Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!
Tényleg szuper volt a tali!!! Már készülök a következőre Kép
Viszont elaludt a párom, mire hazaértem Kép De felkeltettem Kép

Elhozta a leleteimet, és vérszegény vagyok, Nem vashiányos, a vörösvérsejt kevés. De majd holnap elmondja a dokibácsi, mi van ilyenkor.
Viszont direkt nem üres gyomorral mentem, mert múltkor is kevés volt a vércukrom, így most egy jó cukros tejeskávé után 4.5 (3.3-6 közt jó).

Szülőszobát megint elfelejtettem Kép Na sebaj, majd letöltöm.

Eszter!
Én is örülök, hogy minden rendben magzatvíz ügyben. A cukor miatt ne emészd magad. Még az sem feltétlenül igaz mindenkire, hogy nagy tőle a baba. Egyik barátnőmnek is végig nagyon keményen kellett diétáznia és így se tudták leszorítani, és 3 kiló alatt volt picivel a babája.

pussz
Orbis
orbis

Eszter, én is örvendek hogy nem lett semmi baj!

Vica, ok, én is várom már!

tök jó volt találkozni, kár hogy Edwig nem jöttél végül! hiányoltunk ám! nembaj, majd legközelebb!!

no, én hulla vagyok, nem csoda, most látom hogy mennyi az idő. kicsit belebonyolodtam a kötögetésbe, no meg így hogy 10re értem haza nem is éreztem olyan későnek ezt......

szassztok!
bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok! Én már tegnap nem annyira írtam, de Katinka előbb ért haza nálam, pedig nagyon közel lakunk... Képfél 10-re voltam otthon Kép Edwiget vártuk, vártuk, és csak nem jött, de legalább volt indok, hogy miért nem megyünk haza Kép Ha ebben az ütembeh hosszabbítjuk a talikat, legközelebb 6 órát kell szabaddá tennem Kép

Eszter, nagyon örülök, hogy nincs semmi baj, aggódtam érted, cukor miatt meg ne aggódj, ügyes diéta, babának nem árt úgysem, sőt, csupa egészséges dolgot lehet majd enni (biztos ettől nőnek nagyra a babák) te meg legalább elégedett lehetsz majd a kilókkal is Kép Szerintem inzulint megúszod, ha betartod, amit mondanak...

Na, most dolgozok egy sort, annyi időm megint nincs, hogy mindenre reagáljak, amire szeretnék Kép

kikocska

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy így ismeretlenül írok Nektek! Néha Eszter miatt bekukkantok ide is, hogy informálódjak felőleKép
Tényleg Eszter, a profilodban kerestem az otthoni emailcímed, de nincs benne. Elküldöd majd? Írnék mailt...Kép

Szóval láttam hogy légzésfigyelőről van szó valami bébiőrrel. Szerintem informálódjatok utána mert mi véletlenül tudtuk meg hogy a légzésfigyelő nem működik babaőrrel együtt. A légzésfigyelő nem jelez esetleg ha baj van mert bezavarják egymás frekvenciáitKép
És ezt a madarászos légz.figy. tanfolyamon úgy tudta meg a férjem hogy egy anyuka felhívta rá a résztvevők figyelmét (nekik sok problémájuk volt a babával) és kérte a dokit hogy legalább tüntessék fel a tájékoztatójukban hogy együtt nem használhatók. A madarászos orvos pedig közölte hogy ez nem az ő dolgukKép
Szóval jobb ezzel vigyázni.

Mégegyszer bocsi hogy így belekotyogtam, csak segíteni szerettem volnaKép

Sziasztok és jó babázást,
Vera

KépKép Kép
76vera

SziasztokKép
Hát igazából azt hiszem a tegnapi nap nem az én napom voltKép fél öt helyett fél hétkor indultunk a munkából, negyed kilencre értem haza... átöltöztem, hogy megyek hozzátok a talira, Auraval még beszéltem is, hogy mindenképpen várjatok megKép a nagy sietségben ahogy zártam be az ajtót otthon nem vettem észre, hogy a mini kutyám is jönne, de csak a lába fért ki, így odacsuktam szegényke első lábát.... innentől elindult a felfordulás. Azért is üzentem Aurának, hogy mégsem tudok sajnos menni, mert mehettem be a lehel úti állatkórházba, és most gipszbe van a manó kutyám lábikájaKép Szóval nem az én napom volt a tegnapi, biztosan nagyon vártam azért alakult ígyKép Kép Kép

KikocskaKép
Nagyon sajnálom, hidd el indultam...mert nagyon szerettelek volna már megismerni titeket,de sajnos nem úgy jött össze Kép Kép Kép

BagzerKép
Én is sajnálom, de a legközelebbi talira akkor is megyek, ha kisegerek hullanak az égbőlKép
A Következő tali remélem nem sokára lesz...
És jó volt meséljetek, legalább beleélem magamKép Kép

puszi mindenkinek
edwig
Vendég

Szia drága Vera! Köszönjük hogy irtál, te mint tapasztalt anyuka, nyugodtan elláthatsz bennünket hasznos tanácsokkal! Kép

Most a héten itthon vagyok de jövö héten már megyek. Az itthoni cimem: szabone@yahoo.com.

Puszi!

Eszter
eszter2004

Sziasztok!!!

Köszönöm a sok aggodást, aranyosak vagytok! Kép

Edwig! Szegény kutyuska....elég zaklatott napod lehetett.... Kép

Tüni, most beszéltem Toth doktornövel, és igen, csütörtökre hivott, meg ajánlotta hogy addig is szerezzek be egy cukorméröt. Ja meg mondta hogy semmi cukor, és tejterméket is inkább este, mert az megemeli. Ehhez képest én eddig minden reggel nagy bögre tejekkel inditottam. Jaj....

Kire, a teszten én is olvastam amit te, de pont ez volt félreérthetö: magzatviz ami késöbb vizelettel érintkezett vagy szimplán vizelet. Négy diplomással olvastattam el, de nekik sem volt egyértelmű. Kép De mindenestre most inkább cukor ügyben aggodom, most az van a palettán. Kép

Na ma este én sem aludtam tul jol. Valahogy mindig oldalra és hasra akartam fordulni, ki is találtam, hogy félig tudok hason, ha kitámasztom magam a kezemmel és a felhuzott lábammal. Valoszinü ahogy mélyebben elszenderültem, ugy lejjebb csusztam, és már csak arra keltem, hogy dübörög a baba. Kép Bosszubol késöbb oldalt sem hagyta hogy aludjak.

ja és olyan vádligörcsöt kaptam éjszaka, hogy fel kellett álljak rá. Brrrrr.

Na pakolok, mert ma hozzák a barátaink a kiságyat. Olyan izgi!!!!

Mikor lesz legközelebb tali? Kép Ja, és most hova ültetetek be? Meddgi voltatok?

Puszi,
Eszter
27+3
eszter2004

Jééé, most vettem észre, hogy Kezdő felhasználóból előreléptem Felhasználóvá Kép Kép Kép

Edwig, nagyon sajnálom a kiskutyádat, szerintem akkor is meg kellett volna szédülnöd, és lelépni 3-kor. Kép Egyébként igazándiból nem vesztettél semmit, mert legközelebb is megbeszélünk mindent, amit szoktunk Kép És nem szaladunk el se sehova, hanem mindig fogunk találkozni sokat. Én javaslom mondjuk a jövő szombat kora délutánt, így előre, hogy ne legyen munkaprobléma senkinek, és igyekezzen mindenki eljönni. És igazság szerint én meg megpróbálok valami helyet találni, ahol van nemdohányzás, és esetleg nem is olyan vészesen drága hely... A tegnapi nem volt szerintem azért semmi pénzügyileg, bár lehet, hogy csak mi vagyunk nagyon otthonülősek, és nem vagyok hozzászokva a pesti viszonyokhoz... Kép Már csak azért is, hogy 6 órát is nyugodtan el tudjunk majd ott tölteni...

kikocska

EszterKép
Hát elég kemény nap volt....
A vádligörcsnél próbáltad már a lábfejedet hajlítani? Nekem is szokott lenni néha, és azt hiszem, ha spicc-be feszíted a lábad elmúlik. teszteld le...
pusza
edwig
Vendég

KikocskaKép
Leléptem volna én tegnap, de sajnos nem a saját kocsimmal voltam, egy autóval mentünk, ezért is értem haza olyan későnKép
Lehet a legközelebbi tali hétköznap is, de akkor tuti csak saját kocsival jövökKép
Hogy érted, hogy nem volt semmi pénzügyileg? Sok volt a számla?
puszi
edwig
Vendég

Aura drágaKép
te dolgozol ma?
puszi
Vendég

Edwig, nekem pont visszafele kéne forditani a lábfejem, hogy elmuljon a görcs, de meg sem birtam mozditani, ezért voltam kénytelen felállni rá, ugy is csak lassan engedett ki. De nem vészes, mert félálomban voltam. Kép
eszter2004

Edwig, a spiccel pont a görcsöt éred el... Kép jó, hogy nincs tapasztalatod. A pipa segít, csak nehezen megy magától Kép

Egyébként szerintem drága hely volt. Annyira nem volt nagy szám a tea, hogy 500 ft-ba kerüljön szerintem. Ahol voltunk a teázóban múltkor, ott is annyi volt, de az különleges volt, és nagyon finom, és kb kétszerannyi, és simán elüldögéltünk 3 órát mellette. És hidegen is fini volt. Kép
Nem csak miattad a hétvége, hanem asszem mások miatt is... persze csak ha tényleg jobb. Főleg azok igyekezzenek, akik csakhamar szülnek, mert aztán már nincs mese, egy darabig nem lehet jönni... Kép Februárban már csak mi nyomulunk majd Aurával Kép Meg nemtom kivel még, mert nem találtam meg hirtelen a táblázatot Kép

kikocska

Kikocska én Február 1, meg Orbis is, de abbol ki tudja mi lesz. Kép Most már tényleg megyek pakolni! Majd késöbb benézek!
eszter2004

azért mondtam, hogy februárban már csak mi nyomulunk majd, mert ti kórházaztok, meg kapkodjátok majd a fejetek. Kép Mi meg rettegünk majd a kétszemélyes talikon Kép

kikocska

na most jól beégtem.... persze én is a másikra gondoltam. az egyiktől jobban görcsöl, a másik segít..... én is mindig tesztelem.
edwig a kis butaKép
Vendég

Hahó!

MÁr fel is keltem Kép
Tényleg nem volt a legolcsóbb hely, Kikocs, igazad van. Viszont volt nekik tuti csokis mindenféléjük csokival! Nyamm.
Jajj, bocsi Eszter, ááá nem is ettük....csak rágondoltunk...Kép

Képzeljétek azt álmodtam, hogy olyan gyorsan szültem, hogy kicsit el is keseredtem, hogy már vége is, pedig alig kezdődött el. Kárpótlásul olyan gyönyörű LÁNYOM lett, hogy csak na! Megmég azt is álmodtam, hogy Angliában demokrácia van, de én visszahozom a királyságot és én voltam a királynő. A szülés ok, este néztem a szülőszobát, de hogy jön ide Anglia??? Nézessem meg magam?!

Edwig!
Nem dolgozom, ma is jól ráérek, de csak napközben estefelé megyünk Óvárra a leendő dédikhez, akik úgy várják már az unokát! Nagymamám a tündér már köt is neki valamit. Csak nem ráérnél egy kicsit? Nagyon jó lenne!

Eszter!
Én is nagyon örülök, hogy nincs baj! A cukor miatt ne aggódj, az is biztos megoldódik. A talin megint megtaláltuk a legjobb témát rögtön az elején. Szóval ismét az Oktogon közepén hatan arról tanakodtunk fennhangon, hogy akkor most hová lesz a magzatvíz. Na jó, én értetlenkedtem a többiek meg próbálták elmagyarázni, hogy fél óránként cserélődik, meg a bébi pipil, meg megissza...Kép még jó, hogy már sötét volt.

Pussz mindenkinek, Aura
aura

Sziasztok!

Most voltam dokinál,és uh-n is!Már több,mint 1kiló a fiúnk!Azt mondta a doki, hogy már 28 hetes méretei vannak, tehát erős kisfickóval van dolgunk!

Hát ezzel a légzésfigyelővel most jól kiakasztottakok!Pedig úgy örültem már, hogy valami tutin működik Kép !!!Akkor újra a szokásos tanácstalanság...Fogalmam sincs!
Aki nekem ajánlotta, messze menőkig meg volt vele elégedve!De utána kérdezek ennek a bébiőrös dolognak!!!

Ja!A méhösszehúzódásokat megkérdeztem és a napi 10-15db nem gázos kategória!Sőt azt modta a doki, ha több van ennél, akkor is meg kell vizsgálni a méhszájat stb-t, nem feltétlenül jelent problémát!
Sőt a 32-33. héttől külön jó, ha vannak, mert rásegíti a babát a könnyebb szülésre, de asszem ezt már Ti is mondtátok!

Puszi: Katy
27+2
Katy

AuraKép
Mikor este fele? Én dolgozom, de háromkor lelépek mitnt a kisangyalKép Kép
pussz
Vendég

Felteszem a táblázatot, mert már rég volt...

<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje baba s.sz. Neve Kórház neve
Marica 35 nov. 9. 2 (Róbert) Mariann Szeged/ Klinika
Bendegúz 30 nov.17. 1 Bence Bp./Szt.István kh.
Márti05 31 nov. 20. 1 Brigitta Bp./ Bajcsy K.
Bringa 29 nov. 22. 2 Bernárd ?
Eszti ? dec. 1. 1 Laci/ ? Bp./ Schöpf-Mérei
Smille 23 dec. 10. 1 ? Gyula
Beatron 27 dec. 12. 1 Milán/Viktória Miskolc/ Szentpéteri K.
Dezi 29 dec.15. 2 ? Nyíregyháza/Jósa A. kh.
Mackósajt 32 dec.15. 2 ? Bp./Szent István kh.
Diána 28 dec. 15. 1 Dominik/Dorka Bp./Szt.István kh.
Babar 28 dec.14. 1 Szonja, Barbara Bp./Szent István kh.
Csilla 29 dec. 16. 2 ? ?
Hulcsi 28 dec. 16. 1 Benedek Bp./ Szabolcs u. Klinika
Saxi 31 dec. 16. 2 ? Esztergom/ Vaszary K.
Katinka 27 dec. 23. 1 Lili Székesfehérvár
Zsófi ? dec. 24. ? ? Bp./ Margit K.
Edina 23 dec. 29. 1 Bálint v. Olivér Bp./Szt.János
Claudia 26 dec. 31. 1 Roland/ Claudia Bp./ Szent Imre K.
Fabrika ? jan.? 2 ? ?
Noémi 23 jan.? 1 Levente, Donát Bp./Szabolcs u.
Rita 23 jan. 4. 1-2. Balázs v. Bence/ Emma v. Anna Bp./ Máv K.
Rékacs 30 jan. 7. 1 Hanga Bp./ Schöpf-Mérei
Márti 29 jan.8. 1 Péter,Benjámin Bp./ Schöpf-Mérei
Hanitka 29 jan.10. 1 Hanna Bp.
Kire 33 jan. 11. 2 Erik ?
Tüni 28 jan.12. 2 ? Bp./Máv kh.
Andi 25 jan. 13. 1 ? Gyöngyös/ Bugáth P.K.
Sys 29 jan. 16. 2 Gergő Ádám Bp./ Jahn Ferenc K.
Brigi 30 jan. 18. 3 ? Bp./ Bajcsy K.
Dorye 25 jan. 21. 1 Vilmos/ Johanna Bp./ SZOTE II. Nöi
Anettka 27 jan. 22. 2 ? Bp./ Jahn Ferenc K.
Eszi 30 jan.22. 1 Anna v. Luca Bp./ Kútvölgyi K.
Ildi 27 jan. 28. 1 Martin/ Szimonetta Lia Szeged/ Klinika
Eszter2004 28 febr.1. 1 Petra Bp./Máv kh.
Orbis 23 febr. 1. 1 Botond Merse/ Csenge Borka Bp./Margit kh.
Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./Szent István kh.
Bagzer 26 febr. 2. 1 Simon, Gábor Otthon
Katy 27 febr. 3. 1 Dávid Bp./ Schöpf-Mérei
Cicmerák 24 febr.8. 1 László,Gergő Bp./Szent István kh.
Flo 28 febr.10. 1 Matyi Bp./Szent István kh.
Zsuzsi 29 febr. 13. 1 Marcell/ Zsófi, Ágnes Bp./ János K.
Kikocska 26 febr. 13. 1 Réka Bp./ Schöpf-Mérei
Enikö 26 febr. 19. 2 ? Szeged/ Klinika
Timi 26 febr.23. 1 ? Pécs/Szülészeti klinika
Zsuzsa 28 febr. 26. 1 ? Bp./ Bajcsy K.
Aura 23 febr. 26. 1 Erika Bp./Szt.Imre kh.
</pre>
Katy

Bagzerka!

Lehet, hogy még pocak-fotót is bevállalnék. Most kezdtem a 35. hetet, tehát már elég tolatós vagyok!

Orbis!
Én is voltam a Moszkva téren abban a boltban. Hát a hapsi nem egyszerű. Csak be akartam rohanni, hogy körülnézzek, erre 50 percig mondta a magáét. Persze jó indulatú, csak én nagyon rohantam volna. Tény és való, hogy nagyon jó árakon adja a dolgokat!
Egy gondom volt vele, hogy iszonyatos kupleráj van a boltjában és nem tudod megnézni a dolgokat, amiket venni szeretnél. Én pl. pelenkázó lapot vettem és meg kellett rendelni. Ha őszinte akarok lenni, nem vagyok elájulva a mintájától, de azért elhoztam! Ami tetszett volna a Mega Toysban az 6000,- Ft. Ez meg itt 2000,-.

Barbara
babar

Kezdek begolyózniKép semmi munka nincs és itt kell ülnömKép
hol van még 3 óra......

edwig(aki szét unja magát)
Vendég

Na látom Kikocska nem lesztek egyedül februárban! Kép

méhösszehuzodások: ezen a héten hogy itthon vagyok, napi 3 keményedés jo ha van. Szoval azért rendesen számit az is hogy itthon pihensz-e vagy dolgozol. Pedig nem érzem hogy stresszelnék a munkahelyemen. De azért megnyugtato hogy nem baj ha sok van belöle.

Ma hozták meg a barátaink a kiságyat (tőlük örököljük) és már alig várom hogy összeállitsuk. A védönö annyira aranyos, azt mondta majd januárban kijön hozzám személyesen és segit összeállitani a babakelengyét.

Sziasztok!
Eszter
27+3
eszter2004

Szia Eszter!

Most írok először a társalgóban, de már régóta olvaslak titeket.
Azért írok, mert lehet, hogy tudok valami megnyugtató és hasznosat írni neked. Én 4 évvel ezelőtt szültem a kislányomat és már a 8. héttől "cukros" lettem. Borzasztóan rámijesztettek, hogy a végén tutira inzulin fog kelleni meg minden, úgyhogy én pontosan betartottam a diétát és végig ki is húztam azzal. NEm volt semmi gond. Most megint babát várok és evidensnek vettem, hogy most is tutira diétáznom kell és biztos felmegy a cukrom, és képzeld egyáltalán nem ment fel!! Most is diétázom, de nem olyan szigorúan mint a kislányommal, és tök jó a cukrom!! ( lekopogom ) Pedig már a 25.héten vagyok! Van itthon cukormérőm, azon szoktam mérni, de jövőhétem megyek a kórházba is cukormérésre, remélem az is jó lesz.
Na csak ennyit akartam, és ha esetleg a kajákkal kapcsolatban szükséged lenne tanácsra, akkor szívesen segítek mert abban már profi vagyok.

Szia

Vera
24+5
verkocsika

Hát, Edwig, akkor osszál nekünk észt Kép én is azt szoktam, mikor unatkozok Kép Meg olyankor is, mikor muszáj valamit babáznom munka közben... Kép
Megkértem a fiúkat, hogy emeljék meg az asztalomat itt a melőban, hogy elférjen az asztal alatt a hasam, mert most már azonnal el kezd hisztizni a kismanó, ha hozzáér a pocakom az asztalhoz. Most bepakolom az asztal alá Kép Köll neki hisztizni folyton. 2 napja találta ki ezt, de mostanra már eléggé kellemetlen, meg nem is akarom, hogy rossz legyen neki persze Kép

Na, tényleg, azért leszünk még 1-2-en csak nem írnak olyan gyakran. Timit meg Flo-t még szoktam néha olvasni, a többiek meg hol benéznek, hol nem...

Tényleg, Timi, én azt hittem, jössz tegnap, még vártunk is egy negyed órát, de mégsem.

Ja, és Katy, kiegészíteném, ha fájdalmas a méhösszehúzódás, és szedi az ember a magnéziumot, akkor napi 5 után kell szólni a doktorbácsinak. Kép Mert nekem ilyen. És a légzésfigyelő csak a bébiőrrel együtt nem megbízható, ha jól vettem ki, mert a frekvenciák akadnak. De külön-külön is lehet őket működtetni, nem?

kikocska

Hahó LánykákKép!

Örültem a tegnapnak, jó volt újra talizni, és jó lesz újra...vicces, hogy mielőtt veletek taliztam persze mással is beszélgettem hogy így a keményedések, meg úgy,meg ilyen lábfájás és olyan görcs...de nem értették, és amikor 4szer mondod el, akkor már uncsi is, so tök jó, hogy mi ilyen lelkesen figyelünk egymás különböző biológiai csodáiraKépKép
Én mostmár nagyonnagyonagyon várom a szülést, annyira szeretnék már szülni és babázni, hogy az valami rettenet...meg akarom fogni, megszámolni kezét-lábát...jajjj, meg látni a párom, ahogy sír...tuti fogKép, úúúúgy szeretném már!!és még olyan sok...vánszorognak ezek a fránya napok...és ráadásul már kb. mindent megvettünk és még az sincs, hogy most akkor azzal tudnám elterelni a gondolataimat, hogy neki vásárolgatok...csak őt akarom már!

Millió puszik!
eszti

Eszter-szerintem minimális magzatvízszivárgás normális, de mi lenne, ha másik orvosnak is megmutatnád magad, több szem többet lát, és inkább mondják az emberre százszor h ilyedős, mint egyszer, h ne, és baj legyen...ahogy a múltkori talin mondtad lehet, h még jobban kéne megvizsgálnia...
esztyx

Edwig,
Én úgy néz ki hétig ráérek, de hatig biztos, úgyhogy gyorsan lógj meg Kép!
Hátha ma összehozunk egy fél órácskát minimum! Majd igyekszem nem nagyon várni, nehogy úgy járjunk, mint tegnap!
No én megyek enni, meg vasalni a bébiruhákat. Anyu azt mondta, az szépen kifertőtleníti.
Háromig már csak 1,5 óra, kitartás. Szerintem is ossz egy kis észt, az jó kis elfoglaltság Kép
Aura
aura

Hát igen az a baj, hogy mikor oszthatnám, akkor mindenféle okosság kimegy a fejemből, és maradnak az olyanok,mint a spicc+meg a görcs és a végén jól bepirulok a sok sok okosságtól ami végül nem is úgy vanKép Kép Kép Kép
Kezd az agyamra menni ma a munka....
Kikocska te is dolgozol még?

AuraKép
Háromkor mikor elindulok innen felhívlak és megbeszéljük hogyan is legyen. addíg jó vasalást, azt még én is szeretekKép

pussz edwig aki úgy érzi magát mint egy kék elefántKép
Vendég

Edwig, mi tudjuk, hogy a jószándék vezérel! Kép
Igen, én is dolgozok, de már egyre kevvesebb hasznomat veszik, mert nagyon feledékeny vagyok,és folyton hibázok. szóval lehet, hogy mindenkinek jobb lesz, ha három hét múlva befejezem, és én is végre elkezdek majd babázgatni... Kép Kicsit elegem van. Egyébként ma is háromig...

kikocska

Szia Kikocska!
KépKépKépKép
Igazad van, még itt vagyok, csak nem vagyok túl aktív. Meló,meló,meló.
Matyival minden oké, csak nekem dagad mostanában a lábam. És már a séta sem megy. Kifulladok. Ami azért is szomorú, mert a másodikon lakunk (lift nincs), és mire felérek, úgy fújtatok, mint egy gőzmozdony. Persze lehet, hogy a hihetetlenül sok süti sem tesz jót a fittségemnek.

Edwig,
már csak 40 perc!!!

Jó hétvégét mindenkinek!
Flo
flo

Kikocska

Köszi, hogy megírtad a babamasszázs helyét. Tudnál még valami haszonos infót mondani. Pl. hányadik emelet, kit kell keresni, milyen jellege van ennek a foglalkozásnak, meddig tart, mehet-e bárki oda, fizetős vagy ingyenes stb.
Úgy néz ki hétfőn elmegyek.

Köszi: Timka
timka

Ez nem babamasszázs!!! Egy születésre felkészítő tanfolyam, és a mostani téma a babamaszázs, babagondozás, baba érkezése a családba. A terézvárosi védőnőszolgálat szervezi, bárki jöhet, és ingyenes. Egy kismama tartja, ha minden igaz, aki elvégezte a tanfolyamot. Meg van valami videokazetta, amit ha minden igaz, le is játszanak, meg el lehet kérni. Múlt héten a szoptatás volt a téma, az 2 órát tartott, mert ez volt az igény. Kérdeztek sokat.
Egyébként be kell csöngetni a védőnői szolgálathoz, de leeht, hogy nyitva lesz az ajtó... Ott van közvetlenül a trolimegállóban.

Flo, mi is második, mi is lift, én is meló, én is kifulladok. Ráadásul mióta én érek haza előbb, nekem kell levinni az ebet, és egymás után kell egy csomót másznom. ráadásul bár kicsi kutya, igen erős, és mindig rángat. MOstanában elengedem a parkban, és leülök, de oda tilos bevinni kutyát... Kép szóval kell ügyelgetni, ha jönnek ellenőrizni.

Tök vicces, mert most mellig ér az asztalom, pont olyan vagyok, mint egy kisiskolás Kép Kép viszont kismanó megnyugodott.

kikocska

ja, és én is dagadt láb, és nem eszek sok sütit egyátalán, inkább sok sót... asszem ettől... Kép

kikocska

Edwig, haló, lejárt a munkaidőd Kép És én már tűkön ülök, azaz állok, és úgy nem túl jó vasalni Kép hihihi
Pussz!
Aura
24+1!
aura

Szaisztok!

Megkaptam az utolsó munkám tömegvázalatát(tudjátok amin nemrég még szenvedtem)
Megpróbálok eldicsekedni vele nektek.Kép

Olvasni most nincs időm, mert rohanok a postára.

Milyen volt a tali?

RékacsKép

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!
Én már semmit nem értek KépKépKép
Most akkor hogy van ez az egész cukor-izé?
Ma elmentem a terhesgondozóba a múltheti cukorterheléses eredményeimért, és 6.1 amire azt mondták, teljesen jó, mert terhelés után 7,8-ig elfogadható, de mivel múltkor 2,3 volt ez nagy ugrás, vegyek vissza. A múltkor arra azt mondták, túl kevés, húzzak bele. Szerdán csináltak sima vérvételt, azon 4,5 és az meg egyenesen szuper. MOST AKKOR ILYENKOR MI VAN? Egyek többet, vagy vegyek vissza, vagy ez így pont jó???
Eszter, neked azt mondták, 6 fölött sok. Vagy az cukorterhelés nélkül volt annyi és azért baj??
Ráadásul tök vérszegény vagyok, az összes vér-alkotóelememből kevés van, meg mindenfélét találtak a vizeletemben is. Hétfőn emiatt is mehetek vissza. Ez nem volt az én napom KépKépKép
Mentünk volna bútort nézni, de én már ki se merek mozdulni, meg kedvem se nagyon van már Kép
Kár, hogy nem ma van a tali, biztos jól felvidítanátok.

Viszont reggel, még frissen üdén és életvidáman megvettem a baba magazint, és elég jó. Mondjuk 2-3 óra alatt végeztem vele az utolsó betüig, de érdekes volt.
A terhesgondozó várójában épp egy kispapákról és az ő érzéseikről szóló cikket olvasgattam, és le kellett tennem, mert már kezdtem volna bőgni KépKép
Tiszta idiotizmus kezd rajtam eluralkodni Kép

Kikocska!
Nem biztos, hogy tudok menni hétfőn. Kép
Pont akkor van a Margitban is a szülés-felkészítő is, és lehet, hogy inkább arra mennénk. Lesz később is, csak ki tudja, el tudok-e még akkor menni???

puszi
Orbis Kép
orbis

ja, még valami!
Kedves orvos brigád, vagy akinek tapasztalata van!
Ha nem görcsöl, csak egy kis helyen rángatózik az izom, arra is magnézium????
orbis

Hahó!

Elég szomorú vagyok, a popókámon elkezdtem csíkosodni...szóval ez mostmár tény ...hízok...
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
tudom ,h nem vagyok túl kövér meg alkatilag se vagyok olyan, de
mostmár látom megállíthatatlan folyamat kezdődött hízékonnyá váltam én is...
a prooobléma csak az, hogy IMÁDOM A CSOKIT...és a mozgás fáraszt...szóval ebből nagyon hamar nagyon komoly elhízás várható...és félek ettől nem akaroM!!
CSINOS!!szeretnék lenni, aki után megfordulnak a pasik...már olyan irigykedve nézem a lapos hasú, szép popújú lányokat...
JAJAJ, nagyon bedepiztem én is gyönyörű alakot akarok most azonnal!!!
pusz,eszti
esztyx

Orbis!
Ne aggódj, a cukorhoz mndjuk nem tudok hozzászólni, a vizeletem meg a vérképem a múltkor nekem is szörnyű lett, meg is ijedtem. DE! A vérszegénység ugyanaz mint nálad, kevés vas, hemoglobin, stb...erre mondta adokim meg avédőnénim, hogy igyak vörösbort, az a hemoglobinra jó, a mákosguba meg a vasra. HGB (asszem ez a hemoglobin)113 lett a min. az 120 HCT 0.34 a min.0.37 helyett. Ha neked is ilyesmi, akor még ne aggódj, tuti nincs nagy baj. A vizeletben meg találtak mindent, laphámsejt, vörös-fehérvérsejt, vesehámsejt ezek mind jól meghaladták a normál értéket, na meg a baci is max 1000 helyett lett 2091 el is küldtek tenyésztésre ami negatív lett és miután a doki keresztül kasul összenyomkodott, kiderült, hogy az égvilágon semmi bajom! Szóval nézesd meg magad, de ne szomorodj el egy nyomoronc lelettől!
Na! most, hogy mindenki tudja, mimben mi és mennyi van, remélem megnyugodtál kicsit! Kép
Pusz, Aura
aura

Esztyx!
Hé hisztstop!!! Most ne akarj lapos hasit, mert ha ez hirtelen valóra válna, azt hiszem sokkal szomorúbb lennél, mint így gömblyűen. Hogy néz ki egy lapos hasú kismama?! Örüljünk, hogy nem a hátunkra nő a púp, így azért mégis bájosabb Kép Egyébként is ha csak a verbális síkot nézzük, a gömbölyű sokkal-sokkal szebben hangzik, mint a lapos! Ha pedig majd meglesznek a bébik, szervezhetünk közös tornát és akkor majd jól hiperszexuálisak leszünk jó?!!!
Kapsz te is vigaszpuszit Kép

Aura a bölcs, aki mindenkit megvígasztal (legalábbis ez volt a titkos szándékom)
aura

Jöttem könnyes búcsút venni, megyünk a nagymamához és három napig no internet. Jajj! Hogy fogom bírni nélkületek, na meg utána a sok visszaolvasást.

Trallallalla hoppla hó
Pocakomban kismanó
Lerúgja az oldalam
Ettől érzem jól magam!

Ezt mind ma költöttem a zuhany alatt! (tetszőleges dallammal)
Gondoltam megosztom veletek, azért remélem ennél már nem nagyon fejlődök visza.

Mennem kell Kép
Puszi mindenkinek
aura

Mivan Esztyx, végigparáztad az összes szülésdolgot, most jönnek a hízások Kép Kép Kép Csak vicc volt. Majd megyünk együtt tornázni. Baba-mama torna az egész más, mint a másik Kép le fog menni simán, majd meglátod! Hízékony meg nem leszel attól, hogy terhesség alatt meghízol... Az attól van, hogy csokit eszik az ember, és ilyenkor lehet, mert utána könnyen lemegy. Szóval tényleg fel a fejjel!!!
És szerintem meg fognak fordulni utánad a pasik Kép bár ha savanyú arcot vágsz, biztos nem. Azért én egyátalán nem vagyok sovány, mindig is husis voltam, a versenysúlyom sem egy alacsony, és még szépnek sem vagyok mondható, egyszerűen átlagos, hiszen láttál is, azt mégis meg szoktak utánam fordulni... Kép

Orbis, cukorügyben szerintem ahogy érzed... Kép ha mindenki mást mond, akkor biztos semmi baj nincs. Kép Egyébként én úgy tudom, a vashiány okozza valahogy a vérszegénységet is, vagy fordítva? egyébként nekem is csillagos lett az összes vérrel kapcsolatos dolgom, azért kaptam a maltofert, és mióta szedem, elmúltak a szédülések, és már nem kell 12 órákat aludnom... szal asszem segített. Sőt, biztos!

Egyébként nem volt semmi nekem sem a nap, 3-kor vettem a kabátom, hogy megyek haza, végre péntek, meg minden, és csörgött a telefonom, és áá, mondom felveszem, biztos nem is engem keresnek, az én ügyfeleim ilynekor már nem melóznak, és az utódommal akart volna beszélni az illető, de elég jóban vagyunk, úgyhogy akkor mondtam, hogy ugyanmá, mondja nekem, és nagyon jól jött így ki, mert olyan dolgok derültek ki, amiatt, hogy mi ugye elég jó viszonyban vagyunk, hogy lehet, hogy meg fog szűnni ez a munkakör, amit most csinálok... És az a vicc, hogy erre az egészre én egy hónapja figyelmeztettem a komplett japán főnökséget, és éppen csak azt nem mondták, hogy hülye vagyok, de tényleg, hogy mitpezsegsz kicsiplusz. Akkor annyiban hagytam, hogy én szóltam. Na, és visszakapcsoltam a gépemet, és megkerestem az emilt, amiben írták, hogy don't worry, és válaszoltam nekik, hogy akkor az alábbi cég többet nem lesz a vevőnk, és ez ennyi profitveszteséget jelent, ezeket derítettem ki (ugyanazt, amit már egyszer leírtam, kb, 1-2 infóval több),és mivel úgy tűnik, hogy a rugalmasságunk és a kedvességünk kevés ahhoz hogy megtartsuk az ügyfeleinket, várom a javaslatokat és véleményeket. Ha egy hónapja lépnek, szerintem nem itt lennénk... És valszeg az összes ügyfél meg fogja ezt lépni, mert megvan a lehetőségük. Szóval elvesztettük az egyeduralmunkat amiben annyira bízott a vezetőség. Igaz nem értem haza, csak 6-ra így, mert még nekiláttam nyomozgatni itt ott, és tényleg már elkezdték a tárgyalásokat ezzel az új céggel mások is, úgyhogy hawaii. De ha nem írom meg azt az emilt, most azon goddolkodtam volna egész hétvégén, hogy mit is kellene írnom... Remélem holnapra már nem leszek ilyen ideges, mert bár személy szerint nem érint az egész, mert ugye nem is akartam visszamenni, de a kollégáimat azért szeretem nagyon, meg az utódom is nagyon aranyos. Meg idegesít, hogy mért nem hallgatnak az okosra. Na, ezt jól esett azért leírni, hátha kijön az összes feszültség, meg minden.

kikocska

sziasztok!
végre végigolvastam, bár már fogggalmam sincs mi volt az elején.....no, nembaj!!

asszem ezért szinte semmire nem fogok reagálniKép, mondom a magamét!KépKép hehe

nekem megint fáj ott fönn a pocakom, egy kb 5cmes körben, mintha beütöttem volna. valaki!!! nem ismerős??? mert se a védőnőnek, se a nődokinak nem volt fogalma hogy mi lehet! jó, hogy hozzájuk fordulhat az ember a gondokkal, nekem mindig valami extrám van! mint a mellpirosodás! hát ez van.

jaj, Orbis, végre elmentem melltartóért, oda a csalogány utcába, elöször ki kellett mennem telefonálni, hiszen senki nem nyitott ajtót, és csengettem, aztán kiderült hgy másik ajtón kell bemenni! biztos a betörőket akarják átvágni, mindenesetre engem sikerült! jó kis hely, tényleg jó kicsi!! de szupi a cucc, mármint az új melltartó! esküszöm sokkal jobban tart, mint amit valami 5ezerért vettem hónapokkal ezelőtt! meg annak már tök be is pállott alul az anyaga, ahol ráereszkedtek a hasimraKép, azt ki lehet főzni? vagy most már örökre olyan lesz? végre, most nem érnek a pocakomhoz! tök jó! meg a hát pántnak is a legkisebbjén vagyok, míg a másik már szorított is, meg túl bő is volt a felső két pántja. szóval örvendek, már csak ebből kéne még kettő, és akkor o.k., el lennék látva.
nekem olyan vicces ez a lehajtósdija!! kis ablak, kinyit, és hopp, elő a kereten az óriás mell....tök ilyen hatású nekem, ezt majd le kell küzdenem szoptatáskor! nem is tudom hogy fogom azt az egészet, bennetek nincs ilyen? hogy hirtelen a privát melledből lesz egy hattalmas nyilvános duda??!! engem már zavarbaejt magam elött is, meg párom elött is, nem így néztek ki eddig!!!

no, ez jó alapos kis beszámoló lett,
megint bagzmell

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok,

ha valakit érdekel, van egy kb két hétig használt Medela Harmony mellszívóm eladó, 8000 Ft-ért (új ára 11.000 körül van)

érdeklödni: b0419@freemail.hu

sziasztok, és jó babázást !
kismaszat

ja! Rékacs! döndölű a melód!!! nem mintha értenék hozzá, de szerintem szééép!

lyányok! ötletem van! lenne valakiknek ahhoz kedve hogy néha mondjuk olyankor csináljunk programot amikor a fiúkák kimenőt kapnak?? mert nekem már végleg leesett, hogy szegényem egész héten melózik, és ha nem, velem van, és ilyenkor mint tudjuk, babatémázom, nem bírom leállítani magam, bár már igyekszem!!! és ma elmentek meginni egy sört a munkatárs/haverral, erre én naívan megkérdeztem, hogy olyat nem lehet-e, hogy ha valahol vannak, csak egy fél órára engem is elhívna..... jaj, de szánalmasan hangzik!! szóval én itt ülök, és már megint péntek este van, és itthon rohadok!! ez így nem jó! a barátnéim meg pont mind be vannak pasizva, és senki nem fog különben sem úgy mulatozni, ahogy most én bírnék(nemtom hogy, nem emlékszem mikor voltam úgy el), szóval ők cigiznek, meg isznak, én meg, hát nem.... és az úgy nem az igazi, ha az egyik fél tök máshol van..........

szóval lehet hogy ti jobban csináljátok, és csak én érzem magam leráznivalónak, de én örülnék ha néha belevághatnék az éjszakába(ez nálam most úgyis kb 7-11 tart) szóval nem hajnalig, csak hogy mégis........

lehet hogy csak sajnálkozva olvassátok, de hátha valaki még csatlakozna....

bagz, aki megint itthon van péntek este...

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzer, nekem többnyire rövid ideig tartanak a fájdalmaim, szóval nem tudok segíteni, de ha a dokiék nem mondanak semmit, biztos nincs semmi... Kép Mellügyben meg tökigazad van Kép Iggen tetszik ez nyilvános duda megfogalmazás Kép mondjuk én már kezdem megszokni őket, főleg ahogy nő a hasam, nem is olyan feltűnő... Kép

kikocska

igen, az lesz érdekes, ha a has lemegy(mert reméljük el fog tűnni egyszer azért...) és még mindig ekkora mellek lesznek......hmmm, most már hálás vagyok hogy az még nagykabátos időben leszKép

KépKép

KépKép
bagzerka

ja, most olvasom ezt a másik hozzászólásod, és nagyon szívesen "éjszakázok" veled! és asszem van még itt egy-két züllött alak, akinek lenne kedve jönni. Ma éppen nem annyira, mert holnap hajnali 8-kor jönnek a festők, és talpon kell majd lenni, meg valami reggelit összecsapni addigra, de máskor nagyon szívesen. Én is utálok itthon lenni egyedül.

kikocska

Mellügyben elkeserítselek? Nem nagykabátos időben lesz Kép Jó esetben azért egy fél évig szoptat az ember, és akkor igazi tőgyeink lesznek Kép még nagyobbak mint most. Kép Te is mintha írtad volna, hogy extrémül burjánzol. Én is. Kép Persze férrjecske örül neki, mint állat... És biztatja magát, hogy nem mindenkinek megy össze Kép azért mondtam neki, hogy szokjon hozzá, hogy mégis.

kikocska

Kikocs!
szuper!!!! mármint az "éjszakázás"!! örülök!

mellügyben....hmmm. ja, és tök idegesítő volt, abban a baba diszkontban, egy középkorú fickó az eladó, és épp annyi hely van, hogy sorakozzanak, ahogy ma is volt, és be kell mondani hogy te épp mit kérsz. mondtam is, azzal nem volt baj, hogy Orbis által jónak mondott 1600valamennyis szoptatós melltartót kérek, erre ad egy listát, a "mi kell feltétlenül ilyenkor" címmel, két a4es oldal!! mindenből sok db, szóval azt el sem olvastam, csak vártam hogy újra hozzámszóljon, mert közben 3 másik vevővel is foglalkozott egyszerre. negyed óra múlva rám néz, én meg szárazon közöltem, hogy akkor is csak a melltartót kérem, jó, milyen méret, mondom hogy úgy 85d, és a környéke, erre ő, felmér(!!!) és aszongya hogy elég lesz a 85c-s, mert ezeknek rá van hagyva...ok, én nem vitatkozom. hátraküld, a próbaszobának használt raktárba, felpróbálom, persze kicsi, kérdi, mondom. ad nagyobbat 90cst. ez meg olyan kényelmes!! csuhaj! azóta is ebben vagyok. csak ezt a kis felmérős, tippelősdit nem szeretem, máskor is volt, cicababa eladó megtippelt, mondjuk lehet hogy most egy cicus-eladó még el is szomorított volna......

KépKép

KépKép
bagzerka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?