hali
hát én visszaestem, szamárköhögés szerű hangokat adok ki, elég gáz.
még jó, hogy 7vége van...
most elmentek a fiúk sétálni, én meg csináltam céklapürét...
lesz meglepi, mire hazajönnek...
viszont képzeljétek, tegnap este tök hasmenése volt kb ilyen vízszerű, ma meg olyan kis bogyós... ezt így hogy?? ugyanazt ettem mind2 napon és ő is... tej, tápszer + krumpli-répa 60-60 mg. egyik nap hasmenés - másik nap szorulás...
mit lehet ez ellen tenni?
úgy sírt itt délután, alig lehetett megvigasztalni, kézben is feszített, sikított...
orsi, milyen játékokat kap elisa? én most ilyen csipogós, zörgős könyvet szeretnék neki, hogy minden lapja más-más anyagú, más kunsztot tud, mert van neki egy vizezős bébikönyve, de az csak csipog... azt is imádja, azért gondoltam egy fejlesztett változatra.
az autózástól nem félünk, napi 1x belefér...
meg ha nagyon akarom, nem megyünk, de így kényelmesebb... szóval el tud aludni úgy is, ha csak sétálunk vagy rángatom a fenekét karban. magától nem, oké, de majdcsak ráérez arra is.
charlott hát szerintem csak jót akartak...
nem hiszem, hogy titeket szerettek volna kizárni.
Krisz még pici, félnek nehogy elkapjon vmit, egy felnőttnél ez nagyon más azért.
ne izgulj.
hozzátápi: én azt olvastam, hogy a mi korunkban azért etettek már pár hósan mindenfélével, mert még fejletlen volt a tudás arról, mi a jó, mi nem... aztán ráadásul mióta mi felnőttünk, sokkal rosszabbak a környezeti viszonyok is, több a légszennyezés, a mesterséges anyag stb stb és nem tudni ezek mit hoznak ki a babákból. szóval pl 3 generációval ezelőtt nem foglalkoztak gondolom azzal, mikor mit kap a baba, mert örültek, ha jutott vmi, de akkor meg még a környezet nem volt ilyen szennyezett...
a mi korosztályunkban rengeteg allergiás van (én pl méz, propoliszfélék ugye) és lehet, ha később kezdték volna a szüleink is a hozzátápit, nem lenne ennyi gond. persze ki tudja.
mindenesetre tényleg mindenki akkor kezdi, mikor akarja, főleg azért, mert ma sem egységes a vélemény, mikor kéne mit adnunk...
nehéz a hosszútávú hatásokat mérni, mert ráadásul mindenki más alapról indul genetikailag.
no, lépek, iszom még egy teát.
szép estét!