Mivan Esztyx, végigparáztad az összes szülésdolgot, most jönnek a hízások
Csak vicc volt. Majd megyünk együtt tornázni. Baba-mama torna az egész más, mint a másik
le fog menni simán, majd meglátod! Hízékony meg nem leszel attól, hogy terhesség alatt meghízol... Az attól van, hogy csokit eszik az ember, és ilyenkor lehet, mert utána könnyen lemegy. Szóval tényleg fel a fejjel!!!
És szerintem meg fognak fordulni utánad a pasik
bár ha savanyú arcot vágsz, biztos nem. Azért én egyátalán nem vagyok sovány, mindig is husis voltam, a versenysúlyom sem egy alacsony, és még szépnek sem vagyok mondható, egyszerűen átlagos, hiszen láttál is, azt mégis meg szoktak utánam fordulni...
Orbis, cukorügyben szerintem ahogy érzed...
ha mindenki mást mond, akkor biztos semmi baj nincs.
Egyébként én úgy tudom, a vashiány okozza valahogy a vérszegénységet is, vagy fordítva? egyébként nekem is csillagos lett az összes vérrel kapcsolatos dolgom, azért kaptam a maltofert, és mióta szedem, elmúltak a szédülések, és már nem kell 12 órákat aludnom... szal asszem segített. Sőt, biztos!
Egyébként nem volt semmi nekem sem a nap, 3-kor vettem a kabátom, hogy megyek haza, végre péntek, meg minden, és csörgött a telefonom, és áá, mondom felveszem, biztos nem is engem keresnek, az én ügyfeleim ilynekor már nem melóznak, és az utódommal akart volna beszélni az illető, de elég jóban vagyunk, úgyhogy akkor mondtam, hogy ugyanmá, mondja nekem, és nagyon jól jött így ki, mert olyan dolgok derültek ki, amiatt, hogy mi ugye elég jó viszonyban vagyunk, hogy lehet, hogy meg fog szűnni ez a munkakör, amit most csinálok... És az a vicc, hogy erre az egészre én egy hónapja figyelmeztettem a komplett japán főnökséget, és éppen csak azt nem mondták, hogy hülye vagyok, de tényleg, hogy mitpezsegsz kicsiplusz. Akkor annyiban hagytam, hogy én szóltam. Na, és visszakapcsoltam a gépemet, és megkerestem az emilt, amiben írták, hogy don't worry, és válaszoltam nekik, hogy akkor az alábbi cég többet nem lesz a vevőnk, és ez ennyi profitveszteséget jelent, ezeket derítettem ki (ugyanazt, amit már egyszer leírtam, kb, 1-2 infóval több),és mivel úgy tűnik, hogy a rugalmasságunk és a kedvességünk kevés ahhoz hogy megtartsuk az ügyfeleinket, várom a javaslatokat és véleményeket. Ha egy hónapja lépnek, szerintem nem itt lennénk... És valszeg az összes ügyfél meg fogja ezt lépni, mert megvan a lehetőségük. Szóval elvesztettük az egyeduralmunkat amiben annyira bízott a vezetőség. Igaz nem értem haza, csak 6-ra így, mert még nekiláttam nyomozgatni itt ott, és tényleg már elkezdték a tárgyalásokat ezzel az új céggel mások is, úgyhogy hawaii. De ha nem írom meg azt az emilt, most azon goddolkodtam volna egész hétvégén, hogy mit is kellene írnom... Remélem holnapra már nem leszek ilyen ideges, mert bár személy szerint nem érint az egész, mert ugye nem is akartam visszamenni, de a kollégáimat azért szeretem nagyon, meg az utódom is nagyon aranyos. Meg idegesít, hogy mért nem hallgatnak az okosra. Na, ezt jól esett azért leírni, hátha kijön az összes feszültség, meg minden.