hali
hát remélem ma mindenkinek jobb napja lesz (incl. mi is
)...
este már nem volt olyan gáz, fél 6kor jött apa, akkor aludt el a kölök, 6kor felkelt és azután már egész okés volt. nyögött, de nem sírt. mikor először kezdte a nyögést (olyan, mint a jógázók tudjátok, azzal a mmmm-mel, csak ő iszonyat idegesítő hangfekvésben nyomja
), mondta a férjem, hogy húúú, de megnyugtató ez a hang egy nehéz nap végén - hát ott úgy elkezdtem röhögni... de tényleg így le lehet kaparni a falat tőle annyira irritáló.
lehet egyszer felveszem videóra.
charlott sajnálom a vitát, olyan hülyék tudnak lenni a férjek néha - én azt utálom, hogy tegnap is megkaptam, hogy én, mint Anya nem mondhatom azt, hogy idegesít a gyerek, mert hát szegény gyereknek ez hogy eshet - oké, ezt alá is írom, gyenge vagyok, de basszus ne mondja már nekem ezt egy pasi, aki még sosem volt 8-10 órát folyamatosan összezárva tök egyedül egy nyűgös gyerekkel... szóval ha anyukám mondja ezt, az más, mert ő ugyanúgy megküzdött velem, de hogyha olyan mondja, aki kvázi nem tudja, miről beszél, az nem fair azért. most nem?
temetőben voltatok? én mikor otthon voltunk, úgy szerettem kimenni ilyenkor.
zsu, még nem váltottunk ki egy étkezést sem...
egyelőre megkóstolta a zöldségeket, gyümiket, amiket lehet 4 hósan, de még csak kiegészítek...
ha pl tudom, hogy 200 az adagja / kaja, de "csak" 170 tejem volt, akkor adok kb 30 répa-almát. mindig igyekszem 200ra kiegészíteni a tejet, főleg tápszerrel, meg napi 1x gyümivel, zöldséggel. szóval érted.
úristen én belehalnék a korai kelésbe... részvétem.
nálunk olyan most, mint átállítás előtt... 8kor kel, 10kor fekszik.
tök jó, hogy "ízlett" az almalé... kíváncsi leszek a répára!
Barba jó, hogy jöttél, hiányoztál.
örülök, hogy Samu jól van... meg hogy répát kóstolt. az alma sztori durva, úgy tudtam, az alma az egyik legártatlanabb gyümi, tuti nem okoz problémát.
a körtéről hallottam, hogy puffaszt csak + a szilva (a 4 hósok közül)...
orsi, köszi a megértést.
jó látni amúgy, hogy még a 3. gyereknél is így filózol a ht-n.
haladsz a korral.
a vizet próbáltam kanálból + üvegből is, sehogy sem issza. kanállal max. egy megy be, a többit kifújja és elázik a ruhája, pedig szépen iszik kanálból, a gripe-ot pl egy csepp veszteség nélkül tudja meginni...
nem értem. most megint csináltam 50 ml alma-körtét (20 ml-t felvizeztem 50-re), az lesz a napi adag, remélem így issza.
no lépek, tisztába tétel jön, úgy érzem.