Szia Lányok!
Édes Drága Aranyos Paat!
Nehogy már a szívedre vedd amit mondtam , hiszen én is rendeltem és napi telcsi kapcsolatban vagyok Minivel. Csak jókat mulatok , hogy micsoda szervezkedés megy itt a köcsögökre. Állítom sok cég megirígyelhetné a munkátokat amit a szervezésbe elő tudtok adni !!!
Gyönyőrűek a téli képeid !!! Lopikázhatom az ötletet? Persze kisebb változtatásokkal!
Azért olyan későn (?) korán (?) írtam , mert megint gipszeltem. Jött egy szeritem zseniális ötletem amit most meg is osztok veletek . Persze lehet , hogy már csinált ilyet valaki , de arról még nem értesültem .
tehát azt találtam ki , hogy a gipszbe kevertem tojásfestéket és úgy öntöttem. aztán az öntőformába szórtam a föstéket és úgy bele a gipszet. qrva szép árnyalatok lettek , csak éppen ezek lettek törékenyek . Majd azért lefotózom , hogy lássátok . Sajnos ki kell tapasztalnom ezt a stukatur gipszet amit kaptam. Még jó , hogy 40 kg. ücsörög belőle a pinyóba.
)Habár már csak 30 , mert egy csomó kárba veszett már .
de azért van ami sikerült is meg még van pár db. ami száradozik és majd kiderül , hogy a kukába landol-e vagy használható?
Na most ennyi , mert kaptam egy kis varricsázni valót is , legalább lesz egy kis bevétel is.
Orsika!
Sajnálom , lehet , hogy az újpesti posta ilyen rest.
Most is kaptam vidékről egy csomit amit később adtak fel mint én oda és az még nincs ott.
Nem én tehetk róla hidd el!