaid! És Bogi, a Tieid is, meg Nikáé, Katié, Dikéé!
Az a baj, hogy az eszem pontosan tudja, hogy nem szabad sürgetnem a dolgokat, de most valahogy nem az eszem irányít... hiába próbálom magamra erőltetni a nyugalmat, nem megy... remélem értitek... Majd megbolondulok attól, hogy minden reggel X ember idetelefonál, hogy "na, gratulálhatunk már?" meg folyton megjegyzéseket tesznek rám, hogy most itt van a hasam meg ott van, meg torzul az arcom meg már látszik a vége... és még sorolhatnám. És persze mindenki elvárja, hogy sugárzó arccal végighallgassam ezeket és finoman, mosolyogva válaszolgassak. Tudom, hogy el kell ezeket engednem a fülem mellett, de ez sem megy!
Pedig már előre készítettem magam erre az utolsó időszakra, mert tudtam, hogy ez lesz, most viszont mégsem tudom kezelni a dolgot... Annyira utálom magam, hogy nincs türelmem és hogy már magam számára is elviselhetetlen vagyok!
(kérlek NE IS REAGÁLJATOK ERRE A KIROHANÁSOMRA!!!!!!!!!! nem azért írtam, hogy vigasztaljatok, csak jól esett leírni...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pedi, nem válaszoltam a kérdésedre... :oops:
Nem tervezünk harmadik gyermeket és teljesen igazad van, amikor azt írod, hogy próbáljam megtalálni ennek a pár hátralévő napnak a szépségét. Tényleg ezt kellene tennem... Nagyon tisztelem, becsülöm, de talán még jobb szó rá, hogy csodálom azt a nyugodtságot, ami a soraidból árad és köszönöm, hogy ilyen szeretettel tudsz nyitni felém.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, koszi a bokot!:)
Amit az angolokrol irtal az tipikus, tenyleg mindegyik azt hiszi, O, es anglia a vilag kozepe pedig ha arra kerulne a sor, igencsak levernenk oket!:) :wink: Szellemileg fokent!:):) Logikajuk is nuku es a jokedvet sem ismerik. Fapofak! :?

Ugyan Zsuzsival mizus csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nita, ha tudsz valamit azonnal gyere es ird meg! Tukon ulok! Allok! Fozok!

Virag, Bencus milyen hangulatban van ma? Gergo mocorog?
Vendég
 


én is sokat gondolok zsuzsira!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogi, Bence ma nagyon jó hangulatban van, szépen eljátszogatott délelőtt meg sokat beszélgettünk. Elkezdődött nála egy folyton kérdezgetős korszak. Minden válaszomra egy újabb kérdést tesz fel.

Apa délelőtt összeállított néhány karácsonyi kottát a tanítványainak én meg palacsintát sütöttem csak azért, mert az fárasztó (mármint így pocakkal :P ) és telik vele az idő. Apaja most dolgozik, Bence alszik, nekem egy-két kósza keményedésem van csak sajna, viszont Gergő nagyon aktív. Ez legalább megnyugtató. :)

Zsuzsi miatt én is nagyon izgulok!!!!!!!!!!!!!!!!! azért is van itt folyton a fél szemem...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, ha Gergo jol erzi magat mar az is fel siker! :wink: Bencurka cukika, hogy ilyen jol viselkedik.

Leptem Csajok, majd jovok, fozok valamit mert mar rosszul vagyok, hogy napok ota nem ettem levest. Ma nem Dike, en vagyok pocsekul. Talan egy jo nagy tanyer, finom leves jot fog tenni, minden porcikam kivanja. Ha mar ennem is keso lennel. :( :(
Vendég
 


Sziasztok!

Most végeztünk nemrég a takarítással, csak még gyorsan hazavittem anyukámat, és beugrottam a boltba. Csilli-villi minden. A lelkemnek is jól esik ez a tisztaság. Csak gyorsan ebédezek, most, aztán megyek Regiért. Nagyon örült már hogy mehet oviba, egyedül be is ment a terembe. Ma bábelőadás volt délelőtt, kivi vagyok mint mesél majd róla.
És képzeljétek tegnap magától elkezdett ember alakot rajzolni, anyát és apát. Tök jól látszik minden, szem, orr, stb. Olyan ügyes, az ollóval is nagyon óvatosan vág.

Bogárka
Szuper a kéró, főleg a konyha, de a kert sem uccsó.
Jobbulást! Én is vágyom levesre, de majd csak szerdán főzők, jó kis májgombóc levest. Ma még van rántott sajt, meg csinálok hozzá zöldbab-burgonyafőzeléket. Meg van egy halom süti. Torta amit kaptam anyósomtól, meg süti amit tegnap csináltam.

Dike
De jó, hogy jobban vagy.

Csillagvirág
Kitartás, nemsokára itt a te napod.

Kati
Amikor Regi született, nagyon utáltam, hogy anyósomék ott vannak, mivel, hogy ott laktunk. De most hogy külön vagyunk, biztos hogy csak arra vágyok, ha hazajövök, együtt legyünk, csak mi 4-en. Ahhoz hogy jól tudj szoptatni, nyugalom kell, az pedig csak szűk családi körben lehet. Persze nem tudom hogy milyen lehet a császár utáni felépülés, de ha úgy érzed el tudod látni a bébit, akkor mama inkább maradjon otthon, és csak látogasson meg.
Drukk a holnapi dokilátogatáshoz!
Vendég
 


brita: neked is drukk!!! ugye te is holnap mész az elmaradt helyett? valamiért így emlékszem. csak te 5körül, én pedig 3/4 3ra.
szupi, hogy rend és tisztaság van. ha kipihented magad, akkor jöhetsz ide is...
a nagydumás kiscsajod tutira valami okosságot fog mesélni az előadásról. majd kérünk beszámolót!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati,rita! holnapra drukk!!!!!!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Csillag, igen, ez az a koktél. Én megértelek, bár én szívesebben tölteném ki a 40 hetet, mint mondjuk 37-en császár, de ezt ugye nem én döntöm el. :roll: Meg azért már kezdek napról-napra nehezülni, szóval nem egyszerű.

kati, nem fényképeztem még le, de kaptok képet, ígérem. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bogi, a ház gyönyörű! :D Csillag megválaszolta az összes kérdése, így ha nem bánod, nem írom le ugyanezt. :wink: Egyébként semmi gond. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Mona, de aranyos vagy, köszönöm szépen! :oops: Én is hiszek az ilyen dolgokban, tuti ő küldött nektek valakit maga helyett.! :wink:

Rita, kati, drukk nektek holnapra! :D

dike, te mikor mész legközelebb?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?