Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Panka! Köszönöm érdeklődésed. Komoly és erős alhasi görcsökkel szállított be a mentő a szülészet terhespathológiájára. Napokig vizsgálatokat végeztek és infúzióztak, és hála az égnek, a leletek jók lettek, a görcs pedig fokozatosan elmúlt. Mivel vérzésem nem volt, biztattak, hogy a babának valószínűleg semmi baja, és kiderült, hogy bélgyulladásom lehetett. Ami persze nem kellemes, de nekem maga volt az álom megtudni, hogy nincs komolyabb bajKép) Lenne egy kérdésem: mit takar a genetikai ultrahang? MIlyen vizsgálatot jelent, és mit szűrnek ki általa?
Sylke
sylke

Még valami: szívesen felkerülnék a táblázatba. Adataim: Sylke (Szilvi) 29 év, Miskolc-Görömböly. Semmelweis Kórház, Dr. Fenesi István.

Köszi előre is!Kép
sylke

Sziazstok!

Panka
Rebekát Rebekának becézzük Kép Kép Kép Ezen kívül Drága Kicsi Csillag, Édes kis Bogárka, Egyetlen Kis Drágaság, Pici Nyuszócska Kép

Betti
Csipőszűrésre holnap akartam vinni, de csak jövő 7 lesz, mert kiderült, hogy az oltást holnap kapja Kép
Még nem költözünk.. Csak úgy gondoltam, hogy majd valamikor. Kép

Silke

itt találsz mindenféle ultrahangról leírást.
Most találtam, elég jónak tűnik az oldal. Aztán lehet, hogy a lányok közül vki majd leírja könnyebben érthetően. Én már nem annyira emlékszem mi volt, pedig nem volt oly rég, csak éppen rengeteg minden történt azóta.
Örülünk, hogy jól vagy!! Kép

Üdv,
Ági

delice

A kisasszonynak tegnap kilövettüka fülét. Nagyon csini lett. Ha lesz időm rakok fel képeket is. Most Maci kéri a gépet. Épp mesét fog nézni. Az intersparban vannak mese dvd-k 990-ért (garfield, varázsceruza, tapsi hapsi stb.).

Sylke: merre laksz Görömbölyön? Én is ott laktam anno.
pamacs

Dodus!

Egy fontos kérdés: hogy fogják hívni a kissrácot? Kép
neva

Panka!

Te hogy tudtad meg nézni a Kriszta műveit?

Marika!
Én már nem is hiányzom?

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Sylke!
KórházKép De legalább nincs semmi baj!

Magdi!
Én itt találtam a Kriszta képeit:http://babanet.hu/album/main.php?album=1872
Most mennem kell, Gerda is nyomkodni szeretné a gombokat...

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Hát!!! Beninek az oltás éjszakáján hőemelkedése volt és egy hatalmas piros púp volt a csípőjén. Ha lwetettük ordított, a kúp csak addig hatoot, amíg lent sétált vele anyukám. Vizesruháztuk egészen tegnapig, most már jól van.
Most elvitte anyukám magához, mert elsajén úgy megfáztam, hogy beteg lettem (torokfájás, láz, fejfájás, bedugult orr stb.), egyszerűen ledöntött a lábamról.

Pamacs
Várom a képeket a Cicifüggőről!

Sylke
Megijedve olvastam írásodat, de Hál' Istennek nem lett "komolyabb" bajotok!!!!!

Panka
Humán erőforrás menedzser képzésre járok, keresztfélévesre. Januártól már harmadéves leszek, négyéves. Közben belekezdtem az angol nyelv tanulásába is. Anyukám és a férjem segítsége nélkül nem menne....

Most megyek, mert megint érzem, hogy lázas kezdek lenni és még hab a tetjébe, hogy számvitelből viszgázok szombaton és még nem tudtam tanulni.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Jaj még azt elfelejttem mondani, hogy a Bató ház oldalán, a zebránál, a villamos sínekkel párhuzamopsan van egy sátor, könyveket árulnak benne és minden könyv csak 399 Ft. Vannak szép mesekönyvek is, érdemes szétnézni.

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Szopi megvolt, most békésen rámolja szét a Matyi játékait.

Zsuzsa!
Akkor mégsem ment olyan simánKép Milyen kúpot használtatok? Amit mi használunk, attól úgy tudnak aludni.
Jobbulást! A számvitelhez meg szorítok, nekem is lesz decemberben vagy januárban. Nyelvvizsgám meg ha így haladok soha... Pedig csak a fele hiányzik.

Panka!
Jól nézek kiKép, mintha tudnék valami titkot a fogyiról. Neked most ez egyáltalán nem aktuális, majd úgy 9-10 hónap múlva, addig meg csak növesszél szép nagy pocakotKép
Amit Áginak írtam, az inkább arról szól, mire kell figyelni, hogy ne legyen gond a tejmennyiséggel és mégis tudjon fogyni közben, de majd elmondom, ha találkozunk.
A hordozókendős topicot megnézted? Azt hiszem, elfelejtettem írni, hogy karikásat már nem gyártanak, tavasszal akartam venni, akkor tudtam meg. Esetleg használtan sikerül elkapni egyet.
Tegnap voltam az Amfora helyén lévő turiban, érdemes volt, elég jó. Csak a gyerekruha nem túl sok, de legalább befértem babakocsival.

Ditta!
Mi van veletek, napok óta nem jelentkeztél?

Dodus!
Tényleg, van már nevetek? Már nem sok idő vanKép NST-re jársz már?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Jó régen írtam már, de sajnos kikapcsolták a netünket, tegnap délután kaptuk vissza. Így ma reggeltől már szorgosan olvasok vissza.Kép

35+3 naposak vagyunk, a múlt heti uh szerint 2045 g a kicsi fiú, bár a dokibácsi szerint ez 300 g-mal is lehet több, szóval nem igazán mérvadó. A neve Lóránt Máté lesz. NST-re a jövő héttől kell menni. Ti mikor készítettétek össze a kórházi pakkot? Én még nem, de a hétre tervezem, vagy max a jövő hétre.

KÖZÉRDEKŰ!!! Ma nyílik a kibővített Babacenter, a József Attilán, állítólag vannak akciók is, ha esetleg valakit érdekel.

A babák tüneményesek, majd kaptok a miénkről is, ha meglesz.Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Zsuzsa
Jobbulást. Kép Látom ti sem úsztátok meg. Jeget nem rakttok rá? Az sokat segít. A köv. oltás 2 db lesz. 2 popsiba szokták adni, de akkor aztán alig leheet megfoni a babót, mert annyira fáj neki. Mi úgy kértük, hogy egyik popsi + ugyanaz a combi. Így "csak" a fél oldala fájt, és legalább ölbe tudtuk venni.
Számvitelhez nagy kalappal. Én már túl vagyok rajta. "csak" államvizsgázni fogok 16-án
Képek is jönnek, ha MAci hosszabb időre a géphez enged. Kép

Dodus: szép neve lesz a babódnak.
szerintem csomagolhatsz. legalább kész lesz. így is otthon fogod hagyni a felét. én pl. a telefon töltőt felejtettem el.
sőt nálunk Apa még a ruhákat is kirakta minden este + kocsikulcs + jogsi stb. nehogy akkor kelljen keresni a nagy izgalomban. Kép
pamacs

HiKép

Ditta!
Már az ötödik levelemet dobja vissza a rendszerKép Nem tudom mi a baja. Dobj már meg egy e-maillel, hogy tudjak arra válaszolni.

Magdi!
Dehogynem hiányzol, csak nagyon ritkán ülök ide és ha idejutok jön utánam a kis parancsnok és beül az ölembe, úgy írni meg nem az igazi.

Puszi

marika

Helló!

Lányok, Nálatok rendesen működik a babanet? Nekem a kedvencek között van a társalgó főlapja, annak kellene bejönni, de a gép kiírja, hogy a lap nem található. Akkor rákattintok a frissítésre, bejön az oldal, de fönt, a kék sávban az látszik, hogy "HTTP 405 - Az erőforrás tiltott". Ez mi a francot jelent???

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Ma megvolt a 12 hetes uh, szerencsére minden ok. Úgy megnyugodtam. Már 68mm-es és nagyon kis izgága.Kép Megvan mindkét keze, lába, gerince is szép, nyaki rendő is rendben. Azt még nem mutatta meg, hogy mi van a lábaközt, na de majd legközelebb hátha.

SylkeKép
A genetikai uh egy teljesen sima uh, csak nem végezheti akárki, csak olyan doki, akinek min. B-s vizsgája van. Elvileg mindent jó alaposan mégnéznek, de ne várj tőle túl sokat, mert az összes közül ez az uh tart a legkevesebb ideig.

DodusKép
Nekem a mi topikunk van a kedvencekben és ez bejön rendesen.

Megyek, mert Beni követel.

Puszi, Panka

panka

Dodus!

Úgy látszik hogy akkor nem én vagyok béna hanem a net.
Valamelyik nap többször is kiírta a hibaüzit és én már teljesen ideg voltam.

Magdi
lilien_csenge

SziasztokKép

Már megint segítség kelleneKépKép Van valamelyikőtöknek egy jó varrónője? Aki alkalmi ruhákat tud varrni?? Nagyon fontos lenne..ha igen, légyszi jelezze nekem jó? Nagyon köszönöm előre isKépKép
Jövök még, csak itt is nagy a fennforgás..

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!

nekem van megadom a számát vedd fel vele a kapcsolatot és hívatkoz a Matyiné névre nyugodtan.

Tel: 20/20 37 003 Sipos Kata
lilien_csenge

Koda!

Nekem is van.Kép Dobok egy mailt. Hova készülsz, hogy alkalmi ruha kell?

Panka

panka

Köszi-köszi lányok!KépKép Most már van kínálatKép Kedvesek vagytok!! Most már csak az anyagot kell gyorsan megvennem!

PankaKép
Egy állófogadásra vagyunk hivatalosak a férjemmel. Ő tervezte a Műv. ház nagytermét és annak lesz az átadása. És mint a feleség én is hivatalos vagyok. Na de gondolhatod mennyit járok ilyen helyre, ha még ruhám sincs!?KépKép
Próbáltam venni, de miután kiestem minden 36-os ruhából, nem nagyon kísérleteztemKép

Koda

Kép

Kép
koda

MarikaKép
Ment a mail!!! Gyors választ várok!

BettiKép
Olvasgatok, de alig tudtam a géphez ülni a héten, mert szünet van az oviban, és így szinte egész nap velük kell fogalakozni! Meg aztán kihasználtuk még ezt a jó időt, sokat sétáltunk!

A héten végre kibújt a kisfiam 7.-8. foga is, most megint nyugodtak az éjszakák!KépKép

KodaKép
Húúú, akkor most amolyan first lady leszel!KépKépKép

PankaKép
Örülök, hogy minden oké! Hányinger köröz még?

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Nálunk is vacakol a net. Akkor nem a mi készülékünkben van a hibaKép

Koda!
Mikor lesz az esemény? Milyen ruhát szeretnél?

Ditta!
Láttalak a nlc-ban. Nálunk nincs oviszünet, eszembe se jutott, hogy Nálatok lehet. Foghoz gratulálok mindkettőtöknekKép Kialudtad már Magad? Nekünk még mindig csak kettő van.

Panka!
De jó lehetettKép Már 12 hetes vagy? Hogy repül az idő.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

BettiKép
Hol??? Alig írtam párszor!

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Búcsúzni jöttemKép, pár hétig nem leszek, mert ma már muszáj szétszedni a gépet. Még nem tudom, hogy a másik kábellel fog-e működni, de első dolgom lesz, hogy kipróbáljam. Nem tudom, hogy hogy fogom kibírni az elvonási tüneteket.Kép

DodusKép
Ha közben megtörténne a nagy esemény küldjél nekem egy sms-t, jó?Kép

DittaKép
Szerencsére már nincs hányinger. A frontok egy kicsit megviselnek, de minden ok egyébként.

BettiKép
Hát igen az uh szerint is már megvan a 12 hét, amúgy meg már a 14 is.Kép Úgyhogy mostmár nyugodtabb vagyok, meg már nem kell titkolni.

Legyetek jók és írjatok sokat.

Puszi, Panka

panka

És hogy addig se legyetek táblázat nélkül:
Kép

SylkeKép
Hanyadikára is vagy kiírva?

P.

panka

Sziasztok!

Ditta!
Én meg most néztem be először. A miskolci kismamásban valaki érdeklődött a megyei kórházról és arra írtad október végén, hogy ott szültél. Az időpontokról, na meg a névről ismertelek fel.

Panka!
Egészen megijedtem, hogy miért búcsúzolKép Hátha működik a kábel. Ha nem, akkor ezt már úgyse olvasodKép

Kata!
Készül már a muffin? Láttam tegnap a Corában a teflonos muffinsütőt.

Erről jut eszembe!
Lányok!
A Corában olyan akció van, hogy 10000 Ft feletti vásárlásnál 10000-ként 1000 Ft-os vásárlási utalványt adnak. Jövő vasárnapig tart.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!
CSütörtökön voltam 24 hetes uh-on. Még mindig nem akarta elárulni a baba a nemét. LEgközelebb csak szilveszter előtti nap kell menni a 32 hetesre, hacsak Mikulás környékén el nem megyek 3dre. Azt hiszem el fogok menni. A baba szépen fejlődik, 18 hetesen 276g volt most meg már 826g. A méhszáj is teljesen zárt. ÚGyhogy megint megnyugodtam.
Nzsuzsa!
Jövő héten egyik du már meglátogatlak benneteket.
Ha köldökzsinórvért szeretnénk meddig lehet rá jelentkezni? Úgy hallottam hogy 32 hetes korig.
Remélem babák és mamák is jól vannak, ebben a lehűlni készülő időben is.
Nzsuzsa! Te meg gyógyulj meg minnél hamarabb, hogy Benike el ne kapja!

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Kicsit megkésve, de köszönöm az utólagos szülinapi köszöntéseket!Kép

Betti!
Készül a muffin.
Naponta 1-2 adag azóta.Kép
Még nem untuk meg.
Már próbáltam többfélét és nem értem miért nem vettem én eddig még muffinsütőt.Kép
Ma kipróbáltam papír nélkül is és gyönyörűen kijött a formából.
Neked van muffinsütőd?

Dodus!
Emilt megkaptam, de inkább itt válaszolok, ha már itt vagyok.
Köszönöm szépen a jótanácsokat.Kép
Írtad, hogy van pár recepted. Jöhetnek és megköszönöm.
Én is találtam egy oldalt itt a neten, onnan is próbáltam és nagyon fincsik.
Persze te biztos ismered ezt az oldalt, de erről beszélek: http://jamicrecept.uw.hu/m-index.htm

Panka!
Hiányozni fogsz, siess vissza hozzánk.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Panka!

Nekem isKép

Muffin. Valóban szeretik a gyerekek. Holnap én is nekilátok.
Ugyanis holnap ráérek!!! Ez nem semmi.

Ma megvolt a makro vizsga is. Bízom a sikerében.

Délután megvettük Laura karácsonyi ajándékát, aztán este gyorsan oda is adtuk Kép
Mindjárt meg is mutatom.
neva

neva

Sziasztok!
Én is nagy muffinos lettem az utóbbi időben.
Kata!
Tudom ajánlani neked a www.mindmegette.hu oldalon lévő muffinos alapreceptet.
Már az alaprecept is nagyon finom, hát més ha gazdagítod!
Hol lehet olcsó és jó muffinsutőt venni?
Nekem Tupperes van az jó csak drága.Én ajándékba szeretnék venni egy kevésbé drágát és jót.

Neva!
Szép az ajándék és mi lesz a fa alatt?

Melinda
adnilem

Melinda!

A doboza Kép
neva

Szaisztok!
Jó lenne valami derűset írni ebben az esős időben,de nem tudok!
Pénteken voltam az unokatesóm 6 éves gyerkőcével és Bencével a Barlangfürdőben. 3 óra után fizettem 2600 Ft-ot hármunknak. Nem baj, hogy Bence még 3-t sem töltötte be! NEki is kell belépőt venni! 900ft. Megérteném ha lenne olyan mélységű víz amiben játszhatna! De nincs!
Megigértem a gyerekeknek! Bementünk!
Bazi sokan voltak! Fertőtlenítős víz, tapadtunk! A gyerekek élvezték! Kicsit macera volt egyedül velük,de túl éltük! A gáz tegnap kezdődött: tele lett Bence keze és lába kiütésekkel!
Apa elkapott egy jó kis hány.. hasme.. balhét. Tegnap nyomta az ágyat! Alig bírt felállni! Én meg azon paráztam, hogy Bence el ne kapja!
Sikerült beszerezni egy jó meleg pizsit! Most az a gond, hogy túl meleg! Nagyon nyugtalan éjszaka!

Panka!
Hiányoztál ma!

Magdi!
Hová lett gyermeked fényképe a kirakatból? Ma arra vitt dolgom és nem volt ott!!!
Idén is lesz Mikulás! Az a Mikulás jön el aki volt tavaly!

Kata!
A Metróban nagyon aranyos boci párnát lehet kapni! Az árára nem emlékszem /úgy 2000 körül van/ és még egy plüsst is adnak!

Betti!
Kenyér receptet kérek szépen!

Na most egyenlőre ennyi!
k
kriszta13

Kriszta!

Új képeket fogunk csináltatni, ígyhát megvettük.
Ha mehetünk a mikulásra, akkor vevő lennék két jegyre.

puszi Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Melinda!
Köszi, megnéztem.Kép
Ma már fagyasztottam le, mert már unom, hogy minden nap kutyulni kell.Kép
Úgyhogy ma lefagyasztottam 3 adagot, hogy csak elő kelljen venni és be a sütőbe.
Sütőt én a Corában vettem most akciós a teflonos 2000-ért, de a Tescoban is láttam ma 999-ért. Azt viszont nem teflonos.

Kriszta!
Részvétem a nyavalyák miatt.Kép
Párnás tippet köszi, de szeptemberben vettem a szülinapjára. Annyira nem értékelte, úgyhogy elég belőle az az egy.Kép

Rólunk: ma voltunk az oviban.Kép Csak szétnézni meg érdeklődni. Hívnának vissza jövő év elején dolgozni. Sajnos oviba csak 3 éves kortól vesznek fel gyereket, bölcsibe pedig nem akarom adni, hogy ne kelljen 2-3 hónap után új környezetet megszoknia. Úgyhogy ha minden igaz áprilisban talán mégis felveszik, bár nekem már jobb lenne ha márciusban mehetne.
Na mindegy, nem is ez a lényeg. Dóri annyira élvezte az ovit, hogy alig bírtam rábeszélni, hogy most már menjünk.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Amit vasárnap írtam, azt egy pillanatnyi áramszünet elvitte. Aztán már se kedvem, se időm nem volt.

Kata!
Nekem szilikonos sütőm van, de most szeretnék venni egy újat. Olyat, amiben kisebbek a lyukak, mert nem sokára lesz egy újabb fogyasztó a családban. Csak Ő még kevesebbet eszik. Szóval akkor nem is vajaztad? Akkor lehet, hogy én is veszek egy teflonost. Én azt hittem, hogy már csak teflonnal gyártják, ezek szerint nem mindegyik olyan. Akkor jól oda kell figyelnem. Én is láttam az Intersparban tegnap 999-ért, akkor biztos az se volt teflonos.
Melyik oviba fog Dóri járni? Sajnos tényleg csak akkor veszik fel, ha betöltötte a három évet. Hiába szobatiszta, akkor sem. Mellettünk van két ovi, az egyikbe már évek óta nem vettek fel 3 év alatt. A másikba, ahova Matyi is jár, még tavaly is. Most már oda se. Az indok elég prózai. 3 év alatt nem kapják meg a fejpénzt. Nekem is gond lesz, mert bölcsibe nem akarom Gerdát vinni, az oviba pedig majd nem lehet. Pedig abba a csoportba fog járni, ahova Matyi, könnyebb lenne beszokni is...

Neva!
Nem lesz Laurának csalódás az üres doboz?

Vasárnap este kibújt Gerdának a harmadik foga. Igaz nyűgös volt napközben is, de nem gondoltam rá. Aztán amikor már 10 perce sírt nagyon szenvedve, megtapogattam. Már majdnem kint volt. Kicsit masszírozgattam. Egész éjszaka nyugodtan aludt utána, csak 3-kor ébredt szopizni, de akkor is csak szopi, aztán visszaaludt. Ha nem velünk történik, el se hiszem, hogy ilyen könnyen kibújhat egy fogacska.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti!

Laura egyáltalán nem követelözö. Ez a drága ajándék is inkább az én "hibám". Ha semmit nem kapna csak egy fenyöfát annak is örül. Méghozzá annyira tud örülni, hogy hihetetlen. Egy mikulást meglát és visong.Kép
Most varratok neki az ágyára egy macis takarót és azt gondoltam, hogy az lesz a csomagjában, hogy azért mégis legyen igazi meglepetés is.
neva
neva

Neva!
Akkor csak lesz valami a csomagbanKép. Nem gondoltam, hogy Laura követelőző. Meg arra sem gondoltam, hogy még csak kétéves múlt.
Tudod, Matyinál már ilyet nem szabad csinálni. Ő jól emlékszik a tavalyi karácsonyra. Tudja, hogy van születésnap, névnap stb. Számolgatja a hét napjait, az évszakokat. A múlt héten már a hónapokról is beszéltünk. Megnézegeti a játékokat, elmondja, mit szeretne és megbeszéljük Vele, hogy majd megkapja. Valamikorra. Ha csak úgy kapna valamit, az jól megzavarná, bizonytalanná tenné. Ráadásul máskor is várná, kérné. Így meg nincs hiszti a játékboltban (előtte). Fél éve még volt, azóta az időérzéke kezd kialakulni. Viszont ha az adott alkalommal nem kapna, az becsapás lenne és nyilván elvesztenénk a bizalmát. (Ez a bizalom az ovi óta, amúgy is kicsit megrokkant.)
De Ő már elmúlt három éves, Nála már vannak szabályok. Ha mi nem alkalmazkodunk ezekhez a szabályokhoz, Tőle sem várhatjuk el.
Remélem nem voltam túl zavaros.

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Panka: május 8-ra vagyok kiírva.
Túl vagyok a genetikai ultrahangon, nem volt semmi kül. szerintem feleslegesen pánikoltatom néha magamat.Kép Valóban rövid volt, de hála az égnek, a saját dokim csinálta, és kaptam 3D-s kinyomtatott fotókat a babáról! Életemben nem láttam ilyen csodaszépetKép) Most a lakás minden pontján ki van téve az "igazolványkép"Kép) Olyan kis pocakosKép))
Pamacs: az Egyetértésen utcán lakom, nem tudom, ez mond e valamit. A Simándyt és a Kaffkát köti össze.
A többieknek köszönöm az aggódást, és a hozzászólást, aranyosak vagytok, jólesik, hogy ennyien olvassátok a beírásaimat.

Pusszancs, Sylke
sylke

Betti!

Barátnömmel nemrég ezen vívódtunk, hogy hogyan legyen az ajándékozás. Kicsit és bármikor vagy nagyobbat és csak ha ünnep van. Aztán a tapasztalat azt mutatja, hogy így is-úgy is el lehet rontani a gyereket Kép
Nincs recept. Laura valóban kicsi még és amikor megkérdeztem mit kér a Mikulástól azt mondta: fagyikát és nyalókátKép
Vágtunk ki képeket az újságból amin játékok voltak és felragasztottuk egy lapra. Ez volt a levél a Mikulásnak. De még sokat nem hiszem, hogy ért belöle. Szülinap is annyiban maradt meg benne, hogy a gyertyát el kell fújni.
Viszont amit írsz nagyon következetes és valóban talán 1 év múlva már nekünk is be kell ezeket a "szabályokat" tartani.
neva

Sziasztok!

Ez a Mikulásos dolog nálunk is működik. Bár ha Macinak azt mondom, hogy most nincs rá pénz, azt is megérti. Véletlenül meglátta a mikulás ajándékát, hát odaadtuk neki csak úgy. olyan tündér volt, jött és puszilgatott minket, meg mondta,hogy nagyon köszönöm és hogy végre itt van a Dora-s lego. Meg lehet zabálni. most ő is csak kis ajándékot kap mikura, de ő azoknak is tud örülni.

Sylke: ismerős. én a kőművesen laktam.
na megyek, mert egy hét múlbva államvizsga és jó lenne valamit tanulni. Kép
pamacs

Neva!
Igen, nagyon fontos a gyerekek korához és igényeihez is igazodni. Most, hogy végiggondoltam, eszembe jutott, hogy tavaly minden kis apróságot külön csomagoltam karácsonykor. Matyinak a színes papírok és a bontogatás tetszett a legjobban, nem is annyira az érdekelte, mi van benne. Sőt!

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Hahó!

Még megvagyunk!
Olaslak ám szorgalmasan benneteket,de valahogy most erőt vett rajtam valamiféle letargia.Nem jellemző pedig rám,biztosan ez a ronda szürke idő teszi.Alig van kedvem valamihez,ingerült,és állandóan fáradt vagyok.A szemeim jó karikásak stb...Pedig még most megyünk bele a télbe!

A fiúk jól vannak,igaz taknyolnak most is/szokás szerint/.Egyre többet játszanak együtt,mondjuk a végén biztosan kitör a sírás valamelyik részről,de legalább szokják egymást.Még fogalmam sincs,hogy mit kapnak karácsonyra.

Sylke!
Örülök,hogy minden rendben van!Kép

Összefutottunk Pankáékkal a Spárban,és jó kis pocikája van már!Kép

Muffinosok!
Nekem szilikon formáim vannak,és imádom!Kicsi sütiket lehet benne sütni,és gyönyörűen kijönnek.Ha mégis leragad egy picit,akkor fejre állítom a formát és a gőz teszi a dolgát,vagy pedig kézzel be lehet nyomni a formát óvatosan alulról.A recepteket annó Dodustól kaptam,ha kell elüldöm,ha kéritek.

Most megyek készülök egy kicsit az esti angolra.

Anita
kacajka

Anita!

Hogy megy az angol? Tetszik? Haladtok?

Éva
neva

Riki!

Orvost keresek a Diósgyőri Kórházban. A te doktornőd milyen volt? Ajánlod?

Köszi, Humiva
humiva

Sziasztok!

Neva!
Eddig jól megy,a bírtokos esetnél és az eldöntendő kérdéseknél tartunk.Tanulok szorgalmasan.Nagyon kell tanulni,ugyanis az 5.-házassági évfordulónkat szeretnénk Londonban ünnepelni!KépNeked,hogy megy?

Anita
kacajka

Anita!

Lassacskán haladunk és nyelvtant egyáltalán nem tanulunk!
Mostmár kezd tetszeni az elején szinte idegesített a kiejtésük.
Hú az szép! Mi legfeljebb a 12.-et tudnánk ott tölteni. De ötletnek és ösztönzönek nem is rossz. Kép
neva

Lányok!
Véletlenül nem érdekel valakit egy 22-es sötétkék hótaposó?
Ma kaptuk ajándékba, de Ádinak olyan duci a lábfeje, hogy nem lehet felhúzni rá.

MSE

Üdv: Emese
mse173

Mse!

Már nekünk épp kicsi.

Kérdés: van valakinek az a térdelös fajta számítógépes széke?
Véleményeket szeretnék róla.
köszi
neva

Neva!
Nekem van tédreplős székem. A fájó derekamnak nagyon jó, de sokáig nem tudok ülni rajta, mert a térdem fájul meg. (Az is igaz, hogy ehhez a jelentős túlsúlyomnak is köze van.)

Emese

Üdv: Emese
mse173

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?