Új privát üzeneted érkezett!

Hbzs!
Ez kicsit most fura lesz, mert azt szeretném írni, hogy remek hír, hogy megfogant az a pici, de közben nagyon sajnálom, hogy elment. DE van még remény arra, hogy tényleg megfoganhat természetes úton és az örökbebaba is jön, szóval minden tökéletes lesz. Megértem, ha lemondasz a műtétről és a lombikról mert ha így látjátok jónak, akkor ezt kell csinálni :) Kívánom, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnétek!
sonjus
 
 


Drága Sonjus!
Köszönjük szépen! Igen, egyrészről nagyon bátorító a dolog, hiszen az eddigi 6 inszem és 2 lombik hatására sem jutottunk el idáig. Ugyanakkor nagyon szomorú, hiszen már azt terveztük, hogyan fogjuk átalakítani a szobát, és hogyan fog megváltozni az életünk a közeljövőben... :roll:

Hányra mész holnap?
És hol lehet az újabb gyöngycsodáidat megtekinteni? Hová töltöd fel a képeket :?:

Kép
hbzs
 
 


Hbzs,
óó, ez egy remek új kezdet. Persze százszor boldogabb lennék, ha nem jött volna meg és inkább erősödött volna az a fránya csík. De mindenesetre ez nagyon jó előjel.
Ha már eljutottatok odáig, hogy lemondtok minden egyéb segítségről, ami a babához vezet, akkor egyenes úton vagytok egy spontán babó felé. :lol:
Barátaink kislánya kedden született meg, 3 évig küzdöttek, hogy megfoganjon, aztán ahogy lemondtak róla, és beletörődtek, hogy nem lesz kistesó, pár hónapon belül meg is fogant a pici. :lol:
Én ettől az állapottól még nagyon messze vagyok. :cry:
Viszont ma megjött, vagyis most pár perce jött meg az első menzeszem, úgyhogy holnap hívom is S. dokit, mikor legyen a hystero.

Sonjus,
most lesz időd gyöngyözni:-) Szólj ha elkészültél a megrendelésemmel :lol:
i.kata
 
 

 
 

Nem tudom meséltem-e, de múlt héten kedden voltam vietnámi cérnabeültetésen. Ott kaptam pár szert a beültetésen kívül a menzeszemre, és most úgy jött meg, hogy se barnázás, se hasfájás nem volt. Tisztára boldog vagyok ettől :lol:

i.kata
 
 


Drága Kata!
Köszi szépen a bátorítást!!! Nagyon bíztató volt olvasni!!! :D
Remélem, hamar meglesz a hysterod, s nem fog kimutatni semmi rendelleneset! - Bár tudom, néha a biztos rossz is jobb, mint a bizonytalan... :?

Kép
hbzs
 
 


Kata!
De jó az új vonalzód!!! Olyan reményteljes!!! 8)
Mi ez a cérnabeültetés? :shock:

Kép
hbzs
 
 


Hbzs,
ez a cérnabeültetés olyan, mint az akupunktúra, de ez 3 hétig folyamatosan fejti ki a hatását, mert a bőrbe felszívódó cérna darabkákat szúrkálnak. A vietnámi doktornő egy nyelv és pulzus diagnosztikával kezdett, azt mondta a májam, a lépem és a vesém nem működik megfelelően, és a cérnákon kívül még kaptam egy kaja listát is, hogy miket javasolt enni ezekre a bajokra, meg kaptam valam bogyót a menzeszemre, meg a lépemre, plusz egy méregtelenítő teát és valami nagyon büdi olajat, amivel a hasamat kell minden nap kenegetnem. Ja meg kaptam egy mérgtelenítő teát is, amit minden nap kell innom a következő kezelésig.

Ezt egy forgácsos csajszi ajánlotta, aki járt ehhez a doktornőhöz, és az 1. lombikja sikerült, és most együtt voltunk a 2. lombikján, ami szintén sikerült a kistesóval. Elég ritka az olyan, hogy két lombikból 2 gyerek legyen, persze Ancsa ezen túltett, mert neki 2 lombikból 3 lesz :lol:

i.kata
 
 


Hbzs!
Holnap reggel 6.15-re kell menni, kicsit azért már izgulok :)
Küldök privit gyöngy ügyben.

Kata!
Én is voltam ilyen cérnán :)
A megrendelésedet kb 3x fűztemm újra, mert 1 db-bal kevesebb gyöngyöm van, mint kellene és próbálom így megoldani :)
Gyöngyözni nem hiszem, hogy fogok, mert ott ülni kellene, de majd meglátom, hátha fekve is megy és nem borítom magamra az egészet :D
sonjus
 
 


Sonjus,
nem sürgős ám, a lényeg hogy megkapaszkodjanak a picik :wink:
Holnapra millió drukk megy:-)
Amúgy te hol voltál cérnázni? A Yamamotoban? Mert ott mi is voltunk még nagyon régen anyummal, de ott semmit meg sem vizsgáltak, nem adtak semmit a cérnán kívül. Most a Csömöri úton voltam a XVI. kerületben.

Ágnes,
már csak 1 hét. Hogy bírod? :lol:

i.kata
 
 


Csömörin voltunk mi is :)
sonjus
 
 


Na lépek haza, holnap, ha tudok jövök!

Pusszantás mindenkinek!
sonjus
 
 


Sonjus,
mesélhettél volna, milyen benyomásokat szereztél.
Na mindegy, holnpara +++++++++++++

i.kata
 
 


Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a hozzászólást és a segítséget. Az jó, hogy nem mély altatás lesz, attól tartottam egy kicsit, mert még soha nem altattak. Meg persze, hogy ilyen hamar megvan az egész procedúra. Holnap kell mennem megint UH-ra, akkor leszek a 11. napon. Kíváncsian várom már, mit mondanak majd.
2cirmi2
Budapest
 
 


Hbzs!

Szerintem is bíztató jel ami történt veletek, persze érzem benne a fájdalmat is. Megmutatta magát a természet, hogy igenis lehet közös baba, méghozzá természetes módon. Ez benne a nagy öröm. :) Bízom benne, hogy sikerülni fog!

Kata, akkor ti a kerületemben jártatok :) Micsoda helyeket találtok itt nálunk :) Párom nem hisz a természettudományokban, legalábbis a nagyobb részében nem tud hinni. Én is nehezen találom benne az egyensúlyt, mert annyi kókler van, akik rontják a hitelüket az igazi hozzáértőknek...(sajnos anyósom is egy kókler, én olyan mérges szoktam lenni, amikor arról számol be, hogy meddő párokat "terápiázott", mert se papírja, se tudása, és tudom milyen fontos az idő és szakértelem ilyen esetben).

Holnap megyek az Intézetbe, elvileg holnap indulunk... INDULUNK!!! Hurrááá, hurráá.
babszi
 
 


Babszi,
nehéz kiszűrni ki az aki tényleg ért a természetgyógyászathoz. Nem tudom Sonjusnak milyen tapasztalata volt ezen a helyen, de nekem pozitív volt az 1. benyomás. Alapjában véve is hiszek az akupunktúrában, azt pl. már érzem, hogy csökkent az étvágyam.
Hajrá kezdés!:-)

2cirmi2,
szerintem hétfőn már tuti lesz punkciód :wink:

i.kata
 
 


Sziasztok Leánykák!

Hbzs! Emlékszel-e mit írtam Neked, mikor elindítottátok az örökbe fogadást! Sztem, nagyon nagy dolog ami történt, nagyon nagy lépés előre...
Sonjus!Hány év van köztetek? Én 18 voltam mikor a nagy fiam született, de talán a túl határozott egyéniségem miatt nem alakult így nálunk a helyzet. Meg én úgy gondolom, ahogy írtam is, hogy ha a gyerekemnek baja van, nem terhelhetem még azzal is, hogy nekem ez mennyire fáj....
És igazad van, mindenkinek van hibája és úgy szeretjük szeretteinket amilyenek.....
Egyébként én felnőtt gyermekeimmel úgy oldom meg a "beleszólást", hogy elmondom mi a véleményem EGYSZER ,aztán csinálnak , amit akarnak.Ja, és ha nekem lesz igazam, nem mondom , hogy "ugye én megmondtam"!
Sonjuskám,annyira drukkolok, hogy ezt biztos el se hiszed, de jobban izgulok, mint a sajátom előtt!!!!!!
Holnap három körül hazaérek, át se öltözöm, míg a gépet nem nézem.
Kata! Még egyelőre jól vagyok, most nem vagyok hülye(még). Azt hiszem jó húzás volt, hogy dugig raktam a hetet melóval, ki se látszom belőle, meg őszi szünet van, gyerekezek, meg 4 napig az Unokám is itt volt.
Kérdés, hány tányért török el majd kedd-szerdán.....

Pusz


Á.
ágnes13
 
 


Babszi, Te voltál vérvételen? Vagy reggel mész?
ágnes13
 
 


Lojcika! Vettem a tescoban tányérkészletet...
ágnes13
 
 


Ágnes: A tesztelés napján tervezed a zúzást,törést?vagy már elöbb elkezded? :D
Már csak 1 hét :) Izgi :)

Hbzs: Szerintem ez jó jel hogy spontán babásodtál :) Amikor velem is ez történt rájöttem ez nem is lehetetlen és megjött az önbizalmam erre föl kezdtem el lombikozni és tök pozitiívan álltam hozzá tudván: ez nem lehetetlen számomra ha már egyszer sikerűlt,csak ki kell hozzá tartani! Ez volt a jel!!!!

Sonjus: Nagyon drukkolok neked!!!! :) +++++++++++++++++++
lojcika
Nagyvenyim
 
 


Húúúú Lojcika, még meg se terveztem...sőt még időm se volt kibontani, vagy lehet így biztonságosabb....mondjuk, ha negatív lesz dobozostól felviszem a padlástérbe és az erkélyről ledobom?
ágnes13
 
 


Fitie, Sonjus, Panini merre csavarogtok?
ágnes13
 
 


Ágnes: Olyan vicceseket írsz mindig megnevettetsz!!!!! :D
lojcika
Nagyvenyim
 
 


Beus kérte rakjam fel a csodás pocifotóját!
Kép

Hbzs!
Nagyon sajnálom,hogy így alakult végül,de csak úgy mint a lányok én is örülök annak,hogy ezek szerint nagyon is van esély és remény a spontán babára!Amihez tudod,hogy mennyire nagyon drukkolok.Puszillak!

Ágnes!
Nagyon szorítok értetek!!!!!!!

Sonjus!
Ha tudsz gyere holnap a hírekkel.Minden jót neked és sok szép petikét kívánok!!!!!!

Babszi!
Szuper a kezdés!+++++++++++++++

Mindenkit puszilok! :P

phpBB: Kép
phpBB: Kép
belluska
 
 


Cirmi!
Nem is üdvözöltelek este mikor írtam,de most bepótolom!
Nagyon sok sikert kívánok neked és mielőbbi babásodást!
Szuper kezekben leszel!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
belluska
 
 


Sonjus,
+++++++++++++++++++

Csajok,
tegnap délután jó erősen megjött, erre estére teljesen el is múlt :evil: Most mi a fene van nálam? :roll:

i.kata
 
 


Na, kész vagyok...tornáztam egy kicsit, erre megint meglódult. :roll: Most akkor én menstruálok, vagy csak a megerőltetéstől vérzek? Mert tegnap azután jött meg, hogy unokahugommal megmásztuk Visegrádon a várat.

i.kata
 
 


Kata!
Sajnos, nekem fogalmam sincs. De hamarosan úgyis beszélsz Sipos dokival, majd ő megmondja. :roll: Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy ő mit mond.

Sonjus!
Nagyon várlak a jó hírekkel! Nagyon drukkolok!!! 8)

Belluska!
Köszi szépen Beus pocifotóját! Nagyon szép és hatalmas! :D

Mindenkinek nagyon köszönöm a sok bíztatást!!! :D

Kép
hbzs
 
 


Kata!
Szerintem biztos nem a megerőltetéstől vérzel. Maximum egy picit előrébb hoztad a kezdését, de szerintem ez a normál menszeszed! :wink:

Kép
hbzs
 
 


Na a hystero most elmarad, mert nem lesz itthon a doki, úgyhogy majd csak a következő ciklusban lesz. Nem bánom igazából, ráérek még vele.

i.kata
 
 


Voltam ma vérvételen, megkaptam a recepteket - remélem mindent felfogtam ahogy kell :) Azt mondta Zsuzsa, hogy értelmes vagyok, ezért nem részletezi a dolgokat a lapon... Naaaa, remélem megfelelek a kijelentésnek :) Sipos doki egyelőre mindennel elégedett, és kacsingatott, hogy na akkor most sikeresen csinálunk egy gyereket :) Mondtam Ámen=úgy legyen!
Napi 2 Merional 2 Fostimonnal az adag - csak ne felejtsek el visszatelefonálni 1kor szúrás előtt.
Sonjus, gondoltam rád, hogy fent vagy :)
babszi
 
 


Kata!
Nagyon jó lesz az a következő ciklusban is! Amúgy is várakoznod kell még, nem? Mennyit írtak elő neked a következő beavatkozás előtt?
A sorszámod megvan?
Mikor/meddig nem lesz Sipos doki? (Ez az intézetet is érinti, nem?)

Babszi!
Hajrá szurik! :D
Én is gondoltam rátok, hogy hátha taliztok Sonjussal! :wink:

Kép
hbzs
 
 


Babszi,
most tuti sikerülnie kell :wink:

Hbzs,
elvileg 3 hónap várakozásban egyeztünk meg.
Ha jól értettem, akkor nov. 16-18. nincs, mert külföldön lesz, úgyhogy tuti nem lesz az intézetben sem.

i.kata
 
 


Kata, akkor asszem a leszívásnál nem lesz ott "nekem" S. doki :(:(:( De a beültetésnél már biztosan.
babszi
 
 


Babszi,
úgyis a beültetés a lényeg :wink: Amúgy ez is változó, szerintem mindegy ki van ott, nekem mindkét alkalommal, amikor sikerült, Tanár úr végezte a beültetést, S. doki az 5-ből talán csak 1x vagy max. 2x.

i.kata
 
 


Képzeljétek, telefonáltam 1kor. Azt mondta S.doki, hogy az FSH magasabb az átlagnál, miszerint a petefészkeim nem olyan "fiatalok", mint az életkorom :( Persze ezért is jó lesz a "durvább" kezelés... Basszus, ha én 34 vagyok, a petefészkeim kimerülnek mire 35 leszek?????????? Jó ez az indulás, de eddig ez a hormon rendben volt. Hihetetlen, hogy mindig van valami, ami gáz nálam. Hol ez, hol az. Szerdára kiderül mennyire döglődik a dolog. Szuper. (a döglődiket én mondom)
babszi
 
 


Babszi,
ne izgulj, minden rendben lesz!!!!

i.kata
 
 


Jaj, Kata, eddig olyan kis napsugarasan indult minden, most meg gubbasztok a gép előtt, és magyarázatot keresek ezekre - lehet sikeres a lombik így is? Mitől lett magas? Kimerül a petefészkem?
Doki szerint nem csinálhatok semmit :(
babszi
 
 


Sziasztok!

Kata!
Egyszer indítottam egy cérnabeültetéses topicot a Fogamzáson belül, oda leírtam mindent, ha gondolod nézd meg :) Érdekes mensid van, hogy megjön, elmúlik, megjön :? Remélem minden ok lesz!

Bocsi, ha most csak nagyon rövid leszek és magamról írok!
13 sejtet szívtak le, 1 kipurcant a tisztításkor, 6 ICSI lesz, ebből 4 nagyon szép érett, a másik kettőt meg meglátjuk! A maradék 6-ot simán összeeresztik. Azt mondta a biológus hölgy, hogy a mostaniak nagyon szép érettek, ne aggódjak, sokkal jobb minden, mint a múltkor! Bár a múltkor nem fájtam, most feszül a pocim rendesen, és fel is van fújódva :( Infúzióval a karomban ébredtem, mert tovább tartott az altatás mint kellett volna és véreztem is, mert a bal petefészek tényleg a méhem mögött van és nehéz volt hozzáférni.
Bocsi, de most megyek mert fekvésre van szükségem :? Olyan fura, mert a múltkor nem volt semmi, most meg...

Beusnak mekkora nagy pocakja van :D

Este felé megpróbálok még jönni!
Ágnes! nagyon kedves tőled, hogy így izgulsz értem és a többiektől is nagyon jól esik, egész meghatódtam :)

Ölelek mindenkit!
sonjus
 
 


Babszi!
Ne aggódj, rendben lesz minden!!! Ha nem lenne, szólna Sipos doki!
sonjus
 
 


Sonjus, a 12. napon vagy??
babszi
 
 


Babszi,
hát fogalmam sincs mit jelent ez a magas FSH. Most én is azt olvasom, hogy a változó korra talhat, de gondolom azért nem olyan vészesen magas az értéked, nem? Nem mondták mennyi?
Én is mindig minden megnézek a neten, de szerintem most ne is olvass ennek utána, mert csak idegbajosan kezdesz neki a lombiknak.

Sonjus,
nagyon szép eredmények:-)
Kacifántosra sikeredett a punkciód, remélem pont emiatt sikerülni is fog!
Felfújódásra Espumisan!

i.kata
 
 


Sonjus, de jóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ennyiból tuti-tuti-tuti siker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Azt sajnálom, hogy nem jól Vagy, de ahogy Katánk is írta, ami nehezen indul az baromi jól kell sikerüljön......
Babszika! Ne keseredj el! Ne temesd el a termékenységedet.......biztos lehet segíteni......lehet a lombikok kicsit merítik a petefészket, de azért vannak olyan szakemberek, akik ebben profik, hogy úgy stimuzzák, ahogy ilyen helyzetben kell. A hoxán van egy csaj, baromi magas FSH-ja volt szedte a gynex cseppeket, és helyreállt az FSH-ja...nekem is hihetetlennek tűnt, de miért hazudna?
Lényeg, hogy most ne agyalj, biztos megtalálják a segítés módját...

Ma nagy bevásárláson voltam és vettem a patikában aspirint, és MAJDNEM elcsábultam egy tesztre, de ELLENÁLLTAM. Kérem a dícséretet....

Pusz mindenkinek.....


Á.
ágnes13
 
 


Ági, Kata! Köszönöm a biztatást!
babszi
 
 


Babszi!

Szívemből így gondolom....
ágnes13
 
 


Babszi!
Ne izgulj! Évekkel ezelőtt egy endo-nődoki nekem is hihetetlen magas FSH-t mért, és tudta is, hogy babát szeretnénk, mégsem találta furcsának. Aztán itt az intézetben évekkel később egész mást mértek. No, de erről már írtam... A lényeg, hogy te most ne idegeskedj semmiképpen sem! Az, hogy kezd kimerülni, egyébként sem jelenti azt, hogy ki van merülve, és már nem fog több tüsző termelődni! Majd az első UH-d eldönti! Addig meg nyugi!!!! Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!!!

Sonjus!
Nagyon szuperek az eredményeid! Örülök, hogy - ha egy kicsit vérzel is most - megoldották a dolgot, és mindkét petefészkedhez hozzáfértek, s nagyon szép számban lett petesejtecskéd! Csak így tovább!!! Jó pihenést neked!
(Egyébként arra mondtak valamit, hogy most hogy került a bal petefészked a méhed mögé, ha a korábbi lombiknál ez nem jelentett gondot?)

Kép
hbzs
 
 


Ágnes!
Nagyon ügyes vagy, hogy ellenálltál! :wink:
(Bár szerintem nem a teszt vásárlásának kell ellenállni, hanem annak, hogy az otthon lévő tesztet megcsináld! :lol: - Legalábbis nálam egyik nem következik a másikból. :lol: )
Egyébként hogy érzed magad?

Kép
hbzs
 
 


így van Babszi....Hbzs mindig fején találja a szeget.......a kimerül, és kifog merülni közt öriási különbség van.....
ágnes13
 
 


Hbzs, lehet Te fegyelmezettebb Vagy....én ha megvettem volna hét végén tuti el is lövöm.....amúgy nem érzek semmi különöset(sajnos).
Fura dolog ez az FSH.....én is többet hallottam, akinél különbözött nagyon, nekem meg bárhol mérték, szinte ugyanaz volt....illtve a legkorábbi és a legkésőbbi mérés közt volt egy kicsit nagyobb különbség, a korábbi javára, ami nyilván természtes.
ágnes13
 
 


Kata! Sorszámod is van?
ágnes13
 
 


Babszi! Igen, a 12. napon vagyok.

Kata! Espumizant már korábban bevettem, még mindig várom a hatást :) Mennyit vehetek be? Már bevettem 2 db-ot. Reggelre rendbe kell jöjjek, mert a barátnőm esküvőjére megyünk és reggeltől segíteni megyek :)

Hbzs! A múltkor is a bal oldali petefészkem a méhem mögött volt, csak most hallottam róla először és ezek szerint most valamiért körülményesebb volt a műtét. Egyébként csak műtét közben véreztem, azóta semmi, csak a felfújódás. Ez egyébként normális?

Ágnes! Meg vagy dicsérve, hogy nem vettél tesztet, de mikorra tervezed a tesztelést? A gyöngyös megrendelésedet azért részletezd légyszi! :)
sonjus
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?