Új privát üzeneted érkezett!

Bogárka! na neeeeee, te csak ne szólj semmit! :D én is 160 vagyok 2 éve még 45-48,aztán 56 végre fél éve tartottam az 54et aminek már örültem, és a szurik óta 58 :twisted: undorodom magamtól!!!!

KépKép
dike
 
 


Virag, en nagyon bizom benne, hogy nem a frontra reagaltal tegnap! Meg mar pipikelni sem tudtal, Gergo lentebb is koltozott, szoval.....en igzulok!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D joker, joker face!!!! :D
Vendég
 


csillagvirag: hétfőn-kedden várható hidegfront, remélem addig nem kell húznod :shock:

na tényleg tiplizek, mert még az egész máj visszavan a hülye érlekötésekkel, hogy melyik bélnél mit kell lekötni, hogy ne haljon el a bélszakasz :x :x :x
chamomilla
Pécs
 
 

 
 

Kati, okezsoke, de en kicsi vagyok. Szoval a Te magassagodhoz az 58 kb annyi, mint az en magassagomhoz a 48-50. :mrgreen:

Cham, vagom anyam amit irsz de kalkulald bele, hogy en meg nem szultem egyetlen babat sem. Tennem ossze ket kezem ha 2 gyerek utan 58 lennek. +sztem ha mozognal lentebb menne amire gondolom se idod se energiad. Most tanulsz is meg stb., vizsgak is vannak, ilyenkor nem dobsz par kilot? En ekkor mindig fogytam, persze van aki ellentetesen mukodik es az idegessegtol, izgalomtol eszik es hizik.+ha minden ember ennyire lenne kover, mint Te, orulne neki! Jo tudom, a 48 utan ez sok, de majd ledobod!:)

Kati, ma szekelykaposztat fozok. :D Melo utan jon az ocsem hozzam, meg nem koszontott fel, asszem ezert jon. Reggel 7kor hivott, itthon leszunk e mert at akar jonni. Na, ilyet sem csinalt meg ebben a 2,5 evben, hogy ide jon csak ugy, hogy nem kell kocsival erte menni! :) :) Te, mit fozicskezel? Az tok jo, hogy jol alszol!!!!!! :wink:
Vendég
 


Cham, azt is eleg volt olvasnom most Toled, hogy maj es bel! brr! A tobbi mennyire kinai tud lenni egy laikusnak.... :? Eloszor is ott kezdem, hogy belek??? en aszittem 1-2 bel van ott amirol tuni kell valamit. :shock: Mondom en: Te kis geniusz!:):)
Vendég
 


Az igaz, hogy most is úgy érzem, hogy lejjebb van Gergő (meg ma megint jött olyan nyúlós izé, mint a múlt héten...)... de én már görcsizni szeretnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


bogi: én tejfölös gombás husit főzök csőtésztával.

csillag: ne haragudj, nem írunk semmi ilyet!!!! én megértelek, de kitartás anyáááám!!!!! annyira drukkolok neked és annyit gondolok rád, de tényleg!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


de még egy hónapja 52 kg voltam....abbahagyom a tornát és jönnek fel a kilók, pedig normális kajákat eszem és keveset :x :x :x
chamomilla
Pécs
 
 


én nem főzök semmit :D :D :D :D majd este....
chamomilla
Pécs
 
 


Rita, Nalatok mi ujsag? Jol vagytok?
Vendég
 


csak még nem tudom mit, mert a hűtő kb üres....
chamomilla
Pécs
 
 


Viragom, gorcsizni fogsz!! Nem kell sokat varnod ra!! Valahogy....erzem!!!! Tudod!!!! :wink:
Vendég
 


mondjuk ennék májat, ha már így témánál vagyunk :lol: :lol: :lol:

na csók
chamomilla
Pécs
 
 


Kati, finit fozol!! Mehetek??? Imadom ezt a hamit csak nem igazan fozok ilyesmit mert utram rosszul van a gomba szagatol is. A hallal van meg igy.Pedig en ezt is imadom. Iszonyat mennyisegu rantott halat vagyok kepes magamba enni!
Vendég
 


Cham, :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Jo tanulas!!! Oda is mennek a drukkok!!!
Vendég
 


Cham, majdnem 170 cm-hez kevesebb szeretnél lenni, mint 50 kg????????? Édes Istenem, ha én egyszer újra 60 kg alá mehetnék... 172 cm vagyok és -bár nem híztam meg az első terhességem alatt- mégse tudtam 63 kg alá küzdeni magam... Most meg már 7-es számjegyűvel kezdődik a súlyom... :?
Jó tanulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja, és igen, várom a jövő heti frontot!!!!!!!!! Bence is egy nagyobb lehűlés előtti napon érkezett.

Kati, nálunk ma Apa szarvashusiból húslevest főz. magának csirkemellből gyrost, én meg mezei rántott husit eszem rántott sajttal. (Valahogy nem bírnám megenni azt a fűszeres gyrost...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


bogi: várlak nagyon!!! apa nálunk a kivételesen a gombát azt szereti. a múltkor, amikor csináltam ilyen kaját, még reggelire is ezt evett. megpróbálok úgy főzni, h holnapra is legyen, mert holnap semmi kedven főzni...

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Dike, Te sem vagy elhizva pedig!! Ahhoz kepest lehet tobbnek tunsz, mint voltal de azert ne undorodj magadtol. A szuritol van mindez es ez meg ugyis lemegy. :wink: Pedig jol nezel ki, csinos vagy de tenyleg!
Vendég
 


Léptem takarítani. Muszáj valamit csinálnom, mert megőrülök...
Aztán lehet, hogy mától elkezdek kicsit rugózni Bencus nagy ugrálólabdáján... hátha... vagy h@lyeség?????????????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati,...megyek!! :):) Legalabbis gondolatban!!:):) Mmmm, ha nagyon csorog a nyalam, magamnak fozok egy adagot es csa! Uram meg fogja be az orrat!!:):)

Mara leptem, majd meg jovok!

Jok legyetek!! Puszi!
Vendég
 


Sziasztok!!!!!

Mia mond rókakomának menjen a jó büdös.....:)))))

csajok ne emlegessétek a kis pihe súllyotokat:((((

Virág ne akarj enyire szülni mert ezzel is visszatartod!!!!!!
ez olyan mint amikor nagyon akarjuk a babát de nem jön...te szülni szeretnél már de Gergő dafke nem jön:)remélem értesz....?:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


cham: üdv köztünk és maradj nyugodtan :):):):) jó ha van egy orvos tanonc a csapatban meg amúgy is :):):)nagy kalappal a zh-hoz.
Bőrgyógyászat nekem azért nem tettszene mert mindenféle trutyival kellen foglalkoznod :) nekem van egy bőrproblémám de nem nagyon van rá hatásos megoldás :( aknés rosacea vagy valami ilyesmi a neve.állandóan tele vagyok pattanással.hol jobb hol rosszabb függően a hormonális folyamatoktól.én elvagyok vele de mások elég rossz arccal néznek néha rám :( amíg szedtemn az antibiotikumot rá amit a bőrgyógyász írt csudi szép volt az arcom aztán leállították és egyből visszajött :( szóval ezzel kell élnem :)

Mona: szorítok ezerrel ++++++++++++++++++++++++++++

Gyógyulgatunk ezerrel bár Gergő még köhécsel meg tele van orra de fújja teljes erőbedobással.Nem is kell már szívni neki mert nagyon ügyes:)

48 kg???????? nem is emlékszem hogy voltam annyi :):D:D én 18 évesen is már 57 kg voltam és akkor vékonynak mondtam magamat igaz formásan mert már akkor nagy volt a cicim kerek a hátsóm szóval én sosem leszek 60 kg :):):):) de azért nem lenne rossz egy 20-25 kg-t leadni na de kinek van hozzá akarata mert nekem nem nagyon :(:(:(:(:(:(:(

nika70
Salgótarján
 
 


Cham:gratu a fiúkhoz :D hát én Tomikával a 7.hónapban is hánytam, de most nem akarokkkkk már többet :!: :twisted:

Bogi:ma eldöntöttem,elmegyek hozzátok Londonba enni egy jó kis székelykáposztát :lol: :lol: :lol: imádom :D :D :D

Eggyetértek Virággal,én sem szeretem ha ilyen szörnyű dolgokról írtok,teljesen átérzem a helyzetét,ugye ő napokon belül szülni fog :shock: :shock:

Kati: én szeméremcsontom is olykor-olykor fáj,ha úgy fordulok például...Elég kellemetlen tud lenni...

Én még nemtudom mit főzök,jut eszembe semmit,mert megyek Bogiékhoz Londonybaaaa :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


csajok most írt Zsuzsi!!!!!!!!!!!
"mégsem várnak szerdáig,áttértek hétfőre a császárt"


majd még jelentkezik és hozom a híreket!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


bogárka, küldtem neked egy képet 8) 8) 8)

nika, látod ezért akarok bőrdoki lenni, én még normális dermatológussal nem találkoztam. (nem mintha én normális lennék) gyomrom meg van hozzá, sőt, imádom a trutyikat. mondjuk a nemi betegségek más kategória, de nincs bajom velük.az a lényeg hogy általában a bőrproblémák belső eredetűek, allergia sokszor és belül kéne kezelni, a krém csak ideiglenes megoldás...lehet ki kéne próbálnod az immunizálást....egyk ismerős doki mesélte, hogy antitesteket termeltetnek egérben, úgy hogy belőled adják be nekik a cuccot, mint antigént. Majd visszaoltják beléd az egér által termelt antitesteket...állítólag nagyon hatásos. Nem tudom hol csinálnak ilyet, mindenképp immunológiai vizsgálat, de vkinek eltűntek a ragyái tőle pikkpakk
chamomilla
Pécs
 
 


Jah hogy Bogi meg nem is lesz otthon mert Katiéknál lesz???? :lol: :lol: nembaj,csak a káposzta legyen ott,aztán én elleszek ám :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


én is megyek Londonba, juppi, imádom a székelykápit.
na tanulok :!: :cry: :cry: :cry: :cry:
chamomilla
Pécs
 
 


Nita:júj de izgi :shock: puszilom Zsuzsit :!:
Vendég
 


Cham:akkor menjünk eggyütt,oké???? :wink: majd mi jól elleszünk Bogiéknál,legalább nem fogok unatkozni egyedül :lol:
Vendég
 


[quote="25mia"]C írta:25miaham:akkor menjünk eggyütt,oké???? :wink: majd mi jól elleszünk Bogiéknál,legalább nem fogok unatkozni egyedül :lol:


OK!!!! :wink: :wink: :wink:
chamomilla
Pécs
 
 


nita! zsuzsinak szorítok,puszilom!

KépKép
dike
 
 


zsuzsinak: pussssszzzzz, pussssszzzz!!!!! és még neki: sálálálálálálállálálálálálálálálálálálálálálálálláláláláálálál!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nita, Zsuzsinak puszi!!!

Mia, Cham, gyertek, gyertek, mire ide ertek kesz is az ebed!:):)

Cham, ez a foto engem egy odvas fara emlekeztet amit benott a fagomba! :shock: Na, latod, ez egy laikus! :shock: :lol: Egyebkent, hol laksz? Pest vagy vagy videk??

Na, megint mentem mert igy nem lesz ebed mire megerkeztek a repcsivel!! :lol: :lol:

Virag, remelem nem haragszol!!! ES remelem nem okoztam fajdalmat lelkileg azzal amit irtam!!!! Ne haragudj!!! buta, figyelmetlen voltam. :cry: :cry: :cry: Mia, Toled is bocsanat de tenyleg csak azert hoztam szoba mert mar tobbszor is irtak itt a csajok. Sorry!!!
Vendég
 


Bogi, nem okoztál fájdalmat, nincs miért bocsánatot kérned. Csak tegnap este is amikor bemondták a híradóban a történteket olyan belső remegés jött rám, hogy JAJ... Az ember nem tudja az ilyen híreket csak úgy elengedni a füle mellett akkor amikor pár napon belül maga is szülni fog. Puszikázlak!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Zsuzsi, ++++++++++++++++++ sáláláláláláláááááááááááááá

Nita, vettem az adást! :wink: Tudom, hogy TÜRELEM? TÜRELEM...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virg nálatok minden rendben lesz!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogi:nem kell bocsánatot kérned,hiszen nincsen miért :D csaje,inkább a főzéssel foglalkozzál,mert már nagyon éhes vagyok ám :lol:
Vendég
 


Milyen szép idő van kint :D
Vendég
 


mia: igen, gyönyörű az idő és én most vagyok olyan, mint a mosott f.s. :( :( :(

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, mi a baj????????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


húúú cham akkor utána kéne néznem :) az az igazság hogy nem vagyok egyedűl ezzel a problémával :( van egy ismerősöm aknek van egy gyógyszere erre és semmi gondja a bőrével de én nem akarom kipróbálni sem mert még szeretnénk babát és azt nem szabad addig szedni.Nem tudom mi a neve de nem hangzik jól hogy elég erős szer. de ennek utána érdeklődöm :) köszi a tippet.

na akkor egy angliai topik tali?????? :):):):) na jó csak vicc volt mert annyi pénzem sincs hogy pestre felmenjek nemhogy londonba :):):):) de milyen buli lenne :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Kati:mi a baj?
Vendég
 


mia, csillag: igazából semmi, csak nincs kedvem semmihez, nem csinálok semmit. fáradtnak érzem magam. :( :( :(
de ne aggódjatok!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Itt a beígért pocifotó! Ma készült. :D

Kép

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati egyél egy kis csokit attól felélénkülsz!!!!!!! :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


megjöttem, úgy felcseszte az agyam a zh :x :x :x :x baromi nehéz volt... :cry: :cry: :cry:

nika, biztos a Roacutanra gondolsz, hát az elég gáz gyógyszer, neked semmiképp nem lenne jó, ha babát akarsz.Még a szűz lányokkal is fogigátlót szedetnek közben, hogy semmi esetre ne essenek teherbe a kúra alatt. utána megyek, mit lehetne veled csinálni.

virág, nagyon szép a pocid! milyen kis vékonyka vagy, én már gurultam ennyi idős terhesen, sőt...már a 20. hét környékén is....ezért is kéne még most fogynom, nem kéne 55-56 kg-val kezdenem a terhességet, a korábbi tapasztalataimmal kiindulva 90-100zal végezném. Szóval 52 kg-ra lefogyok minél hamarabb úgy tervezem, az végülis nem sok, csak 3-4 kg :roll:

most megyek dögleni, már ha hagynak a gyerekek....szerintem nem fognak...aztán hajfestés :D :D :D
chamomilla
Pécs
 
 


csillag: nagyon szép a pocak!!! el is hiszem, h gergő jól érzi magát odabent. de már nagyon siethetne ki!!!!!!

nita: csokit nem kívánom, meg semmit. ma még alig ettem. csak egy kis tésztát szafttal, meg egy pár szelet gombával. de aludtam egyet és így már jobb a kedvem.

bogi????

betti:????? annyira sajnálom, h eltűntél!!! gyere és mesélj, hogy bírod túl a 30.héten.

apa ma sajnos későn jön csak haza, mert vidéken éjszakai kamerát telepítenek, így még mindig azt állítgatja. de miért pont ilyenkor???!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Virág ANNYIRA CSINOS kismama vagy!!!! :lol: :lol: :lol:

Kati örülök hogy már jobb a kedved!!!!!!!!!!:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csillag! jézusom mennyire vékony vagy..a derekad..feneked semmi(már mint amennyi kell), nagyon jól nézel ki, és gyönyörű a pocid!!!!

kati! én ugyan úgy fos vagyok 2 napja..nem tudnám elmondani h miért, de nagyon szar a kedvem:(

KépKép
dike
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?