családi napej? az tök jó!
csak hát annak is utánanézni... áááá...
orsi, néha azért nekünk is eszünkbe jut, hogy óóó hát most ilyen pici meg nyűgös, de majd ha nagyobb lesz, hogy vissza fogjuk sírni ezt a szép időszakot... elég nosztalgikus vagyok, szeretek a múltba vágyódni, még ha a múltban nem is voltam 100% elégedett...
amúgy igazad volt, az állaga nem jött be a krumplinak...
ja és ma vízzel csináltam rizst - imádta.
a vizet próbálom én is tartani de nem issza abszolút és félek, beszorul...
ezért adtam ízesítettet, hogy legalább vmit igyon...
kriszta sajnálom a náthát.
szívózzátok az orrát? tök jó, hogy vmennyit tudsz tanulni 3 gyerkőc mellett!
monde, hát mákunk volt a lakással - a szomszédunk úgy döntött összenyitja a 2 lakást...
miért is akartok költözni?
zsu, hát elhiszem, hogy félsz a sötétben...
nálunk pont az ellenkezője van: sétálunk és mindig millióan jönnek, éjjel-nappal is...
ez sem jó. mindig hangzavar van, parkokban, eldugott utcácskákban is. ekcémát sajnálom.
csöpplány, ezt az alma-narancs bigyut te csináltad? én asszem lassan belenézek a szakácskönyvekbe, mert rátérünk a 6 hósan adható cuccokra (sárgadinnye, tök stb)... furi ez a kakaó ötlet...
meg a tej...
azt olvastam, ők nem igénylik úgy a változatosságot, mint mi...
a fotók tündériek!! mi is láttunk ilyen csontos rugit, de maradtunk a tökös bodynál...
barba a fülfogdosás jelentHET fülfájást... meg hogy rájött, hogy van füle.
holnap bemegyek a kp-ba vennem kell alvórugit Petinek, de lehet rózsaszín lesz, mert kékből már minden mintás van...
mikor mentek Erdélybe? gáz lehetett az ügyintézés...
jaj jut eszembe, nálunk a fog lehetett a baj, ugyanis ma este (!!) hasmenése volt szegénynek. no ilyen csak egy hónapja volt, mikor kijöttek az alsók... kicsit nyálkás is volt. bocs, too much information...
cuppogáshoz még, megfigyeltem jobban: úgy csinál, mintha majszolna vmit...
levideózom holnap.
nálunk sincs egész éjjel alvás, 2-3x ébred minden éjjel olyan 10-30 percre.
no jó éjt szépen reagáltam :vállvereget:
ja mayday beköltöztetek?