Új privát üzeneted érkezett!

haaat, ocsem, de most komolyan! Az ora atallitastol en szedelgek, mint egy galamb, nem meg egy gyerek. Ki az a marha aki ezt kitalalta??!!!
Vendég
 


Virág hamar átálltak....konkrétan észre se vették:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, Ok se banjak, mi? Anyu dirigal oszt jol van. Ha enni kell, enni kell, ha meg aludni kell, aludni kell!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

 
 

Én is utálom ezt az óraállítgatást... :evil: ma Bence a szokásos időben kelt fel, ami az új időszámítás szerint még csak fél 7 volt... na ettől olyan hosszú lett a délelőttöm, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... Ezért is álltam neki Rákóczit sütni. :P :P :P

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nita, nálunk kell egy pár nap... de ma sikerült Bencének aludnia délután, így este már később fektettem le. Remélem később is fog felkelni reggel!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Na, léptem zuhanyozni. Csáááááááááááááááá Csajok!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Hoztam Nektek pár fotót végre :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, a fuga a legszebb!!:):)
A baba pedig ott az agyon fekve teljesen olyan, mintha a Tied lenne!
Jut is eszembe, mizus pirivel???
Vendég
 


En is leptem!
Jocccccakat Mindenkinek!
Holnap gyertek!
Vendég
 


Bogárka, gratulálok a munkához!Örülök, hogy tetszik! Szépen lassan minden össze fog jönni!!! Gyönyörű gyűrűt választottatok!Esküvő dátumáról beszéltetek már?

Virág, sajnálom, hogy ilyen sokat van nálatok az apósod, és ezért így érzed magad....de nyugi lesz időd felkészülni a nagy napra! Érezzétek jól magatok holnap! Puszi!

Dike gratulálok a szívhanghoz!

Beze, biztos vagyok benne, hogy mire eljön a Ti nagy napotok, addigra Marci befordul majd, úgy, hogy jó legyen nektek! Kitartás!!! Te is vághatod a centit most már!

Rita, Regi hogy van??? Meggyógyult már teljesen?

Nálunk minden rendben van, én ma kitakarítottam az öreglány szobáját, meg azt a wc-t amit csak ő használ....jól elfáradtam mire végeztem, mert minden nagyon koszos volt :(
Anyós ma megígérte, hogy elbeszélget majd az öreglánnyal, hogy ne dohányozzon be a lakásba, hanem menjen ki, és hogy legyen normális velünk!

Most megyek aludni, mert reggel megyek dolgozni, próbálok többször jönni!!!

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Bogi nem bánják bizony:)))
Mona szuper munkát végeztél!!!!!!!!gyere hozzánk is:)))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogárka piri még mindig sehol! :( Teszt - :(

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Nita köszi!!! Szívesen megyek segíteni :)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona én várlak!!!!!!!!!! :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


http://biztonsagosovoda.hu/?page_id=439
ez az oldal linkje:) 15-18-ig lehet majd szavazni.ha fent lesznek majd megadom az oldalt.nem tudom hogy lesz a szavazás hányszor lehet majd rá szavazni majd meglátjuk.

Bogi: holnap megyek az új helyre először :)

Virág : rákóczi jöhet ide is :) amennyire nem szeretem a túrós sütiket ezt nagyon imádom :)na rá is vettem apát :) holnap süt nekem :)

Én utáltam együtt lakni anyósékkal:) még azt is hogy két lakással arrébb laktunk az sem volt jó:) de most már szupi minden .Hetente egyszer megyünk így ki lehet bírni vele.Apóssal semmi gondom ,de anyóssal két óRA EGYÜTLÉT UTÁN HAMAR ÖSSZE TUDUNK KAPNI :) JOBB A BÉKESSÉG :)

Apa ma megint elkapott.Úgy látszik neki is jel volt a zsófis érme :9 tesz a siker érdekében :)

Kati az e-baynek van magyar oldala vagyis magyarul és postaköltséget is kiszámolja stb
http://www.eim.ebay.hu/

Gergőn sem vettük észre hogy megsínylette volna az óraátállítást :9

nika70
Salgótarján
 
 


halihóóóó!!!

sokáig alvók.... hasatokra süt a nap!!!!

én még nem álltam át...

nika: a magyar oldalon sokkal drágább minden, mint az eredetin. és nem is uyganaz van rajta.
én is kíváncsi vagyok a műsorra.

mona: annyira szép lett mindenetek!!!! tetszik nagyon. gratulálok, megdolgoztatok vele, de megérte.
a kissrác tündéri!!! mensiért drukkolok már nagyon. és azért is, h az öregasszony ne dohányozzon bent a lakásban.

csillag: nem tudok netről rendelni, nekem látnom kell. eléggé vizuális típus vagyok. ha megyünk, ami majd 10kor derül ki, akkor persze több mindent veszek, nem csak a kocsit.
éppen tegnap gondolkodtam, h lehet, h össze kellene pakolnom egy laza kis kórházi pakkot, mert soha nem lehet tudni. és apa reménytelen, h képes lenne-e rá. annyira telik az idő!!! már "csak" 13 hét és bármikor jöhet...
jó sétálást, időtöltést nektek hármasban!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nika, tessek jonni meselni, milyen volt az uj nap! Most en drukkolok Neked, hogy jo legyen minden aminek jonak kell lennie!!!!! Izgulok! Gyere ha van idod!
El ne felejts szolni ha meg lehet nezni a videjjjjjot!!!

Kati, irj am, mentek e Pestiaba vagy sem! A korhazi motyo jo otlet. Veglis miert ne? Nincs abbol gond, ha kesz a kis Bogi varo batyu.
Jaja, a magyar ebay-n magyar cuccok vannak, emezen pedig az inglisek, mast lehet vasarolni es az angol oldalon is az aznapi arfolyamon szamol es valt a paypal (fizetes csak igy hivjak, akinek nincs paypal-ja az nem tud vasarolni, ezt regisztraciokor kell intezni az oldalon, legalabbis asszem mi igy csinaltuk).
Vendég
 


Esetleg ha erdekel valakit:

Az ebay tulajdona a pay-pal rendszer. A használathoz szükséges egy itthoni dombornyomott kártya.Kinézel valamit az ebay-on (regisztráció).Fizetésí mód pay-pal egy lehetőség csak, de erősen ajánlott.Oda is be regisztrálsz,és ott meg adod a dombornyomott kártyád számát.A paypal azonnal levesz, vagy inkább terhel egy MINIMÁLIS pénzt. Ezzel együtt a paypal-tól a bankod kap egy 4 jegyű kódot amit csak neked adnak ki. Ezt a 4 jegyű kódot kell a pay-palon megerősítened vissza-írnod, azaz ellenőrzik hogy te vagy az a személy aki a bankkártyát használja. Ha ok. minden és ha vásárolsz valamit ,akkor az ebay "leütés" után kérdezi hogy Paypal-al fizetsz?és át is visz a paypalra és onnan automatán léptet hogy, akkor le is vehetik a pénzt? Ezt a pénzt ha jól emlékszem akkor tudja levenni a pay-paltól ha te át is vetted az árut,és minden ok- volt. Nagyon szigorúak azzal aki simliskedik,legyen az eladó vagy vevő, nem éri meg játszadozni mert könnyen az interpoolhoz kerülhet a csaló. Állítólag ez a legbiztonságosabb vásárlás az interneten.
Vendég
 


Jóóóóóóóó reggelt!

Ma szerencsére jobb kedvem van. Éjszaka voltak jó erős jóslóim, olyan igazi derékba sugárzó fájdalommal. :D Csak rendszer nem volt még bennük...

Mona, gyönyörű lett minden! Nagyon ügyesek vagytok!
A kis Lacika meg tündéri, tényleg úgy fekszik ott melletted, mintha a Te kisfiad lenne. :)
Az "öreglány" mikor jön haza? Gondolom maradhatna még egy pár hétig (vagy évig... :twisted: ).
Piri anyó meg most már jöjjön vagy irgum-burgum lesz neki!!!!!!!!!!!

Kati, félreértettük egymást tegnap. nem azt írtam, hogy a netről rendeled meg a babacuccokat, hanem azt, hogy ha megnézet a Brendon outletjének a honlapját, akkor végig tudod nézegetni, hogy mi mindent lehet kapni és ki tudod számolni, hogy megéri-e elutazni Pestre.
Kíváncsi vagyok, hogy mentek-e és ha igen, akkor mivel (mikkel) térsz haza.

Bogárka, mi jót csinálsz ma? Ott is szép idő van? Itt egész héten csodálatosan süt a nap és olyan 15-17 fok van. (Bár azért én most örülnék egy jó kis frontnak is... hátha... :wink: )

Nika, majd írd meg, ha lehet szavazni Gergőékre!
Apa nálatok a sütigyáros? Nem semmi! Főzni is ilyen jól tud?

Nita, kertet rendezni elküldhetem Hozzátok az apósomat! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, egyebkent sok elado, sot a legtobb csak ugy ad el, ha van paypal-od. Az esetlegesek csalasok elkerulese vegett. Nem kotelezo, hogy legyen, de elado-vevo reszerol egyrant ajanlott a biztonsag es bizalom miatt. Nekunk is van es csak igy vasarolok,-lunk.
Vendég
 


Virag, palinkas jo reggelt!!:)

Na, a jo eros joslok utan mar hamarosan jon az igazi, rendszerbennuk levo fajas?? Vagy ezt nem lehet tudni elore?
Orulok, hogy jobb a hangulatod!:):) Mikor mentek Gyorbe, ebed utan?

En ma varom Apajat haza mert ma korabban jon ugyanis megyunk be munkahelyemre a szerzodest megirni es tomegkozlekedve 3 ora az ut, autoval pedig 35 perc max. Aztan jovunk haza es fozok mert tegnap dog lusta es faradt voltam. Fajtak a labaim, keptelen voltam 5-10 percnel tobbet allva tolteni. Tusko utan is hazajottunk es kesz is voltam a vasarlastol. Nem szokta az okor a szantast, sok volt a hirtelen 2 napi 8 ora allo munka.:):):) Tisztara, mint oreganyam!!:) hihi Ez van, fiatalabb mar en sem leszek! hehe :lol: :lol: Regen bezzeg...!!! Azok a reeeegi szeep idooook!!!!!! :lol: :lol: Jo persze, 50 sem vagyok meg de azert mar erzem a kulonbseget. :? :lol: :lol:
Vendég
 


Namizu csajok? Csak en vagyok leany a gaton?

Kati, mivan vaganycsaj? Itt randaliroztal hajnalban most meg sehol???? Hova lett Kend???
Vendég
 


Bogi, sajna nem lehet jósolni a jóslókból. Én csak azért örültem nekik az éjjel, mert most jóval erősebbek voltak, mint eddig.
A férjecském is most már minden reggel úgy ébred, hogy "na, ma megyünk szülni?" :D
Ami a 8 órás álldogálást illeti, teljesen megértelek. Én is nyamvadék voltam amikor visszamentem dolgozni GYED után. Tök ciki volt, hogy néha le kellett ülnöm tanítás közben... :oops: még az a szerencse, hogy nyelvtanárként csak kisebb csoportokat tanítok, így nem volt annyira gáz, hogy ülök. :P

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Szoval akkor ma sem szulsz! :D Lehet menni Gyorbe csavizni egyet Apjukkal es BencUrral!:) Jo lesz Nektek!
Ja, egyebkent itt is szep ido volt, vasarnap esett az eso viszont elotte is es azota is napfenyes derult idonk van. Es meleeeeeg!!! Eleg egy pulcsi is vagy legalabbis hosszu ujju felso! Jupppeeeeeeejjj!!!:) Most meg csak 14 fok van de vegulis koran van, fel9et mutat az ora. :D
Vendég
 


Sziasztok!

Kata
Bizony még jól tudok mozogni, meg pörgök, is mert majd kicsattanok az energiától. Persze érzem a pocakom, pár napja, sokszor úgy ébredek alváskor, hogy fáj a bordám a bal oldalon, ott van a háta, és nagyon tudja nyomni, Regi is így feküdt, és hosszan, szóval ez sem újdonság már. Marad a jobb oldalon fekvés most is. Néha egy-egy szurkálás, meg enyhe lábfájás este, de ezek nem napi szinten, szóval tök jól vagyok. A keményedések meg változóak, azokkal már igyekszek nem foglalkozni. Azért kivi vagyok, hogy kinyílt-e a méhszáj, remélem nem. Majd csütörtökön megyek dokihoz.

Csillagvirág
Teljesen megértelek. Nekem is sok volt a 4 év. Jó a viszony, amennyire egy anyóssal lehet. Szóval beszélgetünk, de mégsem tudok megbízni benne.
Meg én is inkább önálló szeretek lenni, takarítást, főzést mindent magam szeretek csinálni, attól érzem jól magam. Zavar ha más csinálja.
Anyuéknál 4 hónapot voltunk, de az utolsó hónapban már sok vitánk volt, ráadásul náluk az alap 18-19 fok volt. Anyukámat pedig nagyon szeretem, de mégis együttélni nem volt jó. Beleszólt az életünkbe, hogy neveljem Regit, stb. Most ugyanezt csinálja a nővéremékkel, tudod ők elváltak, és most ott laknak, már tavasz óta.
Kitartás a mai napra, aztán délután biztos jó programot csinál a párod, szép az idő is.
Tegnap Nyúlon mértek a legmelegebbet az egész országban, bent is volt az újságban (a neten nézem). :)

Beze
Még medencevégű, bár ha jól tudom ebben a korban semmit nem jelent, csak előre gondolkodtam, egyik ismerősőmnek faros a kislánya, és nem akar befordulni. Barátnőmnek is a második gyerkőc az utolsó héten fordult be, addig volt izgalom.
Jó sokat mozog, és intenzíven, úgyhogy még van helye az biztos.

Mona
Jók a képek, jól áll neked a baba, remélem nem kell már sokat várni, hogy neked is legyen.
Igen, már teljesen jól van, azóta már volt 2 hetet oviban is. Most őszi szünet van, itthon van velem, jól elvagyunk, jövünk-megyünk egész héten.

Most megyek is, nem kaptam időpontot a dokihoz, úgyhogy ki kell várnom a sort. Át akarok jelentkezni másik háziorvoshoz, és az oltást is akarom igényelni, úgy tudom hozzánk még nem érkezett meg, de talán meglesz hamarosan.
Vendég
 


Após elhúzott!!!!!!!!!!!!! Nem marad ma itt. (szerintem a Zuram nagymamája beszélt a fejével... :wink: ) Juhúúúúúúúúúúú!
Mindjárt öltözünk és indulunk csavarogni! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


majd este beszámolok mert csak háromra megyek mint a másiknál :)

csillag: bizony bizony :) apa sütigyáros.én is próbáltam már de nekem nem sikerülnek úgy mint neki.Szerintem neki van érzéke hozzá :) főzni is tud :) ugyanilyen jól :).ha itthon van szívesen is csinálja.Én meg nem mondom hogy ne csinálja :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!!!!!!!!

Kati bizony már "csak" 13 hét....papiron!!!!!!:)))

Virág fájjon csak!!!!!!most már majd a rendszer is beáll!!!!!!
jöhet apósod!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok! vagyok ám, csak elmentem napi bevásárolni és képzeljétek!!! kaptam a kínaiban kismama nacit. nem annyira csinos, mint, amit 13000ért vettem, ez csak 3000volt, de olyan szaladgálósnak kiválóóóó!

mint látjátok, nem mentünk pestbe! csak szolnokra megyünk nemsokára. ott is találtam pár bababoltot, ahova érdemes benézni. és van brendon, ahova szintén benézünk és a párom a telefonján gyorsan meg tudja nézni az outletes árat, h érdemes-e futárral rendelni.

most bocsi, de nem írok mindenkinek, majd jövök.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati

Mi is a babyoutletben vettük a babakocsit, meg a hordozót is Reginél. Meg még néhány apróságot, ha már felmentünk Pestre. De megérte, meg persze rokonoknál is voltunk.

Csillagvirág
Hurrá! Jó kiruccanást, jó idő van, mi most értünk haza.
Dokinál voltam, szerencsére nem voltak sokan, hamar végeztem. Jövő héten lesz csak oltás, és ki tudja mikor kapom meg. De azt mondták jut mindenkinek, aki kéri, nem írnak listát. Nyugodtabb lennék, ha már megkapnám az oltást, ki tudja idén mikor indul be a járvány (ha egyáltalán lesz), és Regi az oviból könnyen hazahozhatja, eddig még minden megfázásos dolgot elkaptam tőle. A tavalyi oltás, már semmit sem véd, az orvos szerint.

Képzeljétek, Regi nagyon anyás lett, már nem akarja hogy ott hagyjam anyuéknál, és amikor mentem érte, ölelgetett, meg mondogatta 5 percenként, hogy úgy szeretlek, stb. Úgyhogy inkább fodrászhoz is magammal viszem, csak péntek délelőtt hagyom anyuéknál, de azt megbeszéltük, hogy sietek haza, és hozok neki valamit a turiból. Védőnöhöz is viszem, mondjuk ott tök jól el is van.
A dokinál meg ott volt Regi dadusa, legalább tudtam kérdezni pár dolgot, és dicsérte hogy ügyes a Regi, sokat fejlődött.
Vendég
 


kati! huu de szuper fullos ez a babakocsi!mindegyik tetszik amit belinkeltetek!

bogi! örülök, h vidám vagy, h jól érzed magad a bőrödben!!!

csillag! mondjál csak mindent...azért vagyunk h meghallgassunk!szupeer h elhúzott!!!!jó progit nektek!
jóslók kiráály!
beze! nagyon szurkolok h beforduljon a kicsike!!!!!

mona! jajjj de jó lenne ha egyik nap csak pozitívat mutatna! drukk! nagyon szép munkát végeztél! és tényleg olyan, mint ha a te gyereked lenne!

nika! drukk erre a ciklusra is! csak kapjon is el apa!milyen volt a mai nap?

KépKép
dike
 
 


A szívhangfigyelővel mikortól lehet hallani a baba szivét?

KépKép
dike
 
 


Dike én totál hülyeségnek tartom ezt a hallgatót......csak idegesítenéd magad ha esetleg nem hallod........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Csajok!

Csak jöttem szólni, hogy pénteken megszületik Zsófi. :D Már nem mernek tovább várni. addig már nem tudok jelentkezni, mert nem lesz netem, hazaküldöm. Majd sms-ezek Katinak, ha megvan a kiccsaj.

Puszi mindenkinek!

Csillag: Ha esetleg megszülnél, mire látom a dolgokat, akkor sok sikert és sok boldogságot nektek Gergő babához!!!!

kovacszsuzsi
 
 


zsuzsi! huhuuuu de jóóóó, jajjj istenkém, akkor már csak 3 nap!nagyon gyors,könnyű szülést kívánok, a legkevesebb fájdalommal!!!!!!jaa és sok sok tejcit!!!!!!

KépKép
dike
 
 


Dike: Köszi! :) Mindenképpen császár lesz, de remélem, könnyen veszem majd... Drukkoljatok!

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi, HATALMAS PUSZIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még a könnyem is kicsordult ahogy olvastam a nagy hírt! Kívánom, hogy mindketten egészségesek legyetek és hamar felépülj! Na meg persze sok-sok tejecskét!
És köszönöm a jókívánságokat, remélem hamarosan én következek a sorban! :D :D :D :D :D :D

Dike, Katinak van szívhanghallgatója, majd jön és beszámol Neked róla! (Zsuzsinak császárja lesz a méhlepénye miatt, azért tudja pontosan, hogy mikor fog jönni a kis Zsófi. :wink: )

Nagyon jól sikerült a kiruccanás, majd később jövök és mesélek. Most csak egy rövid bekukkra volt időm. :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag: simisimi!!! :wink:

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi!!!!!!!!!!hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
drukkolok!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


megjöttünk!!!
csak gyors mese, utána belevetem magam a kocsiba, mert MEGVETTÜK A BABAKOCSIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a hauckot. mindjárt belinkelem, aztán lefotózom, ha összeraktuk.

http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... e&store=-1

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati dejóóóó juppppi!!!!!!!!!!!!!

KépKép
dike
 
 


Kati ez az amit belinkeltem??????

DE SZUPER!!!!!!!!!!!!!!nagyon tetszik!!!!!!!
majd ne ijedj meg ha azon kapod magad hogy tologatod az üres babakocsit..... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Zsuzsi
De jó, hamarosan kezedben lesz a kislányod. Én is kívánom neked, hogy minden simán menjen, a császárhoz képest, és előre is mielőbbi felépülést, sok-sok tejcsit.

Kati
Szép a babakocsi.

Nita
Mi is egyből összeraktuk a babakocsit, de nem üresen toltuk, hanem raktunk bele egy plüss rénszarvast. Be is takartuk. :lol:
Vendég
 


Bita bevallom én se csont üresen tologattam..... :roll: :oops: :oops:
én is vagy plüst vagy a Mátét raktam bele!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


köszi lányok a kocsi dicsiket!!!
tologattam és még nem is raktam el, hanem csak a közlekedőbe állítottam félre, hogy még nézegetem egy kicsit. majd a jövő héten letakargatom és megy a babaszobába.
szerintetek ennek ki kell mosni a huzatát??? bemutató darab volt. :roll: :roll: :roll:
nagyon könnyű és kicsi, de mégis nagy a mózese, meg a hordozója. megmondom őszintén, h a sport résszel nem boldogulunk. :oops: :oops: :oops:
de tényleg annyira könnyű! félek egy kicsit a keréktől, h nem fog-e elkopni. én eddig felfújható kerék párti voltam, de ennek tömör és nem is valami vastag. :roll:
elég rólam.

zsuzsi! nagyon-nagyon gyors felépülést kívánok és sok-sok tejcsit nektek!!!!! úgy örülök és nagyon várom a híreket bármikor!!! éjjel-nappal és én jönni fogok tudósítani!!! tényleg a legjobbakat!!! éééééééééés!!! nemsokára mehettek haza pankához!!!!!! juhééééé!!!!! sálálálálálá!!!

dike: ne hallgass senkire!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én IMÁDOM, h van szívhangfigyelőnk. a lényeg, h nem szabad megvenni az olcsóbbat, csak az angelcare-t. azt hiszem, olyan 10 hetes lehettem, amikor vettem egy bébésound-ot, de azzal semmit nem hallottam, majd másnap a brendonban vettem egy angelsound-ot és tök jól hallottuk vele. imádom és megnyugszom tőle. most szívesen hallgatjuk a mocorgását is, meg ha egy nap nyugisabb, akkor azért még elő-előveszem. szóval nekem bevált.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati nyugi...nem fog elkopni a kereke....nekem is kicsi és vékony a gumija...látszik ugyan hogy használva van de semmi baja!!!!!!!nyugi........
a huzatot majd ráérsz kimosni ha már otthon vagytok a picivel......vagy szülés előtt valamivel.....de mindenképp mosd ki....porosodhatott!!!!

mi a probléma a sport résszel?hátha tudok segíteni?!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: egyszreűen nem tudjuk hova csatlakoztatni az oldalát és így lóg.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Virag, gyere, varom nagyon a napi elmenyeket!!!!

Zsuzsiiii, mar nem olvasol de nem baj!! Drukkolok es sok boldogsagot, sok, sok oromot kivanok! Es fasza csaj vagy, igy kibirtad a korhazat es ezt az egesz dolgot!!!

Dike, orulok, hogy jo a kedved!!!

Kati, szupi kocsi! Kigyonyorkodted mar benne magad?:) Mennyiert sikerult megvenni?

Nika, gyere Te is!

Nita, a kocsiszaki! Ebbol kellene Neked vizsgat tenned!!:) kinek milyen kocsit igen, es milyet nem szabad, tilos, lehet es ajanlot esetleg kotelezo megvennie! nem vagy semmi no Te sem!! :D :D :D :wink:
Vendég
 


Mona, sajnalom a nega tesztet es, hogy piri sem jott meg.:( Nem baj, tudod, majd jon ugyis a baba!! :wink: :wink: Drukk!!!
Vendég
 


Nemtom Ti, hogy vagytok vele de ez a Szinetar Dora mar zavar, hogy allandoan belevigyorog orcamba amikor belepek ide. Probalom nem figyelni de engem mar kifejezetten idegesit ez a no meg ez a sok leee amit reklamoz. :? :shock:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?