Új privát üzeneted érkezett!

Kati nincs hozzá adapter?????
próbáld lefotózni hogy lássam...így látatlanba nehéz.....

Bogi már gondoltam rá hogy nyitnom kéne babakocsi boltot..de ahhoz kéne aki társul és van vállalkozói igazolványa.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


hahóóó!!!

kiröhögtök, ha holnap visszaviszem a kocsit és hozok egy másikat????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 



Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

nem igazán tuti, nem tudok vele maximálisan megbarátkozni...

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi jaj de jó, hamarosan a karodban tarthatod Zsófit, és gyönyörködhetsz Benne, hogy milyen csodálatos Baba! Küldöm a +++++ energiákat.

Virág, hogy sikerült a délutánotok? Az öreglány jövő héten hétfőn jön haza!

Nika írj majd a munkáról!

Kati nagyon szép kocsit választottatok! Vettetek mást is??? Hozd ám a képeket! Ma mennyire aktív a pici Bogi????

Nita, szedsz most gyógyszert?

Bogárka gyűrű mikorra is lesz kész? Mikor mész legközelebb dolgozni? Hétvégén? Lehet, hogy írtad, csak nekem kimaradt....

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


mona: mást nem vettünk, ezt is csak nagy rohanás közepette.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ma nem annyira aktív, de a tegnapi nap után nem csodálkozok, mert annyira sokat ment tegnap...

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati lehet cserélni??? Ha úgy érzed, hogy ez mégsem annyira tetszik, nem boldogulsz vele, akkor próbáld meg, nekem mind a kettő nagyon tetszik!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


mona: elvileg fogyasztóvédelmi törvény, h mindent 3 munkanapig vissza lehet cserélni. pénzt nem kötelesek visszaadni, de vásárolni lehet. nagyon remélem, h ők is betartják a törvényeket. ha nem, akkor kijárom...

mikor leszel szabadnapos? sokat dolgozol megint... piri???

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


sziasztok taknyos vagyok mint állat :):):)):

gyereken is most megy át a nátha de itthon leszünk igy orvos nélkül gyorsan átvészeljük :) már apának is kapar a torka szóval így családilag vagyunk náthásak :)

Meló jó volt.2-5 ig voltam .Teljesen egyedül vagyok az irodában.Nem lesz ez rossz :)

zsuzsi: wow akkor drukk péntekre :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Csak szombaton leszek itthon! Piri még mindig sehol!
Akkor hajrá babakocsi csere!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Kati ha gondolod cseréltesd ki a kocsit..........:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Kati, én is úgy tudom, hogy 3 munkanapon belül indoklás nélkül visszavihetsz bármilyen árut.
Mi a baj a piros kocsival? Mi az ami nem tetszik benne?
Egyébként nekem a másik is bejön.

Mona, ezek szerint van még egy kis időtök mielőtt az öreglány visszajön. Gondolom így azért egész más a ház, hogy béke és nyugalom van...

Brita, szerintem teljesen természetes, hogy Regi anyásabb lett. Nálunk is így volt Bencével. Szerintem azért van így, mert kialakul bennük egyfajta féltékenység. Először is látja a pocakodat ahogy napról napra nagyobb lesz, másodszor pedig biztos Ti is többet beszélgettek a férjeddel arról, hogy majd így lesz meg úgy lesz, ha Zalán megszületik. Ezeknek meg fültanúi a gyerekek és kezdik lassan összerakni a képet, hogy mit is jelent az, hogy TESÓ.

Bogi, sikerült aláírni a szerződést?

Nika, Engedd csak a párodnak, hogy főzzön meg süssön, ha szereti csinálni! :wink: Én sem ellenkezem, ha a férjem főzőcskézni akar... :P :P :P

Na, és akkor az napom. Már attól jól indult, hogy az apósom kijött hozzánk, de mondta, hogy már megy is, mert dolga van. (engem aztán nem érdekelt, hogy miért nem marad, örültem és fellélegeztem, hogy szabad az egész napunk...) Délelőtt sétálgattunk egy kicsit, közben jót beszélgettünk, hülyéskedtünk meg viccelődtünk. Aztán beültünk kajálni egy étterembe utána meg egy kávézóba. S végül elmentünk pár boltba bevásárolni. (Akarom mondani betipegtünk, mert én már csak totyorgok... :lol: )Sikerült megvenni Bencének pár nagyobb ajándékot karácsonyra a Müllerben. (Ott most minden játékot 20 %-kal olcsóbban adnak! Azért nekünk sem mindegy...) Közben nevetgéltünk azon, hogy megpróbáltunk úgy vásárolni, hogy Bencus ne lássa, hogy miket veszünk. Két kosárral mentünk, mutogattunk meg ilyenek. :D
Utána amikor sorban álltunk a kasszánál, Bencus felemelte e félpopóját és pukizott egy nagyot, amin aztán annyira elkezdtünk röhögni a Zurammal, hogy nekem is sikerült becsurrantanom... :oops: :oops: :oops: Nem gondoltam, hogy valaha ideáig eljutok, de Gergő már annyira nyom, hogy nevetés közben nem bírom tartani a pipit... ... :oops: Háááááát ez van... Olyanok voltunk a boltban mint két idióta kamasz...

Ja és képzeljétek mit mondott ma Bencus lefekvés előtt. Feküdtünk a földön a szobájában, fel volt húzva a póló a hasamon, Gergő meg mocorgott ezerrel. Ezt észrevette Bence, felült, nézte a pocimat aztán megfogta és azt mondta, hogy "mindjárt jön a Gergő. És miután kijött, el kell vinni majd az Éva nénihez (ő a védőnőnk) utána meg a doktor nénihez, ahol majd lecentizik" (így mondja azt, hogy megmérik)...
Totál ledöbbentem! Ilyenről nem beszélgettünk... :shock:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nika, jobbulást a családnak! És örülök, hogy tetszik az új munka! Csak így tovább, nagyon ügyi vagy!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, ez a kocsi ez nagyon allllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllat! Vidd vissza a masikat!
Vendég
 


Nika jobbulast Nektek!!!

Mona, drukkolok piriert!!!! Gyuru az 1-2 het mulva lesz kesz, remelem mielobb. Melozni csak hetvegen megyek!!:)
Tetszik az uuuuj furdooood??? :D :wink:
Vendég
 


Nika, szuper, hogy tetszik az uj helyed!! Ez annnyira jo!! Ugy orulok Neked!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég
 


Virag, klasssz napotok volt!! :D :D :D :D akarom mondani ilyen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (ebben a sok jelben a pisipuki is benne van:))
Na, vegre, jol kitomboltad magad!! Ugy nevettel be is pipiltel!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem szerzodes letudva!:):):)

Mar megint csak amulok mit tudnak a gyerekek. Bencus is honnan tud ilyet. Tuti nyitva meg a 3. szemuk vagy hogyan kell ezt mondani. Nalunk meg Hanna amikor atjon, allandoan egy pontra nez, de mindig ide nez es nevet. Es olyan kis kedves arcot vag. Amikor megkerdem mit lat, akkor nem szol semmit csak elkezd mast csinalni. :shock: :shock: Es ez mar tobbszor elofordult. Gezu nem torodott ilyen dolgokkal eddig de mar O is eszrevette ami nagy szo.
Vendég
 


Virág pipi katona dolog:)))
Bence nagyon okos fiú!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na!!! EEEEEE!!!!!! Tyehol tyenkiiii?????!!!!

Virag, meg egyben vagy tudom, bujjjjjj elooooo!!!!!!:):)

Kati, ma nem torsz, zuzol itten hajnalban???????? :D

Gyertek mar hat nem igaz, hogy egyedul hagytok!!

A tobbieket a felreertes kedveert csak azert nem hianyolom mert nem igazan szoktak igy hajnal hasadtan itten firkaszni!! :)
Vendég
 


Mia!!! Ma nem ebredtel hajnal 5kor????????????? Bujjj csak elo, ne leskelj a fuggonyt mogott!!! Hogy vagy? Hogy van a csepp lanykad a pocakban???
Vendég
 


Halihóóóóóóó!

Vagyok, csak nemsokára megyek NST-re és ébredeztem, reggeliztem, szépítkeztem. Most Apaja visz majd el, mert vezetni egyedül már tényleg nem merek. Utána megint a szüleimnél ebédelünk, majd megírom, hogy mit mondtak a vizsgálaton.
Pussz Mindenkinek!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


NST, drukk!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Vendég
 


Sziasztok!

Bogárka
Jó drága az a lötty amit reklámoz. Én is jobb szeretem ha énekel, mint hogy itt vigyorog. :roll:

Kati
Hát ha türelmes a párod, akkor cseréljétek ki, arra ami neked tetszik. Az enyém biztos kiakadna. Bár általában nagyon határozott vagyok.

Csillagvirág
Igen, a pocakom is látványosan nő, így Regi is érzi, hogy növöget a kistestvére. Egyre többet is beszélünk, hogy mi lesz, ha majd megszületik, hiszen lehet már csak 10-11 hét. De mindig bevonjuk a beszélgetésbe, meg mondogatjuk, hogyan viselkedjen majd. Hátha ragad rá valami.
Én is vásároltam már a Müllerben, mikor ilyen akció volt. Nagyon nagy választékban vannak Ravensburger kirakók, azokat szeretjük.
Egyébként a karácsonyi vásárlást mindig letudom novemberben, decemberben már csak csatangolunk az adventi vásárban, meg forraltbort iszunk.
Vendég
 


csillag: én sem vagyok ellene :wink: had főzzön ha akar :):):)
hát most vagyok benne nyakig a náthába:(:) nem is megyek ma sehová.Gyerek is itthon van :) apa dolgozik. ma pihenés lesz.csak az ebédet főzöm még meg pörit nokival aztán pihi van ezerrel :)

nika70
Salgótarján
 
 


Virág várunk a hírekkel!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a biztató és drukkoló szavakat, nagyon jólesnek. :wink:

Csillag, mi volt nst-n?

kati, dehogy nevetünk ki, simán kicserélheted! Nekem a 2. egyébként jobban is tetszik. :)

Zsuzsi, de jó, hamarosan kétszeres anyuka leszel! Drukkolok!!!

Bogi, hogy vagy, minden rendben?

dike, uh-ra nem ma mész/mentél?

Nita, aranyos vagy, de a kinyílás miatt egyáltalán nem aggódom. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze akkor jó ha nem aggódsz!!!!!:)
én se paráztam mikor mondta a doki kb a 28. héten hogy 2100-as a méhszájam meg hogy koraszülés veszély.....valahogy nyugodt voltam........ :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok!

Bocs, hogy nem jöttem korábban, de a szüleimnél valami h@lye vírus miatt bekrepált a számítógép és nem tudtam netezni.

Nst-n megint minden rendben volt, most is 10 pontot kaptunk bár azért ma nem volt annyira aktív Gergő, mint a múlt héten. Az viszont figyeltem, hogy a szívfrekvencia alacsonyabb, mint egy hete. Akkor alapból 140 körüli volt Gergő pulzusa, most pedig 120 körüli. Ez talán azt jelzi, hogy közeledünk a cél felé. Legközelebb kedden kell mennem, akkor még csak NST lesz, utána pedig pénteken, a kiírás napján. Akkor viszont már magzatvízvizsgálat is lesz az NST mellett. (ha addig ki nem bújik önként Gergő :) )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Még az kimaradt az előbbi hozzászólásból, hogy a méhtevékenységről fogalmam sincs, mert itt Győrben ilyet nem néznek... (bár nem hiszem, hogy mutatott volna bármit is...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


sziasztok!!!

visszacseréltük!!!! egy minden igényt kielégítőt hoztunk, amibe szerelmes vagyok!!! még a hordozót fogják később hozni, mert azt rendelni kell, de az még nem biztos, h narancs fekete lesz. lehet, h más színt választok, együtt úgy sem használjuk a többi résszel. ő az:

http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... 2&pageno=3

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


GERGŐ HESS KI ANYUBÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, üzenet továbbítva!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: nem örülök, h jó lett az nst-d, oké????!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
annak örülök, h jól vagytok. szerintem gergő nem várja meg azt a fránya magzatvíz vizsgálatot. de én már nem mondok semmit!!!

bogi: ma nem keltem korán, mert az éjszaka nem igazán aludtam, így reggel pótoltam be. aztán elmentem kecskemétre a munkahelyemre, majd hazajöttem és vittük vissza szolnokra a babakocsit.

ja!!!!! mindenkinek köszönöm a bíztatást!!!!!


nita: lassan kezdhetünk versenyezni, szerintem én is babakocsi fun leszek... nyissunk boltot... :lol: :lol: :lol: :lol: csak kár, h a kereslet nem nagy, de én most nem voltam a kínálattól sem elszállva. olyan IGAZI kocsit nem találtam, ennek is még a színével barátkozok, de sokkal, sokkal jobb, mint a "régi" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


[quote="@ka(ti)"]d írta:@ka(ti)e sokkal, sokkal jobb, mint a "régi" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


ezen jót röhögtem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most néztem az új kocsit és nagyon tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nekem a színe is bejön. :D

És köszi a biztatást, én sem szeretném azt a magzatvízvizsgálatot... :? Gergő fiam, gyere ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anyucid vár ideki'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, szuper, hogy minden rendben van Veletek. A 120as pulzusrol nekem is az ugrott be, hogy hamarosan erkezik, nem hiaba mondta Bencur, hogy Gergo jonni fog!:):) Jajj, de varom mar, hogy ott legyen Veletek!! Nagyon izgulok!!! :) :) :)

Kati, jo ez a kocsi is!!! :D :D :D Es miert nem azt valasztottad vegul amit belinkeltel az a masik narancs-fekete? Nem kotekedek csak kerdem mik a szempontok, tudod: tanulok!! :wink:
Vendég
 


Virag, latom szugeralod a fiadat!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Rasegitek: Gergo Baba gyere ki, var a babanet ideki!hihiihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Kati én benne vagyok a közös babkocsi üzletbe.......azért megy a bolt...sokat vesznek ám:))))

de nem fogsz utolérni engem 7 babakocsival:))))) :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nekem eleitől fogva 2100 volt a méhszájam és senki nem rinyált körülöttem hogy jaj lehet hamarabb szülök :) szóval nyugika:):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


nita: neked a még, meg nem született babádnak volt 2 kocsija????!!! úgy érzem, még van esélyem... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


bogi: a piros az kicsi volt, ami nem baj, mert könnyű, de valahogy mégsem volt jó, mert a csuklóim szinte összeértek, ahogy fogtam. és én elég magas vagyok, így kicsit vicces volt a kis kocsi.
ez komolyabb, stabilabb az egész.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, Nita, a babakocsis versenybe én is beszállok! :lol: most a 4. babakocsit fogom "taposni" Gergővel és tudom, hogy nyáron ezt is lecserélem majd egy sportkocsira. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bogi, köszi a "nótát", már dúdolom is az érintettnek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nika, gyógyulj meg hamar! (Fúúúúúúúúúú de utálom a náthát.... monnnnyon le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, okes, dalolasszal csak hangosabban ugyanis NEMHALLLOOOOM!!!!

Kati, nem a pirosra gondoltam, hanem arra amit belinkeltel miutan megvetted a pirosat. Tudod, ezt:

http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... e&store=58

hogy vegul miert nem ez lett?

Miert ezt vetted?:http://brendon.hu/Products/ViewDetails/2315?storetype=store&store=32&pageno=3

tudom erthetetlenul fogalmazok :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


nem, bogi áááááááá!!!!
én nem figyeltem, mert telefonáltam közben.
azt nem tudom, csak szétnéztem jobban. ez annál is masszívabb kocsi. ja!!!! tudom. a színe olyan volt, mint amit legalább 8szor kimostak és két éve a napon aszalódott. nagyon csúnya volt a színe.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Ertemmmmm!!!!:):):) Vegulis vagany kocsid lett!!:) Es ez mar kafajo? Tologatod?:):) Milyen??:)
Vendég
 


NAGYON PÖPEC!!!!!!!! csak úgy siklik!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Kati ez a kocsi sokkal szebb szerintem! Gratulálok hozzá!

Virág Gergő ágyikója teljesen készen van már? Úgy értem, hogy minden a helyén van? Gergő gyere ki!!! Sokan várnak Rád! :)

Mit főztetek ma? Én pizzát sütöttem!
Ma nagyon elfáradtam, sok vásárló volt ma, ja és persze minden áru egyszerre jött meg!

Szoktátok nézni a Viasaton a négy esküvőt??? Jövő héten Benne lesznek a barátaink! Mi is ott voltunk az esküvőn egy kicsit, csak pont akkor volt az ő lagziuk is, amikor a Sógornőmnek!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Legelső laptetőm :) hihetetlen, ez biztosan jót jelent:)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Sziasztok!!!

Mia vagyok,újra kellett regiznem,mert elfelejtettem a jelszavamat és nem bírtam belépni,kértem másik jelszót de nem küldték :twisted:
Autómatikusan beszoktam lépni,de most valamiért kérte a felhasználónevemet és jelszót... :roll: Már vagy 1órája itt szenvedek vele :twisted:

Kép

Kép
miaaa
Kecskemét
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?