Új privát üzeneted érkezett!

Én is húúúúúúúúúúúúzok, jó éjt! És köszi a laptetőt, majd kiderül, hogy Gergő Neked szót fogad-e... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mona! nagyon nagyon örülök neked, annyira jóóóóóóóó!!!!gratulaaaa!!!!!

rita! Boldog szülinapot!!!!

csillag! jajj Drágám....elhiszem mennyire várod már Gergő érkezését..drukkkk mondjuk őő hétfőre!!!

bogi!nem az a csak vagy aki feladja tuti:)))

kati!igen cigiztem és most rettentően nehezen viselem a hiányát!:((

lányok! egyfolytában azon jár az eszem, h vajon él e még,meg van e még?miéééért van ez??miért félek ennyire??:((annyira rossz. nyomkodom a mellemet, ha nem fáj megijedek stb...beleőrülök:((

KépKép
dike
 
 


Dike, nem szabad ilyen dolgokra gondolnod!!!!!!!!!! Még a végén bevonzod a rosszat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biztos, hogy azért vannak ezek az érzéseid, mert nagyon meg kellett küzdenetek ezért a babókáért...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

 
 

én túlságosan is függő vagyok 2007.12.15-e óta vagyok tag és 20615 hozzászólásom van:)))))

DIKE NE NYOMKODD A MELLED!!!!!!!!!!
nem szabad!!!!!!!!
azzal ártasz inkább!!!
minden rendben van..ne legyél negatív!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


wazeeeeeeeeee mennyit írtatok :):):) délután írtam azóta két oldalt kell megint olvasnom :)

kati sajnálom :(

áááááááááááááááááá kiesett Mariann az X faktorból.Kiejthetnék már ezt a Dorkát mert csak nyávog de énekelni rendesen nem tud.Egyfolytában hamisan énekel.nem is értem miért került egyáltalán be:(:(:( most nagyon felidegesítettek a nézők :D:D:D:D:D:D

én nekem pelenkából két hétig amíg a csonk nem esik le ez a köldökvédős pelenka volt nem tudom melyik nem emlékszem rá de nem volt vele gondunk.később többet kipróbáltam de a tescós vált be a legjobban.Soha nem volt kiütéses a popója nem volt gondunk vele.nem a kék fehér csomagos mert az nejlonos hanem régen lila csomagos volt most már valami más a csomagolása.
Cumi nekünk volt kettő az egyiket mikor már nagyobb volt teljesen szétrágta a másik meg úgy ahogyan vettem megvan .Nem fogadta el én meg nem erőltettem.mondjuk mi sokáig ciciztünk :)cumisüvegem meg volt kettő egy üvegből egy meg a fejőmasinámhoz volt :)igaz egy nap csak egyszer este használtuk a táphoz mert ha itattam az cici volt sokáig. vagy pohárból.El sem hiszitek milyen ügyesen isznak pohárból már újszülött kortól :9
később meg volt egy noname fogantyús cumisüveg bár nem sokáig mert hamar megtanult csőrös pohárból inni.

Kádban neke sem volt semmi én fogtam aztán mikor már ülni tudott pelenka volt :)nálunk apa is csak azóta fürdet mióta kb két éves a gyerek :)

pelenkázáskor nekem az elsőnél pisivel meg lettem szentelve de kaki sosem volt :)

Virág ez nagyon cooool volt :) köszi nekem is vigyorog a szám :)

Én is elég babanet függő vagyok de mostanában szinte csak ide járok hozzátok meg a régi topikosokhoz de azt mi zárttá tettük mert nagyon ba**gattak minket csak ott már ritkább a duma mint itt :) én már 2006 talán október hogy elkezdtem idejönni .egy ismerősöm mutatta meg aztán itt ragadtam ő meg már nem jár ide :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Csak bejelentkezem, még mindig egyben... Este és éjjel iszonyat hányingerem volt, meg ki kellett mennem nagy WC-re. :shock: Egy kicsit reménykedtem, hátha beindulnak a fájások (Bencénél ezek voltak az előtünetek), de aztán simán elaludtam. És persze nem azért ébredtem fel többször, mert görcsizett a hasam, hanem azért, mert totál bedurrant az egyik mandulám... :? :? :? :? Most már mindkettő fáj... :? :? :? :? :?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: sajnálom a manduládat de jó lenne már ha beindulna és Gergő szépen kijönne már

nika70
Salgótarján
 
 


na én meg túléltem a gólyabált....habár így 3 óra alvás után még lehet meghalok. A gyerekek ilyenkor direkt extra korán kelnek :?

virág, drukkolok nagyon!
chamomilla
Pécs
 
 


chamo: ez már csak így szokott lenni :) Remélem jó volt a gólya buli :) jó pihenést.
Látom csajok tegnap kibeszéltétek magatokat több oldalon ma meg csak némi bnemű életjel van :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Pedi, de jó, hogy jöttél, gyere gyakrabban, én még mindig lusta vagyok emilt írni, ne haragudj. :oops: Köszönöm neked és Nikának is a kedves szavakat, aranyosak vagytok!

kati, fél 9-re értünk haza, mert délután fórumtalin is voltam, eszméletlen jó volt, de este mér nem olt erőm gépezni. A kocsi és a hordozó is nagyon tetszik, és köszi a tippet az étteremről! :D
A válaszokat a kérdéseidre Csillag leírta, én is ezeket mondtam volna. Mi most pampers-t használunk, annyira nem jó, mint amennyire reklámozzák... A dm-es babylove nagyon jó volt addig, amíg nem változtattak a minőségén, utána kalap sz.r lett!!!

Csillag, bábakoktél? Állítólag jó nagyon!

Rita, utólag is boldog születésnapot!

Bogi, stramm csaj vagy, nem lesz gond!

Nita, ne hari, én is nevettem, tudom, nem volt vicces akkor.. :oops: Velem ilyenek (még) nem fordultak elő.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, örülök, hogy jól sikerült a tegnapi napotok!
Dobsz majd fotót a szerzeményekről?
A bábakoktélról én is olvasgattam már, de azt írják, hogy csak a 40. hét után szabad... meg nekem elég brutálisnak tűnik.
Mondjuk ma legalább fájogatok itt-ott, meg Gergő is még lejjebb csúszott, úgyhogy talán-talán valamikor végre úgy dönt, hogy kibújik. Végül is van még 5 napom a kiírt időpontig. Egyébként már annyira lent van, hogy a popója kb. 10-12 cm-rel van a köldököm fölött... :shock: A szegycsontom és Gergő közé az egész tenyeremet be tudom tenni. :shock: Meg valami ideget is nyomhat, mert ha ülés után fel akarok állni, akkor egyből zsibbad és fáj a jobb oldalamon a fél fenekem meg a csípőcsontom. Szegény férjem mindig kicsit riadt tekintettel néz rám amikor felállok és utána a zsibbadástól meg a fájdalomtól összegörnyedek.
Ma este egyébként sem szülhetek, mert 5:30-tól 10:30-ig egyedül leszek itthon és a Zuram akkor sem tudna hazajönni, ha nekem nagyon-nagyon mennem kellene a kórházba... A Kabaré c. musicalt játsszák a színházban és a zenekari tagoknak nincs helyettesük...

Nika, Cham, köszi a drukkokat! Most már inkább úgy állok a dolgokhoz lelkiekben, hogy max. 2 hét és a kezemben tarthatom Gergőt. (ha jól tudom nálunk kb. egy hetet engednek ráhúzni a kiírt időpontra... :roll: )

Pusza Mindenkinek, majd még benézek!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!!!!!!

Nika nekem Barni pici kora óta olsyan ügyesen iszik pohárból!!!!!
imádom!!!!!!!!:):):):)

Beze nyugodtan nevess:))))végül is vicces volt akkor is csak hirtelen jött a cuccos:):)

Virág csak nem lesz már bent annyi ideig Gergő!!!!!!!!

én ma 3 tepsi pizzát sütöttem:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csillag, oké, lefényképezem és felrakom. :wink: Nekem van egy barátnőm, aki szintén nagyon akart szülni, 39 hetesen elkezdte inni, és a kiírt nap előtti délután világra jött a kislánya. :wink: Azért a szülésznőjét megkérdezte, mit ajánl.

Nita, köszi, örülök, hogy nem vetted zokon. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


sziasztok! délben ettem húslevest jó nagy tányérral utána 1 szelet rántott húst rizzsel! azóta iszonyúan fáj a gyomrom..már 2szer nagywctem.5órája szenvedek,nagyon fááj,semmit nem tok tenni,nem múlik el!:(fetrengek,összehúzom magam és sírás kerülget.mi lehet?

KépKép
dike
 
 


Beze nem vagyok ám az a zokon vevő tipus:)))))

Dike szerintem egy jó kis gyomor rontás........ :( :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Virág mi újság? Hogy vagytok? Sokat gondolok rátok!

Dike jobbulást!

Milyen vitaminokat kezdjek el szedni szerintetek?
Hülyeség holnap elmenni dokihoz? Neki csak sima uh-ja van, azzal még gondolom nem lát semmit, főleg, hogy még nem is látszik rendesen a második csík, de ha elküldene vérvételre...???!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Vettem ma egy clear blue-t, mi a véleményetek róla?

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


sziasztok!

csillag: látom még délután egyben voltál, most már drukkolok, hogy ma éjfél előtt ne akarjon jönni geri baba. a rosszullét az jó jel, főleg, hogy bencúrnál is ez volt. drukkolok nagyon.

beze: örülök, h jó helyet ajánlottam. ettetek is? kérjük a képeket!!! lexi hogy viselte? gondolom, hogy elfáradtál.
holnap mész dokihoz? drukkolok!!!

nita: pizza, nyam-nyam. mit tettél rá?

mona: a cb egy nagyon jó teszt. nekem az előző babát az mutatta ki, amikor még egyik sem. pedig elvileg csak 25ös. de neked már kár ilyen drága tesztet venned, mert az előzőn is nagyon jó volt a csík, inkább olcsóbbat, de sűrűbben, hogy lásd, mennyire növekszik és kapaszkodik a csodababád!!!

dike: annyira sajnállak, remélem délután óta már jobban vagy!!! nem tudom mi lehet! nem lehet, hogy a rántott husi feküdte meg a pocidat? túl olajos volt, túl hirtelen etted. egy-két napig nem igazán ettél, vagy valami?

bogi??? kidőltél???

nika: egyébként félelmetes, hogy a picurik milyen ügyesen isznak egy napos koruktól pohárból. a tesóm kisfia is hamar kapott poharat, de a reggeli kakaót még a mai napi csak cumisüvegből issza. 3 éves. de utána nem kell neki egész nap!!


mi most értünk haza anyuéktól. előtte voltunk vásárolni. vettem kiskádat, fésűt, körömkészletet, két cumit, meg pár csomag betétet a kórházra. szép lassan elkezdem beszerezni ezeket a dolgokat is. persze még nem készülök sehova, de nem árt ha van itthon egy-két csomag.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag! nem jobb nagyon fáj.sírok szenvedek egyfolytában wc ülök,lenyultam kicsit hánytam.iszonyúan fáj!!!!!!!!!!!! :cry:

KépKép
dike
 
 


nem csillag bocsi hanem kati!

KépKép
dike
 
 


dike: :cry: :cry: :cry: :cry: nincs ötletem! sajnállak, bár ezzel nem vagy kisegítve! próbálj meg esetleg bevenni egy rennie-t. azt szabad terhességre is, bár nem tudom milyen jellegű a fájdalmad. szegénykém!!!! ha már tényleg sírsz, akkor lehet nem ártana ügyeletre elmenni. ilyenkor nem játék a has, a gyomor... :roll:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Mona ismerős a teszt de én nem olyat használtam.......de csináld meg:)
Kati a pizzán van szalámi kukorica hagyma tejföl sajt!!!!!!!!:))))
Dike szerintem is menj ügyeletre ez mér nem játék!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: ezeket mind-mind nagyon imádom!!!!!


zsuzsinak holnap nagy nap lesz!!!!!!!
nita, írj neki egy üzenetet a nevünkben, légyszi, hogy drukkolunk neki, de nagyom ám!!!!!!! irigy, irigy...(hát még csillag, szegénykém...)

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati rendben írok neki ahogy felkeltem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Cso Csajkak!!!:):)

Dike, nem voltal ideges mostansag? Attol fajhat ennyire!

Virag, latom meg egyben? Azota mizus? Delutan ota is semmi? Se fajas, se valami?

Mona, izgiben lehetsz most!! :D :D :D Allitolag ez a teszt jo nagyon, mikor csinalod, reggel?

Kati, latom Te jol vagy!:) Mondjuk nem olvastam el mindent, keptelenseg, annyit irtatok.

Nika, vidijooooo???

En tuleltem a napot. Reggel ugy mentem el itthonrol, sosem lesz este, sosem lesz vege ennek a napnak. Aztan megnyugtattam magam azzal, hogy DE, TUTI vege lesz mivel egyszer megoregszem. Tehat nem tarthat ez a nap orokke.:) Es ja, itthon vagyok ujra!! Yessss!! Amugy jo volt nagyon, tok birom ezt a helyet es az embereket. Annyira jo fejek, imadok itt dolgozni!! :D :D :D :D
Vendég
 


Nita, drukk Zsuzsinak, mar biztosan tukon ul. Vagyis fekszik.:) Nagy napok elott allunk, tortennek a babanetes esemenyek!!:)
Vendég
 


Bogi jó ezt hallani hogy szeretsz ott dolgozni!!!!!!!!!!!:)
most írok Zsuzsinak!!!!!!!!az a biztos:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


drukk zsuzsinak holnapra!

na beleültem meleg vízbe jól esett...de kiszálltam folytatódott tovább! aztán lenyúltam hánytam egyet.felhívtam a háziorvosom asszisztensét,aki szerint össze volt van szűkűlve a gyomrom és a leves rántott hús sok volt neki...és azért görcsöl. espusan gyöngy ,v kapszula v mi..h az emésztésre jó, de h kérdezzem meg a patikába.azt szedjek igyak egy pohár teát.

KépKép
dike
 
 


Nita, akkor jó! :D

dike, menj ügyeletre, ez nem játék!!! Ha gyomorrontás, akkor se árt, ha lát orvos!

Mona, a clearblue 50-es erősségű, szerintem azzal várj még egy picit, a cseppentős corax 20-as, nekem 10 mp alatt pozitív lett, esti pipiből, 1 hét késést követően. Az eredmény most csuklik a pocakomban. :lol:

kati, csak ittunk, 2x3dl narancslevet, bakker, 720-ba került. :shock: Lexi nagyon jól viselte, köszönöm kérdésed, dokihoz pedig csak hétvégén megyek, de aranyos vagy, köszi!

Bogi, látod, stramm csaj vagy!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


vissza is írt Zsuzsi......azt írja igyekszik és nagyon izgul!!!!!!!:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Dike, nanemaaaaa` annyira ossze van szukulve a gyomrod, hogy egy tanyer husleves es egy rantott hus megart? Ennyit egy masfel eves gyerek is eszik. Ez hulyeseg sztem. Hacsak nem napi 1 alman elsz nap, mint nap!:) Jo, csak vicccccelek, nade erted...!?

Beze, puszikallak!!!!! aaa, dehogy vagyok stramm, csak kell a penz es a munka! Es ahhoz kepest, hogy mit csinalok, elit helyem van, nagyon szupi az egesz. -a munka fajtajat kiveve de ez van. Vegulis nezem a jo oldalat oszt csa!:)
Nalad mizus? Marci csuklik meg? Lexike nagycsaj jol van? Mit csinal? Alszik mar? Es Apaja??

Nita, irtal Zsunak?
Vendég
 


Nita, dejoo! Ha izgul akkor minden rendben!!:):):)
Vendég
 


én is izgulok Zsuzsi helyett is...előjönnek az emlékek:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Virag, irjal, mi van Veled? tudom, fektetsz, altatsz, de majd gyere!

Nita, majd lesz meg benne Neked is reszed es nem csak emlek lesz, hanem ujra esemeny is!:)
Vendég
 


Bogi, közben abbahagyta. :wink: Lexi jól van, köszönjük, délután volt egy kicsit nyügi, hosszú volt az út. Most szerintem issza az esti junior italt, hamarosan megy fürcsizni. :D A férjem meg a karib kalózok 2-őt nézi, engem marhára nem érdekel... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bogi reméljük:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Mona
De jó! :D Micsoda szülinapi ajándék! Így a fotón is látszódik a második csík.

Fürdetés
Mi sem vettünk kádba olyan müanyag tartót. Fogtam az egyik kezemmel, és a másikkal meg locsáltam, finoman. Elején csak úgyis egy kis vízzel mosod le, meg olaj. Semmilyen babafürdetőt nem érdemes használni. A doktornő gyógyszertári fürdetőt írt fel, azt használtuk sokáig.

Szombaton délután voltunk sétálni, meg sütizni. Regi is bevágott egy tortaszeletet. Most a másik cukiban mentünk, de ott sem volt az igazi a Sacher torta, azért azt csak az osztrákok tudják hogy kell.

Holnap nagytakarítunk anyukámmal, ő gözöl, én meg tisztítok utána. Nem árt a matracoknak is, mert az atkák, meg egyebek megtelepednek benne, az biztos. Aztán remélem a hétre letudom a takarítást, már unom.
Vendég
 


Bogárka, látod ügyes csaj vagy Te, mi tudtuk, hogy bírni fogod ezt a napot!
Gondoltam, hogy holnap reggel megcsinálom, de Beze írta, hogy milyen erősségű ez a teszt, most elbizonytalanított egy kicsit, mondjuk nem hiszem, hogy ki fogom bírni, biztosan megcsinálom :)

Beze, nagyon csini kismami vagy, Lexi gyönyörű! Anyja lánya!!! :)
Hozz majd képet a szerzeményekről!

Kavarognak Bennem a gondolatok...izgatott vagyok:)
Ma vagyok 45. napon, azt sem tudom mikor lehetett PÉ, nem figyeltem magam abszolút, mert abban voltam, hogy nincs PÉ, majd a következő clostys hónapban...:)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Zsuzsi
Mennek a drukkok holnapra!

Csillagvirág
Sajnálom a mandulagyulladást. Nekem ugyan mandulám már nincsen, de a torkom nekem is fáj, mondjuk elég pörén mentem pénteken reggel a városba, szóval magamra vessek. Most C vitamin, meg tea. Jobbulást!

Beze
Ja, én sem bírom az ilyen filmeket, el is kapcsoltam, a tv2-n jó film lesz, legalábbis a férfi főszereplő (angol beteg), az egyik kedvencem.
Vendég
 


Mona már mindegy mikor volt PÉ-d!!!!!!!!ott a babó!!!!:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Rita, igen szülinapi ajándék, azt hiszem Apukám küldte nekem!
Tavaly nem tudott már beszélni a szülinapomkor, csak átölelt meghúzta a fülem, és mosolyogtunk egymásra, sírtunk, most egy Angyalkát küldött nekem!

Bocsi hogy ezt leírtam, de ezt érzem...másnak nem mondhatom el, mert kiröhögnek... :(

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Dike
Most vagy jobban vagy már, vagy voltál az ügyeleten. Remélem az első. De egyébként próbáld felhívni a nőgyógyászod, mert azt mondta a doki, minden esetbe inkább őt hívjam, mert a terhesség miatt eleve fokozotabb figyelem kell. Nem lehet, hogy az epéd görcsölt be, az nagyon tud fájni, nekem szoptatás alatt volt többször epegörcsöm, a gyomromra is ráment, átsugárzik mindenre, derékra, és nem tudtam felkelni az ágyból, meg kiegyenesedni.
Vendég
 


Tudom Nita, Api mondta ma, hogy annyira kíváncsi rá, hogy vajon mikor hoztuk össze?!

Ma hazajött az Öreglány! Eddig még tök normális!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona
Én biztos nem nevetlek ki ezért. Sőt amilyen érzékeny vagyok mostanság, még meg is könnyeztem.
Én is hiszek az effajta dolgokban. Hihetetlen, hogy mennyit kellett várnotok, de te vagy a példa rá, hogy a kitartás megéri.
Vendég
 


Hali!!!!!!!!!!!!

Itt vagyok, megvagyok és végre megnyugodtam, mert Gergő elkezdett fickándozni! Ma nagyon lusti volt és már kezdtem egy kicsit beparázni... tudom, hogy felesleges volt, mert egy-egy óvatos helyezkedés azért volt napközben is, de azért hiányzott ez az erőteljesebb mocorgás.
A hasam most OK, vannak néha görcsök, de amúgy semmi különös. Talán annyi a változás, hogy ezek az összehúzódások már olyanok, hogy meg kell állnom amíg el nem múlnak, mert nagyon feszítenek. :shock:

Beze, Te is arra a bábakoktélra gondoltál, amiben van a ricinus? azt itta a barátnőd? Vagy tudsz valamilyen egyéb praktikát?????? (A cexen kívül...)

Bogi, jaj de jó, hogy jól érzed magad a munkahelyeden! Apaja végül is elment Veled vagy egyedül voltál?

Mona, folsavat mindenképp kezdj el szedni!
A clearblue-t nem ismerem, nem tudok hozzászólni.

Nita, köszi, hogy írtál Zsuzsinak! Nagyon izgulok értük!!!!!!!!!!!!!!!!

Kati, milyen kádat vettél?

Dike, szerintem is jobb lenne, ha látna orvos...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Rita, hát igen. Én nem is gondoltam rá, hogy sikerülhet most, tényleg az kellett, hogy kikapcsoljon az agyam, ne ezen gondolkodjak állandóan!

Most megyek pihizni, mert holnap még megyek dolgozni, meg Api szeretne gépezni!

Puszi Mindenkinek! Jó éjt!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Beze, merre voltatok? Vagy mar irtad csak en nem olvastam. na, majd visszanezek a mai termesre!

Virag, nagyon izgulok, mikor indul be a tokmag!:) Vasarnap mar elmulik, ma mar tuti nem bujik ki.

Mona, az a jo, ha nem tudod mikor volt pe. Latod ez a jo, ha igy jon mert nem eroltetett, ezek a babok erosek.:):) :wink: Nem birta elviselni, hogy most nem torodsz pe-vel igy bekoltozott. A kinezes is oktoberi fogamzas mondott.:) Bejott!::)
Vendég
 


Mona, én sem nevetlek ki! Hiszek az efféle dolgokban! Látod lehet, hogy Nálatok is az jött most be, hogy egyáltalán nem foglalkoztál azzal, hogy mikor is van PÉ... na meg az sem volt utolsó, hogy nem zavart az Öreglány...

Brita, jó lehetett a tegnapi nap!
A torokfájást simán kaphattam Bencétől, mert pár napja náthás lett meg kicsit rekedt a hangja és totál véletlenül egyik este amikor összebújtunk a szobájában a földön telibe tüsszentette az arcomat... Azonnal törölgettem magam, de biztos akkor kaptam Tőle pár bacit.

Én is a TV2-t nézem, én se bírom a Karib tenger kalózait.

Anyukám szerint biztos, hogy pár napon belül szülni fogok, mert ma ablakot pucoltam... magam sem tudom, hogy miért csináltam, nem állt szándékomban, de egyszer csak azt éreztem, hogy muszáj... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Hurráááááááá laptetőőőőőőőőőőőőőő! akkor tényleg megyek szülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag! Menj!! :wink: :D :D :D

Beze, mi az a forumtali?? ES mit irt Virag, milyen szerzemenyekrol szamolj be? Bocsi de nem ertem! :oops:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?